8 Beste VPN voor school om websites en games te deblokkeren

In deze zeer vooruitstrevende wereld kan men zich het leven en socialiseren niet voorstellen zonder internet. Zelfs met die vrienden, met wie je afkoelt op een bepaald feest of een bijeenkomst, vereist communicatie uiteindelijk het gebruik van sociale netwerken en boodschappers. En dit is precies de reden waarom de jongeren van tegenwoordig van technologie houden en koesteren, want zonder die manier is er geen manier om films te kijken, naar muziek te luisteren of games te spelen tijdens pauzes. Onderwijsinstellingen leggen uiteraard een beperking op aan het gebruik van internet voor genoemde doeleinden, maar je kunt altijd de beste VPN voor school / universiteit van BestVPN.Co gebruiken om volledige digitale vrijheid te krijgen! Het is immers…

Contents

8 Beste VPN voor school om websites en games te deblokkeren

 1. Beter om veilig te zijn dan sorry
 2. Hoe League of Legends op scholen te deblokkeren
 3. Waarom scholen websites, sociale media en games blokkeren?
 4. Waarom heb je de beste VPN voor scholen nodig
 5. Beste VPN voor scholen in 2023
 6. Beste VPN voor scholen Computers
 7. Wat te doen als Wi-Fi op school VPN blokkeert?
 8. School Unblocker Tools
 9. Websites op scholen deblokkeren
 10. Websites op school deblokkeren op Android & iOS-apparaten
 11. Schoolproxy versus beste VPN voor school
 12. Beste veelgestelde vragen over VPN voor school

Beter om veilig te zijn dan sorry

We weten dat je al je best doet op zoek naar hacks om sociale media te gebruiken of je favoriete online spel begint te spelen. Is het in plaats van gepakt te worden niet beter dan genezen? We krijgen tenslotte dat die scholastische activiteiten soms een beetje eentonig kunnen worden, en je kunt niet in de stemming zijn om altijd te studeren. Soms worden je hersenen gewoon gevoelloos. Het kan dus geen kwaad om wat plezier aan de zijlijn te hebben.

Beter om veilig te zijn dan sorry

Schoolfirewall blokkeert de toegang tot websites en sociale media? MOOI ZO! Koop een VPN om uw identiteit te beveiligen en geniet vervolgens van het deblokkeren van alles wat u maar wilt. Of je nu je favoriete Vlogs wilt inhalen, een bericht naar je vriend wilt sturen, je sociale media wilt bekijken of online wilt gamen, VPN’s zijn de ultieme oplossing voor het doen van de dingen die je leuk vindt, maar met extra voorzichtigheid en anonimiteit (knipoog).

Hoe League of Legends op scholen te deblokkeren

Uitgebracht op 27 oktober 2009, de “League of Legends” is een spel dat ruikt naar puur entertainment en plezier. Het bestaat als een van de meest populaire online games die ooit aan de wereld zijn gepresenteerd met letterlijk miljoenen spelers over de hele wereld, verliefd op zijn magische wereld, uitstekende verhaallijn en opmerkelijke personages die de algehele game-ervaring tot leven brengen.

Hoe League of Legends op scholen te deblokkeren

Omdat de populariteit echter blijft groeien, zijn scholen zich er terdege van bewust dat kinderen de lokale Wi-Fi kunnen gebruiken om het spel te spelen (vergelijkbaar met Town of Salem en anderen). Tegelijkertijd kan het echt irritant zijn om je midden in een missie te bevinden, alleen om los te koppelen vanwege lag-problemen. Nou, als je dit wilt voorkomen, is het tijd om een ​​VPN-service te krijgen!

Deblokkeer League of Legend

Waarom scholen websites, sociale media en games blokkeren?

Als we volledig onbevooroordeeld zijn, is het een verstandige beslissing om beperkingen op te leggen aan bepaalde websites, sociale media en games. De tijd die in schooluren wordt doorgebracht, zou immers moeten betekenen dat studenten zich volledig op hun studie concentreren. Wat de meeste scholen / hogescholen echter niet realiseren, is dat er veel legitieme online bronnen zijn die studenten helpen meer te leren en hun vaardigheden te vergroten.

Waarom scholen websites, sociale media en games blokkeren

Ja, je kunt honderden / duizenden zelfstudievideo’s over elk onderwerp op YouTube vinden. Tegelijkertijd kunnen studenten via internet communiceren met verschillende groepsleden tijdens presentaties en projecten. Hoewel het misschien verstandig is om ervoor te zorgen dat studenten zich aan hun onderwerpen houden “Aanvaardbaar gebruik” beperkingen, we geloven nog steeds dat de hardheid nu moet worden verminderd.

school vpn apk

Entertainment afgezien, veel geblokkeerde platforms bevatten een schat aan educatieve inhoud. En zelfs met de blokken, blijven studenten zoeken naar andere oplossingen waarmee ze kunnen doen wat ze willen doen. Het is dus beter om de vrije hand te geven, maar wees voorzichtig met verdachte websites, omdat je niet wilt dat de kinderen op je school teveel van hun studie afwijken!

Waarom heb je de beste VPN voor scholen nodig

Het lijdt geen twijfel dat draconische beperkingen uiteindelijk meer slecht dan goed kunnen doen. Dus in plaats van scholen die zich bezighouden met het blokkeren van informatie, moeten ze de studenten bevorderen en gratis toegang bieden. Omdat dat echter enige tijd zal duren, kunt u alleen vertrouwen op VPN’s om u volledige online vrijheid te geven. Hier is hoe VPN’s nuttig blijken te zijn op scholen:

 • Prive browsen – Scholen / hogescholen / universiteiten registreren en bewaken uw activiteit wanneer ze zijn verbonden met hun lokale netwerk. Dit betekent dat de beheerders en IT-specialisten van onderwijsinstellingen precies weten wat u online doet. Een VPN houdt uw browsen anoniem en uit de buurt van nieuwsgierige blikken, waardoor gegarandeerd wordt dat niemand uw online activiteiten kan volgen. Bekijk onze gids over de beste VPN-browser om te begrijpen welke browser het beste werkt op uw VPN.
 • Verbeterde beveiliging – Hoewel je onderwijsinstituut’s Wi-Fi is waarschijnlijk beveiligd met een wachtwoord. Het is nog steeds niet helemaal veilig. In feite kunnen kwaadwillende buitenstaanders een honeypot-aanval lanceren, waardoor alle gegevens verloren gaan, waardoor ze op je kunnen snuffelen of zelfs je telefoon of webcam kunnen hacken. VPN’s verhogen de beveiliging door al het inkomende / uitgaande verkeer te coderen!
 • Sites deblokkeren – Helaas worden sociale mediaplatforms, websites voor videostreaming en gaming-apps door veel scholen geblokkeerd. Hoewel de redenen voor het verbod begrijpelijk zijn, zijn er sommige studenten die dringend toegang nodig hebben tot bepaalde inhoud. Hier komen VPN’s binnen waarmee gebruikers hun locatie kunnen verplaatsen, waardoor inhoudsbeperkingen worden omzeild en websites worden gedeblokkeerd.
  Beste gratis VPN-services in 2023

Beste VPN voor school

Beste VPN voor scholen in 2023

Als het gaat om het vinden van de beste VPN’s voor scholen, is het noodzakelijk dat u uw due diligence uitvoert. Je wilt tenslotte niet dat de schoolbeheerder je klas binnenkomt en je vertelt dat je internet hebt gebruikt voor ongeautoriseerde doeleinden. De enige manier om veilig te zijn, is dus om de beste VPN’s voor scholen te vinden die verbazingwekkende betrouwbaarheid, ondersteuning, prestaties en serverbeschikbaarheid bieden. Onder de top beoordeeld en geanalyseerd door BestVPN.co, zijn onder meer:

Aanbieders Prijs ($) Functies Beoordeling Korting Bezoek aanbieder

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1.99Per maand

  • 800+ servers in 50+ landen
  • AES-256-GCM-codering
  • 24/7 live chat
  • Geen logboekbeleid
  • Ongelimiteerde gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Betrouwbare 83% korting Bezoek website
  Beoordeling lezen

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2.91Per maand

  • Meer dan 2000 servers in meer dan 140 landen
  • AES 256-bit codering
  • 24/7 live chat
  • Geen logboekbeleid
  • 5 gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Betrouwbare 73% korting Bezoek website
  Beoordeling lezen

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8.32Per maand

  • Meer dan 3.000 servers in 94 landen
  • AES 256-bit codering
  • 24/7 livechat
  • Geen logboekbeleid
  • 3 gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Betrouwbare 35% korting op website bezoeken
  Beoordeling lezen

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2.25Per maand

  • 1000+ servers op 100 locaties
  • 256-bit standaard codering van militaire kwaliteit
  • Live chat ondersteuning is uitstekend
  • Geen logboekprovider
  • 5 Multi-logins beschikbaar
  • Windows, Mac, Android, iOS-apps en Chrome-extensie

  Betrouwbaar 77% korting Bezoek site
  Beoordeling lezen

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12,99 $2.75Per maand

  • 3.700 servers in 60 landen
  • 256-bit AES-codering
  • 24/7 live chat
  • Strikt Geen logboekbeleid
  • 7 Gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% korting Bezoek site
  Beoordeling lezen

NordVPN

NordVPN is een in Panamese gevestigde provider, wat betekent dat het volledig veilig is voor de verplichte gegevensbewaarwetten van de 14 Eyes Alliance en andere landen met strikte internetwetten. Als je het gebruikt, gebruik je volledige anonimiteit op school. Functies zoals DNS-lekbescherming, automatische kill-schakelaar en dynamische IP’s, verhogen uw veiligheid verder. Het beste van alles: de VPN houdt NUL LOGS! (Lees NordVPN review voor meer)

Beste VPN voor scholen

Pros

 1. DoubleVPN voor maximale bescherming.
 2. 4205 Servers in 62 landen.
 3. P2P / Torrenting ingeschakeld.
 4. DDoS-bescherming.
 5. Geen logboekprovider.

Cons

 1. Dure maandelijkse prijzen.

Download NordVPN

VyprVPN

VyprVPN is gevestigd in Zwitserland en is een andere hitservice die een privacygericht product biedt voor volledige anonimiteit bij het gebruik van uw lokale schoolnetwerk. Het biedt een vloot van 700 ultrasnelle servers, verspreid over de hele wereld, die u kunt gebruiken voor het deblokkeren van websites. Je hebt zelfs voordelen zoals het Chameleon-protocol en de NAT-firewall, die helpt om throttling van ISP’s, schoolfirewalls te omzeilen en het is vooral gerangschikt als de beste VPN voor streaming.

VyprVPN voor school

Pros

 1. Chameleon Protocol voor privacy.
 2. DPI-bescherming en NAT-firewall.
 3. Gratis proefperiode van 3 dagen beschikbaar.
 4. Vijf gelijktijdige verbindingen.
 5. Fantastische snelheden voor Torrenting / Gaming / Streaming.

Cons

 1. Accepteert geen cryptocurrency.

Download VyprVPN

Express VPN

ExpressVPN is een aanbieder van Britse Maagdeneilanden, die een enorme reputatie op de markt heeft ontwikkeld omdat het ongelooflijk gericht is op anonimiteit. Het is een strikte No Logs-provider en dit is bewezen tijdens de Turkse autoriteitenzaak. Daarnaast biedt de provider 24/7 live chatondersteuning, 1500+ servers op 148 locaties en uitstekende codering met perfect voorgeheim! (Lees onze uitgebreide ExpressVPN-review)

ExpressVPN voor school

Pros

 • 1500 + Servers op 148 locaties.
 • 256-bit AES-codering.
 • Intuïtieve native apps.
 • 30 dagen restitutiebeleid.
 • Gecertificeerde logloze aanbieder.

Cons

 1. Dure prijzen.

Download ExpressVPN

CyberGhost

CyberGhost is een Roemeense aanbieder van VPN-services, beroemd om zijn gebruiksvriendelijke platformonafhankelijke apps, aantrekkelijk websiteontwerp, sterke OpenVPN-codering en enorme serverdatabase. Het biedt geweldige beveiliging voor het beveiligen van uw identiteit op school, terwijl het eenvoudig geografische beperkingen en inhoudsbeperkingen omzeilt. Het beste van alles: u heeft een gratis proefperiode van 7 dagen en 30 dagen restitutie beschikbaar. Don’t vergeet onze onpartijdige CyberGhost review te lezen.

CyberGhost voor college

Pros

 1. Ondersteuning voor meerdere platforms.
 2. 800+ servers wereldwijd.
 3. Geen logboekregistratiebeleid.
 4. Chrome-extensie beschikbaar.
 5. 5 gelijktijdige verbindingen.

Cons

 1. Verbetering van de snelheden.

Download CyberGhost

PureVPN

PureVPN is gevestigd in Hong Kong en is een uitstekende aanbieder voor het omzeilen van inhoudsbeperkingen terwijl u op uw school zit. Gemarkeerd als de beste VPN voor de VS, wordt geleverd met belangrijke functies die een VPN moet hebben. Het premium plan biedt een enorme lijst met geavanceerde functies voor maximale beveiliging, waaronder Automatic Kill Switch, NAT Firewall, WebRTC / IPv6 / IPv4 Leak Prevention, Split Tunneling en SOCKS5-proxy. U krijgt zelfs toegang tot 790+ servers in 140+ landen. Don’Vergeet niet onze gedetailleerde PureVPN-beoordeling te bekijken voordat u zich aanmeldt.

PureVPN voor middelbare scholen

Pros

 1. 790+ servers in 140+ landen.
 2. Beste budgetvriendelijke aanbieder.
 3. 5 gelijktijdige verbindingen.
 4. Ondersteuning voor meerdere platforms.
 5. Geavanceerd poort doorsturen.

Cons

 1. Sommige sessielogboeken.

Download PureVPN

Beste VPN voor scholen Computers

Veel school / hogeschool / universiteitsstudenten hebben misschien niet genoeg geld om uit te geven aan een VPN-provider, vooral gezien het feit dat de meeste een duur maandelijks abonnement hebben waarbij alleen waarde beschikbaar is als u kiest voor hun jaarlijks bovenstaande pakketten. Dit is waar GRATIS VPN’s binnenkomen. Hoewel je misschien niet dezelfde waarde ontvangt, krijg je best veel zonder een cent te betalen. Een van de beste opties zijn:

Windscribe

Windscribe is gevestigd in Canada en is een betrouwbare GRATIS VPN-service, die u goede functies biedt voor het deblokkeren van sites en het benutten van beveiliging wanneer u verbinding maakt met de lokale Wi-Fi van de school. Het biedt standaard een bandbreedte van 10 GB per maand, terwijl u de mogelijkheid hebt om te schakelen tussen acht verschillende serverlocaties. Om VPN te kunnen gebruiken, moet u een account aanmaken. Als je dat eenmaal hebt gedaan, geeft tweeten over de VPN je 5 GB extra en 1 GB telkens wanneer je een vriend uitnodigt om je aan te melden.

Beste VPN voor scholen Computers

Pros

 1. Bandbreedte limiet van 10 GB.
 2. Chrome-browserextensie.
 3. Responsieve klantenondersteuning.
 4. Snelle snelheden via IKEv2-codering.
 5. Gebruiksvriendelijke native apps.

Cons

 1. Geen livechat.

Hotspot Shield gratis

Hotspot Shield is gevestigd in de VS en is een andere geweldige optie voor freebies. Het biedt platformonafhankelijke compatibiliteit, samen met een Google Chrome-extensie voor snel deblokkeren. U hebt een datalimiet van 750 MB per dag, wat niet veel is, maar goed genoeg om eenvoudig geblokkeerde websites te bekijken. Er is zelfs een ingebouwde firewall en adblocker voor extra online veiligheid en privacy.

Hotspot Shield voor scholen Computers

Pros

 1. Dagelijkse toelage van 750 MB.
 2. Automatische dodingschakelaar.
 3. Geen DNS-lekken gedetecteerd.
 4. Chrome-extensie.
 5. Split Tunneling beschikbaar.

Cons

 1. Trage klantenondersteuning.

Verstop me

Hide.me biedt zowel betaalde als gratis diensten, net als de hierboven genoemde namen. Het enige verschil is dat het je 2 GB aan gegevens per maand geeft om mee te spelen. Andere functies die u ontvangt met het GRATIS abonnement zijn drie serverlocaties (Nederland, Canada en Singapore), verbinding maken met één apparaat, apps voor Windows, Mac, Android, iOS en zelfs Google Chrome.

Hide.me voor scholen Computers

Pros

 1. Chrome-browserextensie.
 2. 35 servers in 28 landen.
 3. Automatische wifi-bescherming.
 4. Cross-platform apps.
 5. Geen logboekprovider.

Cons

 1. Slechte snelheden.

Wat te doen als Wi-Fi op school VPN blokkeert?

De meeste scholen / hogescholen / universiteiten gebruiken sterke firewalls die Deep Packet Inspection (DPI) gebruiken voor het analyseren van de bestemming en het type van elk pakket. Dit helpt IT-beheerders om te bepalen wie toegang heeft tot onbeperkte websites via een VPN en deze vervolgens volledig te beperken, te beperken of te blokkeren. Om dit te voorkomen, moeten gebruikers kiezen voor providers die de “Stealth VPN” technologie.

Deze technologie kan al het inkomende en uitgaande VPN-verkeer door elkaar gooien / verhullen in regulier webverkeer, waardoor uw identiteit wordt gecamoufleerd wanneer u wordt onderworpen aan een Deep Packet Inspection (DPI). Overweeg het OpenVPN-protocol op poort 443 uit te voeren om de Stealth-modus te activeren. Hiermee kunnen gebruikers gemakkelijk door DPI-firewalls glijden. Neem contact op met het ondersteuningsteam van de provider waarmee u zich hebt aangemeld voor meer informatie over de OpenVPN-poort 443-verbinding. Als dit niet werkt, overweeg dan om geavanceerde obfuscatie te gebruiken.

Dit proces omvat het toevoegen van een dubbele coderingslaag aan uw VPN-netwerk, waardoor het vrijwel niet meer te blokkeren en zo anoniem mogelijk is. Het configureren van OpenVPN voor toegang tot Tor is een van de meest prominente obfuscation-technieken, maar gelukkig hebt u services die ingebouwde VPN-Over-Tor-ondersteuning bieden. Tot de meest prominente behoren NordVPN, AirVPN, PrivateVPN, PIA en TorVPN.

School Unblocker Tools

Als u op zoek bent naar VPN-alternatieven voor het deblokkeren van websites, sociale media en gaming op uw school / universiteit / hogeschool, dan moet u meer weten over Tor en SchoolTunnel. Tor is een zeer veilige methode om online anonimiteit te gebruiken, die uw internetverbinding versleutelt en duizenden knooppunten over de hele wereld laat passeren.

Het speelt ook een belangrijke rol in netwerkverduistering, waardoor het mogelijk wordt om de beveiliging van uw verbinding met VPN’s te verdubbelen. Als een andere optie, wilt u misschien SchoolTunnel uitproberen, een speciale service voor het deblokkeren van de toegang tot elke website van uw onderwijsinstituut. Het is een proxy-service, die zelfs hulp biedt bij het krijgen van onbeperkte toegang tot sociale media en YouTube-video’s.

Websites op scholen deblokkeren

 1. Selecteer een VPN-provider uit de bovenstaande lijst.
 2. Download de relevante applicatie voor uw apparaat van hun website.
 3. Na installatie opent u de VPN-app.
 4. Zoek een server waarmee u verbinding wilt maken.
 5. Selecteer het VPN-protocol voor verbinding.
 6. Inschakelen “Automatische dodingschakelaar”.
 7. Druk op de “Aansluiten” en geniet van het deblokkeren van websites!

Deblokkeer websites

Websites op school deblokkeren op Android & iOS-apparaten

 1. Selecteer een VPN-provider uit de hierboven genoemde namen
 2. Meld u aan voor de VPN-service door u te abonneren op een premium / gratis abonnement
 3. Download nu de app op het Android-apparaat van Google Play Store & op iOS-apparaat van iTunes
 4. Meld u aan bij de VPN-app met uw inloggegevens
 5. Maak verbinding met elke VPN-server wereldwijd & deblokkeer websites op school

Schoolproxy versus beste VPN voor school

Hoewel zowel VPN’s als proxy’s gebruikers de mogelijkheid bieden om websites naadloos te deblokkeren, zijn er enkele zeer ernstige verschillen tussen de twee. Proxy’s bieden bijvoorbeeld geen beveiliging en privacy voor het beschermen van uw online identiteit, wat betekent dat iedereen uw IP-adres kan traceren naar uw apparaat, daarom is het geen aansprakelijk oplossing voor het omzeilen van de inhoudsbeperkingen in uw school / universiteit / Universiteit.

Aan de andere kant zijn VPN’s uitgerust met heel veel codering / cijfers, die de algehele beveiliging van uw netwerk verhogen. Tegelijkertijd voegen ze een geweldige lijst van geavanceerde functies toe, zoals NAT Firewall, Automatic Kill Switch, Split Tunneling, DDoS Attack Preventing, DPI Protection, SOCKS5 proxy en nog veel meer die cruciaal zijn voor het benutten van volledige anonimiteit online!

Beste veelgestelde vragen over VPN voor school

Als het gaat om het vinden van de beste VPN’s voor school, kunt u veel opties op de markt tegenkomen, samen met een enorme lijst met onbeantwoorde vragen. Hieronder beantwoorden we enkele van de meest voorkomende voor u.

Welke VPN te gebruiken op school?

Op basis van de betrouwbaarheid, prestaties, ondersteuning, serverbeschikbaarheid en prijzen hebben we een enorme lijst met VPN-providers geanalyseerd en de meest prominente in de bovenstaande lijst genoemd. Selecteer een van NordVPN, ExpressVPN, VyprVPN, CyberGhost en PureVPN.

Hoe deblokkeer je websites op school?

Het proces is ongelooflijk eenvoudig en vereist geen raketwetenschap. Om websites te deblokkeren, hoeft u zich alleen maar aan te melden bij een VPN-service, de native app voor uw apparaat te downloaden, servers naar uw voorkeur te schakelen en op de verbindingsknop te drukken!

Dingen inpakken

We hopen dat deze gids je helpt bij het vinden van de beste VPN’s voor school waarmee je websites, sociale media en gaming eenvoudig kunt deblokkeren. Hoe dan ook, als u problemen ondervindt of aanbevelingen heeft, aarzel dan niet om hieronder een reactie te plaatsen. Aarzel ook niet om de gids te delen met je schoolvrienden, die het zat zijn om met deze irritante beperkingen om te gaan!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Tinder VPN speelt de rol van Cupido en blokkeert liefde hier in 2023