Beste VPN voor pc – Een systeemcompatibele beoordeling voor alle pc-merken

Pc's bestaan ​​nu als onvervangbare componenten van onze moderne wereld. Ze wonen overal, van ziekenhuizen tot bedrijfshuizen, zodat gebruikers een aantal taken kunnen uitvoeren. Het is bijna onmogelijk om te overleven zonder een computer tot uw beschikking. Naarmate hun populariteit echter steeds sneller toeneemt, nemen ook de risico's voor de gegevens die ze opslaan en verzenden aanzienlijk toe. Dit maakt het noodzakelijk voor hen om te werken onder dekking van een beste VPN-service. Dus, om u de best mogelijke gids te bieden, is hier een gids over de beste VPN voor pc.

Zijn pc-VPN's veilig in gebruik?

VPN's zijn waarschijnlijk de veiligste manier om anoniem op internet te surfen en uw privacy in de digitale wereld te behouden. In de huidige tijd wordt het voor iedereen snel nodig om een ​​VPN te gebruiken voor bescherming tegen hacks en inbreuk op de privacy.

Zijn pc-VPN's veilig in gebruik?

Van malwarekoppelingen tot phishing en van criminele hackgroepen tot diegenen die zero-day kwetsbaarheden op pc's willen misbruiken, de bedreigingen komen in verschillende mate voor, maar elke dreiging kan aanzienlijke schade aanrichten aan uw persoonlijke en zakelijke gegevens.

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, vervalsen VPN's niet alleen uw IP's en leiden ze alleen uw online verkeer om. Moderne VPN-services kunnen u voorzien van ultraveilige functies voor webtoegang, zoals kill-switches, IPV6-lekpreventie, ondersteuning van meerdere protocollen, hoogwaardige codering en nog veel meer om te garanderen dat snoopers het vrij moeilijk hebben om toegang te krijgen tot uw gegevens.

Is het legaal om PC VPN te gebruiken?

Met uitzondering van enkele zeer repressieve regimes en landen in de wereld zoals die in Iran en China, zijn VPN's volkomen legaal om over de hele wereld te gebruiken en te implementeren. Internetburgers in regio's zoals de VS, de Europese Unie, Groot-Azië en het Midden-Oosten zijn de meest prominente gebruikers ter wereld.

Is het legaal om PC VPN te gebruiken?

En terwijl alles evolueert en we nieuwe manieren vinden om dingen te gebruiken, is de VPN-industrie niet anders, omdat ze nu zoveel exclusieve services bieden dan een paar jaar geleden.

Voor b.v. degenen onder ons die dol zijn op het streamen van onze favoriete online video-inhoud, een geloofwaardige pc-VPN kan ons helpen bij het deblokkeren en toegang krijgen tot geo-beperkte inhoud. Gebruikers die in het VK wonen, hebben nu geen problemen met toegang tot een programma dat alleen bedoeld is voor het Amerikaanse publiek, als ze een goede pc-VPN-service gebruiken.

VPN's zijn een uitdrukking van individuele vrijheid en controle, waardoor ze niet alleen juridisch, maar ook moreel aanvaardbaar en aanbevolen zijn.

Is het veilig om PC VPN op alle apparaten te gebruiken??

Zoals in het geval van elke product- en servicecategorie ter wereld, bestaan ​​er ook in de wereld van pc-VPN's oplichting en dupes. Meestal moet u vrij blijven van gratis VPN-services en die op het gebied van Android & iOS app ecosysteem.

Is het veilig om PC VPN op alle apparaten te gebruiken?

VPN's zijn kapitaalintensieve producten, vanwege de infrastructuur die nodig is om ze uit te voeren, zoals wereldwijde serversystemen, protocolondersteunende functies en dergelijke, dus de meeste gratis services behouden hun cashflow door gebruikersgegevens te verkopen, advertenties te spammen of trackingcodes in apparaten te implanteren.

De beste VPN voor pc die we later in deze cursus van deze beoordeling zullen noemen, zijn enorm betrouwbaar en bestaan ​​uitsluitend met het doel gebruikers maximale online beveiliging te bieden. Deze VPN-providers zijn misschien duur, maar u kunt er zeker van zijn dat ze veilig te gebruiken zijn op alle apparaten, d.w.z. tablets, smartphones, pc's en meer.

Ondersteunde pc-merken VPN

Er zijn vrijwel geen pc-merken die geen ondersteuning bieden voor VPN's. Dat komt omdat pc-merken alleen de hardware leveren en conventioneel niet’t beperkt de toegang tot het installeren van bepaalde software op hun systemen.

Of u nu een HP-laptop hebt of een nieuw door Lenovo vervaardigd systeem gebruikt, een VPN zou hier zeker op werken. Apple, Acer, Razer, Samsung, Dell, Asus, Microsoft en meer zijn allemaal de meest populaire pc-merken ter wereld en bieden allemaal ondersteuning voor een VPN.

Sommige besturingssystemen maken het echter moeilijk om te installeren en VPN zoals bijvoorbeeld niet-codeerders en programmeurs kunnen moeite hebben om een ​​VPN rechtstreeks op hun systemen te installeren.

Aan de andere kant bieden VPN-providers speciale apps voor gebruik op andere populaire besturingssystemen zoals Windows en Macs, waardoor het voor u nog eenvoudiger wordt om bijna elke VPN-provider te downloaden en in te stellen.

PC-besturingssysteem Ondersteunde VPN

Omdat de populariteit van VPN's blijft stijgen doordat mensen veel meer nieuwe voordelen van het gebruik ervan ontdekken, bieden bijna alle OS aangeboren ondersteuning voor de software. De meer populaire besturingssystemen zoals Windows, Android, iOS en Macs worden gedekt door de meeste VPN's via speciale apps voor de platforms.

Complexere besturingssystemen zoals UNIX en Linux krijgen echter geen speciale apps van VPN-providers, omdat deze besturingssystemen veel distributies en configuraties hebben, waardoor het een enorme taak is om een ​​enkele app voor de platforms te ontwikkelen.

Maar het is niet nodig om ontmoedigd te raken, want degenen die wel platforms zoals Linux gebruiken, behoren meestal tot de technische arena en hebben een roeping als codering, programmeren, gegevensbeveiliging en dergelijke, zodat ze de weg weten te vinden in dergelijke lastige installaties.

Aan de andere kant zijn er veel gedetailleerde handleidingen beschikbaar bij Top VPN's die op een enorm eenvoudige manier door veel complexe opstellingen gaan.

Top VPN voor pc-lijst

Hier is een uitgebreide lijst met de Top 10 Beste VPN voor pc:

 1. ExpressVPN
 2. PureVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. PrivateVPN
 6. Ivacy VPN
 7. TunnelBear
 8. CyberGhost
 9. TorGuard VPN
 10. Private Internet Access (PIA)

Beste VPN voor pc 2018

Het is niet voldoende om voldoende te zijn in de wereld van VPN's, omdat de moderne consument extra functies en nieuwe bruikbaarheid eist, als hij voor een service gaat betalen.

VPN's die nauwelijks voldoen aan de criteria om een ​​snelste VPN te zijn, zoals het aanbieden van beperkte servers, gemiddelde gegevensbeveiliging en bekwame klantenondersteuning, kunnen in de markt overleven, maar het hoort niet thuis in onze lijst met beste VPN voor pc 2018.

Garanderen van een serverinfrastructuur verspreid over tientallen landen en met duizenden IP's, bieden ultraveilige encryptie en protocolondersteuning, in staat om alles van Netflix US tot HotStar India te deblokkeren en in staat om nog veel meer te voeden, hier is onze lijst voor de Top VPN voor pc 2018:

Aanbieders Prijs ($) Functies Beoordeling Korting Bezoek aanbieder

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1.99Per maand

  • 800+ servers in 50+ landen
  • AES-256-GCM-codering
  • 24/7 live chat
  • Geen logboekbeleid
  • Ongelimiteerde gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Betrouwbare 83% korting Bezoek website
  Beoordeling lezen

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2.91Per maand

  • Meer dan 2000 servers in meer dan 140 landen
  • AES 256-bit codering
  • 24/7 live chat
  • Geen logboekbeleid
  • 5 gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Betrouwbare 73% korting Bezoek website
  Beoordeling lezen

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8.32Per maand

  • Meer dan 3.000 servers in 94 landen
  • AES 256-bit codering
  • 24/7 livechat
  • Geen logboekbeleid
  • 3 gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Betrouwbare 35% korting op website bezoeken
  Beoordeling lezen

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2.25Per maand

  • 1000+ servers op 100 locaties
  • 256-bit standaard codering van militaire kwaliteit
  • Live chat ondersteuning is uitstekend
  • Geen logboekprovider
  • 5 Multi-logins beschikbaar
  • Windows, Mac, Android, iOS-apps en Chrome-extensie

  Betrouwbaar 77% korting Bezoek site
  Beoordeling lezen

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12,99 $2.75Per maand

  • 3.700 servers in 60 landen
  • 256-bit AES-codering
  • 24/7 live chat
  • Strikt Geen logboekbeleid
  • 7 Gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% korting Bezoek site
  Beoordeling lezen

ExpressVPN - Top of the Line VPN Speciaal voor pc's

Gevestigd in de data-vriendelijke regio van British Virgin Island en met meer dan 2000 servers op 148 locaties over de hele wereld, rechtvaardigt ExpressVPN de slogan “Meest vertrouwde VPN ter wereld” heel toepasselijk.

Beste VPN voor pc 2018

Het heeft nooit gebruikerslogboeken bijgehouden of omgezet. Zoals blijkt uit een recent geval in Turkije. Express VPN toont voorbeeldige integriteit om de privacy van consumenten te beschermen.

Lees volledig gedetailleerd in deze bijgewerkte expressvpn-review.

Bovendien codeert het datapakketten van zijn servers in AES 256-codering, biedt ondersteuning voor alle zeer veilige protocollen zoals Open VPN, deblokkeert bijna alle geo-beperkte streaming- en inhoudssites en biedt zelfs speciale ondersteuning via native apps op een breed repertoire van platforms.

De enige nadelen van deze service zijn dat deze ten eerste slechts drie gelijktijdige verbindingen biedt, en ten tweede niet’t komt goedkoop. Het jaarplan kost $ 99,95, eenmaal gefactureerd, terwijl het tweejaarlijkse plan vereist dat u $ 69,95 een keer in rekening wordt gebracht.

Pros

 1. Speciale apps op compatibel pc-besturingssysteem
 2. Ondersteuning voor meerdere betalingsopties
 3. Hoge coderingsstandaarden
 4. Uitgebreide protocolondersteuning
 5. Geen logboekbeleid

Cons

 1. Geen speciale P2P-servers
 2. Dure prijsplannen

bezoek-expressvpn

PureVPN - Biedt een zeer compatibele, gebruiksvriendelijke app voor pc's

PureVPN is gevestigd in Hong Kong en is een dienst die altijd zijn best heeft gedaan om zijn klanten te bedienen en hen enorm gemak te bieden in termen van alle facetten die betrokken zijn bij het gebruik van de dienst. Of het’s de zeer betaalbare prijsplannen of uitgebreide native ondersteuning / apps voor meerdere platforms, PureVPN blijft een baanbrekende service.

PureVPN voor pc

Het biedt alles aan zijn abonnees op het gebied van exclusieve functies zoals kill-switch, NAT-firewall, DNS-lekbescherming, DDoS-bescherming, deblokkeermogelijkheden voor streaming-sites, gesplitste tunneling, ui via VPN en nog veel meer.

Lees alle details in deze Pure VPN-review.

Waar dit ontbreekt, ligt het op het gebied van het ontvangen en naleven van verzoeken tot gegevensuitlevering van de autoriteiten. U kunt er echter zeker van zijn dat het geval waarbij werd ontdekt dat de service gebruikerslogboeken bijhoudt, er een was waarbij sprake was van criminele opzet.

Voor andere activiteiten op het gebied van internetvrijheid, zoals torrenting of streaming beperkte content, speelt PureVPN de snitch niet en draait uw gegevens om.

Deze service is budgetvriendelijk. Een tweejarig abonnement bij PureVPN kost slechts $ 69,12 eenmaal, terwijl het jaarabonnement dat niet is’t ook niet duur en vereist dat je $ 59.04 een keer betaalt.

Pros

 1. DDoS-bescherming werkt op alle pc-besturingssystemen.
 2. Toegewijde P2P- en Torrent-servers
 3. 750 + servers in 141 landen
 4. VPN-hotspot
 5. Nat Firewall
 6. Ondersteuning van meerdere protocollen, inclusief OpenVPN en L2Tp
 7. Maakt gesplitste tunneling mogelijk

Cons

 1. Houdt enkele logs bij
 2. Gratis proefversie niet beschikbaar

Bezoek PureVPN

NordVPN - Biedt hoogwaardige beveiliging voor pc's

Met een van de hoogste snelheden tijdens onze beoordeling op alle platforms, is NordVPN uiterst betrouwbaar en biedt het uiteenlopende oplossingen voor alle soorten VPN-gebruikers. Deze provider is niet vanaf het begin uitbundig, maar weinigen kunnen de beveiligingsfuncties en ongelooflijke serveraantal van in totaal 3359+ servers in 60+ landen evenaren.

NordVPN voor pc

NordVPN is gevestigd in Panama en biedt zes gelijktijdige verbindingen, ondersteuning voor meerdere protocollen, exclusieve SmartPlay-functie voor streaming-sites zoals netflix en dubbele codering voor extra beveiliging. De voordelen houden hier echter niet op, want u kunt erop rekenen dat de provider de hoogste uptime heeft terwijl u geconfronteerd wordt met minimale of geen storingen in de voortzetting van de service.

Vergeet niet om onze bijgewerkte nordvpn review te bekijken.

Voorheen was het een van de duurdere services, maar nu is het binnen het betaalbare venster en kost het slechts $ 125,64 voor een abonnement van drie jaar.

Pros

 1. OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP en SSTP-protocollen voor alle pc-modellen.
 2. Toegewijde P2P en Torrenting.
 3. Tor met VPN beschikbaar
 4. Gratis proefperiode
 5. Dubbele codering beschikbaar
 6. 3359 servers in 60+ landen
 7. Bitcoin en betaalmuur geaccepteerd
 8. SmartPlay-functie voor streaming-sites

Cons

 1. Het maandelijkse abonnement is duur bij $ 11,95 / maand

Beste VPN voor pc - Een systeemcompatibele beoordeling voor alle pc-merken

IPVanish - biedt naadloze ondersteuning voor streaming-sites voor pc's

Als u op zoek bent naar een VPN-provider die de HD-kwaliteit van uw streaming-inhoud niet bederft en het bufferingpictogram meestal het scherm niet overslaat, kunt u uw match met IPVanish ontmoeten.

IPVanish voor pc

Met een eigenzinnige naam heeft de dienst zijn positie behouden tegenover meer gevestigde concurrenten. IPVanish biedt AES 256-codering, ondersteuning van meerdere protocollen, zippy-snelheden, lage pingback-tijden, 1000+ servers en meer,

Maar waar we bij BestVPN.co het meest van houden, is dat de UX op speciale apps extreem vloeiend en gemakkelijk te navigeren is, waardoor het het beste is om voor de eerste keer te proberen.

Pros

 1. Onbeperkte beschikbare bandbreedte ondersteund voor alle pc-netwerk-LAN's.
 2. OpenVPN en L2TP / IPsec VPN-protocollen
 3. Blokkeert geo-beperkte inhoud
 4. Geen logboekbeleid
 5. 40.000 gedeelde IP-adressen

Cons

 1. Klantenservice is traag
 2. Geen gratis proefperiode

Bezoek IPVanish

PrivateVPN - Eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken VPN voor pc

Het beste ding over elke dienst of product moet zijn eenvoud en zijn afkeer van complexiteit. PrivateVPN staat bovenaan onze lijst voor een zeer veilige maar steeds meer gestroomlijnde service die alles biedt, van Netflix-deblokkering tot hoogwaardige beveiligingstoegang op een immens eenvoudige manier.

PrivateVPN voor pc

Hoewel de service het aantal servers echt moet verhogen van slechts 80 servers, worden de huidige servers nooit geblokkeerd of te veel gesmoord om snelheden tot onbruikbare niveaus af te staan.

Afgezien hiervan slaat PrivateVPN uw logboeken niet op, codeert het uw gegevens met een AES 256-coderingsprofiel, biedt het diverse protocolondersteuning en garandeert het gemakkelijke toegankelijkheid en ondersteuning op alle platforms via native apps.

De prijsplannen zijn een beetje onconventioneel volgens de industriestandaarden omdat er geen langlopend abonnement beschikbaar is. Voor een abonnement van 13 maanden moet u 50,40 betalen.

Pros

 1. 2048-bits codering met AES 256 voor elke pc-beveiliging.
 2. 30 dagen gratis uitproberen
 3. Zero Speed ​​Throttling
 4. 56 Serverlocaties
 5. Protocollen zijn onder meer Open VPN, PPTP, L2TP, Ikev2 & IPSec
 6. IPv6-lekbescherming

Cons

 1. Geen langetermijnprijsplan beschikbaar
 2. Moeilijke UX-interface op native apps

Bezoek Private VPN

Beste VPN voor pc gratis

Gratis diensten zijn altijd aantrekkelijk voor gebruikers uit het hele spectrum, maar tegenwoordig’In de ultramoderne, hightech wereld moet je voorzichtig zijn met waar je je voor aanmeldt, vooral gratis providers.

Meestal zijn gratis VPN's niet te vertrouwen, omdat als ze je niet voor een service in rekening brengen, ze waarschijnlijk inkomsten genereren via andere streams. Dit scenario kan behoorlijk riskant zijn voor VPN-gebruikers, want als je erop vertrouwt dat iemand jou en je gegevens beschermt en in plaats daarvan probeert te denken aan het genereren van inkomsten, kunnen de resultaten vaak volledig schadelijk zijn.

Er zijn echter nog steeds enkele gratis VPN-providers waarmee u uw internetactiviteiten kunt voortzetten onder hun waakzame en veilige dekking, zonder u ooit op enigerlei wijze te misleiden.

Hier is onze Top Gratis VPN voor pc-lijst voor 2018:

TunnelBear VPN - biedt een geweldige app-interface voor pc

Waarschijnlijk de meest betrouwbare gratis VPN die we ooit op BestVPN.co zijn tegengekomen, biedt TunnelBear een voorbeeldige beveiliging en servertoegang (zoals besproken in deze tunnelbear-review). Met het handelsmerk Bear overal in de gebruikersinterface op de speciale apps gestempeld, is deze VPN zo gemakkelijk te gebruiken dat iedereen, zelfs degenen die nog geen ervaring hebben met VPN's, het als een professional kan gebruiken.

Beste VPN voor pc gratis

Bij de snelheidstests heeft het er goed rekening mee gehouden dat het de service gratis bood. Het beste aan hen is echter hun openheid. Van gratis VPN's is bekend dat ze vrij beperkend zijn, maar TunnelBear biedt vijf gelijktijdige verbindingen waarmee u uw hele apparaat onder de beschermkap kunt ritsen wanneer u uw activiteit online verzendt.

Waar we echter door deze service worden uitgeschakeld, is de limiet van 500 MB aan gegevensbandbreedte die voelt alsof iets zo goed is, maar je kunt er niet meer van krijgen vanwege de gebruiksbeperkingen.

Pros

 1. 5 apparaten kunnen tegelijkertijd op elk pc-besturingssysteem worden aangesloten.
 2. Krachtige codering
 3. Gebruikersinterface is ongelooflijk eenvoudig te gebruiken

Cons

 1. Lage datacap
 2. Ondersteunt geen P2P / Torrenting

Hide.Me - Zeer veilige codering voor uw gegevens

Een gratis VPN dat nul advertenties weergeeft, is al een winnaar. Hide.me bestaat al geruime tijd als een Top Gratis VPN voor pc; het heeft de reputatie opgebouwd van een snelle, storende, veilige provider.

Hide.me voor pcHonderdduizenden gebruikers van de service kunnen instaan ​​voor het feit dat deze VPN zeer veilig is in termen van bescherming van de privacy van gebruikers en dat zij zich niet bezighouden met grappige zaken zoals het inbedden van trackingcodes of het verkopen van gebruikersgegevens.

Het wordt geleverd met een bandbreedtelimiet van 2 GB voor freebies, wat voldoende is als u rekening houdt met laag-lichtgewicht browseconsistenties. Aan de andere kant kunt u slechts één apparaat aan de service koppelen, wat absoluut een tegenvaller is, maar we kunnen dat nemen zolang de service zo goed blijft als nu.

Pros

 1. Ongelooflijke encryptie pc-normen
 2. Een expliciet vermeld nullogboekbeleid.
 3. Hoge snelheden

Cons

 1. Servers in slechts 3 landen
 2. Niet geschikt voor het ontgrendelen van geo-beperkte inhoud
 3. Alleen apparaatverbinding beschikbaar

ZoogVPN - Staat P2P-ondersteuning voor pc's toe

Hoewel de naam vreemd genoeg klinkt, is de service allesbehalve. ZoogVPN wordt door BestVPN.co beschouwd als een gratis VPN voor pc vanwege hun nul valse beloften en maximale levering op alle gratis functies.

ZoogVPN voor pc

Het is een van de weinige gratis VPN's waarmee gebruikers kunnen genieten van P2P-connectiviteit zonder ze uit hun bandbreedtesagen te smoren. De codering is 128 bit, en dat kan absoluut beter, maar het is relatief veilig om uw activiteiten online te bewaken.

Het heeft een nul-logboekbeleid en stelt gebruikers in staat om een ​​enkel apparaat aan te sluiten om elke maand tot 2 GB aan gegevensbandbreedte te verbruiken.

Pros

 1. 2 GB datakap voor alle pc-gebruikers.
 2. Biedt relatief sterke codering
 3. Snelle servers

Cons

 1. Klantenservice kost te veel tijd
 2. Verbinding met één apparaat beschikbaar

Windscribe VPN - Royale limiet voor gegevensbandbreedte voor pc's

Een relatief nieuwe service in vergelijking met de andere providers in de lijst, Windscribe is een van de betere gratis VPN-services, naast wat de huidige markt biedt.

WindscribeVPN voor pc

Het beste deel van deze service is de vrijgevigheid, die een ongekende 10 GB datakap, onbeperkte apparaatverbindingen, speciale P2P-ondersteuning en zelfs een aanbevolen ad blocker mogelijk heeft gemaakt.

We waren alleen uitgeschakeld met de VPN vanwege de frequente storingen in de continuïteit van de service. Zelfs de klantenserviceteams reageerden traag, maar gezien het feit dat het nieuw is, kunnen we het het voordeel van tijd bieden om deze problemen te verbeteren en aan te passen aan de verwachtingen van de gebruiker.

Pros

 1. 10 GB datakap op elk pc-merk.
 2. Onbeperkte apparaatverbindingen
 3. Functies Ad-Blocker en Firewall
 4. Ondersteunt P2P / Torrenting

Cons

 1. Ondersteunt geen OpenVPN
 2. Storingen Vaak

Beste VPN voor pc Gratis download

Voor het downloaden van een native OS-app voor uw pc's, hoeft u alleen deze Provider-links te downloaden (de lijst is gescheiden tussen Top Paid en Top Free VPN's voor pc):

Meest betaalde VPN voor pc's:

 • https://www.expressvpn.com/vpn-software
 • https://www.purevpn.com/download
 • https://nordvpn.com/download/
 • https://www.ipvanish.com/vpn-setup/
 • https://privatevpn.com/why-privatevpn/our-vpn-features/apps/

Top Gratis VPN voor pc's:

 • https://www.tunnelbear.com/apps/windows
 • https://hide.me/en/software
 • https://zoogvpn.com/vpn-apps
 • https://windscribe.com/download

Conclusie

Van een indrukwekkende $ 40 miljard in marktgrootte, is de VPN-industrie gepland om exponentieel te groeien en een marktwaarde van maar liefst $ 70 miljard te bereiken, waardoor de groeiende kennis onder mensen over de inherente waarde van het inzetten van een VPN wordt ondermijnd.

VPN's zijn niet alleen chique beveiligingsapparaten die als nieuwigheden moeten worden behandeld, maar in onze tijd van consistente gegevenssamenzweringen zoals het Cambridge Analytica-schandaal moeten online gebruikers hun perceptie heroverwegen welke voordelen een goede VPN-service kan opleveren.

Voor pc's, die het grootste deel van uw persoonlijke, financiële en zakelijke gegevens opslaan en verzenden, zijn VPN's onmisbare goederen. Als je een gebruiker bent die deze recensie in 2018 leest, moet je er ook een krijgen of het risico lopen deel uit te maken van grotere en schadelijkere gegevensschandalen, waarvan sommige misschien meer schade aan je leven toebrengen dan je ooit zou kunnen hebben gedaan ingebeeld.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me