Halloween Binge-Mania: Beste films / tv-shows om te bekijken in 2019

Het’s bijna die speciale tijd van het jaar, wanneer geesten komen om te spelen, rennen zombies door de straten en kinderen hebben een bal die bang wordt shitless op schrik-nachten en spook-feesten. Ja, Halloween staat voor de deur, en als jij dat bent’Ben je een entertainment-nerd zoals ik, dan ga je waarschijnlijk naar je favoriete horrorfilms / -series om in de geest van het seizoen te komen (terwijl je ook op zoek bent naar inspiratie voor een dope-kostuum).


De beste Halloween-films / tv-shows voor mij brengen het gevoel van vallende bladeren, stevige temperaturen en maanverlichte nachten met een gezonde dosis angst. als jij’heb een lage tolerantie voor jump-scares, dingen worden nog verbazingwekkender. Films / tv-series zijn tenslotte de perfecte manier om de weken voorafgaand aan Halloween te vieren, dus heb ik een lijst samengesteld die je zeker zou willen bekijken bij Best VPN

Tv-shows om dit Halloween te bekijken!

Dit seizoen van jack-o-lantaarns, trick-or-treat-tassen, nep-spinnenwebben, skeletten en grafstenen biedt een interessante mogelijkheid om het horrorgenre van tv te verkennen, naarmate ze populairder worden. Je kunt jezelf nu wekelijks bang maken door een van de onderstaande tv-programma's met je vrienden / familieleden te spelen. Stel rekwisieten en ander spring bang speelgoed in om de ervaring nog leuker te maken!

Hannibal (2013-2015)

Dat doe ik echt niet’t weet hoe ik mijn obsessie voor dit ongelooflijk enge, zeer grafische en gruwelijk gevulde tv-programma moet uiten. Het is niet geschikt voor kinderen, maar is een pure traktatie om tijdens het Halloween-seizoen met je vrienden / familieleden te bekijken. Boordevol scènes van fysieke marteling, psychologische oorlogsvoering, stapels lijken, plassen bloed en gevilde huid, kan Hannibal iedereen de schrik aanjagen!

beste Halloween-films en tv-shows

Het maakt gebruik van verontrustende beelden om het publiek aan te trekken en hun ogen vast te zetten op het scherm. Bekijk het 's avonds laat om de ervaring te verbeteren, terwijl je geniet van het uitzonderlijke verhaal, de richting en de personages die je letterlijk naar DARK, DARK frickin brengen’ plaats. Ondanks dat het een reboot is van de klassieke horror met dezelfde naam, voldoet het tv-programma aan alle verwachtingen. ik’d vermijd om nog meer te zeggen om het plezier te verpesten!

The Exorcist (2016-2018)

De ZEER eerste horrorfilm die ik ooit in mijn leven heb gezien, was niemand minder dan “The Exorcist (1973)”. Ik heb het rond de tijd voor Halloween bekeken, dus ik heb nog steeds een frisse herinnering aan de film, samen met het gevoel van bijna in mijn broek te pissen. Het reboot tv-programma doet dat niet’het stelt me ​​ook niet teleur. Je hoort misschien niet veel suggesties om het te bekijken, maar f ** wat ze zeggen en het eens proberen.

De film Exorcist voor Halloween

De eerste trailers voor The Exorcist waren eigenlijk nogal dubbelzinnig en toonden een niet-zo-vergelijkbaar plot, anders dan de originele film, waardoor veel mensen ervan afzagen het te bekijken. Later was ik er echter van overtuigd dat het een slechte beslissing was, omdat de tv-show het publiek vrij goed betrekt met sympathieke, goed geschreven personages met geloofwaardige menselijke fouten. ik won’Ik zeg niets meer om te voorkomen dat je spoilers geeft, maar ik verzeker je dat je hebt gewonnen’verspil je tijd niet met dit horror boordevol horloge voor Halloween!

Penny Dreadful (2014-2016)

Bereid u voor op een duik in de geschiedenis van vreselijke verhalen die in het 19e-eeuwse Verenigd Koninkrijk zijn geproduceerd. als jij’bekend bent met klassieke literaire personages zoals Dorian Gray en Dr. Frankenstein, dan vind je deze misschien leuk. Penny Dreadful is het perfecte tv-programma om meer te weten te komen over je favoriete schurken en enge personages door hun oorsprongsverhalen te verkennen in een epische psychologische thriller uit de donkerste hoeken van Victoriaans Londen.

Penny Vreselijke show voor Halloween

Je hebt waarschijnlijk een idee waarom ik’heb dit Halloween genoemd’s tv-showlijst, maar meer dan de bekende bovennatuurlijke personages, geloof ik persoonlijk dat Penny Dreadful een GEWELDIG horloge is. Met zijn perfecte balans tussen donkere humor, volwassen inhoud, naakte kadavers en groteske beelden, slaagt de tv er absoluut in om de lat hoog te leggen in het horrorgenre, waardoor het een geweldige keuze is voor Halloween!

Bates Motel (2013-2017)

Gelijkwaardig aan “Hannibal” en “De exorcist”, ik’Ik heb nog een film-opnieuw-gemaakt-voor-tv-horloge voor jullie. Bates Motel is het prequel-verhaal van de originele film uit 1987, waarin we Bud Cort weer bij de maatschappij zagen, na de rol van manager te hebben vervuld in een spookachtig motel (geërfd door de beruchte moordenaar Norman Bates). Deze show focust op Norman Bates als het hoofdpersonage en wat hem ertoe bracht een moordenaar te worden.

Bates Motel voor Halloween

Wij’ik heb hem al in actie gezien in de film uit 1960 “psychopaat”, maar het leren van de geschiedenis van dit fictieve personage in Bates Motel zal absoluut een waardevolle ervaring voor JOU zijn, vooral als je zin hebt in een donker, kwaadaardig thema voor Halloween. Terwijl de show het niet doet’om dezelfde hoogten te bereiken als Hannibal, slaagt het er nog steeds in om een ​​solide ervaring te creëren gevuld met een thriller, spanning en regelrechte horror!

American Horror Story (2011-2018)

ik’heb American Horror Story toegevoegd aan de laatste van de lijst met tv-programma's omdat ik voel dat velen al weten over deze bloemlezingenreeks. Op de gecompenseerde kans die je hebt’t, dan is AHS duidelijk een show gemaakt voor Halloween. Elk seizoen brengt een compleet ander en uniek maar verdraaid en mind-f ** k verhaal met zich mee dat je scaregasmen geeft, je’heb nooit eerder gevoeld.

American Horror Story voor Halloween

Vanaf het begin van het eerste seizoen zul je geïntrigeerd raken door het oplossen van verschillende mysteries en vragen. Als je echter iets nodig hebt om Halloween te starten, kijk dan direct naar het 4e seizoen, d.w.z.. “American Horror Story: Freak Show”, het verzamelen van in totaal twintig Emmy Award-nominaties en die gek passen bij het Halloween-thema van mysterieus ogende personages ook bekend FREAKS!

Films om dit Halloween te bekijken!

U’Ik heb al een aantal goede suggesties voor tv-programma's om naar te kijken in de weken voorafgaand aan Halloween, maar dat is het wel’is altijd een leuk idee om een ​​jaarlijks filmnachtritueel te houden, een dag eerder! Het’is een geweldige manier om tijd met je gezin door te brengen en tegelijkertijd herinneringen te creëren die nog jaren meegaan. Wie weet dat je kinderen opgroeien om elk jaar hetzelfde ritueel te volgen? Hieronder staan ​​enkele favoriete Halloween Flicks voor het hele gezin!

Scream (1996)

Ik dacht dat het misschien een goed idee zou zijn om te gaan met de originele Halloween 1978-film (je kunt dat nog steeds toevoegen in je suggesties) gezien het algemeen wordt beschouwd als de eerste film in de moderne slashertraditie. Omdat het echter minder geweld en bloed gebruikt dan de films die het inspireerde, heb ik het gedaan’geef er de voorkeur aan dat u uw gezin een voorproefje geeft van de Ghostface-moordenaar, vergelijkbaar met hoe we het als kinderen hadden!

Films om deze Halloween 2018 te bekijken

De film is een opnieuw uitgevonden en gerevitaliseerde versie van de klassieke Scream uit 1981, die wat meer littekens, slimheid en enkele grappige scènes aan de mix toevoegt. De plot onthult ons de geschiedenis van een met angst gemaskerde mesmaniak, die middelbare scholieren stalkt en ze later vermoordt voor zijn eigen duivelse doeleinden. Het is een geweldig horloge voor Halloween en de Ghostface Killer achtervolgde me in mijn vroege tienerjaren!

Zombieland (2009)

Het Halloween-seizoen shouldn’Het draait noodzakelijkerwijs om het schrikken van andere mensen. Niet iedereen heeft het immers in zich om jump-scares en pis-pompende horrorfilms te tolereren. Voor het publiek met een lage angsttolerantie geloof ik dat Zombieland een pure traktatie zal zijn om naar te kijken. Het heeft de perfecte balans tussen geweld, gore en komedie, waardoor Halloween een stuk grappiger kan worden!

zombieland voor Halloween

Zoals de naam al aangeeft, richt de verhaallijn zich op een virus dat bijna iedereen in zombies verandert. De overlevende mensen moeten blijven vechten tegen de doden om gezond en in leven te blijven. Er zijn vier hoofdpersonen in de film, gespeeld door Emma Stone, Jesse Eisenburg, Abigail Breslin en Woody Harrelson, allemaal beroemde acteurs met een fascinerende carrière.

Truc ‘R Treat (2007)

Als je op zoek bent naar iets meer een Halloween-thema, dan is er geen betere optie voor filmavond dan Trick ‘R Treat (2007). Als je er bent’t al gehoord, de film gaat over de verweven verhalen van een kleine stad, waar sommige tradities het beste niet vergeten worden!

Truc & lsquo; R Treat voor Halloween

Inwoners van de fictieve stad Warren Valley, bevinden zich te midden van een stadslegende die de wordt genoemd “Halloween Schoolbus Massacre”. Gevuld met jump angsten, angstaanjagende beelden en enge personages, de film is een perfect horloge om je tieners vermakelijk te houden voor Halloween.

Get Out (2017)

Waarschijnlijk een van de ziekste, verdraaide en meest mind-f ** K films I’heb onlangs gezien Get Out (2017) heeft een speciale plaats in mijn hart vanwege zijn intense mysterie / thriller gevulde verhaallijn, die perfect erin slaagt je verslaafd te houden aan het scherm. De hoofdpersoon Chris gaat zijn vriendin ontmoeten’s ouders, nerveus proberen te achterhalen hoe ze’Ik reageer op hun dochter met een zwarte man.

Ga weg voor Halloween
Hoewel het gezin in eerste instantie ongelooflijk cool en normaal lijkt, lopen de dingen al snel uit de hand op onvoorstelbare manieren. Chris beseft plotseling dat hij dat niet zou moeten doen’Het is nerveus geweest om dit gezin te ontmoeten, maar zou eigenlijk moeten’ben doodsbang geweest. De familie heeft een duister geheim, wat ertoe kan leiden dat Chris zijn leven verliest. De film is een perfect suspense horloge voor Halloween!

Warme lichamen (2013)

Als je jezelf een hopeloze romanticus beschouwt, wil je de dingen misschien op een andere route nemen. Overweeg samen met je partner naar Warm Bodies te kijken om getuige te zijn van het verhaal van een ongewone zombie, die een levend meisje redt in plaats van haar op te eten. Dit resulteert in het begin van een ontluikende relatie, met de hoop de doden weer tot leven te brengen, in een post-apocalyptische wereld!

Warme lichamen voor Halloween

Persoonlijk ben ik geen fan van het romantische genre, maar mijn partner overtuigde me om deze samen met haar te bekijken, zoals zij’d kreeg een aanbeveling van een vriendin van haar. Hoewel het een tijdje duurde om aandacht te schenken aan wat er gebeurde, was de film niet’helemaal niet slecht. ik denk het’is een perfect horloge voor koppels, die iets subtiels maar verleidelijks nodig hebben voor Halloween.

Dingen inpakken

En hiermee, ik’je bent aan deze entertainmentgids voor Halloween gekomen. Zorg ervoor dat je veel munchies op voorraad hebt om die tv-programma's in de weekenden voorafgaand aan de enge dag te binge, terwijl je de perfecte film selecteert die je wilt bekijken voor het jaarlijkse Halloween-ritueel tijdens de filmavond. Laat me weten welke film / tv-show je het beste vindt in de reacties hieronder. Ook don’vergeet dit stuk niet te delen met je vrienden en familieleden, op zoek naar goede suggesties voor entertainment deze Halloween!

Volg ons op Twitter en blijf op de hoogte.

Volg @Bestvpnco

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me