Beste VPN voor Chrome 2020 – Inclusief VPN’s voor Chrome-extensies

Google Chrome, de meest populaire browser, regeert nu al jaren. Het is snel, snel en maakt reizen op internet een waardevolle ervaring. Het beste van alles: de browser kan zelfs worden aangepast aan uw voorkeuren en gebruiksbehoeften door “Chrome-extensies”.

Tot deze waardevolle browsertools behoren de beste VPN-producten, die cruciaal zijn voor het benutten van online veiligheid en privacy, waardoor uw browse-ervaring als geen ander wordt versterkt. Van het deblokkeren van online tv tot het beveiligen van uw IP terwijl Torrenting, Chrome VPN-extensies kunnen ontelbare voordelen bieden voor toegang tot een onbeperkt internet.

Het is echter van vitaal belang dat u de juiste extensie kiest. Voor meer informatie, bekijk deze uitgebreide beste VPN voor Chrome-gids van BestVPN.Co, met eersteklas betaalde en gratis VPN-extensies, installatiehandleidingen, veelgestelde vragen nog veel meer!

beste VPN voor Chrome

Contents

Wat is de beste VPN voor Chrome?

Sinds de komst van Google Chrome is het de typische browser geworden in bijna alle OS-platforms en landen. Het lichte karakter van de browser zorgt voor een naadloze internetervaring die bijdraagt ​​aan Chrome’s machtstoename.

Net als bij alle andere populaire software in het computeruniversum, zoals Windows en Android, legen Chrome-activisten echter de meeste trucjes. De browser kan geïnfecteerd raken door manipulatieve scripts en malware.

Dit belemmert de hele browse-ervaring, omdat je te maken hebt met gênante website-omleidingen, irrelevante pop-upadvertenties / meldingen en automatische initiaties. Hoewel het beste hulpmiddel om u te beschermen tegen dergelijke problemen te voorkomen, is om te voorkomen dat u dabbelt met door malware geïnfecteerde links en downloads, lopen VPN's niet ver achter.

VPN's dienen veel doeleinden, zoals het beschermen van uw anonimiteit online, het beveiligen van uw waardevolle gegevens tegen onbevoegde indringers, ontgrendelen van geo-beperkte inhoud en het maskeren van uw IP-adres. Wat deze services echter geweldig maakt, is dat je er nu zelfs een kunt krijgen als Chrome-extensie, wat een veiligere browse-ervaring garandeert.

Voor degenen onder u die dat niet doen’t weet het nog, Chrome heeft extensies, net zoals smartphones van Android en iOS apps en een speciale winkel hebben. Met deze extensies kunt u meer functionaliteit bouwen en een beetje aanpassing in uw browser toevoegen om aan uw behoeften te voldoen. Wilt u weten welke voordelen Chrome VPN's u bieden? Blijf lezen!

Beste voordelen van Google Chrome VPN:

Een geloofwaardige, hoogwaardige VPN kan uw Chrome uitbreiden’s werkvermogen en bieden u meer veelzijdigheid bij het veilig en anoniem verkennen van internet. Hier’s hoe VPN's uw browse-ervaring op Chrome kunnen verfijnen:

 1. Online tv deblokkeren
 2. Zorg voor de beste beveiliging door encryptie en ondersteuning van meerdere protocollen
 3. Bespaar geld op e-commerce sites door uw IP-adres te vervalsen
 4. Hiermee bent u beschermd tegen malware-aanvallen
 5. Advertentieblokkerende functies maken de ervaring minder frustrerend

Wat te overwegen bij de beste VPN voor Chrome? Onze beoordelingscriteria

Hoewel elke VPN kan worden gekoppeld met Chrome, kunnen ze niet allemaal het soort ervaring bieden dat het meest geschikt is voor het platform. Toen we honderden VPN beoordeelden tijdens het indienen van deze review voor Beste VPN voor Chrome-browser, hier’s hoeveel gewicht elke factor werd gegeven (we hebben een bovengrens van 5 sterren):

A Well Crafted Extension - (2 sterren)

De belangrijkste beoordelingscriteria voor elke VPN die in deze lijst van de beste VPN voor Chrome-browser worden vermeld, was de beschikbaarheid van een functionele en naadloze extensie.

Compatibele apps of extensies zijn altijd moeilijk te ontwikkelen en nog moeilijker te optimaliseren voor de perfecte gebruikerservaring. Slecht ontworpen extensies kunnen uw browser vertragen en uw Chrome-browse-ervaring in een nachtmerrie veranderen!

Van de 2 sterren is er een voor de beschikbaarheid van een werkende Chrome VPN-extensie en de tweede voor de compatibiliteitsgraad en naadloze integratie van de extensie.

Beveiliging - (1 ster)

Als een VPN niet veilig is, is het geen privacytool, het is een hoax. Er zijn veel factoren die een VPN veilig maken, waaronder deze die wij als onontbeerlijk beschouwen:

 1. Coderingsniveau - AES 256-codering (hier kan niet in worden ingebroken tenzij iemand miljarden dollars investeert)
 2. Ondersteuning van meerdere protocollen - Moet OpenVPN en L2TP ondersteunen (de veiligste protocollen)
 3. Kill-schakelaar - Beschermt uw privacy in geval van een abrupte onderbreking
 4. DNS- en IPV6-lekbescherming - IP-lekken zijn een verkeerde benaming en wij niet’vergeef hen

Andere optionele functies zoals Split Tunneling, Onion-Over-VPN en Double VPN kunnen uw beveiliging nog verder verbeteren en zullen zeker een VPN verbeteren’s rangorde.

Geo-Beperkte inhoud deblokkeren - (1 ster)

Volgens een recent rapport blijft toegang tot geo-beperkte inhoud de belangrijkste reden om een ​​VPN te verwerven. Voor Chrome-gebruikers moet de beste VPN voor Chrome Browser deze inhoudsbeperkingen kunnen opheffen door een solide serverbasis te bieden, zodat u overal vanaf alles kunt kijken.

Zero Logs Policy - (1 ster)

Google, Facebook en overheidsinstanties zijn er al op uit om u te melken voor allerlei gegevens en een VPN-service die aan hun verzoeken voldoet, krijgt nooit een duim omhoog. Logboeken van welke aard dan ook, of het nu gaat om verbindingstempels, IP-adressen, bandbreedtegebruik of zelfs persoonlijke gegevens kunnen een gebruiker in de problemen brengen als ze op enigerlei wijze worden opgeslagen.

Chrome-gebruikerssessiegegevens zijn nog waardevoller omdat uw browsegeschiedenis en website-bezoekerslijst een potentiële goudmijn zijn voor elke snooper of hacker. Een VPN met een expliciet vermeld nullogboekbeleid is waar we naar uitkijken in deze Beste VPN voor Chrome Browser Review.

Beste VPN voor Chrome in 2018:

Wat Betaalde VPN's betreft, kunt u er zeker van zijn dat u in elk opzicht een goede waarde gebruikt in vergelijking met hun gratis tegenhangers. Een goede VPN-service kan u geld kosten, maar het biedt ongeëvenaarde functies en geloofwaardigheid voor bijvoorbeeld we kennen geen gratis VPN-service die Netflix US overal ter wereld kan deblokkeren.

Voor Chrome-gebruikers vindt u met betaalde VPN's de beste VPN-extensies en kunt u een veiligere en onverminderde privé-browse-ervaring bieden. Biedt eersteklas beveiliging, zero logs beleid, gratis proefversies, een breed scala aan nieuwe functies en vooral compatibele extensies met Chrome.

Hier zijn de top 5 betaalde beste VPN voor Chrome-extensie voor 2018:

Aanbieders Prijs ($) Functies Beoordeling Korting Bezoek aanbieder

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1.99Per maand

  • 800+ servers in 50+ landen
  • AES-256-GCM-codering
  • 24/7 live chat
  • Geen logboekbeleid
  • Ongelimiteerde gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Betrouwbare 83% korting Bezoek website
  Beoordeling lezen

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2.91Per maand

  • Meer dan 2000 servers in meer dan 140 landen
  • AES 256-bit codering
  • 24/7 live chat
  • Geen logboekbeleid
  • 5 gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Betrouwbare 73% korting Bezoek website
  Beoordeling lezen

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8.32Per maand

  • Meer dan 3.000 servers in 94 landen
  • AES 256-bit codering
  • 24/7 livechat
  • Geen logboekbeleid
  • 3 gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Betrouwbare 35% korting op website bezoeken
  Beoordeling lezen

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2.25Per maand

  • 1000+ servers op 100 locaties
  • 256-bit standaard codering van militaire kwaliteit
  • Live chat ondersteuning is uitstekend
  • Geen logboekprovider
  • 5 Multi-logins beschikbaar
  • Windows, Mac, Android, iOS-apps en Chrome-extensie

  Betrouwbaar 77% korting Bezoek site
  Beoordeling lezen

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12,99 $2.75Per maand

  • 3.700 servers in 60 landen
  • 256-bit AES-codering
  • 24/7 live chat
  • Strikt Geen logboekbeleid
  • 7 Gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% korting Bezoek site
  Beoordeling lezen

1. ExpressVPN - de beste VPN voor uw Chrome-browser

Dit is een VPN die heeft gewonnen’t van een top VPN-lijst, ongeacht het platform en de dingen zijn hier ook niet al te verschillend. ExpressVPN heeft jarenlange geloofwaardigheid in de markt als een service van topkwaliteit en er zijn geen misstappen bekend van deze service, in tegenstelling tot veel andere vergelijkbare peer VPN-providers.

Volgens onze beste VPN-beoordeling, ExpressVPN’De Chrome-add-on is naadloos te gebruiken op Windows, Macs en zelfs Linux OS. De gebruikersinterface en UX zijn erop gericht alle functies gemakkelijk toegankelijk te maken. De extensie is mobielvriendelijk waardoor het de beste keuze is om uw apparaat te beschermen met een geloofwaardige VPN voor Chrome Android.

ExpressVPN voor Chrome

Iedereen, van amateur tot professional, kan eenvoudig overschakelen naar een van de 148 servers in 94 landen, terwijl hij wordt beveiligd met een kill-schakelaar, AES 256-codering, DNS-lekbescherming, WebRTC-blok en een nullogboekbeleid. Het blokkeert zelfs alle soorten geografische locaties altijd en overal, waardoor het een van de services is die daadwerkelijk kunnen beweren deze service voor gebruikers te bieden.

Het is gevestigd in de Britse Maagdeneilanden, een gegevensvriendelijk land en samen met de uitzonderlijke beveiligingsfuncties hebben ExpressVPN-gebruikers ook toegang tot 24/7 livechat als ze in de problemen komen. Een maandelijks abonnement kost $ 12,95, terwijl het 6-maandenplan $ 59,95 kost. Het beste plan bij ExpressVPN is echter het jaarplan dat eenmaal $ 99,95 kost. (Lees onze gedetailleerde expressvpn review)

Alle abonnementen hebben een 30-dagen geld-terug-garantie en de Chrome-extensie kan vanaf hier worden gedownload. De buitengewone Chrome-extensie van ExpressVPN heeft als beoordeling 5 sterren.

Pros

 1. Toegewijde Chrome-add-on
 2. Geen logboekbeleid
 3. Gevestigd in een gegevensvriendelijk land
 4. Snelle klantenservice beschikbaar
 5. Automatische kill-schakelaar en NAT-firewall
 6. Beperkte gratis proefversie beschikbaar
 7. 30 dagen geld-terug-garantie voor betaalde starters.
 8. 256 AES-codering van militaire kwaliteit

Cons

 1. Prijzen blijven duur in vergelijking met vergelijkbare services
 2. Slechts 3 gelijktijdige apparaatverbindingen beschikbaar

Download ExpressVPN

2. NordVPN - Een lichtgewicht Chrome-extensie perfect voor veilig browsen

Gritty beveiligingsfuncties en uitstekende platformcompatibiliteit maken NordVPN’s Chrome-extensie, een van de beste opties voor gebruikers die er zijn. De Chrome-extensie is ongelooflijk licht en doet het niet’t vertraagt ​​de browsersnelheid te veel om de hele ervaring te bederven.

Het beste deel van NordVPN is de mogelijkheid om geo-beperkte sites zoals netflix te deblokkeren via zijn verbazingwekkende serverinfrastructuur verspreid over 60+ landen en biedt in totaal 3359 servers. Het heeft zelfs een SmartPlay-functie voor liefhebbers van online tv om een ​​onvervalste kijkervaring te creëren.

NordVPN voor chroom

Bovenop AES 256 militaire codering en ondersteuning van meerdere protocollen krijgen gebruikers ook toegang tot DoubleVPN, CyberSec, Kill Switch-functies. Dit laat verder zien hoeveel veelzijdigheid deze service met zich meebrengt voor VPN-gebruikers om hun beveiliging online te vergroten, uit te breiden of te diversifiëren. (Zie deze gedetailleerde norvpn-beoordeling)

NordVPN heeft een strikt nullogboekbeleid en er zijn geen vertrouwensbreuken geweest wat deze claim betreft, dus wees gerust, dit is een veilig genoeg VPN om aan te bevelen. Het tweejaarlijkse plan biedt de beste prijs-kwaliteitverhouding en kost slechts $ 79, eenmaal in rekening gebracht voor een abonnementsperiode van 24 maanden.

Het maandabonnement is een beetje duur met $ 11,95, terwijl het jaarabonnement ook kan worden overwogen. Het kost je $ 69 eenmaal gefactureerd voor een abonnementsperiode van 12 maanden. NordVPN verdient volledige 5 sterren van onze kant, omdat er geen zwakke punten zijn wat deze VPN voor Chrome betreft.

Pros

 1. Toegewijde Chrome-extensie
 2. Gratis proefperiode
 3. Dubbele codering
 4. 3359 servers in 60+ landen
 5. Bitcoin geaccepteerd
 6. OpenVPN-, IKEv2 / IPSec-, L2TP / IPSec-, PPTP- en SSTP-protocollen
 7. SmartPlay-functie voor streaming-sites

Cons

 1. Hoog geprijsd op $ 11,95 / maand met uitstel beschikbaar in alleen langetermijnplannen

Download NordVPN

3. PureVPN - Een betaalbare maar krachtige VPN voor uw Chrome-browserbehoeften

Een ongelooflijk goedkoopste VPN die alle hoogwaardige functies biedt, PureVPN is het beste voor Chrome-gebruikers met een beperkt budget. PureVPN biedt alles voor de helft van de prijs als andere VPN's met vergelijkbare functies en heeft onlangs een Chrome-extensie toegevoegd om zijn gebruikers een meer geïntegreerde ervaring te bieden.

Als u op zoek was naar een VPN die geo-beperkte inhoud overal op de meest geoptimaliseerde manier kon ontgrendelen, dan eindigt uw zoekopdracht hier. Met PureVPN kun je content streamen uit 30+ landen met 40+ ondersteunde kanalen.

PureVPN voor Chrome

PureVPN blijft ook achter bij andere functies en biedt gebruikers toegang tot 750+ servers in 140 landen, DDoS-bescherming, NAT Firewall, Split Tunneling, AES 256-codering, ondersteuning voor meerdere protocollen op elke server en nog veel meer.

Er is echter slechts één nadeel met deze service. PureVPN houdt logboeken bij van een soort zoals IP-adressen, maar als u op zoek bent naar een service die alleen geo-beperkte inhoud met een budget blokkeert en geen’t genieten van iets illegaals, dan bent u veilig met deze service.

Met slechts $ 68,88 eenmaal gefactureerd voor een abonnement van een volledige maand 24, blijft PureVPN de beste service die er is in termen van betaalbaar zijn, samen met alle geweldige functies. (Vergeet niet om deze purevpn review te controleren)

Pros

 1. 750+ servers verspreid over 140+ landen voor alle Chrome-gebruikers
 2. Split Tunneling
 3. 7 dagen geld-terug-garantie
 4. Internet Kill Switch, NAT Firewall
 5. Onbeperkte Bandbreedte
 6. Ondersteunt alle belangrijke coderingsprotocollen

Cons

 1. Het restitutiebeleid is een beetje moeilijk te doorlopen

Download PureVPN

4. Private Internet Access (PIA) - een favoriet onder Premium VPN-gebruikers

hij is een VPN die veel meer wordt aanbevolen door gebruikers in Reddit-berichten en -reacties dan op geloofwaardige beoordelingslijsten. Private Internet Access of PIA is een VPN die in het begin moeilijk is om aan te wennen, maar die verbazingwekkend goed werkt als u eenmaal gewend bent aan de functies ervan.

Voor Chrome-gebruikers biedt het een speciaal Chrome-uitbreidingsdoel dat is gebouwd om gebruikers te bedienen die op zoek zijn naar een aanpasbare VPN die dat niet doet’t vertraagt ​​de hele ervaring. Het is uitgerust met een auto-connect-functie, ondersteuning voor meerdere protocollen, vijf gelijktijdige verbindingen, DNS-lekbescherming en zelfs een bandbreedte snelheidstest ter plaatse.

Privé internettoegang voor Chrome

PIA is veilig genoeg om te worden aanbevolen naast uw Chrome-browsers en zelfs terwijl het zich in de VS bevindt, wat geen gegevensvriendelijk land is, houdt het geen bekende gebruikerslogboeken bij. De aangeboden codering is van topklasse met een AES 256-standaard die uw datapakketten te allen tijde beschermt.

Het enige nadeel dat we ondervonden, was het deblokkeren van online tv en net als Netflix en Hulu werden vaak geblokkeerd en te traag als ze open stonden om een ​​duim omhoog te krijgen.

De prijzen zijn echter uitzonderlijk klantvriendelijk en kost slechts $ 69,95 voor een tweejarenplan, het zal zeker steeds meer verkopen binnenhalen. Zelfs het jaarplan is vrij budgetvriendelijk in vergelijking met de rest van de service die binnenkomt tegen een zeer redelijke $ 39,95, eenmaal gefactureerd, voor een volledig abonnement van 12 maanden.

PIA krijgt 3 ½ sterren aan onze kant als een speciale Google Chrome VPN.

Pros

 1. Meerdere betalingsopties inclusief Bitcoin voor Chrome-browser.
 2. Uitgebreide serververspreiding in grote landen
 3. Houdt geen logs bij
 4. Speciale apps voor een breed scala aan besturingssystemen
 5. Biedt toonaangevende protocollen en codering van militaire kwaliteit
 6. 24/7 klantenondersteuning
 7. 7 dagen restitutie beschikbaar
 8. 3284+ servers in 24 landen

Cons

 1. Geen gratis proefversie beschikbaar
 2. Snelheden blijven op sommige servers achter
 3. doesn’t presteert goed in het deblokkeren van online tv

Ontvang privé-internettoegang

5. PrivateVPN - Hoogwaardige beveiliging met uw Chrome VPN-browser

Hoewel deze VPN-provider nog steeds geen speciale Chrome-extensie biedt, kan het een waardevolle beschermende browse-ervaring bieden als het zijn repertoire van speciale OS-apps uitvoert. Op het gebied van deblokkering werkt het het beste bij het openen van content uit de VS en als je een Amerikaanse Netflix-enthousiast bent, dan is deze perfect geschikt voor jou.

PrivateVPN voor Chrome

Met een brede serverbasis verspreid over 56 landen en ondersteuning voor meerdere protocollen, kunt u er zeker van zijn dat PrivateVPN heeft gewonnen’t verwent uw Chrome-browser’behendigheid als het gaat om online surfen.

PrivateVPN volgt een expliciet vermeld nullogboekbeleid en is vanaf nu niet betrokken bij nalevingsschandalen voor het opvragen van gegevens, waardoor het een betrouwbare leverancier is om uw gegevens te vertrouwen..

En met al deze functies is het ook niet te moeilijk voor je zak. Een abonnement van 12 maanden bij PrivateVPN kost $ 50,40 plus u krijgt er een maand gratis abonnement bij.

Pros

 1. 30 dagen gratis uitproberen
 2. 98% uptime record
 3. Zero Speed ​​Throttling
 4. Nooit een datalek ervaren
 5. 56 serverlocaties
 6. 2048 bit encryptie met AES 256
 7. Protocollen zijn onder meer Open VPN, PPTP, L2TP, Ikev2 & ipsec
 8. Ipv6-lekbescherming

Cons

 1. Geen langetermijnprijsplan beschikbaar
 2. De UX van de app is een beetje moeilijk om te wennen aan het begin

Ontvang PrivateVPN

Top Gratis VPN voor Chrome

* (Gratis VPN's gewonnen’worden beoordeeld als betaalde VPN's) - Gratis VPN's zijn meestal nadelen, die een gratis service aanbieden om je waardevolle gegevens te ontfutselen of als een middel om malware te planten. Geloofwaardigheid is moeilijk te vinden in de wereld van gratis VPN's, maar toch zijn er enkele namen die nu gerenommeerde merken zijn die lovenswaardige servicenormen bieden.

Hoe goed een gratis VPN ook is, het heeft gewonnen’om de functie Betaalde providers te matchen voor functie voor b.v. vrijwel geen Chrome Free VPN biedt onbeperkte bandbreedte. Dus als u op zoek bent naar hoogwaardige functies, kiest u voor een betaalde VPN-service.

Voor anderen, die nog steeds willen weten welke Chrome Free VPN's hen de beste ervaring bieden in combinatie met Chrome, is hier de lijst van 5 Top Free VPN-providers voor Chrome in 2018:

1. TunnelBear - Een geweldige gratis VPN voor Chrome die maximale beveiliging biedt

Gratis VPN's kunnen schaduwrijk zijn, maar TunnelBear is dat niet’t een van hen. Een merk dat de tand des tijds heeft doorstaan ​​in termen van geloofwaardigheid, de provider is een geweldige keuze voor het koppelen van een gratis VPN met uw Chrome-browser.

Beste gratis VPN voor Chrome

Deze VPN heeft een speciaal gebouwde Chrome-extensie, die snel genoeg is om u een naadloze ervaring te bieden op elk besturingssysteem dat u bezit.

Het enige nadeel hier is de datagebruikslimiet afgerond op slechts 500 MB per maand, wat voldoende is als u alleen op zoek bent naar een browser of het web doorkruist en geen gegevensintensieve activiteiten ondergaat.

Pros

 1. Gratis Chrome-extensie
 2. 5 apparaat kan gelijktijdig worden aangesloten
 3. Sterke codering
 4. Geen logboekbeleid
 5. Eenvoudig en gemakkelijk te implementeren

Cons

 1. Gebruik cap is te laag
 2. doesn’t ondersteunt peer to peer of P2P

2. Hide.Me - biedt een breed scala aan functies als gratis VPN voor Chrome

Er zijn maar weinig gratis VPN's die de snelheden van Hide.Me. Hide.Me is een van de beste gratis Chrome VPN's die beschikbaar zijn, Hide.Me biedt u een indrukwekkende gegevenslimiet van 2 GB / maand, wat voldoende is voor browsen met een lichte tot gemiddelde intensiteit.

Er waren geen DNS-lekken toen we dit met Hide.Me controleerden en er waren geen malware- of virusinfectie-handtekeningen in de software, waardoor het een veilige gratis VPN was om aan onze Chrome-gebruikers aan te bevelen.

Hide.Me voor Chrome

Hide.Me niet’t ondersteunt P2P of deblokkeert geo-beperkte inhoud, maar dat’is niet zo erg, want dit zijn exclusieve services die een gratis VPN niet kan bieden. Dat doet het niet’t heeft wel een Chrome-extensie, maar het biedt een Proxy-extensie met zijn service voor Chrome-gebruikers.

Pros

 1. Gratis Chrome-extensie voor alle Chrome-versies
 2. Ongelooflijke coderingsstandaarden
 3. Een expliciet vermeld nullogboekbeleid.
 4. Klantenservice is uitstekend
 5. Biedt grote snelheid
 6. Groot datapakket

Cons

 1. Servers in slechts 3 landen
 2. Niet geschikt voor het ontgrendelen van geo-beperkte inhoud.

3. ZenMate VPN - Een vertrouwde gratis VPN voor Chrome

Dit is een VPN die veel mensen eerder hebben gebruikt, zelfs degenen die dat niet doen’t weet veel over de VPN-industrie in het algemeen. De ZenMate VPN-service voelt alsof het al generaties lang bestaat, maar de service is nooit binnen die periode gefaald.

Van het deblokkeren van sociale mediasites in beperkende regimes tot naadloze IP-channeling op uw Chrome-browser, deze VPN doet het allemaal. Ga voor een hoogwaardige Chrome VPN Free naar deze service en je hebt gewonnen’t teleurgesteld zijn.

Zenmate voor Chrome

Wat’meer is dat het een speciale VPN Chrome-extensie biedt voor een snelle en naadloze verbinding in de webbrowser. Het biedt zelfs een opgewaardeerd Premium-account met alle juiste functies als u de relatie met de service een stap verder wilt brengen.

ZenMate is een top VPN-serviceprovider en is misschien wel de beste keuze in deze lijst voor die Chrome-freebies die er zijn.

Pros

 1. Onbeperkte bandbreedte op gratis Chrome-extensie
 2. Chrome-extensie beschikbaar
 3. Aantal servers is hoog

Cons

 1. Dient advertenties
 2. Vaag Loggingbeleid

4. Windscribe VPN - Een nieuwkomer die scoort met de beste gratis VPN's voor Chrome

Met een gegevenslimiet van 10 GB / maand is Windscribe VPN onze gratis service om geo-beperkte inhoud te deblokkeren wanneer onze betaalde provider even uitvalt.

Windscribe VPN is een relatief nieuwe naam in vergelijking met de rest van de services in deze lijst, maar in zo'n korte tijd heeft het een naam voor zichzelf gekregen voor het bieden van weergaloze snelheden met zeer weinig downtime.

WindscribeVPN voor Chrome

De servers bij deze provider zijn nooit te druk om je verbindingen met internet te verstikken en het heeft ook een speciale Chrome-extensie voor zijn gebruikers zodat ze gemakkelijk één kunnen zijn met de service in de browser.

Voeg een Adblocker, Firewall, P2P-ondersteuning, 11 serverlocaties en onbeperkte verbindingen toe en Windscribe verschijnt als een van onze keuzes voor de beste VPN voor Chrome Gratis lijst 2018.

Pros

 1. Windscribe gratis Chrome-app
 2. Onbeperkte apparaatverbindingen
 3. 10 GB datakap
 4. Functies ad blocker en firewall
 5. Ondersteunt P2P

Cons

 1. doesn’t ondersteunt Open VPN
 2. Klantenservice is traag

Slechtste VPN voor Chrome

Niet elke VPN is hetzelfde en het is van cruciaal belang om de risico's te kennen en te begrijpen als u voor de verkeerde VPN kiest. Een verkeerde keuze in de wereld van VPN's kan het risico op het verliezen van uw waardevolle gegevens aanzienlijk verhogen en uw online privacy in gevaar brengen.

De slechtste VPN's voor Chrome zijn niet gekozen in deze review alleen vanwege het ontbreken van enkele kwaliteitsfuncties, maar we beschouwen een VPN alleen als deze betrokken is bij het afbreken van zijn klanten door een verraderlijke activiteit zoals proberen trackingcodes te planten via hun software in een gebruiker’s systeem.

Blijf uit de buurt van deze services of anders kunnen ze uw hele systeem beschadigen via uw Chrome-browser als u de kans krijgt om dit te doen.

Hier is de lijst van de slechtste VPN voor Chrome 2018 door BestVPN.co

1. HolaVPN - Geen serverinfrastructuur en malware geïnfecteerd

Zelfs een VPN die heeft geïnvesteerd in het bouwen van een breed repertoire van compatibele apps, waaronder een Chrome-extensie, kan soms een duistere service blijken te zijn. HolaVPN, met een zeer Hawaiiaanse klinkende naam, is geen provider waar u binnenkort voor zou moeten kiezen.

slechtste vpn voor chroom

HolaVPN bevindt zich in Israël en doet dat niet’het heeft zelfs een eigen serverinfrastructuur, het enige dat het doet is de systemen van zijn gebruikers gebruiken en hun IP's in knooppunten veranderen, waardoor het allemaal op een krachtige serverinfrastructuur lijkt, zelfs als er in werkelijkheid geen bestaat.

Aan de andere kant heeft het ook malware en trackingcodes als u andere redenen wilde om weg te blijven van de Chrome-extensie van deze service. Dit is op zijn best afzetterij en moet ten koste van alles worden vermeden voor Chrome-gebruikers.

Pros

 1. Compatibiliteit met meerdere besturingssystemen.

Cons

 1. doesn’t eigen servers, werkt liever via een op knooppunten gebaseerd netwerk, zelfs op chromme-browsers.
 2. Dient advertenties
 3. Verkoopt gebruikersgegevens
 4. Vaag loggingbeleid
 5. Kan veel schadelijker zijn voor Torrent-gebruikers

2. Betternet VPN - houdt zich bezig met het melken en verkopen van Chrome-gebruikersgegevens

Meestal zijn slechte VPN's zelfstandige diensten, maar als een provider die een redelijk goede betaalde service heeft, verdubbelt met een even slechte service op zijn gratis versie, dan moeten ze helemaal worden vermeden.

BetternetVPN is slecht voor chroom

Betternet VPN bleek in een CSIRO-onderzoek gebruikersgegevens te lekken en te verkopen, wat misschien de grootste reden is om deze service uit de eerste hand te vermijden. Zelfs de coderings- en beveiligingsstandaarden zijn niets om over naar huis te schrijven, met gemeenschappelijke DNS-lekken en lage snelheden.

Het heeft een Chrome-extensie, maar we raden je af om iets op je Chrome te hebben dat daar precies het tegenovergestelde is van wat het eigenlijk zou moeten bereiken.

Pros

 1. Prijs is vrij laag
 2. Geen bandbreedte limiet

Cons

 1. Houdt Chrome-gebruikerslogboeken
 2. DNS-lekken gemeld
 3. Tracking software van derden toegestaan
 4. Langzame verbindingssnelheden

3. Hotspot Shield - zet online veiligheid voor gebruikers op hoog risico

Deze naam shouldn’het is hier geweest, gezien het feit dat dit misschien een van de meest erkende merken in de wereld van VPN's is, gratis of anderszins. Maar de laatste tijd zijn beveiligingsproblemen in de infrastructuur steeds gebruikelijker geworden.

HotSpot Shield is onder het gemiddelde voor chroom

Voor b.v. een informatiebug in de service kan hackers in staat stellen eenvoudig uw echte IP-adres te onderscheiden. Voor Chrome-gebruikers kan een dergelijke bug verwoestend zijn voor de oorzaak van uw veiligheid en het kan ook leiden tot meerdere fouten bij het deblokkeren van geo-beperkte inhoud en sites vanwege de zwakke servermechanismen op het werk.

We raden u aan weg te blijven tot het moment waarop HotSpot Shield erin slaagt zijn service te verbeteren en zijn jaren van betrouwbaarheid weer terugkrijgt.

Pros

 1. Integreert naadloos op verschillende apparaten

Cons

 1. Infrastructuur is zwak en kan leiden tot eenvoudige IP-weggeefacties in Chrome-browser
 2. Langzame snelheden
 3. Dient overlastadvertenties

Beste VPN voor Chrome-download

Het is het beste als u kiest voor een VPN die een compatibele Google Chrome VPN-extensie biedt, omdat dit u veel tijd en moeite bespaart bij het downloaden en installeren van de software.

Hier’s hoe u een VPN voor Chrome Browser kunt downloaden als er een extensie beschikbaar is:

 1. Kies een Credible VPN-service en meld u aan voor een nieuw account door uw e-mailadres op te geven
 2. Kies een prijsplan dat het beste bij u past
 3. Beveiligde gebruikersreferenties
 4. Nu gaat u rechtstreeks naar de downloadlink van de Chrome-extensie op de VPN-provider’s website of ga naar de Chrome Web Store en zoek de platformextensie van uw VPN-service.
 5. Download en start installatie
 6. Ga op internet met een beschermend schild dat alle hoeken van het web opent!

Hoe de beste Google Chrome VPN te installeren

Veel, zo niet alle, Chrome-gebruikers geloven dat er geen manier is om een ​​extensie in Chrome te installeren, behalve vanuit de Chrome Web Store. Maar ondanks dat de ontwikkelaars de afgelopen jaren de schroeven probeerden aan te draaien, sloten ze toch door een kleine opening zodat iedereen een extensie kon installeren zonder dat deze in de Chrome Web store te zien was.

Voor Chrome VPN-gebruikers, als u weet dat een VPN een extensie aanbiedt, maar u deze niet kunt vinden in de Chrome Web store, hier’s hoe u het eenvoudig kunt installeren:

 1. Download het CRX-bestand dat uw VPN heeft aangeboden
 2. Open nu uw Chrome-browser en ga naar Chrome: // extensions / door dit adres in de bovenste balk te typen
 3. Controleer de optie ontwikkelaarsmodus rechts in de browser
 4. Nu moet CRX Extractor geïnstalleerd zijn om verder te gaan. Dit is om het gedownloade CRX-bestand uit te pakken en om het in een zipbestand te veranderen
 5. Pak dit bestand uit en ga terug naar de Chrome-extensiespagina die u eerder hebt geopend. Kies hier voor de knop Load Unpacked Extension om het installatieproces te starten

Een belangrijke opmerking voor gebruikers hier is dat de meeste van deze ongeautoriseerde CRZ-bestanden malware of trackingcodes kunnen bevatten, dus het is het beste om bij de Chrome Web Store te blijven voor VPN-extensies of alleen dergelijke bestanden zeer restrictief te gebruiken.

Een VPN instellen op een Chromebook

U hebt zelfs op een Chromebook bescherming en privacy nodig en sindsdien don niet veel VPN's’Als u nog steeds speciale apps voor het platform wilt aanbieden, moet u via dit handmatige installatieproces een VPN op dit besturingssysteem installeren.

Laat’s gaan door hoe het’hier gedaan:

 1. Nadat u bent ingelogd op uw Chromebook, gaat u naar uw accountfoto.
 2. Open nu de instellingen
 3. Kies voor “Netwerk”
 4. kiezen “Verbinding toevoegen”
 5. Nu komt er een optie “OpenVPN / L2TP toevoegen”. Klik erop.
 6. Er wordt een formulier gevraagd. Alle velden in dit formulier invullen is noodzakelijk om verder te gaan.
 7. Serverhostnaam: vul uw huidige IP-adres in
 8. Servicenaam: dit is naar eigen goeddunken. Noem het alles wat je wilt, bijvoorbeeld. “ABC VPN”
 9. Provider Type: voor gebruikers die een wachtwoordzin of een persoonlijke sleutel hebben, selecteer dan L2TP / IPsec + Pre-shared key. Als uw certificaten van uw netwerkbeheerder kwamen, kies dan de volgende optie, d.w.z. L2TP / IPsec + gebruikerscertificaat
 10. Pre-share sleutel: Don’t verwar dit voor uw persoonlijk wachtwoord. Dit is een sleutel die wordt gebruikt om uw VPN-verbinding te valideren.
 11. Server CA-certificaat: uw geïnstalleerde server VPN-certificaat moet worden geselecteerd uit de lijst die hier verschijnt
 12. Gebruikersnaam: Voer uw VPN-accountgegevens in
 13. Wachtwoord: Voer uw VPN-accountgegevens in
 14. OTP: genereer een wachtwoord via uw OTP-kaart of VPN-token en typ het hier
 15. Groepsnaam: sla dit over als u op uw persoonlijke systeem werkt
 16. Nu hoef je alleen nog maar te klikken “Aansluiten”
 17. Als uw gegevens geldig waren, hebt u deze zeker verbonden met het VPN-servernetwerk op uw Chromebook

Chrome VPN Proxy Review

Een proxy kan nooit een vervanging zijn voor een VPN, omdat wat het doet het best kan worden omschreven als “ÏP Hoppen”. VPN's zijn veel meer holistische beveiligingsservices omdat ze de bescherming verbeteren door functies zoals Versleuteling van datapakketten en protocoluitjes.

Proxy's, zelfs voor Chrome, worden nooit aanbevolen, omdat de meeste erg genoeg zijn om u echte IP-gegevens te lekken naar zelfs de meest amateur van hackers. Torrenting-gebruikers weten maar al te goed hoe gevaarlijk proxy's kunnen zijn en hoe gemakkelijk ze kunnen worden betrapt door de autoriteiten voor het downloaden van torrent-bestanden als ze een proxy gebruiken.

Koppel Chrome nooit aan een proxy, het’is op zijn best een farce.

Beste Google Chrome VPN Reddit 2018

Reddit-beoordelingen zijn een geweldige indicator voor gebruikerssentiment in elke productcategorie. Wat de beste VPN voor Chrome-extensies betreft, leken de meningen van de gebruiker sterk scheef te staan ​​ten gunste van twee services, namelijk NordVPN en Private Internet Access.

Een gebruiker merkte op dat NordVPN’s Chrome’s extensie wordt sterk aanbevolen en biedt lovenswaardige prestaties. De gebruiker was gestopt met het gebruik van een andere service van derden sinds het abonnement op NordVPN, wat boekdelen over de service spreekt’s betrouwbaarheid.

beste Chrome vpn reddit beoordelingen

Een andere gebruiker raadde zowel NordVPN als Private Internet Access aan en wees erop dat beide diensten minder duur zijn als u ervoor kiest om op lange termijn mee te doen.

chrome vpn reddit stemmen

Private Internet Access, zoals in onze review hierboven aangegeven, is waarschijnlijk een van de 3 populairste VPN's die er zijn volgens gebruikers en reddit-opmerkingen zijn een bewijs van dat feit.

Een gebruiker zette welsprekendheid op deze service, net als talloze anderen, en merkte de hoge betrouwbaarheid op van al zijn functies zoals consistente snelheden en nulbeperking. Specifieke apps werden ook genoteerd terwijl de gebruiker de beste woorden van de Chrome-extensie had gereserveerd en deze noemde “Super geweldig”.(Zie de beste reddit VPN voor meer beoordelingen)

Chrome VPN reddit comments

Beste gratis VPN voor Chromebook

 1. Proton VPN

Je zult de naam vrij gemakkelijk herkennen “Proton” als jij’ben ooit geïnteresseerd geweest in dingen zoals codering of beveiligde e-mail. Dat’s omdat, het bedrijf achter deze VPN beroemd is omdat het’s de eigenaar van de wereld’s grootste beveiligde e-mailnetwerk, d.w.z. ProtonMail.

beste gratis VPN voor Chromebook

Het is een vrij recente nieuwkomer in de VPN-wereld en biedt zowel gratis als betaalde abonnementen, afhankelijk van de functies die de gebruiker van de provider wil gebruiken.

Wat de gratis versie betreft, de beveiliging is redelijk betrouwbaar met codering van militaire kwaliteit, ondersteuning van het OpenVPN-protocol, geen bekende lekken of geïnfecteerde clients.

Het bandbreedte-aanbod is vrij gul omdat er geen limiet op staat, dus je kunt het gebruiken als een goede sidekick op je Chromebook voor tijden dat je betaalde service uitvalt.

Het enige probleem met deze service is dat de snelheden gruwelijk traag zijn, zo traag dat het alleen surfactiviteiten capabel kan ondersteunen. Helemaal geen streaming wordt aanbevolen.

Maar daar’is een vangst hier. Omdat Chromebook zo'n niche-besturingssysteem is, bieden niet veel providers hiervoor speciale clients, zelfs niet veel van de betaalde, laat staan ​​de gratis providers.

Je moet dus de Android-app van ProtonVPN jailbreaken om het op je Chromebook te laten werken of je moet het handmatig installeren met behulp van de OpenVPN-configuratiebestanden.

Ja, er zijn beperkingen aan gratis VPN's en dat’s omdat het runnen van VPN's in hun beste vorm een ​​grote hoeveelheid kapitaal vereist die door de gratis services wordt gedaan’t bezitten.

Ik raad je van harte aan om alleen voor de betaalde te kiezen als je een superieure ervaring op je Chromebook wilt, of als je je teleurstellende gratis VPN-verbinding met te weinig middelen en onderuitrusting verpest.

Pros

 1. Onbeperkte bandbreedte toegestaan
 2. Goed genoeg privacy-infrastructuur

Cons

 1. Lage snelheden
 2. Slechts één verbinding toegestaan

2. Versnel

Zoals de naam al doet vermoeden, is deze VPN het beste voor degenen die op zoek zijn naar aansluiting bij een gratis provider, maar niet bereid zijn een compromis te sluiten over snelheden. En dit is niet klein, vooral in het gratis VPN-domein. Dat’omdat de meeste gratis providers uw snelheden meestal verlagen tot een absoluut minimum, lager dan wat ze bieden op hun betaalde abonnementen.

versnel vpn voor chroom

Afgezien van dit, ze don’het heeft ook geen beperkingen voor uw toegang tot de serverlijst. U kunt gebruik maken van alle 30+ servers samen met 5 gelijktijdige verbindingen.

Het enige probleem dat ik identificeerde met deze gratis VPN voor Chromebook is de extreem gierige datalimiet. U kunt in de eerste maand 4 GB aan gegevens krijgen, maar dat daalt tot slechts 1 GB voor elke maand daarna. Niet veel zeker. Je kunt er gewoon zo eenvoudig mee bladeren, dat’alles.

Pros

 1. Snelle gratis VPN-snelheden
 2. 30+ servers
 3. 5 Multi-logins

Cons

 1. Lage gegevenslimiet
 2. App-clients zijn niet gebruiksvriendelijk

3. Pron VPN

Geen bekende VPN, maar zeer effectief als u op zoek bent naar een voldoende gratis VPN-extensie voor Chrome, PronVPN is een geweldige service als u alleen video-streaming-sites wilt deblokkeren.
Dat doet het niet’t vertraagt ​​uw snelheid veel en laat u door naar sites glijden met een minimum aan gedoe.
De Chrome-extensie is lichtgewicht en vereist geen echte informatie van uw kant om aan de slag te gaan. Een service met één klik die gebruikers echt in hun browsers kunnen houden voor het geval hun betaalde service dat niet is’t werkt en ze moeten iets dringend deblokkeren.

Pros

 1. Onbeperkte Bandbreedte
 2. Gemakkelijke toegang tot gecensureerde sites
 3. Locatie swtiching beschikbaar

Cons

 1. Logbeleid is vaag
 2. Geen informatie over codering of ondersteunde protocollen

Veelgestelde vragen over de beste VPN voor Chrome

Is Google Chrome een VPN?

Nee, Google Chrome is geen VPN en moet er ook niet voor worden aangezien. Chrome is een freeware webbrowser die u kunt gebruiken om toegang tot internet te krijgen voor het ophalen en verzenden van informatie.

Kunt u een VPN op een Chromebook gebruiken?

Chromebook is ook een speciaal ontworpen besturingssysteem door de ontwikkelaars achter de Chrome-browser. Dit systeem werkt op Google Chrome OS en is een goed alternatief voor meer populaire besturingssystemen zoals Windows en Mac.

VPN's kunnen op elk besturingssysteem worden gebruikt en Chromebook is geen uitzondering, maar omdat niet veel providers speciale apps voor dit specifieke besturingssysteem hebben, moet u het installeren via het handmatige proces dat we hierboven in detail hebben vermeld.

Hoe gebruik ik een proxyserver met Chrome?

Het beste ding over de Chrome-browser is de mate van gemak die het biedt aan zijn gebruiker in termen van het vergemakkelijken van toegang tot verschillende functionaliteiten. Het instellen van een proxyserver isn’t dat allemaal te moeilijk op Chrome. Volg de onderstaande stappen om het installatieproces van de proxyserver te starten:

 1. Klik op het pictogram met drie parallelle balken rechtsboven in uw browser. Dit is de plek waar u naartoe kunt gaan als u uw ervaring met Chrome wilt aanpassen of beheren
 2. kiezen “instellingen” en toen naar beneden scrollen totdat u de optie van bereikt “Geavanceerde instellingen”
 3. Hier moet je diep naar toe gaan kiezen een optie met de naam “Netwerkinstellingen”
 4. Wij’ben er bijna. Zien een optie om te zeggen “Wijzig de proxy-instellingen”. Klik ben ermee bezig
 5. Nu wordt het venster Interneteigenschappen voor u geopend
 6. Rechts in dit venster staat een optie met de titel “LAN instellingen”. kiezen het
 7. Standaard is de optie van “Automatisch instellingen detecteren” wordt ingeschakeld. Draai het uit door de selectie ongedaan te maken
 8. Nu controleren de doos die zegt “Gebruik een proxyserver met uw LAN”
 9. invoeren het IP-adres van de proxyserver waarmee u verbinding wilt maken in het lege veld voor de “Adres” en poortnummer van de proxyserver in de titel van het andere veld “Haven”
 10. Klik Klik op OK om de verbinding tot stand te brengen via de proxyserver en klik nogmaals op OK om de wijzigingen op te slaan
 11. Als u de proxy-verbinding wilt verwijderen, eenvoudig haal het vinkje weg de “Gebruik een proxyserver met uw LAN” optie en kiezen de “Automatisch instellingen detecteren” optie

Dingen inpakken

Voor Chrome-liefhebbers wordt online beveiliging een topprioriteit, gezien het feit dat hoeveel grote bedrijven er zijn die uw gegevens proberen te stelen. Het recente schandaal van Cambridge Analytica is een bewijs van het feit dat hoeveel uw gegevens waard zijn en hoe belangrijk het is deze te beschermen tegen oneigenlijk gebruik.

Onze belangrijkste prioriteit blijft om onze gebruikers te informeren over de beste VPN-services in alle categorieën om hen te informeren over de beste keuzes voor elk apparaat en besturingssysteem. Deze beoordelingen blijven onbevooroordeeld en staan ​​open voor suggesties als onze gebruikers vinden dat ze iets waardevols hebben om te delen of toe te voegen aan onze beoordelingen.

Voel je vrij om onze Beste VPN voor Chrome-extensie beoordeling 2018 leuk te vinden, te bekritiseren, te debatteren en te waarderen in de reacties hieronder!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me