19 Beste VPN voor Opera – Doorbreek geografische beperkingen via Opera VPN

Browsers zijn de standaard toegangspoorten tot het web, waardoor ze onmisbaar zijn voor iedereen die het web wil doorkruisen. Opera biedt een van de meer populaire en gemakkelijk te gebruiken browsers, met een breed scala aan extra functies, voor een meer gestroomlijnde ervaring. Maar ondanks dat het enorm nuttig is, is uw Opera Browser niet volledig veilig. Het verkrijgen van een goede VPN uit de lijst met VPN's is uw enige buffer tussen veilig browsen en een gegevenscatastrofe.

19 Beste VPN voor Opera 2018

 1. Opera sluit zijn ingebouwde VPN-service af
 2. Opera Browsers Privacy Concerns in 2018
 3. Waarom Opera Browser VPN een must is voor elke Netizen
 4. Beste VPN voor Opera 2018
 5. Beste VPN voor Opera gratis
 6. Hoe Opera VPN te gebruiken
 7. Beste VPN voor Opera op Android
 8. Opera Browser VPN werkt niet
 9. Beste veelgestelde vragen over VPN voor Opera
 10. Opera Browser VPN-beoordelingen
 11. Top 6 Opera VPN-add-ons 2018

Om je meer te leren over waarom je de beste VPN voor Opera nodig hebt, is hier een uitgebreide gids over het onderwerp, met gedetailleerde lijsten voor de beste VPN's voor de browser, nieuws over Opera’s ingebouwde VPN, gerelateerde privacykwesties en meer.

Beste VPN voor Opera

Opera sluit zijn ingebouwde VPN-service af

Ingebouwde VPN's in elke vorm van webtoegangssoftware zijn altijd van enorm belang. Op dezelfde manier bood Opera, een van de populairste webbrowsers die er was, tot voor kort een ingebouwde gratis VPN-service aan. Nu heeft het echter de beslissing genomen om zijn VPN-service af te sluiten, als een speciale app op Android- en iOS-platforms.

De ingebouwde VPN voor de webbrowser zal er nog steeds zijn, maar nu als een afzonderlijke extensie. Ondanks dat Opera geen specifieke redenen geeft waarom het deze stap heeft genomen, speculeren velen in de industrie dat ze het hebben gedaan om SurfEasy VPN te promoten en hun VPN-aanbod te stroomlijnen.

SurfEasy VPN is een populaire service die meer functies biedt dan Opera’s ingebouwde VPN en werd in 2015 overgenomen door Opera.

Opera Browser VPN

Opera’s VPN-service was gratis, maar het bood wel een premium betaalde versie voor $ 29,99 per jaar met de naam Opera VPN Gold. Deze premium service bood betere snelheden en meer servers. Als u nu een Opera VPN Gold-abonnement hebt, wordt u automatisch overgezet naar een jaarlijks abonnement met SurfEasy Ultra-abonnement. Maar omdat SurfEasy nog steeds geen ingebouwde VPN-optie is, heeft de browser nu weinig compatibele beveiligingsopties.

Dus als u een veiligere, gemakkelijk te gebruiken browser wilt aanschaffen, volgen hier enkele aanbevelingen van onze kant.

 1. Google Chrome - De wereld’s Meest populaire browser met compatibiliteitsopties voor meerdere VPN-extensies
 2. Mozilla Firefox - A Goed ontvangen, een veilige browser met beschikbare VPN-add-ons

Als je nog steeds meer focus op beveiliging wilt, kijk dan eens naar browsers zoals Tor, Comodo Dragon & Yandex die zijn gebouwd voor extra bescherming.

Opera Browsers Privacy Concerns in 2018

Zonder VPN-bescherming zijn bijna alle populaire browsers tegenwoordig kwetsbaar, of het nu Chrome, Firefox is of waar we het hier over hebben, namelijk Opera. Dit komt omdat moderne hackers enorm in staat zijn geworden om iedereen en iedereen die op dit soort browsers werkt onbeschermd te volgen.

De enige manier om ze af te weren en ze buiten uw paden te houden, is om het u moeilijk te maken om u te volgen en u kunt dit alleen doen via een Beste VPN, die niet alleen uw gegevens codeert, maar volgt door een beveiligd protocol te bieden voor het transport daarvan gegevens via het web, waardoor een gelaagd beveiligingssysteem wordt geboden.

Opera heeft misschien niet veel kieren in zijn wapenrusting, maar de wereld wordt steeds meer verstikt met alle nieuwe surveillancecampagnes en datahordes die worden beheerd door zowel autoriteiten als bedrijven.

Waarom Opera Browser VPN een must is voor elke Netizen

Opera-browser is nu eigendom van een Chinees consortium genaamd Golden Brick Capital Private Equity. Gezien het feit dat Opera Browser gegevens tot op zekere hoogte opslaat en dat het moederbedrijf in China ligt, kunnen uw gegevens op elk moment worden blootgesteld aan de Chinese autoriteiten vanwege hun strikte wetgeving inzake gegevensbewaring.

Een Opera browser VPN is de buffer die u nodig hebt om uw gevoelige gegevens te beveiligen tegen dergelijke dwingende bedreigingen. Deze nieuwe webwereld is niet meer veilig genoeg voor gebruikers om onbeschermd door te gaan. Je moet zelf voor je privacy zorgen door een Opera browser VPN aan te schaffen, voordat ook jij flummoxed achterblijft, zoals miljoenen wanneer datalekschandalen, vergelijkbaar met het Cambridge Analytica US Scandal opduiken.

Beste VPN voor Opera

Beste VPN voor Opera 2018

Zoals eerder in deze review ook vermeld, kan elke goede hacker gemakkelijk via je Opera Browser in je systeem binnendringen’s onbeschermd. Een VPN is uw beste keuze om uw privacy en anonimiteit te beschermen, maar niet elke VPN is geschikt voor de taak die u ermee wilt doen. De beste VPN voor Opera Browser moet een breed scala aan functies hebben, een groot aantal servers bieden, de beste coderingsstandaarden bezitten en bovenal betrouwbaar zijn om nooit concessies te doen aan uw online privacy.

Hier is een overzicht van de beste VPN voor Opera-browser in 2018:

Aanbieders Prijs ($) Functies Beoordeling Korting Bezoek aanbieder

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1.99Per maand

  • 800+ servers in 50+ landen
  • AES-256-GCM-codering
  • 24/7 live chat
  • Geen logboekbeleid
  • Ongelimiteerde gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Betrouwbare 83% korting Bezoek website
  Beoordeling lezen

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2.91Per maand

  • Meer dan 2000 servers in meer dan 140 landen
  • AES 256-bit codering
  • 24/7 live chat
  • Geen logboekbeleid
  • 5 gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Betrouwbare 73% korting Bezoek website
  Beoordeling lezen

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8.32Per maand

  • Meer dan 3.000 servers in 94 landen
  • AES 256-bit codering
  • 24/7 livechat
  • Geen logboekbeleid
  • 3 gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Betrouwbare 35% korting op website bezoeken
  Beoordeling lezen

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2.25Per maand

  • 1000+ servers op 100 locaties
  • 256-bit standaard codering van militaire kwaliteit
  • Live chat ondersteuning is uitstekend
  • Geen logboekprovider
  • 5 Multi-logins beschikbaar
  • Windows, Mac, Android, iOS-apps en Chrome-extensie

  Betrouwbaar 77% korting Bezoek site
  Beoordeling lezen

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12,99 $2.75Per maand

  • 3.700 servers in 60 landen
  • 256-bit AES-codering
  • 24/7 live chat
  • Strikt Geen logboekbeleid
  • 7 Gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% korting Bezoek site
  Beoordeling lezen

ExpressVPN - Biedt 148 serverlocaties als een Opera Browser VPN

Soms hebt u meer nodig dan alleen online beveiliging. Met de toename van de populariteit van streamingdiensten, moet u zich nu abonneren op alleen die VPN's die de meerderheid van geo-beperkte inhoudssites zoals Netflix US kunnen deblokkeren.

ExpressVPN is een van de beste VPN voor Opera Browser in termen van ongekende deblokkeerfuncties. Of je nu Amazon Prime US wilt bekijken of Popcorn Time wilt gebruiken, deze VPN’s 148+ serverlocaties zullen u nooit teleurstellen.

ExpressVPN voor Opera Browser

De service is gestroomlijnd, lijdt vrijwel nul storingen, biedt hoge snelheden en doet dat niet’t uw browser te veel belasten om de prestaties te beïnvloeden. Met een abonnement krijgt u toegang tot meerdere compatibele apps en een gemoderniseerde internetbeveiligingsinfrastructuur met AES 256-coderingsstandaarden, ondersteuning voor meerdere protocollen en een strikt nullogboekbeleid. De plannen zijn echter een beetje aan de hogere kant geprijsd met hun beste plan kost $ 99,95 voor een jaarlijks abonnement.

Pros

 1. Diverse serverinfrastructuur voor de beste ondersteuning als VPN voor Opera Browser
 2. Speciale apps en extensies voor browsers
 3. Sterke versleuteling van militaire kwaliteit
 4. Ondersteuning van meerdere protocollen
 5. Geen logboekbeleid

Cons

 1. Geen speciale P2P-servers
 2. Plannen zijn vrij duur en moeten worden verzacht

Download ExpressVPN

NordVPN - biedt eenvoudige ondersteuning voor mobiele apps als VPN voor Opera Browser

Deze provider is een van de meest gewilde services in de wereld van VPN's. Als u op zoek bent naar een VPN die de juiste functies en meer biedt voor een redelijke prijs, dan is dit waar uw zoekopdracht moet eindigen. NordVPN legt de nadruk op de beveiliging en biedt dubbele VPN, UI via VPN en zelfs speciale IP's om te kunnen omgaan met de uiteenlopende privacybehoeften van zijn gebruikers.

NordVPN voor Opera Browser

Het is ook niet traag op het gebied van deblokkering en is een van de weinige services waarvan bekend is dat ze VPN-verboden op sites als Netflix US omzeilen. Als u een Opera Browser-gebruiker in China bent, kunt u met NordVPN de verstikkende beperkingen en de beruchte Great Firewall omzeilen om een ​​ongehinderde gebruikerservaring te bieden.

Het enige nadeel van deze service blijft dat u niet rechtstreeks toegang hebt tot de live klantenondersteuning. Er is een ondersteuningsknop op de website, maar het is een soort interne zoekmachine die antwoorden haalt uit een gids en repository voor probleemoplossing. Een live ondersteuningsfunctie is wat ze moeten toevoegen. NordVPN is compatibel met alle populaire besturingssystemen via zijn lijn met speciale client-apps voor elk platform. Het maakt gebruik van AES-256 voor codering en biedt ondersteuning voor meerdere protocollen, waaronder OpenVPN- en L2TP-protocollen.

Er is een opwindende tijdelijke aanbieding om een ​​abonnement van 3 jaar te krijgen voor slechts $ 99,00 dat beschikbaar is bij de provider en u kunt profiteren van de beste functies voor een fractie van de kosten.

Pros

 1. Beste Opera Browser VPN voor Android OS
 2. Geen verplichting 3 dagen gratis proefperiode
 3. Dubbele codering beschikbaar
 4. 3359 servers in 60+ landen
 5. Meerdere betaalmethoden
 6. OpenVPN-, IKEv2 / IPSec-, L2TP / IPSec-, PPTP- en SSTP-protocollen
 7. SmartPlay-functie voor streaming-sites

Cons

 1. Duur maandelijks abonnement

Download NordVPN

TorGuard.net - Stealth Proxy-functie als een Opera Browser VPN

Net als de zeer veilige Tor Browser waarnaar het is vernoemd, heeft deze VPN een van de beste privacygeoriënteerde functies voor gebruikers van alle VPN's. Met TorGuard zouden hackers het zeker moeilijk hebben om in uw browser in te breken.

Dit zal gebeuren omdat deze VPN een ongelooflijke Stealth VPN-functie biedt die uw VPN niet alleen als normaal verkeer kan laten lijken, waardoor uw ISP u niet kan uitkiezen, het zal ook de coderingslagen rond uw datapakketten vergroten.

Torguard VPN voor Opera

Bovendien hebben ze de meest responsieve klantenondersteuning die altijd beschikbaar is met een snel antwoord op al uw vragen over problemen, probleemoplossing, clientproblemen en meer. Torguard biedt onbeperkte snelheden en bandbreedteverbruik, samen met vijf gelijktijdige verbindingen, 3000+ servers en ondersteuning voor OpenVPN-protocol. Het enige waar ze nu aan moeten werken, zijn hun verwarrende prijsplannen waarin elke bundel een andere set functies biedt met verschillende prijzen. Als ze dit onderdeel stroomlijnen, kan Torguard de score nog verder verbeteren.

Ze bieden momenteel vier soorten plannen, maar hun beste plan blijft het “Anonieme VPN” abonnement dat $ 9,99 / maand kost en alle juiste functies bevat. Torguard biedt ook een speciale beveiligingsbundel voor e-mailbeveiliging voor $ 6,95 / maand.

Pros

 1. Nieuw IP-aanbod voor thuisgebruik als Opera Browser VPN
 2. Sterke coderingsniveaus
 3. Stealth VPN-beveiligingsfunctie
 4. 3000+ VPN-servers in 50 landen
 5. Toegewijd IP-adres

Cons

 1. Navigeren door de apps / website / prijsplannen kan verwarrend zijn voor nieuwkomers

Download TorGuard VPN

PrivateInternetAccess - Ingebouwde mogelijkheid om advertenties en malware te blokkeren asana Opera Browser VPN

Private Internet Access of PIA is een simplistische maar krachtige VPN-service die nu favoriet is geworden bij de gebruiker. De service ervan lijkt nooit te verdwijnen, ongeacht hoeveel gegevensbandbreedte u er door gebruikt of hoeveel snelheid u momenteel gebruikt om er een zanderige VPN van te maken die u moet hebben als u van streaming houdt. Lees bijgewerkte privé toegang tot internet.

Deze VPN is een van de weinige services waar u zeker van kunt zijn dat alle functies die u hebben beloofd briljant zullen werken. Ondanks dat het zich in de VS bevindt, wat op geen enkele manier een favoriet land is voor gegevensprivacy, heeft PIA nooit te maken gehad met een gênant schandaal voor datalogging. Dit spreekt boekdelen over de service’de integriteit van het beschermen van alle gebruikers op hun route naar het web.

Het biedt 5 gelijktijdige verbindingen, meerdere client-apps voor elk platform, speciale P2P-ondersteuning, AES 256-codering en ondersteuning van meerdere protocollen, waaronder L2TP en OpenVPN. Maar toch, PIA mist meer volwassen beveiligingsfuncties zoals Double VPN en split tunneling, wat zeker een minpunt is. Hun beste plan, qua prijsstelling, is de 2-jarige deal die slechts $ 69,95 kost. PIA biedt ook een jaarlijks abonnement van $ 39,95 dat eenmaal wordt gefactureerd.

Pros

 1. Deblokkeert Netflix VS en andere streaming-sites als een Opera VPN
 2. OpenVPN, L2TP / IPsec ondersteund
 3. P2P-ondersteuning beschikbaar
 4. Geen logboeken
 5. 5 Gelijktijdige verbindingen
 6. Onbeperkte Bandbreedte

Cons

 1. De speciale apps zijn een beetje moeilijk te gebruiken voor nieuwkomers

Ontvang privé-internettoegang

PureVPN - Biedt exclusieve Split Tunneling-functie voor geoptimaliseerde Opera VPN-ondersteuning

Terwijl Opera Browser dat niet doet’t veel ondersteuning biedt in termen van het aanbieden van compatibele VPN-add-ons zoals andere browsers, PureVPN lijkt dat probleem te omzeilen door een uitstekende Split Tunneling-functie te bieden waarmee je alleen selectieve apps met je VPN kunt uitvoeren terwijl anderen wegblijven. Dit kan uw Opera Browsing optimaliseren als geen ander VPN.

PureVPN voor Opera Browser

Afgezien hiervan biedt PureVPN een uitstekende beveiligingsfunctie zoals Double VPN en Onion over VPN. Het heeft ook AES 256-codering en ondersteuning van meerdere protocollen voor maximaal gebruikersgemak. Deze VPN werkt het beste met deblokkeringsservices en kan je toestaan ​​je aan te melden bij Netflix US of een andere soortgelijke service, ongeacht waar je je momenteel bevindt in de wereld. En bovendien, deze service is het niet’helemaal niet duur. Integendeel, het is de goedkoopste goedkoopste VPN en voor slechts $ 69 voor een volledig abonnement van 2 jaar, niemand kan er zelfs in de buurt komen wat betreft het bieden van de beste waar voor uw geld.

De enige neergang met PureVPN is dat het beperkte logs van gebruikers bijhoudt, maar u kunt erop vertrouwen dat de service uw informatie niet in gevaar brengt tenzij u zich overgeeft aan criminele activiteiten.

Pros

 1. Gebruik een breed scala aan functies als Opera Browser VPN voor de beste prijzen
 2. DDoS-bescherming
 3. Toegewijde streaming-ondersteuning
 4. P2P- en Torrent-servers
 5. 750 + servers in 141 landen
 6. VPN-hotspot
 7. Nat Firewall
 8. Ondersteuning van meerdere protocollen inclusief OpenVPN en L2Tp
 9. Maakt gesplitste tunneling mogelijk

Cons

 1. Houdt enkele logs bij
 2. Gratis proefperiode niet beschikbaar

Download PureVPN

Beste VPN voor Opera gratis

Gratis diensten zijn altijd hot cake-eigenschappen geweest, ongeacht de branche, en hetzelfde geldt in het geval van gratis VPN's. Betaalde services zijn misschien een stuk beter op het gebied van prestaties, betrouwbaarheid en grote functiepakketten, maar de aantrekkingskracht van gratis VPN's is gewoon te moeilijk om soms te weerstaan.

Als u echter niet voorzichtig genoeg bent, kan een gratis VPN zeker een riskante acquisitie blijken te zijn. Dat’s omdat Gratis diensten op de een of andere manier geld moeten verdienen en velen van hen beginnen zich te verdiepen in duistere praktijken zoals het loggen en verkopen van gebruikersgegevens en het gebruik van hun client-apps om malware-agenten te planten om de klokken te laten rinkelen.

Dit laat een zeer beperkend venster achter in termen van geloofwaardige gratis VPN-services voor gebruikers om uit te kiezen. Maar don’geen zorgen, we hebben het allemaal voor u uitgezocht. Hier is de lijst van de beste VPN voor Opera Free inclusief alleen de meest geloofwaardige providers met de meest ongelooflijke functies:

Windscribe - biedt 10 GB gegevens als een Opera Browser VPN

Gratis VPN's zijn zelden genereus in hun aanbod en vaak kom je bij het zoeken naar een goede gratis VPN vrij gierige diensten tegen. Windscribe doet dat echter helemaal niet en is zo gul als een gratis VPN kan krijgen.

Windscribe VPN voor Opera Browser

Je krijgt 10 GB bandbreedtelimiet per maand en je kunt er zelfs een extra 5 GB aan toevoegen als je over de service tweet. Deze VPN biedt ook een ongekende 8 serverlocaties en onbeperkte apparaatverbindingen.

Als u van plan bent deze VPN te gebruiken voor lichtgewicht browsesessies op uw Opera Browser, dan Windscribe’het aanbod zal zeker genoeg zijn om de hele maand te duren. De enige dud met de service is dat het vatbaar kan zijn voor frequente storingen, waardoor het soms voor grote periodes offline gaat.

Pros

 1. Royale gratis VPN-abonnementen voor Opera Browser
 2. Onbeperkte apparaatverbindingen
 3. Functies ad-blocker en firewall
 4. Ondersteunt P2P / Torrenting

Cons

 1. Open VPN-protocol niet beschikbaar
 2. Storingen komen veel voor

HotSpotShield - Een van de meest vertrouwde VPN's voor Opera Browser

HotspotShield VPN wordt door maar liefst 550 miljoen gebruikers wereldwijd gebruikt en behoeft geen introductie. Zelfs degenen die toevlucht hebben’t had veel interactie met de wereld van VPN's, heb de naam van deze VPN gehoord vanwege het enorme bereik. Het is een van de beste keuzes van gebruikers geweest voor het omzeilen van verstikkende beperkingen door autoriteiten.

Hotspot VPN voor Opera Browser

Maar de laatste tijd heeft HotspotShield vele controverses doorgemaakt die zijn geloofwaardigheid ernstig ondermijnen. Maar sinds die incidenten heeft de provider hard gewerkt om zijn imago opnieuw op te bouwen en zijn plaats opnieuw te vestigen als een van de beste gratis VPN's wereldwijd. Het biedt twee verschillende versies, d.w.z. de gratis VPN-service en de betaalde tegenhanger Hotspot Shield Elite-modus. De eerste wordt geleverd met 500 MB gratis data per dag en biedt slechts één serverlocatie in de VS..

Pros

 1. 500 MB data cap per dag voor Opera browser
 2. Amerikaanse serverlocatie verstrekt
 3. Compatibele apps beschikbaar

Cons

 1. doesn’t biedt meer dan één verbinding
 2. Verdacht van frequente slip-ups in dienst

Tunnelbear - Houdt nul logs vast als een Opera Browser VPN

Tunnelbear biedt een zeer veilig, betrouwbaar gratis VPN-abonnement en is een van onze vaste functies op de lijst voor de beste VPN's. De compatibele apps werken wonderwel goed op allerlei platforms en besturingssystemen en dat doen ze niet’t vertraag of beperk uw bandbreedte te veel. Voor Opera Browser verbetert deze VPN uw browse-ervaring en kunt u steeds veiliger blijven door een expliciet vermeld nullogboekbeleid.

TunnelbearVPN voor Opera Browser

Het biedt 500 MB limiet voor datalimieten per maand met het gratis abonnement, maar u kunt het altijd upgraden om onbeperkt bandbreedtegebruik te bereiken door u te abonneren op een betaald abonnement. Met hun beste plan dat voor een jaar op $ 59,88 komt’Met een abonnement, kunt u geo-beperkte streamingwebsites deblokkeren, toegang krijgen tot 20 serverlocaties en uzelf beschermen met hun hoge coderingsstandaarden.

Pros

 1. Beste gratis VPN-service voor Opera-browser
 2. 5 gelijktijdige apparaatverbindingen mogelijk
 3. Krachtige encryptie
 4. Naadloze en goed afgeronde gebruikersinterface

Cons

 1. Gegevenslimiet is 500 MB / maand
 2. doesn’t ondersteunt peer to peer of P2P

Top 6 Opera VPN-add-ons 2018

In de bovenstaande koppen hebt u geleerd over VPN's die het meest geschikt zijn om buiten / binnen de Opera-browser te activeren. De genoemde opties kunnen echter voor velen in de betaalde sectie enigszins duur zijn, daarom dachten we dat we’d voeg nog een lijst toe voor onze collega-operaliefhebbers. Hieronder vindt u een lijst met de Top 10 Opera VPN-add-ons, op basis van hun beoordeling hier. Zorg ervoor dat je ze bekijkt!

 1. ZenMate VPN
 2. Virtueel schild
 3. Privatix voor Opera
 4. Hola Beter internet
 5. TunnelBear VPN
 6. WebRTC-besturing

Hoe Opera VPN te gebruiken

Opera Browser niet’t biedt veel ondersteuning in termen van een compatibele extensie voor VPN's, in vergelijking met andere browsers zoals Chrome en Mozilla die veel browser-add-ons en extensies hebben die door VPN-providers zelf zijn ontwikkeld.

Dus als u VPN-beveiliging voor uw Opera Browser wilt verkrijgen, moet u deze verkrijgen via systeem-compatibele apps die door VPN's zelf worden aangeboden. Hier’s hoe je daarmee kunt doorkomen:

 1. Ga naar elke beste VPN’s website en download de meest compatibele systeemclient-app na het kopen van een abonnement.
 2. Installeer het op uw systeem.
 3. Voer uw gebruikersgegevens in wanneer daarom wordt gevraagd (d.w.z. voer uw VPN-gebruikersnaam en -wachtwoord in).
 4. Selecteer nu een server waarmee u verbinding wilt maken en start de VPN-service.
 5. U voert nu alle webactiviteiten op uw Opera Browser uit met behulp van uw VPN.

Beste VPN voor Opera op Android

Android-gebruikers groeien elke dag en omdat het een van de meest gerichte mobiele besturingssystemen van hackers is, neemt de behoefte aan bescherming toe. Als u een van degenen bent die toegang heeft tot het web via Opera Browser op Android, zijn hier de beste VPN's voor Android die zeker de exclusieve beveiligingsdekking kunnen bieden die u nodig hebt: Detailgids “Beste VPN voor Android” voor meer waardevolle info.

 1. IPVanish VPN
 2. PrivateVPN
 3. CyberGhost VPN
 4. IvacyVPN
 5. AirVPN
 6. VPNUnlimited
 7. OpenVPN voor Android
 8. VyprVPN
 9. MullvadVPN
 10. Betternet VPN

Beste Android VPN voor Opera

Opera Browser VPN werkt niet

Opera, zoals elke software, wordt geleverd met een behoorlijk aantal problemen, fouten, vastlopen en crashes, maar dat is er niet’t een probleem waarvoor geen oplossingen bestaan.

Dit zijn de Top 3-fouten die u zou kunnen doorlopen op Opera met hun geverifieerde, werkende oplossingen:

Opera-browser start / werkt niet op Windows 10

Als uw Opera-browser niet werkt op versies van Windows 10 of hoger, moet u controleren of u de nieuwste beschikbare versie hebt geïnstalleerd of niet.

Om dit op te lossen, ga naar Opera Menu en klik op Over Opera. Hier ziet u of er updates beschikbaar zijn. Laat de update installeren en het probleem zou zeker zijn opgelost. Deze oplossing kan ook werken voor andere problemen zoals vastlopen en crashes.

Opera opent maar het’gaat niet verder, d.w.z. pagina's worden niet geladen

Om dit probleem te omzeilen, update je je browser of stop je gewoon alle zware plug-ins zoals Flash. Het echte probleem is dat deze plug-ins gemakkelijk malware-geïnfecteerd kunnen raken en de browser kunnen stoppen met werken.

Voor crashes

Gebruik beide bovengenoemde oplossingen om dit probleem te omzeilen, maar als dit nog steeds aanhoudt, moet u uw antivirussoftware zo snel mogelijk afschaffen, omdat deze vaak de werking van veel programma's kunnen verstoren, waardoor een conflict ontstaat.

Opera Browser VPN-beoordelingen

Bij BestVPN.co zijn we altijd van mening dat de mening van echte gebruikers van een bepaalde service het belangrijkst is en dat ze bij elke beoordeling zeker moeten worden meegewogen. In deze review hebben we nu een Quora-gebruikersrecensiessectie toegevoegd naast onze reguliere Reddit-beoordelingsindicatoren om onze gebruikers een meer holistische service te bieden:

Beste VPN voor Opera Reddit Review

Reddit bestaat als een van de grootste online communities voor het verkrijgen van informatie over alles van technologie, gezondheidszorg, lifestyle en verschillende andere industrieën. Onder deze zijn de beste VPN-reddit-services, die noodzakelijk zijn om te overleven in deze wereld waar internetbeperkingen met de dag toenemen. Hieronder volgen enkele beoordelingen van klanten over de beste VPN's voor Opera:

Hier kunnen we een gebruiker zien praten over de betrouwbaarheid van het OpenVPN-protocol en hoe u het handmatig kunt instellen. Hij raadt het gebruik van gratis VPN-services af. Hoewel we het met dit punt eens zijn, zijn er nog een paar GRATIS namen die net dat beetje extra doen (hierboven vermeld). Ten slotte biedt hij een link naar een verzameling VPN's met de topnamen NordVPN, PureVPN, PIA, ExpressVPN en TorGuard.

Reactie van discussie redditspider64’s commentaar van discussie "Opera VPN alternatief".

Nog een Redditor in dezelfde thread die om alternatieven voor Opera VPN vraagt, nadat de browser zijn in-app-service heeft afgesloten. De VPN is de oprichting van MIT- en CERN-wetenschappers. Als zodanig kunt u zich opgelucht voelen om grote anonimiteit online te ontvangen voor het vrij en ononderbroken verkennen van internet. Zorg ervoor dat je het premium-abonnement kiest in plaats van het gratis.

Reactie van discussie TomNotMike’s commentaar van discussie "Opera VPN alternatief".

Beste VPN voor Opera Twitter Review

Vanwege het gebrek aan compatibiliteit door de browser voor VPN's, waren er niet veel directe aanbevelingen voor de Beste Opera VPN op Twitter. Integendeel, veel gebruikers prezen de ingebouwde VPN-service, die momenteel is opgeheven. Vervolgens is onze bovenstaande gids de meest opt ​​verzameling van systeem-compatibele VPN-services voor het verbeteren van de browser’s beveiliging.

Beste VPN voor Opera Quora Review

Op Quora waren de meeste gebruikers en experts uit de industrie, wiens antwoorden we in detail hebben besproken, van mening dat de ingebouwde VPN door de Opera Browser in werkelijkheid geen VPN is. Ze bestempelden deze VPN als meer een proxy-service dan een VPN. In een van de beste antwoorden die we van het platform hebben gehaald, werd vermeld dat de Opera VPN geen veilige optie was voor gebruikers en dat het enige was dat het internetverkeer van gebruikers via hun bedrijf werd omgeleid’s servers. Helemaal niet geschikt als u een serieuze privacy liefhebber bent.

Is de Opera-browser (met ingebouwde VPN) een echte VPN?

Beste veelgestelde vragen over VPN voor Opera

Hoe schakel ik VPN in op opera?

Opera Browser’het grootste nadeel is dat het dat niet doet’t biedt veel in termen van aangeboren compatibiliteit met VPN's in tegenstelling tot andere vergelijkbare populaire browsers die er zijn. Om een ​​VPN in de browser het beste in te schakelen, moet u systeem-compatibele OS-apps van VPN-providers downloaden.

Is de Opera-browser veilig om te gebruiken?

Hoewel het niet’Het heeft blijkbaar geen grote beveiligingsproblemen vanaf nu, maar in het huidige tijdperk kan elke geavanceerde hacker eenvoudig in de browser binnendringen en uw IP-adres onderscheiden, uw activiteiten volgen, gevoelige gegevens overnemen en zelfs gebruiken als een route om malware te planten.

Hoeveel kost SurfEasy?

SurfEasy is een zeer goedkope service. Het biedt momenteel 3 plannen. De eerste is helemaal gratis met een limiet van 500 MB aan gegevensbandbreedte per maand. De betaalde abonnementen beginnen bij $ 3,99 / per maand voor een onbeperkt datapakket, terwijl het andere abonnement $ 6,49 per maand heeft met dezelfde functies als het vorige pakket plus een extra 12 landen en torrent-bescherming. Als u echter abonnee was van de Opera Gold VPN, kunt u kortingen krijgen op SurfEasy.

 

Conclusie

Bij BestVPN.co streven we ernaar de strikte naleving van de privacy van gebruikers in alle vormen te waarborgen. Ons doel is om een ​​repository van de beste handleidingen voor alle populaire platforms te bouwen over hoe ze het best kunnen worden beveiligd tegen alle mogelijke bedreigingen van buitenaf.

Het promoten van het gebruik van VPN's is niet ons doel, maar een middel om een ​​doel te bereiken in het streven om gebruikers zich altijd beschermd en veilig online te voelen. We nemen het best mogelijke onderzoek, beschikbare feiten, eerlijke beoordelingen van providers op en combineren dit met onze inhoudsrichtlijnen om altijd de beste kwaliteit te garanderen, maar als er slip-ups zijn of als u’Net als bij al onze rapportagestandaarden kunt u ons altijd bereiken met uw waardevolle kritiek en ons helpen beter te worden.

Wij waarderen onze gebruikers het meest en staan ​​altijd open voor hun mening. Wachten op interactie met jou in de reacties hieronder.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me