Roku VPN – Cum să configurați și să instalați cel mai bun VPN pentru Roku

Uneori, viața poate deveni plictisitoare și plictisitoare. A lucra ore lungi pentru a supraviețui în această lume cu ritm rapid îți ia cea mai mare parte din energie, lăsând o singură cale pentru divertisment: filme / emisiuni TV. Cu toate acestea, din moment ce nimic nu merge niciodată de regulile omului comun, trebuie să întâmpinați numeroase probleme de piraterie și drepturi de autor pentru accesarea diferitelor tipuri de conținut sau titluri specifice. Același lucru este valabil și pentru dispozitive precum Roku. Deși aveți o mulțime de opțiuni în canale, este posibil ca unele să nu dezvăluie baza de date completă a titlurilor disponibile.

Acest lucru face crucială abonarea la un VPN Roku. Citiți acest ghid de la Best VPN pentru cele mai bune opțiuni existente pe piață pentru deblocarea canalelor de pe Roku:

8 cel mai bun VPN pentru Roku

 1. Cum să configurați VPN Roku
 2. Canale disponibile pentru vizionarea dispozitivelor Roku
 3. Cum să adăugați canale la Roku
 4. VPN-urile vă pot ajuta să transmiteți mai multe conținut pe Roku?
 5. Cel mai bun VPN pentru Roku în 2018
 6. VPN gratuit pentru Roku

Ce este Roku?

daca tu’am trăit sub o stâncă sau, în general, nu sunt’Suntem bine conștienți de uriașa gamă de produse de divertisment, să analizăm ce este de fapt Roku. Faimos la nivel mondial pentru comoditatea și manevrabilitatea sa, Roku este un streaming TV și media player, lansat în 2008. Este disponibil sub numeroase forme, inclusiv ca Smart TV, stick-uri de streaming portabile și set-top box-uri..

VPN Roku

Există chiar și dispozitive Roku pentru televizoare mai vechi care folosesc cabluri A / V, ceea ce înseamnă că este o soluție completă pentru toată lumea’nevoile de divertisment. Cea mai bună parte a tuturor: Roku oferă spectatorilor acces atât la cerere, cât și la conținut streaming prin canale care pot fi selectate cu ajutorul unei telecomenzi. Nu există lipsă de conținut disponibil, deoarece aveți chiar posibilitatea de a accesa Amazon, Hulu și Netflix!

Cum funcționează Roku?

Diferite produse disponibile de la Roku au moduri de conectare separate. Cu toate acestea, cele de bază se conectează la televizor folosind un cablu HDMI, de la dispozitivul Roku la televizor. După terminarea împerecherii și configurației, Roku se conectează la internet printr-o conexiune fără fir / cablu pentru a accesa rețeaua de domiciliu. Dispozitivul funcționează prin descărcarea conținutului video de pe internet și apoi vă este furnizat la televizor.

Cum funcționează Roku

De când Roku “fluxuri” fișierele de descărcare direct, nu este nevoie ca acestea să fie salvate, ceea ce elimină stocarea fișierelor cache grele, similar cu procesul de Netflix. Utilizatorii au capacitatea de a încărca aplicații sau canale pentru accesarea anumitor filme / emisiuni TV, similar instalării diferitelor aplicații pe un smartphone sau tabletă. Cu colecția potrivită de canale, vă veți bucura de o experiență de streaming ca niciodată!

Ce este Roku

Roku îți oferă puterea de a decide ce spectacole vrei să urmărești și când. Este aproape ca și cum ai obține totul “la cerere”, ceea ce nu numai că te face să te simți bine - dar îi impresionează și pe ceilalți vizionari și invitați care îți vizitează casa. Un alt lucru minunat despre Roku este faptul că sistemul de operare este actualizat constant cu revizii de interfață, adăugări de caracteristici, actualizări de securitate și remedieri de erori.

Canale disponibile pentru vizionarea dispozitivelor Roku

Când Roku și-a făcut intrarea pe piața dispozitivelor de divertisment încă din 2008, utilizatorii au avut o selecție limitată de canale. Cu toate acestea, după ce a crescut rapid la faimă, dispozitivul a trecut de la unul la peste 3000 de canale. Puteți găsi cu ușurință conținut din rețelele de difuzare precum NBC, CBS, ABC și Fox pe Roku’s Hulu VoD sau CBS Toate canalele de acces. Acestea sunt doar câteva pentru a numi, dar mai jos este o listă de alte canale de top disponibile pe Roku care vă vor lăsa copleșit:

 1. Filme și emisiuni TV - PBS, Crackle TV, HBO GO, Disney, M-GO, VUDU, Sling TV, Amazon Instant Video / Prime, Hulu TV, Netflix, Google Play Store și multe altele!
 2. Sport - UFC Online, rețea WWE, WatchESPN, NFL Now, NHL Game Center, NBA League Pass, MLB.TV și multe altele.
 3. Știri - ABC, CBS, NBC, Fox, Sky News, Weather Nation, The Blaze și diverse altele.
 4. Internet - Vimeo, Break, YouTube și alte platforme video celebre online.
 5. Plex Media Server - Toate dispozitivele Roku acceptă Plex Media Server, care este cel mai bun mod de a vizualiza conținut personal și toate filmele / emisiunile TV preferate într-o singură locație!

Cum să adăugați canale la Roku

Instalarea canalelor pe Roku nu necesită cunoștințe despre știința rachetelor. Utilizarea dispozitivului este incredibil de ușoară, deoarece sistemul de operare este destul de intuitiv și ușor de utilizat. Pur și simplu derulați în jos spre “Transmiterea canalelor” din meniul de pornire și apăsați violetul “O.K” butonul de pe telecomandă, veți fi redirecționat către Roku Channel Store, unde puteți găsi aplicații premium / gratuite disponibile pentru instalare. Folosește “Canalele de căutare” caracteristică pentru a găsi cea căutată și navigați la pagina de instalare.

Cum să adăugați canale la Roku

VPN-urile vă pot ajuta să transmiteți mai multe conținut pe Roku?

Când vine vorba de difuzarea diferitelor tipuri de conținut pe Roku, este posibil să întâlniți uneori o eroare care vă împiedică să accesați un canal, din cauza geo-restricțiilor. Dacă sunteți un fan avid-streaming sau P2P / Torrenting, probabil aveți o idee despre motivul pentru care canale diferite pot face acest lucru. Totul provine din politicile de încălcare a drepturilor de autor și legile anti-piraterie. Diferite filme / emisiuni TV trebuie să obțină licențe adecvate de la casele de producție pentru a furniza conținut în diferite țări.

Drept urmare, dacă licența nu este obținută și se limitează doar la câteva țări specifice, persoanele situate în alte locuri din lume nu vor putea accesa filmele / emisiunile TV preferate prin canale diferite. Acesta este motivul pentru care este incredibil de important pentru orice fan de streaming să se aboneze la un serviciu VPN, deoarece Roku în sine folosește urmărirea Geo-IP pentru a detecta locația ta. Întrucât adresa dvs. IP este ID-ul dvs. virtual, numai cea corectă vă poate face acces la diferite canale.

Deci, cum poate un VPN să-i ajute pe utilizatorii Roku să iasă? Mascând adresa dvs. IP și făcând-o să pară ca și cum ai locui într-o altă țară. Serviciile VPN au capacitatea de a cripta conexiunea dvs. pentru a proteja traficul de intrare / ieșire, ferindu-vă de privirile indurerate ale agențiilor guvernamentale și ale firmelor anti-piraterie. Cel mai important, ele ajută la ocolirea geo-restricțiilor prin schimbarea instantanee a locației. Puteți sta în Japonia, dar puteți accesa tot conținutul din SUA, conectându-vă la un server nativ!

* În testele noastre, Nord VPN a lucrat cel mai bine pentru a debloca fluxurile din diferite locații de pe Roku.

Roku VPN - Cum să configurați și să instalați cel mai bun VPN pentru Roku

Cel mai bun VPN pentru Roku în 2018

Deblocarea canalelor de pe Roku necesită utilizarea unui VPN, care oferă funcții / instrumente avansate pentru ocolirea geo-restricțiilor, protejându-vă în același timp identitatea de trolluri de drepturi de autor și agenții anti-piraterie. Dacă VPN-ul nu oferă o criptare suficient de puternică sau suferă de scurgeri DNS / IP, nu vă veți putea bucura de deblocarea perfectă. Din acest motiv, am adăugat o listă cu cele mai bune VPN-uri pentru Roku în 2018, bazate pe performanță, fiabilitate, asistență, prețuri și caracteristici:

Furnizor Preț ($) Caracteristici Evaluare Reducere Vizitați furnizorul

 1. NordVPN

  NordVPN

  11,95 USD3.49Pe luna

  • 5200+ servere în 60 de țări
  • 6 conexiuni simultane
  • Funcționează cu SUA / Marea Britanie / JP Netflix
  • Performanță excelentă pentru P2p / torenting
  • VPN dublu și ceapă peste VPN
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 70% reducere site vizita
  Citiți recenzia

 2. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8,32Pe luna

  • 3.000 + Servers în 94 de țări
  • Criptare AES 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • 3 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Încredere cu 35% reducere site-ul Vizită
  Citiți recenzia

 3. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2,91Pe luna

  • 2.000+ servere din 140+ țări
  • Criptare AES 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • 5 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Site de încredere de 73% Reducere site
  Citiți recenzia

 4. IPVanish

  IPVanish

  10 $6.49Pe luna

  • PPTP, L2TP / IPSec & Protocoale OpenVPN
  • 25.000+ IP-uri & 225+ servere din 60 de țări
  • 5 autentificări multiple
  • Garanție înapoi de 7 zile
  • Criptare de până la 256biti

  Încredere cu 69% reducere site-ul Vizită
  Citiți recenzia

NordVPN pentru Roku

Cu sediul în Panama, NordVPN se situează sub cele mai sigure servicii de pe piață, care oferă o protecție completă utilizatorilor, datorită legilor îndelungate privind protecția datelor din țară. Pentru streaming / deblocare specifică, furnizorul chiar oferă “Joc inteligent” tehnologie, care permite ocolirea a 400+ platforme geo-restricționate, acoperind o bucată imensă de la canalele Roku.

Cel mai bun VPN pentru Roku în 2018

Dacă acest lucru nu ar fi fost suficient, NordVPN chiar îi întrece pe alți furnizori cu viteze uimitor de rapide, care îmbunătățesc experiența de streaming generală pe Roku. Toate serverele funcționează cu consistență laudabilă, cu câteva probleme de întârziere pentru cei care stabilesc conexiuni pe distanțe lungi. Chiar și așa, aveți acces la peste 4205 de servere din 62 de țări, ceea ce face ca procesul de selecție să fie destul de ușor pentru deblocarea canalelor de pe Roku.

Pro-uri

 1. 4205 servere în 62 de țări.
 2. Furnizor Zero Logs pentru Torrenting rapid
 3. Protecție maximă online prin DoubleVPN
 4. P2P / Torrenting Activat pe servere speciale
 5. Protecție DDoS și comutator automat de ucidere

Contra

 1. Preț lunar scump

vizita furnizor

ExpressVPN pentru Roku

ExpressVPN reușește să se bucure de prezența proeminentă online în toate cele mai bune categorii VPN, datorită echipei sale de dezvoltare excepționale și a serverelor remarcabil de rapide, care sunt perfecte pentru streaming de filme / emisiuni TV online în HD. De asemenea, oferă online confidențialitate și anonimat de neegalat, unul pe care autoritățile turce ar putea chiar să nu-l obțină nimic de la furnizor, în timpul unui incident care a implicat VPN.

VPN-urile vă pot ajuta să transmiteți mai multe conținut pe Roku

ExpressVPN stabilește bara pentru descărcarea și încărcarea vitezei, de aceea se bucură de vârful clasamentului nostru. Acest lucru este valabil mai ales pentru iubitorii de streaming sau P2P / Torrenting. Drept urmare, vă puteți asigura că veți primi viteze maxime atunci când deblocați diferite canale pentru a transmite conținutul preferat. Pentru conectivitate, aveți acces la peste 2.000 de servere VPN în 148 de locații de server VPN și 94 de țări.

Pro-uri

 1. Deblocare ușoară a canalelor Roku
 2. 2.000+ servere VPN 90 de țări
 3. Zero Network Trafic Jurnal
 4. Garanție de restituire a banilor înapoi de 30 de zile
 5. Aplicații VPN pentru PC, Mac, iOS și Android

Contra

 1. Plan lunar scump

vizita furnizor

PureVPN pentru Roku

Cu sediul în Hong Kong, PureVPN a avut anterior o lovitură pe piață, datorită faptului că a dezvăluit informații autorităților guvernamentale într-un caz de urmărire, care a văzut o tânără fată chinuită de un criminal criminal. Deși site-ul web a menționat întotdeauna despre practicile sale de logare, acesta a luat foc puternic. De atunci, PureVPN și-a îmbunătățit ofertele destul de mult.

Cum să configurați VPN pe Roku

Pe lângă reducerea prețurilor, VPN oferă o gamă remarcabilă de funcții, care includ aplicații native pentru toate platformele populare, 2000+ servere din 140+ țări din întreaga lume, divizarea tunelului pentru o securitate maximă atunci când transmiteți conținut piratat sau angajați în P2P / torrenting, Criptare AES de 256 biți, redirecționare port, protecție DDoS, pentru a vă îmbunătăți capacitatea de deblocare a canalelor Roku!

vizita furnizor

IPVanish pentru Roku

Cu sediul în SUA, mulți pot opta să rămână departe de IPVanish, din cauza locației sale. Cu toate acestea, unul dintre cele mai bune lucruri despre furnizor este faptul că acesta garantează un anonimat complet, în ciuda legilor obligatorii de păstrare a datelor din țară. Au existat zero cazuri de VPN care furnizează orice fel de informații autorităților guvernamentale, ceea ce asigură utilizarea aplicației de deblocare pentru Roku este complet sigură.

IPVanish pentru roku

Utilizatorii au o rețea imensă de peste 1000 de servere în 60 de țări din întreaga lume. Ai chiar aplicații native disponibile pentru toate platformele, fie ele Linux, iOS, Android, Mac și Windows. Prețurile încep de la 10 USD pe lună, dar ai o garanție de rambursare de 7 zile. Există chiar și un proxy SOCKS5 pentru anonimatul maxim pentru P2P / Torrenting, iar VPN oferă posibilitatea de a stabili 10 conexiuni simultan.

Pro-uri

 1. 40.000+ IP’s și 1000+ servere VPN
 2. 7 zile de returnare a banilor
 3. SOCKS5 Proxy și Kill Switch
 4. Acceptă criptocurrențe
 5. Aplicații native pentru toate platformele

Contra

 1. Cu sediul în SUA

vizita furnizor

VPN de acces privat la internet (PIA) pentru Roku

Fondată de Ted Kim și Andrew Lee în 2010, Private Internet Access (PIA) este un furnizor de servicii VPN din SUA. Ca atare, trebuie să întâmpine multe întrebări cu privire la capacitatea sa de a oferi confidențialitate completă. SUA fac parte din Alianțele Cinci și paisprezece Ochi, care fac schimb de informații și se ocupă cu supraveghere în masă. Nu multe persoane au încredere în acest serviciu din această cauză.

VPN de acces privat la internet (PIA) pentru Roku

Cu toate acestea, PIA nu a dezvăluit niciodată informații autorităților guvernamentale. Deși nu puteți avea încredere în acesta pentru confidențialitate, îl puteți folosi în continuare pentru deblocarea canalelor roku sau prin simpla ocolire a restricțiilor geo-roku. După ce v-ați înscris, aveți acces la 3500 de servere din 32 de țări. Printre funcțiile pe care le primiți se numără Portul de redirecționare, asistența routerului, selecția portului, proxy SOCKS5, 5 multi-logins și blocatorul de anunțuri / tracker!

Pro-uri

 1. 3.500 de servere în 32 de țări din întreaga lume
 2. Protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6
 3. Funcția de comutare a Internet Kill
 4. Expediere și selectare port
 5. AES 256 Bit Encryption

Contra

 1. Cu sediul în SUA

VPN gratuit pentru Roku

La BestVPN.co, ne sfătuim cu strictețe bazele de utilizare să nu cadă în capcana VPN-ului gratuit, deoarece majoritatea își vor avea rădăcinile în practici de afaceri umbroase pentru a plăti întreținerea serverului, actualizări de aplicații, asistență pentru clienți și alte costuri aferente. la găzduirea unui VPN. Cu toate acestea, din moment ce nu toată lumea dorește să investească în furnizori premium și poate fi puțin frustrant să plătești pentru un serviciu dacă vrei să spui doar temporar - VPN-urile gratuite sunt o alegere bună, indiferent de.

Parbriz pentru Roku

Windscribe este un serviciu bazat pe canadian care, în ciuda faptului că este GRATUIT, oferă un site web bine conceput, care oferă acces la aplicații intuitive pentru a beneficia de securitate maximă. Deși limita de lățime de bandă de 10 GB este standard pe un plan gratuit, la testarea furnizorului pe cele patru servere de bază, am primit viteze uimitoare. Aceasta folosea serverele GRATUITE și nu cele premium. Deci, sfătuim cu siguranță să folosiți Windscribe!

VPN gratuit pentru Roku

Pro-uri

 1. Limită de lățime de bandă de 10 GB
 2. Extensia browserului Chrome
 3. Asistență clienți responsivi
 4. Viteze rapide prin criptare IKEv2
 5. Aplicații native ușor de utilizat

Contra

 1. Fără chat live

Hotspot Shield pentru Roku

Hotspot Shield este un furnizor de servicii VPN din SUA, care continuă să câștige și să-și piardă faima, din cauza unei serii de probleme cu aplicația sa VPN. Cu toate acestea, dacă este doar pentru utilizare temporară, așa cum sunt majoritatea VPN-urilor GRATUITE - atunci este o alegere excelentă pentru mase. Furnizorul oferă viteze remarcabile pentru streaming și P2P / Torrenting cu latență scăzută. Singura problemă este că ai o limită de date de 750 MB pe zi.

Hotspot Shield pentru Roku

Pro-uri

 1. Alocare zilnică de 750 MB
 2. Comutator automat de ucidere
 3. Nu au fost detectate scurgeri DNS
 4. Extensie Chrome
 5. Disponibil Split Tunel

Contra

 1. Asistență lentă pentru clienți

Ascundeți-vă pentru Roku

Hide.me oferă servicii plătite și gratuite, la fel ca numele menționate mai sus. Singura diferență este că îți oferă 2 GB de date pe lună cu care să te joci. Alte funcții pe care le primiți cu planul GRATUIT includ trei locații de server (Olanda, Canada și Singapore), conectarea la un dispozitiv, aplicații pentru Windows, Mac, Android, iOS și chiar Google Chrome.

Ascundeți-vă pentru Roku

Pro-uri

 1. Extensia browserului Chrome
 2. 35 de servere în 28 de țări
 3. Protecție automată Wi-Fi
 4. Aplicații multiplă platforme
 5. Furnizor de jurnale zero

Contra

 1. Viteze sărace

Cum să configurați VPN Roku

Selectarea unui VPN este doar o parte a procesului de a vă bucura de deblocare fără sudură. Trebuie să configurați și cel mai ieftin VPN pe dispozitivul Roku, care poate varia în funcție de generațiile mai vechi sau mai noi de dispozitive Roku. Cu toate acestea, dacă există un lucru sigur, nu puteți utiliza hardware-ul Roku în sine pentru a crea o conexiune VPN. În schimb, va trebui să activați o conexiune VPN pentru ca jucătorul Roku să aibă acces în orice moment!

Puteți parcurge aceste două căi. Primul presupune partajarea conexiunii VPN de pe laptop cu dispozitivul Roku prin crearea unui Hotspot. Deși puteți experimenta o reducere a vitezei, vă puteți bucura cu ușurință de deblocarea. Odată conectat, efectuați un test IP pentru a vă asigura că ați stabilit o rețea de succes la un server extern. Al doilea implică utilizarea unui router VPN, DD-WRT sau Tomato încorporat!

Configurarea VPN Roku prin metoda routerului virtual

Așa cum am menționat anterior, puteți utiliza cu ușurință un VPN pe dispozitivul Roku conectându-vă la un router virtual, creat de laptopul dvs. / PC / smartphone. Hotspot-urile Wi-Fi sunt o modalitate excelentă de a împărtăși internetul cu alții, chiar și cu o conexiune VPN. Urmați pașii de mai jos pentru a începe:

 1. Inscrie-te cu furnizorul VPN recomandat.
 2. Abonați-vă pentru un plan adecvat și descărcați software-ul relevant.
 3. Apăsați butonul de instalare. Aceasta va crea un nou adaptor în “Conexiuni de retea”.
 4. Găsiți conexiunea VPN în listă și faceți clic dreapta pe “Proprietăți”.
 5. Faceți clic pe butonul “Partajarea” tab și verificați “Permiteți altor utilizatori ai rețelei” opțiune.
 6. Conectați dispozitivul Roku la computer’s Wi-Fi Hotspot.

Configurare Roku VPN prin metoda DD-WRT / Tomate Router

Configurarea unui VPN pe routerele DD-WRT sau Tomato este un proces complicat care necesită cunoștințe tehnice deosebite. Trebuie să urmați o listă completă de instrucțiuni pentru a vă asigura că VPN controlează cu succes conexiunea la internet, permițând utilizatorilor din întreaga gospodărie să se bucure de deblocarea sau schimbarea locației lor, fără nicio aplicație. NordVPN oferă routere VPN integrate pe care le puteți cumpăra aici. Pentru a configura o VPN pe DD-WRT sau Tomato, urmați acest ghid.

Cum să configurați VPN pentru Roku folosind conexiunea VPN pentru PC-ul partajat

 1. Deschis PC-ul dvs. Windows și cap la bara de căutare
 2. Tip “cmd” pentru a aduce promptul de comandă
 3. Selectați “Rulat ca administrator” și tip următoarele:
 4. netsh wlan set hostednetwork mode = allow ssid = NETWORKNAME key = PASSWORD
 5. Nume routerul virtual setând următoarele valori:
 6. ssid = cheie [nume pentru rețeaua ta] = [parolă pentru rețeaua ta]
 7. Lovit “introduce” și veți primi mai multe mesaje spunând:
 8. “Modul de rețea a fost setat să permită”
 9. “SSID-ul rețelei găzduite a fost schimbat cu succes”
 10. “Fraza de cheie de utilizator a rețelei găzduite a fost schimbată cu succes”
 11. start routerul dvs. virtual introducând: netsh wlan start hostednetwork în CMD
 12. Vei primi un mesaj care spune “Rețeaua găzduită a început”
 13. Deschis “Centrul de rețea și partajare” și du-te la “Schimbă setările adaptorului”
 14. Click dreapta pe conexiunea VPN creată anterior și accesați “Proprietăți”
 15. Clic pe “Partajarea” fila si căpușă amandoua “Permiteți altor utilizatori ai rețelei” Opțiuni
 16. Turn pe dispozitivul Roku și cap la “Setări” meniul
 17. Selectați Reţea > Wireless (Wi-Fi) > Configurați o nouă conexiune Wi-Fi.
 18. Conectați la rețeaua Wi-Fi pe care tocmai ați creat-o pe Windows!

Cum se instalează VPN pentru Roku folosind conexiune VPN Mac partajată

 1. Deschis laptopul dvs. Mac și cap la “Preferințe de sistem” Meniul
 2. Clic pe “Partajarea” iar din panoul din stânga Selectați “Partajare Internet”
 3. A stabilit următoarele setări pentru a partaja VPN cu Roku cu succes:
 4. Partajați conexiunea dvs. din: [conexiunea VPN pe care tocmai ați creat-o]
 5. Pentru calculatoarele care utilizează: bifați caseta “Wifi” pentru o conectivitate mai ușoară
 6. Deschis Opțiuni Wi-Fi, introduce numele rețelei și Selectați canalul
 7. Utilizare WPA2 Personal pentru securitate și introduce o parolă, apoi faceți clic pe OK
 8. Turn pe Internet Sharing din meniu și clic pe “start”
 9. Deschis dispozitivul Roku și cap la “Setări” meniul
 10. Clic pe rețea > Wifi > Configurați o nouă conexiune Wi-Fi
 11. Conectați la rețeaua Wi-Fi pe care tocmai ați creat-o pe Mac

VPN pentru alternative Roku

VPN-urile sunt de fapt doar “Retele private virtuale” și nu unele tehnologii specifice. Ca atare, nu există alternative disponibile pentru aceasta. S-ar putea argumenta că serviciile proxy sunt destul de similare, dar nu integrează niciun fel de criptare. Aceasta lasă rețeaua fizică privată (PPN) ca singura alternativă, dar această opțiune nu are un furnizor comercial. Dacă pur și simplu se deblochează pe care doriți să o faceți, atunci utilizarea unui serviciu proxy pe Roku Web Browser X este o opțiune bună!

Cele mai bune stream-uri media Roku

Acum mulți știu, dar așa cum am menționat anterior, Roku vine în diverse forme / dimensiuni / tipuri. Selectarea unui VPN este la fel de dificilă ca să găsești cel mai bun streamer media pentru tine. Cu toate acestea, întrucât BestVPN.co își propune să acopere toate aspectele legate de a te bucura de o experiență Roku perfectă pentru a transmite filme / emisiuni TV preferate, mai jos am oferit detalii despre cele mai recente streamere media Roku:

Cele mai bune stream-uri media Roku

Roku Ultra

Roku Ultra se află sub dispozitivele de top ale brandului, la prețul de 130 USD. Este un set-top-box care folosește hardware de înaltă performanță și cel mai puternic procesor al tuturor dispozitivelor Roku. Permite utilizatorilor să redea video de pe unități externe, acceptând formate HFS +, NTFS, FAT32 și chiar FAT16. Există o telecomandă vocală, unde apăsați butonul și spuneți titlul pentru a efectua o căutare pe dispozitiv.

Roku Ultra

Am experimentat funcția și am obținut în orice moment rezultate precise, ceea ce ne asigură că nu este un truc de marketing. Acest lucru face viața chiar mai ușoară decât înainte, mai ales atunci când găsești un film / emisiune TV pe care să o vizionezi. Telecomanda are chiar un tracker care începe să sune, la apăsarea butonului de deasupra Roku Ultra. Aparatul acceptă chiar 720p, 1080p și 4K UHD cu video HDR la 60 fps.

Roku Streaming Stick

Un bun omolog al Roku Ultra, Streaming Stick, după cum îi spune și numele este un produs simplu în formă de USB, care se atașează la televizor prin intermediul cablului HDMI. În comparație cu Ultra, Roku Streaming Stick este incredibil de ieftin, setându-vă înapoi doar cu 50 USD. Nu există un port Ethernet disponibil, așa că va trebui să aveți un router wireless pentru configurarea unei conexiuni la internet.

Roku Streaming Stick

Similar cu Roku Ultra, această versiune oferă și acces la peste 3000 de canale. Singura diferență între cele două este că telecomanda nu are funcția Căutare vocală sau Căutare. De asemenea, nu puteți transmite streaming în calitate 4K, cu excepția cazului în care cumpărați Roku Streaming Stick Plus, disponibil pentru 70 USD. De asemenea, oferă mai multe game Wi-Fi, care funcționează în favoare dacă routerul dvs. este departe de televizor.

Premiera Roku și Premiera+

Să lămurim mai întâi că Roku Premiere și Premiere + sunt două dispozitive diferite. Ambele dispozitive sunt capabile să transmită streaming în 4K UHD cu video HDR la 60 fps. Sunt set-top-box-uri, ceea ce înseamnă că le puteți conecta direct prin intermediul unui cablu Ethernet la internet, oferindu-vă viteze de streaming mai bune pentru vizionarea filmelor / emisiunilor TV preferate.

Premiera Roku

Față de Roku Ultra, Premiera + este cu 23% mai ieftină, disponibilă doar pentru 99 USD. Aceasta este cu aproximativ 30 de dolari mai ieftină, ceea ce este o opțiune bună, mai ales dacă sunteți conștient de buget. Singura problemă cu acest dispozitiv este că portul Ethernet de pe spate acceptă doar 1000 Mbps. Nu puteți primi viteze de gigabit, care pot împiedica streamingul puțin!

Roku Express și Express+

Prezentate ca produse la nivel de intrare de Roku, Roku Express și Express + oferă compatibilitate utilizatorilor care se bazează în continuare pe televizoare mai vechi. Acestea pot lucra cu cabluri compozite A / V, care folosesc tradiționalele culori roșu, alb și galben care erau destul de renumite înainte de apariția HDMI și popularitate la nivelul maxim de comoditate.

Roku Express

Cel mai bun VPN pentru întrebările Roku

Cum funcționează Roku Stick?

Roku se conectează la internet printr-o conexiune fără fir / cablu pentru a accesa rețeaua de domiciliu. Dispozitivul funcționează prin descărcarea conținutului video de pe internet și apoi vă este furnizat la televizor. De când Roku “fluxuri” descărcați direct fișierele, nu este nevoie ca acestea să fie salvate, ceea ce elimină stocarea fișierelor cache grele.

Cât costă canalele Roku?

Adăugarea unui canal nu vă golește buzunarele! De obicei, veți găsi toate canalele pe care poate doriți să le instalați pentru streaming gratuit, dar cu șansa de compensare nu, prețul maxim va fi cuprins între 0,99 și 1,99 USD. Aceasta exclude costurile de abonare ale canalului.

Cât costă utilizarea Roku?

Așa cum am menționat anterior, Roku oferă o gamă variată de produse. Ca atare, prețul poate varia, în funcție de nevoile dvs. Set-top-box-ul Roku Ultra costă în jur de 130 USD, Premiere și Premiere + au un preț de 99 $ și 109 USD, Streaming Stick este disponibil doar pentru 50 USD, iar Express și Express + pot fi achiziționate pentru 29,99 USD și 39,99 USD.

Ce canale sunt gratuite pe Roku

Există o listă uriașă de canale gratuite disponibile pentru instalare pe Roku. Unele dintre cele mai cunoscute includ Pluto TV, Crackle, The Roku Channel, CW App, PBS Kids, Comet, Newson, Tubi, Twitch, YouTube, Vimeo și Break.

Înfășurarea lucrurilor

Dispozitivele precum Roku sunt salvatoare de viață care îl fac incredibil de ușor și convenabil să acceseze tot conținutul preferat din întreaga lume. Cu acces la servicii precum BBC iPlayer, Hulu, Netflix, Amazon Prime și multe altele printr-o singură interfață, nimic nu poate bate experiența de streaming a Roku. Adăugați acest lucru la o VPN care ocolește toate restricțiile geografice și este posibil să nu părăsiți niciodată casa în weekend, din cauza unei dependențe masive de ceasuri!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me