27 Beste VPN-browser – Beveiliging garanderen via VPN-browsers Gratis apps

Het internet is momenteel gevuld met kwaadaardige koppelingen, dubieuze software, auteursrechttrollen en meer van dergelijke dingen, die allemaal een aanzienlijk risico kunnen vormen voor uw online beveiliging en gegevensgevoeligheid. Populaire browsers krijgen echter niet het juiste deel van de beveiliging waardoor ze erg kwetsbaar zijn. De VPN die specifiek is geïnstalleerd voor browserbescherming, zorgt er in grote mate voor dat dit kansenvenster voor hackers gesloten blijft.

Uw veiligste gok voor het neutraliseren van deze bedreiging voor uw browsers is het implementeren van een beste VPN-service die’s privé, betaalbaar en betrouwbaar genoeg om uw verbinding en anonimiteit te allen tijde te beschermen.

Waarom de meeste veilige en privébrowser tijd nodig heeft?

Browsers zijn de meest gebruikte toegangspoorten tot internet voor mensen en bedrijven over de hele wereld. Het’is eigenlijk je venster op het gratis internet, maar wordt dat venster gebruikt om naar binnen te gluren? De meeste mensen doen dat niet’t nemen hun browserbeveiliging serieus. Ze gaan misschien voor antivirussen op hun pc's, maar als ze zich in plaats daarvan concentreren op het verkrijgen van beveiliging voor hun browsers, zullen de virussen en malware de pc mogelijk helemaal niet infecteren.

Moderne browsers zijn veiliger dan hun vorige versies, maar je kunt ze niet noemen “geharde” genoeg om alle online malware- en virusbedreigingen af ​​te weren die op hun pad komen.

In de meeste jaren hebben de meeste inbreuken op de beveiliging plaatsgevonden via onbeschermde browsers. En hoewel zelfs de veiligste browser ter wereld niet kan voorkomen dat een virus uw systeem aanvalt als u op een kwaadaardige link klikt (bewuste sabotage), kan een veilige browser zeker hackers, malware-professionals en zelfs degenen die doorgaan met het exploiteren van nul- dag kwetsbaarheden of probeer uw IP op te sporen.

Beste VPN-browser

Beste VPN-browser 2018 - Getest en geverifieerd

VPN's zijn de primaire verdedigingsvector tegen elke vorm van online bedreiging. Of u nu een apparaat hebt dat u wilt beveiligen of een browsesessie die u moet verbergen, VPN's zijn de krachtigste en meest holistische beveiligingshulpmiddelen die beschikbaar zijn.

Ze beveiligen uw gegevens door middel van hoogwaardige codering, bieden veilige protocolondersteuning, bieden meerdere servers, garanderen stabiele snelheden en bestaan ​​vooral om ervoor te zorgen dat de privacy van gebruikers nooit in het gedrang komt.

Maar ondanks alle andere VPN die beweren al deze functies te bieden, vallen er maar weinig op in termen van hoe robuust deze functies eigenlijk tot hun dienst staan. Voor uw browser hebt u alleen de beste VPN nodig die ervoor zorgt dat er nooit een beveiligingslek komt dat uw extreem gevoelige gegevens in gevaar brengt.

Hier is onze speciaal samengestelde lijst voor de beste VPN voor browsers 2018, met exclusieve handleidingen over providers, de functies die ze bieden, prijsplannen en meer.

Aanbieders Prijs ($) Functies Beoordeling Korting Bezoek aanbieder

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1.99Per maand

  • 800+ servers in 50+ landen
  • AES-256-GCM-codering
  • 24/7 live chat
  • Geen logboekbeleid
  • Ongelimiteerde gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Betrouwbare 83% korting Bezoek website
  Beoordeling lezen

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2.91Per maand

  • Meer dan 2000 servers in meer dan 140 landen
  • AES 256-bit codering
  • 24/7 live chat
  • Geen logboekbeleid
  • 5 gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Betrouwbare 73% korting Bezoek website
  Beoordeling lezen

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8.32Per maand

  • Meer dan 3.000 servers in 94 landen
  • AES 256-bit codering
  • 24/7 livechat
  • Geen logboekbeleid
  • 3 gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Betrouwbare 35% korting op website bezoeken
  Beoordeling lezen

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2.25Per maand

  • 1000+ servers op 100 locaties
  • 256-bit standaard codering van militaire kwaliteit
  • Live chat ondersteuning is uitstekend
  • Geen logboekprovider
  • 5 Multi-logins beschikbaar
  • Windows, Mac, Android, iOS-apps en Chrome-extensie

  Betrouwbaar 77% korting Bezoek site
  Beoordeling lezen

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12,99 $2.75Per maand

  • 3.700 servers in 60 landen
  • 256-bit AES-codering
  • 24/7 live chat
  • Strikt Geen logboekbeleid
  • 7 Gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% korting Bezoek site
  Beoordeling lezen

PureVPN - biedt hoogwaardige compatibele uitbreidingen met een beste VPN voor browser

Als je dat niet doet’t wilt wades van uw zuurverdiende geld uitgeven aan het verwerven van een VPN en zijn op zoek naar een betaalbare provider die dat niet doet’t compromis over functies van welke aard dan ook, Pure VPN is absoluut de perfecte keuze voor u.

Waarom is de meest veilige en privébrowser tijd nodig?

Het aanbieden van compatibele extensies voor populaire browsers zoals Firefox en Chrome, PureVPN heeft zoveel gedaan om beveiliging toegankelijk te maken en gemakkelijker in te stellen op browsers.

PureVPN is niet alleen goedkoper dan zijn concurrenten en biedt uitstekende compatibiliteit, maar doet ook nooit concessies aan de kwaliteit en uitgebreidheid van zijn functies. Met PureVPN kunt u geo-beperkte streaming-sites zoals Netflix US deblokkeren, toegang krijgen tot meer geavanceerde beveiligingsopties zoals een kill-schakelaar en split tunneling, tegelijkertijd inloggen via 6 apparaten / browsers en nog veel meer.

Maar momenteel doet PureVPN dat niet’t biedt een gratis proefperiode, dus u kunt de service niet testen voordat u zich erop abonneert. Als u echter voor een van de plannen betaalt, zult u er later nooit spijt van krijgen.

Pros

 1. Perfecte compatibiliteit als VPN voor browser
 2. DDoS-bescherming
 3. Toegewijde streaming-ondersteuning
 4. P2P- en Torrent-servers
 5. 750 + servers in 141 landen
 6. VPN-hotspot
 7. Nat Firewall
 8. Ondersteuning van meerdere protocollen, inclusief OpenVPN en L2Tp
 9. Maakt gesplitste tunneling mogelijk

Cons

 1. Houdt enkele logs bij
 2. Gratis proefperiode niet beschikbaar

Download PureVPN

NordVPN biedt browserbeveiliging op alle apparaten

Zoals met de rommel van zoveel apparaten, variërend van Macs tot Androids, doe je dat niet’t weet echt waar u mogelijk uw browser het meest bezoekt. Welk apparaat u ook via Nord VPN in uw browser gebruikt, biedt zeer apparaat-compatibele browserextensies voor uitstekende beveiliging op alle platforms.

NordVPN voor browsers

De provider biedt ook betere beveiligingsfuncties, waaronder een dubbele VPN-verbinding en toegang tot de optie Onion over VPN met uw browser. Maar een verharde browser is dat niet’t waar de functies stoppen. NordVPN heeft een serverinfrastructuur die 3700+ IP's in meer dan 60 landen omvat, zodat er geen bandbreedteknelpunten zijn en elke gebruiker een ongerepte service krijgt.

Het maandelijkse abonnement is een beetje duur bij NordVPN en kost $ 11,95, maar als je de beste waarde wilt, kun je je abonneren op hun beste driejarenplan dat je slechts $ 125,64 kost, eenmaal gefactureerd.

Pros

 1. Tor met VPN-functie voor Browser VPN
 2. Gratis proefperiode
 3. Dubbele codering beschikbaar
 4. 3359 servers in 60+ landen
 5. Meerdere betaalmethoden
 6. OpenVPN-, IKEv2 / IPSec-, L2TP / IPSec-, PPTP- en SSTP-protocollen
 7. SmartPlay-functie voor streaming-sites

Cons

 1. Duur maandelijks abonnement (niet goed voor kortetermijngebruikers)

Download NordVPN

Private Internet Access zorgt voor hogere snelheden als VPN voor browsers

Het grootste probleem met veel VPN's is dat ze de neiging hebben om de snelheden te veel te vertragen, maar Private Interent Access of PIA hebben gewonnen’dat doe ik niet. PIA is een van de snelste VPN's op de markt en bij het uitvoeren van de lichtgewicht Chrome-extensie biedt het geen problemen, of u uw browser gebruikt om continu te streamen of anoniem op internet surft.

Private Internet Access VPN voor browsers

Ga naar een van de Reddit voor de beste herhaling van onze beoordeling van deze service’s threads gerelateerd aan best vpn reddit. PIA is een toptekening van Reddit-threads en honderden gebruikers bevelen het actief aan als een Top VPN voor browser of een ander apparaat. PIA is een van de betere VPN's op het gebied van een aantal servers en biedt momenteel ongeveer 3081+ servers in meer dan 28 grote landen. De provider biedt mogelijk geen nieuwe functies zoals Onion via VPN, maar zelfs de basisfuncties werken hier uitstekend.

Op het gebied van prijzen zijn de beste plannen de jaarlijkse en tweejaarlijkse plannen. Abonnement voor twee jaar kost je slechts $ 69,95, terwijl het jaarabonnement eenmaal wordt gefactureerd op $ 39,95, waardoor je altijd waar voor je geld krijgt.

Pros

 1. Zero Speed ​​Throttling als VPN voor browser
 2. OpenVPN, L2TP / IPsec ondersteund
 3. P2P-ondersteuning beschikbaar
 4. Geen logboeken
 5. 5 Gelijktijdige verbindingen
 6. Onbeperkte Bandbreedte

Cons

 1. De speciale apps zijn een beetje moeilijk te gebruiken voor nieuwkomers

Ontvang privé-internettoegang

ExpressVPN - de robuuste VPN voor browser

De duurdere services zijn over het algemeen een uitschakeling in elke productcategorie, maar Express VPN rechtvaardigt het hoge prijskaartje door het te koppelen aan uiterst robuuste functies. Deze VPN zorgt voor razendsnelle snelheden in browsers en laat je nooit in de steek wat betreft beveiliging. Beschermd door AES 256-codering van militaire kwaliteit, kunt u uw gegevens routeren via 148+ serverlocaties in maar liefst 94 landen.

Express VPN voor browser

ExpressVPN garandeert een hoge gebruikersvrijheid met de allerbeste apparaat-compatibele apps en extensies die het gebruik van zijn VPN-functies voor alle soorten gebruikers een fluitje van een cent maken. Voor streamers deblokkeert deze VPN spectaculair alle geo-beperkte inhoud overal ter wereld, en koppel dat met andere premium functies zoals 24/7 live ondersteuning, uitgebreide gidsen en split tunneling, en je hebt een winnaar.

Maar deze service doet dat niet’t komen goedkoop als het jaarplan kost $ 99,95 en het’s hun beste waardeplan. Het andere plan voor zes maanden kan worden onderschreven voor $ 59,95.

Pros

 1. Krachtige lijst met functies voor een naadloze ervaring als VPN voor browser
 2. Speciale apps en extensies voor browsers
 3. Sterke versleuteling van militaire kwaliteit
 4. Ondersteuning van meerdere protocollen
 5. Geen logboekbeleid

Cons

 1. Geen speciale P2P-servers
 2. Duur ten opzichte van concurrerende diensten

Download ExpressVPN

TorGuard biedt eenzijdige anonimiteit als de beste VPN voor browser

TorGuard is vernoemd naar een van de veiligere browsers ter wereld en heeft op ons en veel andere VPN-enthousiastelingen indruk gemaakt met zijn grimmige beveiliging en hoge gebruiksfuncties.

Torguard VPN voor browser

TorGuard biedt toegang tot maximaal 3000+ servers in meer dan 50 landen en is een uitstekende keuze als streaming VPN voor browsers. Naast integrale ondersteuning via speciale apps op alle platforms, heeft deze VPN-provider ook een Stealth VPN-functie voor degenen die op zoek zijn naar wat extra beveiliging online. Er zijn geen IPv6-lekken of DNS-storingen bekend met Torguard en de snelheden bleven fenomenaal tijdens onze proef.

De tariefplannen zijn echter een beetje ingewikkeld, omdat je bij elk abonnement een aantal over de hele linie krijgt met een mengeling van exclusieve functies. Hun beste plan blijft het jaarlijkse abonnement dat $ 59,99 kost. Je kunt ook gaan met hun kwartaalplan, dat verrassend betaalbaar is voor slechts $ 19,99 eenmaal gefactureerd.

Pros

 1. Tor-model biedt meer beveiliging als VPN voor browser
 2. Sterke coderingsniveaus
 3. Stealth VPN-beveiligingsfunctie
 4. 3000+ VPN-servers in 50 landen
 5. Toegewijd IP-adres

Cons

 1. Plannen zijn erg duur
 2. Functiepakketten kunnen verwarrend zijn

Download TorGuard VPN

Beste VPN-browser Gratis 2018

De meeste gratis VPN-services die er zijn, stellen hun gebruikers enorm teleur en er is een kwestie van vertrouwen wanneer ze zich voor iedereen aanmelden. Er zijn echter nog steeds enkele namen die hun naam hebben behouden en nu dienen als een belichaming van privacy en de volledige bescherming van de gebruikersintegriteit.

Deze providers hebben altijd op onze lijst gestaan ​​omdat ze zo weinig zijn. In deze lijst van de beste gratis VPN voor browsers 2018 hebben we er alles aan gedaan om alleen die namen aan onze gewaardeerde gebruikers te geven die ons of zichzelf nooit teleurstellen bij goedkope gimmicks die gebruikelijk zijn voor andere niet zo goede gratis VPN-services.

Hier is de lijst:

TunnelBear - De beste allround VPN voor browsers

Als er één gratis Browser VPN Free-service is die de betaalde providers kan evenaren wat betreft het bieden van eersteklas online beveiliging aan internetbewoners, dan is Tunnelbear dat wel. Een VPN met cartoonberen die alle gebruikersinterfaces overstromen, biedt Tunnelbear veerkrachtige servers verspreid over 20 landen. Deze gratis VPN neemt de taart voor het bijhouden van nul logs en nooit rommelen met uw gegevens in tegenstelling tot andere gratis VPN-diensten op de markt.

Beste VPN-browser Gratis 2018

De enige uitschakeling bij Tunnelbear is de datalimiet. Met 500 MB per maand raakt het zo snel op dat je niet van meer dan een paar browsesessies kunt genieten. Maar wacht, we bij BestVPN.co hebben een hack gevonden om u meer van deze service te geven.

Tweet over Tunnelbear en je krijgt 1 GB extra gegevens per maand. Dat maakt het te moeilijk om weerstand te bieden. Tunnelbear biedt ook geweldige compatibele apps en extensies om al uw browsers anoniem te laten werken.

Pros

 1. Top Gratis VPN-service voor browsers
 2. 5 gelijktijdige apparaatverbindingen mogelijk
 3. Krachtige encryptie
 4. Naadloze en goed afgeronde gebruikersinterface

Cons

 1. Gegevenslimiet is 500 MB / maand
 2. doesn’t ondersteunt peer to peer of P2P.

Blockless - Eenvoudig te gebruiken voor beginners als VPN voor browser

Veel apps en software zijn zo ingewikkeld dat beginners en beginners er heel gemakkelijk van worden uitgeschakeld. Blockless is echter een gratis VPN-service voor browsers waarmee allerlei gebruikers eenvoudig online verbinding kunnen maken via een beveiligde internetverbinding.

Blockless VPN voor browser

Het enige dat u hoeft te doen om toegang te krijgen tot deze VPN is om u aan te melden bij Blockless. Hoewel het niet’t biedt gebruikers de kans om de server van hun keuze te kiezen, omdat dit automatisch gebeurt, er waren geen vertragingen bij het testen van deze service. De download- en uploadsnelheden zijn een beetje gedaald, maar ze waren goed als je bedenkt dat dit een gratis service is.

Het wordt gebruikt door meer dan een half miljoen mensen, wat volumes van zijn mogelijkheden en service spreekt als de beste gratis VPN voor browser.

Pros

 1. Zeer eenvoudig te implementeren en gebruiken als een gratis VPN voor browsers
 2. Speciale apps beschikbaar
 3. Hogere snelheden in vergelijking met andere gratis VPN's

Cons

 1. Beperkte reeks functies

Windscribe - De beste gegevenslimiet als VPN voor browser

Deze VPN is zonder twijfel een van de meest genereuze services in de gratis VPN-markt. Windscribe biedt zijn gebruiker de kans om 10 GB aan gegevens per maand te gebruiken. De datalimiet die hier beschikbaar is, is minstens 5 keer meer dan bij andere VPN's, maar de vrijgevigheid doet dat niet’daar eindigt het.

Windscribe VPN voor browser

Met Windscribe is er geen limiet aan het aantal apparaten waarmee u verbinding kunt maken. Bovendien worden de compatibele apps geleverd met een functie genaamd Cruise Control waarmee u automatisch verbinding kunt maken met de snelste server die momenteel beschikbaar is.

Maar als je dat niet doet’Net als de server waarmee u bent verbonden, kunt u kiezen tussen andere VPN-servers. Windscribe biedt een extensie voor Chrome en een add-on voor Firefox om een ​​holistische beveiligingsdekking te bieden voor uw browse-ervaring. Windscribe is ook populair als een van de beste VPN voor torrents en dat zelfs gratis tot een bepaalde limiet.

Pros

 1. Hoge gegevenslimiet voor de beste prestaties als VPN voor browser
 2. Onbeperkte apparaatverbindingen
 3. Functies ad-blocker en firewall
 4. Ondersteunt P2P / Torrenting

Cons

 1. Open VPN-protocol niet beschikbaar
 2. Storingen komen veel voor

Zenmate - Een betrouwbare VPN-provider voor browsers

Met jarenlange marktervaring en waarschijnlijk de meest erkende naam in het gratis VPN-domein, is Zenmate een VPN-gratis browser die zelden teleurstelt.

Zenmate VPN voor browser

Het aanbieden van een onbeperkte datatoegang, het gebruik van Zenmate is de voorkeurskeuze van miljoenen mensen over de hele wereld voor het deblokkeren van geo-beperkte inhoud en het omzeilen van autoritaire firewalls.

De snelheden kunnen soms gemiddeld zijn, maar het biedt 4 servers die u de kans geven om diegene te vinden die het beste bij u past. De coderingsstandaarden zijn sterk en er zijn tot nu toe geen gegevenslekken bekend bij deze provider. Zeker het proberen waard! (Controleer Zenmate review voor meer gedetailleerde informatie)

ZoogVPN behoudt een hoge privacy als VPN voor browser

Logboeken bijhouden en die gegevens vervolgens omzetten in een verkoopbaar goed is een veel te vaak voorkomend probleem in gratis VPN's. Maar ZoogVPN kan worden vertrouwd voor het feit dat dit niet zijn bedrijfsmodel is in zijn gratis VPN-service.

Zoog VPN voor browser

Deze provider heeft beperkte functies als Browser Free VPN, maar biedt ultra-grade beveiliging voor alle soorten browsers. Bij deze service worden geen logboeken bijgehouden, waardoor het een betrouwbaar domein is om op uw online privacybehoeften te vertrouwen.

In de gratis service biedt het momenteel een limiet van 2 GB bandbreedte samen met toegang tot 3 VPN-servers, 128-bits codering en beperkte P2P-ondersteuning. Dus als je gewoon een VPN wilt die je aanwezigheid online beveiligt zonder te overboord te raken met zijn functies, dan is ZoogVPN waar je de juiste match vindt.

Pros

 1. Strikt gegevensbeleid als VPN voor browser
 2. 2 GB datakap
 3. Biedt relatief sterke codering
 4. Snelle servers

Cons

 1. Langzame facilitering van klanten
 2. Verbinding met één apparaat beschikbaar

Beste VPN-browser voor Android

Android-smartphones zijn zeer vatbaar voor malware-aanvallen en pogingen om gegevens over te hevelen omdat ze een aantrekkelijk doelwit zijn voor hackers vanwege een groot aantal mensen die het besturingssysteem gebruiken. Om de extreem gevoelige gegevens op uw smartphone te beveiligen, heeft u een veilige VPN nodig voor uw Chrome-browser op Android. Hieronder hebben we twee solide VPN-services gegeven die u de beste bescherming garanderen en uw browsesessies voor Android helemaal beveiligen:

IvacyVPN - Biedt Split Tunneling-functie als VPN-browser voor Android

Op Android-browsers hebt u VPN's nodig die prioriteit geven aan snelheid en prestaties boven al het andere. En dat’is precies waar Ivacy VPN’De exclusieve Split Tunneling-functie is handig. Er kunnen tientallen apps zijn verbonden met internet op je Android en met de functie Split Tunneling kun je alleen sommige geselecteerde apps zoals je browser via de beveiligde verbinding routeren.

Ivacy VPN voor browser

Ivacy VPN biedt wereldwijd meer dan 100 serverlocaties, ondersteuning voor meerdere protocollen inclusief OpenVPN, codering van militaire kwaliteit, vijf gelijktijdige aanmeldingen en een geweldige Chrome-extensie.

Je kunt het nu maar liefst 5 jaar krijgen door slechts $ 60 te betalen. Deals don’t komen beter dan degene die worden aangeboden door deze VPN. Moet voor Android-browsers hebben.

Pros

 1. Maakt Split Tunneling mogelijk om hogere snelheden te garanderen als een Browser VPN voor Android
 2. 450+ servers op 100 verschillende locaties
 3. 5 gelijktijdige aanmeldingen
 4. Geen bandbreedtebeperking
 5. Ondersteuning van Mutliple-protocol
 6. Blokkeert geo-beperkte inhoud zoals Netflix

Cons

 1. Geen gratis proefperiode
 2. Geen Bitcoin of Crypto-restitutie beschikbaar

Ontvang Ivacy

IBVPN - Blokkeert schadelijke inhoud als VPN-browser voor Android

Met meerdere add-on en extensies voor alle belangrijke browsers is IB of Invisible Browsing VPN een topkeuze van Best VPN voor een VPN-browser voor Android. Het’s eenvoudige, gemakkelijk te gebruiken client-apps en extensies, hebben het een immens populaire service voor beginners en beginners gemaakt.

IBVPN voor browsers

Maar dat doet het niet’het betekent niet dat deze aanbieder zelf een beginner is in termen van functies of beveiliging. Het biedt AES-256 militaire codering, ondersteuning van meerdere protocollen inclusief OpenVPN & L2TP, 200 servers op 63 locaties, Tor over VPN, Double VPN en een kill-switch voor een holistisch beveiligingsnet voor Android-gebruikers. Het beste pakket met alle functies is hun jaarlijkse Ultimate VPN-abonnement dat slechts $ 58.06 kost.

Pros

 1. Biedt 200 servers voor maximale deblokkering van websites met geografische beperking als VPN-browser voor Android
 2. Tor Over VPN
 3. Dubbele VPN-functie
 4. Automatisch opnieuw verbinden om gebruikers te beschermen in geval van storingen
 5. nadelen:

Cons

 1. Kan soms vrij langzaam zijn
 2. Niet geschikt voor Torrenting

Ontvang IBVPN

Beste VPN-browsers Overzicht

Browsers worden gebruikt om toegang te krijgen tot internet, maar de manier waarop ze werken, functioneren en reageren op verschillende besturingssystemen varieert sterk. Hier is een overzicht van de beste VPN voor browser op verschillende apparaten:

Beste VPN-browser voor pc

Pc's heersen nog steeds als een van de meest populaire apparaten die worden gebruikt om toegang tot internet te krijgen. Dit komt door de fantastische compatibiliteit die pc's bieden aan browsers zoals Chrome en Firefox, waardoor de gebruiker optimale tevredenheid en toegankelijkheid van functies kan bereiken.

VPN's kunnen eenvoudig op pc's worden geïnstalleerd, zoals we in ons stuk voor de beste VPN voor pc in detail hebben laten zien. Bijna elke VPN biedt compatibele apps en browserextensies voor gebruik met pc. Hier zijn de beste 3 beste VPN voor browser voor pc:

 1. ExpressVPN - Eenvoudige installatie en configuratie als een VPN-browser op alle pc's.
 2. PureVPN - Zeer betaalbare prijsplannen voor Browser VPN op pc's.
 3. Private Internet Access - Meest populaire service als Browser VPN op pc's.

Beste VPN-browser voor iPhone

De introductie die de toekomstige proliferatie van smartphones over de hele wereld heeft gestimuleerd, iPhone blijft een van de meest iconische merken van onze tijd. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, kunnen iPhones echter net zo gemakkelijk besmet raken met malware en virussen als op andere apparaten.

Het is absoluut noodzakelijk dat u een VPN koppelt met uw browser op uw iPhone om een ​​veilige, beveiligde en geoptimaliseerde surfervaring te garanderen. Hier zijn onze top 3 keuzes voor uitstekende VPN's die compatibel zijn met iPhone-browsers:

 1. NordVPN - iOS-compatibele app beschikbaar voor VPN-browser op iPhone.
 2. TorGuard - maakt iPhone-beveiliging robuuster als VPN-browser voor iOS.
 3. PureVPN - Ondersteuning Streaming met hoge snelheden als een VPN-browser op iPhone.

Beste VPN voor Tor Browser

Tor Browser is geïntroduceerd om de beveiliging te verhogen die een browser zich kan veroorloven voor een gebruiker. Tor Browser gebruikt het uienrouteringsconcept om gebruikersgegevens te beschermen en hun IP-adressen te verbergen. Dit is een zeer geprefereerde keuze voor veel technisch onderlegde gebruikers met gevoelige gegevensbeschermingsbehoeften.

Niet elke VPN kan ultra-compatibiliteit bieden voor gebruik met een Tor-browser. De beste VPN voor Tor Browser biedt speciale functies zoals UI boven Tor en Split Tunneling om hoge prestaties en nul vertragingen te garanderen. Hier zijn onze Top 3 VPN-keuzes voor de Tor Browser.

 1. NordVPN - Top of the line functie UI boven VPN als VPN voor Tor Browser.
 2. ExpressVPN - Ongelooflijke reeks servers beschikbaar als VPN voor Tor Browser.
 3. TorGuard - inherent compatibele VPN met Tor Browser.

Beste VPN voor Chrome-browser

Chrome is misschien wel de meest populaire browser ter wereld, waardoor het een zeer aantrekkelijk doelwit is voor sabotage- en hackpogingen. Gebruikers die de Chrome-browser hebben geïmplementeerd, moeten extra voorzichtig zijn en ervoor zorgen dat de beveiliging altijd in hun handen is.

De beste VPN voor Chrome Browser zijn die lichtgewicht zijn, compatibele extensies bieden, uw ervaring optimaliseren, don’t gas snelheden en doe nooit concessies aan uw veiligheid. Hier’is een overzicht van onze top 3 VPN-keuzes die het allemaal en meer kunnen bieden voor Chrome-browsergebruikers:

 1. ExpressVPN - Toegewijde extensies beschikbaar als VPN voor Chrome Browser.
 2. PrivateInternetAccess - Zorgt voor hogere snelheden als VPN voor Chrome Browser.
 3. NordVPN - Dubbele VPN voor extra beveiligingsfunctie beschikbaar voor Chrome Browser VPN.

Beste VPN voor UC Browser

UC Browser is een geweldige aanvulling op uw browserrepertoire. Het is snel, handig en vooral gemakkelijk te gebruiken. Zelfs UC-browser, die zijn oorsprong vindt in Chinese ontwikkelaars, kan echter een groot beveiligingsprobleem zijn als het niet wordt gebruikt met een VPN.

Hieronder presenteren we de lijst van onze beste VPN voor UC-browser:

 1. PrivateVPN - All-round beveiliging en protocolondersteuning als VPN voor UC Browser.
 2. ExpressVPN - Probleemloze en compatibele VPN voor UC Browser.
 3. TorGuardVPN - Bewaakt uw anonimiteit online op UC Browser.

Browser-alternatieven

Afgezien van de meer populaire browsers die vaak worden gebruikt, zoals Chrome en Firefox, zijn er meerdere alternatieve browsers beschikbaar voor diegenen die op zoek zijn naar wat extra beveiliging.

Vooral deze browsers bieden interne robuuste beveiliging vanuit hun platformen, waardoor de risico's die zich voordoen bij het doorkruisen van het online domein sterk worden geëlimineerd.

Onder hen raden we u aan om Tor Browser te gebruiken, die uw gegevens codeert en waarmee u uw IP kunt verbergen. Het is gebaseerd op het concept van Uienroutering, waarbij verschillende gecodeerde gegevensstromen uw gegevens verspreiden, waardoor het voor snoopers moeilijk is om ze in handen te krijgen.

Sommige andere voorkeursbrowser-alternatieven kunnen diegene zijn die gebaseerd zijn op het Chromium technologische model zoals Comodo Dragon en SRWare Iron. Op basis hiervan kunnen ze extra veilig zijn en toch gebruiksvriendelijk blijven.

Epische browser is een andere haalbare optie voor degenen die een browser met VPN willen die dat niet doet’t houdt activiteitenlogboeken bij alsof het gebeurt in de conventionele Chrome-browser. Maar om toegang te krijgen tot deze functie, moet u de privé-browsermodus activeren en er is ook de optie om uw internetverbinding te routeren via een proxy.

Beste VPN voor veelgestelde vragen over de browser

Wat is een VPN-browser?

Browsers kunnen onzeker zijn wat betreft het beschermen van uw online beveiliging in dit tijdperk van steeds consistentere en hardere malwareaanvallen en hackpogingen, waardoor uw gevoelige gegevens een ernstig risico lopen. Met een Top VPN kunt u uw browser veiliger gebruiken en er zeker van zijn dat uw internetactiviteiten verborgen, beschermd en beschermd zijn tegen nieuwsgierige blikken.

Een browser met VPN, eenvoudig gezegd, is een browser die wordt gebruikt met een goede VPN om risico's voor gegevens te minimaliseren en maximale beveiliging uit te breiden om de systeemkwetsbaarheden van de browser zelf te dekken.

Hoe werkt Browser VPN?

Het werkt door uw gegevens te coderen en vervolgens door een beveiligde tunnel te verzenden volgens het door u gekozen protocol. U kunt een Browser VPN krijgen door een extensie aan de browser zelf toe te voegen of door de VPN-app-client op uw apparaat te installeren.

Hoe wijzig ik mijn VPN op Chrome?

Als u ooit uw browser met VPN in Chrome wilt wijzigen, moet u eerst de VPN-extensie van uw browser verwijderen. Hier’s hoe het is gedaan:

 1. Ga naar Instellingen > Meer hulpmiddelen > uitbreidingen > Verwijderen

Installeer nu elke andere beste VPN van uw keuze als apparaatclient-app of browserextensie voor maximale online anonimiteit en beveiliging.

Conclusie

De laatste tijd is er een toename van zaken die naar voren komen die aangeven hoe belangrijk het is om uw gegevens te beschermen. Het Cambridge Analytica-schandaal in de VS was bedoeld als een wake-up call voor internetburgers over de hele wereld.

Of het nu gaat om browsers, pc's of smartphones, hackers proberen altijd via elke beschikbare mogelijkheid in uw systeem in te breken. En zolang we kunnen’Om altijd de inherente beveiligingsfuncties van deze platforms te beheren, kunnen we onszelf nog steeds beschermen door een VPN te gebruiken en veilige browsepraktijken te volgen, zoals het herkennen en wegblijven van kwaadaardige links.

Bij BestVPN.co streven we er altijd naar om voor iedereen een veilig internet te bouwen. We zijn niet alleen geïnteresseerd in internetbeveiliging, maar hebben een visie op het beschermen van gebruikers’s persoonlijke gegevens. Als je aanbevelingen, suggesties voor verbeteringen of zelfs waardevolle kritiek hebt om met ons te delen, voel je vrij om dit te doen in de reacties hieronder.

Похожие статьи

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me