Tinder VPN joacă rolul și deblocările Cupidon & rsquo; s aici în 2020

Glisați dreapta și sunteți la jumătatea drumului pentru a găsi un potențial partener! Ce ar putea fi mai ispititor decât acel scenariu? Dacă sunteți în continuare conștienți de acest fenomen uluitor, atunci vă întâmpinăm cu drag în lumea strălucitoare și întâmplătoare a lui Tinder, lumea’cel mai mare serviciu de întâlniri!

Dar nu toate țările, școala și locul de muncă sunt pregătite pentru a-ți primi dragostea, astfel încât acestea să interzică Tinder, ceea ce te dezactivează să folosești serviciul! Cu toate acestea, don’nu vă faceți griji, deoarece puteți accesa Tinder, în ciuda interzicerii, cu ajutorul celui mai bun VPN

Iată ghidul nostru despre Tinder VPN care conține modalități despre cum puteți evita interzicerea serviciului, cel mai bun VPN pentru această sarcină, motivele pentru care guvernele și școlile le interzic, tendințele Google pe Tinder VPN, conexiunea Tinder Facebook și multe altele.

Cel mai bun VPN pentru Tinder

 1. Tinder VPN Trend 2020
 2. Tinder blocat în diverse regiuni
 3. Cele mai bune aplicații VPN Tinder din 2020
 4. Tinder nu funcționează cu VPN?

Ce este aplicația Tinder?

Ei bine, pentru a spune pur și simplu, Tinder este aplicația Go-To pentru toate persoanele singure aflate în căutarea unui partener potrivit pentru conectarea ei. Dar stai, Tinder este mult mai picant și mai rau decât acele simple portrete de definiție.

Încă de la înființare, Tinder a revoluționat lumea întâlnirilor, făcându-i incredibil de ușor să întâlnești potențiali pretinși sau parteneri de întâlnire cu o ușurință încât chiar și cei mai introvertiți dintre noi pot spera să își găsească potrivirea.

Facebook, Twitter, Whatsapp sunt unele din lume’sunt cele mai influente domenii de social media, dar sunt menite să vă faciliteze conectarea cu acei oameni pe care îi cunoașteți deja. Tinder este exact opusul acestui lucru! Pe Tinder, vei face cunoștință cu persoanele pe care nu le faci’Nu știu deja, oferind un element de entuziasm, un factor X, pe care nici o altă aplicație nu îl oferă.

După cum au spus fondatorii săi, Tinder joacă ideea că devine mult mai ușor pentru tine să inițiezi contactul cu cineva, dacă știi deja că sunt interesați. La fel ca Uber a fost o idee revoluționară de a conecta călătoriile cu pasagerii lor, Tinder conectează single-uri care nu au făcut-o’nici măcar nu știu că și-ar putea plăcea atât de mult!

Conexiunea Facebook Tinder

Tinder se bazează pe un sistem de profil de utilizator, care utilizează date din profilul dvs. de Facebook pentru a construi un profil Tinder. Acesta este unul dintre cele mai bune sisteme inculcate în aplicația Tinder, deoarece ID-ul dvs. de Facebook conține aproape tot ceea ce o aplicație de întâlnire ar putea avea nevoie. Fotografiile tale, potențialele tale plăceri și neplăceri, listele de prieteni, etc, tot ceea ce se află pe profilul tău de Facebook este folosit de Tinder pentru a-ți găsi potrivirea perfectă. Cool isn’nu?

tinder vpn

Cum se poate folosi Tinder?

Folosirea lui Tinder este incredibil de ușoară, chiar mai ușoară decât utilizarea Facebook, deoarece folosește uber-cool “Beţivan” pentru caracteristica sa principală de a potrivi oamenii. Practic, Tinder vă prezintă fotografii însoțite de numele, vârsta și profesia unei persoane pe care o puteți găsi potrivită ca partener de întâlnire, iar dacă vă place acea persoană, îi oferiți un swipe potrivit! Dacă nu, atunci Glisați spre stânga și Tinder va servi un alt profil!

Cum se poate folosi Tinder

Dacă persoana pe care ai dreptat Swiped, dreapta Schimbă-ți și profilul, atunci BINGO! Puteți începe să vorbiți cu acea persoană pe chat!

Înregistrare pe Tinder

Pentru a vă înscrie pe Tinder, trebuie doar un profil Facebook în cel mai bun caz. Dacă aveți deja unul, atunci Tinder vă va prezenta o fereastră de conectare care arată astfel:

Înregistrare pe Tinder

Faceți clic pe butonul “Logheaza-te cu Facebook” Opțiune și cere doar numărul dvs. de telefon pentru a trimite un cod bazat pe numere, pe care îl introduceți apoi într-o fereastră cu cod de activare și profilul dvs. este totul configurat! Destul de ușor nu? În opinia noastră, este probabil unul dintre cele mai ușoare procese de înregistrare de pe orice site social’am întâlnit vreodată!

Aplicații Tinder și compatibilitate

Când vine vorba de platformele de socializare, cea mai mare preocupare pe care trebuie să o adreseze este compatibilitatea, adică câte tipuri de sisteme de operare oferă platforma de socializare compatibilitate înnăscută pentru?

Ei bine, Tinder a păstrat-o destul de aptă și de bază în ceea ce privește compatibilitatea, deoarece există o versiune desktop, o aplicație Android și o aplicație iOS. Deși aplicațiile Android și iOS sunt convenționale, ne place foarte mult ca acestea să ofere o versiune desktop, astfel încât oamenii să poată folosi chiar și Tinder pe PC-urile lor. Alte aplicații populare de socializare precum Snapchat don’nu oferim compatibilitate desktop și asta a devenit călcâiul lui Ahile, așa că Tinder înregistrează câteva puncte înalte aici!

  10 Cel mai bun VPN pentru Tor - Închideți Anonimitatea completă online folosind VPN-ul Onion

Aplicația Android Tinder

Aplicații Tinder și compatibilitate

Aplicația Tinder iOS

Conexiunea Facebook Tinder

Tinder VPN Trend 2018

Dacă credeți că obținerea unui VPN pentru Tinder este ceva ciudat sau nu’Nu se întâmplă atât de mult, atunci greșești din păcate. Acea’pentru că, atât cât Tinder Ban este real, la fel este și Tinder VPN și aici sunt Tendințele Google pentru VPN Tinder din ultimul an care arată cât de mult interesul utilizatorului este de a obține cel mai bun VPN pentru Tinder:

Tinder VPN Trend 2018

Tinder blocat în diverse regiuni

În timp ce Tinder este o aplicație inofensivă și distractivă, care răspândește fericirea și elimină singurătatea prin promovarea relațiilor dintre oameni prin platforma sa, multe țări au continuat să blocheze aplicația!

Tinder blocat în diverse regiuni

Aceste țări sunt situate în cea mai mare parte în regiunea Orientului Mijlociu, unde guvernele variază de la conservator la ultra conservator. Aceste guverne au pus interdicții pe Tinder, deoarece consideră că această aplicație nu este conformă cu normele sociale sau pur și simplu nu este acceptabilă să fie permisă în țările lor. Pai asta’este un truc pentru Single, pentru că inimile don’nu recunoaște limitele vreodată, indiferent de locul în care locuiți!

Tinder este, de asemenea, blocat în birouri, locuri de muncă, instituții de învățământ și altele “oficial” locuri din țări occidentale precum SUA, Marea Britanie, Spania, Canada, Germania, printre multe altele.

Dar dacă inima ta vrea să găsească o cale spre iubire, există întotdeauna o cale de a ieși din restricții în vigoare!

Tinder Partajare locație

Încă din vremuri imemoriale, oamenii cu nasul greu și-au încercat cel mai bine nivelul pentru a suprima dragostea și compasiunea, dar iubirea nu cunoaște limite și în cele din urmă își găsește drumul spre libertate! Și în acest caz, modul perfect de ocolire a interzicerii Tinder este printr-un Best VPN!

Acest lucru se datorează faptului că interzicerea oricărei aplicații sau site-uri web din orice loc sau țară este blocată prin blocarea acceselor adreselor IP de pe aplicația sau site-ul respectiv. Un VPN vă permite să evitați această interdicție, dirijându-vă printr-o altă adresă IP și deschizând astfel lumea iubirii pentru dvs.!

Cel mai bun VPN este cupidul dvs. dacă doriți să găsiți meciul perfect pe Tinder!

Tinder VPN joacă rolul și deblocările Cupidon & rsquo; s aici în 2020

Cele mai bune aplicații VPN Tinder din 2018

Ei bine, am vorbit mult despre modul în care VPN-urile vă pot permite să deblocați Tinder dacă este cazul’sunt blocate chiar la locul de muncă, școală sau țară, dar ceea ce face ca o VPN să fie suficient de potrivită pentru a îndeplini sarcina de a debloca Tinder în mod fiabil?

Numărul de VPN-uri disponibile pe piață este acum în sute, dar nu fiecare dintre ele are funcțiile și puterea de foc pentru a ocoli geo-restricțiile și interzicerea aplicațiilor precum Tinder!

Acea’pentru că, cel mai bun VPN pentru Tinder trebuie să fie super-rapid, să ofere un număr mare de servere, să ofere o securitate excelentă pentru un utilizator, să ofere asistență de chat în direct și să fie accesibil printre alte funcții.

Furnizor Preț ($) Caracteristici Evaluare Reducere Vizitați furnizorul

 1. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2,91Pe luna

  • 2.000+ servere din 140+ țări
  • Criptare AES 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • 5 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Site de încredere de 73% Reducere site
  Citiți recenzia

 2. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8,32Pe luna

  • 3.000 + Servers în 94 de țări
  • Criptare AES 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • 3 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Încredere de 35% reducere Vizitează site-ul
  Citiți recenzia

 3. NordVPN

  NordVPN

  11,95 USD3.49Pe luna

  • 5200+ servere în 60 de țări
  • 6 conexiuni simultane
  • Funcționează cu SUA / Marea Britanie / JP Netflix
  • Performanță excelentă pentru P2p / torenting
  • VPN dublu și ceapă peste VPN
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 70% reducere site vizita
  Citiți recenzia

Dar de ce ne dorim toate aceste funcții într-un VPN pentru Tinder? Ei bine, iată care sunt motivele:

Super-rapid: Ați dori să fiți în aplicația Tinder și să așteptați ca profilele să se încarce la nesfârșit? Castigat’nu strică toată distracția și emoția de a fi în aplicație în primul rând? Evident, da! VPN-urile au o mulțime de caracteristici de securitate care pot reduce viteza conexiunii dvs. de internet, așa că dacă vă înscrieți cu VPN-ul greșit, atunci săriți-vă șansele de a găsi la revedere potrivirea potrivită.!

Oferim un număr mare de servere: ca noi’Am menționat deja în ghidul anterior, pentru a ocoli interzicerea Tinder în multe țări și locuri de muncă, trebuie să vă conectați la o adresă IP care’nu este blocat de țara dvs.’s ISP-uri sau firewall de lucru, apoi utilizați pentru a accesa și deschide Tinder cu ușurință. Un număr mare de server înseamnă că ai câștigat’nu trebuie să vă faceți griji cu privire la posibilitatea ca serverul dvs. VPN să nu funcționeze pentru a debloca Tinder. Mii de servere sunt la care vă puteți conecta pentru a accesa Tinder în orice moment al zilei!

În plus, numărul de servere înseamnă că puteți chiar să deblocați alte site-uri geore-restricționate, cum ar fi Netflix SUA, folosind același VPN!

Oferiți o securitate excelentă pentru un utilizator: Dacă guvernul sau locul de muncă a interzis Tinder, ar fi destul de prost să nu urmărească nicio încercare de ocolire a interdicției lor, astfel încât să poată afla și pedepsi vinovatul, cu siguranță că au câștigat.’nu va fi asa! Așadar, pentru a fi în siguranță din acest scenariu, aveți nevoie de un VPN care să ofere criptare AES 256 de grad militar, împreună cu mai multe suporturi de protocol și o politică de înregistrare zero pentru a vă menține în siguranță în orice moment! Unele dintre cele mai bune VPN-uri menționate mai jos oferă chiar și funcții suplimentare de securitate precum un comutator de ucidere, VPN dublu și Onion peste VPN pentru a vă oferi și mai multe opțiuni!

Asistență chat live: când încercați să evitați interdicția pe un site sau o aplicație restrânsă, cum ar fi Tinder, este posibil să întâmpinați dificultăți tehnice care pot fi soluționate doar prin asistență de depanare promptă! O caracteristică de chat în direct vă face mai ușor să vorbiți cu experți tehnici despre problemele cu care vă confruntați și să le rezolvați în câteva minute!

Fii accesibil: prețul este un factor important în orice achiziție, la fel și în cazul VPN-urilor. Oamenii doresc soluții, dar nu prin ruperea băncii lor în timp ce se află la ea, așa că cel mai bun VPN pentru Tinder ar trebui să aibă un preț rezonabil pentru a face utilizatorul să se simtă mulțumit de suma de bani pe care o are’plătește pentru valoarea ei’ies din ea!

A afla dacă un VPN oferă în mod fiabil aceste funcții, revizuind fiecare serviciu unul câte unul, este o cerere înaltă pentru un utilizator obișnuit, dar nu’nu vă faceți griji ca noi’deja am don’este munca grea pentru tine, alcătuind lista cu Top 3 Cele mai bune VPN pentru Tinder în 2018:

PureVPN

Un furnizor VPN puternic și rapid, cu cea mai bună și mai sănătoasă listă de funcții oferite la cele mai accesibile prețuri, PureVPN este unul dintre cele mai importante servicii atunci când vine vorba de alegerea unui VPN care să ocolească interdicțiile și restricțiile geo-aplicații și servicii precum Tinder.

Cele mai bune aplicații VPN Tinder din 2018

Oferind funcții de securitate de top cum ar fi criptarea AES 256, suportul protocolului OpenVPN, DoubleVPN, Split Tunneling, Kill Switch și Onion peste VPN, PureVPN vă răspunde la alegere atunci când vine vorba de protejarea anonimatului dvs. online, în special atunci când încercați să deblocați Tinder de la un locul unde este restricționat.

PureVPN oferă, de asemenea, o mare conglomerație de servere din Orientul Mijlociu, ceea ce face un candidat perfect pentru un VPN Tinder Dubai, așa că dacă plănuiți o vacanță în acest oraș uimitor, atunci PureVPN ar putea fi tovarășul tău perfect. În afară de asta, PureVPN oferă și servere native din SUA care funcționează nu doar pentru accesul Tinder, ci și pentru ocolirea restricțiilor geo-restricționate pe site-uri precum Netflix SUA incredibil de bine!

Vitezele oferite sunt și super rapide pentru a vă oferi o experiență Tinder stelară și, în ceea ce privește prețurile, poate că nici cel mai bun VPN de un asemenea calibru nu oferă prețuri de top ca PureVPN!

 • Abonament lunar: 10,95 USD facturat o dată
 • Abonament anual: 5,81 USD / lună (69,72 USD facturat o dată)
 • Abonament pe 5 ani: 1,65 USD / lună (facturat 99 USD o dată)

Pro-uri

 1. Planuri de prețuri extrem de accesibile ca VPN pentru Tinder
 2. 2000+ Servers în toată lumea
 3. Servere disponibile în Orientul Mijlociu
 4. Asistență Live Chat
 5. Aplicații dedicate pentru clienți
 6. Ceapă peste VPN
 7. Tunel Split
 8. Viteze rapide

Contra

 1. Extensii de browser don’nu oferi viteze la fel de rapide ca aplicațiile client

vizita furnizor

ExpressVPN

Un serviciu rapid, extrem de sigur, ExpressVPN l-a stabilit în mod credibil ca unul dintre cele mai sigure servicii VPN atunci când a refuzat să divulge date de pe serverele sale către autoritățile turce în timpul unei investigații cu profil înalt, așa că puteți fi sigur că acesta este VPN-ul Tinder Dubai perfect..

EpressVPN pentru fixare

Deși nu oferă multe în numele unor funcții flashy, cum ar fi Double VPN etc, ExpressVPN’principalul USP obține elementele de bază pentru o lungime de neimaginat. Deci, indiferent dacă viteza, disponibilitatea serverului, ocolind restricțiile geo-restricționale, acest furnizor poate fi contorizat pentru a alimenta o experiență VPN supremă.

Pe partea de securitate, are o politică de logare zero zero, criptare AES 256, 2000 servere ultra-sigure, suport pentru protocol OpenVPN și un comutator de ucidere care vă permite să rămâneți protejat online.

ExpressVPN are o caracteristică excelentă de asistență pentru chat-uri live, care nu vă permite să renunțați indiferent de tipul de problemă cu care vă confruntați în configurarea VPN-ului sau utilizarea acestuia pentru a debloca orice. Acesta oferă, de asemenea, un repertoriu minunat de videoclipuri tutorial care pot ghida chiar și prin cele mai dificile instalații precum o adiere.

Există o legiune de aplicații dedicate și extensie de browser care vă pot permite să deblocați Tinder pe aproape tot felul de dispozitive populare și de nișă..

Singurul dezavantaj al ExpressVPN este că prețurile sale sunt destul de mari în comparație cu restul furnizorilor din listă, dar dacă luați în considerare performanța și robustetea caracteristicilor sale, atunci prețul ridicat poate fi suficient de justificat pentru a vă face să luați în considerare acest lucru VPN excelent pentru deblocarea Tinder.

 • Abonament lunar: 12,95 USD facturat o dată
 • Abonament semestrial: 9,99 USD / lună (facturat 59,95 USD o dată)
 • Abonament anual: 8,32 USD / lună (99,95 USD facturat o dată)

Pro-uri

 1. Cel mai bun VPN Tinder cu funcții Ultra-Secure
 2. Suport pentru protocol OpenVPN
 3. Peste 2000 de servere
 4. AES 256 Criptare
 5. Asistență Live Chat
 6. Politica de înregistrare zero
 7. SmartDNS disponibile

Contra

 1. Planuri de prețuri costisitoare

vizita furnizor

NordVPN

Un furnizor de VPN cu miză mare, cu o mare reputație în furnizarea unora dintre cele mai bune servicii de deblocare din întreaga industrie, NordVPN este un serviciu preferat de utilizator care oferă funcții de securitate extrem de integrate utilizatorilor cu toate tipurile de nevoi..

NordVPN pentru legătură

Infrastructura sa de server este una dintre cele mai bune din întregul domeniu VPN, deoarece oferă mai mult de 4000 de servere de pe tot globul, permițându-vă cu desteptitate crescută să vă deblocați aplicațiile Tinder oriunde vă aflați..

NordVPN oferă, de asemenea, aplicații client dedicate VPN, IP dedicate, serviciu DNS inteligent pentru a vă permite să deblocați tot felul de site-uri cu restricții geo-fără nici o problemă. Așadar, atunci când nu sunteți pe Tinder să găsiți un partener pentru dvs., puteți trece la site-uri precum Netflix SUA, Hulu și Amazon Prime pentru a satisface nevoile dvs. de vizionare.

Vitezele don’nu vă încurcați foarte mult când utilizați o conexiune NordVPN, astfel încât să puteți fi sigur de o viteză de conectare stabilă atunci când utilizați Tinder, deblocându-l în școala sau la locul de muncă..

NordVPN este un VPN excelent din Dubai Tinder, datorită caracteristicilor sale de securitate de înaltă calitate, care includ VPN dublu, criptare AES 256, suport pentru protocol OpenVPN, politică de înregistrare zero și multe altele pentru a vă oferi siguranță în timp ce utilizați Tinder în țară..

Prețurile sunt în intervalul mediu, deci nu sunt la fel de mari ca ExpressVPN, dar nici chiar PureVPN scăzute, așa că puteți considera cu siguranță pentru nevoile dvs. de deblocare Tinder. În afară de aceasta, NordVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile cu un proces unic de angajare zero fără angajament de 3 zile, pe care îl puteți înscrie pentru a utiliza VPN și pentru a testa abilitățile și caracteristicile sale înainte de a merge la planurile de prețuri.

 1. Lunar: 11,99 dolari facturați o dată
 2. Anual: 83,88 USD facturat o dată
 3. 3 ani: 124,64 USD facturat o dată

Pro-uri

 1. Cel mai bun VPN pentru deblocare Tinder cu peste 4000 de servere
 2. VPN dublu
 3. Viteze rapide cu accelerare minimă
 4. Politica de înregistrare zero
 5. Încercare gratuită timp de 3 zile
 6. Aplicații dedicate pentru clienți

Contra

 1. doesn’nu oferim încă o caracteristică de asistență pentru chat-uri live

vizita furnizor

Tinder nu funcționează cu VPN?

În timp ce se întâmplă rar că Tinder nu face asta’nu lucrați cu un VPN, dar uneori dispozitivul dvs., mai ales dacă utilizați Tinder prin intermediul telefonului mobil, vă puteți confunda cu privire la locația dvs. dacă aveți locația activată.

Acest lucru se întâmplă deoarece dispozitivul îți colabila anterior locația prin semnalele GPS locale și când pornești VPN-ul prin conectarea la o altă locație, dispozitivul tău devine un pic confuz și amețit în ceea ce privește locația ta reală.

Cel mai bun mod de a ocoli acest lucru este prin oprirea telefonului mobil’opțiunea de locație dezactivată înainte de a utiliza un VPN.

Aceasta’De asemenea, este bine să ștergeți memoria cache a dispozitivului, deoarece acest lucru poate crea, de asemenea, conflict cu locația dvs. VPN reală și percepută.

Cum să remediați Tinder VPN care nu funcționează

Dacă VPN-ul Tinder nu răspunde, atunci trebuie să actualizați sistemul de operare sau să actualizați aplicația, deoarece această problemă nu este’nu se întâmplă normal altfel. Pe de altă parte, dacă mai există probleme, puteți contacta VPN-ul’s suport pentru chat în direct pentru depanare!

Concluzie

Tinder este o aplicație minunată care vă permite să vă bucurați de timpul liber, oferindu-vă una dintre cele mai înnăscute activități umane, adică găsind un suflet pereche! Dacă țara, locul de muncă sau chiar școala nu o face’Pentru a aproba această idee prin interzicerea lui Tinder, puteți oricând să vă bazați pe cel mai bun VPN pentru a acționa în calitate de cupid și salvator în această călătorie de a găsi dragoste și tovărășie oriunde.!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me