Beste gratis VPN-services in 2023

Als u een gratis VPN wilt omdat de betaalde providers don’niet binnen uw budget passen, kunt u verder gaan, maar wees voorzichtig.

Gratis VPN’s zijn lastige services, met veel dingen verborgen onder het oppervlak die u kunnen schaden.

Om ervoor te zorgen dat u alleen verder gaat met de veiligste VPN voor gratis downloaden, moet u onze gids doornemen.

Ik geef je een kort overzicht van de factoren waarmee je rekening moet houden voordat je je op een bepaalde service abonneert en geef je een overzicht van de beste gratis VPN voor 2023.

Hier is een korte samenvatting van onze 5 gratis top VPN-services in 2023

# 1: Surfshark: # 1 Aanbevolen VPN met een 30 risicovrije proefperiode.
Beste abonnement: $ 1,99 / maand (2-jarige deal)
# 2: ProtonVPN: Geen bandbreedtebeperking in de gratis service
# 3: Hide.Me: Gratis VPN die dat niet doet’t Houd logboeken bij
# 4: Windscribe: Gebruik tot 15 GB / maand gratis
# 5: OperaVPN: Deblokkeert Netflix US gratis

Veel gratis VPN’s schieten tekort, zelfs met het aanbieden van basisprivacy, waardoor het zwembad waaruit we konden kiezen ernstig beperkt was.

Maar toch doen we ons best om diensten in deze lijst te plaatsen die absoluut veilig waren om te gebruiken.

Hier Wij’heb de lijst samengesteld van 5 streng beveiligde VPN-services die u als gratis VPN kunt gebruiken.

Contents

Surfshark – Sterk aanbevolen provider met 30 dagen gratis VPN-proefversie

Surfshark is een VPN-service van topkwaliteit die naast de beste functies de beste beveiliging biedt’s geen volledig gratis service.

Dus waarom hebben we ervoor gekozen om bovenaan deze lijst met gratis VPN’s te staan?

Dat’s omdat Surfshark biedt een gebruiksvriendelijke, gratis proefperiode van 30 dagen waarin u de service met alle beschikbare functies zonder zorgen kunt gebruiken.

Als je dat niet doet’t blijf bij de dienst, dien een eenvoudig restitutieverzoek in met de live chat-ondersteuning en u krijgt uw geld terug. Ja, zo simpel is het.

Surfshark komt het dichtst bij een gratis VPN-service met zijn zeer betaalbare prijsaanbiedingen. Een abonnement van 2 jaar kost je gewoon $ 1,99 / maand.

Beste gratis VPN-services in 2023

En de provider geeft je een aantal behoorlijk goede redenen om dat bedrag te betalen en na de gratis proefperiode bij de service te blijven.

Netflix US werkt altijd met Surfshark, waar ter wereld je ook bent.

Torrenting wordt ondersteund door zijn 800+ sterke servernetwerk en beveiligd door DNS-lekbescherming.

U kunt de service op alle belangrijke platforms gebruiken met de gebruiksvriendelijke apps die door de provider worden aangeboden.

Livechat is er altijd om je te helpen als je vastloopt of klaar bent met deze VPN-installatie zonder problemen.

Snelheden zijn constant en snel en er is ook geen beperking op de bandbreedte.

Versleuteling van militaire kwaliteit en OpenVPN-protocol zijn beschikbaar om u een ondoordringbare internetbeveiliging te bieden.

Surfshark is de beste gratis VPN-keuze die je hebt’heb als je de service wilt gebruiken voor kortetermijnbehoeften, zoals voor een maand.

ProtonVPN: Geen bandbreedtebeperking op de gratis service

Deze provider biedt de zeldzame functie van onbeperkt bandbreedtegebruik als een gratis VPN-service.

Don’t neem deze functie licht op, omdat u in het gratis VPN-domein bandbreedtelimieten tegenkomt van maximaal 500 MB / maand.

ProtonVPN Gratis

Hierdoor kunt u deze gratis VPN zonder registratie of upgradeproblemen gebruiken zolang u wilt.

Deze VPN-provider’s gratis versie biedt eersteklas beveiliging die dat niet doet’t compromis gebruikersgegevens helemaal. Het coderingsniveau is sterk en er zijn geen IP-lekken gevonden in onze tests.

Het enige probleem is dat de snelheden soms slakachtig zijn, d.w.z. absoluut langzaam.

Maar dit wordt verwacht omdat alle gratis VPN’s beperkingen opleggen aan een of andere premium-functie en in ProtonVPN’In het geval beperkt het zijn snelheden en laat je ook niet streamen of Torrent.

Apps worden aangeboden voor alle belangrijke platforms zoals Windows, Mac, iOS en Android. En als u ooit wilt upgraden, is de betaalde versie altijd beschikbaar om een ​​veel betere ervaring te bieden.

Hide.Me: Gratis VPN die een strikt nullogboekbeleid volgt:

Nog een zeer veilige VPN-service, Hide.Me, is gevestigd in Maleisië, een beveiligde jurisdictie.

Hide.Me gratis

De provider biedt goede snelheden op alle 5 servers die het in zijn gratis service toewijst.

Dat doet het niet’Het bijhouden van uw activiteiten op welke manier dan ook en als we dat koppelen aan een goede codering, en aan u’heb gratis VPN-bescherming op hoog niveau.

Hide.Me heeft ook zijn nadelen vooral in de vorm van de beperking van het toewijzen van slechts 2 GB aan gegevens per maand aan zijn gebruikers.

  Tinder VPN speelt de rol van Cupido en blokkeert liefde hier in 2023

De lage limiet voor gegevensgebruik maakt de provider ook ongeschikt voor streaming en Torrenting of andere gegevensintensieve activiteiten.

U kunt deze service gebruiken op alle populaire apparaten en sommige niche-apparaten, zoals FireTV. Het biedt ook een Firefox-extensie.

Windscribe: gebruik tot 15 GB / maand / Torrenting vriendelijk

Als je dat niet doet’Om rekening te houden met de bandbreedtebeperking en serverbeperking, is er geen groot verschil tussen Windscribe’s gratis en betaalde diensten.

Door u te abonneren op deze service, kunt u hun adblocker gebruiken, wat een premium functie is en ongelooflijk goed werkt om onnodige hinder op het web weg te nemen.

Dit maakt de bandbreedtebeperking van 10 GB / maand veel nuttiger omdat u geen kostbare bandbreedte verspilt aan advertenties die u niet’wil het zien.

Windscribe gratis

Jij kan voeg een extra 5 GB toe bovendien door te tweeten over de service.

Dit is absoluut geen slecht koopje, want het zorgt ervoor dat je deze VPN gratis kunt gebruiken op een onbeperkte manier als je gewoon regelmatig browst.

De provider heeft wel een probleem met snelheden, maar het’niet vanwege throttling vanwege de gratis service.

Het probleem zit ook in de betaalde versie van deze service.

Live chat wordt verrassend aangeboden door Windscribe en hoewel het’s niet top, het’is nog steeds goed genoeg om uw belangrijkste technische problemen op te lossen.

U kunt deze VPN gratis gebruiken voor Windows, Mac en browsers, zodat u gratis een stabiele VPN-verbinding kunt verkrijgen via een eenvoudig installatie- en registratieproces.

Mobiel wordt niet ondersteund door Windscribe.

OperaVPN – Blokkeert Netflix:

De enige gratis VPN die Netflix kan deblokkeren, OperaVPN werkt alleen als een extensie in de Opera-browser.

OperaVPN Gratis

Over het algemeen doen we dat niet’t raadt u aan voor deze VPN te kiezen, omdat deze meerdere problemen heeft met IP-lekken en logboekregistratie, waardoor deze ongeschikt is voor Torrenting, browsen en andere soortgelijke activiteiten.

Maar als u de Amerikaanse versie van Netflix gratis wilt bekijken, kunt u voor deze service kiezen.

6 Belangrijke factoren voor het kiezen van de beste gratis VPN-service

We don’t kiest gewoon providers voor onze beste gratis VPN-lijst uit het niets.

Er zijn enkele zeer belangrijke factoren waarop we alle gratis providers beoordelen en controleren welke eruit springen en de test volgens deze factoren uitvoeren:

Bandbreedte Cap

De hoeveelheid gegevens die u elke maand kunt gebruiken, is misschien wel de meest kritische factor bij het kiezen van een gratis VPN-service.

Dit komt omdat bandbreedtebeperkingen begrijpelijk zijn met gratis VPN’s, omdat ze niet alles kunnen bieden wat betaalde providers doen. Maar wanneer deze limiet onder acceptabele niveaus komt, maakt het de VPN, hoe goed deze ook is, onbruikbaar.

Een groot voorbeeld hiervan is Tunnelbear, misschien wel de veiligste gratis VPN van allemaal.

Het biedt echter slechts 500 Mb bandbreedte elke maand, wat gewoon zielig is en zelfs niet goed genoeg is om u een paar dagen mee te gaan, zelfs met eenvoudig browsen.

Snelheid

Het’s stom om te verwachten dat gratis VPN’s even hoge snelheden bieden als hun betaalde tegenhangers.

Het aanbieden van hoge snelheden kost middelen en is een dure onderneming, waardoor deze functie volledig buiten bereik van gratis VPN’s is.

Toch is de stabiliteit van snelheden hier ongelooflijk belangrijk voor ons, dus zelfs als een VPN lage snelheden biedt op zijn gratis service, moeten deze snelheden constant zijn of anders verpest het de gebruikerservaring.

Server locatie

Gratis VPN’s don’t bieden alle aanwezige servers in hun serverpark aan.

Vaak is het aantal servers dat wordt aangeboden in gratis VPN-abonnementen vrij laag en ligt het in het bereik van 2-10 servers.

En zelfs dan zijn de servers meestal niet geoptimaliseerd om hoge snelheden te bieden, Torrenting te ondersteunen of Netflix te omzeilen’s geoblokken.

Meestal zijn deze problemen hardnekkig in gratis VPN’s, dus krijgen ze meestal een pass, maar daarna wordt gecontroleerd of de aangeboden servers IP-lekvrij zijn of niet.

De beste gratis VPN’s die in deze lijst worden aangeboden, don’t lekt uw IP helemaal via hun servers en hun snelheden zijn stabiel, zo niet snel.

Logbeleid

Logs van gebruikersactiviteit brengen gevoelige informatie met zich mee en mogen nooit worden bewaard omdat ze een inbreuk vormen op de privacy van gebruikers.

Bovendien, als een VPN logboeken bijhoudt, daar’s een grote kans dat het de gegevens die het in zijn bezit heeft zal verkopen.

Veel gratis VPN’s gaan via deze route, dat’s waarom providers die een strikt nullogbeleid volgen, werden opgenomen in de aanbevolen gratis VPN-lijst.

  8 Beste VPN voor school om websites en games te deblokkeren

lekken

VPN’s worden verondersteld uw echte IP te verbergen om uw anonimiteit online te behouden.

Deze anonimiteit kan echter worden aangetast als de VPN gevoelig is voor DNS, WebRTC of vergelijkbare IP-lekken.

IP-lekken zijn gevaarlijk, vooral tijdens gevoelige activiteiten zoals torrenting en het omzeilen van overheidscensuur. Top gratis VPN’s mogen nooit uw echte IP lekken.

Om dit te controleren, hebben we meerdere lektests uitgevoerd en alleen die VPN’s aanbevolen die ze allemaal zonder grote problemen hebben doorstaan.

Gebruikers vriendelijkheid

Zelfs de beste functies die door een VPN worden aangeboden, kunnen nutteloos worden als het platform waarop ze worden gebruikt niet gebruiksvriendelijk is.

Meestal vallen de apps die door een aanbieder worden aangeboden onder de gebruikersvriendelijkheid en als de app’De gebruikersinterface en UX zijn onhandig gedaan, de app is moeilijk te gebruiken, crasht vaak of reageert niet gedurende lange tijd, we zouden’t raadt de provider helemaal aan.

Zijn alle gratis VPN-services veilig in gebruik?

Meestal NEE!

Gratis VPN’s zijn vaak honeytrap-services of afgezwakte versies van betaalde VPN-services die er zijn om de gebruiker te dwingen de werkelijke VPN te kopen’s abonnement.

De laatste, d.w.z. degenen die worden aangeboden door de betaalde providers, zijn nog steeds goed, omdat ze beperkingen hebben, maar niet vaak betrouwbaar genoeg zijn om zich aan te melden.

De zelfstandige diensten zijn echter degenen die helemaal niet erg betrouwbaar zijn.

Meestal zijn het honingvallen, zoals eerder gezegd, die klanten naar binnen lokken door een gratis service aan te bieden en vervolgens snode activiteiten op de achtergrond uit te voeren.

Gratis VPN’s hebben gevangen met door malware geïnfecteerde apps, gegevenshandel, bandbreedteverheviging en veel meer problematische lopende zaken.

Dat’daarom herhalen we altijd dat gratis VPN’s niet door ons worden aanbevolen, omdat de kans groot is dat ze niet privé zijn en ook niet veilig genoeg zijn voor algemene gebruikers om zich op te abonneren.

Waarom gratis VPN’s nooit de beste VPN’s zullen zijn?

Gratis VPN’s worden in geen geval zonder beperkingen aangeboden.

In sommige gevallen bent u misschien buitengesloten van het volledige aantal servers dat door de provider wordt aangeboden en in sommige is de gegevenslimiet te laag om zelfs maar goed genoeg te overwegen om te browsen.

Snelheden worden krachtig vertraagd op gratis services door VPN-providers zelf en al dergelijke problemen en barrières bestaan ​​om ervoor te zorgen dat u kiest voor hun betaalde versies.

Er is een oud gezegde dat er geen gratis lunches ter wereld zijn,

Met gratis VPN’s lijkt het erop dat je het product zo krijgt.

De realiteit is anders omdat jij het product zou kunnen zijn. Veel gebruikers hebben ons verteld dat gratis VPN’s hun persoonlijke gegevens hebben gestolen en aan derden hebben verkocht.

Dit levert een ander probleem op.

Hoewel een gratis VPN je moet helpen anoniem te blijven, doen alleen echt goede services dat. Helaas vormen ze met veel gratis VPN’s een beveiligingsrisico.

Uw gegevens kunnen alleen worden verkocht als ze worden opgeslagen.

Veel gratis services hebben geen zogenaamd no-log beleid. Dit betekent dat de gegevens kunnen worden gevolgd en dat is een risico voor uw privacy. Gratis services zijn ook berucht om spam, advertenties en malware.

Gratis VPN tegen betaalde VPN

Zoals je inmiddels wel hebt begrepen, zijn gratis VPN’s aanlokkelijk, maar ze kunnen niet het soort prestaties bieden dat betaalde providers kunnen.

Gratis VPN’s, zelfs wanneer ze zeer veilig zijn en niet werken’t log uw gegevens (dat gebeurt zeer zelden), don’Het heeft u veel te bieden, behalve een aantal basisblokkeringsblokken en een beetje online anonimiteit.

Er zijn bijna altijd bandbreedtebeperkingen, ze kunnen niet voorbij de strenge VPN-verboden op sites als Netflix VS komen, ze doen vaak’t Ondersteuning Torrenting, ondersteuning bestaat niet, snelheden worden afgeremd en apps worden niet aangeboden voor sommige grote platforms en besturingssystemen.

Als je akkoord gaat met deze beperkingen en deze gestripte versie van een VPN wilt gebruiken, dan is het’is prima, maar als je dat niet doet’Als deze beperkingen u niet bevallen, moet u kiezen voor een betaalde provider.

Betaalde providers bieden de sterkste coderings- en tunnelingniveaus, don’t log uw gegevens, bied apps aan voor grote platforms, haal goede snelheden, deblokkeer Netflix en ondersteun veilige Torrenting.

Sommige topproviders bieden zelfs premium beveiligingsfuncties zoals Double VPN en Onion via VPN die je nooit gratis VPN’s zult zien aanbieden.

  Tinder VPN speelt de rol van Cupido en blokkeert liefde hier in 2023

Als je echter een beetje bang bent voor de hoge kosten die je misschien moet dragen als je voor een betaalde provider gaat, don’t veel zorgen maken.

Er zijn veel betaalbare VPN’s beschikbaar met ongelooflijke prestaties en stabiliteit om aan uw behoeften te voldoen.

De beste, goedkope VPN-service op dit moment is Surfshark.

Je kunt het abonnement van twee jaar krijgen voor slechts $ 1,99 per maand.

Het biedt 800+ servers, apps voor Android, Mac, Windows, iOS en FireTV, militaire codering, voor Torrenting geoptimaliseerde servers, Netflix-deblokkeerfunctie, livechatondersteuning en standaardondersteuning voor OpenVPN-tunnelprotocol.

voorts, Surfshark biedt een risicovrije proefperiode van 30 dagen aan, dus als je van de service houdt, kun je erbij blijven, maar als je dat niet doet’t, u kunt gemakkelijk om uw geld terug vragen.

Topbetaalde providers zoals Surfshark nemen uw privacy zeer serieus en zorgen ervoor dat er geen mazen zijn waardoor uw anonimiteit kan worden aangetast.

Gebruikerservaring wordt ook zeer gewaardeerd door dergelijke betaalde providers.

Het komt erop neer dat er enkele goede gratis VPN’s bestaan, maar deze zijn gewoon niet goed genoeg om u alles te geven waarnaar u op zoek bent.

De gevaren voor uw privacy en gegevens die ze opleveren, zijn ook hier een extra uitschakeling.

Bij veel gratis VPN-services is datahandel betrokken

Als je tegenwoordig het grootste probleem met de meeste gratis VPN-providers zou moeten identificeren, dan moet het wel het problematische aspect van datahandel zijn waar gratis VPN’s van genieten.

Als vuistregel geldt dat betaalde VPN’s meestal een nulregistratiebeleid volgen, maar gratis VPN’s registreren niet alleen uw gegevens, maar verkopen deze ook aan bronnen van derden, die we beschouwen als een ernstige inbreuk op uw recht op privacy als individu.

En het’s niet de obscure of minder bekende providers die hier hun hart ophalen.

Enkele van de meest populaire gratis diensten zijn schuldig bevonden aan het overgeven van gegevenshandel.

Overweeg Hotspot Shield, een zeer populaire provider die mensen beschouwen als de beste VPN voor Android in de gratis categorie.

Het feit dat het tot nu toe een ongekend half miljard app-downloads heeft vergaard, geeft dit idee nog meer geloof.

Een studie van het Centrum voor Democratie en Technologie heeft de onthulling opgeleverd dat deze populaire VPN gevoelige gebruikersgegevens verkocht aan zijn derde partijen.

De verkochte gegevens bevatten dingen als namen van gebruikers, hun apparaatnummers en zelfs de hoeveelheid bandbreedte die ze gebruikten.

Maar dit doet het niet’het eindigt hier als het bescheiden “HolaVPN” werd betrapt op het verkopen van bandbreedte van gebruikers aan derden.

Dit soort dingen breekt het vertrouwen van de gebruiker in zeer hoge mate en is de reden waarom we u vragen om uw keuze om gratis VPN-service te kiezen, te heroverwegen.

In onze studie aan de donkere kant van de VPN-industrie hebben we geconstateerd dat grote daders vrije providers waren met hun problemen variërend van gewone gegevenshandel tot het plaatsen van malware in apparaten van gebruikers zoals Betternet.

Conclusie

Wanneer u zonder veel kosten een VPN wilt krijgen, brengt u uw privacy in gevaar.

Dat’daarom raden we u aan te kiezen voor het volgende beste alternatief voor gratis VPN’s, d.w.z. een betaalde service die uitzonderlijk is in prestaties en dat niet doet’t kost te veel.

Onze top aanbevolen VPN hiervoor is Surfshark omdat het’is relatief goedkoop voor $ 1,99 / maand volgens zijn beste plan en heeft de beste beveiligings- en prestatienormen in de industrie.

Maar het grootste voordeel hier is dat je Surfshark 30 dagen gratis kunt gebruiken voordat je je eraan verbindt.

Maar als je de freebies nog steeds wilt proberen, don’t kies een andere provider dan degene die we in onze bovenstaande lijst hebben aanbevolen, zoals ProtonVPN, Windscribe, Hide.Me en OperaVPN.

Elke aanbieder hiervan is goed voor een specifieke taak zoals OperaVPN werkt met Netflix US.

Kies dus verstandig, want als u een verkeerde keuze maakt, kunt u grote gevolgen ondervinden, zoals privacy-invasies, malware, gegevensdiefstal en gegevenshandel.

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me