Beste VPN voor Windows – Verberg uw identiteit op uw pc / laptop!

Microsoft is een topleverancier op de markt van besturingssystemen. Het “ramen” product is uniek in zijn soort en biedt uitzonderlijke intuïtiviteit, gebruiksvriendelijkheid en opmerkelijke ondersteuning.

Met zijn naadloos bewegende, semi-transparante vensters die over het scherm glijden en een aantrekkelijk ontwerp, kunnen gebruikers een aantal technische taken gemakkelijk uitvoeren.

Dankzij veelgebruikte bedrijfstoepassingen zoals Microsoft Word / Excel, uitgerust met de beste VPN's voor Windows, is het besturingssysteem nu de facto standaard geworden voor de meeste particulieren / bedrijven.

Wilt u uw Windows-besturingssysteem beveiligen en uw anonimiteit online vergroten? Zo ja, dan bent u op de juiste plaats. Ik heb deze uitgebreide gids gemaakt voor uw hulp.

Het doel is om het belang van een VPN voor onze kijkers te helpen uitwerken, hoe deze op verschillende versies op Windows te configureren en welke providers de beste keuzes zijn voor 2019!

Waarom heb ik een VPN nodig voor mijn Windows-pc / laptop?

Ondanks dat veel landen wetten aannemen voor meer controle op internet en initiatieven zoals de Safer Internet Day (SID) en Cyber ​​Security Awareness Month, weten veel netizens nog steeds niet hoe waardevol hun gegevens en online privacy zijn.

Als u een goed idee hebt van geografische beperkingen, auteursrechtinbreukwetten en de intrekking van netneutraliteit, kunt u dit gedeelte overslaan. Voor de minder geïnformeerden heb ik de afgelopen tijd een samenvatting gemaakt van de noodzaak van een VPN.

 1. Uw identiteit verbergen - Voorkomt dat uw internetprovider (ISP) meer te weten komt over uw online browse-activiteiten en u anoniem houdt!
 2. Overheidstoezicht - Landen die deel uitmaken van veertien / negen / vijf allianties genieten van massabewaking. VPN's beschermen u tegen nieuwsgierige blikken.
 3. Geo-spoof locaties - Omzeil irritante inhoudsblokken en geografische beperkingen door uw locatie te verplaatsen en uw IP-adres te wijzigen in een lokaal.
 4. Wi-Fi-bescherming in het openbaar - Bars / cafés / restaurants kunnen u voorzien van internet, maar ze zijn niet veilig. VPN's beschermen u tegen hackers die openbare wifi-verbindingen gebruiken.
 5. Censuur omzeilen - Inhoudsbeperkingen die zijn ingesteld door overheden, werkplekken en scholen kunnen eenvoudig worden omzeild door een veilige en krachtige VPN-service te gebruiken.
 6. Zonder stress torrenting - Genieten van P2P / Torrenting kan leiden tot hoge boetes van DMCA-kennisgevingen. De beste VPN voor torrents verbergt uw identiteit en houdt auteurs van inbreuk op auteursrechten voor de gek.

Waarop moet worden gelet in een VPN voor uw Windows-pc / laptop

Houd er rekening mee dat het zoeken naar een die het beste bij u past, vereist dat u zich bewust bent van verschillende factoren. Dus heb ik deze verzameling functies gemaakt voor het selecteren van de beste VPN voor Windows 10, 8 of 7,

Als het handmatige proces te ontmoedigend lijkt, kunnen onze lezers altijd kiezen voor een VPN-service van derden. Ik vertel mijn kijkers altijd hun tijd te nemen bij het selecteren van een provider.

 1. Provider Locatie - Afhankelijk van een bepaald land’s gegevenswetten, kan een VPN-provider al dan niet volledige bescherming van uw gegevens bieden. Dit is onafhankelijk van een nulregistratiebeleid.
 2. Multi-logins - VPN's zijn handige hulpmiddelen, maar als je het maar op één platform kunt gebruiken, wordt het een beetje ingewikkeld. Zoek naar een provider die gelijktijdige verbindingen op meerdere apparaten / besturingssystemen toestaat.
 3. Serverlocaties - Ga voor een VPN-service die een groot aantal beschikbare serverlocaties biedt. Dit maakt het eenvoudiger om websites met geografische beperkingen te omzeilen.
 4. Beperkingen Vermijd providers die geen P2P / Torrenting-ondersteuning bieden, een bandbreedtekap opleggen of de geavanceerde / generieke functies missen om volledige privacy te benutten.
 5. Loggen - Voor privacybewuste gebruikers, let extra op zero-logs providers. De beste providers zullen duidelijk zijn over hun praktijken zonder ontwijkende kleine lettertjesclausules.
 6. Codering - AES-256-CBC-codering van militaire kwaliteit is de huidige gouden standaard voor VPN's, compleet met Perfect Forward Secrecy.
 7. Snelheid - Test verschillende providers op prestaties voordat u een definitieve beslissing neemt. VPN's verlagen de verbindingssnelheid al, vanwege de extra coderingslaag die aan het netwerk is toegevoegd.
 8. Prijs - Betrouwbare providers bieden een balans tussen kosteneffectiviteit en waarde. Ze zijn ook eerlijk over terugbetalingen, gratis proefperioden, ondersteuning en beschikbare kortingen.

Wat zijn de beste VPN-services voor mijn Windows-pc?

Als u een beetje technisch onderlegd bent, weet u waarschijnlijk wel dat Windows 10 een groot aantal privacykwesties met zich meebrengt. De informatiesynchronisatie met Microsoft-servers, de toevoeging van de Cortana-assistent en geïntegreerde advertentiehulp bij het personaliseren van uw ervaring.

Tegelijkertijd vervagen ze de grens tussen privacy en beveiliging. Een clausule van Microsoft’Het privacybeleid stelt dat het bedrijf toegang heeft tot persoonlijke gegevens, inclusief inhoud in privémappen en e-mails,.

Nu kunt u de meeste van deze kwetsbaarheden uitschakelen. Er zijn echter nog enkele die extra hulp nodig hebben. Dit is waar VPN's van pas komen en al uw online activiteiten anonimiseren.

Dus, zonder verder gedoe, kijk naar de lijst van de beste VPN voor Windows die ik heb nageleefd, gebaseerd op betrouwbaarheid, prestaties, ondersteuning, serverbeschikbaarheid, privacy en functies.

NordVPN - Privacygerichte Panamese aanbieder

NordVPN - Privacygerichte Panamese aanbiederVoors: Blokkeert VoD's zoals US Netflix en BBC iPlayer. Biedt een enorme database van 5396 servers in 61 landen wereldwijd. Ondersteunt zes gelijktijdige verbindingen.

Ad / Malware / Tracker blocker. Gratis proefversie beschikbaar. P2P / bestandsdeling toegestaan ​​met gespecialiseerde torrenting-servers beschikbaar. Biedt apps voor alle platforms / apparaten, inclusief Android TV's.

nadelen: Maandelijks abonnement is duur. Restituties kunnen nog eens 30 dagen duren.

Eindoordeel: NordVPN verdient een zeldzame 5-sterrenbeoordeling van BestVPN.co voor zijn Windows-mogelijkheden. Het biedt een intuïtieve client die beschikt over krachtige codering en biedt tal van nuttige privacyfuncties.

Lees deze NordVPN Review 2019 voor meer informatie!

ExpressVPN - Allrounder met geweldige routercompatibiliteit

ExpressVPN - Allrounder met geweldige routercompatibiliteitVoors: Gevestigd op de Britse Maagdeneilanden. Omzeilt geografische beperkingen op US Netflix en andere VoD's. Biedt een netwerk van meer dan 2000 servers in 94 landen en 148 locaties wereldwijd.

Zes gelijktijdige verbindingen. Ondersteuning voor P2P / torrenting. Gebruikers hebben zelfs 30 dagen geld terug. Verduisterde servers voor het omzeilen van geografische beperkingen in landen zoals Canada.

nadelen: Geen poort doorsturen optie. Algehele dure service.

Eindoordeel: De op BVI gebaseerde provider heeft een beleid zonder logboeken dat zelfs de Turkse autoriteiten heeft geschud. Het verdient een 4,5-sterrenbeoordeling van BestVPN.co, dankzij zijn sterke gebruikersbasis en router-compatibiliteit.

De provider biedt een eigen router-app. Dit maakt het voor Windows-gebruikers eenvoudiger om met succes een veilig netwerk voor het hele huishouden te configureren. Snelheden zijn ook geweldig!

Lees deze ExpressVPN Review van 2019 voor meer informatie!

PureVPN - Een geweldige keuze voor streaming

PureVPN - Een geweldige keuze voor streamingVoors: Gevestigd in Hong Kong (veilige locatie). Automatische kill-schakelaar, advertentieblokkering, split-tunneling, NAT-firewall en DNS / IPv6-lekbescherming. Gelijktijdige verbindingen op vijf apparaten.

300.000 + IP's & 2000 + servers in 140 landen. Geoptimaliseerde dedicated streaming servers beschikbaar. Split Tunneling en SOCKS5-proxy voor verbeterde prestaties.

nadelen: Zeldzame verbindingsproblemen op Windows. Geen gratis proefversie beschikbaar.

Eindoordeel: Uitgevoerd door de GZ-systemen en gevestigd in Hong Kong (een van de veiligste internethubs ter wereld), heeft PureVPN goede en slechte dagen.

De VPN heeft enkele ontevreden klanten, maar levert consequent geweldige download- en uploadsnelheden, met zeer minimaal snelheidsverlies. Lees deze PureVPN Review 2019 voor meer informatie!

CyberGhost - Een aanbieder die alles blokkeert!

CyberGhost - Een aanbieder die alles blokkeert!Voors: Gevestigd in Roemenië (veilige locatie). 7 dagen op proef en 45-dagen restitutiegarantie (USP van de aanbieder). Enorme verzameling van 2850+ servers om websites en VoD's te deblokkeren.

Multi-logins op vijf apparaten. Add-ons voor Mozilla en Chrome Browser. Beveiligde Wi-Fi-functie voor beveiliging in het openbaar. Automatische dodingschakelaar en DNS / IP-lekbescherming.

nadelen: Geen poort doorsturen beschikbaar. Lekken gevonden in Mac-client.

Eindoordeel: CyberGhost biedt zijn gebruikers veelzijdigheid. Het heeft verschillende modi zoals anoniem surfen, deblokkeren streaming, beveiligde wifi-hotspot, torrent anoniem en deblokkeren websites.

De provider biedt ook geweldige prestaties voor streaming / torrent-activiteiten. Het beste van alles: gebruikers hebben een 45-dagen geld-terug-garantie beschikbaar voor het testen van de service.

Lees deze CyberGhost Review 2019 voor meer informatie!

Surfshark - Beste goedkope VPN-provider met grote waarde

Surfshark - Beste goedkope VPN-provider met grote waarde

Voors: Gevestigd op Britse Maagdeneilanden (een VPN-vriendelijke jurisdictie). Budgetvriendelijke kosten ($ 47,76 voor 2 jaar). Verouderde gelijktijdige verbindingen (geen limieten - USP van de provider)

nadelen: MultiHop-functie voor meer anonimiteit. CleanWebTM (Ad / Tracker / Malware Blocker). Automatische kill-schakelaar en wifi-beveiliging om u anoniem te houden in het openbaar.

Eindoordeel: Surfshark is een nieuwkomer die snel zijn vleugels heeft verspreid op de markt van Cheapest VPN. De prestaties, betrouwbaarheid en privacy geven het een 4.2-beoordeling van BestVPN.co.

Lees deze Surfshark Review 2019 voor meer informatie!

Buffered - op Holland gebaseerde streaming-gerichte VPN

Buffered - op Holland gebaseerde streaming-gerichte VPNVoors: Gevestigd in Gibraltar (een veilige VPN-hub). Omzeilt inhoudsbeperkingen op Netflix Us VoD-service. Biedt prestatieservers in meer dan 39 landen wereldwijd.

Verbindingen met 5 apparaten tegelijkertijd. Ondersteuning via live chat is beschikbaar en reageert vrij snel. Functies zoals, Auto Connection, op firewall gebaseerde kill-switch en Port Discovery.

nadelen: Prijzige abonnementen. Lekken gevonden in de MacOS-client.

Eindoordeel: Buffered is transparant over het registreren van enkele sessie- / verbindingsproblemen voor samenwerking met de overheid in juridische gevallen met een bevel.

Deze logboeken worden binnen 30 dagen verwijderd. Ik waardeer de eerlijkheid die de VPN aan het product geeft, omdat het beter is dan later geschokt / verrast te zijn.

Ivacy VPN - Hoge prestaties voor streaming / torrenting

Ivacy VPN - Hoge prestaties voor streaming-torrentingVoors: Gevestigd in Singapore (een VPN-vriendelijk rechtsgebied). Uitgebreide lijst van meer dan 1000 servers op meer dan 100 locaties. Omzeilt inhoudsbeperkingen op VoD's. Geoptimaliseerde P2P-servers zijn beschikbaar.

nadelen: Geen TOR-compatibiliteit. Geen Netflix-streaming.

Eindoordeel: Ivacy, opgericht in Singapore, is een andere veilige VPN-service. De locatie is een pluspunt, dankzij de handige wetten over gegevensbewaring en internetcensuur.

Alle gegevens zijn veilig onder de commissie voor bescherming van persoonsgegevens en garanderen uw anonimiteit bij lokale internetproviders en overheden. Maandelijkse prijzen beginnen bij $ 11,95.

VyprVPN - VPN die snelle snelheden levert

VyprVPN - VPN die snelle snelheden levertVoors: Hoofdkantoor in Zwitserland. Meer dan 700 servers in 70 landen wereldwijd. Multiplatform, multiprotocol-ondersteuning beschikbaar. Verbindt tegelijkertijd tot 5 apparaten.

Hiermee kunnen gebruikers genieten van P2P / Torrenting. Beperkte gratis account beschikbaar met onbeperkte bandbreedte voor streaming / torrenting. Geen logboekprovider.

nadelen: Geen StealthVPN-protocol op basisplan. Prestatieconsistentieproblemen.

Eindoordeel: VyprVPN is snel bekend geworden op de markt, dankzij de hoge snelheden voor streaming en P2P / Torrenting. Het heeft ook een sterk privacybeleid.

IPVanish - Perfect voor het omzeilen van censuur

IPVanish - Perfect voor het omzeilen van censuurVoors: De service heeft een uitgebreide spreiding van 1200+ VPN-servers over 60+ landen. Het biedt ook meer dan 40.000 gedeelde IP's voor het afsluiten van identiteitsidentificatie.

U kunt zelfs verbindingen tot stand brengen op 10 verschillende apparaten. Toegang tot functies zoals Kill Switch, IPv6, DNS Leak Protection, SOCKS5 webproxy. 7 dagen geld-terug-garantie.

nadelen: Geen gratis proefversie beschikbaar.

Eindoordeel: IPVanish is een in Florida gevestigde VPN-service die een hoog beveiligingsniveau biedt en belooft uw echte IP-adres niet traceerbaar te maken voor lokale ISP's en overheidsinstellingen.

U maakt gebruik van onbeperkte bandbreedte met enkele van de beste functies voor het deblokkeren van sites voor toegang tot Netflix, Amazon Prime en BBC iPlayer. De provider houdt ook geen logboeken bij om de anonimiteit van de gebruiker te respecteren.

TorGuard - levert online een sterke anonimiteit

TorGuard - levert online een sterke anonimiteitVoors: De provider is P2P-vriendelijk. Het biedt een uitgebreid netwerk van meer dan 3.000 servers in 50+ landen wereldwijd. Gebruikers kunnen op vijf apparaten tegelijkertijd verbindingen tot stand brengen.

Stealth-proxy voor het deblokkeren van willekeurige websites. Twee-factor autorisatie beschikbaar. MITM-aanvalbescherming. SOCKS5 / SSH / HTTP / SSL en verschillende andere protocollen.

nadelen: De Windows Client-app blijft soms achter. Geen gratis proefperiode.

Eindoordeel: Gebruikers die in de VS zijn gevestigd, vinden TorGuard mogelijk geen betrouwbare service. Desondanks is het nooit betrapt op het onthullen van privégegevens.

De VPN biedt ook sterke OpenVPN-codering, waardoor het deblokkeren van VoD's mogelijk is. De enige vangst is dat gebruikers zullen moeten investeren in een speciaal IP-adres om het grootste deel van de VPN-service te benutten.

Andere minder bekende opties om te overwegen

De hierboven genoemde providers hebben al een behoorlijk gevestigde reputatie in de markt. Voor gebruikers die op zoek zijn naar iets unieks, heb ik een aparte lijst gemaakt voor enkele minder gereputeerde opties.

Het doel hiervan is om mijn publiek een duidelijk beeld te geven van de verschillende “geschikt” opties voor hun Windows-laptops / pc's. Ik hoop dat ze het besluitvormingsproces helpen vergemakkelijken:

Private Internet Access (PIA) - De in Michigan gevestigde provider is een beroemde naam. Het biedt een enorme lijst van 3236 servers in 29 landen. Het ondersteunt zelfs alle protocollen, inclusief PPTP, SSTP, L2TP / IPSec en OpenVPN. Het privacybeleid is ongelooflijk transparant en bevestigt dat de VPN volledig veilig is om te gebruiken.

Avast SecureLine VPN - De populaire maker van antivirusprogramma's is een stap verder gegaan door een VPN-product aan te bieden dat uw internetverkeer codeert en beveiligt. De provider ondersteunt een aantal locaties, waaronder de VS, het VK, Turkije, Polen, Rusland, Mexico, Tsjechië en Duitsland.

Norton Wi-Fi Privacy VPN - Norton van Symantec is een andere beroemde antivirusservice die een VPN-product biedt. De Wi-Fi Privacy is uniek in zijn soort en garandeert het hoogste niveau van privacy door uw internet te beveiligen met codering op bankniveau.

Cryptostorm VPN - Cryptostorm is gevestigd in IJsland en Canada en is een VPN-service die aan kracht wint. Het is de voorkeurskeuze voor velen die bestanden delen, privacy-freaks zijn of op het DONKERE WEB willen surfen. Daarom kunt u er zeker van zijn dat de provider geen logboeken voor verbindingen / sessies bijhoudt.

HideMyAss! (HMA) - Hoewel HideMyAss een zeer populaire VPN-provider is, blijven veel gebruikers er vanaf. De reden hiervoor is hun samenwerking met juridische autoriteiten en het verstrekken van logboeken. Als u echter alleen een VPN-provider zoekt om websites te deblokkeren, is de provider geen slechte keuze.

UnoTelly VPN - UnoTelly VPN is gevestigd in Griekenland en is uitgegroeid tot een grote multinationale organisatie. De provider gebruikt geen Google DNS-servers. Het maakt gebruik van fysieke hardware om u het hoogste niveau van bescherming te bieden. De client biedt uitzonderlijke functies zoals kill-switch en een ingebouwd ouderlijk toezicht.

OverPlay VPN - OverPlay is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en is een relatief nieuwe aanbieder op de markt die sterk gericht is op privacy. Het heeft een grote pool van servers in 50 landen over de hele wereld, terwijl het een opmerkelijke anonimiteit biedt, onbeperkte P2P / Torrenting ondersteunt en zelfs snelheden tot 6 Mbps biedt.

WiTopia VPN - WiTopia is een andere beroemde naam onder VPN-providers. Het biedt een enorme serverbasis die toegang biedt tot meer dan 40 landen over de hele wereld. Gebruikers maken zelfs gebruik van hoge snelheden van 30 Mbps tot 35 Mbps op een 50 Mbps-verbinding - afhankelijk van de nabijheid van servers en de websites die u bezoekt.

VikingVPN - VikingVPN is gevestigd in de VS en is een relatief nieuwe VPN op de markt. Het heeft een van de duurste tariefplannen, beginnend bij $ 14,95 per maand. Voor de hoge prijs biedt de aanbieder niets onderscheidends, maar biedt een goede en veilige algehele service.

Boxpn - Boxpn, gevestigd in Seychellen, is een mid-range VPN-service die een competente service, zeer hoge snelheden en goede serverbeschikbaarheid biedt. U ontvangt meer dan 7 Mbps voor downloaden en streamen, wat goed genoeg is om gebruik te maken van entertainment in de vorm van films / tv-shows.

Een VPN handmatig configureren op verschillende versies van Windows!

Terwijl deze gids gaat over de “Beste VPN voor Windows”, Ik kies er altijd voor om de technische expertise van mijn kijkers te verbeteren. Aanmelden en een programma installeren is eenvoudig. Door in te gaan op de details, kunt u meer facetten begrijpen over wat een VPN doet.

Dus ik besloot waarom jullie niet zouden helpen, op zoek naar handmatige instructies. Hieronder vindt u stapsgewijze instructies voor het instellen van een VPN op verschillende versies van Windows. Deze omvatten de beruchte Windows 10, 8 en 7. Ik zou ook XP doen, maar dat zou te verouderd zijn haha.

Hoe kan ik een VPN instellen op Windows 10

 1. Klik de “Netwerk” pictogram in de Windows-taakbalk.
 2. (Naast de klok rechtsonder in de balk).
 3. kiezen “Netwerkinstellingen”, bovenstaand “Vliegtuigmodus”.Beste VPN voor Windows
 4. kiezen VPN onder het netwerk & Internet titel.
 5. Klik Aan “Voeg een VPN-verbinding toe”.
 6. Kruis aan de geavanceerde opties, indien nodig.Hoe kan ik een VPN instellen op Windows 10
 7. U moet dit nu doen invoeren wat informatie.
 8. Wij gevestigd een PPTP-configuratie van freevpnaccess.com.
 9. Het is een goede bron voor VPN's handmatig instellen.Waarom heb ik een VPN nodig voor mijn Windows-pc en -laptop
 10. Klik op de “Opslaan” na het invullen van alle details.
 11. terugkeer naar het vorige menu, Klik op de verbindingsknop.
 12. Genieten met behulp van een VPN via de PPTP-protocolmethode!

Een VPN handmatig configureren op verschillende versies van Windows

Hoe kan ik een VPN configureren op mijn Windows 8-besturingssysteem?

 1. Hoofd naar de zoekbalk en typ “VPN”.
 2. kiezen “Beheer virtuele privé-netwerken (VPN)”.Hoe kan ik een VPN configureren op mijn Windows 8-besturingssysteem
 3. Klik op de “+” knop om een ​​VPN-verbinding toe te voegen.Waarop moet u letten in een VPN voor uw Windows-pc
 4. Vullen de benodigde informatie uit.
 5. Vind een provider die L2TP / IPSec-protocollen ondersteunt.Wat zijn de beste VPN-services voor mijn Windows-pc
 6. Klik met de rechtermuisknop Aan “Netwerk” in de Windows-taakbalk.
 7. kiezen “Netwerk- en internetinstellingen”.Zijn Windows VPN's illegaal in de VS.
 8. Klik Aan “Verander adapterinstellingen” van de “Toestand” menu.Is het ok om gekraakte Windows-versie voor VPN te gebruiken
 9. U vindt de VPN-verbinding die u hebt gemaakt.
 10. Klik met de rechtermuisknop het en kiezen “Eigendommen”.Is er een gratis VPN voor pc
 11. Klik op de “Veiligheid” tab.
 12. kiezen L2TP / IPSec van de “Type VPN”.Hoe een VPN in te stellen op Windows 8 OS

Hoe een VPN op mijn Windows 7 pc / laptop in te stellen

 1. Hoofd naar de “Netwerkcentrum” menu.
 2. Klik op de “Een nieuwe connectie of netwerk opzetten” optie.Een VPN instellen op mijn Windows 7 pc-laptop (1)
 3. kiezen “Maak verbinding met een werkplek” om de verbindingswizard te starten.Een VPN instellen op mijn Windows 7 pc-laptop (2)
 4. Klik Aan “Gebruik mijn internetverbinding (VPN)” om het proces te beginnen.Een VPN instellen op mijn Windows 7 pc-laptop (3)
 5. Type het IP-adres van uw VPN-service.
 6. invoeren een naam voor de verbinding.
 7. Klik op de “De volgende” optie.Een VPN instellen op mijn Windows 7 pc-laptop (4)
 8. invoeren de relevante gebruikersnaam en wachtwoord.
 9. Kruis aan “Onthoud dit wachtwoord indien nodig.
 10. Druk op de “Aansluiten” knop!Een VPN instellen op mijn Windows 7 pc-laptop (5)

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Zijn Windows VPN's illegaal in de VS.?

Hoewel de VS deel uitmaken van de alliantie met vijf ogen en strikte gegevensbewaring en internetcensuurbeleid opleggen, heeft de regering nog geen VPN-diensten verboden. U kunt eenvoudig elke extensie downloaden en installeren, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over juridische problemen.

Is het ok om gekraakte Windows-versie voor VPN te gebruiken?

Hoewel het geen kwaad om gekraakte versies van verschillende VPN's te gebruiken, wordt het meestal aangeraden om de premie daadwerkelijk te betalen. De meeste gekraakte bestanden worden vaak verpakt met tonnen antivirussen en malware, die alle gegevens kunnen beschadigen. Het is het risico zeker niet waard.

Is er een gratis VPN voor pc?

Als u uw geld niet wilt verspillen aan een betaald abonnement, heeft u wel gratis VPN-oplossingen beschikbaar. Enkele van de beste opties van recent zijn Windscribe, Hide.Me en TunnelBear. Je kunt deze gratis VPN voor Windows-gids raadplegen voor meer opties.

Dingen inpakken

Ik hoop dat deze gids je helpt de beste VPN voor Windows te vinden, op basis van je behoeften en vereisten. Elke genoemde naam is toegevoegd na uitgebreid onderzoek en analyse.

Ik probeer zo nauwkeurig mogelijk te zijn in mijn handleidingen, maar als je denkt dat er betere oplossingen zijn of problemen / problemen tegenkomen, aarzel dan niet om hieronder een reactie te plaatsen!

Ik zal persoonlijk reageren en proberen zoveel mogelijk hulp te bieden. Help een broeder ook door deze gids te delen als je het nuttig vindt. Bij voorbaat bedankt

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me