Beste VPN Europa – Controle online anonimiteit met behulp van Europa VPN Free in Scandinavië

Met de toename van verplichte gegevensbewaringswetten en de introductie van door de staat geleide bewakingsprogramma's, begint de online privacy van gebruikers steeds meer te worden bedreigd met de dag. Veel landen in Europa zijn nu lid van beruchte verdragen zoals het 14 Eyes-verdrag, dat alleen de beste VPN betekents kunnen gebruikers nu toestaan ​​hun veiligheid online te waarborgen. Voor het vinden van de Beste VPN Europa, hier is onze uitgebreide review met Top Betaalde en Gratis Providers, commentaren op gegevenswetten, VPN-wettigheid en meer van BestVPN.co.

Wet gegevensbewaring en aandringen op VPN's in Europa

De Europese Unie’De huidige gegevensprivacy- en bewaarwetten zijn goed voor de algemene gebruikers en de autoriteiten zijn continu betrokken bij het beschermen van gebruikers online. Maar er lijken een paar kieren in het pantser te zijn die absoluut moeten worden aangepakt.

Zoals blijkt uit de recente Facebook-gerelateerde Cambridge Analytica, kunnen gênante datalekken zeker optreden, want als je gegevens opslaat, zelfs voor bewaring, kan en zal worden ingebroken.

Wet gegevensbewaring en aandringen op VPN's in Europa

Veel landen in de EU of Europa hebben bredere wetten voor het bewaren van gegevens die internetproviders verplichten om gebruikersgegevens te bewaren als deze door hun servers gaan.

Hackers van tegenwoordig zijn zich over het algemeen bewust van dergelijke data-agglomeraties en zijn op zoek naar continu inbreken.

Dit maakt het noodzakelijk voor gebruikers om de Top Europa VPN in een poging om hun eigen gegevens te beschermen en niet te vertrouwen op de overheid of autoriteiten om het voor zichzelf te doen.

Hoe u uzelf kunt beschermen tegen bewakingsactiviteiten van de overheid in Europa

Een groot probleem vandaag’De wereld is de toenemende hoeveelheid overheidstoezicht waaraan een normaal persoon wordt onderworpen, vooral in Europa. Voorbij zijn de dagen dat Europa voor zijn volk handelde en we konden instaan ​​voor het feit dat het land meer doet om individuele gegevens te beschermen dan waar ook ter wereld.

Hoe u uzelf kunt beschermen tegen bewakingsactiviteiten van de overheid in Europa

De Communication Intelligence Gathering Act is in 2016 in Duitsland en de beruchte Snooper aangenomen’De in het VK aangenomen handvestwetgeving getuigt van het feit dat Europa steeds dichter bij het matchen van de VS komt door de autoriteiten ongebreidelde macht te geven om elk facet van een persoon te volgen’s leven.

Om jezelf te beschermen tegen dergelijke gruwelijke en verstikkende overheidstoezicht, moet je je online communicatie door een beveiligde tunnel laten gaan terwijl ze worden gecodeerd, een doel dat het beste wordt gediend door een VPN. Een goed genoeg Europa VPN stelt u in staat om deze nieuwsgierige ogen te omzeilen wanneer u veilig internet gebruikt.

Als je onbewaakt via je internetverbinding blijft gaan, nodig je in de nabije toekomst gewoon problemen voor jezelf uit.

Beste VPN voor Europa

Zijn VPN's illegaal in Europa

Momenteel zijn VPN's in geen enkel Europees land illegaal. De enige plaatsen waar VPN's door de autoriteiten zijn verboden, worden beheerd door totalitaire of autoritaire regimes, bijvoorbeeld China, Iran, Turkije en Irak.

Beste VPN Europa 2018

In Europa heeft u bescherming van de hoogste orde online nodig om u te beschermen tegen intensieve overheidstoezichtprogramma's. Het grootste verschil tussen gegevensprivacy in Europa en andere regio's ligt in het feit dat hier, het’s de autoriteiten en niet de hackers die de grootste bedreiging vormen voor sabotage en oneigenlijk gebruik van gebruikersgegevens.

De beste VPN voor Europa moet daarom uiterst geavanceerd zijn in termen van hun functies om deze krachtige bedreigingen en ultragevoelige bewakingsprogramma's af te weren.

Hier hebben we voor dit doel een samengestelde lijst samengesteld, bestaande uit Beste VPN's voor Europa in 2018 die de extra beveiligingsdekking kunnen bieden die nodig is om u te beschermen tegen ongerechtvaardigde overheidstoezichtprogramma's.

Aanbieders Prijs ($) Functies Beoordeling Korting Bezoek aanbieder

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1.99Per maand

  • 800+ servers in 50+ landen
  • AES-256-GCM-codering
  • 24/7 live chat
  • Geen logboekbeleid
  • Ongelimiteerde gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Betrouwbare 83% korting Bezoek website
  Beoordeling lezen

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2.91Per maand

  • Meer dan 2000 servers in meer dan 140 landen
  • AES 256-bit codering
  • 24/7 live chat
  • Geen logboekbeleid
  • 5 gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Betrouwbare 73% korting Bezoek website
  Beoordeling lezen

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8.32Per maand

  • Meer dan 3.000 servers in 94 landen
  • AES 256-bit codering
  • 24/7 livechat
  • Geen logboekbeleid
  • 3 gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Betrouwbare 35% korting op website bezoeken
  Beoordeling lezen

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2.25Per maand

  • 1000+ servers op 100 locaties
  • 256-bit standaard codering van militaire kwaliteit
  • Live chat ondersteuning is uitstekend
  • Geen logboekprovider
  • 5 Multi-logins beschikbaar
  • Windows, Mac, Android, iOS-apps en Chrome-extensie

  Betrouwbaar 77% korting Bezoek site
  Beoordeling lezen

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12,99 $2.75Per maand

  • 3.700 servers in 60 landen
  • 256-bit AES-codering
  • 24/7 live chat
  • Strikt Geen logboekbeleid
  • 7 Gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% korting Bezoek site
  Beoordeling lezen

PureVPN - Meest betaalbare Europese VPN met dubbele VPN-bescherming

Ondanks dat je recentelijk wat slechte pers hebt gekregen, biedt PureVPN geavanceerde functies die je beveiliging versterken, zoals Double VPN, Onion over VPN, DNS-lekbescherming, DDoS-bescherming en meer om ervoor te zorgen dat je de middelen hebt om zelfs de grootste bedreigingen te neutraliseren.

Beste VPN Europa

Met een PureVPN-abonnement krijgt u 750+ servers in maar liefst 140 landen, apparaat-compatibele apps, codering van militaire kwaliteit en meer voor slechts $ 69,12 eenmaal gefactureerd als u kiest voor het 24-maandenplan. Het jaarplan kost $ 59,12, waardoor het een zeer betaalbare Beste VPN voor Europa is.

Pros

 1. Hoog aantal serverlocaties in grote Europese landen.
 2. DDoS-bescherming
 3. Toegewijde streaming-ondersteuning
 4. P2P- en Torrent-servers
 5. 750 + servers in 141 landen
 6. VPN-hotspot
 7. Nat Firewall
 8. Ondersteuning van meerdere protocollen, inclusief OpenVPN en L2Tp
 9. Maakt gesplitste tunneling mogelijk

Cons

 1. Registreert enige gebruikersactiviteit, maar beperkt
 2. Gratis proefperiode niet beschikbaar

Download PureVPN

TorGuard - Zeer veilig met anonieme e-mailbeveiliging voor Europa

Deze VPN maakt het tot een van de veiligste weddenschappen voor het beschermen van uw privacy in Europa met gecodeerde e-mailservice samen met geweldige VPN-functies. TorGuard biedt een stealth-proxy die ervoor zorgt dat uw gegevens worden weergegeven als andere veelgebruikte internetgegevens, waardoor het voor snoopers moeilijk is om deze eenvoudig te onderscheiden als een beste VPN voor Europa.

Torguard voor Europa

Bovendien krijg je 5 gelijktijdige verbindingen, onbeperkte bandbreedte responsieve klantenondersteuning en 3000+ servers. Het anonieme VPN-abonnement kost $ 9,99 / maand, terwijl het anonieme e-mailplan $ 6,95 / maand kost.

Pros

 1. Verbetert de beveiliging om gebruikers te beschermen tegen bewakingsprogramma's als een VPN voor Europa
 2. Sterke coderingsniveaus
 3. Stealth VPN-beveiligingsfunctie
 4. 3000+ VPN-servers in 50 landen
 5. Toegewijd IP-adres

Cons

 1. De website en app kunnen moeilijk te navigeren zijn
 2. Functiepakketten kunnen verwarrend zijn

Download TorGuard VPN

PrivateVPN - Zips door geografische beperkingen op inhoud in Europa

Om copyright-trollen in Europa te omzeilen, heb je PrivateVPN nodig. Het vuurt door geobeperkingen en maakt alle soorten inhoud voor u beschikbaar in elk land van Europa. Het is ook P2P en torrent-vriendelijk aangedreven door een servernetwerk dat 52 landen omvat.

PrivateVPN voor Europa

PrivateVPN’s ondersteunde protocollen behoren tot de best beschikbare en het heeft een nulregistratiebeleid, waardoor het onbetwist een van onze beste Euro VPN is in termen van steeds meer doen om ongebreidelde gebruikersvrijheid te garanderen.

De prijzen zijn niet te hoog om het onaantrekkelijk te maken voor de algemene klant met hun beste plan dat een abonnement biedt voor 13 maanden dat slechts $ 50,40 kost. Er is ook een abonnement van 3 maanden beschikbaar dat $ 15,75 in rekening wordt gebracht.

Pros

 1. Krachtige deblokkering van geo-beperkte inhoud als een VPN voor Europa
 2. 30 dagen gratis uitproberen
 3. Zero Speed ​​Throttling
 4. 56 serverlocaties
 5. 2048 bit encryptie met AES 256
 6. Protocollen zijn onder meer Open VPN, PPTP, L2TP, Ikev2 & IPSec
 7. Ipv6-lekbescherming

Cons

 1. doesn’t voorzien van betaalbare plannen op lange termijn
 2. UX niet vriendelijk genoeg op native apps

Ontvang PrivateVPN

IpVanishVPN - Veiligste weddenschap tegen ISP-spionage als VPN in Europa

De naam klinkt misschien vreemd, maar de service is buitengewoon krachtig. IPVanish bestaat al vele jaren en tot nu toe is er geen geval bekend dat naar voren is gekomen en beweert dat de provider gebruikersgegevens naar de autoriteiten heeft gelekt.

ipvanish voor europa

Afgezien hiervan biedt IpVanish SOCKS5-webproxy, 1000+ servers, datapakketbescherming met extra dekking van een 256-cijferige militaire coderingsstandaard. Perfecte keuze voor een Euro VPN, het’is een beetje duurder dan andere vergelijkbare services en kost $ 77,99 voor een jaar’s waard f abonnement.

Pros

 1. Holistische online beveiliging gegarandeerd als VPN voor Europa
 2. OpenVPN en L2TP / IPsec VPN-protocollen
 3. Blokkeert Geo-beperkte inhoud
 4. Onbeperkte beschikbare bandbreedte
 5. Geen logboekbeleid
 6. 40.000 gedeelde IP-adressen

Cons

 1. Het klantenserviceteam is niet flexibel genoeg om vragen van consumenten te vergemakkelijken
 2. Geen gratis proefperiode

Download IPVanish

ExpressVPN - Zou uw logboek nooit als VPN voor Europa aan de autoriteiten toewijzen

Toen de Turkse autoriteiten wilden dat ExpressVPN hun logboeken omdraaide, weigerde de provider in een goeddocumentgeval, ontkennen dat het ooit datalogs bijhoudt. Niets anders zou het beter kunnen rechtvaardigen als de beste allround Europese VPN om overheidstoezichtprogramma's in Europa uit te stellen.

EpressVPN voor Europa

Maar dat’Nee, Express VPN kan Netflix VS deblokkeren, 148 serverlocaties bieden, privacy garanderen met militaire codering van AES 256-kwaliteit en split tunneling bieden voor selectieve gegevensbescherming.

Het prijskaartje voor het krijgen van een jaar’s abonnement voor $ 99,99 voor ExpressVPN lijkt misschien een beetje hoog voor de meeste gebruikers, maar gezien de robuustheid en compatibiliteit voor apparaten, lijken de hoge kosten naar behoren gerechtvaardigd.

Pros

 1. Beste allround provider als VPN voor Europa
 2. Speciale apps en extensies voor browsers
 3. Sterke versleuteling van militaire kwaliteit
 4. Ondersteuning van meerdere protocollen
 5. Geen logboekbeleid

Cons

 1. Geen speciale P2P-servers
 2. Plannen zijn duur

Download ExpressVPN

Beste VPN Europa gratis

Het is enorm moeilijk om vandaag een betrouwbare en ongelooflijk veilige gratis VPN te vinden’s wereld, waar de meeste gratis providers hun diensten gebruiken als een gevel om zich te verwennen met allerlei soorten data-activiteiten. De recente toename van gratis VPN-apps, vooral in het Android-domein, is een bewijs van precies dit feit.

Er zijn echter nog steeds een aantal zeer geloofwaardige gratis diensten op de markt die u een veilige verbinding kunnen bieden. Natuurlijk hebben ze hun beperkingen, maar ze kunnen zeker nuttig zijn als u uw anonimiteit online in Europa wilt beschermen.

Na het bekijken van honderden Free Europe VPN-services die er zijn, zijn we eindelijk tot de 5 beste gratis VPN-services voor Europa gekomen die de juiste functies hebben, veilig zijn en een goede hoeveelheid gegevensbandbreedte bieden voor gebruiksgemak. Hier’s de lijst voor de BestVPN.co’s Beste gratis VPN-services voor Europa in 2018:

Tunnelbear - Biedt een groot aantal servers in Europa als een beste gratis VPN

De beste gratis Europa VPN volgens gebruiksvriendelijkheid en veiligheid is Tunnelbear onze topkeuze voor een VPN-aanbeveling voor Europese gebruikers. Deze service heeft een gruizig beveiligingsbeleid dat is opgelegd door een onafhankelijke beveiligingsaudit, waardoor gebruikers volledig kunnen vertrouwen op alles wat de VPN te bieden heeft.

Beste VPN Europa gratis

Met tunnelcodering van topkwaliteit en een strikt nullogboekbeleid heeft Tunnelbear haar service onlangs nog veiliger gemaakt door de vereiste voor een voornaam te verwijderen tijdens het zingen. Het biedt momenteel een breed repertoire van apparaat-compatibele apps voor elk platform die zo eenvoudig te gebruiken zijn dat zelfs beginners en starters er geen moeite mee zouden hebben om de service te verbinden en te gebruiken.

Tunnelbear heeft een hoge agglomeratie van servers in Europa die hogere snelheden mogelijk maakt voor gebruikers die daar wonen en kortere ping-tijden.

De datalimiet van 500 MB / maand is echter gewonnen’t kunt u de service voor langere tijd gebruiken, dus als u meer bandbreedte wilt, kunt u altijd 1 GB extra gegevens krijgen door gewoon over de service te tweeten of over te schakelen naar hun betaalde plannen.

Pros

 1. Een van de veiligste gratis VPN's in Europa
 2. Er kunnen 5 apparaten tegelijkertijd worden aangesloten
 3. Krachtige encryptie.
 4. Gebruikersinterface is ongelooflijk eenvoudig te gebruiken

Cons

 1. Gegevenslimiet van slechts 500 MB / maand
 2. doesn’t ondersteunt peer to peer of P2P.

WindscribeVPN - Wordt geleverd met een ingebouwde advertentieblokkering en firewall

Deze service wordt met de dag alleen maar beter. Windscribe’s Gratis VPN-service bood al een fantastische limiet voor gegevensbandbreedte van 10 GB / maand, maar nu kunt u er zelfs 5 GB bandbreedte aan toevoegen als u over de service tweet.

Windscribe voor Europa

De vrijgevigheid doet dat echter niet’t voeg daar toe alsof je deze service aan een vriend aanbeveelt en hij / zij het premium plan koopt, je account wordt op dezelfde manier geüpgraded.

Als deze redenen nog steeds niet genoeg zijn, heeft het onlangs zijn Android-app gelanceerd, waardoor een grotere apparaatcompatibiliteit mogelijk is. Windscribe biedt 8 serverlocaties voor gebruikers als een Europa VPN in zijn gratis abonnement, waardoor het zeer nuttig is voor het deblokkeren van geo-beperkte inhoud in veel gebieden. Onbeperkte apparaatverbindingen zijn een extra pluspunt. Absoluut een download waard!

Pros

 1. Ingebouwde Adblocker voor stressvrije ervaring als VPN-gratis voor Europa
 2. Onbeperkte apparaatverbindingen
 3. 10 GB datakap
 4. Ondersteunt P2P / Torrenting

Cons

 1. doesn’t ondersteunt Open VPN
 2. Storingen komen veel voor

Hide.Me - Geen beperking van snelheden voor zijn gratis gebruikers als VPN voor Europa

Veel gratis services die beschikbaar zijn voor hun gratis gebruikers, terwijl prioriteit wordt gegeven aan hun betaalde gebruikers, maar Hide.Me niet’t discrimineert in dit opzicht en deze functie is verreweg het grootste pluspunt.

Hide.me VPN voor Europa

Het biedt momenteel 3 serverlocaties in zijn gratis abonnement, waaronder Canada, Singapore en Nederland, dus als u het vanuit Europa gebruikt, zou de Nederlandse server een waardige prestatie garanderen. Afgezien van apparaat-compatibele apps voor bijna alle platforms, krijgen gebruikers toegang tot een vriendelijk, zeer responsief en technisch competent klantenserviceteam dat er altijd is om eventuele problemen op te lossen.

De enige nadelen van deze service zijn de gegevenslimiet van 2 GB / maand en één apparaatverbindingslimiet voor elke gebruiker.

Pros

 1. Geeft prioriteit aan gratis gebruikers om te zorgen voor hogere snelheden als VPN voor Europa
 2. Ongelooflijke coderingsstandaarden
 3. Een expliciet vermeld nullogboekbeleid.

Cons

 1. Servers in slechts 3 landen
 2. Niet geschikt voor het ontgrendelen van geo-beperkte inhoud
 3. Alleen apparaatverbinding beschikbaar

Slechtste VPN's voor Europa in 2018

Afgezien van de betere VPN-providers voor de Europese regio, zijn er nog enkele namen waar u niet alleen weg moet blijven, maar anderen ook aanraadt om hetzelfde te doen. Van het verkopen van gegevens tot spionage, een slechtste VPN kan zelfs nog schadelijker zijn dan helemaal geen VPN.

Hier bij BestVPN.co proberen we altijd prioriteit te geven aan gebruikersveiligheid online en gaan we uit van deze visie, het is absoluut noodzakelijk om die diensten te identificeren die koste wat kost door gebruikers moeten worden vermeden.

Hieronder is de lijst van de slechtste VPN's voor Europa waarvoor u zich nooit zou moeten aanmelden als u uw gegevensprivacy serieus neemt en niet van plan bent deze snel te riskeren:

Onavo Protect

Facebook bezat VPN waarvan bekend is dat het gebruikersactiviteit registreert en naar Facebook verzendt voor verdere verwerking en integratie in zijn gegevensimperium. Het roept zelfs uitgebreide app-machtigingen op, die, zodra ze zijn gegeven, onheil voor al uw persoonlijke gegevens zullen betekenen.

EarthVPN

Don’niet misleiden door de marketingtaal op zijn dubieuze website. Deze VPN belooft alle goede dingen waar een VPN voor staat, zoals het bijhouden van geen logboeken, hoge coderingsstandaarden en meer, maar in werkelijkheid werkt het meestal niet. De verbindingssnelheden zijn te laag en de prestaties van de app zijn ongelooflijk waardeloos, dus het is beter om er vanaf te blijven.

SurfEasy

Een VPN waarin expliciet wordt vermeld dat het uw gebruikersgegevens kan en zal delen met derden is geen VPN, maar een zwendel die nietsvermoedende en naïeve horde gebruikers opzoekt die op zoek zijn naar online beveiliging. SurfEasy is berucht om het plaatsen van trackingcodes in zijn software om het volgen en overdragen van gebruikersgegevens eenvoudiger te maken. Ga niet voor deze VPN als u uw privacy serieus neemt.

Beste VPN landen en regio's in Europa

De landen met de grootste hoeveelheid gegevens worden het meest door hackers en malware-aanvallers het doelwit genoemd. Opmerkelijke Europese landen ervaren elk jaar meer dan hun eerlijke aandeel hackpogingen, dus het is absoluut noodzakelijk om hen aanbevelingen te doen voor extra veilige VPN's voor de beste native prestaties.
Hier is een overzicht per land van de beste VPN-providers voor individuele Europese landen

Beste VPN voor Duitsland

Er zijn veel verschillende redenen om zo snel mogelijk een VPN in Duitsland te gaan gebruiken. Duitsland is lid van het 14 Eyes-verdrag en staat zijn autoriteiten en inlichtingendiensten ook toe de controle over de gegevensretentie van gebruikers te controleren. Aan de andere kant is veel van de inhoud op YouTube gecensureerd Duitsland, dus het is de hoogste tijd dat je overweegt een beste VPN in Duitsland in te zetten voor je online veiligheid.

Hier zijn de top 3 aanbevolen VPN's voor Duitsland door BestVPN.co:

 1. ExpressVPN - Biedt hoogwaardige functies en helpt bij het deblokkeren van geo-beperkte inhoud in Duitsland
 2. NordVPN - Heeft dubbele codering voor extra beveiliging als VPN voor Duitsland
 3. PureVPN - Biedt betaalbare plannen met Onion over VPN-functie als Beste VPN voor Duitsland

Beste VPN voor Frankrijk

Een VN-comité heeft Frankrijk geëtiketteerd’s gegevensbewarings- en bewakingswetten “te breed voor opdringerige surveillance”, onderstreepend de verstikkende online omgeving voor gebruikers in het land.

Afgezien hiervan is Frankrijk net als Duitsland lid van de 14 Eyes Treat, waardoor het een zeer precair land is voor gebruikers om onbeschermd online te gaan.

Hieronder is de lijst voor onze beste aanbevelingen voor VPN's voor Frankrijk:

 1. IPVanish - Ongelooflijke P2P- en torrent-ondersteuning als VPN voor Frankrijk
 2. PrivateInternetAccess - Hoge coderingsstandaarden en services voor het deblokkeren van inhoud als VPN voor Frankrijk
 3. NordVPN - Biedt verbeterde beveiligingsfuncties als VPN voor Frankrijk

Beste VPN Europa Reddit

PrivateInternetAccess blijft, net als overal elders op Reddit, ook een favoriete gebruiker van deze VPN-afbakening. In een mega-thread op Reddit voor de beste Europese VPN-services bleef PIA ongeëvenaard in het aantal gebruikers dat het aan anderen aanbeveelt. Voor de gebruikers, die nog steeds in de war zijn welke VPN ze in Europa moeten gebruiken, kunnen ook de beste reddit vpn controleren voor meer redditor’s aanbevelingen.

Gebruikers waren van mening dat PIA onder de talloze VPN's die ze probeerden de hoogste snelheden gaf. Deze gebruiker komt uit Duitsland en PIA werkte daar prima:

Reactie van discussie mikiiway’s commentaar van discussie "/ r / vpn Aanbevelingen Megathread # 5".

Andere gebruikers waren veel meer geneigd tot populaire en betrouwbare diensten zoals Torguard VPN en merken op dat de provider nuttig was voor het deblokkeren van streamingdiensten zoals Netflix en het gebruik van op torrenting gebaseerde sites zoals Popcorn-tijd.

Reactie van discussie maxibooh’s commentaar van discussie "/ r / vpn Aanbevelingen Megathread # 5".

Veelgestelde vragen over de beste VPN voor Europa

Kun je een VPN blokkeren in de Noordse regio??

VPN-blokkering is een veel voorkomend verschijnsel in de meeste restrictieve en autoritaire landen zoals China en Iran en gebeurt via een proces dat bekend staat als Deep Packet Inspection. Dit protocol wordt ook actief gebruikt door online streamingdiensten zoals Netflix om het VPN-gebruik op hun sites te scheiden en te blokkeren.

Is het legaal en veilig om VPN in Frankrijk te gebruiken?

Ja, het is volkomen veilig en legaal om een ​​VPN in Frankrijk in te zetten, te gebruiken en aan te bevelen om de uwe en anderen te promoten’s online anonimiteit.

Is het legaal en veilig om VPN in Duitsland te gebruiken?

De Duitse overheid en het lokale bestuur is open genoeg om het gebruik van VPN's te legaliseren en gezien het grote aantal bewakingsprogramma's dat in het huidige tijdperk wordt uitgevoerd, is het de hoogste tijd dat u een beste Europese VPN voor Duitsland gaat gebruiken om uzelf online te beschermen.

Beste VPN voor Europa

Conclusie

Ondanks het feit dat er door de Europese autoriteiten een nieuw legioen wetten is aangenomen om de privacy van gebruikers te beschermen nadat het Facebook Cambridge Analytica-schandaal is verschenen, moet er nog veel worden gedaan om het online domein volledig te beveiligen tegen allerlei soorten gegevensoverdracht.

Gebruikers worden nog steeds kwetsbaar gelaten bij particuliere bedrijven en overheidsorganisaties die exorbitante hoeveelheden gebruikersgegevens proberen op te slaan. Onze beste gok tot nu toe, buiten deze puinhoop, blijft het gebruik van de beste Europese VPN en veilige internetpraktijken, zonder welke de kansen dat uw gegevens tegen u worden gebruikt, inderdaad altijd zeer hoog zullen blijven.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me