Cel mai bun VPN pentru Windows – Ascundeți-vă identitatea pe computer / laptop!

Microsoft a fost un contribuabil de top pe piața sistemelor de operare. Aceasta “ferestre” produsul este unul singur, oferind intuitivitate excepțională, ușurință în utilizare și suport remarcabil.

Cu ferestrele sale semi-transparente care se mișcă perfect, care alunecă pe ecran și un design atrăgător, utilizatorii pot efectua cu ușurință o serie de sarcini legate de tehnologie.

Datorită aplicațiilor de afaceri comune, cum ar fi Microsoft Word / Excel, echipat cu cele mai bune VPN-uri pentru Windows, sistemul de operare a devenit acum un standard de facto pentru majoritatea persoanelor fizice / corporațiilor.

Doriți să vă securizați sistemul de operare Windows și să vă promovați anonimatul online? Dacă da, atunci sunteți la locul potrivit. Am creat acest ghid complet pentru asistență.

Scopul este de a ajuta la elaborarea importanței unui VPN pentru spectatorii noștri, cum să configurați una pe diferite versiuni pe Windows și care sunt furnizorii care sunt cele mai bune opțiuni pentru 2019!

De ce am nevoie de un VPN pentru PC-ul meu Windows / laptop?

În pofida multor țări care adoptă legi pentru un control mai mare pe internet și inițiative precum Ziua pentru internet mai sigur (SID) și Luna informării privind securitatea cibernetică, mulți internauți încă nu știu cât de valoroase sunt datele lor și confidențialitatea online.

Dacă aveți o idee bună despre georestrucții, legile privind încălcarea drepturilor de autor și abrogarea neutralității netei, puteți săriți această secțiune. Pentru cei mai puțin informați, am creat un rezumat cu privire la nevoia de VPN în ultimele timpuri.

 1. Ascunderea identității tale - Împiedică Furnizorul de servicii Internet (ISP) să afle despre activitățile de navigare online, păstrându-vă anonimatul!
 2. Supravegherea Guvernului - Țările care fac parte din Alianțele paisprezece / nouă / cinci se asigură supravegherii în masă. VPN-urile te protejează de privirile lor indurerate.
 3. Locații Geo-Spoof - Evitați blocările de conținut iritante și restricțiile geografice prin schimbarea locației și schimbarea adresei IP la una locală.
 4. Protecție Wi-Fi în public - Barurile / cafenelele / restaurantele vă pot oferi internet, dar acestea nu sunt sigure. VPN-urile vă protejează împotriva hackerilor care utilizează conexiuni publice Wi-Fi.
 5. Cenzura Bypass - Limitările de conținut stabilite de guverne, locuri de muncă și școli pot fi ușor ocolite prin utilizarea unui serviciu VPN sigur și puternic.
 6. Torrenting fără stres - Pătrunderea în P2P / Torrenting poate duce la amenzi puternice din avizele DMCA. Cel mai bun VPN pentru torrenți vă va ascunde identitatea, păcălind vânătorii de încălcări ale drepturilor de autor.

Ce să cauți într-un VPN pentru PC-ul / laptopul tău Windows

Rețineți că găsirea unuia care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. necesită cunoașterea diferitor factori. Așadar, am creat această serie de funcții pentru selectarea celui mai bun VPN pentru Windows 10, 8 sau 7,

Dacă procesul manual pare prea descurajant, cititorii noștri pot merge întotdeauna pentru un serviciu VPN terț. Le spun mereu telespectatorilor mei să își ia timpul, atunci când aleg un furnizor.

 1. Locația furnizorului - În funcție de o anumită țară’legile privind datele, un furnizor VPN poate sau nu să poată oferi o protecție completă a datelor dvs. Aceasta este indiferent de o politică de înregistrare zero.
 2. Multi-Logins - VPN-urile sunt instrumente la îndemână, dar dacă îl puteți folosi pe o singură platformă, lucrurile se complică puțin. Căutați un furnizor care acordă conexiuni simultane pe mai multe dispozitive / sistem de operare.
 3. Locații server - Accesați un serviciu VPN care oferă o multitudine de locații de server disponibile. Acest lucru vă face mai ușor să ocoliți site-urile web restricționate.
 4. Limitări - Evitați furnizorii care nu oferă suport P2P / Torrenting, impun o capacitate de lățime de bandă sau lipsesc funcțiile avansate / generice pentru a beneficia de confidențialitate completă.
 5. Logare - Pentru utilizatorii conștienți de confidențialitate, acordați o atenție sporită furnizorilor de jurnale zero. Cei mai buni furnizori vor avea clar despre practicile lor, fără clauze de tipărire evazivă.
 6. Criptare - Criptarea AES-256-CBC de grad militar, este standardul auriu actual pentru VPN-uri, completat cu secretul perfect înainte.
 7. Viteza - Testați diferiții furnizori pentru performanță înainte de a lua o decizie finală. VPN-urile scad deja viteza de conectare, datorită stratului suplimentar de criptare adăugat la rețea.
 8. Preț - Furnizorii de încredere oferă un echilibru între rentabilitate și valoare. De asemenea, sunt sinceri cu privire la rambursări, perioade de încercare gratuite, asistență și reduceri disponibile.

Care sunt cele mai bune servicii VPN pentru PC-ul meu Windows?

Dacă sunteți puțin experimentat în tehnologie, probabil știți că Windows 10 vine cu o mulțime de probleme de confidențialitate. Sincronizarea informațiilor cu serverele Microsoft, adăugarea asistentului Cortana și publicitatea integrată ajută la personalizarea experienței tale.

În același timp, acestea estompează linia dintre confidențialitate și securitate. O clauză de la Microsoft’Politica de confidențialitate prevede că corporația are capacitatea de a accesa, de a dezvălui sau chiar de a păstra datele cu caracter personal, inclusiv conținut în dosare private și e-mailuri.

Acum, puteți dezactiva majoritatea acestor vulnerabilități. Cu toate acestea, mai există unele, care necesită asistență suplimentară. Acesta este locul în care VPN-urile vin la îndemână, anonimizând toată activitatea dvs. online.

Deci, fără alte detalii, uitați-vă la lista cu cele mai bune VPN pentru Windows pe care le-am respectat, bazate pe fiabilitate, performanță, asistență, disponibilitate server, confidențialitate și funcții.

NordVPN - Furnizor panamez orientat către confidențialitate

NordVPN - Furnizor panamez orientat către confidențialitatePro: Deblochează voD-uri precum Netflix din SUA și BBC iPlayer. Oferă o bază de date uriașă de 5396 servere în 61 de țări din întreaga lume. Suporta șase conexiuni simultane.

Blocator de reclame / malware / Tracker. Disponibil proces gratuit. P2P / Sharing File permise cu servere specializate de torenting disponibile. Oferă aplicații pentru toate platformele / dispozitivele, inclusiv televizoarele Android.

Contra: Planul lunar este scump. Rambursările pot dura 30 de zile suplimentare.

Verdictul final: NordVPN câștigă un rating rar de 5 stele de la BestVPN.co pentru funcțiile Windows. Oferă un client intuitiv care se mândrește cu criptarea puternică și oferă o tonă de caracteristici utile de confidențialitate.

Citiți acest comentariu NordVPN din 2019 pentru mai multe informații!

ExpressVPN - All-Rounder, cu o compatibilitate excelentă a routerului

ExpressVPN - All-Rounder, cu o compatibilitate excelentă a routeruluiPro: Cu sediul în Insulele Virgine Britanice. Elvează geo-restricțiile asupra Netflix-urilor din SUA și a altor dispozitive vocale. Ofera o retea de peste 2000 de servere in 94 de tari si 148 de locatii din intreaga lume.

Șase conexiuni simultane. Suport P2P / torrenting. Utilizatorii au chiar la dispoziție o rambursare de 30 de zile. Servere disfuncționale pentru ocolirea geo-restricțiilor în țări precum Canada.

Contra: Fără opțiune de expediere a porturilor. În general, un serviciu scump.

Verdictul final: Furnizorul BVI se mândrește cu o politică fără jurnale care a șocat chiar autoritățile turce. Acesta câștigă un rating de 4,5 stele de la BestVPN.co, datorită compatibilităților sale puternice de utilizator și router.

Furnizorul oferă propria aplicație de router. Acest lucru facilitează utilizatorilor Windows configurarea cu succes a unei rețele sigure pentru întreaga gospodărie. Vitezele sunt de asemenea uimitoare!

Citiți acest Raport ExpressVPN din 2019 pentru mai multe informații!

PureVPN - O mare alegere pentru streaming

PureVPN - O mare alegere pentru streamingPro: Cu sediul în Hong Kong (Locație sigură). Comutator automat de ucidere, blocare de reclame, tunelare divizată, firewall NAT și protecție împotriva scurgerilor DNS / IPv6. Conexiuni simultane pe cinci dispozitive.

300.000 + IP-uri & 2000 + servere în 140 de țări. Sunt disponibile servere de streaming optimizate dedicate. Split Tunneling și proxy SOCKS5 pentru performanțe îmbunătățite.

Contra: Probleme rare de conectivitate pe Windows. Nu este disponibil un proces gratuit.

Verdictul final: Operat de GZ Systems și cu sediul în Hong Kong (unul dintre cele mai sigure hub-uri de internet din lume), PureVPN are zilele bune și zilele proaste.

VPN are câțiva clienți nemulțumiți, dar oferă viteze excelente de descărcare și încărcare, cu pierderi de viteză foarte minime. Citiți acest PureVPN Review 2019 pentru mai multe informații!

CyberGhost - un furnizor care deblochează totul!

CyberGhost - un furnizor care deblochează totul!Pro: Cu sediul în România (locație sigură). Proces de 7 zile și garanție de restituire de 45 de zile (USP a furnizorului). Colecție uriașă de 2850+ servere pentru deblocarea de site-uri web și VoD-uri.

Multi-Logins pe cinci dispozitive. Complementele browserului Mozilla și Chrome. Funcție securizată Wi-Fi pentru securitate în public. Protecție automată împotriva uciderilor și protecție împotriva scurgerilor DNS / IP.

Contra: Nu este disponibilă expedierea portului. Scurgeri găsite în clientul Mac.

Verdictul final: CyberGhost oferă utilizatorilor săi o versatilitate deosebită. Are diferite moduri precum navigarea în mod anonim, deblochează streamingul, hotspot securizat Wi-Fi, torrent anonim și deblochează site-urile web.

Furnizorul oferă, de asemenea, performanțe excelente pentru streaming / torrenting activități. Cea mai bună parte a tuturor: utilizatorii au la dispoziție o garanție de înapoiere de 45 de zile pentru testarea serviciului.

Citiți acest CyberGhost Review 2019 pentru mai multe informații!

Surfshark - Cel mai bun furnizor VPN ieftin, cu o valoare excelentă

Surfshark - Cel mai bun furnizor VPN ieftin, cu o valoare excelentă

Pro: Cu sediul în Insulele Virgine Britanice (o jurisdicție amicală VPN). Costuri favorabile bugetului (47,76 USD pentru 2 ani). Conexiuni simultane vechi (Fără limite - USP ale furnizorului)

Contra: Funcție MultiHop pentru stimularea anonimatului. CleanWebTM (Ad / Tracker / Malware Blocker). Comutarea automată împotriva uciderii și protecția Wi-Fi pentru a vă păstra anonim în public.

Verdictul final: Surfshark este un nou venit care și-a extins rapid aripile pe piața celor mai ieftine VPN. Performanța, fiabilitatea și confidențialitatea îi conferă un rating 4.2 de la BestVPN.co.

Citiți acest comentariu pentru suprafețe din 2019 pentru mai multe informații!

Buffered - VPN axat pe streaming bazat pe streaming

Buffered - VPN axat pe streaming bazat pe streamingPro: Cu sediul în Gibraltar (un hub VPN sigur). Evitează limitările de conținut pentru serviciul NetDix VoD. Ofera servere performante in mai mult de 39 de tari din intreaga lume.

Conexiuni la 5 dispozitive simultan. Suportul pentru chat-ul live este disponibil și destul de receptiv. Caracteristici precum, Conexiune automată, Comutator de ucid bazat pe firewall și Discovery Port.

Contra: Planuri de abonament cu prețuri reduse. Scurgeri găsite în clientul MacOS.

Verdictul final: Buffered este transparent în legătură cu înregistrarea unor probleme de sesiune / conexiune pentru cooperarea cu guvernul în cazuri legale cu un mandat.

Aceste jurnale sunt șterse în termen de 30 de zile. Apreciez onestitatea pe care VPN o aduce produsului, deoarece este mai bine decât să fii șocat / surprins mai târziu.

Ivacy VPN - Performanță înaltă pentru streaming / torrenting

Ivacy VPN - Performanță înaltă pentru streaming-torrentingPro: Cu sediul în Singapore (o jurisdicție prietenoasă VPN). Listă extinsă de peste 1000 de servere în peste 100 de locații. Evitează limitările de conținut pe VoD-uri. Sunt disponibile servere P2P optimizate.

Contra: Fără compatibilitate TOR. Fără streaming Netflix.

Verdictul final: Stabilit în Singapore, Ivacy este un alt serviciu VPN sigur și sigur. Locația sa este un plus, datorită legilor sale convenabile privind păstrarea datelor și cenzurarea internetului.

Toate datele sunt în siguranță în cadrul Comisiei pentru protecția datelor cu caracter personal, garantându-vă anonimatul din partea ISP-urilor locale și a guvernelor. Prețul lunar începe de la 11,95 USD.

VyprVPN - VPN care oferă viteze rapide

VyprVPN - VPN care oferă viteze rapidePro: Cu sediul central în Elveția. Peste 700 de servere din 70 de țări din întreaga lume. Suport multiplatform, multiprotocol disponibil. Se conectează până la 5 dispozitive simultan.

Permite utilizatorilor să se dedice la P2P / Torrenting. Cont limitat gratuit, disponibil cu o lățime de bandă nelimitată pentru streaming / torrenting. Furnizor de jurnale zero.

Contra: Niciun protocol StealthVPN pe planul de bază. Probleme de coerență a performanței.

Verdictul final: VyprVPN a câștigat faimă rapidă pe piață, datorită vitezei rapide de streaming și P2P / Torrenting. De asemenea, se mândrește cu o politică de confidențialitate puternică.

IPVanish - Perfect pentru a trece prin cenzură

IPVanish - Perfect pentru a trece prin cenzurăPro: Serviciul are o răspândire extinsă de 1200+ servere VPN în peste 60 de țări. De asemenea, oferă 40.000+ IP-uri partajate pentru completarea confecționării identității.

Puteți chiar stabili conexiuni pe 10 dispozitive diferite. Acces la funcții precum Kill Switch, IPv6, DNS Leak Protection, proxy web SOCKS5. 7 zile de returnare a banilor.

Contra: Nu este disponibilă încercarea gratuită.

Verdictul final: IPVanish este un serviciu VPN cu sediul în Florida care oferă un nivel ridicat de securitate, promițându-ți să-ți poată controla IP-ul real pentru ISP-uri și agenții guvernamentale locale..

Utilizați lățimea de bandă nelimitată cu unele dintre cele mai bune funcții de deblocare a site-ului pentru a accesa Netflix, Amazon Prime și BBC iPlayer. De asemenea, furnizorul nu păstrează jurnalele pentru a respecta anonimatul utilizatorului.

TorGuard - Furnizează online puternic anonimat

TorGuard - Furnizează online puternic anonimatPro: Furnizorul este P2P-Friendly. Oferă o rețea extinsă de 3.000 de servere peste 50 de țări din întreaga lume. Utilizatorii pot stabili conexiuni pe cinci dispozitive simultan.

Proxy sigur pentru deblocarea site-urilor web aleatorii. Sunt disponibile autorizații cu doi factori. Protecție împotriva atacului MITM. SOCKS5 / SSH / HTTP / SSL și diverse alte protocoale.

Contra: Aplicația Windows Client întârzie uneori. Fără proces gratuit.

Verdictul final: Cu sediul în SUA, utilizatorii nu pot găsi TorGuard un serviciu de încredere. Cu toate acestea, nu a fost niciodată prins dezvăluind date private.

VPN oferă, de asemenea, o criptare puternică OpenVPN, care permite deblocarea VoD-urilor. Singura captură este că utilizatorii vor trebui să investească într-un IP dedicat pentru a utiliza cea mai mare parte a serviciului VPN.

Alte opțiuni cu mai puține reputații de luat în considerare

Furnizorii enumerați mai sus au deja o reputație consacrată pe piață. Pentru utilizatorii care doresc ceva unic, am creat o listă separată pentru unele opțiuni cu mai puțin reputație.

Scopul acestui lucru este de a oferi publicului meu o imagine clară cu privire la diferitele “potrivit” opțiuni pentru laptop-urile / PC-urile lor Windows. Sper ca acestea să ajute procesul de luare a deciziilor mai ușor:

Acces la internet privat (PIA) - Furnizorul din Michigan este un nume faimos. Acesta oferă o listă uriașă de 3236 de servere din 29 de țări. Acesta acceptă chiar toate protocoalele, inclusiv PPTP, SSTP, L2TP / IPSec și OpenVPN. Politica de confidențialitate este incredibil de transparentă, confirmând că VPN este complet sigur de utilizat.

VPN Avast SecureLine - Popularul creator de programe antivirus a depășit kilometrul suplimentar oferind un produs VPN care criptează și asigură traficul dvs. de internet. Furnizorul acceptă o serie de locații, care includ SUA, Marea Britanie, Turcia, Polonia, Rusia, Mexic, Republica Cehă și Germania.

VPN de confidențialitate Wi-Fi Norton - Norton by Symantec este un alt serviciu anti-virus celebru care oferă un produs VPN. Confidențialitatea Wi-Fi este una singură, garantând cel mai mare nivel de confidențialitate, asigurându-vă internetul cu criptare la nivel bancar.

VPN Cryptostorm - Cu sediul în Islanda și Canada, Cryptostorm este un serviciu VPN care este în creștere. Este alegerea preferată pentru mulți care împărtășesc fișiere, tind să fie frecvențe de confidențialitate sau doresc să navigheze pe WEB DARK Prin urmare, vă puteți asigura că furnizorul nu păstrează nicio jurnal de conexiune / sesiune.

HideMyAss! (HMA) - Deși HideMyAss este un furnizor VPN extrem de popular, mulți utilizatori stau departe de acesta. Motivul este cooperarea lor cu autoritățile legale și furnizarea de jurnale. Cu toate acestea, dacă căutați doar un furnizor VPN care să deblocheze site-urile web, furnizorul nu este o alegere proastă.

VPN UnoTelly - Cu sediul în Grecia, UnoTelly VPN a devenit o organizație multinațională mare. Furnizorul nu utilizează serverele DNS Google. Utilizează hardware fizic pentru a vă oferi cel mai mare nivel de protecție. Clientul oferă caracteristici excepționale precum switch-switch și un control parental încorporat.

VPN OverPlay - Cu sediul în Marea Britanie, OverPlay este un furnizor relativ nou pe piață, care se concentrează puternic pe confidențialitate. Are un grup mare de servere în jurul a 50 de țări din lume, oferind în același timp un anonimat remarcabil, acceptă P2P / Torrenting nelimitat și oferă chiar viteze de până la 6 Mbps.

WiTopia VPN - WiTopia este un alt nume faimos printre furnizorii de VPN. Oferă o bază uriașă de server care oferă acces la peste 40 de țări din întreaga lume. Utilizatorii chiar folosind viteze mari de 30 Mbps la 35 Mbps pe o conexiune de 50 Mbps - în funcție de proximitatea serverelor și a site-urilor web la care accesați.

VikingVPN - Cu sediul în SUA, VikingVPN este un VPN relativ nou pe piață. Se mândrește cu unul dintre cele mai scumpe planuri de prețuri, începând cu 14,95 USD pe lună. Pentru prețul ridicat, furnizorul nu oferă nimic distinctiv, dar oferă un serviciu general bun și sigur.

Boxpn - Cu sediul în Seychelles, Boxpn este un serviciu VPN de gamă medie care oferă un serviciu competent, viteze foarte rapide și o bună disponibilitate a serverului. Puteți descărca și transmite peste 7 Mbps, ceea ce este suficient de bun pentru a beneficia de divertisment sub formă de filme / emisiuni TV.

Configurarea manuală a unui VPN pe diferite versiuni de Windows!

În timp ce acest ghid este despre “Cel mai bun VPN pentru Windows”, Am ales întotdeauna să îmbunătățesc expertiza tehnică a telespectatorilor mei. Înregistrarea și instalarea unui program este ușoară. Intrarea în specificații vă ajută să înțelegeți mai multe aspecte despre ceea ce face un VPN.

Așa că, am decis de ce să nu te ajut, căutând instrucțiuni manuale. Mai jos puteți găsi instrucțiuni pas cu pas pentru configurarea unui VPN pe diferite versiuni de Windows. Acestea includ infamul Windows 10, 8 și 7. Aș face și XP, dar asta ar fi prea depășit haha.

Cum pot configura o VPN pe Windows 10

 1. Clic “Reţea” pictogramă, localizată în bara de activități Windows.
 2. (Lângă ceasul din colțul din dreapta jos al barei).
 3. Selectați “Setari de retea”, de mai sus “Modul avion”.Cel mai bun VPN pentru Windows
 4. Selectați VPN în cadrul rețelei & Titlul internetului.
 5. Clic pe “Adăugați o conexiune VPN”.
 6. căpușă opțiunile avansate, dacă este nevoie.Cum pot configura o VPN pe Windows 10
 7. Acum vi se va cere introduce unele informații.
 8. Noi stabilit o configurație PPTP de la freevpnaccess.com.
 9. Este o resursă bună pentru configurarea manuală a VPN-urilor.De ce am nevoie de un VPN pentru PC-ul și laptopul meu Windows
 10. Clic pe “salva” buton, după completarea tuturor detaliilor.
 11. Întoarcere la meniul anterior, clic pe butonul de conectare.
 12. se bucura folosind un VPN prin metoda protocolului PPTP!

Configurarea manuală a unui VPN pe diferite versiuni de Windows

Cum pot configura o VPN pe sistemul meu de operare Windows 8?

 1. Cap la bara de căutare și tastați “VPN”.
 2. Selectați “Gestionați rețelele private virtuale (VPN)”.Cum pot configura o VPN pe sistemul meu de operare Windows 8
 3. Clic pe “+” pentru a adăuga o conexiune VPN.Ce să cauți într-un VPN pentru PC-ul tău Windows
 4. Completati informațiile solicitate.
 5. Găsi un furnizor care acceptă protocoalele L2TP / IPSec.Care sunt cele mai bune servicii VPN pentru PC-ul meu Windows
 6. Click dreapta pe “Reţea” în bara de activități Windows.
 7. Selectați “Setări rețea și internet”.VPN-urile Windows sunt ilegale în SUA
 8. Clic pe “Schimbă setările adaptorului” de la “stare” meniul.Este bine să folosiți versiunea Windows cracked pentru VPN
 9. Veți găsi conexiunea VPN pe care ați creat-o.
 10. Click dreapta ea și Selectați “Proprietăți”.Există vreun VPN gratuit pentru computer
 11. Clic pe “Securitate” fila.
 12. Selectați L2TP / IPSec din “Tip de VPN”.Cum să configurați un VPN pe sistemul de operare Windows 8

Cum să configurați un VPN pe PC-ul / laptopul meu Windows 7

 1. Cap la “Centrul de rețea și partajare” meniul.
 2. Clic pe “Configurați o nouă conexiune sau o rețea” opțiune.Cum să configurați un VPN pe computerul meu Windows 7 Laptop (1)
 3. Selectați “Conectați-vă la un loc de muncă” pentru a porni asistentul de conectare.Cum să configurați un VPN pe computerul meu Windows 7 Laptop (2)
 4. Clic pe “Folosiți conexiunea mea la internet (VPN)” pentru a începe procesul.Cum să configurați un VPN pe computerul meu Windows 7 Laptop (3)
 5. Tip adresa IP a serviciului dvs. VPN.
 6. introduce un nume pentru conexiune.
 7. Clic pe “Următor →” opțiune.Cum să configurați un VPN pe computerul meu Windows 7 Laptop (4)
 8. introduce numele de utilizator și parola relevante.
 9. căpușă “Nu uitați această parolă, dacă este nevoie.
 10. Loveste “Conectați” buton!Cum să configurați un VPN pe computerul meu Windows 7 Laptop (5)

Întrebări frecvente (întrebări frecvente)

VPN-urile Windows sunt ilegale în SUA?

Deși SUA face parte din alianța celor cinci ochi și impune politici stricte de păstrare a datelor și de cenzură pe internet, Guvernul nu a interzis încă serviciile VPN. Puteți descărca și instala cu ușurință orice extensie, fără griji pentru probleme.

Este bine să folosiți versiunea Windows cracked pentru VPN?

Deși nu există niciun rău în utilizarea versiunilor fisurate ale diferitelor VPN-uri, se recomandă de obicei să plătiți prima. Majoritatea fișierelor fisurate sunt adesea la pachet cu tone de antivirus și malware, care ar putea corup toate datele. Cu siguranță nu merită riscul.

Există vreun VPN gratuit pentru computer?

Dacă nu doriți să vă pierdeți banii cu un abonament plătit, aveți la dispoziție soluții VPN gratuite. Unele dintre cele mai bune opțiuni din cele mai recente includ Windscribe, Hide.Me și TunnelBear. Puteți verifica acest VPN gratuit pentru ghidul Windows pentru mai multe opțiuni.

Înfășurarea lucrurilor

Sper că acest ghid vă va ajuta să găsiți cel mai bun VPN pentru Windows, pe baza nevoilor și cerințelor dvs. Fiecare nume menționat a fost adăugat după ample cercetări și analize.

Încerc să fiu cât mai exact posibil în ghidurile mele, dar dacă credeți că există soluții mai bune sau întâmpinați probleme / probleme, nu ezitați să aruncați un comentariu mai jos!

Voi răspunde personal și voi încerca să ofer cât mai multă asistență. De asemenea, ajutați un frate, împărtășind acest ghid, dacă vi se pare util. Mulțumesc anticipat

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me