Big Brother kijken & ldquo; Vermakelijke en intrigerende reality tv-spelshow & rdquo;

Wat is Big Brother?

Big Brother is een reality-tv-programma gebaseerd op de Nederlandse tegenhanger met dezelfde naam. Gecreëerd door John De Mol, kwam de tv-serie al in 1997 op de schermen, ontleend aan een karakter van de roman “Nineteen Eighty Four (1984). Opnieuw gelanceerd voor het Amerikaanse publiek door Julie Chen in 2000, is de show al 19 opeenvolgende seizoenen uitgezonden. Het bevat een groep vreemdelingen genoemd “Huis gasten”, die 24/7 samen in een huis moeten wonen, voor een totaal van 90 dagen of meer.

Waar Big Brother te kijken?

Sinds de lancering in de VS wordt het reality-tv-programma uitgezonden op CBS. Het kanaal zendt elke aflevering uit naar zijn klanten. Als u geen abonnement hebt dat toegang geeft tot het CBS-netwerk, is het de hoogste tijd dat u er een krijgt. De show wordt meestal uitgezonden op zondag (20.00 uur), woensdag (20.00 uur) en donderdag (21.00 uur). Als u echter niet zeker bent van de timing, kunt u hier altijd het CBS TV-schema bekijken.

Abonnees van CBS hebben zelfs de mogelijkheid om een ​​anders geformatteerde versie van het eerste seizoen van Big Brother te bekijken, samen met een aflevering van het tweede seizoen die in de meeste markten niet werd uitgezonden. Als je re-runs van oude seizoenen wilt bekijken, kun je overwegen je kanaal op TVGN te zetten. U kunt ook het reality-tv-programma bekijken van CBS-aangesloten stations op verschillende locaties. Waaronder:

 1. Texas - Dallas KTVT
 2. Pennsylvania - Pittsburgh KDKA
 3. Pennsylvania - Philadelphia KYW
 4. New York - New York WCBS
 5. Minnesota - Minneapolis WCCO
 6. Michigan - Detroit WWJ
 7. Massachusetts - Boston WBZ
 8. Maryland - Baltimore WJZ
 9. Illinois - Chicago WBBM
 10. Florida - Miami WFOR
 11. Colorado - Denver KCNC
 12. Californië - Sacramento KOVR

Hoe Big Brother zonder kabel te bekijken?

Als u overweegt hoe u Big Brother zonder kabel-tv kunt kijken, hebben wij een oplossing voor u. Overweeg de reality-spelshow online te bekijken in plaats van je te abonneren op een tv-station. CBS heeft een online portal waarmee gebruikers Big Brother altijd en overal kunnen bekijken. U moet zich hiervoor abonneren op een premium-abonnement.

De CBS All Access is beschikbaar voor $ 5,99 per maand, waarmee je ook toegang hebt tot de live feeds van het tv-programma. Aanvankelijk was deze functie gratis beschikbaar tijdens het eerste seizoen. Met het begin van het tweede seizoen was echter een abonnement vereist om toegang te krijgen tot de live feeds van de show’s officiële site, gehost door AOL. Springend naar het vijftiende seizoen, worden de live feeds nu uitgezonden op de officiële CBS-website, waarbij opnieuw een abonnement wordt geëist.

Hoe Big Brother zonder kabel te bekijken

U kunt Big Brother ook op uw smartphone bekijken door de CBS-app voor uw relevante besturingssysteem te downloaden. Als deze optie niet werkt, kunt u altijd overwegen om de afleveringen of livestream te bekijken op de populaire Channel 5-website. De tijden variëren van de oorspronkelijke uitzenddatums, dus bekijk hier het tv-schema van Big Brother.

Als alle opties mislukken, kunt u overwegen Kodi te downloaden. Deze open-source, home-media entertainment-applicatie maakt het gemakkelijk om toegang te krijgen tot betaalde content over de hele wereld met slechts een paar klikken op een knop. Download eenvoudig de Exodus-add-on en geniet van het bladeren door een onbeperkte verzameling tv-programma's en films, waaronder de reality-tv, Big Brother!

Hoe Big Brother-afleveringen op CBS buiten de VS te bekijken

Als u zich niet in de VS bevindt, kan het bekijken van Big Brother-afleveringen enigszins een gedoe lijken. Daar hebben we echter ook een oplossing voor. U kunt altijd de beste VPN-verbinding tot stand brengen met een locatie in de VS om toegang te krijgen tot CBS en Big Brother te bekijken.

Hoe Big Brother-afleveringen buiten de VS te bekijken

Abonneer u op een VPN-service zoals Ivacy, PureVPN of ExpressVPN, die allemaal opmerkelijke beveiligings- en geo-blokkeerfuncties bieden. Download de speciale app voor uw apparaat / besturingssysteem. Maak verbinding met een server in de VS en geniet van het bekijken van het reality-tv-programma met het grootste gemak.

Aanbieders Prijs ($) Functies Beoordeling Korting Bezoek aanbieder

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1.99Per maand

  • 800+ servers in 50+ landen
  • AES-256-GCM-codering
  • 24/7 live chat
  • Geen logboekbeleid
  • Ongelimiteerde gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Betrouwbare 83% korting Bezoek website
  Beoordeling lezen

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2.91Per maand

  • Meer dan 2000 servers in meer dan 140 landen
  • AES 256-bit codering
  • 24/7 live chat
  • Geen logboekbeleid
  • 5 gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Betrouwbare 73% korting Bezoek website
  Beoordeling lezen

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8.32Per maand

  • Meer dan 3.000 servers in 94 landen
  • AES 256-bit codering
  • 24/7 livechat
  • Geen logboekbeleid
  • 3 gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Betrouwbare 35% korting op website bezoeken
  Beoordeling lezen

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2.25Per maand

  • 1000+ servers op 100 locaties
  • 256-bit standaard codering van militaire kwaliteit
  • Live chat ondersteuning is uitstekend
  • Geen logboekprovider
  • 5 Multi-logins beschikbaar
  • Windows, Mac, Android, iOS-apps en Chrome-extensie

  Betrouwbaar 77% korting Bezoek site
  Beoordeling lezen

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12,99 $2.75Per maand

  • 3.700 servers in 60 landen
  • 256-bit AES-codering
  • 24/7 live chat
  • Strikt Geen logboekbeleid
  • 7 Gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% korting Bezoek site
  Beoordeling lezen

Hoe Big Brother in Canada te bekijken

Naast het gebruik van een VPN-service om verbinding te maken met een Amerikaanse server en Big Brother op CBS te bekijken, kunnen gebruikers zich abonneren op Global TV in Canada om de reality-spelshow te bekijken. De zender heeft een eigen kanaal waar je Big Brother kunt bekijken. Als dat niet werkt, kunt u de afleveringen altijd streamen op de officiële website. De tijden variëren van de oorspronkelijke uitzenddatums, dus bekijk hier het tv-schema van Big Brother.

hoe je grote broer in Canada kunt bekijken

Hoe Big Brother online gratis te bekijken

Als u op zoek bent naar de meest handige optie om Big Brother online te bekijken - zonder een cent te betalen - overweeg dan DirectTV of MyWatchSeries te gebruiken. Beide websites zijn elk seizoen op nummer gecategoriseerd. Hiermee kunt u het reality-tv-programma en de afleveringen ervan back-to-back bekijken, zonder u zorgen te maken over een abonnement op een betaalde service.

Hoofdthema van de reality-tv-spelshow:

Tijdens hun verblijf zijn deelnemers volledig geïsoleerd van de buitenwereld. Ze mogen niet communiceren met familieleden / vrienden en moeten verschillende uitdagingen en spellen aangaan om te overleven. Spelers hebben geen enkele privacy in de show. Ze staan ​​onder constant toezicht van kijkers. Dit unieke concept om een ​​huis te vullen met vreemden met verschillende achtergronden is heel slim. Je kunt mensen zien interageren, groepsallianties, vriendschappen en romances vormen.

De sociale dynamiek van de show verandert ook constant, naarmate ontmoetingen en uitdagingen moeilijker worden. De zwakken vallen langs de weg, terwijl de sterkere geleidelijk naar de finale komt. Sommige spelers slagen erin om de overhand te krijgen door vuile politiek te spelen; anderen tonen hun mogelijkheden in games. Over het algemeen is het tv-programma een echte traktatie om naar te kijken, omdat er ruzies ontstaan ​​en geschillen worden beslecht. Als je op zoek bent naar een reality-spelshow om van te genieten, moet Big Brother absoluut bovenaan je lijst staan!

Geniet van het kijken naar Big Brother!

En hiermee hebben we de langverwachte vraag beantwoord over hoe u Big Brother online, live en op televisie voor u kunt bekijken. Nu hoeft u alleen nog een geschikte methode te kiezen, afhankelijk van uw behoeften. Wij wensen u een geweldige Binge-watching-ervaring! Vergeet niet om anderen in nood te helpen en het artikel te delen met mensen die op zoek zijn naar een handige manier om Big Brother te bekijken!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me