Emmys 2023: Highlights van de 70e Emmy Awards 2023 bekijken

Terwijl we september binnengaan, blijft de spanning en opwinding van de 70e Primetime Emmy Awards toenemen. Dit betekent dat je binnenkort je favoriet zult zien worden geëerd voor hun prestaties op het scherm in de beste shows, terwijl je ze in al hun glamour ziet (mis de mensen van Red Carpet ceremonie niet!). Omdat het het 70e jaar van het awardsseizoen is, kun je er zeker van zijn dat de dingen GROOT zullen zijn!

Contents

Hoe 70e Emmy Awards 2023 live online te bekijken

 1. Emmy Awards 2023 Locatie en datum
 2. Waar kunt u de Emmy Awards 2023 bekijken
 3. Hoe Emmy Awards 2023 live online te kijken zonder kabel
 4. Hoe Emmy Awards 2023 Live online gratis te bekijken
 5. Emmy Awards 2023 op Kodi

Immers, wie zou een evenement als dit willen missen, dat maar één keer per jaar plaatsvindt? De Emmy’s erkennen excellentie in de tv-showsindustrie. Er zijn bijna 23.000 leden van de Television Academy, die hun stem uitbrengen in speciale vakgebieden om de beste WIN te maken. Met de nominaties al bekend, hebben we al gezien dat de concurrentie dit jaar zwaar gaat worden. We zijn echter gewoon enthousiast om te zien welk drama de Emmy Awards 2023 brengt!

Hoe 70e Emmy Awards 2023 live online te bekijken

Emmy Awards 2023 Locatie en datum

Voor de 70e Primetime Emmy Awards is het alleen verstandig om voluit te gaan om een ​​ander jubileum te vieren, en natuurlijk het begin van een aantal echt slechte en succesvolle tv-shows. Als zodanig is de locatie ingesteld in het gigantische en prachtige Microsoft Theater in Los Angeles, waar gemakkelijk 7.100 mensen kunnen komen. Het heeft ook een van de grootste indoorpodia in de VS, waardoor het de beste keuze is voor de Emmy Awards, de rode loper en de slotceremonie! De Emmy Awards 2023 vinden plaats op 17 september om 20.00 uur. EST op maandag.

Emmy Awards 2023 Locatie en datum

Wie organiseert de Emmy Awards 2023-ceremonie?

Al die gek op de Emmy Awards, je zult blij zijn te horen dat Michael Che en Colin Jost zijn gekozen als gastheren voor de 70e Primetime Emmy Awards. Jost, 35 en Che, 35 zijn beide co-head writers van de iconische en langstlopende “Weekend update” NBC-serie voor late nachten “Zaterdagavond Live”. Daarom zijn er geen twijfels dat de Emmy Awards dit jaar geweldig zullen zijn, met het krachtige duo – het podium in vuur en vlam zetten met hun talks en geweldige hostingvaardigheden!

Wie organiseert de Emmy Awards 2023-ceremonie?

Waar kunt u de Emmy Awards 2023 bekijken

Na een zware concurrentie tussen ABC, NBC en CBS is er maar één overwinnaar geworden bij het behalen van de uitzendrechten voor de Emmy Awards 2023, en dat is NBC. Daarom, als u de ceremonie in de VS wilt bekijken, schakelt u eenvoudig uw tv-kanalen over naar NBC. Cord-cutters kunnen ervoor kiezen om de Awards live online te streamen op hun desktops of laptops via NBC live van 12.00 tot 03.00 uur (GMT).

Waar kunt u de Emmy Awards 2023 bekijken

Als u zich buiten de VS bevindt, kunt u ervoor kiezen om de Cheap VPN-service te gebruiken om vrij te streamen op NBC Live. Door verbinding te maken met een server in de VS, is het ongelooflijk eenvoudig om NBC uit een ander land te deblokkeren. Hieronder hebben we een lijst met de beste VPN’s voor streaming / deblokkering toegevoegd, op basis van betrouwbaarheid, prestaties, serverlocaties en ondersteuning. Mobiele gebruikers kunnen de NBC-app ook downloaden in de Google Play Store en iTunes!

  Hoe UFC Live online te bekijken

providers

Surfshark Bezoek de website www.surfshark.com PureVPN Bezoek de website www.purevpn.com ExpressVPN Bezoek de website www.expressvpn.com Ivacy Bezoek de website www.ivacy.com CyberGhost Bezoek de website www.cyberghostvpn.com
Prijs $ 11.95 $1.99per maand $ 10,95 $2.91per maand $ 12.95 $8.32per maand $ 9.95 $2.25per maand $ 12.99 $2.75per maand
Beoordelingen op Trustpilot N / A TrustPilot beoordelingen

Beoordelingen (7497) | Uitstekend

TrustPilot beoordelingen

Beoordelingen (661) | Uitstekend

TrustPilot beoordelingen

Beoordelingen (187) | Uitstekend

TrustPilot beoordelingen

Beoordelingen (2727) | Uitstekend

Aantal servers 1040 Servers 2000 Servers 3000 Servers 1000 Servers 5800 Servers
Streaming snelheid 1000 kbps 28200 kbps 25600 kbps 18700 kbps 17300 kbps
Snelle server Ja Ja Ja Ja Ja
Gelijktijdige verbinding 100 aansluitingen 05 aansluitingen 03 aansluitingen 05 aansluitingen 07 aansluitingen
Restitutiebeleid N / A 31 dagen 30 dagen 30 dagen 45 dagen
Korting 83% Uit 73% Uit 49% Uit 77% Uit 77% Uit
Klantenservice 24/7 Ondersteuning 24/7 Ondersteuning 24/7 Ondersteuning 24/7 Ondersteuning 24/7 Ondersteuning
Meer informatie Bezoek de website www.surfshark.com Bezoek de website www.purevpn.com Bezoek de website www.expressvpn.com Bezoek de website www.ivacy.com Bezoek de website www.cyberghostvpn.com

Hoe Emmy Awards 2023 live online te kijken zonder kabel

Als u een snoeischaar bent die afhankelijk is van online bronnen voor het bekijken van films / tv-shows, nieuws en evenementen, dan bent u aan het juiste adres. Naast de NBC Live-stream heb je meerdere opties voor het online streamen van de Emmy Awards 2023 zonder kabel. Een van de beste zijn onder meer:

Fifa Worldcup Nieuws

Opmerking: de onderstaande service biedt HD Streams van Emmy Awards, maar kan regio-beperkt zijn. We raden u aan een VPN-service te gebruiken om de Emmy overal ter wereld op elk apparaat te streamen.!

Strocks deblokkeren

CTV

CTV is een Canadees omroepnetwerk, waar je de Emmy Awards 2023 live online kunt bekijken. Hiermee kunnen gebruikers hun favoriete tv-series bekijken op maximaal gebruiksgemak. Gebruikers die willen streamen vanuit CTV maar zich niet in Canada bevinden, kunnen een VPN-service gebruiken om hun locatie te verplaatsen. Als u klaar bent, gaat u gewoon naar https://www.ctv.ca/Video/CTV. Log in op uw CTV-account, ga naar de livestream-pagina en leun achterover om te genieten van de Emmy Awards 2023.

Hoe Emmy Awards 2023 live online te kijken zonder kabel

Foxtel

Als de NBC- en CTV-opties niet voor u werken, is Foxtel een andere optie waarop u kunt vertrouwen. Deze online streaming-service is online beschikbaar voor het Australische publiek, maar u kunt de beste VPN-provider gebruiken om uw locatie naar een server in Australië te verplaatsen. Ga gewoon naar https://www.foxtel.com.au/now/index.html en meld u aan voor de gratis proefperiode. Degenen die kabeltelevisie hebben, kunnen vertrouwen op FOX8 om de Emmy Awards 2023 rechtstreeks vanuit Los Angeles op dinsdag 18 september om 10.00 uur te bekijken!

Foxtel Emmy awards 2023

Sling TV

Als aanmelden voor de bovenstaande services te duur wordt, heb je een goedkope optie beschikbaar om de 2023 Emmy Awards zonder kabel te streamen. Sling TV is een VoD-dienst die alle populaire kanalen zoals NBC host, zodat u de prijsuitreiking met maximaal gemak kunt bekijken. Prijzen beginnen bij $ 25 per maand, maar u kunt gebruikmaken van een gratis proefperiode van 7 dagen. Omdat de Emmy Awards maar een dag duren, kun je technisch de hele ceremonie GRATIS streamen!

Emmy awards 2023 Sling TV

Hoe Emmy Awards 2023 Live online gratis te bekijken

Voor koordsnijders over de hele wereld is aanmelden voor GRATIS services meestal de beste optie voor het streamen van elk groot evenement, sport of prijsuitreiking. Gelukkig voor jou hebben we ons onderzoek gedaan naar het vinden van de beste streamingopties die je toegang geven tot de Emmy Awards 2023 GRATIS live:

  Een gids over hoe Survivor seizoen 35 live online te kijken zonder kabel

Notitie: Service zoals DirecTV Now en anderen kunnen u toelaten om Emmy Awards gratis te streamen, maar deze services kunnen in bepaalde delen van de wereld beperkt zijn. We raden je daarom aan een VPN-service te gebruiken om streams te deblokkeren.

Strocks deblokkeren

YouTube TV

Hoe Emmy Awards 2023 Live online gratis te bekijken

Een van de beste opties voor het tegenwoordig streamen van elk groot evenement is YouTube TV. Ondanks dat het nieuw is op de markt van VoD, is de service er in het bijzonder snel in geslaagd een enorme reputatie te ontwikkelen. U kunt echter een VPN gebruiken om toegang te krijgen tot livestreams. Prijzen beginnen bij $ 40 per maand, maar u kunt het GRATIS uitproberen – dankzij een proefperiode van twee weken. Meld je aan op de dag van de Emmy Awards 2023 en geniet van het kijken naar je favoriete starts, zonder een cent te betalen! Voor rode loper arriveert u op de E! Youtube kanaal. 

DirectTV nu

Emmy awards op DirecTV Now

Een andere hitoplossing voor het live streamen van de 70e Primetime Emmy Awards 2023 is om DIRECTV NU te gebruiken. De website staat bekend om het verstrekken van streams van alle grote toernooien en prijsuitreikingen, en biedt gebruikers toegang tot kanalen zoals NBC, TBS, Fox, CBS en ABS voor slechts $ 35 per maand, wat betekent dat u vrijwel onmiddellijk kunt beginnen met streamen! Je hebt zelfs een gratis proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Als je je aanmeldt op 17 september, kun je het evenement technisch GRATIS bekijken!

Hulu Live TV

Emmy awards op Hulu Live TV

Vergelijkbaar met Sling TV, YouTube TV en DirecTV Nu is Hulu Live TV een andere VoD-service, die een enorme bibliotheek van films / tv-shows bevat, omdat het gebruikers van over de hele wereld toegang biedt tot alle Amerikaanse kanalen, waaronder de officiële omroep van de Emmy Awards 2023 evenement, NBC. De prijs voor het aanmelden bij de Hulu Live TV is $ 39,99 per maand. Net als bij de bovenstaande opties, kunt u de service testen via de 7-daagse proefversie op de dag van het evenement om de Awards GRATIS te bekijken!

Emmy Awards 2023 op Kodi

Alle draadsnijders moeten op de hoogte zijn van de populaire multi-platform, open-source entertainmenthub die KODI heet! De software is een content-aggregator die gebruikmaakt van officiële add-ons van derden om u toegang te geven tot een enorme bibliotheek van films / tv-shows. Je hebt zelfs extensies beschikbaar die toegang geven tot live kanalen zoals de NBC om Emmy Awards 2023 te bekijken.

Emmy Awards 2023 op Kodi

Fifa Worldcup Nieuws

Opmerking: als je geen stream tegenkomt of logfout controleert, heb je de beste VPN nodig voor Kodi om streams te deblokkeren om online van de game te genieten!

Strocks deblokkeren

cCloud TV-installatieproces

 1. Open Kodi Krypton V17 en Klik de “Uitrusting” pictogram in de rechterbovenhoek
 2. Selecteer rechtsonder in het menu “Bestandsbeheer”
 3. Open “Bron toevoegen” door naar beneden te scrollen vanuit het linker menu
 4. Dubbelklik Aan “Geen” en invoeren http://lazykodi.com/
 5. Naam de mediabron “Lazy Kodi” en druk op de knop OK
 6. Gaan terug naar het hoofdmenu van Kodi en Klik Aan “Add-ons”.
 7. Raken de “Pakket” symbool om het installatieproces te starten.
 8. kiezen “Installeren vanuit zipbestand” en vind de “Lazy Kodi” mediabron.
 9. Kiezen “REPOSITORIES” en kraan Aan “ANDROIDABA”
 10. kiezen “bewaarplaats” en Klik Aan “repository.kodil-1.4.zip”
 11. Wacht een paar minuten voor de “Add-on geïnstalleerd” kennisgeving.
 12. terugkeer naar het vorige menu en klik op “Installeren vanuit Repository”
 13. kiezen “..Kodil Repository” en Open de “Video-add-ons” lijst
 14. Gaan de “zoeken” tab, type in “cCloud TV”, en raken de installatieknop
  Hoe Pluto TV buiten de VS te bekijken / deblokkeren in 2023

Wie zijn de 2023 Emmy-genomineerden?

De Emmy Nominees 2023 zijn uit en hebben iedereen al door de storm getroffen. Royals, dienstmaagden en robots regeerden de Emmy-genomineerden, en we kunnen niet wachten om te zien welke tv-series en acteurs de meeste prijzen winnen. Hieronder vindt u enkele details over enkele van de nominaties voor de 70e Primetime Emmy Awards. Bekijk deze link voor de volledige lijst met genomineerden.

Dramaserie

 1. Westworld
 2. Dit zijn wij
 3. De kroon
 4. Vreemde dingen
 5. De Amerikanen
 6. Game of Thrones
 7. De dienstmaagd’s Verhaal

Komedieserie

 1. Barry (HBO)
 2. Atlanta (FX)
 3. GLOW (Netflix)
 4. Black-ish (ABC)
 5. Silicon Valley (HBO)
 6. Curb Your Enthusiasm (HBO)
 7. The Marvelous Mrs. Maisel (Amazon)
 8. The Unbreakable Kimmy Schmidt (Netflix)

Hoofdrolspeler in een dramaserie

 1. Jeffrey Wright (Westworld)
 2. Milo Ventimiglia (This Is Us)
 3. Matthew Rhys (The Americans)
 4. Sterling K. Brown (This Is Us)
 5. Jason Bateman (Ozark)
 6. Ed Harris (Westworld)

Hoofdactrice in een dramaserie

 1. Evan Rachel Wood (Westworld)
 2. Keri Russell (de Amerikanen)
 3. Sandra Oh (Killing Eve)
 4. Claire Foy (The Crown)
 5. Tatiana Maslany (Orphan Black)
 6. Elisabeth Moss (The Handmaid’s Tale)

Hoofdrolspeler in een comedy-serie

 1. Larry David (Curb Your Enthusiasm)
 2. William H. Macy (Shameless)
 3. Anthony Anderson (Black-ish)
 4. Ted Danson (The Good Place)
 5. Donald Glover (Atlanta)
 6. Bill Hader (Barry)

Hoofdactrice in een comedy-serie

 1. Lily Tomlin (Grace and Frankie)
 2. Pamala Adlon (betere dingen)
 3. Tracee Ellis Ross (Black-ish)
 4. Allison Janney (moeder)
 5. Issa Rae (onzeker)

Veelgestelde vragen over Emmy Awards 2023

Welk tv-programma heeft de meeste Emmy Awards gewonnen?

Er is een enorme lijst met tv-programma’s die meer dan 15 Emmy Awards hebben gewonnen met een aantal namen die zich tot 30 uitstrekken. Als er echter één programma is dat binnen een korte periode een enorm aantal prijzen heeft weten te verzamelen, is het zou Game of Thrones zijn. Sinds de release in 2011 heeft het tv-programma 38 All-Time Emmy gewonnen en in totaal 128 keer genomineerd.

Heeft het kantoor emmy’s gewonnen?

Ja, inderdaad, de hilarische en lachende aanvallen zijn gevuld “Het kantoor” heeft ongeveer 5 Primetime Emmy Awards gewonnen in de volgende categorieën: uitstekende single-camera fotobewerking (2 awards), regie – comedy-serie, schrijven – comedy-serie en de beste comedy-serie.

Dingen inpakken

Emmy 2023

We hopen dat deze gids zowel snijders als tv-kijkers helpt om te begrijpen hoe ze Emmy Awards 2023 op het maximale gemak kunnen bekijken. Als u echter problemen ondervindt, aarzel dan niet om hieronder een reactie te plaatsen. Deel de gids met je vrienden en familieleden. Laad je munchies en popcorn op en geniet van het kijken naar je favoriete sterren die over de rode loper lopen, grappen maken en titels ontvangen voor hun uitvoeringen!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me