Gratis VPN voor iPhone – Beste apps voor iOS-apparaten die echt werken

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, moeten Apple-apparaten net zo goed worden beveiligd als andere apparaten. De meeste iPhone-gebruikers maken de fout hun cybersecurity online niet te beschermen en betalen de prijs wanneer hun apparaten binnendringen. Moderne cyberhackers maken gebruik van uiterst slimme manieren om dat te doen, waaronder MITM-aanvallen, spear phishing, kwaadaardige koppelingen, enz..

De beste optie om uw iPhone tegen dergelijke bedreigingen te beveiligen, is om een ​​VPN te krijgen. Maar de meeste gebruikers proberen bij het kiezen van de beste VPN voor de gratis. Dit is begrijpelijk omdat gratis diensten aantrekkelijker zijn dan premium, maar ze zijn net zo veilig?

Niet helemaal. Gratis VPN-service is meestal niet erg veilig, want als ze hun inkomsten niet via uw abonnementsgeld krijgen, zullen ze proberen andere middelen in te zetten om hun bottom-line te vullen.

Van veel gratis VPN’s is bekend dat ze gebruikersgegevens verkopen, gebruikersapparaten binnendringen en ze als knooppunten in het botnet-netwerk inzetten, en de bandbreedte van de gebruiker onder andere dergelijke snode activiteiten kapen.

Dus als je voor een iPhone VPN gaat, zijn de gratis VPN’s het meest onbetrouwbaar. Mac VPN’s zijn echter veel veilig en bieden veel verschillende functionaliteiten die vaak niet beschikbaar zijn in de gratis. Laat’s verkennen ze in meer detail.

De tekortkomingen don’het eindigt hier. Als je onze VPN-app voor iPhone-gids doorloopt, zul je meer te weten kunnen komen over de manier waarop de betaalde in een heel ander universum werken dan hun gratis tegenhangers, net als Gratis VPN voor Android

Wat een gratis iPhone VPN kan’t doen?

Gratis VPN’s gewonnen’het is hetzelfde als de premium, dat’is een gegeven, maar heb je enig idee hoe opvallend dit verschil kan zijn?

Hier is een overzicht van de dingen die uw gratis VPN heeft gewonnen’t kunnen doen:

 1. Gratis VPN’s don’bieden hoge snelheden.
 2. Gratis VPN’s don’bieden vaak onbeperkte bandbreedte.
 3. Gratis VPN’s don’t hebben genoeg servers.
 4. Gratis VPN’s don’t ondersteunt OpenVPN-protocol.
 5. Meestal gratis VPN’s don’t militaire codering hebben.
 6. Gratis VPN’s kunnen geo-beperkte streaming-sites zoals Netflix US, enz. Niet deblokkeren.
 7. Gratis VPN’s don’t werkt goed in China.
 8. Gratis VPN’s kunnen DNS- of WebRTC-lekken hebben.
 9. Gratis VPN’s kunnen Torrenting niet vaak ondersteunen.

VPN-functies en extra’s

Ondanks het hoofddoel van het coderen van uw verkeer en het maskeren van uw IP-locatie, helpt een VPN u op veel manieren.

Ten eerste kunt u elke server van een land selecteren en het lijkt alsof u er bent. Bijvoorbeeld jij’opnieuw in Duitsland, maar u moet verbinding maken met een website die’is alleen toegankelijk in Oman, verbonden met Oman’s server geeft u toegang.

Een VPN helpt je ook om ISP-snelheidsbeperking kwijt te raken, samen met veel beveiligingsfuncties zoals een kill-schakelaar, dubbele hop en hoog niveau van codering.

Welke gratis VPN voor iPhone die echt werkt in 2019?

Zoals we eerder al zeiden, zijn gratis services meestal niet betrouwbaar, dus we raden je aan om alleen voor de betaalde services te gaan als je premiumprestaties en beveiliging wilt.

Als u echter nog steeds voor een gratis wilt gaan, zijn hier de paar beveiligingsproviders die u voor uw iPhone kunt krijgen.

TunnelBear

TunnelBear Review 2019Waarschijnlijk de veiligste gratis service die er is, is Tunnelbear degene die als eerste gaat als u op zoek bent naar een niet-betaalde VPN voor uw iPhone.

Het heeft onlangs zijn privacybeleid bijgewerkt en de hoeveelheid logboekregistratie die het eerder bij gebruikers deed, verminderd, waardoor het veel anoniemer werd. Nu doet het dat niet’t verzamelt uw voornaam wanneer u zich registreert, noch worden uw levenslange verbindingen met de service geregistreerd.

Er zijn echter voldoende beperkingen op de gratis service, waarbij een gebruiker slechts 500 MB bandbreedte per maand krijgt op het gratis abonnement.

Maar u kunt ze verwijderen wanneer u maar wilt door te upgraden naar de betaalde plannen. Hun beste plan is de jaarlijkse deal die u slechts $ 4,99 per maand kost.

Download: TunnelBear Gratis iOS-app

Hotspot-schild voor iPhone, iPad en alle iOS-apparaten

Hotspot-Shield-reviewDeze is genereuzer als gratis service in vergelijking met Tunnelbear, waardoor je de keuze hebt tussen servers in 15 landen, beschermd wordt door militaire versleuteling en meer.

Hotspot-schild is een oude naam in de VPN-industrie en wint door de jaren heen gebruikersvertrouwen en geloofwaardigheid.

Het biedt ook elke dag 500 MB bandbreedte, wat elke maand ongeveer 15 GB aan gegevenslimiet voor de gratis service vormt. Je hebt echter gewonnen’t hebt toegang tot vele andere functies zoals multi-logins of chatondersteuning, tenzij u van plan bent premium te gaan.

De gratis versie van deze service wordt ondersteund door advertenties.

Download: HotSpot Shield Gratis iOS-app

Windscribe voor iPhone en iPad

Gratis VPN voor iPhone - Beste apps voor iOS-apparaten die echt werken

Een andere veilige gratis VPN, Windscribe is een beetje nieuw, het was echter fantastisch op het gebied van prestaties met inherente stabiliteit.

Hiermee kunnen gebruikers elke maand 10 GB gratis bandbreedte ervaren, maar je kunt die limiet verhogen tot 15 GB als je erover tweet.

8 serverlocaties zijn opgenomen in het gratis plan, maar de snelheden zijn gewonnen’t worden geoptimaliseerd of zo snel als je kunt krijgen in de premium-versie van de service.

Download: Windsribe Gratis iOS-app

Betaalde die u gratis kunt gebruiken

Afgezien van de volledig gratis, zijn er ook premiumproviders die u in staat stellen om hun service gedurende een beperkte tijd gratis te gebruiken, zodat u op de hoogte bent van hun prestaties voordat u betaalt voor hun plannen.

NordVPN voor iPhone en alle iOS-apparaten

NordVPN - Privacygerichte Panamese aanbiederDeze provider biedt meer dan 5300 servers aan, veel hoger dan wat gratis VPN’s gebruikers ooit kunnen bieden. Het heeft ook ongelooflijke beveiligingsfuncties zoals dubbele VPN, kill-schakelaar, ui via VPN, enz. Samen met chatondersteuning, hoge snelheden en meer.

U kunt NordVPN 7 dagen lang gebruiken via het gratis proefaanbod. Voer uw e-mailadres in en u kunt de service gebruiken met alle beschikbare functies.

Download: Officiële NordVPN iOS-app

ExpressVPN voor iPhone en alle iOS-apparaten

ExpressVPN - Allrounder met geweldige routercompatibiliteitHoewel ExpressVPN dat niet doet’t biedt een gratis proefversie zoals NordVPN, het biedt een geen-vragen-gevraagd restitutiebeleid dat geldig is voor een volledige 30 dagen, waardoor u voldoende tijd hebt om de service te testen.

Dit is waarschijnlijk de beste VPN ter wereld op dit moment, met ongeëvenaarde snelheden, ongelooflijke deblokkeermogelijkheden, uitstekende chatondersteuning, ultraveilige privacybescherming en nog veel meer.

Het betaalde abonnement komt op $ 8,32 / maand (jaarabonnement).

Download: Officiële ExpressVPN iOS-app

Hoe een VPN op iPhone in te stellen – Stapsgewijze handleiding

Het instellen van een VPN op iPhone is heel eenvoudig als u clientsoftware gebruikt, d.w.z. een speciale app voor IOS aangeboden door uw VPN-provider. Download het gewoon uit de iTunes store en betaal ervoor:

 1. De app vereist uw gebruikersreferenties om verder te gaan (ze worden aangeboden door elke provider wanneer u zich aanmeldt of registreert en bevatten normaal gesproken uw gebruikersnaam en wachtwoord)
 2. Nadat u uw gegevens hebt ingevoerd, logt u in.
 3. Nadat u bent ingelogd, selecteert u de server van uw keuze.
 4. Geniet van grenzeloze streaming en beveiliging, wat u ook bent’ben op zoek naar.

Hoe stel ik een VPN handmatig in op mijn iPhone?

Als je dat niet doet’Als u de officiële app op uw iPhone wilt krijgen, kunt u deze altijd sideloaden. Maar let op dat sideloading veel complexer is dan het downloaden van de app, omdat het vereist dat je alle instellingen zelf doet. Als u nog steeds verder wilt gaan, wij’In onze gedetailleerde handleiding voor iPhone VPN’s hebben we meerdere sideloading-methoden voor het instellen van een VPN op iPhone genoemd.

Is dit mogelijk?? Gratis internet voor iPhone met behulp van VPN

Zeker niet! Een VPN kan alleen worden gebruikt om uw gegevens te coderen en om u te beschermen tegen hacking en andere dergelijke kwetsbaarheden.

Afsluiten

Als u de hierboven genoemde gratis VPN-servers gebruikt die wij hebben aanbevolen, kunt u er zeker van zijn dat u toegang hebt tot de beste functies en beveiliging die het gratis domein aan iPhone-gebruikers te bieden heeft.

Als u opmerkingen of suggesties voor ons heeft, kunt u deze opnemen in onze opmerkingen hieronder.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me