10 Beste VPN voor Tor – Maak gebruik van volledige anonimiteit online met behulp van UI VPN

Als het gaat om het benutten van anonimiteit online en het vermijden van overheidstoezicht, hebben gebruikers de mogelijkheid om: Tor of VPN's te gebruiken. De Tor-browser biedt uitstekende beveiligings- en privacyfuncties, waardoor u uw identiteit niet kunt achterhalen. Het ontbreekt echter aan het aanbieden van goede snelheden voor streaming en andere activiteiten. VPN's daarentegen zorgen voor een balans tussen SPEED en PRIVACY, maar het belangrijkste verkoopargument van beide: ze kunnen samenwerken. Lees deze gids voor de beste VPN voor Tor om de juiste service voor uw streaming- en privacybehoeften van BestVPN te ontdekken!

Wat is Tor?

Kort voor “De Uienrouter” (ook afgebeeld in het logo van de browser), Tor werd oorspronkelijk ontwikkeld voor de Amerikaanse marine op 20 september 2002. Het bevatte een wereldwijd netwerk van servers waarmee mensen veilig en anoniem op internet konden surfen. Nu is het product gericht op de non-profitdivisie, waardoor het belang van ontwikkeling en onderzoek van online privacytools wordt verspreid.

Wat is Tor

Tegelijkertijd biedt het maximale bescherming voor een gebruiker’s privacy door uw verkeer over verschillende Tor-servers over de hele wereld te verplaatsen, terwijl het wordt gecodeerd om ervoor te zorgen dat niets tot U kan worden herleid. De service verhindert websites echter niet “wetende” die u gebruikt “Tor”. Hoewel niemand het verkeer van willekeurige knooppunten kan zien, kunnen sommige websites nog steeds de toegang beperken tot gebruikers van Tor.

Hoe werkt Tor??

Tor heeft een gedecentraliseerd netwerk dat verschillende beschermingslagen biedt voor gebruikersgegevens. Het stuurt internetverkeer via een overlay van servers over de hele wereld die uit meer dan zevenduizend relais bestaan. Dit zorgt voor de juiste verborgenheid van een gebruiker’ locatie, waardoor niemand uw activiteit kan volgen, of het nu gaat om communicatieformulieren, sociale media, servicewebsites of expresberichten. Alle informatie die via het Tor-netwerk wordt doorgegeven, wordt gecodeerd, waardoor uw anonimiteit online wordt vergroot.

Hoe werkt Tor?

Beste VPN voor Tor in 2018

De criteria voor het vinden van de beste VPN voor Tor zijn heel anders dan andere aspecten zoals privacy / streaming. U moet een provider vinden die bekend is met de verschillende VPN- en Tor-configuraties. Een die geavanceerde technologieën / functies biedt die beschikbaar zijn om een ​​sterke verbinding van de twee te vormen, terwijl ze over het algemeen een sterke service bieden, zonder concessies te doen aan snelheden, ondersteuning, betrouwbaarheid of server’s beschikbaarheid. Als u op zoek bent naar hetzelfde, hieronder is een lijst van de beste VPN's voor Tor.

Aanbieders Prijs ($) Functies Beoordeling Korting Bezoek aanbieder

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1.99Per maand

  • 800+ servers in 50+ landen
  • AES-256-GCM-codering
  • 24/7 live chat
  • Geen logboekbeleid
  • Ongelimiteerde gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Betrouwbare 83% korting Bezoek website
  Beoordeling lezen

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2.91Per maand

  • Meer dan 2000 servers in meer dan 140 landen
  • AES 256-bit codering
  • 24/7 live chat
  • Geen logboekbeleid
  • 5 gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Betrouwbare 73% korting Bezoek website
  Beoordeling lezen

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8.32Per maand

  • Meer dan 3.000 servers in 94 landen
  • AES 256-bit codering
  • 24/7 livechat
  • Geen logboekbeleid
  • 3 gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Betrouwbare 35% korting op website bezoeken
  Beoordeling lezen

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2.25Per maand

  • 1000+ servers op 100 locaties
  • 256-bit standaard codering van militaire kwaliteit
  • Live chat ondersteuning is uitstekend
  • Geen logboekprovider
  • 5 Multi-logins beschikbaar
  • Windows, Mac, Android, iOS-apps en Chrome-extensie

  Betrouwbaar 77% korting Bezoek site
  Beoordeling lezen

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12,99 $2.75Per maand

  • 3.700 servers in 60 landen
  • 256-bit AES-codering
  • 24/7 live chat
  • Strikt Geen logboekbeleid
  • 7 Gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% korting Bezoek site
  Beoordeling lezen

AirVPN

AirVPN is gevestigd in Italië en is een van de weinige providers die de “VPN via Tor” configuratie. Het beschikt over de beste anti-censuurtechnologieën, waardoor gebruikers zelfs SSL- en SSH-tunneling kunnen activeren voor maximale beveiliging tegen overheidstoezicht. Andere functies zijn onder meer 3 gelijktijdige verbindingen, dynamische port forwarding, 3 dagen gratis proberen, kill-switch en DNS Leak-beveiliging.

Beste VPN voor Tor

Pros

 1. Ondersteunt VPN via Tor Config.
 2. SSL en SSH Tunneling beschikbaar.
 3. Dynamische poort doorsturen.
 4. Multi-logins op 3 apparaten.
 5. Accepteert Bitcoin-betalingen.

Cons

 1. Beperkte serverlocaties wereldwijd.

Download AirVPN

PrivateVPN

Net als AirVPN biedt de PrivateVPN-service VPN via Tor, wat u de beste online anonimiteit geeft, vooral in landen met strenge internetwetten. De Zweedse provider heeft een enorme lijst met servers in 52 landen in de wereld. Er is zelfs een ingebouwd firewallsysteem, dat verder beveiliging biedt met per-all kill-switch, IPv6 / IPv4 Leak Protection en SOCKS5-proxy's (gerangschikt als de beste VPN voor torrenting). Bekijk onze gedetailleerde PrivateVPN-review voor meer informatie.

PrivateVPN voor Tor

Pros

 1. Biedt VPN via Tor-configuratie.
 2. Poort doorsturen functie beschikbaar.
 3. HTTPS en SOCKS5 Proxy's.
 4. Volledige DNS-lekbescherming.
 5. Compatibiliteit met meerdere platforms.

Cons

 1. Slechte serverdistributie.

Ontvang PrivateVPN

Torguard:

Een van de meest betrouwbare VPN-providers, Torguard is een uiterst haalbare optie als u Tor met VPN wilt gebruiken. Het biedt AES-256-codering, waardoor de toch al veilige Tor-ervaring nog verder wordt verbeterd. De service biedt speciale OS-apps, waardoor de compatibiliteit op alle platforms toeneemt. De uienroutering die Tor gebruikt, vindt zijn beste match bij zijn naamgever, namelijk Torguard. Een must-have VPN als u op zoek bent naar een vloeiende, naadloze, snelle VPN-dekking op Tor.

10 Beste VPN voor Tor - Maak gebruik van volledige anonimiteit online met behulp van UI VPN

Pros

 1. Inheemse steun voor Tor
 2. Meer dan 3000 servers wereldwijd.
 3. Stealth VPN-functie.
 4. Residentiële IP's beschikbaar.
 5. Geen logboekprovider.

Cons

 1. De prijsplannen zijn zeer dubbelzinnig en verwarrend.
 2. doesn’bieden nog geen gratis proefversie aan

Download TorGuard VPN

TorVPN

TorVPN is een in het VK gevestigde provider die vanuit Hongarije opereert. Daarom is het voor velen misschien niet de veiligste keuze, omdat ze nodig zijn om uitgebreide verbindingslogboeken bij te houden. Desondanks is de VPN nooit betrapt op het onthullen van persoonlijke informatie aan iemand. Het biedt uitstekende codering en “Tor via VPN” met een hybride knooppunt dat toegang geeft tot .onion-websites met behulp van een eigen DNS-server.

TorVPN

Pros

 1. Tor via VPN-configuratie.
 2. EEN “Hybride” Tor-modus.
 3. Sterke codering.
 4. Dynamische poort doorsturen.
 5. Goedkoopste VPN-abonnementen.

Cons

 1. Gevestigd in het VK (legaal).

Ontvang TorVPN

Private Internet Access (PIA)

PIA is gevestigd in de VS en is een andere betrouwbare VPN voor Tor. Ja, het bevindt zich in een land dat deel uitmaakt van de Five Eyes Alliance, maar de aanbieder offert de privacy van gebruikers niet op. Het is zelfs een gecertificeerde aanbieder van logbestanden, wat zelfs voor de rechtbank is bewezen. Functies die u ontvangt wanneer u zich aanmeldt, zijn port forwarding, DNS-lekbescherming, VPN-kill-switch en 5 gelijktijdige verbindingen. Don’t vergeet onze uitgebreide Private Internet Access Review te lezen.

Prive-internettoegang voor Tor

Pros

 1. Tor via VPN-configuratie.
 2. Accepteert Bitcoin-betalingen.
 3. Uitstekende OpenVPN-codering.
 4. DNS-lekbescherming en kill-schakelaar.
 5. Zakvriendelijke prijsplannen.

Cons

 1. Geen gratis proef of terugbetaling.

Ontvang privé-internettoegang

NordVPN

NordVPN is opgericht in 2012 en heeft zijn hoofdkantoor in Panama. Het is de oprichting van Tefinkom & Co, S.A. Het is een van de veiligste providers op de markt. Gebruikers hebben toegang tot 5080 servers in 62 landen en tal van andere functies. Deze omvatten DoubleVPN, SOCKS5 Proxy, DNS-lekbescherming, automatische kill-switch en meer. Voor extra beveiliging ondersteunt NordVPN zelfs Onion via VPN, wat u een extra beveiligingslaag biedt door uw IP-adres te verbergen voor het exit-knooppunt van Tor!

NordVPN voor Tor

Pros

 1. Biedt Tor via VPN-configuratie
 2. CyberSec-protocol en DoubleVPN
 3. SmartPlay voor het deblokkeren van VoD's
 4. 5080 servers in 62 landen
 5. Toegewijde IP-adressen beschikbaar

Cons

 1. 30-dagen restitutieproces

NordVPN-ui via VPN

Bij gebruik van NordVPN’s Uien via VPN-functie, uw internetverkeersroutes eerst via hun speciale VPN-server en vervolgens verzonden naar het Tor-netwerk. Bij het bereiken van de eindbestemming op internet via de Tor-exitrelais, blijf je volledig anoniem online.

Dit komt omdat het gebruik van de Tor via VPN ook de exit-knooppunten anonimiseert. Het gebruik van de functie vereist geen raketwetenschap. Start eenvoudig de NordVPN-applicatie en klik op “Servers” tab. Selecteer hier “Ui via VPN” om het protocol te activeren.

NordVPN-ui via VPN

Je hebt zelfs specifieke servers voor bescherming tegen DDoS-aanvallen (cruciaal voor gamers). DoubleVPN dat uw verkeer door twee verschillende servers leidt voor maximale anonimiteit. Toegewijde IP-servers voor het deblokkeren van VoD's zoals Netflix en P2P-servers die worden gebruikt voor gratis torrentactiviteiten.

NordVPN Tor

Nadat u de “Ui via VPN” optie in de categorie servers, krijgt u toegang tot een nieuw menu. Dit omvat speciale servers die op basis van u worden aanbevolen “minst geladen” en “Het dichtst bij jou” voor maximale bescherming online.

Klik op een server die u perfect acht voor uw anonieme activiteiten en gebruik Tor met een groot gemak. Aangezien Tor via VPN van NordVPNs het IP-adres van het exit-knooppunt anonimiseert, kunt u opgelucht zijn dat uw ISP's geen idee hebben dat u verbinding maakt met het Tor-netwerk.

NordVPN Tor

Is Tor legaal?

Afgezien van het schandelijke en schandalige nieuws met betrekking tot Tor, is er eigenlijk niets mis met de browser. Iedereen kan Tor gebruiken om het internet te verkennen. Het is volkomen legaal, maar velen associëren de anonimiteit die via Tor is ontvangen om iets illegaals te doen. Velen koppelen de browser bijvoorbeeld aan snode activiteiten, zoals toegang tot het Dark Net, een centrale locatie voor criminele en illegale activiteiten. Hoewel het tot op zekere hoogte waar kan zijn, is Tor nog steeds een veilige manier om de online privacy van de gewone man te beschermen. Wees gerust, als je het downloadt, kom je niet in juridische problemen!

Is Tor legaal

Waarom Tor de laatste maar niet de minste is in de ranglijst van browsers?

Zoals eerder vermeld, heeft de Tor-browser de reputatie ontwikkeld regelmatig te worden geassocieerd met het donkere web en de louche onderwereld. Vervolgens is het voor velen gewoon een no-go-optie, omdat niemand zichzelf wil koppelen aan iets dat schaduwrijk lijkt. In werkelijkheid is Tor echter een zeer gebruiksvriendelijke, intuïtieve en privacygerichte browser, die ongelooflijk nuttig kan blijken te zijn bij het verbergen van uw identiteit, vooral in landen met strenge interne wetten en landen die overheidstoezicht op burgers aanmoedigen.

Tor versus VPN

Tor is de ultieme browser voor diegenen die optimaal gebruik willen maken van online anonimiteit. Het is ontworpen om alle verzonden / ontvangen gegevens te coderen en te beschermen, waarbij al het verkeer door duizenden notities over de hele wereld wordt geleid. Het heeft een eigen lijst met voor- en nadelen, waaronder:

Tor Pros

 • Gratis browser - Cross-platform compatibiliteit. Beschikbaar op Windows, Mac en GNU / Linux.
 • Globaal netwerk - Het is onmogelijk om er een te traceren’s identiteit of een hackpoging uitvoeren.
 • Volledige anonimiteit - Niemand kan uw interne IP zien of u traceren naar externe bezochte IP's.

Tor Cons

 • Langzame snelheden - Gegevens gaan door duizenden knooppunten over de hele wereld en belemmeren de prestaties.
 • P2P / Bestanden delen niet geschikt - Lage snelheden maken het downloaden van torrents ongelooflijk pijnlijk.
 • Onthult het gebruik van “Tor” - De browser verbergt het gebruik van tor niet in de ogen van websites.

VPN's lijken veel op het Tor-netwerk, maar het hanteert een ander protocol voor het coderen van internetverkeer. Uw informatie gaat via een beveiligde server met sterke cijfers voor anonimiteit, waardoor u uw identiteit en activiteit kunt verbergen voor ISP's en overheidsinstellingen.

VPN-voordelen

 • Hogere snelheden - In vergelijking met Tor bieden VPN's hoge snelheden en algemene prestaties.
 • Spoofing locatie - Beschikbaarheid van verschillende servers over de hele wereld zorgt voor cloaking-identiteit.
 • Ideale P2P / bestandsdeling - VPN's bieden P2P-ondersteunde servers met Split Tunneling en SOCKS5 Proxy.
 • Websites deblokkeren - Door codering en locatieverplaatsing kunnen locaties met geografische beperkingen worden gedeblokkeerd.

VPN Nadelen

 • Premium Services zijn duur - De meeste VPN's zijn niet gratis en bieden dure maandelijkse prijzen.
 • Logging van gegevens - De wet van veel landen dringt er bij providers op aan gebruikersactiviteiten bij te houden.

beste tor vpn

Waarom Tor en VPN samen gebruiken?

Zoals je kunt zien, hebben Tor en VPN's beide hun eigen lijst met voor- en nadelen. Wat als we de twee zouden kunnen combineren om iets krachtigers te creëren? Ja, dat is heel goed mogelijk. Ondanks dat ze op veel manieren verschillend zijn, gebruiken zowel Tor als VPN gecodeerde proxyverbindingen om gebruikersidentiteiten te verbergen. Gewoonlijk zijn er twee configuraties om het te gebruiken:

Tor via VPN

Deze configuratie houdt in dat eerst verbinding wordt gemaakt met de VPN-server en vervolgens met het Tor-netwerk, voordat het internet wordt verkend, wat betekent dat uw IP dat is van het Tor-exit-knooppunt. Dit voorkomt dat ISP's weten dat u Tor gebruikt met het ingangsknooppunt niet in staat om uw echte IP te zien, wat een lange weg kan gaan als u een VPN gebruikt zonder een logboekbeleid. U kunt ook eenvoudig toegang krijgen tot Tor-services / .onion-websites.

Wanneer er echter voordelen zijn, moet u ook met een aantal risico's worden geconfronteerd. Het gebruik van de Tor via VPN-configuratie kan het IP-adres aan uw provider onthullen. U hebt geen bescherming tegen kwaadaardige bedreigingen, omdat niet-https-verkeer de exit-knooppunten kan passeren. Soms kunnen Tor-uitgangsknooppunten worden geblokkeerd, waardoor hinder ontstaat bij het volledig verhullen van je identiteit.

VPN via Tor

Deze configuratie houdt in dat eerst verbinding wordt gemaakt met het Tor-netwerk en vervolgens met een VPN-server, voordat u het internet gaat verkennen, wat betekent dat uw IP-adres dat van de VPN-server is. Niet veel providers ondersteunen deze configuratie, maar het biedt de beste beveiliging in vergelijking met andere protocollen of services. Omdat u via Tor verbinding maakt met een VPN-server, is het voor niemand onmogelijk om uw echte IP-adres te zien.

Als u zich aanmeldt met een anonieme betalingsoptie zoals Bitcoin, is het onmogelijk om enige activiteit naar u terug te traceren, zodat u kunt genieten van volledig veilige streaming en P2P / Bestanden delen. Deze configuratie omzeilt ook alle blokken op Tor-exitknooppunten, terwijl je verschillende servers kunt kiezen voor het omzeilen van geografische beperkingen opgelegd door websites over de hele wereld.

Beste gratis VPN voor Tor

Als het gaat om het vinden van een VPN voor Tor, willen niet veel gebruikers geld uitgeven aan een premium-service. Dit is waar GRATIS services gewoonlijk aan kracht winnen in de markt. Helaas waren er geen gratis VPN's die VPN voor Tor ondersteunen, en zijn twee configuraties. We hebben echter een paar providers gevonden die een GRATIS proefversie aanbieden om van te genieten, samen met VPN voor Tor-ondersteuning. Waaronder:

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. TorGuard
 4. BolehVPN

Beste gratis VPN voor Deep Web

Het Dark Web, toegankelijk via de Tor Browser, kan een redelijk gevaarlijke plaats zijn. Dit komt omdat het wel voor legitieme doeleinden kan worden gebruikt. Er zijn er nog steeds veel die zich eraan kunnen overgeven voor criminele activiteiten. Het donkere web biedt bijvoorbeeld politieke dissidenten, wetshandhavers, journalisten en andere privacyzoekers onderdak.

Tegelijkertijd is het een geweldige plek voor oplichters, hackers en andere cybercriminelen. Niemand weet WIE ze zouden kunnen zijn, wat betekent dat het nodig is om 100% veilig te zijn. Als u alleen Tor gebruikt, kan de technisch onderlegde persoon nog steeds uw IP-adres achterhalen. Daarom is het gebruik van een gratis VPN voor het Deep Web niet bepaald een goede optie.

In feite zijn de meeste providers die zichzelf verkopen als “Vrij” ondersteunen de twee configuraties niet: Tor via VPN en VPN via Tor. Daarom raden we vaak aan dat gebruikers het proberen “DuckDuckGo” browser voor toegang tot het donkere web. In tegenstelling tot Google Chrome heeft DuckDuckGo niet veel filters in zijn zoekmachine-algoritme.

Dit betekent dat, hoewel Google geen sites op het Dark Web indexeert, DuckDuckGo dat wel! Als u op zoek bent naar een alternatief voor de Tor-browser, is dit de beste manier om te gaan. Ze hebben zelfs hun eigen Dark-website https://3g2upl4pq6kufc4m.onion/ waartoe u toegang kunt krijgen via een beveiligde VPN-verbinding. Andere websites om te controleren of u nieuw bent op het donkere web zijn onder meer:

De verborgen wiki

Een geweldige site voor nieuwkomers op het Dark Web. Het is vergelijkbaar met de echte Wiki, maar bevat veel informatie die je niet zou vinden op de originele website!

.Uienlink: De verborgen wiki

Droommarkt

Deze website opent de mogelijkheden om u aan te melden voor anonieme e-mail en te betalen via de particuliere bitcoin. Het is een van de kleinere .onion-marktplaatsen op het dark web.

.Uienlink: Droommarkt

Facebook

De wereld’s grootste sociale mediaplatform biedt ook een .onion-website. Het is vrij gelijkaardig aan de originele Facebook alleen dat er geen logs worden geregistreerd van gebruikersactiviteit.

.Uienlink: Facebook

Privé hosting

Als u de strikte gebruikersovereenkomsten van lokale webhostingbedrijven beu bent, is Private Hosting een geweldige plek om te bezoeken. Je kunt een op Linux gebaseerde PHP van maximaal 100 MB hebben voor $ 170 per jaar!

.Uienlink: Privé hosting

Tor Winkels

Zoals de naam al aangeeft, is de website een bouwtool voor het donkere web. Hiermee kunnen gebruikers hun eigen .onion-winkels maken en is zelfs uitgerust met bitcoin-integratie.

.Uienlink: Tor Winkels

Tor VPN-router

Een van de gemakkelijkste manieren om de “VPN via Tor” configuratie is om een ​​VPN-router aan te schaffen. Aanbieders zoals NordVPN bieden hun eigen routers, die de mogelijkheid bieden om direct van server te wisselen, terwijl al uw apparaten via Wi-Fi worden beschermd. Nadat de router is ingesteld, maakt u eenvoudig verbinding met de Tor-browser voor extra bescherming. Op deze manier kunt u uw online anonimiteit een boost geven, zonder gedoe!

Tor VPN gratis downloaden

De Tor-browser zelf is beschikbaar om te downloaden, zonder een cent te betalen. Bezoek de website hier en installeer de geschikte versie voor uw platform. Er zijn speciale applicaties voor Windows, Mac en Linux. Als u klaar bent, kunt u zich aanmelden bij een van de bovengenoemde providers en vervolgens hun eigen apps downloaden van de website, Google Play Store of iTunes.

Darknet-browser

Als het gaat om toegang tot het deep web, raken gebruikers vaak in de war over welke browser ze moeten gebruiken. Houd er rekening mee dat u geen toegang hebt tot het dark web met Google Chrome en Mozilla Firefox, omdat ze geen gedecentraliseerd netwerk hebben met een overlay van servers over de hele wereld.

Deze browsers zijn vrij eenvoudig in hun werking en ze integreren ook geen codering om uw identiteit te verbergen. Als u toegang wilt tot het deep web, hebt u slechts twee opties: gebruik de Tor Browser (voorkeurskeuze) of DuckDuckGo (geeft alleen toegang tot specifieke rode kamers).

Beste VPN voor Tor Veelgestelde vragen

Als het gaat om het gebruik van de beste VPN's voor Tor, kunnen veel gedachten opkomen over hoe het uw identiteit kan beschermen of uw veiligheid kan verhogen. Een van de meest voorkomende vragen die we krijgen, zijn onder meer:

Kan uw ISP zien wat u doet op Tor?

Aangezien Tor de identiteit van een gebruikersverbinding met de webserver verhult en al het inkomende / uitgaande verkeer codeert, is het voor geen enkele ISP onmogelijk om uw HTTP-verzoeken te volgen of volgen. Als gevolg hiervan kunnen ze niet zien tot welke websites u toegang probeert te krijgen. In combinatie met een VPN kunt u uw anonimiteit online nog meer vergroten en volledige digitale privacy benutten.

Is Tor Browser een VPN?

Geen Tor is niet bepaald een VPN, maar het vertoont wel gelijkenis, omdat het gecodeerde proxyverbindingen gebruikt om gebruikersidentiteiten te verbergen. Het geeft al uw gegevens door duizenden knooppunten over de hele wereld, die elk op de hoogte zijn van het IP-adres ervoor en niet erachter. Daarom kan niemand uw identiteit volgen met Tor, maar websites weten misschien nog steeds dat u een Tor-verbinding gebruikt. U kunt andere beste VPN-browsers bekijken voor meer informatie.

TOR VPN Android?

Tor biedt inderdaad een Android-versie waarvan gebruikers kunnen genieten op hun smartphones. Het gaat door de naam “Orbot”, die een sterke codering van internetverkeer biedt voor maximale beveiliging. Maak eenvoudig verbinding met uw VPN en open vervolgens de Tor-browser voor maximale anonimiteit online.

Dingen inpakken

We hopen dat deze gids je helpt de beste VPN voor Tor te vinden, op basis van je privacybehoeften en budgettaire vereisten. Als u problemen ondervindt, aarzel dan niet om hieronder te reageren. Voel je ook vrij om suggesties op te sommen die je betrouwbaar acht voor gebruik op Tor. Fijne dag!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me