Beste VPN voor Chromebook 2020 – Houd uw gegevens te allen tijde veilig!

In deze snelle wereld, nu gedomineerd door de digitale kosmos, is er behoefte aan nieuwe technologieën om het leven voor ons mensen eenvoudiger te maken. In het licht hiervan heeft Google de beroemde Chromebook gemaakt, een goedkope laptop, extreem beroemd onder de prijsbewuste, reizigers en studenten. Ongeacht het platform / de hardware die u gebruikt, geeft afhankelijkheid van online services echter een aantal zorgen over privacy, omdat alle gegevens een risico op lekken of toezicht door de overheid vormen. Dit is waar de beste VPN binnenkomt, die u een lijst biedt van de beste VPN voor Chromebook om de hoogste mate van anonimiteit online te benutten!


Wat is een Google Chromebook?

De Chromebook is een nieuwe generatie laptops die op 15 juni 2011 de markt op gaat. Hij is ongelooflijk licht, heeft weinig vermogen en biedt hoge snelheden voor het onmiddellijk uitvoeren van computertaken. Aangedreven door het Chrome OS, is het ook ontworpen om voornamelijk te worden gebruikt voor het internet, waarbij de meeste van zijn documenten en applicaties in de cloud leven en werken. Het is een heel ander soort laptops, waardoor je het beste van Google krijgt’s mogelijkheden, met een druk op enkele knoppen.

Wat is een Google Chromebook?

Hoe Google Chromebook verschilt van andere laptops en notebook-pc's?

In vergelijking met Mac- en Windows 10-laptops valt Chromebook volledig onder een andere categorie. Het zijn CLOUD-machines met een eigen klasse, vooral bekend om hun mobiliteit en snelheid. Aan de andere kant werken standaard laptops en notebooks strikt offline. Vervolgens rangschikken ze in een ander criterium. Wat maakt Chromebook zo speciaal?

Hoe verschilt Google Chromebook van andere laptops en notebook-pc's?

Eigenlijk alles! Deze opmerkelijke apparaten zijn bijna zo groot als ultrabooks en hebben een slank ontwerp, vol met een lange lijst met functies. Ze zijn een goede keuze voor bezitters van een eerste laptop en staan ​​vaak hoog in de onderwijswereld. Merken die Chromebooks aanbieden zijn Samsung, HP, Asus en Acer, die allemaal het Chrome OS uitvoeren. Gestroomlijnde werking, betaalbaarheid, samen met een gepolijste interface, single-location Google-services en Cortana-assistentie zijn hun belangrijkste verkoopargumenten.

Zijn uw gegevens veilig op Chromebook?

Dit is een lastige vraag om te beantwoorden, aangezien, ongeacht het platform dat u gebruikt, als u een goede beveiliging wilt gebruiken, dit begint met hoe U uw eigen gegevens beheert. In het geval van Chromebooks vereist dit dat u uw eigen Google-account correct beveiligt, omdat elke kleine actie en taak er via wordt uitgevoerd. Daarom moet u een sterk wachtwoord toevoegen voor maximale bescherming, samen met het instellen van tweefactorauthenticatie, waarvoor een code van de Google Authenticator-app vereist is om in te loggen.

Is Chromebook Secure

Om uw veiligheid en privacy verder te verbeteren, zijn er een aantal tweaks en configuraties die u kunt gebruiken. Beperk uw aanmeldingen in de Chromebook-instellingen tot slechts ÉÉN account, om te voorkomen dat ongeautoriseerde personen ooit toegang krijgen tot uw laptop of de gegevens erop. U kunt er ook voor kiezen om Google minder informatie te geven door uw standaardbrowser over te schakelen naar de nu beroemde DuckDuckGo, een op privacy gerichte zoekmachine, die uw gegevens niet bijhoudt of verbindings- / sessie-informatie registreert.

Heeft u echt de beste VPN voor Chromebook nodig?

Nu weet u hoe u de beveiliging van uw Chromebooks kunt verbeteren. Garandeert de hierboven genoemde aanpassing echter ook volledige online veiligheid? Niet precies! Daarom moet u investeren in een VPN-oplossing om uw online anonimiteit te vergroten en de kans op gegevenslekken te verkleinen. Lees hieronder voor meer informatie over waarom u de beste VPN voor Chromebook nodig heeft:

 • Voorkomen van tracking / surveillance - Veel landen hebben strikte internetwetten die het voor regeringen verplicht maken om uw persoonlijke activiteiten te bespioneren. ISP's hebben het recht om al uw gegevens legaal te controleren / registreren, zonder uw toestemming. Het gebruik van de beste VPN voor Chromebook zorgt ervoor dat uw gegevens volledig verborgen blijven!
 • Beveiligt openbare wifi-netwerken - Chromebooks hebben een internetverbinding nodig om toegang te krijgen tot de volledige mogelijkheden. Als u een reiziger bent en openbare wifi gebruikt’is veel, het gebruik van de beste VPN voor Chromebook is een goede keuze om snuffelen of hacken te voorkomen, zodat uw gegevens veilig blijven voor het publiek.
 • Deblokkeer streaming sites onmiddellijk - Als u een bepaald film- / tv-programma op uw Chromebook wilt streamen, kunt u vaak sites tegenkomen die geografische beperkingen opleggen. De beste VPN voor Chromebook helpt deze premium sites te deblokkeren, waardoor u toegang krijgt tot complete inhoudsbibliotheken.
 • Neem deel aan P2P / Torrenting - Wetten inzake inbreuk op auteursrechten voorkomen dat gebruikers deelnemen aan P2P / Torrenting-activiteiten op Chromebooks of andere apparaten met internettoegang. VPN's maskeren uw IP-adres, verhullen uw identiteit en maken het gemakkelijker om torrents veilig te downloaden.

Functies om te kijken in de beste VPN voor Chromebook

Als het gaat om het vinden van de beste VPN voor Chromebook, kunt u een enorme lijst met opties op de markt tegenkomen, zowel betaald als GRATIS. U kunt zich echter niet zomaar bij elke service aanmelden en uw due diligence uitvoeren. Dit vereist dat u op de hoogte bent van bepaalde functies voor gebruik op Chromebooks, waaronder maar niet beperkt tot:

 • Compatibiliteit - In vergelijking met de VPN voor pc biedt niet elke provider ondersteuning voor Chromebook. Omdat het besturingssysteem op Linux is gebaseerd, maar het ontwerp is heel anders, kun je niet alleen de Linux-versie downloaden. Zorg ervoor dat u zich aanmeldt bij een provider die een speciale app voor Chrome OS aanbiedt.
 • Loggen - Als VPN's zich bezighouden met logactiviteiten en uw verbinding / sessie-informatie vastleggen, betekent dit niet dat ze zich in eerste instantie bij hen aanmelden. Zorg ervoor dat de beste VPN voor Chromebook die u kiest, beschikt over een strikt beleid zonder logboeken voor maximale online bescherming.
 • Snelheid - Het laatste wat u nodig heeft, is lage snelheden bij het gebruik van internet op uw Chromebook. Het is niet alleen irritant, maar het maakt ook het downloaden / streamen van taken ongelooflijk stressvol. Kies alleen de VPN voor Chromebook met een bewezen reputatie van krachtige prestaties en snelle servers.
 • Servers - Aangezien Chromebook-gebruikers over de hele wereld zijn verspreid, is het absoluut noodzakelijk dat de provider die u kiest beschikt over een enorme serverdatabase met veel locaties over de hele wereld. Dit maakt het gemakkelijker om toegang te krijgen tot websites met geografische beperkingen via de Beste VPN voor Chromebook.

Beste VPN voor Chromebook

Beste VPN's voor Chromebook in 2018

We begrijpen dat het soms ongelooflijk irritant kan zijn om een ​​aanbieder te vinden die het beste past bij uw budgettaire behoeften en Chromebook-vereisten, vooral omdat er een enorme lijst met opties op internet is. Om het gedoe te verminderen, hebben we een lijst samengesteld met de beste VPN's voor Chromebook, gebaseerd op de hierboven genoemde factoren, die over het algemeen opmerkelijke prestaties bieden:

Aanbieders Prijs ($) Functies Beoordeling Korting Bezoek aanbieder

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1.99Per maand

  • 800+ servers in 50+ landen
  • AES-256-GCM-codering
  • 24/7 live chat
  • Geen logboekbeleid
  • Ongelimiteerde gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Betrouwbare 83% korting Bezoek website
  Beoordeling lezen

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2.91Per maand

  • Meer dan 2000 servers in meer dan 140 landen
  • AES 256-bit codering
  • 24/7 live chat
  • Geen logboekbeleid
  • 5 gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Betrouwbare 73% korting Bezoek website
  Beoordeling lezen

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8.32Per maand

  • Meer dan 3.000 servers in 94 landen
  • AES 256-bit codering
  • 24/7 livechat
  • Geen logboekbeleid
  • 3 gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Betrouwbare 35% korting op website bezoeken
  Beoordeling lezen

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2.25Per maand

  • 1000+ servers op 100 locaties
  • 256-bit standaard codering van militaire kwaliteit
  • Live chat ondersteuning is uitstekend
  • Geen logboekprovider
  • 5 Multi-logins beschikbaar
  • Windows, Mac, Android, iOS-apps en Chrome-extensie

  Betrouwbaar 77% korting Bezoek site
  Beoordeling lezen

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12,99 $2.75Per maand

  • 3.700 servers in 60 landen
  • 256-bit AES-codering
  • 24/7 live chat
  • Strikt Geen logboekbeleid
  • 7 Gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% korting Bezoek site
  Beoordeling lezen

CyberGhost - Betrouwbare desktop-app en Chrome-extensie

CyberGhost is gevestigd in Roemenië en biedt een speciale applicatie voor Chrome OS-gebruikers, die ongelooflijk eenvoudig te gebruiken is en een aantrekkelijk ontwerp heeft. Het maakt gebruik van sterke OpenVPN-codering voor maximale beveiliging en biedt de mogelijkheid om tegelijkertijd verbinding te maken met 5 apparaten, terwijl het een 30-dagen probleemloze geld-terug-garantie en een 7-daagse gratis proefperiode biedt. Voor meer informatie, lees onze gedetailleerde gids over CyberGhost review.

Beste VPN voor Chromebook

Pros

 1. Speciale app voor Chrome OS.
 2. Chrome-extensie beschikbaar.
 3. Wereldwijde dekking: 800 servers.
 4. Meerdere verbindingen op 5 apparaten.
 5. Geen logboekregistratiebeleid.

Cons

 1. Snelheden kunnen sneller zijn.

Download CyberGhost

ExpressVPN - Uitstekende beveiliging / privacy voor Chromebook-gebruikers

ExpressVPN voldoet goed aan de vereisten van Chromebook-gebruikers en biedt handmatige installatie-instructies voor het instellen van VPN's voor het Chrome OS. Er is zelfs een ExpressVPN Chrome-browser, een volledige desktop-app die gebruikers kunnen gebruiken. Functies die u ontvangt bij het aanmelden zijn drie gelijktijdige verbindingen, P2P / Torrenting, WebRTC-beveiliging en automatische kill-switch. Don’t vergeet onze bijgewerkte ExpressVPN-beoordeling te lezen.

ExpressVPN voor Chromebook

Pros

 1. OpenVPN Chrome Android-app.
 2. Responsieve klantenservice.
 3. Handmatige Chromebook VPN-gidsen.
 4. Servers in 84 landen wereldwijd.
 5. Geen gebruikslogboeken voor maximale privacy.

Cons

 1. Prijzige maandelijkse plannen.

Download ExpressVPN

VyprVPN - Uitstekende snelheden voor streaming / torrenting op Chromebooks

Hoewel er geen app beschikbaar is van VyprVPN, biedt de provider een speciale L2TP-installatiegids voor Chrome OS, die enorm werkt met zijn service. U krijgt toegang tot servers in 70 landen, samen met een SmartDNS-functie en een “Kameleon” stealth-technologie die uw veiligheid verhoogt, vooral als u plaatsen zoals Iran of China wilt bezoeken. Je hebt zelfs een 30-dagen restitutiegarantie beschikbaar.

VyprVPN voor Chromebook

Pros

 1. L2TP Chromebook Installatiehandleiding.
 2. Beschikt over een eigen serverinfrastructuur.
 3. “Kameleon” Technologie.
 4. Geen verbindings- / sessielogboeken.
 5. 30-dagen geld terug garantie.

Cons

 1. Ondersteunt geen Bitcoin.

Download VyprVPN

Buffered - Opmerkelijke anonimiteit voor het verkennen van een ongefilterd internet

Net als bij andere providers is er geen speciale Chrome OS-app die u op de Chromebook kunt gebruiken. De service biedt echter wel L2TP-ondersteuning in de vorm van handleidingen. Er is zelfs een “Port Discovery” functie, waarmee u direct op Wi-Fi op luchthavens en hotels kunt inloggen. Er is ook een gratis proefversie en een 30 dagen geld-terug-garantie. Het beste van alles: u maakt gebruik van hoge snelheden!

Gebufferd voor Chromebook

Pros

 1. L2TP Ondersteuning voor Chrome OS.
 2. Automatische dodingschakelaar.
 3. Servers in 41 landen.
 4. 24/7 Live Chat Ondersteuning.
 5. Snelle verbindingssnelheden.

Cons

 1. Enkele verbindingslogboeken

Krijg gebufferde VPN

NordVPN - Privacygerichte VPN-app voor Chromebook-gebruikers

NordVPN is gevestigd in Panama en is waarschijnlijk de veiligste optie voor Chromebook-gebruikers, die niet willen dat hun informatie wordt vastgelegd of gelekt naar overheidsinstanties. Alle gegevens worden beschermd onder Panama’s consumentenbeschermingswetgeving. U ontvangt verder sterke beveiliging door een “Dubbele hop” service, die uw VPN naar twee verschillende servers leidt om de privacy te vergroten. Lees onze uitgebreide NordVPN-review.

NordVPN voor Chromebook

Pros

 1. Chrome-add-on beschikbaar.
 2. 30 dagen restitutiebeleid.
 3. Zes gelijktijdige verbindingen.
 4. Geen logboekprovider.
 5. 4189 servers in 62 landen.

Cons

 1. Dure prijzen.

Download NordVPN

Beste VPN's voor Chromebook Free

Als u op zoek bent naar de beste VPN's voor Chromebook, maar de kosten van de bovengenoemde premium-services niet kunt betalen, kunt u altijd vertrouwen op gratis providers. Natuurlijk ontvangt u niet hetzelfde niveau van beveiliging en privacy, maar er zijn een aantal GRATIS VPN's, die net dat beetje extra doen om u een kwaliteitsproduct te leveren. Deze omvatten maar zijn niet beperkt tot:

 1. Windscribe.
 2. TunnelBear.
 3. Verstop me.

Beste VPN-extensies voor Chromebook

Hoewel het veel verstandiger is om te vertrouwen op een speciale VPN-app voor Chrome OS, zijn veel gebruikers comfortabeler met een browserextensie. Dit is voor gebruikers die websites direct willen deblokkeren en servers direct vanuit hun browser willen verplaatsen. Als u op zoek bent naar de beste VPN-extensies voor de Chrome-browser, vindt u hieronder enkele suggesties:

 1. ExpressVPN.
 2. NordVPN.
 3. PureVPN.
 4. PrivateVPN.
 5. IPVanish.
 6. ZenMate.
 7. Windscribe.
 8. CyberGhost.
 9. Browsec
 10. Private Internet Access (PIA).

Hoe VPN op Chromebook te installeren

Als u een speciale Chrome-app van CyberGhost vindt, is het instellen van een VPN net zo eenvoudig als het downloaden van de native software en vervolgens op de installatieknop drukken. Als u echter handmatig een VPN op Chromebook wilt installeren, moet u zich overgeven aan een ingewikkeld proces. Hieronder lichten we alle stappen toe voor het installeren van een VPN op Chromebook:

Beste VPN voor Chromebook gratis

 • Ontvang het CA-certificaat van uw VPN-provider en sla het op in uw lokale opslag.
 • Open een nieuw tabblad in de Chrome-browser voer chrome: // settings / certificaten in de adresbalk in.
 • Klik bovenaan de pagina op “overheid” en druk vervolgens op “Importeren” knop.
 • Er verschijnt een pop-upvenster ter verificatie van u “Waarheid dit certificaat”. Druk op de OK-knop.
 • Wacht tot het certificaat is geïmporteerd en geïnstalleerd. Geniet van het gebruik van de VPN.

Google VPN-service versus de beste VPN voor Chromebook

Alle Chromebooks zijn uitgerust met Google “Wi-Fi-assistent”, waarmee gebruikers direct en veilig verbinding kunnen maken met netwerken. De Google VPN maakt deel uit van deze service, die uw internetverbinding codeert, zodat snoopers en hackers het wifi-moment niet kunnen misleiden door pakketjes te snuiven of te linken “boosaardige tweeling” hotspot. Hoewel de service GRATIS beschikbaar is, ontbreekt het aan de vele voordelen die worden aangeboden door externe providers, waaronder:

Beste VPN-extensies voor Chromebook

 • Geo-spoofing van uw locatie.
 • P2P / Torrenting-activiteiten uitvoeren.
 • Uw internetactiviteit verbergen voor internetproviders en overheidsinstellingen.

Beste VPN voor Chromebook

Veelgestelde vragen over de beste VPN voor Chromebook

Als het gaat om het gebruik van de beste VPN's voor Chromebook, kunnen veel gedachten opkomen over hoe het uw identiteit kan beschermen of uw beveiliging kan verhogen. Een van de meest voorkomende vragen die we krijgen, zijn onder meer:

Ondersteunt Chromebook Android VPN-apps?

Aangezien Chromebooks op Chrome OS worden uitgevoerd, zijn dit zeer beperkte opties voor ondersteunde Android VPN-apps. Hoewel de laptop twee belangrijke soorten protocollen ondersteunt: OpenVPN en L2TP / IPSec, is er nog een lange weg voor het platform om Android-apps te accepteren.

Is het veilig om gratis VPN op Chromebook te gebruiken?

Over het algemeen hebben gratis services een aangetaste reputatie, omdat ze de kosten van servers dekken en ondersteuning via andere methoden zoals advertenties en trackers. Er zijn echter nog een paar veilige opties die net dat beetje extra doen om uw activiteit privé en veilig te houden.

Een tabblad casten van Chromebook naar Chromecast?

Open de Chrome-browser en klik in de rechterbovenhoek op “Meer Cast”. Er verschijnt een pop-upvenster waarin u wordt gevraagd het apparaat te selecteren om te verzenden “Gips” naar. Eenmaal geselecteerd, kies of je je hele scherm wilt delen of alleen het huidige tabblad in Chrome. Het wordt eenvoudig Chromecast genoemd.

Dingen inpakken

Als u uw identiteit veilig wilt houden tijdens het gebruik van Chromebook, is het essentieel om een ​​VPN-service te gebruiken. We hopen dat onze gids Beste VPN's voor Chromebook u helpt een geschikte optie te vinden die het beste bij uw behoeften en vereisten past. Hoe dan ook, als je problemen tegenkomt of betere suggesties hebt, aarzel dan niet om hieronder een reactie te plaatsen. Voel je vrij om het artikel te delen met je vrienden en familieleden!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me