Beste VPN voor iPad – Een complete beveiligingsgids met gratis iPad VPN

appel’s producten zijn de woede sinds het begin van het 2e millennium, met populaire merken zoals iPod en de iPhone die de omzet in miljoenen verkochte eenheden per jaar omhoog brengen. Maar naarmate de populariteit van de door iOS aangedreven merken groeide, namen ook de bedreigingen die erop gericht waren toe in het online domein.

Slimme hackers zijn altijd op jacht om in te breken op uw iPad en uw gegevens in handen te krijgen. Een beste VPN is uw veiligste gok om uw iPad het beveiligingsniveau te laten bereiken dat nodig is om dergelijke gevaarlijke bedreigingen af ​​te weren.

Hier is een uitgebreide handleiding van BestVPN.co voor de beste VPN voor iPad, die erop gericht is u te voorzien van alle informatie om de juiste beslissing te nemen als het gaat om het kiezen van de meest geschikte en iPad-vriendelijke VPN.

Beste VPN voor iPad

Wat is VPN op IPad

Een iPad biedt zijn gebruikers veel meer in termen van functies en functionaliteit dan elke andere tabletcomputer die op de markt beschikbaar is. De komst van iPad luidde een nieuw tijdperk van connectiviteit in, aangedreven door een apparaat, waarmee u alles kunt doen wat uw desktop zou kunnen doen, zonder het ongemak van conventionele pc's.

iPads kunnen overal worden gebruikt. Van een bankje in het park tot uw eigen slaapkamer, dankzij iPads kunnen gebruikers een enorme toegankelijkheid ervaren. Omdat u echter altijd via uw iPad bent verbonden met internet voor talloze activiteiten, zoals streamen, online games spelen, winkelen, lezen en zelfs studeren, kunnen uw gevoelige gegevens vrij gemakkelijk worden aangetast.

Wat is VPN op iPad?

Dit vereist dat u passende beveiligingsmaatregelen neemt. Met een VPN op iPad kunt u bijvoorbeeld een extra buffer van beveiliging online krijgen, zodat u beschermd bent tegen malware, virussen, oplichters en zelfs sociaal ontworpen spam-berichten. Maar de voordelen don gewoon’daar eindigt het. Met de beste VPN's van vandaag kunt u geo-beperkte inhoud bekijken en deblokkeren.

Ze verbergen zelfs uw IP voor auteursrechttrollen wanneer Torrenting, codering van gevoelige gegevens zoals creditcardnummers en meer. Dit is de reden waarom VPN's snel onmisbaar worden op elk apparaat, maar hun belang wordt steeds groter als je je zorgen maakt over een apparaat zoals iPad, dat veel woester wordt gebruikt door online bewoners.

Waarom heb je een VPN op IPad nodig

iPads zijn geavanceerdere en sterk geëvolueerde versies van tabletcomputers en zijn een van de populairste toegangsapparaten voor het doorkruisen van internet. Het internet van vandaag komt echter met een behoorlijk deel van de risico's, verplichtingen en beperkingen, waarvan het grootste deel kan worden geneutraliseerd door de inzet van een VPN.

Waarom heb je een VPN op IPad nodig?

Voor b.v. Netflix is ​​een populaire on-demand streamingservice, maar biedt verschillende inhoudsbibliotheken in verschillende landen. Wat een gebruiker met Netflix Nieuw-Zeeland kan zien, zou dus heel anders zijn dan wat Netflix UK zijn gebruikers heeft aangeboden. Gebruikers hebben nu een VPN nodig om deze verstikkende geografische beperkingen op inhoud te omzeilen en ten volle van hun abonnement te genieten.

Afgezien daarvan kunnen VPN's het voor u een stuk eenvoudiger en veiliger maken om torrent op iPad te nemen, u te beschermen tegen malwarebedreigingen, hackers te verhinderen uw gevoelige gegevens te stelen en u meer anonimiteit online te bieden.

Hoe de beste VPN voor iPad te kiezen

Wanneer u hebt besloten om te kiezen voor een VPN-service om uw iPad te beveiligen, zijn er enkele belangrijke factoren waarmee u rekening moet houden voordat u een bepaalde provider kiest. Hieronder vindt u een lijst met de functies die een provider moet bieden om zijn service als de beste VPN voor iPad te beschouwen:

Hoe de beste VPN voor iPad te kiezen

Hier is een lijst met de functies die een provider moet bieden om zijn service als een beste VPN voor iPad te beschouwen

Sterke codering:

Gegevensbescherming wordt gedaan door deze te versleutelen terwijl deze over internet gaat. Als de codering sterk genoeg is, zelfs als iemand uw gegevens volgt en in handen krijgt, zouden ze alleen maar wartaal zien dat ze hebben gewonnen’t kunnen ontcijferen. De beste vorm van codering is AES 256-klasse, die wordt gebruikt door overheidsinstanties, militairen en andere gevoelige gegevensinstallaties.

Ondersteuning van meerdere protocollen:

Terwijl uw gegevens worden gecodeerd, wel’is altijd beter om ervoor te zorgen dat niemand het zelfs te pakken kan krijgen terwijl het onderweg is via internet. Dit wordt gedaan door het door een “Protocol”, wat een soort gecodeerde tunnel is waar niemand in kan komen. De Top VPN's bieden ondersteuning voor meerdere protocollen, inclusief speciale ondersteuning voor OpenVPN, PPTP, L2TP en meer.

Robuustheid van de serverinfrastructuur:

Op entertainment-georiënteerde apparaten zoals de iPad, heb je een VPN nodig die het maximale aantal servers op meerdere locaties kan bieden, gelijk verdeeld. Hoe meer het aantal servers, hoe groter de kans dat u geo-beperkte inhoud gemakkelijk deblokkeert.

Sommige Top VPN's bieden zelfs dedicated servers voor activiteiten zoals Torrenting, P2P, obfuscated servers en meer, dus dit kan een extra pluspunt zijn.

Compatibiliteit met iPad:

appel’De apparaten zijn niet zo uitnodigend voor apps en bronnen die afkomstig zijn van buiten de vertrouwde ontwikkelaar’s gemeenschap. Wil een VPN goed zijn voor iPad, dan moet het een hoge mate van compatibiliteit op het apparaat bieden. Veel VPN's bieden speciale iOS-apps voor precies deze behoefte.

Exclusieve functies:

Top VPN's don’het biedt gewoon simpelweg basisfuncties zoals dat zou doen’t rechtvaardigt hun toppositie bovenop de wereld van VPN's. De exclusieve functies kunnen variëren van kill-switches tot Double VPN en zelfs Onion via VPN, waarmee gebruikers de beveiligingsdekking op hun iPads kunnen vergroten.

beste VPN voor iPad

Beste VPN voor iPad - vertrouwde en geteste apps met eerlijke ranglijsten

iOS is over het algemeen een zeer veilig platform, maar hackers worden snel extreem geavanceerd in hun aanvallen op dergelijke apparaten. Liefhebbers van iOS zijn extreem loyaal als het gaat om hun apparaten en dit is wat platforms, zoals de iPad, zo verleidelijk maakt voor aanvallen op gegevens.

De beste VPN's zijn erop gericht om u te beschermen tegen precies dergelijke gênante datalekken die u kunnen beschermen tegen een grote hoeveelheid financiële en persoonlijke gegevensschade. Afgezien hiervan bieden VPN's ook uitzonderlijke hoffelijkheid doordat u censuur kunt omzeilen en toegang hebt tot geo-beperkte inhoud.

Op uw iPad kunt u met deze functies het aantal dingen dat uw apparaat kan doen vergroten en een premium-ervaring garanderen die mogelijk wordt gemaakt door een Top VPN. Hier is onze samengestelde en bevooroordeelde gratis lijst voor de Beste VPN voor iPad met prijsbeoordelingen, compatibiliteitsgidsen, serveraantallen en meer belangrijke factoren.

Aanbieders Prijs ($) Functies Beoordeling Korting Bezoek aanbieder

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1.99Per maand

  • 800+ servers in 50+ landen
  • AES-256-GCM-codering
  • 24/7 live chat
  • Geen logboekbeleid
  • Ongelimiteerde gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Betrouwbare 83% korting Bezoek website
  Beoordeling lezen

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2.91Per maand

  • Meer dan 2000 servers in meer dan 140 landen
  • AES 256-bit codering
  • 24/7 live chat
  • Geen logboekbeleid
  • 5 gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Betrouwbare 73% korting Bezoek website
  Beoordeling lezen

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8.32Per maand

  • Meer dan 3.000 servers in 94 landen
  • AES 256-bit codering
  • 24/7 livechat
  • Geen logboekbeleid
  • 3 gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Betrouwbare 35% korting op website bezoeken
  Beoordeling lezen

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2.25Per maand

  • 1000+ servers op 100 locaties
  • 256-bit standaard codering van militaire kwaliteit
  • Live chat ondersteuning is uitstekend
  • Geen logboekprovider
  • 5 Multi-logins beschikbaar
  • Windows, Mac, Android, iOS-apps en Chrome-extensie

  Betrouwbaar 77% korting Bezoek site
  Beoordeling lezen

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12,99 $2.75Per maand

  • 3.700 servers in 60 landen
  • 256-bit AES-codering
  • 24/7 live chat
  • Strikt Geen logboekbeleid
  • 7 Gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% korting Bezoek site
  Beoordeling lezen

ExpressVPN - Allround prestaties op iPads:

Een voorname naam onder VPN's, ExpressVPN biedt een van de beste functiepakketten voor premium gebruikersgemak.

Bovenop zijn enorm handige en uiterst eenvoudig te gebruiken iOS-app-client, kan het meer dan 2000 servers bieden, geen bandbreedte limiet, razendsnelle snelheden die niet’t komen vast te zitten door serverknelpunten, AES 256-codering en andere exclusieve functies zoals split tunneling voor extra beveiliging.

Zorg ervoor dat je de volledige expressvpn-review bekijkt.

EpressVPN voor iPad

Deze VPN is misschien een beetje duurder dan zijn collega's, maar het biedt een 30 dagen geld-terug-garantie voor degenen die dat niet doen’t wil bij de service blijven na het eerste gebruik. Maar dat gebeurt zelden.

Er zijn drie verschillende abonnementen met Express VPN op iPad. Het maandelijkse plan komt op $ 12,95, wat te exorbitant is om te overwegen, het plan voor 6 maanden kost $ 59,95 eenmaal gefactureerd, maar hun beste plan blijft het jaarlijkse plan dat slechts $ 99,95 kost.

Pros

 1. Topversnellingen als VPN voor iPad
 2. Speciale apps en extensies voor browsers
 3. Sterke versleuteling van militaire kwaliteit
 4. Ondersteuning voor meerdere protocollen
 5. Geen logboekbeleid

Cons

 1. Geen speciale P2P-servers
 2. Duur ten opzichte van concurrerende diensten

Download ExpressVPN

PureVPN - Goedkope VPN met alle functies op iPad:

Zeker een van de meest betaalbare VPN's die er zijn, PureVPN biedt alles wat de beste VPN's kunnen, voor een fractie van de kosten. Als u overweegt een VPN te kopen die geo-beperkte streamingdiensten kan deblokkeren, kan PureVPN u precies dat bieden.

Bekijk onze gedetailleerde purevpn review.

PureVPN voor iPad

Je kunt Hulu, Netflix en Amazon Prime bekijken voor elke regio met PureVPN’s verbazingwekkende 750 servers die over de hele wereld zijn verspreid. Afgezien daarvan, een abonnement bij PureVPN geeft u het recht op functies zoals Split Tunneling, Onion via VPN, ondersteuning van meerdere protocollen en meer.

Voor slechts $ 69,12 voor een abonnement van twee jaar is het abonnement te moeilijk om te negeren met PureVPN.

Pros

 1. Betaalbare VPN-abonnementen voor iPads
 2. DDoS-bescherming
 3. Toegewijde streaming-ondersteuning
 4. P2P- en Torrent-servers
 5. 750 + servers in 141 landen
 6. VPN-hotspot
 7. Nat Firewall
 8. Ondersteuning van meerdere protocollen inclusief OpenVPN en L2Tp
 9. Maakt gesplitste tunneling mogelijk

Cons

 1. Houdt enkele logs bij
 2. Gratis proefperiode niet beschikbaar

Download PureVPN

Private Internet Access (PIA): Ongeëvenaarde bescherming als VPN voor iPad:

Met 3030 servers in 28 landen en klantgerichte functies zoals speciale P2P-ondersteuning en deblokkering van geografische beperkingen, blijft PIA een van de beste VPN's voor iPads. Deze VPN is favoriet bij gebruikers als het gaat om robuustheid van functies. Het houdt nul logs bij, biedt meerdere VPN-gateways, beschikt over een advertentie en malware blocker.

Don’t vergeet onze uitgebreide privétoegang tot internet te lezen

Prive-internettoegang voor iPad

PIA biedt ook een zeer compatibele app voor gebruik op iOS-platforms zoals de iPad. En het is ook niet zo duur, omdat het jaarplan $ 39,95 kost, terwijl hun topplan dat een abonnement voor 24 maanden biedt, zal worden gefactureerd op $ 69,95.

Pros

 1. Verbeterde beveiligingscontroles als een VPN voor iPad
 2. Ondersteund OpenVPN, L2TP / IPsec
 3. P2P-ondersteuning beschikbaar
 4. Geen logboekprovider
 5. 5 gelijktijdige verbindingen
 6. Onbeperkte Bandbreedte

Cons

 1. De gebruikersinterface op de native apps is een beetje ingewikkeld

Ontvang privé-internettoegang

NordVPN - Volledig veilige functies voor gegarandeerde anonimiteit op iPad:

NordVPN concentreert zich nog steeds op het aanbieden van de meest elementaire functie van een VPN, d.w.z. ultra-grade beveiliging, op de best mogelijke manier.

Afgezien van de standaard 256-graads codering en ondersteuning van meerdere protocollen, kunt u extra beveiligingslagen toevoegen met NordVPN’s exclusieve functies zoals Double VPN, Onion over Tor, CyberSec, IPv6-lekbescherming en meer.

Bekijk onze bijgewerkte nordvpn-review

NordVPN voor iPad

Dat betekent echter niet dat het geen geografische inhoud kan omzeilen. NordVPN is Netflix-vriendelijk en op je iPad zou je geen problemen hebben om toegang te krijgen tot inhoud die je oorspronkelijk niet had moeten bereiken.

De plannen zijn echter een beetje aan de hogere kant, omdat het jaarplan $ 83,38 kost. Je kunt echter de beste deal krijgen als je voor hun abonnement van 36 maanden gaat, waardoor je slechts $ 125,64 terug zult krijgen.

Pros

 1. Gratis proefperiode
 2. Dubbele codering beschikbaar
 3. 3359 servers in 60+ landen
 4. Meerdere betaalmethoden
 5. OpenVPN-, IKEv2 / IPSec-, L2TP / IPSec-, PPTP- en SSTP-protocollen
 6. SmartPlay-functie voor streaming-sites

Cons

 1. Dure maandelijkse plannen

Download NordVPN

TorGuard - Stealth-beveiligingsfunctie voor meer privacy op iPad:

TorGuard is de browser een stap voor geweest op het gebied van beveiliging en privacy voor gebruikers. Ondanks het aanbieden van weinig extra functies, behalve de basisfuncties, is TorGuard een exclusieve VPN voor degenen die de neiging hebben geen risico te nemen met hun anonimiteit online op hun iPad.

Torguard VPN voor iPad

De snelheden zijn een beetje traag vanwege deze zeer beveiligingsmaatregelen, maar niet te veel om je ervaring te bederven. Je krijgt ook onbeperkte bandbreedte, een stealth-beveiligingsfunctie, 5 gelijktijdige verbindingen en nog veel meer met een TorGuard-abonnement.

De enige uitschakeling bij deze service zijn de verwarrende plannen. Maar om je van dit gedoe te redden, raden we je aan om hun anonieme VPN-abonnement voor een jaar te nemen voor slechts $ 59,99. Het volgende beste plan kost $ 99,99 voor een volledig abonnement van 24 maanden.

Pros

 1. StealthVPN-beveiligingsfunctie als VPN voor iPad
 2. Sterke coderingsniveaus
 3. Werkt op Uienrouteringsmodel
 4. 3000+ VPN-servers in 50 landen
 5. Toegewijd IP-adres

Cons

 1. Plannen zijn erg duur
 2. Functiepakketten kunnen verwarrend zijn

Download TorGuard VPN

Beste VPN voor iPad gratis

Er zijn momenteel zeer weinig gratis services in VPN's die een geweldige ervaring bieden, terwijl ze ook zeer betrouwbaar zijn. In de afgelopen jaren, omdat veel gratis VPN-services werden gevangen, terwijl gebruikersgegevens illegaal werden gebruikt of online werden verkocht, was het vertrouwen van de consument in deze sterk aangetast.

Afgezien hiervan kunnen gratis VPN's niet alle exclusieve functies bieden, zoals betaalde services voor b.v. er zijn extreem weinig gratis providers die onbeperkte bandbreedte of een goed aantal servers bieden.

Als u echter nog steeds een voor uw iPad wilt kopen, hebben we met succes een lijst voor de beste gratis VPN voor iPad samengesteld, bestaande uit providers die niet alleen betrouwbaar zijn, maar ook een klap kunnen geven als het gaat om functies en prestaties. Hier is onze lijst voor de beste gratis VPN's die u in 2018 met uw iPad kunt gebruiken:

WindscribeVPN - Beste VPN voor iPad met P2P-ondersteuning

Gratis VPN's beperken normaal hun opties tot het absolute minimum, maar Windscribe doet dat helemaal niet. In feite is deze VPN-provider een van de meest genereuze VPN's die we hebben’ben in de vrije categorie tegengekomen. Met een bandbreedtelimiet van 10 GB per maand is Windscribe 5x meer geschikt voor gebruikers dan andere gratis VPN's.

Windscribe voor iPad

Maar de voordelen don’stop daar niet, want u krijgt ook 11 serverlocaties, speciale P2P-ondersteuning, Ad blocker en een firewall-functie. Het is een van de beste VPN voor iPad gratis als u een gebruiker bent die dat niet doet’t genoegen nemen met minder.

Pros

 1. 11 servers beschikbaar voor gratis VPN op iPad
 2. Onbeperkte apparaatverbindingen
 3. Functies ad-blocker en firewall
 4. Ondersteunt P2P / Torrenting

Cons

 1. Open VPN-protocol niet beschikbaar
 2. Storingen komen veel voor

TunnelBear VPN: Consistent stabiele snelheden als een VPN voor iPad

Met schattige beercartoons afgewisseld op al zijn gebruikersinterfaces, is TunnelBear een zeer betrouwbare gratis service. Het beste deel ervan is de ongecompliceerde iOS-app voor iPad die’s zo eenvoudig als plug and play.

Lees onze bijgewerkte tunnelbear review

Tunnelbear voor iPad

Het enige nadeel hier is dat de limiet voor lage bandbreedte slechts 500 MB per maand is. Als u echter tweet over de service, krijgt u 1 GB extra gegevens.

De snelheden en beveiligingsprestaties van Tunnelbear VPN kunnen zelfs betaalde VPN's een run voor hun geld geven. Tunnelbear is perfect voor lichtgewicht browsesessies op iPad.

Pros

 1. Vereist gewoon een e-mailadres voor aanmelding als een gratis VPN voor iPad
 2. 2 GB datakap
 3. Biedt relatief sterke codering
 4. Snelle servers

Cons

 1. Langzaam klantresponsteam
 2. U kunt slechts met één apparaat verbinding maken

ZoogVPN - Anonimiteit gegarandeerd online als VPN voor iPad:

Het heeft misschien een eigenaardige naam, maar de servicestandaarden blijven hoog en integraal om het een Beste VPN voor iPad gratis. ZoogVPN bestaat al heel lang niet, maar het heeft nog steeds een reputatie opgebouwd als zeer veilig voor gebruikers om hun gegevens te vertrouwen met.

ZoogVPN voor iPad

De functies omvatten 3 servers, limiet voor gegevensbandbreedte van 2 GB, 128-bits codering en P2P-delen met lage intensiteit.

Pros

 1. Snelle servers
 2. 2 GB datakap
 3. P2P / torrenting
 4. Biedt relatief sterke codering
 5. Geavanceerde functies beschikbaar voor iPad

Cons

 1. Meestal reageert de klant niet
 2. Verbinding met één apparaat beschikbaar

Hide.Me - Nultolerantie voor datalogs als een beste gratis VPN voor iPad

Gelegen in een uiterst data-vriendelijk land, d.w.z. Maleisië, biedt deze VPN een veelzijdige beveiliging en functies voor gebruikers om mee te communiceren. Het heeft een uitstekende coderingsstandaard in plan en verklaart expliciet dat dit niet het geval is’t houdt logboeken bij.

Hide.me voor iPad

De snelheden zijn consistent en er waren geen storingen, DNS-lekken of iets anders waardoor we Hide.me van onze lijst konden verwijderen. De datalimiet is behoorlijk compatibel voor iPad met 2 GB / maand.

Pros

 1. Maak je geen zorgen om de bewaarplicht voor gegevens tijdens het gebruik als VPN voor iPad
 2. Ongelooflijke coderingsstandaarden
 3. Een expliciet vermeld nullogboekbeleid.
 4. Hoge snelheden

Cons

 1. Laag aantal servers
 2. doesn’t ontgrendelen geo-beperkte inhoud

Beste onbeperkte gratis VPN voor iPad

Het is over het algemeen moeilijk voor gratis VPN's om onbeperkte gegevensbandbreedte aan zijn gebruikers aan te bieden. Dit komt omdat VPN's zeer kapitaalintensief zijn en het verstrekken van onbeperkte gegevens aan gebruikers de rekening te hoog zou kunnen maken voor de gratis VPN.

Beste onbeperkte gratis VPN voor iPad

Maar toch, sommige gratis VPN's zijn ver gegaan en bieden eigenlijk onbeperkte gegevensbandbreedte aan hun gebruikers. Hier is de lijst met deze geweldige gratis VPN-providers met onbeperkte dataplannen voor iPad:

 1. HotSpot-schild
 2. Zenmate VPN

Hoe VPN op iPad handmatig in te stellen

De beste VPN voor iPad biedt zeer handige, native apps voor eenvoudige compatibiliteit op alle iOS-platforms. Ze kunnen eenvoudig worden gedownload van een VPN’s website of uit de iOS store als je al een account hebt bij de provider, maar als je nog steeds een VPN handmatig op je iPad wilt installeren, hier’hoe je het in een handomdraai voor elkaar krijgt:

 1. Abonneer u op een VPN-service door een abonnement te kopen dat geschikt is voor uw behoeften en budgetvereisten.
 2. Download configuratiebestanden van uw gewenste VPN-provider. (Het is het beste om het klantenserviceteam altijd te vragen om een ​​link naar deze bron te verstrekken, omdat elke VPN een andere plaats heeft waar ze het opslaan.’s geen uniformiteit)
 3. Nadat het VPN-profiel op uw iPad is gedownload, zal uw apparaat u vragen om ze te installeren. “Installeren” is waar u op moet tikken.
 4. Voor systeemautorisatie moet u nu uw toegangscode invoeren of uw Touch ID opgeven.
 5. Als u nu een waarschuwing krijgt, tikt u op “Installeren”.
 6. Nu moet u de autorisatie van het installatieproces opnieuw bevestigen door nogmaals op te tikken “Installeren”.
 7. Nadat het apparaat klaar is met de installatie, wordt u hiervan op de hoogte gesteld. Kraan “Gedaan”
 8. Nu moet u een server selecteren om verder te gaan met het gebruik van de VPN.
 9. Hiervoor moet je naar Instellingen op je iPad gaan. Selecteer hier “algemeen” en selecteer vervolgens VPN.
 10. Nu wordt u gevraagd om het servermenu met de VPN-servers die door uw serviceprovider beschikbaar zijn.
 11. Zet de verbindingsstatusschakelaar naar rechts om een ​​verbinding tot stand te brengen en selecteer vervolgens een server.
 12. De VPN werkt nu.

Als u de VPN wilt uitschakelen, schakelt u diezelfde verbindingsstatusschakelaar terug naar de linkerkant, wat resulteert in een verbreking van de VPN.

Toegang krijgen tot Netflix op iPad met behulp van VPN

Netflix’s inhoudsbibliotheken kunnen heel wild van regio tot regio zijn, waardoor u een Top VPN voor iPad moet gebruiken om uw Netflix-abonnement volledig te maken.

Hier’s hoe u toegang hebt tot Netflix vanuit elke regio (bijvoorbeeld Netflix VS) op uw iPad met behulp van Beste VPN voor netflix:

 1. Ga naar de iOS-winkel op uw apparaat en zoek naar “Netflix”.
 2. Kies in de resultaten “Netflix Inc” en ga door met het installeren op uw apparaat.
 3. Na installatie (als je het abonnement al hebt gekocht) log je in op je Netflix-account.
 4. Open nu uw VPN-client op uw iPad (iOS-client-apps zijn over het algemeen beschikbaar bij alle populaire VPN-providers met eenvoudig te gebruiken interfaces) en selecteer een server voor het land van waaruit u Netflix wilt gebruiken, bijvoorbeeld Selecteer Amerikaanse servers om toegang te krijgen tot Netflix US.
 5. Als je Netflix nog steeds vanuit een bepaalde regio kunt ontgrendelen, stuur dan 24/7 klantenservice voor de beste VPN-servers voor Netflix en je wordt verder begeleid.
 6. Selecteer de server en ververs nu Netflix. Als dit niet het geval is’t werkt, log uit en log vervolgens opnieuw in en u bent zeker verbonden.

Beste VPN voor iPad Reddit

De opmerkingen over Reddit die we tegenkwamen voor de meest geschikte VPN voor iPad waren een beetje anders dan wat we over het algemeen tegenkomen op het platform. Hier deden VPN-aanbevelingen dat niet’t kiezen voor lagere serviceproviders omdat het iOS-platform robuustheid vereist van een deel van de VPN's en over het algemeen kan alleen de beste VPN reddit deze vereiste sterkte van functies bieden.

Eén gebruiker beval Express VPN aan omdat hij / zij het als extreem snel ervoer en dat het goed werkte in China. Niets anders dan onze eigen review van de VPN-provider.

Reactie van discussie chowchowthedog’s commentaar van discussie "Wat’is de beste VPN om met iOS te gebruiken?".

Wat’is de beste VPN om te gebruiken met iOS? van appel

Reactie uit discussie OpalHawk’s commentaar van discussie "Wat’is de beste VPN om met iOS te gebruiken?".

Andere gebruikers waren meer geneigd tot een van onze aanbevolen Top VPN-providers voor iOS, d.w.z. NordVPN. De aanbevelingen overheersten lauweren op de VPN omdat ze eenvoudig waren te implementeren en te gebruiken op iOS. (Vergeet niet onze beste VPN voor Mac-gids te bekijken.)

Reactie uit discussie Sebetter’s commentaar van discussie "Wat’is de beste VPN om te gebruiken met iOS?".

Reactie uit discussie marcinsz89’s commentaar van discussie "Wat’is de beste VPN om met iOS te gebruiken?".

Apple-gebruikers zijn over het algemeen vrij technisch onderlegd en delen loyaliteitskenmerken als het gaat om merken, maar hun loyaliteit doet dat niet’t komt goedkoop. Je moet echt goed zijn om de aandacht van een Apple-gebruiker te hebben en dat ze ExpressVPN en NordVPN leuk vinden, spreekt boekdelen over hoe goed deze services eigenlijk zijn.

Veelgestelde vragen over de beste VPN voor iPad

Hoe verwijder ik VPN van mijn iPad?

Hoewel we als oprechte voorstanders van privacy zijn’t raadt u aan om op internet te surfen zonder te worden gehuld door een voldoende VPN, maar toch als u uw VPN van uw iPad wilt verwijderen, hier’s hoe je daarmee door kunt gaan:

 1. Ga op je iPad naar instellingen en ga vervolgens naar “Algemeen” optie
 2. Blader nu omlaag door het menu totdat u de optie voor ziet “VPN”
 3. Tik op deze optie om een ​​keuzemenu te openen
 4. Hier ziet u uw VPN-accountnaam. Klik nu op de “ik” pictogram rechts naast deze optie
 5. Tik nu tussen de opties op “Verwijder VPN” en bevestig de actie

Hoe gebruik je een VPN op een iPad?

Moderne VPN-services zijn niet zo moeilijk te implementeren en te navigeren, vooral met de native apps die ze voor elk besturingssysteem aanbieden.

Laten we de stappen doorlopen voor het gebruik van een VPN om online anonimiteit op iPad te bieden:

 1. Koop een abonnement met een beste VPN en download vervolgens hun native iOS-app voor uw iPad
 2. Installeer de app en log in met uw gebruikersgegevens
 3. Selecteer een server in de app-interface en klik op verbinden
 4. U gebruikt nu veilig uw iPad met een VPN die online dekking biedt

Conclusie

iPads zijn de beste manifestatie van het concept van “Een computer in de palm van je hand”. Deze machines zijn snel, ultrahandig, super slim en vooral ongelooflijk mooi. Ons leven draait nu rond zulke fantastische machines die ons leven gemakkelijker hebben gemaakt door ons in staat te stellen onze taken te stroomlijnen en veel meer van onze vrije tijd te genieten.

Maar onze apparaten zijn onze verantwoordelijkheid en de controle over hun beveiliging moet binnen onze handen liggen. We moeten niet alleen VPN's op onze iPads implementeren, maar ons toevlucht nemen tot veiliger privacypraktijken, zoals het niet vrijgeven van onze informatie op sociale mediahandvatten of het klikken op kwaadaardige links om een ​​veiligere en robuustere online interactie voor iedereen te garanderen.

Wij bij BestVPN.co streven ernaar het internet voor iedereen veilig te maken en wij geloven dat dit een collectieve inspanning moet zijn voor een deel van alle gebruikers van het gratis internet. Als u suggesties voor verbeteringen of kritiek hebt waarmee we onze services kunnen verbeteren, neem dan gerust contact met ons op in de reacties hieronder.

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me