Hoe American Idol 2018 live online gratis streams overal te bekijken

Een van de grootste blockbuster tv-evenementen, American Idol, is klaar om opnieuw te rollen met zijn zestiende seizoen dat op 11 maart wordt uitgezonden. Het heeft een benijdenswaardige reputatie als tv-juggernaut en verzamelt de nummer 1-plek voor acht opeenvolgende jaren als de hoogst gewaardeerde show op Amerikaanse tv is de show puur amusement. Het geeft de gewone man met talent een kans om supersterrendom te bereiken en voor fans om te zien hoe die uh-mazing reis zich ontvouwt!

Bekijk American Idol 2018 Live online gratis streams van overal

 1. American Idol Online Live Gratis streaming
 2. American Idol Youtube Streaming
 3. Is American Idol op vanavond?
 4. Wie zijn de juryleden die op American Idol zullen zijn
 5. Lijsten met Amerikaanse idolen / zenders
 6. Hoe American Idol overal te bekijken
 7. Stream American Idol Online in Canada
 8. Amerikaans idool op Roku
 9. Amerikaans idool op Kodi

Ben je ook enthousiast om getuige te zijn van de zoektocht naar Amerika’s volgende zangsensatie? Zo ja, lees dan onze uitgebreide gids over hoe American Idol online te bekijken met behulp van de beste VPN? Immers, wie zou dat niet doen’t wil je de show bekijken? Het sluit letterlijk iedereen aan op de tv, waarbij elke aflevering een verhaal op zichzelf weergeeft. En dan, de druk die elke week opbouwt tijdens de stemrondes en eliminaties, verdomme’s een adembenemend avontuur!

Is American Idol op vanavond?

Is American Idol op vanavond

In première gaan 11 maart 2018 - American Idol heeft dit keer uitzonderlijk talent tentoongesteld met veel entertainment en leuke momenten om nooit te vergeten. Tot dusverre zijn er in totaal 15 afleveringen voltooid, wat betekent dat je nog steeds genoeg wacht hebt. Nieuwe afleveringen zullen beschikbaar zijn op 12 mei (zaterdag - Top 7), 13 mei (zondag - Top 5), 19 mei (zaterdag) met de finale op 20 en 21 mei, waar je zult zien hoe je als winnaar wordt gekroond!

Wie zijn de rechters die op American Idol gaan staan?

Met hun gewaardeerde reacties en opmerkelijke beoordelingsvaardigheden zijn de juryleden misschien wel de belangrijkste line-up van de show op American Idol. Dit seizoen zal de show zijn normale indeling van drie juryleden intact houden en Ketty Perry, Lionel Riche spelen & Luke Brian als onderdeel van de nieuwe juryleden’ paneel.

Wie zullen de juryleden op American Idol zijn?

Katy Perry, een van de juryleden voor de show!

De gastheer van de show zal de radioberoemdheid Ryan Seacrest zijn, aangezien hij buitengewoon goed werd ontvangen als de show’s ceremoniemeester in het vorige seizoen door het publiek.

De eerste aflevering, die begint op zondag 11 maart, begint met de eerste ronde van audities in de iconische Madison Square Garden in New York, met tal van opmerkelijke stemmen en hilarische momenten, dus don’t vergeet de onderstaande lijst met kanalen te zien waar u kunt zien hoe de actie daar en dan plaatsvindt!

Lijsten met Amerikaanse idolen / zenders

We zijn er zeker van dat dit seizoen heeft gewonnen’het is anders. Maar waar de fans van deze geliefde tv-franchise op moeten letten, is de verandering in het kanaal waarop het wordt uitgezonden. American Idol werd vanaf het eerste tot het vijftiende seizoen op het NBC-netwerk uitgezonden, maar dit keer moeten gebruikers het zestiende seizoen op het ABC-netwerk zien.

De officiële uitzendpartner voor American Idol 2018!

American Idol 2018 Kanalen / omroepen Lijsten

Dit seizoen, American Idol’De officiële omroep is The ABC netwerk, in plaats van NBC in de VS, dus voor iedereen die binnen de geografische grenzen van het land woont, kunt u elke aflevering op ABC om 20:00 EST, twee keer per week op zondag en maandag bekijken.

American Idol kan ook worden genoten door de officiële ABC-apps te downloaden van Google Play Store voor Android-gebruikers of van de Itunes Store voor Apple-gebruikers.

Voor mensen die niet in de VS wonen, hier’s hoe je American Idol kunt bekijken:

land

Kanaal

Hoe te streamen buiten de VS.

Verenigde Staten van Amerika kijk ABC live onlineABC netwerk      purevpn-logo

  Deblokkeer met PureVPN USA Server

voor slechts $ 2,48 / maand

Verenigd Koninkrijk
Canada
Frankrijk
VAE
Indië
Australië Vos 8

Australië:

Door velen geroepen als de volgende “Verenigde Staten van Amerika”, vanwege de gedeelde waarden en interesses tussen de twee landen, zal geen enkel land American Idol fascinerender vinden dan Australië. Dus voor diegenen onder jullie die in Australië wonen, is Fox8 channel de plek om af te stemmen op 11 maart!

De rest!

Als je toevallig in een land buiten de hierboven genoemde plaatsen woont, kun je deze afbeelding de komende dagen misschien leren kennen als je American Idol probeert te bekijken!

hoe je American Idol overal kunt bekijken

Van het ommuurde China tot het Verenigd Koninkrijk, fans van American Idol wonnen’t hebben toegang tot de show op het ABC-netwerk of op een ander kanaal in hun land.

Er is echter een oplossing beschikbaar die niet alleen je pas voor American Idol ontgrendelt, maar in de toekomst ook goed werkt voor vergelijkbare geo-beperkte inhoud. Lees de gids door voor meer informatie over hoe u American Idol gemakkelijk kunt bekijken!

Hoe American Idol overal te bekijken?

Het’is niet alleen American Idol, maar elk ander programma lijkt tegenwoordig te worden geconfronteerd met geografische beperkingen, waardoor miljoenen mensen worden beroofd om hun favoriete programma's te bekijken, maar hier’s waar VPN's van pas komen.

VPN's zijn er niet alleen om u te voorzien van geweldige online beveiliging en gegevensbescherming, hoewel ze daar ook uitstekend in zijn, kunnen ze u ook toestaan ​​om geo-beperkte inhoud zoals American Idol te deblokkeren door uw IP te vervalsen.

De populairste VPN-providers zoals Nord VPN, Pure VPN en andere providers die in de onderstaande tabel worden genoemd, zijn enkele van de meest populaire en zeer geloofwaardige geo-beperkte inhoudsblokkers die er zijn.

Aanbieders Prijs ($) Functies Beoordeling Korting Bezoek aanbieder

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1.99Per maand

  • 800+ servers in 50+ landen
  • AES-256-GCM-codering
  • 24/7 live chat
  • Geen logboekbeleid
  • Ongelimiteerde gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Betrouwbare 83% korting Bezoek website
  Beoordeling lezen

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2.91Per maand

  • Meer dan 2000 servers in meer dan 140 landen
  • AES 256-bit codering
  • 24/7 live chat
  • Geen logboekbeleid
  • 5 gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Betrouwbare 73% korting Bezoek website
  Beoordeling lezen

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8.32Per maand

  • Meer dan 3.000 servers in 94 landen
  • AES 256-bit codering
  • 24/7 livechat
  • Geen logboekbeleid
  • 3 gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Betrouwbare 35% korting op website bezoeken
  Beoordeling lezen

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2.25Per maand

  • 1000+ servers op 100 locaties
  • 256-bit standaard codering van militaire kwaliteit
  • Live chat ondersteuning is uitstekend
  • Geen logboekprovider
  • 5 Multi-logins beschikbaar
  • Windows, Mac, Android, iOS-apps en Chrome-extensie

  Betrouwbaar 77% korting Bezoek site
  Beoordeling lezen

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12,99 $2.75Per maand

  • 3.700 servers in 60 landen
  • 256-bit AES-codering
  • 24/7 live chat
  • Strikt Geen logboekbeleid
  • 7 Gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% korting Bezoek site
  Beoordeling lezen

Terwijl de VPN het niet doet’Als u zich niet langer hoeft aan te melden voor een kabelabonnement bij ABC, kunt u dit zeker bekijken als u daadwerkelijk een geldig abonnement hebt, ongeacht waar u zich buiten de VS of zijn territoria bevindt.

De meeste van de hierboven genoemde VPN-providers hebben speciale VPN-apps voor compatibele apparaten zoals Windows, Mac OS, IOS, Android en meer, dus je hoeft’t hoeft zich geen zorgen te maken over het selecteren van een bepaald apparaat om de VPN te laten werken.

Download gewoon de VPN-app samen met de officiële ABC-app, meld u aan met een geldig abonnement op beide en u weet hoe u American Idol eenvoudig kunt bekijken.

Hoe American Idol online in Canada te bekijken?

Als je net over de grens in Canada woont, ben je een van de weinige gelukkigen die American Idol kunnen bekijken zonder een VPN in te zetten. De langverwachte show kan worden bekeken op CTV. Dus don’t vergeet af te stemmen op 19 uur CT aan 11 maart om de spannende eerste aflevering te bekijken!

Hoe American Idol op Roku te bekijken?

Roku is een geweldige manier om programma's zoals American Idol op het grote scherm op uw tv te bekijken. De baanbrekende streaming-service voor tv is ongelooflijk eenvoudig te installeren en configureren. Om het laatste zangwedstrijdseizoen te bekijken, moet je je Roku-apparaat uitrusten met de ABC-add-on, die hier kan worden gedownload. Vergeet niet om een ​​VPN te gebruiken en een Amerikaanse server te kiezen om te beginnen met genieten van de show.

Hoe American Idol op Roku te bekijken

Hoe American Idol Online Live gratis streaming te bekijken

Momenteel heeft ABC hasn’t kondigde online gratis streaming aan voor seizoen 16 van American Idol en deze worden alleen geleverd door externe bronnen. We hebben echter gewonnen’t raadt aan om dat als primaire weergaveoptie te gebruiken omdat we dat niet doen’t weet nog niet wie het programma gratis online zal streamen en ten tweede gaan veel streamingdiensten van derden voor dergelijke programma's vaak gepaard met veel lastige advertenties, kwaadaardige spamware-links en andere spoilers, waardoor de hele ervaring wordt vernietigd! Don’daar ga ik voor! Geniet hier op BestVPN.co van FIFA Wereldbeker openingsceremonie 2k18

American Idol YouTube-streaming

Amerikaans idool YouTube-streaming

Helaas zijn er geen livestream-links beschikbaar waarmee je de American Idol-afleveringen van 2018 online kunt bekijken op YouTube. Er is echter een officiële American Idol-pagina, waar je regelmatig updates kunt ontvangen in de vorm van video's over de laatste gebeurtenissen in de show. Het is misschien beter om te kiezen voor andere streamingbronnen die in de bovenstaande gids worden genoemd.

Hoe American Idol op Kodi te bekijken?

Kodi wordt elke dag populairder en we raden u ten zeerste aan het komende seizoen van American Idol te bekijken op dit geweldige online media-kijkplatform. Een van de beste manieren om dat te doen, is door de USTV-add-on te downloaden, die u niet alleen toegang tot ABC geeft, maar u ook in staat stelt andere populaire Amerikaanse zenders zoals NBC te bekijken.

Bovendien is het volledig legaal en gratis:

Hoe American Idol 2018 Live op Kodi te bekijken

Hier’is de eenvoudigste manier om USTV op uw Kodi te installeren:

Opmerking: u hebt een VPN-service nodig voor toegang tot USTV NOW-streams buiten de VS. 

 1. Download en installeer Kodi vanaf hier
 2. Nadat u de Kodi-app hebt gestart, selecteert u “Add-ons”
 3. In de linkerbovenhoek is er een optie “Pakket installateur”, Klik erop
 4. Selecteer nu “Installeren vanuit Repository” > Kodi Add-on Repository
 5. Klik op USTVNow en start het installatieproces
 6. Nu wordt de USTVNow-add-on ingeschakeld zodra u een melding ontvangt
 7. Ga nu terug naar het Kodi-startscherm en klik op ‘addons’ tab
 8. Ga nu naar Video-add-ons
 9. Hier kunt u USTVNow zien
 10. Start het en geniet van het kijken

hoe American Idol 2018 te bekijken op Kodi

Maar vergeet niet dat u eerst uw account op USTV moet maken’s website en kies dat u Amerikaans staatsburger bent wanneer daarom wordt gevraagd. Wij adviseren u uw te initiëren VPN en kies voor een Amerikaans IP-adres voordat u dit allemaal doet om ervoor te zorgen dat het proces soepel verloopt en zonder problemen verloopt.

Deblokkeer USTV nu

American Idol Performers om naar uit te kijken in komende afleveringen

Het is een lange reis geweest voor juryleden van American Idol om alleen het beste uit honderden audities te vinden en zich te vestigen op een solide 24-lijst van deelnemers. Vanaf dat moment hebben we tal van opmerkelijke zangers terug zien gaan naar huis, sommige met een goed humeur en anderen volledig gebroken bij het verliezen. Elke aflevering wordt echter steeds beter, en hier zijn enkele van de beste artiesten om naar uit te kijken in de komende serie, die zichzelf letterlijk overtroffen in deze scènes:

 1. Caleb Lee Hutchinson - “versteld staan“
 2. Michael J. Woodard - “Misschien deze keer”
 3. Maddie Poppe - “Niets is vergelijkbaar met jou”
 4. Gabby Barrett - “Hoe kom je Don’t Noem me meer”
 5. Code Foehner - “Wie zal je ziel redden”

Dingen inpakken

We hopen dat deze gids alle fans van American Idol helpt om het tv-programma met veel comfort en gemak te bekijken. Aarzel niet om hieronder een reactie te plaatsen als u problemen ondervindt of andere manieren vindt om American Idol online te bekijken. Wij’hoor graag van JOU! En zoals de rechters zouden zeggen “U’ga naar Hollywood!”

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me