Roku VPN – Hoe de beste VPN voor Roku in te stellen en te installeren

Het leven kan soms heel saai en saai worden. Lange uren werken om te overleven in deze snelle wereld kost het meeste van je energie, waardoor er maar één mogelijkheid is voor entertainment: films / tv-shows. Aangezien er echter nooit iets volgens de regels van de gewone man gaat, moet u talloze piraterij- en auteursrechtkwesties tegenkomen voor toegang tot verschillende soorten inhoud of specifieke titels. Hetzelfde geldt voor apparaten zoals Roku. Hoewel je veel opties in kanalen hebt, onthullen sommige niet de volledige database met beschikbare titels.


Dit maakt het cruciaal om je te abonneren op een Roku VPN. Lees deze gids van Beste VPN voor de beste opties die momenteel op de markt zijn voor het deblokkeren van kanalen op Roku:

8 Beste VPN voor Roku

 1. Hoe Roku VPN in te stellen
 2. Kanalen beschikbaar om te bekijken op Roku-apparaten
 3. Hoe kanalen toe te voegen op Roku
 4. Kunnen VPN's u helpen meer inhoud op Roku te streamen?
 5. Beste VPN voor Roku in 2018
 6. Gratis VPN voor Roku

Wat is Roku?

als jij’heb onder een rots geleefd of over het algemeen aren’We zijn ons terdege bewust van het enorme aanbod aan entertainmentproducten en gaan nader in op wat Roku eigenlijk is. Roku, wereldwijd bekend om zijn gemak en handigheid, is een streaming-tv en mediaspeler, uitgebracht in 2008. Het is verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder een smart-tv, draagbare streaming-sticks en settopboxen.

Roku VPN

Er zijn zelfs Roku-apparaten voor oudere televisies die A / V-kabels gebruiken, wat betekent dat het een complete oplossing is voor iedereen’s entertainmentbehoeften. Het beste van alles: Roku biedt kijkers toegang tot zowel on-demand als streaming content via kanalen die selecteerbaar zijn met behulp van een afstandsbediening. Er is geen tekort aan content, omdat je zelfs toegang hebt tot Amazon, Hulu en Netflix!

Hoe werkt Roku??

Verschillende producten die bij Roku verkrijgbaar zijn, hebben verschillende verbindingsmodi. De basisdraden worden echter via een HDMI-kabel op uw tv aangesloten, van het Roku-apparaat naar uw tv. Nadat het koppelen en de configuratie is voltooid, maakt Roku verbinding met internet via een draadloze / bekabelde verbinding om toegang te krijgen tot uw thuisnetwerk. Het apparaat werkt door video-inhoud van internet te downloaden en deze vervolgens op de tv aan te bieden.

Hoe werkt Roku?

Sinds Roku “streams” Als u de downloadbestanden rechtstreeks downloadt, hoeft u ze niet op te slaan, waardoor u geen zware cachebestanden hoeft op te slaan, vergelijkbaar met het proces van Netflix. Gebruikers kunnen apps of kanalen laden voor toegang tot bepaalde films / tv-programma's, vergelijkbaar met het installeren van verschillende apps op een smartphone of tablet. Met de juiste verzameling kanalen geniet je van een streaming-ervaring als nooit tevoren!

Wat is Roku

Roku geeft je de mogelijkheid om te beslissen welke shows je wilt bekijken en wanneer. Het is bijna alsof je alles krijgt “op aanvraag”, waardoor je je niet alleen goed voelt, maar ook indruk maakt op andere binge-watchers en gasten die je huis bezoeken. Een ander groot voordeel van Roku is dat het besturingssysteem voortdurend wordt bijgewerkt met interfaceherzieningen, functie-toevoegingen, beveiligingsupdates en bugfixes.

Kanalen beschikbaar om te bekijken op Roku-apparaten

Toen Roku in 2008 zijn intrede deed op de markt van entertainmentapparatuur, hadden gebruikers een beperkte selectie kanalen. Nadat het apparaat echter snel beroemd werd, is het van een naar meer dan 3000 kanalen gegaan. U kunt eenvoudig inhoud vinden van uitzendnetwerken zoals NBC, CBS, ABC en Fox op Roku’s Hulu VoD of CBS Alle toegangskanalen. Dit zijn slechts een paar om op te noemen, maar hieronder is een lijst met andere topkanalen beschikbaar op Roku die je overweldigd zullen laten:

 1. Films en tv-shows - PBS, Crackle TV, HBO GO, Disney, M-GO, VUDU, Sling TV, Amazon Instant Video / Prime, Hulu TV, Netflix, Google Play Store en meer!
 2. Sport - UFC Online, WWE Network, WatchESPN, NFL Now, NHL Game Center, NBA League Pass, MLB.TV en meer.
 3. Nieuws - ABC, CBS, NBC, Fox, Sky News, Weather Nation, The Blaze en verschillende anderen.
 4. Internet - Vimeo, Break, YouTube en andere beroemde online videoplatforms.
 5. Plex Media Server - Alle Roku-apparaten ondersteunen Plex Media Server, wat de beste manier is om persoonlijke inhoud en al uw favoriete films / tv-programma's op één locatie te bekijken!

Hoe kanalen toe te voegen op Roku

Voor het installeren van kanalen op Roku is geen kennis van rocket science vereist. Het gebruik van het apparaat is ongelooflijk eenvoudig, omdat het besturingssysteem vrij intuïtief en gebruiksvriendelijk is. Blader eenvoudig naar beneden “Streaming kanalen” in het startmenu en druk op paars “OK” knop op uw afstandsbediening, wordt u doorgestuurd naar de Roku Channel Store, waar u premium / gratis apps kunt vinden die beschikbaar zijn voor installatie. Gebruik de “Zoek kanalen” functie om degene die u zoekt te vinden en naar de installatiepagina te navigeren.

Hoe kanalen toe te voegen op Roku

Kunnen VPN's u helpen meer inhoud op Roku te streamen?

Als het gaat om het streamen van verschillende soorten inhoud op Roku, kan je soms een fout tegenkomen die je verhindert toegang te krijgen tot een kanaal, vanwege geografische beperkingen. Als je een fervent streaming- of P2P / Torrent-fan bent, heb je waarschijnlijk een idee waarom verschillende kanalen dit kunnen doen. Het komt allemaal voort uit schendingen van het auteursrecht en anti-piraterijwetten. Verschillende films / tv-shows moeten de juiste licenties van productiehuizen verkrijgen om inhoud aan verschillende landen te kunnen leveren.

Als gevolg hiervan, als de licenties niet worden verkregen en beperkt tot een beperkt aantal landen, hebben mensen op andere plaatsen in de wereld geen toegang tot hun favoriete films / tv-programma's via verschillende kanalen. Daarom is het ongelooflijk belangrijk dat elke streaming-fan zich abonneert op een VPN-service, omdat Roku zelf Geo-IP-tracking gebruikt om uw locatie te detecteren. Aangezien uw IP-adres uw virtuele ID is, kunt u met alleen het juiste toegang krijgen tot verschillende kanalen.

Dus, hoe kan een VPN Roku-gebruikers helpen? Door uw IP-adres te maskeren en het te laten lijken alsof u in een ander land woont. VPN-services hebben de mogelijkheid om uw verbinding te coderen om inkomend / uitgaand verkeer te beschermen, zodat u niet in de buurt van nieuwsgierige blikken van overheidsinstanties en anti-piraterijbedrijven komt. Het belangrijkste is dat ze helpen bij het omzeilen van geografische beperkingen via direct verplaatsen van locatie. U kunt in Japan zitten, maar nog steeds toegang hebben tot alle inhoud van de VS, door verbinding te maken met een native server!

* In onze tests werkte Nord VPN het beste om streams van verschillende locaties op Roku te deblokkeren.

Roku VPN - Hoe de beste VPN voor Roku in te stellen en te installeren

Beste VPN voor Roku in 2018

Het deblokkeren van kanalen op Roku vereist het gebruik van een VPN, die geavanceerde functies / hulpmiddelen biedt om geografische beperkingen te omzeilen en tegelijkertijd uw identiteit te beschermen tegen auteursrechttrollen en antipiraterijbureaus. Als de VPN niet sterk genoeg codering biedt of lijdt aan DNS / IP-lekken, kunt u niet genieten van naadloos deblokkeren. Om deze reden hebben we een lijst van de beste VPN's voor Roku in 2018 toegevoegd, op basis van de prestaties, betrouwbaarheid, ondersteuning, prijzen en functies:

Aanbieders Prijs ($) Functies Beoordeling Korting Bezoek aanbieder

 1. NordVPN

  NordVPN

  $ 11,95 $3.49Per maand

  • 5200+ servers in 60 landen
  • 6 gelijktijdige verbindingen
  • Werkt met US / UK / JP Netflix
  • Geweldige P2p / torrentprestaties
  • Dubbele VPN en ui via VPN
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Betrouwbare 70% korting Bezoek website
  Beoordeling lezen

 2. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8.32Per maand

  • Meer dan 3.000 servers in 94 landen
  • AES 256-bit codering
  • 24/7 livechat
  • Geen logboekbeleid
  • 3 gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Betrouwbare 35% korting op website bezoeken
  Beoordeling lezen

 3. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2.91Per maand

  • Meer dan 2000 servers in meer dan 140 landen
  • AES 256-bit codering
  • 24/7 live chat
  • Geen logboekbeleid
  • 5 gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Betrouwbare 73% korting Bezoek website
  Beoordeling lezen

 4. IPVanish

  IPVanish

  $ 10 $6.49Per maand

  • PPTP, L2TP / IPSec & OpenVPN-protocollen
  • 25.000 IP's & 225+ servers in 60+ landen
  • 5 Multi logins
  • 7 dagen geld-terug-garantie
  • Tot 256 bit encryptie

  Betrouwbare 69% korting op website bezoeken
  Beoordeling lezen

NordVPN voor Roku

NordVPN is gevestigd in Panama en behoort tot de veiligste services op de markt, die volledige bescherming bieden aan gebruikers, dankzij de milde gegevensbeschermingswetten van het land. Voor specifiek streamen / deblokkeren biedt de provider zelfs “Slim spelen” technologie, die het mogelijk maakt om meer dan 400 geo-beperkte platforms te omzeilen, die een groot deel van Roku-kanalen bestrijken.

Beste VPN voor Roku in 2018

Als dat niet genoeg was, overtreft NordVPN zelfs andere providers met zijn ongelooflijk hoge snelheden, die de algehele streamingervaring op Roku verbeteren. Alle servers werken met een lovenswaardige consistentie, met enkele vertragingsproblemen voor degenen die verbindingen over lange afstand tot stand brengen. Toch hebt u toegang tot meer dan 4205 servers in 62 landen, waardoor het selectieproces vrij eenvoudig is voor het deblokkeren van kanalen op Roku.

Pros

 1. 4205 Servers in 62 landen.
 2. Zero Logs Provider voor Fast Torrenting
 3. Maximale bescherming online via DoubleVPN
 4. P2P / Torrenting ingeschakeld op speciale servers
 5. DDoS-bescherming en automatische dodingschakelaar

Cons

 1. Dure maandelijkse prijzen

bezoek provider

ExpressVPN voor Roku

ExpressVPN beheert geniet een vrij prominente aanwezigheid online in alle BESTE VPN-categorieën, dankzij zijn uitzonderlijke ontwikkelingsteam en opmerkelijk snelle servers, die perfect zijn voor het streamen van films / tv-shows online in HD. Het biedt ook ongeëvenaarde privacy en anonimiteit online, een die de Turkse autoriteiten zelfs niets van de provider konden krijgen tijdens een incident met de VPN.

Kunnen VPN's u helpen meer inhoud op Roku te streamen

ExpressVPN legt de lat voor download- en uploadsnelheden behoorlijk hoog, vandaar dat het een van onze topposities geniet. Dit geldt vooral voor liefhebbers van streaming of P2P / Torrenting. Als gevolg hiervan kunt u er zeker van zijn dat u maximale snelheden ontvangt voor het deblokkeren van verschillende kanalen om uw favoriete inhoud te streamen. Voor connectiviteit hebt u toegang tot meer dan 2000 VPN-servers in 148 VPN-serverlocaties en 94 landen.

Pros

 1. Eenvoudig deblokkeren van Roku-kanalen
 2. 2.000+ VPN-servers in 90 landen
 3. Geen netwerkverkeerregistratie
 4. 30 dagen geld-terug-garantie
 5. VPN-apps voor pc, Mac, iOS en Android

Cons

 1. Prijzig maandelijks plan

bezoek provider

PureVPN voor Roku

PureVPN, gevestigd in Hong Kong, heeft eerder een flinke klap gekregen op de markt, omdat het informatie onthulde aan de overheid in een stalkingzaak, waarin een jong meisje werd gekweld door een cybercrimineel. Hoewel de website altijd al melding had gemaakt van haar logboekpraktijken, kwam deze onder grote brand te staan. Sindsdien heeft PureVPN zijn aanbod behoorlijk verbeterd.

Hoe VPN op Roku in te stellen

Naast het verlagen van de prijzen, biedt de VPN een opmerkelijk scala aan functies, waaronder native apps voor alle populaire platforms, 2000+ servers in 140+ landen wereldwijd, split tunneling voor maximale beveiliging bij het streamen van illegale inhoud of P2P / torrenting, 256-bit AES-codering, Port Forwarding, DDoS-bescherming, om uw mogelijkheden voor het deblokkeren van Roku-kanalen te vergroten!

bezoek provider

IPVanish voor Roku

Gevestigd in de VS, kunnen velen kiezen om weg te blijven van IPVanish, vanwege de locatie. Een van de beste dingen van de provider is echter dat het volledige anonimiteit garandeert, ondanks de strenge verplichte gegevensbewaringswetgeving van het land. Er zijn nul gevallen geweest waarin de VPN informatie aan de overheid heeft verstrekt, wat ervoor zorgt dat het gebruik van hun deblokkeer-app voor Roku volkomen veilig is.

IPVanish voor roku

Gebruikers hebben een enorm netwerk van meer dan 1000 servers in 60 landen wereldwijd. Je hebt zelfs native apps beschikbaar voor alle platforms, of het nu Linux, iOS, Android, Mac en Windows is. Prijzen beginnen bij $ 10 per maand, maar u heeft een 7-dagen geld terug garantie. Er is zelfs een SOCKS5-proxy voor maximale anonimiteit voor P2P / Torrenting, en de VPN biedt de mogelijkheid om 10 verbindingen tegelijkertijd tot stand te brengen.

Pros

 1. 40.000 IP’s en 1000+ VPN-servers
 2. 7 dagen geld-terug-garantie
 3. SOCKS5 Proxy- en kill-schakelaar
 4. Accepteert cryptocurrencies
 5. Native apps voor alle platforms

Cons

 1. Gevestigd in de VS.

bezoek provider

Private Internet Access (PIA) VPN voor Roku

Private Internet Access (PIA), opgericht door Ted Kim en Andrew Lee in 2010, is een Amerikaanse aanbieder van VPN-diensten. Als zodanig moet het veel vragen tegenkomen over zijn vermogen om volledige privacy te bieden. De VS maakt deel uit van de Five and Fourteen Eyes Allianties, die regelmatig informatie uitwisselen en zich overgeven aan massale surveillance. Hierdoor vertrouwen niet veel mensen op de service.

Private Internet Access (PIA) VPN voor Roku

PIA heeft echter nooit informatie aan overheidsinstanties onthuld. Hoewel je het voor je privacy niet kunt vertrouwen, kun je het toch gebruiken voor het deblokkeren van roku-kanalen of gewoon het omzeilen van geografische beperkingen op roku. Nadat u zich hebt aangemeld, hebt u toegang tot 3500 servers in 32 landen. Functies die u ontvangt zijn onder andere Port Forwarding, Router Support, Port Selection, SOCKS5 Proxy, 5 Multi-Logins en ad / Tracker blocker!

Pros

 1. 3.500 servers in 32 landen wereldwijd
 2. DNS- en IPv6-lekbescherming
 3. Internet kill switch-functie
 4. Port Forwarding en selectie
 5. AES 256-bits codering

Cons

 1. Gevestigd in de VS.

Gratis VPN voor Roku

Bij BestVPN.co adviseren we onze gebruikers om niet in de val te lopen van gratis VPN, omdat de meeste mensen diep geworteld zijn in duistere bedrijfspraktijken om te betalen voor serveronderhoud, app-updates, klantenondersteuning en andere kosten met betrekking tot naar het hosten van een VPN. Omdat echter niet iedereen wil investeren in premium providers, en het een beetje frustrerend kan zijn om voor een service te betalen als je het maar tijdelijk wilt gebruiken - gratis VPN's zijn een goede keuze, ongeacht.

Windscribe voor Roku

Windscribe is een op Canada gebaseerde service die, ondanks dat hij GRATIS is, een goed ontworpen website biedt, die toegang biedt tot intuïtieve apps voor maximale beveiliging. Hoewel de bandbreedtelimiet van 10 GB standaard is voor een gratis abonnement, hebben we bij het testen van de provider op zijn vier basisservers de verbazingwekkende snelheden ontvangen. Dit gebruikte de GRATIS servers en niet de premium-servers. Dus we raden absoluut aan om Windscribe te gebruiken!

Gratis VPN voor Roku

Pros

 1. Bandbreedte limiet van 10 GB
 2. Chrome-browserextensie
 3. Responsieve klantenondersteuning
 4. Snelle snelheden via IKEv2-codering
 5. Gebruiksvriendelijke native apps

Cons

 1. Geen livechat

Hotspot Shield voor Roku

Hotspot Shield is een in de VS gevestigde aanbieder van VPN-services, die zijn bekendheid blijft winnen en verliezen vanwege een reeks problemen met de VPN-app. Als het echter alleen voor tijdelijk gebruik is, zoals de meeste GRATIS VPNS zijn, dan is het een geweldige keuze voor de massa. De provider biedt opmerkelijke snelheden voor streaming en P2P / Torrenting met lage latentie. Het enige probleem is dat u een gegevenslimiet van 750 MB per dag heeft.

Hotspot Shield voor Roku

Pros

 1. Dagelijkse toelage van 750 MB
 2. Automatische dodingschakelaar
 3. Geen DNS-lekken gedetecteerd
 4. Chrome-extensie
 5. Split Tunneling beschikbaar

Cons

 1. Trage klantenondersteuning

Hide.me voor Roku

Hide.me biedt zowel betaalde als gratis diensten, net als de hierboven genoemde namen. Het enige verschil is dat het je 2 GB aan gegevens per maand geeft om mee te spelen. Andere functies die u ontvangt met het GRATIS abonnement zijn drie serverlocaties (Nederland, Canada en Singapore), verbinding maken met één apparaat, apps voor Windows, Mac, Android, iOS en zelfs Google Chrome.

Hide.me voor Roku

Pros

 1. Chrome-browserextensie
 2. 35 servers in 28 landen
 3. Automatische wifi-bescherming
 4. Cross-platform apps
 5. Geen logboekprovider

Cons

 1. Slechte snelheden

Hoe Roku VPN in te stellen

Het selecteren van een VPN is slechts een deel van het proces van genieten van naadloos deblokkeren. U moet ook de goedkoopste VPN instellen op uw Roku-apparaat, die kan variëren afhankelijk van oudere of nieuwere generaties Roku-apparaten. Als er echter één ding zeker is, kunt u de Roku-hardware zelf niet gebruiken om een ​​VPN-verbinding te maken. In plaats daarvan moet u op elk gewenst moment een VPN-verbinding inschakelen voor de Roku-speler!

Je kunt dit op twee manieren aanpakken. De eerste omvat het delen van uw VPN-verbinding op uw laptop met het Roku-apparaat door een Hotspot te maken. Hoewel u mogelijk een lagere snelheid ervaart, kunt u gemakkelijk genieten van deblokkering. Voer na een verbinding een IP-test uit om te controleren of u een succesvol netwerk met een externe server hebt opgezet. De tweede omvat het gebruik van een ingebouwde VPN-, DD-WRT- of Tomato-router!

Stel Roku VPN in via de virtuele routermethode

Zoals eerder vermeld, kunt u eenvoudig een VPN op uw Roku-apparaat gebruiken door verbinding te maken met een virtuele router, gemaakt door uw laptop / pc / smartphone. Wi-Fi-hotspots zijn een geweldige manier om uw internet met anderen te delen, zelfs met een VPN-verbinding. Volg de onderstaande stappen om te beginnen:

 1. Inschrijven met de aanbevolen VPN-provider.
 2. Abonneer u op een geschikt abonnement en download de relevante software.
 3. Druk op de knop Installeren. Hiermee wordt een nieuwe adapter in de “Netwerk connecties”.
 4. Zoek uw VPN-verbinding in de lijst en klik met de rechtermuisknop op “Eigendommen”.
 5. Klik op de “sharing” en controleer het “Andere netwerkgebruikers toestaan” optie.
 6. Verbind uw Roku-apparaat met uw pc’s Wi-Fi-hotspot.

Stel Roku VPN in via DD-WRT / Tomato Router-methode

Het opzetten van een VPN op DD-WRT of Tomato-routers is een ingewikkeld proces dat veel technische kennis vereist. U moet een volledige lijst met instructies volgen om ervoor te zorgen dat de VPN de internetverbinding met succes beheert, zodat gebruikers in het hele gezin kunnen genieten van het deblokkeren of verplaatsen van hun locatie, zonder enige app. NordVPN biedt geïntegreerde VPN-routers die u hier kunt kopen. Volg deze handleiding voor het instellen van een VPN op DD-WRT of Tomato.

Hoe VPN voor Roku in te stellen met behulp van een gedeelde pc VPN-verbinding

 1. Open uw Windows-pc en hoofd naar de zoekbalk
 2. Type “cmd” om de opdrachtprompt te openen
 3. kiezen “Als administrator uitvoeren” en type het volgende:
 4. netsh wlan hostednetwork-modus instellen = ssid toestaan ​​= NETWORKNAME-toets = WACHTWOORD
 5. Naam uw virtuele router door de volgende waarden in te stellen:
 6. ssid = [naam voor uw netwerk] key = [wachtwoord voor uw netwerk]
 7. Raken “invoeren” en u ontvangt meerdere berichten met de volgende tekst:
 8. “Netwerkmodus is ingesteld om toe te staan”
 9. “De SSID van het gehoste netwerk is succesvol gewijzigd”
 10. “Het wachtwoord van de gebruikerscode van het gehoste netwerk is succesvol gewijzigd”
 11. Begin door uw virtuele router in te voeren: netsh wlan start hostednetwork in de CMD
 12. U ontvangt een bericht met de tekst “Het gehoste netwerk is gestart”
 13. Open “Netwerkcentrum” en ga naar “Verander adapterinstellingen”
 14. Klik met de rechtermuisknop op de eerder gemaakte VPN-verbinding en ga naar “Eigendommen”
 15. Klik op de “sharing” tabblad en Kruis aan beide “Andere netwerkgebruikers toestaan” opties
 16. Beurt op uw Roku-apparaat en hoofd naar de “instellingen” menu
 17. kiezen Netwerk > Draadloos (wifi) > Stel een nieuwe wifi-verbinding in.
 18. Aansluiten naar het wifi-netwerk dat u zojuist op Windows hebt gemaakt!

Hoe VPN voor Roku te installeren met behulp van een gedeelde Mac VPN-verbinding

 1. Open uw Mac-laptop en hoofd naar de “Systeem voorkeuren” Menu
 2. Klik Aan “sharing” en vanaf het linkerpaneel kiezen “Internet delen”
 3. reeks de volgende instellingen om uw VPN met Roku te delen:
 4. Deel uw verbinding vanaf: [de VPN-verbinding die u zojuist hebt gemaakt]
 5. Naar Computers met: vink het vakje aan voor “Wifi” voor eenvoudigere connectiviteit
 6. Open Wi-Fi-opties, invoeren netwerknaam en kiezen het kanaal
 7. Gebruik WPA2 Personal voor beveiliging en invoeren een wachtwoord en klik vervolgens op OK
 8. Beurt op Internet delen vanuit het menu en Klik Aan “Begin”
 9. Open uw Roku-apparaat en hoofd naar de “instellingen” menu
 10. Klik op netwerk > Wifi > Stel een nieuwe Wi-Fi-verbinding in
 11. Aansluiten naar het wifi-netwerk dat u zojuist op Mac hebt gemaakt

VPN voor Roku-alternatieven

VPN's zijn eigenlijk gewoon “Virtuele privé-netwerken” en niet wat specifieke technologie. Als zodanig zijn er geen alternatieven voor beschikbaar. Je zou kunnen stellen dat proxy-services vrij gelijkaardig zijn, maar ze integreren geen enkele vorm van codering. Hierdoor blijft Physically Private Networking (PPN's) het enige alternatief, maar deze optie heeft geen commerciële provider. Als het eenvoudig is om te deblokkeren, dan is het gebruik van een proxy-service op de Roku Web Browser X een goede optie!

De beste Roku-mediastreamers

Nu zijn velen op de hoogte, maar zoals eerder vermeld, komt Roku in verschillende vormen / maten / typen. Selecteer een VPN is net zo moeilijk als het vinden van de beste mediastreamer voor u. Omdat BestVPN.co echter alle aspecten van het genieten van een naadloze Roku-ervaring voor het streamen van uw favoriete films / tv-programma's wil dekken, hebben we hieronder informatie gegeven over de nieuwste Roku-mediastreamers:

De beste Roku-mediastreamers

Roku Ultra

De Roku Ultra valt onder de topklasse apparaten van het merk, geprijsd op $ 130. Het is een set-top-box die high-end hardware en de krachtigste processor van alle Roku-apparaten gebruikt. Hiermee kunnen gebruikers video afspelen vanaf externe schijven, ter ondersteuning van HFS +, NTFS, FAT32 en zelfs FAT16-formaten. Er is een spraakafstandsbediening, waar u op de knop drukt en de titel zegt om een ​​zoekopdracht op het apparaat uit te voeren.

Roku Ultra

We hebben geëxperimenteerd met de functie en hebben te allen tijde nauwkeurige resultaten ontvangen, wat ervoor zorgt dat het geen marketinggimmick is. Dit maakt het leven nog eenvoudiger dan voorheen, vooral wanneer u een film / tv-programma zoekt om naar te kijken. De afstandsbediening heeft zelfs een tracker die begint te piepen door op de knop bovenop de Roku Ultra te drukken. Het apparaat ondersteunt zelfs 720p, 1080p en 4K UHD met HDR-video met 60 fps.

Roku Streaming Stick

Een goede tegenhanger van de Roku Ultra, de Streaming Stick, zoals de naam al aangeeft, is een eenvoudig USB-vormig product dat via de HDMI-kabel aan je tv kan worden bevestigd. In vergelijking met de Ultra is de Roku Streaming Stick ongelooflijk goedkoper en kost u slechts $ 50. Er is geen Ethernet-poort beschikbaar, dus u hebt een draadloze router nodig om een ​​internetverbinding tot stand te brengen.

Roku Streaming Stick

Net als de Roku Ultra biedt deze versie ook toegang tot meer dan 3000 kanalen. Het enige verschil tussen de twee is dat de afstandsbediening niet beschikt over de functie Voice Search of Finder. Je kunt ook niet streamen in 4K-kwaliteit, tenzij je de Roku Streaming Stick Plus koopt, beschikbaar voor $ 70. Het biedt ook meer wifi-bereik, wat werkt als je router ver van de tv is verwijderd.

Roku Premiere en Premiere+

Laten we eerst duidelijk maken dat Roku Premiere en Premiere + twee verschillende apparaten zijn. Beide apparaten kunnen streamen in 4K UHD met HDR-video met 60 fps. Het zijn settopboxen, wat betekent dat u ze via een Ethernet-kabel rechtstreeks op internet kunt aansluiten, waardoor u betere streamingsnelheden krijgt voor het bekijken van uw favoriete films / tv-shows.

Roku Premiere

In vergelijking met de Roku Ultra is de Premiere + 23% goedkoper en beschikbaar voor slechts $ 99. Dit is ongeveer $ 30 goedkoper, wat een goede optie is, vooral als je budgetbewust bent. Het enige probleem met dit apparaat is dat de Ethernet-poort aan de achterkant maximaal 1000 Mbps ondersteunt. Je kunt geen gigabit-snelheden ontvangen, wat streaming een beetje kan hinderen!

Roku Express en Express+

Roku Express en Express + zijn geïntroduceerd als instapproducten van Roku en bieden compatibiliteit voor gebruikers die nog steeds afhankelijk zijn van oudere televisietoestellen. Ze kunnen werken met samengestelde A / V-kabels, die de traditionele rode, witte en gele kleuren gebruiken die vrij beroemd waren voordat HDMI tot stand kwam en populariteit op het hoogste niveau van gemak.

Roku Express

Beste VPN voor Roku Veelgestelde vragen

Hoe werkt Roku Stick??

Roku maakt verbinding met internet via een draadloze / bekabelde verbinding om toegang te krijgen tot uw thuisnetwerk. Het apparaat werkt door video-inhoud van internet te downloaden en deze vervolgens op de tv aan te bieden. Sinds Roku “streams” Als u de downloadbestanden rechtstreeks downloadt, hoeft u ze niet op te slaan, waardoor u geen zware cachebestanden hoeft op te slaan.

Hoeveel kosten Roku-kanalen??

Het toevoegen van een kanaal maakt je zakken niet leeg! Meestal vind je alle kanalen die je misschien GRATIS wilt installeren voor streaming, maar op de offset-kans dat je dat niet doet, zal de maximale prijs ergens tussen $ 0,99 en $ 1,99 liggen. Dit is exclusief de abonnementskosten van het kanaal.

Hoeveel kost het om Roku te gebruiken?

Zoals eerder vermeld, biedt Roku een divers assortiment. Als zodanig kunnen de prijzen variëren, afhankelijk van uw behoeften. De Roku Ultra settopbox kost ongeveer $ 130, de Premiere en Premiere + hebben een prijskaartje van $ 99 en $ 109, de Streaming Stick is alleen beschikbaar voor $ 50 en de Express en Express + kunnen worden gekocht voor $ 29,99 en $ 39,99.

Welke kanalen zijn gratis op Roku

Er is een enorme lijst met gratis kanalen beschikbaar voor installatie op Roku. Enkele van de meest bekende zijn Pluto TV, Crackle, The Roku Channel, de CW App, PBS Kids, Comet, Newson, Tubi, Twitch, YouTube, Vimeo en Break.

Dingen inpakken

Apparaten zoals Roku zijn levensredders die het ongelooflijk eenvoudig en gemakkelijk maken om toegang te krijgen tot al uw favoriete inhoud van over de hele wereld. Met toegang tot diensten zoals BBC iPlayer, Hulu, Netflix, Amazon Prime en meer via een enkele interface, kan niets de streaming-ervaring van Roku verslaan. Voeg dit toe aan een VPN die alle geografische beperkingen omzeilt, en je mag je huis in het weekend nooit verlaten vanwege een enorme verslaving aan binge-watch!

Похожие статьи

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me