Cele mai bune servicii VPN gratuite din 2019

Dacă doriți un VPN gratuit, deoarece furnizorii plătiți nu’nu vă potriviți bugetul, apoi puteți merge mai departe, dar trebuie să aveți precauție.

VPN-urile gratuite sunt servicii complicate, cu multe lucruri ascunse sub suprafață care ar putea să vă facă rău.

Pentru a vă asigura că mergeți înainte cu cel mai sigur VPN pentru descărcare gratuită, va trebui să treceți peste ghidul nostru.

Vă voi oferi un scurt referitor la factorii de care trebuie să țineți cont înainte de a vă abona la un anumit serviciu și vă voi oferi o soluționare a celor mai bune VPN gratuite pentru 2019.

Iată un scurt rezumat al celor mai bune servicii VPN gratuite din 2019

# 1: Surfshark: # 1 recomandat VPN cu o perioadă de încercare fără riscuri de 30 de ani.
Cel mai bun plan: 1,99 USD / lună (ofertă de 2 ani)
# 2: ProtonVPN: Nicio limită a lățimii de bandă în serviciul său gratuit
# 3: Hide.Me: VPN gratuit care nu face asta’nu păstrați jurnalele
# 4: Windscribe: Folosiți gratuit până la 15 GB / lună
# 5: OperaVPN: Deblochează Netflix SUA gratuit

O mulțime de VPN-uri gratuite nu reușesc chiar să ofere confidențialitate de bază, ceea ce face ca piscina din care am putea alege a fost sever limitată.

Cu toate acestea, ne străduim cel mai mult să înscriem servicii din această listă care erau absolut sigure pentru a putea utiliza oricând.

Aici noi’am compilat lista cu 5 servicii VPN foarte sigure pe care le poți face ca VPN gratuit.

Surfshark - Furnizor recomandat cu 30 de zile Proces VPN gratuit

Surfshark este un serviciu VPN de top, care oferă cea mai puternică securitate, împreună cu funcții premium, dar acesta’nu este un serviciu complet gratuit.

Așadar, de ce am ales-o în topul acestei liste de VPN-uri gratuite?

Acea’pentru că Surfshark oferă o probă gratuită de 30 de zile, ușor de utilizat în care puteți utiliza serviciul cu toate funcțiile disponibile fără griji.

Dacă nu’îți place să stai cu serviciul, depune o cerere de rambursare simplă cu asistența de chat live și îți vei primi banii înapoi. Da, este atât de simplu.

Surfshark se apropie cel mai mult de un serviciu VPN gratuit, cu ofertele sale de prețuri extrem de accesibile. Un abonament de 2 ani te va costa doar $ 1,99 / lună.

Cele mai bune servicii VPN gratuite din 2019

Iar furnizorul vă oferă câteva motive destul de bune pentru a plăti această sumă și pentru a rămâne cu serviciul dincolo de perioada de încercare gratuită.

Netflix SUA lucrează de fiecare dată cu Surfshark, indiferent unde vă aflați în lume.

Torrenting este suportat de rețeaua sa de servere puternică de peste 800 și securizat prin protecție împotriva scurgerilor DNS.

Puteți utiliza serviciul său pe toate platformele majore cu aplicații ușor de utilizat oferite de furnizor.

Chat-ul în direct este întotdeauna acolo pentru a vă ajuta dacă vă blocați sau dacă aveți nevoie să faceți acest program VPN fără probleme.

Viteza este constantă și rapidă tot timpul și nu există nici o limitare a lățimii de bandă.

Criptarea de grad militar și protocolul OpenVPN sunt disponibile pentru a vă oferi o experiență de securitate de nepătruns.

Surfshark este cea mai bună alegere VPN gratuită’Aveți dacă doriți să utilizați serviciul pentru nevoi pe termen scurt, ca de o lună.

ProtonVPN: Nicio limitare a lățimii de bandă a serviciului său gratuit

Acest furnizor oferă funcția rară de utilizare a lățimii de bandă nelimitate ca serviciu VPN gratuit.

Don’nu luați această caracteristică ușor, deoarece veți întâlni limite de lățime de bandă la fel de stricte ca 500 MB / lună în domeniul VPN gratuit.

ProtonVPN Gratuit

Prin aceasta, puteți utiliza acest VPN gratuit fără probleme de înregistrare sau de actualizare atât timp cât doriți.

Acest furnizor VPN’versiunea gratuită oferă o securitate de top care nu funcționează’Nu compromiteți datele utilizatorului. Nivelul de criptare este puternic și nu s-au găsit scăpări IP în testarea noastră.

Singura problemă este că vitezele sunt uneori asemănătoare cu melc, adică absolut lente.

Dar acest lucru este de așteptat, deoarece toate VPN-urile gratuite pun restricții asupra unor funcții premium și în ProtonVPN’este cazul, acesta își accelerează viteza și nu vă permite să faceți stream sau Torrent.

Aplicațiile sunt oferite pentru toate platformele majore precum Windows, Mac, iOS și Android. Și dacă doriți să actualizați vreodată, versiunea sa plătită este întotdeauna disponibilă pentru a oferi o experiență mult mai bună.

Hide.Me: VPN gratuit care respectă o politică de jurnale zero zero

Un alt serviciu VPN extrem de sigur, Hide.Me are sediul în Malaysia, o jurisdicție sigură.

Hide.Me Free

Furnizorul oferă viteze bune pe toate cele 5 servere pe care le alocă în serviciul său gratuit.

Nu face asta’nu păstrați jurnalele activităților în niciun fel și dacă le asociem cu o criptare bună, și dvs.’aveți protecție VPN la nivel înalt gratuit.

Hide.Me are, de asemenea, dezavantajele sale, sub forma limitării de a aloca doar 2 GB de date în fiecare lună utilizatorilor săi.

Limita scăzută pentru utilizarea datelor face ca furnizorul să nu fie potrivit pentru streaming și Torrenting sau pentru orice altă activitate intensivă.

Puteți utiliza acest serviciu pe toate dispozitivele populare și pe unele de nișă, precum FireTV. Oferă și o extensie Firefox.

Windscribe: Folosiți până la 15 GB / lună / Torrenting friendly

Dacă nu’Nu luați în considerare limitarea lățimii de bandă și limitarea serverului, nu există o diferență majoră între Windscribe’servicii gratuite și plătite.

Abonându-vă la acest serviciu, puteți utiliza blocatorul lor de anunțuri, care este o caracteristică premium și funcționează incredibil de bine pentru a scoate la iveală nuanțe inutile pe web.

Acest lucru face ca limitarea lățimii de bandă de 10 GB / lună să fie mult mai utilă, deoarece nu pierdeți lățimea de bandă prețioasă la anunțurile pe care le oferiți’nu vreau să văd.

Parbriz gratuit

Poti adăugați un supliment de 5 GB pe deasupra, prin tweeting despre serviciu.

Aceasta nu este o afacere proastă cu siguranță, deoarece vă asigură că puteți utiliza acest VPN gratuit într-o manieră nelimitată dacă faceți doar o navigare obișnuită.

Cu toate acestea, furnizorul are o problemă cu viteze, dar’nu din cauza accelerației datorită serviciului său gratuit.

Problema există și în versiunea plătită a acestui serviciu.

Chatul live este oferit în mod surprinzător de Windscribe și, deși acesta’nu este de top, nu’este încă suficient de bun pentru a vă rezolva problemele tehnice majore.

Puteți utiliza acest VPN gratuit pentru Windows, Mac și browsere, permițându-vă să achiziționați gratuit o conexiune VPN stabilă printr-un proces ușor de configurare și înregistrare.

Mobile nu este acceptat de Windscribe.

OperaVPN - Deblochează Netflix:

Singurul VPN gratuit care poate debloca Netflix, OperaVPN funcționează doar ca extensie în browserul Opera.

OperaVPN Gratuit

În general, don’Nu vă recomand să optați pentru acest VPN, deoarece are mai multe probleme cu scurgeri de IP și jurnal, ceea ce îl face impropriu pentru Torrenting, navigare și alte activități similare.

Dar dacă doriți să urmăriți gratuit versiunea americană Netflix, puteți opta pentru acest serviciu.

6 factori importanți pentru alegerea celui mai bun serviciu VPN gratuit

Nu donăm’nu alegeți furnizorii pentru cea mai bună listă de VPN-uri gratuite, fără aer.

Există câțiva factori foarte importanți pe care îi evaluăm pe toți furnizorii de servicii gratuite și verificăm care dintre aceștia ies în evidență și testează în funcție de acești factori:

Lățime de bandă Cap

Cantitatea de date pe care o puteți utiliza în fiecare lună este poate cel mai important factor în alegerea unui serviciu VPN gratuit.

Acest lucru se datorează faptului că limitările de lățime de bandă sunt inteligibile cu VPN-urile gratuite, deoarece acestea nu pot oferi tot ceea ce fac furnizorii plătiti. Dar când această limită coboară sub niveluri acceptabile, face ca VPN-ul, oricât de bun să fie, să nu poată fi folosit.

Un mare exemplu în acest sens este Tunnelbear, poate cel mai sigur VPN gratuit dintre toate.

Cu toate acestea, oferă doar 500 Mb de lățime de bandă în fiecare lună, care este pur și simplu patetic și nici nu este suficient de bun pentru a vă dura peste câteva zile, chiar și cu navigare de bază..

Viteză

Aceasta’e prost să se aștepte ca VPN-urile gratuite să ofere viteze la fel de rapide ca omologii lor plătiti.

Oferirea de viteze rapide ia resurse și reprezintă o întreprindere costisitoare, ceea ce face ca această caracteristică să fie complet la îndemâna VPN-urilor gratuite.

Totuși, stabilitatea vitezelor este incredibil de importantă pentru noi aici, așa că, chiar dacă un VPN oferă viteze lente pe serviciul său gratuit, aceste viteze ar trebui să fie constante sau ar strica experiența utilizatorului în continuare..

Locația serverului

VPN-uri gratuite don’nu oferiți toate serverele prezente în parcul lor de server.

Adesea, numărul de servere oferite în planurile VPN gratuite sunt destul de reduse și se situează în intervalul 2-10 servere.

Și chiar și atunci, serverele nu sunt optimizate în cea mai mare parte pentru a oferi viteze rapide, suport Torrenting sau bypass Netflix’s geo-blocuri.

În mare parte, aceste probleme sunt persistente în VPN-urile gratuite, astfel încât, în mare parte, li se oferă o trecere, dar după aceea, se verifică dacă serverele oferite nu au scurgeri IP sau nu.

Cele mai bune VPN-uri gratuite oferite în această listă don’nu vă scurgeți IP-ul prin serverele lor, iar viteza lor este stabilă, dacă nu rapid.

Politica de logare

Jurnalele de activitate ale utilizatorului implică informații sensibile și nu trebuie păstrate niciodată, deoarece reprezintă o încălcare a confidențialității utilizatorului.

În plus, dacă un VPN păstrează jurnalele, acolo’este o posibilitate ridicată de a vinde datele pe care le deține.

O mulțime de VPN-uri gratuite parcurg această rută, asta’De ce furnizorii care respectă o politică strictă de istoric zero au fost incluși în lista VPN gratuită recomandată.

Scurgeri

Se presupune că VPN-urile vă ascund IP-ul real pentru a vă menține anonimatul online.

Cu toate acestea, acest anonimat poate fi compromis dacă VPN este predispus la DNS, WebRTC sau la scurgeri IP similare.

Scurgerile de IP sunt periculoase mai ales în timpul activităților sensibile precum Torrenting și ocolirea cenzurilor guvernamentale. VPN-urile gratuite de top nu ar trebui să vă scurgă deloc IP-ul real.

Pentru a verifica acest lucru, am efectuat mai multe teste de scurgere și am prezentat doar acele VPN-uri care le-au trecut toate fără probleme majore.

Ușurința în utilizare

Chiar și cea mai bună caracteristică oferită de un VPN poate deveni inutilă dacă platforma pe care urmează să o folosească nu este ușor de utilizat.

În cea mai mare parte, aplicațiile oferite de un furnizor vin sub aspectul ușurinței în utilizare și în cazul în care aplicația’s UI și UX sunt realizate neplăcut, aplicația este dificil de utilizat, se blochează des sau nu răspunde pentru perioade lungi de timp,’nu vă recomand deloc furnizorul.

Toate serviciile VPN gratuite sunt sigure de utilizat?

În mare parte, NU!

VPN-urile gratuite sunt adesea servicii de tip tache de miere sau versiuni tonificate ale serviciilor VPN plătite, care sunt acolo pentru a constrânge utilizatorul să cumpere VPN-ul real’abonament.

Acestea din urmă, adică cele oferite de furnizorii plătiți sunt încă în regulă, deoarece au limitări, dar nu sunt adesea suficient de demne de a se înscrie cu.

Cu toate acestea, serviciile gratuite independente sunt cele care nu sunt deloc de încredere.

În mare parte, acestea sunt trape de miere, cum s-a spus mai devreme, atrăgând clienții oferind un serviciu gratuit și apoi efectuând activități nefaste în fundal..

VPN-urile gratuite s-au prins cu aplicații infestate cu malware, tranzacționarea datelor, sifonarea lățimii de bandă și multe alte probleme problematice..

Acea’de ce reiterăm întotdeauna că VPN-urile gratuite nu sunt recomandate de noi, deoarece există șanse mari ca acestea să nu fie private și nici suficient de sigure pentru ca utilizatorii generali să se aboneze la.

De ce VPN-urile gratuite nu vor fi niciodată cele mai bune VPN-uri?

VPN-urile gratuite nu sunt oferite în niciun caz fără limitări.

În unele, s-ar putea să fiți blocat din numărul complet de servere oferite de furnizor, iar în unele, limita de date este chiar mai mică pentru a considera chiar și o navigare suficient de bună.

Vitezele sunt încetinite în mod puternic cu privire la serviciile gratuite de către furnizorii VPN în sine și există astfel de probleme și bariere pentru a vă asigura că optați pentru versiunile plătite.

Există o veche zicală că nu există prânzuri gratuite pe lume,

Cu VPN-uri gratuite, se pare că primiți produsul așa.

Realitatea este diferită pentru că ai putea fi produsul. Mulți utilizatori ne-au spus că VPN-urile gratuite și-au furat informațiile personale și le-au vândut terților.

Aceasta duce la o altă problemă.

Deși un VPN gratuit ar trebui să vă ajute să rămâneți anonim, numai serviciile cu adevărat bune. Din păcate, cu multe VPN-uri gratuite, acestea reprezintă un risc de securitate.

Datele dvs. nu pot fi vândute decât dacă sunt salvate.

Multe servicii gratuite nu au așa-numita politică fără jurnal. Aceasta înseamnă că datele pot fi urmărite și asta reprezintă un risc pentru confidențialitatea dvs. Serviciile gratuite sunt de asemenea notorii pentru spam, publicitate și malware.

VPN gratuit împotriva VPN plătit

După cum trebuie să fi înțeles până acum, VPN-urile gratuite sunt atrăgătoare, dar nu pot oferi performanțele pe care le pot oferi furnizorii plătiti.

VPN-uri gratuite, chiar și atunci când sunt foarte sigure și don’Nu vă înregistrați datele (Acest lucru se întâmplă foarte rar), don’nu am mult de oferit, cu excepția unor deblocări de nivel de bază și un pic de anonimat online.

Există limitări de lățime de bandă aproape întotdeauna, nu pot trece peste interdicțiile VPN stricte pe site-uri precum Netflix SUA, de multe ori nu’nu suportă Torrenting, suportul inexistent, viteza este accelerată și aplicațiile nu sunt oferite pentru unele platforme majore și sistem de operare.

Dacă sunteți în acord cu aceste limitări și doriți să utilizați această versiune dezbrăcată a unui VPN, atunci’e bine, dar dacă nu’ca aceste limitări, va trebui să optați pentru un furnizor plătit.

Furnizorii plătiți oferă cele mai puternice niveluri de criptare și tunelare, don’Nu vă conectați datele, oferiți aplicații pentru platformele majore, aveți viteze bune, deblocați Netflix și suportați Torrenting în siguranță.

Unii furnizori de top oferă chiar și funcții de securitate premium, cum ar fi Double VPN și Onion, peste VPN, pe care nu le veți vedea niciodată prin intermediul VPN-urilor gratuite.

Cu toate acestea, dacă sunteți un pic înțeles de costurile mari pe care ar trebui să le suportați atunci când mergeți pentru un furnizor plătit, nu’nu vă faceți griji.

Există o mulțime de VPN-uri accesibile, cu performanțe și stabilitate incredibile pentru a se potrivi nevoilor tale.

Cel mai bun serviciu VPN ieftin în acest moment este Surfshark.

Puteți obține abonamentul său de doi ani pentru doar 1,99 USD / lună.

Oferă 800+ servere, aplicații pentru Android, Mac, Windows, iOS și FireTV, criptare de grad militar, servere optimizate Torrenting, capacitate de deblocare Netflix, suport live chat și asistență implicită pentru protocolul de tunel OpenVPN.

În plus, Surfshark oferă o probă de 30 de zile fără riscuri, Deci, dacă vă place serviciul, puteți rămâne cu el, dar dacă nu’t, puteți cere banii înapoi cu ușurință.

Furnizorii de top plătiți, cum ar fi Surfshark, îți iau în serios confidențialitatea și se asigură că nu există lacune prin care anonimatul tău poate fi compromis.

Experiența utilizatorului este, de asemenea, apreciată de asemenea furnizori plătiți.

Concluzia aici este că există câteva VPN-uri gratuite gratuite, dar ele nu sunt suficient de bune pentru a vă oferi tot ceea ce căutați.

Pericolele pentru confidențialitatea și datele pe care le prezintă reprezintă o dezactivare suplimentară și aici.

Multe servicii VPN gratuite au fost implicate în tranzacționarea datelor

Dacă a fost să identificăm cea mai mare problemă cu majoritatea furnizorilor de VPN-uri gratuite în aceste zile, trebuie să fie aspectul problematic al tranzacționării datelor pe care VPN-urile gratuite le oferă.

Ca regulă generală, VPN-urile plătite respectă de obicei o politică de înregistrare zero, dar VPN-urile gratuite nu doar înregistrează datele dvs., ci și le vând și la surse terțe, ceea ce considerăm o invazie gravă a dreptului dvs. la confidențialitate ca persoană fizică..

Si el’nu sunt furnizorii obscuri sau mai puțin cunoscuți care se dedau în acest sens.

Unele dintre cele mai populare servicii Gratuite au fost găsite vinovate de furnizarea de date comerciale.

Aveți în vedere Hotspot Shield, un furnizor foarte popular și unul pe care oamenii îl consideră cel mai bun VPN pentru Android din categoria gratuită.

Faptul că a reunit până acum o jumătate de miliard de descărcări de aplicații fără precedent conferă o mai mare credință acestei noțiuni.

Un studiu realizat de Centrul pentru Democrație și Tehnologie a arătat că această populară VPN vindea date sensibile despre utilizatori afiliaților terți.

Datele vândute includ lucruri precum numele utilizatorilor, numerele dispozitivelor lor și chiar cantitatea de lățime de bandă pe care o foloseau.

Dar acest lucru nu face asta’Nu se sfârșește aici ca neasumător “HolaVPN” a fost prins vânzând lățimea de bandă de la utilizatori către terți.

Lucruri de genul acesta încred în mare măsură încrederea utilizatorilor și sunt motivul pentru care vă rugăm să vă reconsiderați în mod serios alegerea de a opta pentru serviciul VPN gratuit.

În studiul nostru privind partea întunecată a industriei VPN, am constatat că vinovații majori erau furnizori liberi, cu problemele lor, de la tranzacționarea simplă a datelor până la introducerea de malware pe dispozitivele de utilizator precum Betternet.

Concluzie

Când doriți să obțineți o VPN fără costuri, fără să aveți prea multe în considerare, vă confruntați confidențialitatea cu un risc major.

Acea’de ce vă recomandăm să optați pentru următoarea cea mai bună alternativă la VPN-urile gratuite, adică un serviciu plătit care este excepțional în ceea ce privește performanțele și nu’nu costă prea mult.

VPN-ul nostru cel mai recomandat pentru acest lucru este Surfshark, deoarece acesta’este relativ ieftin la 1,99 USD / lună pe cel mai bun plan și are cele mai bune standarde de securitate și performanță din industrie.

Dar cel mai mare avantaj aici este că puteți utiliza gratuit Surfshark pentru o perioadă de 30 de zile înainte de a vă angaja.

Dar dacă tot vrei să încerci freebies-ul, don’nu alegeți alt furnizor decât cei pe care i-am recomandat în lista noastră de mai sus, cum ar fi ProtonVPN, Windscribe, Hide.Me și OperaVPN.

Fiecare furnizor dintre aceștia este bun pentru o sarcină specifică, cum ar fi OperaVPN funcționează cu Netflix SUA.

Așa că alegeți cu înțelepciune, deoarece dacă faceți o alegere proastă, puteți suferi câteva consecințe majore, cum ar fi invaziile de confidențialitate, malware, furtul de date și tranzacționarea datelor.

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me