Gratis VPN för iPhone – Bästa appar för iOS-enheter som verkligen fungerar

Till skillnad från den populära uppfattningen måste Apple-enheter säkras lika mycket som andra enheter. De flesta iPhone-användare gör misstaget att inte skydda sin cybersäkerhet online och betala priset när deras enheter blir intrång i. Moderna cyberhackare använder extremt listiga sätt att göra det, som inkluderar MITM-attacker, spjutfiske, skadliga länkar osv..

Det bästa alternativet för att säkra din iPhone mot sådana hot är att få en VPN. Men de flesta användare, när de väljer det bästa VPN, försöker de gratis. Detta är förståeligt eftersom gratistjänster är mer lockande jämfört med premium-tjänster, men är lika säkra?

Inte riktigt. Gratis VPN-tjänst är oftast inte särskilt säker, för om de inte får sina intäkter genom dina prenumerationsavgifter kommer de att se till att använda andra sätt att fylla i sina slutlinjer.

Många gratis VPN: er har varit kända för att sälja användardata, intrång i användarenheter och distribuera dem som noder i botnet-nätverket, kapar användarbandbredd bland andra sådana besvärliga aktiviteter.

Så om du vill ha en iPhone VPN är de gratis de mest opålitliga. Mac-VPN: n är dock mycket säkra och erbjuder många olika funktioner som ofta inte är tillgängliga i de gratis. Låta’s utforska dem mer i detalj.

Bristerna inte’t slutar här. Om du går igenom vår VPN-app för iPhone-guide kommer du att kunna veta mer om hur de betalade fungerar i ett helt annat universum än deras gratis motsvarigheter precis som gratis VPN för Android

Vad en gratis iPhone VPN kan’t Gör?

Gratis VPN: er vann’Det är inte samma som premiumpremierna’är en given, men har du någon aning om hur bländande denna skillnad kan vara?

Här är en sammanfattning av de saker som din gratis VPN vann’t kunna göra:

 1. Gratis VPN: er’t erbjuder snabba hastigheter.
 2. Gratis VPN: er’t erbjuder ofta obegränsad bandbredd.
 3. Gratis VPN: er’t har tillräckligt med servrar.
 4. Gratis VPN: er’t stöder OpenVPN-protokollet.
 5. Gratis VPN: n gör ofta inte’t har kryptering av militär kvalitet.
 6. Gratis VPN kan inte avblockera geo-begränsade strömsajter som Netflix US osv.
 7. Gratis VPN: er’t fungerar bra i Kina.
 8. Gratis VPN kan ha DNS- eller WebRTC-läckor.
 9. Gratis VPN: er kan inte ofta stödja Torrenting.

VPN-funktioner och tillbehör

Trots att det huvudsakliga syftet är att kryptera din trafik och maskera din IP-plats, hjälper en VPN dig på många sätt.

Först kan du välja valfri länderserver och det verkar som om du är där. Till exempel dig’är i Tyskland men du måste ansluta till en webbplats som’är endast tillgängligt i Oman, ansluter till Oman’s-server ger dig tillgång till den.

En VPN hjälper dig också att bli av med ISP-hastighetstryckning tillsammans med många säkerhetsfunktioner som kill-switch, dubbelhopp och hög krypteringsnivå.

Vilken gratis VPN för iPhone som verkligen fungerar 2019?

Som vi nämnde tidigare är gratis tjänster mest inte pålitliga, så vi rekommenderar att du bara går för de betalda om du vill ha premiumprestanda och säkerhet.

Men om du fortfarande vill ta en gratis, här är de få säkerhetsleverantörer som du kan få för din iPhone.

TunnelBear

TunnelBear Review 2019Förmodligen den säkraste gratistjänsten där ute, Tunnelbear är den som ska gå först om du letar efter ett icke-betalt VPN för din iPhone.

Den uppdaterade nyligen sin integritetspolicy och minskade mängden loggning som den gjorde tidigare på användare, vilket gjorde det mycket mer anonymt. Det gör det inte’t samla in ditt förnamn när du registrerar dig, och det loggar inte heller livslängdsanslutningarna till tjänsten.

Begränsningar är dock stora på gratistjänsten, men en användare får bara 500 MB bandbredd varje månad på gratisplanen..

Men du kan ta bort dem när du vill genom att uppgradera till de betalda planerna. Deras bästa plan är den årliga affären som kostar dig bara $ 4,99 / månad.

Ladda ner: TunnelBear Free iOS-app

Hotspot Shield för iPhone, iPad och alla iOS-enheter

Hotspot-Shield-reviewDen här är mer generös som en gratistjänst jämfört med Tunnelbear, vilket gör att du kan välja mellan servrar i 15 länder, bli skyddad av kryptering av militär kvalitet och mer.

Hotspot-skölden är ett gammalt namn i VPN-branschen och får användarnas förtroende och trovärdighet genom åren.

Det erbjuder också 500 MB bandbredd varje dag, vilket utgör cirka 15 GB datagräns för den kostnadsfria tjänsten varje månad. Men du vann’t har tillgång till många andra funktioner som multi-inloggningar eller chatt support om du inte planerar att bli premium.

Gratisversionen av den här tjänsten stöds av annonser.

Ladda ner: HotSpot Shield gratis iOS-app

Windscribe för iPhone och iPad

Gratis VPN för iPhone - Bästa appar för iOS-enheter som verkligen fungerar

En annan säker gratis VPN, Windscribe är dock lite ny, det har varit fantastisk på prestandafronten med inneboende stabilitet.

Det tillåter sina användare att uppleva 10 GB gratis bandbredd varje månad, men du kan öka den gränsen till 15 GB om du råkar twitta om det.

8 serverplatser ingår i gratisplanen, men hastigheterna har vunnit’t vara optimerad eller så snabbt du kan få i premiumversionen av tjänsten.

Ladda ner: Windsribe gratis iOS-app

Betalade du kan använda gratis

Bortsett från de helt gratis, det finns premiumleverantörer där ute som gör att du kan använda deras tjänster gratis under en begränsad tid så att du kan veta om deras prestanda innan du betalar för deras planer.

NordVPN för iPhone och alla iOS-enheter

NordVPN - Sekretessinriktad panamansk leverantörMer än 5300 servrar erbjuds av denna leverantör, mycket högre än vad gratis VPN: n någonsin kan erbjuda användare. Den har också otroliga säkerhetsfunktioner som inkluderar Double VPN, kill switch, Onion over VPN, etc. tillsammans med chattstöd, snabba hastigheter och mer.

Du kan använda NordVPN i hela sju dagar genom dess kostnadsfria testerbjudande. Ange bara din e-post så kan du använda tjänsten med alla tillgängliga funktioner.

Ladda ner: Officiell NordVPN iOS-app

ExpressVPN för iPhone och alla iOS-enheter

ExpressVPN - Allroundare med bra routerkompatibilitetÄven om ExpressVPN inte gör det’t erbjuder en kostnadsfri testversion som NordVPN, den erbjuder en återbetalningspolicy utan frågor som är giltig i hela 30 dagar, vilket ger dig god tid att testa tjänsten.

Detta är förmodligen den bästa VPN i världen just nu, med oöverträffade hastigheter, otroliga avblockeringsfunktioner, utmärkt chattstöd, supersäkert sekretessskydd och mycket mer.

Dess betalda plan uppgår till $ 8,32 / månad (Årlig prenumerationsavtal).

Ladda ner: Officiell ExpressVPN iOS-app

Så här installerar du ett VPN på iPhone - steg för steg-guide

Att ställa in ett VPN på iPhone är väldigt enkelt om du använder en klientprogramvara, dvs. en dedicerad app för IOS som erbjuds av din VPN-leverantör. Ladda bara ner det från iTunes Store och betala för det:

 1. Appen kommer att kräva att dina användaruppgifter fortsätter (de erbjuds av varje leverantör när du registrerar dig eller registrerar dig och inkluderar normalt ditt användarnamn och lösenord)
 2. När du har angett dina referenser loggar du in.
 3. När du har loggat in väljer du servern du väljer.
 4. Njut av gränslös strömning och säkerhet, oavsett vad du är’åter letar efter.

Hur ställer jag in VPN manuellt på min iPhone?

Om du inte gör det’t vill få den officiella appen på din iPhone, du kan alltid ladda den. Men var medveten om att sidbelastning är mycket mer komplex än att få appen, eftersom det kräver att du gör alla inställningar själv. Om du fortfarande vill gå vidare, vi’Vi har nämnt flera sideladningsmetoder för att ställa in ett VPN på iPhone i vår detaljerade guide om iPhone VPN: er.

Är detta möjligt?? Gratis Internet för iPhone med VPN

Definitivt inte! Ett VPN kan bara användas för att kryptera dina data och för att skydda dig från hacking och andra sådana sårbarheter.

Avslutar

Om du använder ovan nämnda gratis VPN-servrar som vi har rekommenderat kan du vara säker på att du har tillgång till de bästa funktionerna och säkerheten den fria domänen har att erbjuda iPhone-användare.

Om du har några kommentarer eller förslag till oss, ta gärna med dem i vårt kommentaravsnitt nedan.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me