Cel mai bun VPN pentru PC – O revizuire compatibilă cu sistemul pentru toate mărcile de PC

PC-urile există acum ca componente de neînlocuit ale lumii noastre moderne. Locuind peste tot, de la spitale la case corporative, permit utilizatorilor să îndeplinească o serie de sarcini. Este aproape imposibil să supraviețuim fără un computer la dispoziție. Cu toate acestea, întrucât popularitatea lor continuă să crească într-un ritm accelerat, riscurile pentru datele pe care le stochează și le transmit crește considerabil. Acest lucru face imperativ ca aceștia să funcționeze sub acoperirea celui mai bun serviciu VPN. Așadar, oferindu-ți cel mai bun ghid posibil, iată un ghid despre Cel mai bun VPN pentru computer.

VPN-urile PC sunt sigure de utilizat?

VPN-urile sunt probabil cea mai sigură modalitate de a naviga pe internet în mod anonim și de a vă menține confidențialitatea pe tărâmul digital. În vremurile curente, este necesar ca fiecare individ să utilizeze un VPN pentru protecția împotriva atacurilor și invaziei vieții private.

VPN-urile PC sunt sigure de utilizat?

De la link-uri malware la escrocherii de tip phishing și de la grupuri de hacking criminale până la cele care doresc să exploateze vulnerabilități de zero zile în PC-uri, amenințările vin în grade diferite, dar fiecare are potențialul de a provoca daune semnificative datelor dvs. personale și de afaceri..

Spre deosebire de credința populară, VPN-urile nu doar vă distrug IP-urile și vă reorganizează doar traficul online. Serviciile VPN moderne de zi vă pot oferi funcții de acces web foarte sigure, cum ar fi comutatoarele de ucidere, prevenirea scurgerilor IPV6, asistență de protocol multiple, criptare de înaltă calitate și multe altele pentru a vă garanta că amatorii de oameni au un timp destul de greu în accesarea datelor dvs..

Este legal să folosești VPN-ul PC-ului?

Cu excepția unor regimuri foarte represive și a țărilor din lume, precum cele din Iran și China, VPN-urile sunt perfect legale pentru a le folosi și a le implementa în întreaga lume. Denizenii de internet din regiuni precum SUA, Uniunea Europeană, Asia Mare și Orientul Mijlociu sunt cei mai de seamă utilizatori din lume.

Este legal să folosiți VPN-ul PC-ului?

Și, pe măsură ce totul evoluează și găsim noi modalități de a folosi lucrurile, industria VPN nu este diferită, deoarece oferă atât de multe servicii exclusive acum decât au făcut-o cu câțiva ani în urmă.

De ex. cei care iubim transmiterea conținutului nostru video online preferat, un VPN credibil pentru PC ne poate ajuta în deblocarea și accesarea conținutului geo-restricționat. Utilizatorii care locuiesc în Marea Britanie acum nu au probleme în accesarea unui spectacol destinat doar publicului american, dacă folosesc un serviciu VPN bun pentru PC.

VPN-urile sunt o expresie a libertății și controlului individual, ceea ce le face nu numai legal, ci și acceptabile din punct de vedere moral și recomandate.

Este sigur să folosiți VPN-ul PC-ului pe toate dispozitivele?

La fel ca în cazul fiecărei categorii de produse și servicii din lume, în lume și VPN-uri PC există și înșelătorii și dupe. În mare parte, trebuie să vă feriți de serviciile VPN gratuite și de cele care există în sfera Android & ecosistemul de aplicații iOS.

Este sigur să folosiți VPN-ul PC-ului pe toate dispozitivele?

VPN-urile sunt produse care consumă capital, datorită infrastructurii necesare pentru a le administra ca sisteme de servere globale, caracteristici de asistență la protocol și altele asemenea, astfel încât majoritatea serviciilor gratuite își mențin fluxurile de numerar fie prin vânzarea datelor utilizatorului, reclame spam sau prin implantarea codurilor de urmărire în cadrul dispozitivelor.

Cele mai bune VPN pentru PC pe care le vom menționa mai târziu în acest curs al acestei recenzii, sunt de încredere imensă, existând cu scopul unic de a oferi siguranță online maximă utilizatorilor. Acești furnizori VPN ar putea fi scumpi, dar puteți fi siguri că sunt siguri de utilizat pe toate dispozitivele, adică tablete, smartphone-uri, computere și multe altele.

PC-uri VPN acceptate

Practic nu există mărci de PC care nu oferă suport pentru VPN-uri. Acest lucru se datorează faptului că mărcile PC-urilor oferă doar hardware-ul și în mod convențional nu le oferă’nu restricționați accesul la instalarea oricărui software particular pe sistemele lor.

Indiferent dacă aveți un laptop HP sau utilizați un nou sistem fabricat Lenovo, cu siguranță funcționează un VPN. Apple, Acer, Razer, Samsung, Dell, Asus, Microsoft și altele, sunt toate cele mai populare mărci de PC din lume și toate oferă suport unei VPN.

Cu toate acestea, unele sisteme de operare îngreunează instalarea și VPN, cum ar fi, de exemplu. non-codificatorii și programatorii pot avea dificultăți în instalarea unui VPN direct pe sistemele lor.

Deși, pe de altă parte, furnizorii VPN oferă aplicații dedicate pentru utilizare pe alte sisteme de operare populare, cum ar fi Windows și Mac, ceea ce face și mai ușor să descărcați și să configurați aproape orice furnizor VPN la care vă abonați..

Sistem de operare PC VPN acceptat

Deoarece popularitatea VPN-urilor continuă să crească din cauza oamenilor care găsesc mai multe avantaje noi de utilizare a acestora, aproape toate sistemele de operare au început să ofere suport innascut pentru software. Cele mai populare sisteme de operare, cum ar fi Windows, Android, iOS și Mac sunt acoperite de majoritatea VPN-urilor prin aplicații dedicate pentru platforme.

Cu toate acestea, sisteme de operare mai complexe precum UNIX și Linux, nu-și primesc aplicațiile dedicate de către furnizorii VPN, deoarece aceste sisteme de operare au multe distribuții și configurații, ceea ce face o sarcină herculeană pentru a dezvolta o aplicație singulară pentru platforme.

Dar nu este nevoie să vă descurajați, deoarece cei care folosesc platforme precum Linux aparțin în cea mai mare parte din arena tehnică și sunt în vocații precum codarea, programarea, securitatea datelor și altele, așa că știu drum în jurul unor astfel de instalații complicate..

Pe de altă parte, există multe ghiduri detaliate disponibile cu VPN-uri de top, care ghidează prin multe setări complexe într-o manieră extrem de ușoară.

VPN de top pentru lista PC-urilor

Iată o listă cuprinzătoare cu Top 10 cele mai bune VPN pentru PC:

 1. ExpressVPN
 2. PureVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. PrivateVPN
 6. VPN Ivacy
 7. TunnelBear
 8. CyberGhost
 9. VPG TorGuard
 10. Acces la internet privat (PIA)

Cel mai bun VPN pentru PC 2018

Nu este suficient să fii doar adecvat în lumea VPN-urilor, deoarece consumatorul modern cere funcții suplimentare și o nouă utilizare, dacă va plăti pentru un serviciu.

VPN-urile care abia îndeplinesc criteriile de a fi cel mai rapid VPN cum ar fi oferirea de servere limitate, securitate medie a datelor și asistență pentru clienți capabili ar putea supraviețui pe piață, dar nu are loc în lista noastră pentru cel mai bun VPN pentru PC 2018.

Garantarea unei infrastructuri de server răspândite în zeci de țări și care conține mii de IP-uri, oferind criptare și asistență de protocol ultra-sigure, capabile să deblocheze orice de la Netflix SUA la HotStar India și capabile să alimenteze chiar mult mai mult decât atât, iată lista noastră pentru Top VPN pentru PC 2018:

Furnizor Preț ($) Caracteristici Evaluare Reducere Vizitați furnizorul

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 USD1,99Pe luna

  • 800+ Servers în 50+ Țări
  • Criptare AES-256-GCM
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • Conexiuni simultane nelimitate
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Site de încredere 83% Reducere Site
  Citiți recenzia

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2,91Pe luna

  • 2.000+ servere din 140+ țări
  • Criptare AES 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • 5 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Site de încredere de 73% Reducere site
  Citiți recenzia

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8,32Pe luna

  • 3.000 + Servers în 94 de țări
  • Criptare AES 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • 3 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Încredere de 35% reducere Vizitează site-ul
  Citiți recenzia

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 USD2,25Pe luna

  • 1000+ servere în 100 de locații
  • Criptare standard de 256 biți
  • Suportul pentru chat în direct este excelent
  • Furnizor de jurnale zero
  • 5 Disponibilitate multiple
  • Extensie Windows, Mac, Android, iOS și Chrome

  De încredere 77% reducere Viziteaza site-ul
  Citiți recenzia

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 USD2,75Pe luna

  • 3.700 de servere din 60 de țări
  • Criptare AES cu 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Stricte Fără politici de jurnal
  • 7 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% reducere Viziteaza site-ul
  Citiți recenzia

ExpressVPN - Partea de sus a liniei VPN în special pentru computere

Bazat în regiunea prietenoasă cu date din Insula Virginei Britanice și cu peste 2000 de servere peste 148 de locații răspândite în întreaga lume, ExpressVPN își justifică eticheta de a fi “Cel mai de încredere VPN din lume” destul de apt.

Cel mai bun VPN pentru PC 2018

Nu a păstrat niciodată și nu s-a transformat în jurnalele de utilizator. După cum demonstrează un caz recent din Turcia. VPN Express prezintă o integritate exemplară pentru protejarea vieții private a consumatorilor.

Citiți detalii complete în această recenzie actualizată expresvpn.

Pe lângă toate acestea, criptează pachetele de date de pe serverele sale în criptare AES 256, oferă asistență tuturor protocoalelor extrem de sigure, cum ar fi Open VPN, deblochează aproape toate site-urile cu restricții geo-restricționate și oferă chiar și suport dedicat prin aplicații native de pe un repertoriu larg de platforme.

Singurele dezavantaje ale acestui serviciu sunt că, în primul rând, oferă doar trei conexiuni simultane, în timp ce în al doilea rând, nu’nu vin ieftin. Planul anual costă 99,95 USD facturat o singură dată, în timp ce planul bi-anual vă va solicita să plătiți 69,95 USD facturați o dată.

Pro-uri

 1. Aplicații dedicate pe un sistem de operare compatibil cu PC
 2. Suport pentru opțiuni de plată multiple
 3. Standarde înalte de criptare
 4. Asistență extinsă a protocolului
 5. Politica Zero Logs

Contra

 1. Nu există servere P2P dedicate
 2. Planuri de prețuri scumpe

Vizita-expressvpn

PureVPN - Oferă o aplicație extrem de compatibilă, ușor de utilizat pentru computere

Cu sediul în Hong Kong, PureVPN este un serviciu care a depus mereu un plus pentru a-și servi clienții și a le oferi o imensă ușurință în ceea ce privește toate fațetele implicate în utilizarea serviciului. Fie’Planurile de prețuri extrem de accesibile sau suportul / aplicațiile native extinse pentru mai multe platforme, PureVPN rămâne un serviciu de rupere a căilor.

PureVPN pentru buc

Oferă totul abonaților săi în ceea ce privește funcții exclusive, cum ar fi switch switch, firewall NAT, protecție la scurgeri DNS, protecție DDoS, capacități de deblocare pentru site-uri de streaming, tunel split, Onion over VPN și chiar mai mult.

Citiți detalii complete în această recenzie pură VPN.

Acolo unde lipsește, este în zona de a distra și de a respecta cererile de extrădare a datelor din partea autorităților. Cu toate acestea, fiți sigur, cazul în care s-a aflat că serviciul păstrează jurnalele utilizatorilor a fost unul în care a fost implicată intenția infracțională.

Pentru alte activități de libertate pe internet, precum torrenting sau streaming de conținut restricționat, PureVPN nu va reda snitch-ul și nu va transforma datele dvs..

Acest serviciu este bugetar. Un abonament de doi ani cu PureVPN vă va costa doar 69,12 USD facturat o dată, în timp ce abonamentul anual este isn’fie că este scump și necesită să plătiți 59,04 USD facturați o dată.

Pro-uri

 1. Protecția DDoS funcționează pe toate sistemele de operare pentru PC.
 2. Servere dedicate P2P și Torrent
 3. 750 + servere în 141 de țări
 4. VPN Hotspot
 5. Fire fire Nat
 6. Suport pentru mai multe protocoluri, inclusiv OpenVPN și L2Tp
 7. Permite tunelul divizat

Contra

 1. Păstrează unele bușteni
 2. Încercare gratuită nu este disponibilă

Accesați PureVPN

NordVPN - Oferă securitate de top pentru computere

Cu una dintre cele mai rapide viteze pe parcursul revizuirii noastre pe toate platformele, NordVPN este extrem de fiabil și oferă soluții largi pentru toate tipurile de utilizatori VPN. Acest furnizor nu este exuberant de la început, dar puțini pot corespunde caracteristicilor sale de securitate și număr incredibil de server în valoare totală de 3359+ servere din 60 de țări.

NordVPN pentru buc

Cu sediul în Panama, NordVPN oferă șase conexiuni simultane, suport pentru protocoale multiple, funcție SmartPlay exclusivă pentru site-uri de streaming precum netflix și criptare dublă pentru o securitate suplimentară. Cu toate acestea, avantajele nu se opresc aici, deoarece puteți conta pe furnizor pentru a avea cel mai mare timp liber, în timp ce se confruntă cu întreruperi minime, dacă există, în continuarea serviciului.

Nu uitați să consultați recenzia noastră actualizată nordvpn.

Anterior, a fost unul dintre serviciile mai scumpe, dar acum se află în fereastra accesibilă, costând doar 125,64 USD pentru un plan de abonament de trei ani.

Pro-uri

 1. Protocoale OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP și SSTP pentru toate modelele de PC.
 2. P2P dedicat și Torrenting.
 3. Tor cu VPN Disponibil
 4. Perioada de încercare gratuită
 5. Disponibil Criptare dublă
 6. 3359 servere din 60 de țări
 7. Bitcoin și perete de plată acceptate
 8. Caracteristică SmartPlay pentru site-uri de streaming

Contra

 1. Planul lunar este scump la 11,95 USD / lună

Cel mai bun VPN pentru PC - O revizuire compatibilă cu sistemul pentru toate mărcile de PC

IPVanish - Oferă asistență perfectă pentru site-uri de streaming pentru PC-uri

Dacă sunteți în căutarea unui furnizor VPN care să nu strice calitatea HD a conținutului dvs. de streaming, nici nu permite pictograma de tamponare să acopere ecranul de cele mai multe ori, atunci puteți întâlni meciul dvs. cu IPVanish.

IPVanish pentru buc

Cu un nume ciudat, serviciul și-a păstrat terenul împotriva mai multor concurenți consacrați. IPVanish oferă criptare AES 256 grad, suport de protocol multiplu, viteze zippy, timpi de pingback scăzut, 1000+ servere și multe altele,

Dar ceea ce noi, la BestVPN.co, ne place cel mai mult despre acest serviciu este faptul că UX-ul său pe aplicațiile dedicate este extrem de fluid și ușor de navigat, ceea ce face cel mai bun să încercați pentru primele cronometre.

Pro-uri

 1. Lățime de bandă nelimitată disponibilă pentru toate LAN-urile de rețea PC.
 2. Protocoale VPN OpenVPN și L2TP / IPsec
 3. Deblochează conținutul geo-restricționat
 4. Politica Zero Logs
 5. 40.000 de adrese IP partajate

Contra

 1. Asistența clienților este lentă
 2. Fără probă gratuită

Accesați IPVanish

PrivateVPN - VPN simplu și ușor de utilizat pentru computer

Cel mai bun lucru despre orice serviciu sau produs trebuie să fie simplitatea și aversiunea sa către complexitate. PrivateVPN este în top lista noastră pentru a fi un serviciu extrem de sigur, dar din ce în ce mai eficient, care oferă totul, de la deblocarea Netflix la accesul de securitate de top într-un mod extrem de ușor.

PrivateVPN pentru buc

Deși serviciul are nevoie într-adevăr să-și crească numărul de server de la doar 80 de servere, cele actuale nu sunt niciodată blocate sau accelerate prea mult pentru a ceda viteze la niveluri inutilizabile.

În afară de aceasta, PrivateVPN nu va stoca jurnalele dvs., vă va cripta datele cu profilul de criptare AES 256, va oferi asistență de protocol diversă și va garanta ușurința accesibilității și asistență pe toate platformele prin intermediul aplicațiilor native.

Planurile de prețuri sunt puțin neconvenționale, conform standardelor industriei, deoarece nu există abonament pe termen lung. Pentru un plan de abonament de 13 luni, va trebui să plătiți 50,40.

Pro-uri

 1. Criptare 2048 biți cu AES 256 pentru fiecare securitate a PC-ului.
 2. 30 de zile de încercare gratuită
 3. Zgomot de viteză zero
 4. 56 Locații server
 5. Protocoalele includ Open VPN, PPTP, L2TP, Ikev2 & IPSec
 6. Protecție împotriva scurgerilor IPv6

Contra

 1. Nu este disponibil un plan de prețuri pe termen lung
 2. Interfață dificilă UX pentru aplicații native

Accesați VPN privat

Cel mai bun VPN pentru PC gratuit

Serviciile gratuite sunt întotdeauna atrăgătoare pentru utilizatori din tot spectrul, însă în zilele noastre’s lume ultra-modernă și de înaltă tehnologie, trebuie să fii atent la ceea ce înscrii, în special furnizorii gratuite.

În mare parte, VPN-urile gratuite nu trebuie să fie de încredere, deoarece, dacă nu te taxează pentru un serviciu, cel mai probabil, acestea înregistrează venituri prin alte fluxuri. Acest scenariu poate fi destul de riscant pentru utilizatorii VPN, deoarece atunci când aveți încredere în cineva pentru a vă proteja și a datelor dvs. și, în schimb, încearcă să se gândească la monetizarea acestora, rezultatele pot fi adesea dăunătoare în totalitate.

Cu toate acestea, există încă unii furnizori VPN Gratuit care vă permit să vă continuați activitățile pe internet sub acoperirea lor vigilentă și sigură, fără a încerca vreodată să vă îndepărtați în niciun fel..

Iată lista noastră de top VPN gratuită pentru PC pentru 2018:

TunnelBear VPN - Oferă o interfață excelentă pentru aplicații

Probabil cel mai de încredere VPN gratuit pe care l-am întâlnit vreodată la BestVPN.co, TunnelBear oferă un exemplu de securitate și acces la server (după cum se discută în această revizuire a tunnelbear). Cu marcă înregistrată Bear pe toate interfețele lor de utilizator pe aplicațiile dedicate, acest VPN este atât de ușor de utilizat încât oricine, chiar și cei care nu au experiență cu VPN-uri înainte să-l poată folosi ca un profesionist.

Cel mai bun VPN pentru PC gratuit

În ceea ce privește testele de viteză, a avut în vedere considerabil faptul că oferea serviciul gratuit. Cu toate acestea, cel mai bun lucru despre ei trebuie să fie deschiderea lor. VPN-urile gratuite sunt cunoscute a fi destul de restrictive, dar TunnelBear oferă cinci conexiuni simultane, care vă permit să închideți întregul dispozitiv sub acoperirea sa de protecție atunci când sunteți activă online.

Cu toate acestea, în cazul în care ne-am oprit de acest serviciu este limita de lățime de bandă a datelor de 500 MB, care se simte ca ceva este atât de bun, dar nu poți avea mai mult din cauza restricțiilor de utilizare.

Pro-uri

 1. 5 dispozitive pot fi conectate simultan pe fiecare sistem de operare al PC-ului.
 2. Criptare puternică
 3. Interfața utilizatorului este incredibil de ușor de utilizat

Contra

 1. Capacitate scăzută de date
 2. Nu acceptă P2P / Torrenting

Hide.Me - Criptare extrem de sigură pentru datele dvs.

Un VPN gratuit care difuzează anunțuri zero este deja câștigător. Hide.me a fost ca un VPN de top gratuit pentru PC de ceva timp și în acea perioadă; acesta a obținut reputația de a fi un furnizor sigur, rapid și zero de siguranță.

Ascundeți.me pentru bucSute de mii de utilizatori ai serviciului pot face valabilitate pentru faptul că această VPN este extrem de sigură în ceea ce privește protejarea confidențialității utilizatorului și că nu se ocupă de o afacere amuzantă, cum ar fi încorporarea codurilor de urmărire sau vânzarea datelor utilizatorilor.

Este prevăzut cu o limită de lățime de bandă de 2 GB pentru freebies, ceea ce este suficient dacă luați în considerare consistențele de navigare ușoare. Pe flipside, puteți atașa un singur dispozitiv la service, care este cu siguranță un bummer, dar putem lua asta atât timp cât serviciul rămâne la fel de bun ca acum.

Pro-uri

 1. Standarde incredibile pentru criptare
 2. O politică declarată în mod explicit, cu jurnalele zero.
 3. Viteze mari

Contra

 1. Servere în doar 3 țări
 2. Nu este potrivit pentru deblocarea conținutului geore-restricționat
 3. Doar conexiune la dispozitiv disponibilă

ZoogVPN - Permite suportul P2P pentru computere

Deși numele sună destul de ciudat, serviciul este orice altceva. ZoogVPN este apreciat ca un VPN gratuit pentru PC de către BestVPN.co, datorită zero promisiunilor lor false și livrării maxime pentru toate funcțiile gratuite.

ZoogVPN pentru buc

Este unul dintre puținele VPN-uri pentru Free care le permite utilizatorilor să se răsfățeze în conectivitatea P2P, fără a-i alunga din capetele de lățime de bandă. Criptarea este de 128 biți și aceasta poate fi cu siguranță îmbunătățită, dar este relativ sigur să vă păstrați activitățile online.

Are o politică de jurnal zero și permite utilizatorilor să conecteze un singur dispozitiv pentru a consuma până la 2 GB lățime de bandă de date în fiecare lună..

Pro-uri

 1. Capacitate de date de 2 GB pentru toți utilizatorii de PC.
 2. Oferă o criptare relativ puternică
 3. Servere rapide

Contra

 1. Asistența clienților necesită prea mult timp
 2. Conexiune cu un singur dispozitiv disponibil

VPN Windscribe - Limită largă de lățime de bandă a datelor pentru calculatoare

Un serviciu relativ nou, în comparație cu ceilalți furnizori din listă, Windscribe este unul dintre cele mai bune servicii VPN gratuite, printre ceea ce oferă piața curentă.

WindscribeVPN pentru PC

Cea mai bună parte a acestui serviciu este generozitatea sa, care a făcut posibilă o capacitate de date de 10 GB fără precedent, conexiuni nelimitate la dispozitive, suport dedicat P2P și chiar un blocant de anunțuri prezentat.

Am fost opriți doar cu VPN din cauza defalcărilor frecvente ale continuității serviciului. Chiar și echipele de asistență pentru clienți au răspuns lent, dar, având în vedere faptul că este nou, putem oferi avantajul timpului pentru a îmbunătăți aceste probleme și a le potrivi în funcție de așteptările utilizatorilor..

Pro-uri

 1. Capacitate de date de 10 GB pe fiecare marcă de bucată.
 2. Conexiuni nelimitate la dispozitiv
 3. Prezintă Ad-Blocker și Firewall
 4. Suporta P2P / Torrenting

Contra

 1. Nu acceptă OpenVPN
 2. Defalcări comune

Cel mai bun VPN pentru descărcare gratuită pentru PC

Pentru a descărca orice aplicație de sistem nativ pentru calculatoarele dvs., tot ce trebuie să faceți este să descărcați aceste link-uri de furnizor (lista este separată între cele mai plătite și cele mai bune VPN-uri gratuite pentru PC):

VPN plătit pentru PC-uri:

 • https://www.expressvpn.com/vpn-software
 • https://www.purevpn.com/download
 • https://nordvpn.com/download/
 • https://www.ipvanish.com/vpn-setup/
 • https://privatevpn.com/why-privatevpn/our-vpn-features/apps/

VPN gratuit pentru computere:

 • https://www.tunnelbear.com/apps/windows
 • https://hide.me/en/software
 • https://zoogvpn.com/vpn-apps
 • https://windscribe.com/download

Concluzie

De la o mărime impresionantă a pieței de 40 de miliarde de dolari, industria VPN este estimată să crească exponențial și să ajungă la o piață în valoare de 70 de miliarde de dolari, subminând cunoștințele în creștere ale oamenilor despre valoarea inerentă a implementării unei VPN.

VPN-urile nu sunt doar dispozitive de securitate care să fie tratate ca noutăți, dar, în epoca noastră, a conspirațiilor de date consistente precum scandalul Cambridge Analytica, utilizatorii online trebuie să-și regândească percepțiile cu privire la avantajele pe care le poate acumula un serviciu VPN bun..

Pentru computerele, care stochează și transmit cea mai mare parte a datelor personale, financiare și de afaceri, VPN-urile sunt mărfuri indispensabile. Dacă sunteți un utilizator care citește această recenzie în 2018, atunci trebuie să obțineți unul sau să riscați să faceți parte din scandaluri de date mai mari și mai dăunătoare, unele dintre ele putând ajunge să aducă mai mult rău vieții dvs. decât ați putea avea vreodată. imaginat.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me