Beste VPN voor Amazon Prime 2020 – Bekijk Amazon Prime US naadloos

Amazon Prime is een instant-videostreamingservice die wordt aangeboden door Amazon.com, een van de wereld’s populairste online retailers. Net als andere populaire streaming-sites biedt Amazon Prime echter verschillende bibliotheken voor gebruikers in verschillende landen. Kijkers in het VK kunnen de Amerikaanse bibliotheek alleen bekijken als ze de geografische beperkingen kunnen deblokkeren via een Beste VPN. Om u te helpen deblokkeren, is hier een gids over de beste VPN voor Amazon Prime met installatiehandleidingen, best betaalde en gratis VPN's, ondersteunde apparaten en meer van BestVPN.co!

beste VPN voor Amazon Prime

Wat is Amazon Prime?

Amazon.com is niet alleen een online e-commerce winkel, maar het is een internetreus die een breed scala aan diensten biedt, zoals ondersteuning voor cloudinfrastructuur, logistiek en meer. Op dezelfde manier is Amazon Prime Video een speciale streamingservice van Amazon.com die een speciale inhoudsbibliotheek biedt met duizenden films, tv-shows en originele series die zeker uw aandacht zullen trekken.

Je kunt deze service overal ter wereld bekijken als je het abonnement op Prime Video koopt, maar toch heb je gewonnen’t alles wat beschikbaar is op de website te bekijken vanwege geografische beperkingen op inhoud. Geo-beperkingen zijn een grote reality-check als het gaat om online streamingdiensten zoals Amazon Prime, waardoor gebruikers hun favoriete inhoud niet kunnen bekijken als ze’t woont in een gebied waar de inhoud beschikbaar is.

Een Amazon Prime-gebruiker in de VS zou bijvoorbeeld een geheel andere videobibliotheek zien in vergelijking met een Amazon Prime-gebruiker in Singapore. Dat gezegd hebbende, er is absoluut een manier omheen. Met de beste VPN voor Amazon Prime kun je deze geo-beperkingen op inhoud doorblazen en je streaming-ervaring de moeite waard maken. Lees voor meer informatie deze handleiding voor onze review over de beste VPN voor Amazon Prime in 2018.

Beste VPN voor Amazon Prime 2018

Grote streamingdiensten zoals Netflix en Hulu genieten van VPN-blokkering om gebruikers te verbieden inhoud te bekijken die dat zou moeten doen’t voor hen beschikbaar zijn volgens de copyrightwetgeving. Amazon Prime Video is in dit opzicht niet anders en het heeft gevolgd bij het afdwingen van VPN-blokkering, waardoor de meeste providers nutteloos worden op hun platform.

Er zijn echter nog steeds enkele Top VPN-services beschikbaar die contentbarrières kunnen doorbreken en hun gebruikers een transcendente en holistische ervaring kunnen bieden als ze de Amerikaanse Amazon Prime willen deblokkeren. Hier, bij BestVPN.co, geloven we in dingen zelf uittesten en deze dan aan onze gebruikers aanbevelen.

Hier is onze lijst van de beste VPN voor Amazon Prime met alleen die selectieve VPN's die u daadwerkelijk kunnen helpen bij het omzeilen van geografische beperkingen en het verhogen van de waarde van uw abonnement:

Aanbieders Prijs ($) Functies Beoordeling Korting Bezoek aanbieder

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1.99Per maand

  • 800+ servers in 50+ landen
  • AES-256-GCM-codering
  • 24/7 live chat
  • Geen logboekbeleid
  • Ongelimiteerde gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Betrouwbare 83% korting Bezoek website
  Beoordeling lezen

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2.91Per maand

  • Meer dan 2000 servers in meer dan 140 landen
  • AES 256-bit codering
  • 24/7 live chat
  • Geen logboekbeleid
  • 5 gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Betrouwbare 73% korting Bezoek website
  Beoordeling lezen

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8.32Per maand

  • Meer dan 3.000 servers in 94 landen
  • AES 256-bit codering
  • 24/7 livechat
  • Geen logboekbeleid
  • 3 gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Betrouwbare 35% korting op website bezoeken
  Beoordeling lezen

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2.25Per maand

  • 1000+ servers op 100 locaties
  • 256-bit standaard codering van militaire kwaliteit
  • Live chat ondersteuning is uitstekend
  • Geen logboekprovider
  • 5 Multi-logins beschikbaar
  • Windows, Mac, Android, iOS-apps en Chrome-extensie

  Betrouwbaar 77% korting Bezoek site
  Beoordeling lezen

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12,99 $2.75Per maand

  • 3.700 servers in 60 landen
  • 256-bit AES-codering
  • 24/7 live chat
  • Strikt Geen logboekbeleid
  • 7 Gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% korting Bezoek site
  Beoordeling lezen

PureVPN - Meest betaalbare Amazon Prime VPN

Wanneer je’heb je al een abonnement gekocht voor je Amazon Prime-account en wil je minder uitgeven aan een VPN van topkwaliteit, dan is PureVPN wat het beste bij je past.

PureVPN voor Amazon Prime

Afgezien van de hoogwaardige beveiligingsfuncties zoals Double VPN, Onion over VPN, Multiple Protocol Support, Split Tunneling en meer, biedt PureVPN speciale IP's voor het deblokkeren van Amazon Prime US. We hebben hun klantenondersteuningsteam gevraagd om precies dit antwoord te krijgen via hun livechatfunctie.

PureVPN’Het klantenserviceteam was uiterst vriendelijk en coöperatief en voor een keer klonk een ondersteuningsteam net zo menselijk als het eigenlijk zou moeten zijn. Ze hebben ons de naam gegeven van de server waarmee we verbinding moeten maken als we Amazon Prime in de VS willen deblokkeren. Deze server was alleen bedoeld om te werken in de Dedicated IP-modus.

Ze deden het gewoon niet’t stop daar, maar gaf ons ook een link naar een gids die ons liet zien hoe de Dedicated IP-modus te implementeren, voor het geval we’t weet ervan in een fantastische weergave van klantfacilitering.

Beste VPN voor Amazon Prime 2020 - Bekijk Amazon Prime US naadloos

Bovenop al deze ongelooflijke ondersteuning, bieden ze fantastische, ongelooflijk goedkope langetermijnplannen, zodat je gewoon achterover kunt leunen en ontspannen met je Amazon Prime terwijl je een zeer nominaal bedrag besteedt aan deblokkering. Het jaarlijkse pakket is comfortabel geprijsd op $ 58,92, terwijl de 2-jarige deal nog beter is op slechts $ 69,00 eenmaal gefactureerd.

Pros

 1. Betaalbare abonnementen beschikbaar als VPN voor Amazon Prime US
 2. DDoS-bescherming
 3. Toegewijde P2P- en Torrent-servers
 4. 750 + servers in 141 landen
 5. Nat Firewall
 6. Ondersteuning van meerdere protocollen, inclusief OpenVPN en L2Tp
 7. Maakt gesplitste tunneling mogelijk

Cons

 1. Houdt logs bij
 2. Geen gratis proefperiode

Download PureVPN

NordVPN - Biedt afzonderlijke servers voor eenvoudiger apparaatcompatibiliteit als een Amazon Prime VPN

Deze VPN heeft misschien een van de beste profielen ter wereld van VPN's. Nord VPN staat vaak hoog aangeschreven als een beste VPN en garandeert topprestaties op alle fronten om het een zeer aanbevolen service voor alle soorten gebruikers te maken..

NordVPN voor Amazon Prime

De snelheden zijn snel en de serversterkte is krachtig genoeg om ervoor te zorgen dat geen pogingen om inhoud te deblokkeren plat gaan. Het biedt ook dubbele VPN voor extra beveiligingscontrole. Het beste deel van de service is echter hoeveel werk het heeft gedaan om het zijn gebruikers gemakkelijker te maken Amazon Prime Video te deblokkeren, ongeacht welk apparaat ze gebruiken.

Toen we haar klantenondersteuning vroegen om de beste of speciale IP te bieden voor het deblokkeren van Amazon Prime US, gaven ze ons een gescheiden lijst met IP's die we konden gebruiken, afhankelijk van of we pc's of smartphones / smart-tv's gebruikten..

Hoewel het maandelijkse abonnement hier bij NordVPN exorbitant geprijsd is, zijn het jaarlijkse abonnement van $ 83,38 eenmaal gefactureerd en de 3-jarige deal van $ 124,64 eenmaal gefactureerd, zeker binnen acceptabele limieten voor gebruikers om zich eenvoudig op te abonneren.

Pros

 1. Biedt speciale servers voor diverse apparaatondersteuning als VPN voor Amazon Prime
 2. Speciale ondersteuning voor P2P en torrenting
 3. Gratis proefperiode
 4. SmartPlay-functie voor streaming-sites
 5. Dubbele codering beschikbaar
 6. 3359 servers in 60+ landen
 7. Bitcoin en Payment wall geaccepteerd
 8. OpenVPN-, IKEv2 / IPSec-, L2TP / IPSec-, PPTP- en SSTP-protocollen

Cons

 1. Dure kortetermijnplannen

Download NordVPN

ExpressVPN - Snelste snelheden als Amazon Prime VPN

Als een VPN meer in rekening brengt, maar de bijbehorende functies biedt, blijft die deal niet langer van de haak. ExpressVPN is duur in vergelijking met de rest van de beste VPN-providers, maar het kan de beste prestaties op alle fronten garanderen, waardoor het een geweldige all-round snelste VPN is.

Express VPN voor Amazon Prime

Voor Amazon Prime, bovenop het deblokkeren van de streaming-website in de VS, biedt ExpressVPN hoge snelheden zodat u kunt genieten van Amazon Prime’s videotheek zonder angst voor teveel buffering. Er zijn geen storingen of verbroken verbindingen en zelfs de servers bieden voldoende voorzieningen om DNS-lekken te voorkomen. Hier’s hun klantenondersteuning die antwoordt op onze vraag of hun service heeft gewerkt aan het deblokkeren van Amazon Prime US.

Plannen beginnen bij $ 12,95 voor een maand’s abonnement waard, maar het beste plan is het jaarlijkse abonnement dat gebruikers $ 99,95 kost, eenmaal gefactureerd.

Pros

 1. Ongelofelijk snel als VPN voor Amazon Time
 2. Ondersteuning voor meerdere betalingsopties
 3. Speciale apps voor compatibel besturingssysteem
 4. Hoge coderingsstandaarden
 5. Uitgebreide protocolondersteuning
 6. Geen logboekbeleid

Cons

 1. Geen speciale P2P-servers
 2. Dure prijsplannen

Download ExpressVPN

Torguard.net - Verbeterde beveiliging als VPN voor Amazon Prime

De Tor Browser is misschien wel een van de veiligste browsers die er zijn en we hebben het aanbevolen als een alternatief voor gebruikers die hun online beveiliging een stuk beter willen maken. Door hetzelfde model te volgen en te repliceren op een VPN, is Torguard.Net voorbeeldig en zeer veilig.

Torguard VPN voor Amazon Prime

Het uienrouteringsmodel is veel beter dan andere gemiddelde VPN-beveiligingsmodellen die alleen codering en veilige tunnels bevatten. We waren echter’verwachtte niet dat deze VPN zou werken bij Amazon Prime Unblocking. Toen we de ondersteuning vroegen of hun VPN Amazon Prime Video kon deblokkeren, was hun antwoord het beste dat we tijdens onze beoordeling hebben beveiligd..

In tegenstelling tot andere VPN's die deblokkeermogelijkheden bieden binnen hun conventionele VPN-plannen, biedt Torguard een speciaal IP-abonnement voor toegang tot geo-beperkte inhoud zoals Amazon Prime. Het speciale IP-abonnement kost $ 7,99 / maand of $ 54,99 / jaar en is het beste voor degenen die geo-beperkte inhoud willen deblokkeren.

Het aantal Dedicated IP's is verbazingwekkend en bevat een fantastisch aantal locaties die redelijk goed in staat zijn om blokkadeservices vanuit elk land naar vele landen van de wereld te bieden. We hebben toevlucht’het zag een betere service dan dit in termen van deblokkering, niet alleen Amazon Prime, maar het bieden van een holistische oplossing voor grotere deblokkeerbehoeften.

Pros

 1. VPN met stealth-functie voor Amazon Prime Unblocking
 2. Sterke coderingsniveaus
 3. Werkt op Uienrouteringsmodel
 4. 3000+ VPN-servers in 50 landen
 5. Toegewijd IP-adres

Cons

 1. Plannen zijn erg duur
 2. Functiepakketten kunnen verwarrend zijn

Download TorGuard VPN

Beste VPN voor Amazon Prime Gratis

Als u Amazon Prime US wilt deblokkeren, is een gratis VPN-service geen geweldige optie, omdat er volgens onze beoordeling geen enkele gratis VPN-service is die dat doet. Ja, er zijn een aantal zeer geloofwaardige services die gratis zijn, maar het deblokkeren van geo-beperkte inhoud, met name streaming-services valt buiten hun inherente mogelijkheden.

Dat’s omdat streamingproviders zoals Amazon Prime VPN-blokkering gebruiken om gebruikers te verbieden inhoud te bekijken die mogelijk niet beschikbaar is in hun regio. Alleen premium beste Amazon Prime VPN die we’ve op onze lijst kan dat doen. Gratis diensten don’Het heeft speciale IP's zoals Torguard biedt of heeft krachtige servers die Amazon Prime kunnen omzeilen’s VPN-blokkeermuur.

Het’is duur om deze functies uit te voeren en gratis services don’het geld hebben om betrokken te zijn bij het aanbieden van dergelijke functies. Aan de andere kant bieden veel gratis VPN's lage snelheden (vanwege het feit dat ze meestal voorrang geven aan hun betaalde serviceplannen), lage bandbreedtelimieten (gemiddeld van 500 MB tot 2 GB / maand) en een laag aantal servers, alle waardoor je geen goede ervaring met Amazon Prime kunt hebben.

Slechtste VPN's die dat niet doen’t Amazon Prime Video deblokkeren

Hoewel een meerderheid van VPN's niet in staat is om Amazon Prime Video te deblokkeren, op een paar na, zijn er enkele die niet alleen niet in staat zijn om de juiste set functies te bieden, maar ook gevaarlijk zijn om te installeren vanwege consistente bedreigingen zoals malware, het insluiten van trackingcodes, enz..

Hier’is een kort overzicht van de slechtste VPN's die dat niet doen’t Deblokkeer Amazon Prime:

 1. Hotspot-schild
 2. SurfEasy VPN
 3. Opera Browser VPN (verlopen)

Hoe Amazon Prime buiten de VS te bekijken

Kortom, om een ​​website uit een bepaalde regio te deblokkeren voor b.v. u wilt Amazon Prime US deblokkeren terwijl u in het VK woont, u hebt twee opties beschikbaar. De eerste gebruikt een VPN en de andere gebruikt een proxy. Beiden volgen over het algemeen dezelfde route om inhoud met geografische beperking te deblokkeren. Ze vervalsen uw IP zodat het lijkt alsof het van oorsprong is uit de VS..

We hebben echter gewonnen’t beveelt het gebruik van een proxy aan, omdat het ten eerste uw IP-adres vervalst, terwijl uw DNS-pakketten blootgesteld blijven aan snoopers en ten tweede werken ze mogelijk niet altijd.

VPN's zijn sneller, veiliger en zeer betrouwbaar in het aanbieden van deblokkeringsdiensten. Geen auteursrecht-trollen kunnen op u gericht zijn als u de beste gebruikt Amazon Prime VPN om de Amerikaanse versie te deblokkeren.

VPN voor Amazon Prime

Overzicht van Amazon Prime-videoapparaten:

Amazon Prime Video biedt hoge compatibiliteitsopties en wordt ondersteund door een breed scala aan apparaten. Hier’is een overzicht van de apparaten die u kunt gebruiken om Amazon Prime Video te bekijken:

 1. Alle pc's en browsers zoals Windows en Macs
 2. Smart TV's
 3. Blu-ray-spelers
 4. Settopboxen (Roku, Google TV, TiVo, Nvidia Shield)
 5. Amazon Fire TV
 6. Fire TV Stick / Telefoon / Tabletten
 7. Spelconsoles (PlayStation, Xbox, Wii)
 8. Apparaten die draaien op Android en iOS

Je kunt Amazon Prime ook bekijken op Chromecast als je de Chrome Browsers-extensie hebt geïnstalleerd. Het werkt ook op Kodi via de Krypton-repository.

Hoe Amazon Prime op tv in te stellen

Films en shows kijken op je tv is een ervaring die nooit kan worden geëvenaard door een ander apparaat. Moderne Smart TV's bieden HD-kwaliteit voor gebruikers om hun favoriete inhoud op een breedbeeld te bekijken en bieden daarmee een fantastische ervaring.

En het’Het is niet zo moeilijk om de service op je tv in te stellen. Hier’s hoe je Amazon Prime op je Smart TV kunt draaien:

als jij’heb al een account gekocht voor Amazon Prime Video en ga dan naar Google Play Store op je Android TV of naar Samsung Apps op je Samsung Smart TV

 1. Zoeken “Prime Video” en download de app
 2. Voer de installatie uit en voer uw gebruikersreferenties in (gebruikersnaam en wachtwoord die u hebt gebruikt om u aan te melden bij Amazon Prime) wanneer daarom wordt gevraagd
 3. Zodra de app actief is, selecteert u een film, tv-programma of programma en laat het plezier beginnen!

Beste VPN voor Amazon Prime Reddit

Terwijl een hoog aantal beste VPN reddit provider’s namen verschijnen op Reddit in de beste VPN-discussiethreads, niet veel providers werden aanbevolen door gebruikers voor het deblokkeren van Amazon Prime US.

Behalve enkele vermeldingen van NordVPN zoals wij’heb hier vermeld, je hebt gewonnen’t veel aanbevelingen vinden en het is het beste om vast te houden aan degenen die we’heb geprobeerd en getest voor u in onze beste VPN om US Amazon Prime te deblokkeren.

Reactie uit discussie ContiGhostwood’s commentaar van discussie "VPN en Amazon Prime Video".

Amazon Instant Video versus Amazon Prime Video

Terwijl Amazon onlangs zijn service vereenvoudigde en Amazon Instant Video hernoemde naar alleen Amazon Video en Amazon Prime Video naar Amazon Prime, zijn de services nog steeds behoorlijk verwarrend voor beginners en beginners.

Amazon Prime was eigenlijk een hele deal beschikbaar voor $ 79 alleen voor Amerikaanse klanten en bood een jaarlijks pakket dat gebruikers gratis 2-daagse verzending voor het hele jaar biedt, samen met een abonnement op Amazon Prime Video.

Maar in april 2016 werd Amazon Prime Video de eerste zes maanden apart aangeboden voor $ 2,99 / maand en daarna werd het in rekening gebracht op $ 5,99 / maand. Daar’s ook een gratis proefperiode van een maand beschikbaar. Het’is een aanbieding tegen een vast tarief, waar u onbeperkte inhoud kunt bekijken.

Amazon Instant lijkt echter meer op het pay-per-view-model waarbij je voor elke video, show of film afzonderlijk moet betalen en’s beschikbaar als een afzonderlijke service voor mensen in de VS en buiten de VS..

Amazon Prime is alleen beschikbaar voor Amerikaanse klanten en dat’s we raden u aan om de Beste VPN om US Amazon Prime te deblokkeren om de service te kunnen gebruiken en te genieten van de nieuwste beschikbare content.

VPN voor Amazon Prime

Beste VPN voor veelgestelde vragen over Amazon Prime

Amazon Prime Video werkt niet?

Meestal zal het herstarten van uw internetverbinding of het afsluiten van andere gegevensverbruikende activiteit uw Prime Video weer inschakelen. Anders, als het nog steeds niet doet’Controleer of uw apparaat up-to-date is met eventuele upgrades of dat uw Prime Video-app is geüpgraded.

Heb ik echt een Amazon Prime-lidmaatschap nodig om Amazon Video te streamen?

Nee, jij niet’ik heb het nodig. Voor Amazon Video moet je afzonderlijk tv-programma's, films of andere video-inhoud per stuk kopen. Het Amazon Prime-lidmaatschap wordt momenteel aangeboden voor $ 2,99 / maand gedurende de eerste zes maanden na aanmelding en daarna wordt $ 5,99 / maand in rekening gebracht.

Kunnen we Amazon Prime op meer dan één apparaat tegelijk gebruiken?

Ja, dat kan, maar daarvoor zou je een Amazon-huishouden moeten maken. Volg de onderstaande stappen om te beginnen:

 • Meld u op de Amazon-website aan bij uw account en ga vervolgens naar “Mijn rekening” Optie
 • Ga naar “Beheer uw inhoud en apparaten” > instellingen > Huishoudens en familiebibliotheek > Nodig een volwassene uit
 • Maak nu een nieuw account of gebruik een bestaand account om opnieuw in te loggen en een gedeelde verbinding met Amazon Prime te starten vanaf een ander apparaat

Hoe vind ik de Amazon Prime video-app?

U kunt direct naar Prime Video gaan’s officiële website of ga naar Google Play store voor het downloaden van de Android Amazon Prime video-app en de iTunes store om de iOS-app te downloaden.

Conclusie

Amazon Prime is op dit moment een van de beste streamingdiensten online en naarmate de populariteit van internet-tv toeneemt, zal de service de komende tijd zeker spectaculaire shows vertonen.

Bij BestVPN.co pleiten we voor een gratis internetervaring voor iedereen zonder beperkingen of grenzen, maar omdat de bedreigingen en verboden blijven stijgen, is de beste optie om uw internetervaring echt gratis te maken, door de beste VPN te gebruiken en te genieten van de beste de internet heeft je hart te bieden’s inhoud.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me