DC Universe buiten de VS bekijken / deblokkeren – Eenvoudige gids

DC Universe is net gelanceerd in september 2018 en de fans zijn dolenthousiast.


Nu kunt u alle inhoud met betrekking tot de franchise alleen bekijken op dit geweldige streamingplatform, inhoud die u hebt gewonnen’t mag elders kijken. Ja, zelfs niet op Netflix.

Maar weet je dat DC Universe geografische beperkingen heeft buiten de VS.?

Weet jij hoe je er toegang toe kunt krijgen?

Hier is onze speciale gids voor het bekijken / deblokkeren van DC Universe buiten de VS inclusief drie beste VPN's voor dit doel, beste VPN-reddit-beoordelingen en meer!

Welke landen DC Universe-services zijn nu beschikbaar buiten de VS.?

Batman, Superman iemand? Als je er bent’t heb deze namen ooit gehoord, ik geloof dat je gewoon een buitenaards wezen bent die deze planeet bezoekt tijdens je zomervakantie.

Deze personages en vele andere populaire maken deel uit van de DC Comic Book Franchise en afgezien van Marvel is DC het grootste dergelijke merk ter wereld.

En nu heeft het zijn eigen streaming-site gelanceerd, genaamd DC Universe, waar je alle films, shows, digitale stripboeken, commentaren en forums kunt vinden, of eigenlijk alles met betrekking tot de personages die bij de franchise horen.

Ja, Netflix is ​​misschien wel je eerste keuze als het gaat om streamingplatforms, en je tweede goede gok is misschien op Amazon Prime, maar DC Universe is anders dan beide populaire sites.

Natuurlijk, de functionaliteit en het idee zijn hetzelfde, maar de inhoud zal helemaal anders zijn.

DC Universe richt zich op een zeer toegewijd genre, één dat alleen verband houdt met zijn eigen personages en verhaallijnen, uit zijn stripboeken gehaald.

Het aantal fans van de DC-franchise is fenomenaal over de hele wereld, dus het lanceren van een dergelijke service was echt een goed idee.

Maar wacht daar’is een vangst.

Zoals alle goede dingen ooit, is DC Universe alleen beschikbaar in de Verenigde Staten.

DC Universe bekijken / deblokkeren buiten de VS.

Wat logisch is, want het grootste aantal toegewijde fans voor de franchise ligt zeker in het land.

Voor de fans van de franchise buiten de wereld is dit echter serieus jammer.

Maar geen zorgen, want zoals altijd zal ik je begeleiden hoe je DC Universe buiten de VS kunt deblokkeren, net als ik’heb gedaan met andere ontelbare dergelijke platforms d.w.z. met behulp van VPN's of dedicated servers.

Beste VPN om DC Universe buiten de VS te bekijken

Zoals ik al eerder zei, kan DC Universe gemakkelijk worden gedeblokkeerd en bekeken buiten de VS, zelfs als u een VPN gebruikt, maar weet u welke VPN dat echt voor u zal doen?

Geen recht?

Nou, hier zijn 3 van de beste VPN's die ik sinds 2019 met DC Universe heb geprobeerd en getest en ze kunnen het werk zeker perfect doen.

ExpressVPN

Dit is serieus een no-brainer. Er is geen dergelijk streamingplatform dat deze geweldige provider niet kan deblokkeren. Van Netflix tot UFC-gevechten, ik raad ExpressVPN aan voor alles wat je wilt bekijken als het geografisch beperkt is en niet toegankelijk is zonder VPN.

Beste VPN om DC Universe buiten de VS te bekijken

Om het kort te houden over deze provider, het heeft meer dan 2000 servers, militaire codering, een groot aantal client-apps, ondersteuning voor OpenVPN-protocol, nulregistratiebeleid en meer.

Maar bovenal is het Amerikaanse serverpark een van de beste in de branche. Je hoeft alleen maar met iedereen verbinding te maken en DC Universe te streamen. Ja, zo simpel is het.

Het’is zeker een beetje prijzig in vergelijking met de rest, maar het is je elke cent waard.

Pros

 • Deblokkeert alle Amerikaanse streaming-sites
 • Meer dan 2000 servers
 • Encryptie van militaire kwaliteit
 • Toegewijde clients voor streaming-apparaten zoals Firestick beschikbaar
 • Live chat ondersteuning

Cons

 • Dure plannen

PureVPN

Een andere geweldige VPN-service voor al die streamers die Amerikaanse inhoud willen deblokkeren, zoals de DC Universe-service, is PureVPN.

De provider staat niet zo bekend om zijn beveiliging’s voor zijn vermogen om de beste streaming-ervaring onder alle providers aan te sturen.

En het heeft alle juiste functies zoals militaire codering, 2000+ servers, compatibele client-apps, live chat-ondersteuning, kill-switch en meer.

Welke landen DC Universe-services zijn nu beschikbaar buiten de VS.

Wat’nog beter hier is dat PureVPN u ook de kans biedt om uw eigen speciale IP te beveiligen. Hiermee wordt u uitgesloten van alle problemen die te maken hebben met het delen van een serverpark zoals in de normale VPN-serviceplannen zoals lage snelheden, verbannen servers enz..

En bovendien is PureVPN goedkoop, veel te goedkoop. Het is alsof het wordt aangeboden voor minder dan de helft van de prijs van ExpressVPN’s abonnement, waarbij sommige abonnementen zelfs goedkoper zijn. Zodat’s een zeker schot tekenen.

Voor DC Universe-liefhebbers met een beperkt budget is dit een premium-service waar u zeker voor moet gaan.

Pros

 • 2000 servers in meer dan 160 landen
 • Deblokkeert DC Universe van buiten de VS.
 • Live chat ondersteuning Toegewijde IP beschikbaar
 • Codering van militaire kwaliteit
 • Goedkope plannen

Cons

 • Houdt een aantal tijdstempellogboeken van de verbinding

NordVPN

Met meer dan 5000 servers en nog veel meer, heeft NordVPN zijn best gedaan om streamers over de hele wereld een uitzonderlijke mogelijkheid te bieden. Hoge snelheden zijn zijn kracht en de beveiliging is altijd onfeilbaar.

En ik zal hier weer over alle generieke functies babbelen, maar weet dat NordVPN alles heeft zoals de rest voor b.v. codering van militaire kwaliteit, nullogbeleid enz.

DC Universe Online Reddit

Ik heb DC Universe vrij gemakkelijk gedeblokkeerd met NordVPN en de ervaring was zo perfect als ik elke keer krijg.

Wat de prijs betreft, is NordVPN niet te duur, maar is het gewoon budgetvriendelijk.

Pros

 • 5000+ servers wereldwijd
 • Meerdere client-apps beschikbaar
 • Betaalbare plannen
 • Ondersteuning voor OpenVPN-protocol

Extra beveiligingsfuncties zoals DoubleVPN beschikbaar

Cons

 • Ondersteuning via live chat niet beschikbaar

Al deze drie providers zijn geweldig, maar ze hebben enkele kleine verschillen in prestaties. Het’Het is allemaal technisch jargon, dus laat me het u gemakkelijker maken het te begrijpen en er uiteindelijk een beslissing op te nemen.

ExpressVPN: Stal

PureVPN: Goedkoop

NordVPN: Geladen met functies.

DC Universe kan door elk van de trio's worden gedeblokkeerd, maar het hangt uiteindelijk af van wat u zoekt.

Hoe DC Universe buiten de VS te bekijken / deblokkeren / openen

Als u voor een van de bovenstaande providers hebt gekozen, kunt u DC Universe buiten de VS deblokkeren door deze eenvoudige stappen te volgen. Ik neem ExpressVPN hier als voorbeeld:

 1. Ga naar de provider’s site en kies een tariefplan
 2. Betaal voor het abonnement en verkrijg gebruikersreferenties
 3. Download de compatibele app-client zoals ik ExpressVPN heb gedownload’s Windows-clientexpressvpn voor dc universum
 4. Maak verbinding met elke Amerikaanse server (dit kan verschillen met Pure en Nord omdat u hun ondersteuning moet vragen welke servers werken met DC Universe) en DC Universe zijn gemakkelijk toegankelijk!

dc universum

DC Universe Online Reddit

Reddit is waar de actie tegenwoordig gebeurt. Ik bedoel, ik krijg al mijn belangrijke nieuws van dit platform.

Of het nu een paasei is in een nieuwe show of de beste beoordelingen over een bepaalde service of probleem, bij Reddit moet je zijn.

Dus ging ik daarheen om uit te vinden met welke VPN's gebruikers het meest tevreden waren als het gaat om het deblokkeren van DC Universe buiten de VS.

Maar tot mijn verbazing vond ik niets, behalve een paar vluchtige vermeldingen over hoe VPN's kunnen worden gebruikt om DC Universe in Australië te deblokkeren. Maar behalve dat, waren er geen vermeldingen van de beste VPN's voor dit doel als zodanig.

Conclusie

Dus als je me nu vraagt ​​op welke andere manieren je DC Universe buiten de VS kunt bekijken, zou ik niets zeggen. VPN's zijn het enige echte als het gaat om deblokkering, terwijl de rest van de opties zoals proxy's, don’t werkt tegenwoordig echt.

Streaming-sites zijn tegenwoordig stratosferisch geworden, met abonnementen die overal binnenstromen. DC Universe dient misschien een speciaal genre, maar het is klaar om miljoenen abonnees te bereiken in 2019, dus als je mee wilt doen, doe dat dan nu!

Похожие статьи

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me