Gratis VPN for iPhone – Beste apper for iOS-enheter som virkelig fungerer

I motsetning til populær oppfatning, må Apple-enheter sikres like mye som andre enheter. De fleste iPhone-brukere gjør feilen ved ikke å beskytte cybersikkerheten sin på nettet og betaler prisen når enhetene deres blir inntrengt i. Moderne cyberhackere implementerer ekstremt utspekulerte måter å gjøre det på, som inkluderer MITM-angrep, spydfisking, ondsinnede lenker, osv..

Det beste alternativet for å sikre din iPhone mot slike trusler er å få en VPN. Men de fleste brukere, når du velger den beste VPN-en, prøver å gå gratis. Dette er forståelig ettersom gratis tjenester er mer lokkende sammenlignet med premium-tjenester, men er like sikre?

Ikke helt. Gratis VPN-tjeneste er stort sett ikke så veldig sikkert, for hvis de ikke får inntektene sine via abonnementsavgiftene dine, vil de se etter å bruke andre måter å fylle ut bunnlinjene på.

Mange gratis VPN-er har vært kjent for å selge brukerdata, inntrenge brukerenheter og distribuere dem som noder i botnet-nettverket, kapre brukerbåndbredde blant andre slike ubehagelige aktiviteter.

Så hvis du skal på en iPhone VPN, er de gratis upålitelige. Mac VPN-er er imidlertid mye sikre og tilbyr mange forskjellige funksjonaliteter som ofte ikke er tilgjengelige i de gratis. La’s utforske dem mer detaljert.

Manglene don’t slutter her. Hvis du går gjennom vår VPN App for iPhone-guide, vil du kunne vite mer om hvordan de betalte fungerer i et helt annet univers enn deres gratis kolleger, akkurat som Gratis VPN for Android

Hva en gratis iPhone VPN kan’t Gjør?

Gratis VPN-er vant’det er det samme som premium-det’er en gitt, men har du noen ide om hvor skarp denne forskjellen kan være?

Her er en oversikt over tingene som din gratis VPN vant’t være i stand til å gjøre:

 1. Gratis VPN-er’t tilbyr raske hastigheter.
 2. Gratis VPN-er’t tilbyr ofte ubegrenset båndbredde.
 3. Gratis VPN-er’Jeg har nok servere.
 4. Gratis VPN-er’t støtter OpenVPN-protokoll.
 5. Gratis VPN-er gir ofte ikke’t har kryptering av militær karakter.
 6. Gratis VPN-er kan ikke fjerne blokkering av geobegrensede strømningssider som Netflix US osv.
 7. Gratis VPN-er’t fungerer bra i Kina.
 8. Gratis VPN-er kan ha DNS- eller WebRTC-lekkasjer.
 9. Gratis VPN-er kan ikke ofte støtte for Torrenting.

VPN-funksjoner og tilleggsutstyr

Til tross for at hovedformålet er å kryptere trafikken og maskere din IP-plassering, hjelper en VPN deg på mange måter.

For det første kan du velge hvilken som helst landsserver, og det vil se ut som om du er der. For eksempel deg’er i Tyskland, men du må koble til et nettsted som’er bare tilgjengelig i Oman, kobler til Oman’serveren gir deg tilgang til den.

En VPN hjelper deg også med å bli kvitt ISP-hastighetstryking sammen med mange sikkerhetsfunksjoner som drepebryter, dobbelt hop og høyt krypteringsnivå.

Hvilken gratis VPN for iPhone som virkelig fungerer i 2019?

Som vi nevnte tidligere, er gratis tjenester mest pålitelige, så vi anbefaler deg å bare gå for de betalte hvis du vil ha premiumytelse og sikkerhet.

Imidlertid, hvis du fortsatt vil gå gratis, er det noen få sikkerhetsleverandører du kan få for din iPhone.

TunnelBear

TunnelBear Review 2019Trolig den sikreste gratis tjenesten der ute, Tunnelbear er den du vil gå for først hvis du leter etter et ikke-betalt VPN for din iPhone.

Den har nylig oppdatert personvernreglene og redusert mengden loggføring den gjorde tidligere på brukere, noe som gjorde det mye mer anonymt. Nå gjør det det ikke’t samle inn fornavnet ditt når du registrerer deg, og logger heller ikke livstidsforbindelsene til tjenesten.

Det er imidlertid rikelig med begrensninger på gratistjenesten, og brukeren tillater bare 500 MB båndbredde hver måned på gratisplanen..

Men du kan fjerne dem når du vil ved å oppgradere til de betalte planene. Deres beste plan er den årlige avtalen som koster deg bare $ 4,99 per måned.

nedlasting: TunnelBear Gratis iOS-app

Hotspot Shield for iPhone, iPad og alle iOS-enheter

Hotspot Shield-gjennomgangDenne er mer sjenerøs som en gratis tjeneste sammenlignet med Tunnelbear, slik at du kan velge mellom servere i 15 land, bli beskyttet av militær kryptering og mer.

Hotspot-skjold er et gammelt navn i VPN-bransjen, og får brukerens tillit og troverdighet gjennom årene.

Den tilbyr også 500 MB båndbredde hver dag, noe som utgjør rundt en 15 GB datagrense for gratis tjenesten hver måned. Imidlertid vant du’t har tilgang til mange andre funksjoner som multi-pålogginger eller chat support med mindre du planlegger å bli premium.

Gratisversjonen av denne tjenesten støttes av annonser.

Nedlasting: HotSpot Shield gratis iOS-app

Windscribe for iPhone og iPad

Gratis VPN for iPhone - Beste apper for iOS-enheter som virkelig fungerer

En annen sikker gratis VPN, Windscribe, er imidlertid litt ny. Det har vært fantastisk på ytelsesfronten med iboende stabilitet.

Den lar brukerne oppleve 10 GB gratis båndbredde hver måned, men du kan øke den grensen til 15 GB hvis du tilfeldigvis twitrer om det.

8 serverplasser er inkludert i gratisplanen, men hastighetene vant’t være optimalisert eller så raskt du kan komme i premiumversjonen av tjenesten.

Nedlasting: Windsribe Gratis iOS-app

Betalte du kan bruke gratis

Bortsett fra de helt gratis, er det også premiumleverandører der ute som lar deg bruke tjenesten deres gratis i en begrenset periode, slik at du kan vite om deres ytelse før du betaler for planene deres.

NordVPN for iPhone og alle iOS-enheter

NordVPN - personvernfokusert panamansk leverandørMer enn 5300 servere tilbys av denne leverandøren, langt høyere enn hva gratis VPN-er noensinne kan tilby brukere. Den har også utrolige sikkerhetsfunksjoner som inkluderer Double VPN, kill switch, Onion over VPN, etc. sammen med chat-støtte, raske hastigheter og mer.

Du kan bruke NordVPN i hele syv dager gjennom det gratis prøveversjonen. Bare skriv inn e-posten din, så vil du kunne bruke tjenesten med alle tilgjengelige funksjoner.

nedlasting: Offisiell NordVPN iOS-app

ExpressVPN for iPhone og alle iOS-enheter

ExpressVPN - Allrounder med god ruterkompatibilitetSelv om ExpressVPN ikke gjør det’For å tilby en gratis prøveversjon som NordVPN, tilbyr den en refusjonspolicy uten spørsmål, som er gyldig i hele 30 dager, noe som gir deg god tid til å teste ut tjenesten.

Dette er sannsynligvis den beste VPN i verden akkurat nå, med uovertrufne hastigheter, utrolige unblocking-funksjoner, utmerket chat-støtte, ultra-sikker personvern og mye mer.

Den betalte planen er $ 8,32 per måned (Årlig abonnementsavtale).

nedlasting: Offisiell ExpressVPN iOS-app

Slik konfigurerer du en VPN på iPhone - trinnvis guide

Det er veldig enkelt å stille en VPN på iPhone hvis du bruker en klientprogramvare, dvs. en dedikert app for IOS som tilbys av VPN-leverandøren. Bare last det ned fra iTunes-butikken og betal for det:

 1. Appen vil kreve brukeropplysningene dine for å gå videre (de tilbys av hver leverandør når du registrerer deg eller registrerer deg og normalt inkluderer brukernavn og passord)
 2. Når du har skrevet inn legitimasjon, logg inn.
 3. Etter innlogging, velg serveren du ønsker.
 4. Nyt grenseløs streaming og sikkerhet, uansett hva det er for deg’re leter etter.

Hvordan konfigurerer jeg en VPN manuelt på min iPhone?

Hvis du ikke gjør det’Hvis du vil ha den offisielle appen på iPhone, kan du alltid laste den ned. Men vær klar over at sidelading er mye mer komplisert enn å få appen, ettersom den krever at du gjør alle innstillingene selv. Hvis du fortsatt vil gå videre, gjør vi det’har nevnt flere sideladingsmetoder for å sette opp en VPN på iPhone i vår detaljerte guide om iPhone VPN-er.

Er dette mulig?? Gratis Internett for iPhone ved hjelp av VPN

Definitivt ikke! En VPN kan bare brukes til å kryptere dataene dine og for å beskytte deg mot hacking og andre slike sårbarheter.

Pakk inn

Hvis du bruker de ovennevnte gratis VPN-serverne som vi har anbefalt, kan du være trygg på at du har tilgang til de beste funksjonene og sikkerheten det gratis domenet har å tilby til iPhone-brukere.

Hvis du har kommentarer eller forslag til oss, kan du gjerne ta dem med i kommentarfeltet nedenfor.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me