Gratis VPN til iPhone – Bedste apps til iOS-enheder, der virkelig fungerer

I modsætning til den almindelige opfattelse skal Apple-enheder sikres lige så meget som andre enheder. De fleste iPhone-brugere begår fejlen ved ikke at beskytte deres cybersikkerhed online og betale prisen, når deres enheder trænger ind. Moderne cyberhackere anvender ekstremt snedige måder at gøre det på, herunder MITM-angreb, spyd phishing, ondsindede links osv..

Den bedste mulighed for at sikre din iPhone mod sådanne trusler er at få en VPN. Men de fleste brugere, når de vælger den bedste VPN, forsøger at gå efter de gratis. Dette er forståeligt, da gratis tjenester er mere lokkende sammenlignet med premium-tjenester, men de er lige så sikre?

Ikke helt. Gratis VPN-tjeneste er for det meste ikke særlig sikkert, for hvis de ikke får deres indtægter gennem dine abonnementsgebyrer, ser de ud til at anvende andre midler til at udfylde deres bundlinjer.

Mange gratis VPN'er har været kendt for at sælge brugerdata, indtrænge brugerenheder og distribuere dem som knudepunkter i botnet-netværket, kapre brugerbåndbredde blandt andre sådanne uheldige aktiviteter.

Så hvis du går efter en iPhone VPN, er de gratis dem mest upålidelige. Mac VPN'er er imidlertid meget sikre og tilbyder mange forskellige funktionaliteter, der ofte ikke er tilgængelige i de gratis. Lade’s udforske dem mere detaljeret.

Manglerne don’t ender her. Hvis du går gennem vores VPN App for iPhone-guide, vil du være i stand til at vide mere om, hvordan de betalte fungerer i et helt andet univers end deres gratis kolleger, ligesom Gratis VPN til Android

Hvad en gratis iPhone VPN kan’t Gør?

Gratis VPN'er vandt’t være det samme som premium-dem, det’er en given, men har du nogen idé om, hvor skarp denne forskel kan være?

Her er en oversigt over de ting, som din gratis VPN vandt’t være i stand til at gøre:

 1. Gratis VPN'er don’t tilbyder hurtige hastigheder.
 2. Gratis VPN'er don’t tilbyder ofte ubegrænset båndbredde.
 3. Gratis VPN'er don’t har nok servere.
 4. Gratis VPN'er don’t understøtter OpenVPN-protokol.
 5. Gratis VPN'er ofte ikke’t har kryptering af militær kvalitet.
 6. Gratis VPN'er kan ikke fjerne blokering af geobegrænsede streamingwebsteder som Netflix US osv.
 7. Gratis VPN'er don’t fungerer godt i Kina.
 8. Gratis VPN'er kan have DNS- eller WebRTC-lækager.
 9. Gratis VPN'er understøtter ikke ofte Torrenting.

VPN-funktioner og ekstramateriale

På trods af at dets hovedformål er at kryptere din trafik og maskere din IP-placering, hjælper en VPN dig på mange måder.

For det første kan du vælge enhver lande-server, og det ser ud til, at du er der. For eksempel dig’er i Tyskland, men du skal oprette forbindelse til et websted der’er kun tilgængelig i Oman, der forbinder til Oman’s server giver dig adgang til den.

En VPN hjælper dig også med at slippe af med ISP-hastighedsregulering sammen med mange sikkerhedsfunktioner såsom en kill switch, dobbelt hop og et højt krypteringsniveau.

Hvilken gratis VPN til iPhone, der virkelig fungerer i 2019?

Som vi nævnte tidligere, er gratis tjenester de fleste ikke pålidelige, så vi anbefaler dig kun at gå for de betalte, hvis du vil have premiumydelse og sikkerhed.

Hvis du dog stadig ønsker at få en gratis, er her de få sikkerhedsudbydere, du kan få til din iPhone.

TunnelBear

TunnelBear Review 2019Det er sandsynligvis den mest sikre gratis service derude, Tunnelbear er den, der skal gå til først, hvis du leder efter en ikke-betalt VPN til din iPhone.

Den har for nylig opdateret sin privatlivspolitik og reduceret mængden af ​​logning, som den tidligere gjorde på brugere, hvilket gør det meget mere anonymt. Nu gør det det ikke’t indsamle dit fornavn, når du registrerer dig, og det logger heller ikke dine livstidsforbindelser til tjenesten.

Der er imidlertid rigelige begrænsninger på den gratis service, idet en bruger kun har tilladelse til 500 MB båndbredde hver måned på den gratis plan.

Men du kan fjerne dem, når du vil, ved at opgradere til de betalte planer. Deres bedste plan er den årlige aftale, der koster dig kun $ 4,99 / måned.

Hent: TunnelBear Gratis iOS-app

Hotspot Shield til iPhone, iPad og alle iOS-enheder

Hotspot-Shield reviewDenne er mere generøs som en gratis service sammenlignet med Tunnelbear, så du kan vælge mellem servere i 15 lande, få beskyttet af militær kryptering og mere.

Hotspot-skjold er et gammelt navn i VPN-branchen, der får brugertillid og troværdighed gennem årene.

Det tilbyder også 500 MB båndbredde hver dag, hvilket udgør omkring en 15 GB datagrænse for den gratis service hver måned. Dog vandt du’t har adgang til mange andre funktioner såsom multi-logins eller chat support, medmindre du planlægger at blive præmie.

Den gratis version af denne service understøttes af annoncer.

Hent: HotSpot Shield Gratis iOS-app

WindScribe til iPhone og iPad

Gratis VPN til iPhone - Bedste apps til iOS-enheder, der virkelig fungerer

En anden sikker gratis VPN, Windscribe er dog en smule ny, men det har været fremragende på præstationsfronten med iboende stabilitet.

Det giver sine brugere mulighed for at opleve 10 GB gratis båndbredde hver måned, men du kan øge denne grænse til 15 GB, hvis du tilfældigvis tweet om det.

8 serverplaceringer er inkluderet i den gratis plan, men hastighederne er vundet’t være optimeret eller så hurtigt som du kan komme i premium-versionen af ​​tjenesten.

Hent: Windsribe Gratis iOS-app

Betalte du kan bruge gratis

Bortset fra de helt gratis, er der premium-udbydere derude, som giver dig mulighed for at bruge deres service gratis i en begrænset periode, så du kan vide om deres ydeevne, før du betaler for deres planer.

NordVPN til iPhone og alle iOS-enheder

NordVPN - Panamansk udbyder, der er rettet mod privatlivets fredMere end 5300 servere tilbydes af denne udbyder, langt højere end hvad gratis VPN'er nogensinde kan tilbyde brugere. Det har også utrolige sikkerhedsfunktioner, der inkluderer dobbelt VPN, kill switch, løg over VPN osv. Sammen med chat support, hurtige hastigheder og mere.

Du kan bruge NordVPN i hele syv dage gennem dets gratis prøveudbud. Bare indtast din e-mail, så kan du bruge tjenesten med alle tilgængelige funktioner.

Hent: Officiel NordVPN iOS-app

ExpressVPN til iPhone og alle iOS-enheder

ExpressVPN - Allrounder med stor routerkompatibilitetSelvom ExpressVPN ikke gør det’t tilbyder en gratis prøveversion som NordVPN, den tilbyder tilbagebetalingspolitik uden spørgsmål, der er gyldig i hele 30 dage, hvilket giver dig masser af tid til at teste tjenesten.

Dette er sandsynligvis den bedste VPN i verden lige nu med uovertrufne hastigheder, utrolige unblocking-muligheder, fremragende chat support, ultra-sikker beskyttelse af privatlivets fred og meget mere.

Dens betalte plan er på $ 8,32 / måned (Årlig abonnementsaftale).

Hent: Officiel ExpressVPN iOS-app

Sådan installeres en VPN på iPhone - Trin for trin-guide

Det er virkelig nemt at indstille en VPN på iPhone, hvis du bruger en klientsoftware, dvs. en dedikeret app til IOS, der tilbydes af din VPN-udbyder. Download det bare fra iTunes-butikken, og betal for det:

 1. Appen kræver dine brugeroplysninger for at gå videre (de tilbydes af enhver udbyder, når du tilmelder dig eller registrerer og normalt inkluderer dit brugernavn og din adgangskode)
 2. Når du har indtastet dine legitimationsoplysninger, skal du logge ind.
 3. Når du er logget ind, skal du vælge den valgte server.
 4. Nyd ubegrænset streaming og sikkerhed, uanset hvad det er, du’er på udkig efter.

Hvordan konfigurerer jeg en VPN manuelt på min iPhone?

Hvis du ikke gør det’Hvis du vil have den officielle app på din iPhone, kan du altid indlæse den. Men vær opmærksom på, at sideladning er meget mere kompliceret end at få appen, da det kræver, at du selv får alle indstillingerne. Hvis du stadig vil fortsætte videre, vi’har nævnt flere sideladningsmetoder til opsætning af en VPN på iPhone i vores detaljerede guide til iPhone VPN'er.

Er dette muligt?? Gratis internet til iPhone ved hjælp af VPN

Absolut ikke! En VPN kan kun bruges til at kryptere dine data og til at beskytte dig mod hacking og andre sådanne sårbarheder.

Afslutter

Hvis du bruger de ovennævnte gratis VPN-servere, som vi har anbefalet, kan du være sikker på, at du har adgang til de bedste funktioner og sikkerhed, som det gratis domæne har at tilbyde iPhone-brugere.

Hvis du har kommentarer eller forslag til os, er du velkommen til at medtage dem i vores kommentarafsnit nedenfor.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me