Cel mai bun VPN pentru iPad – Un ghid complet de securitate folosind VPN-ul iPad gratuit

măr’Produsele s-au ridicat de la începutul celui de-al doilea mileniu, branduri populare precum iPod și iPhone au crescut vânzările în milioane de unități vândute pe an. Însă, pe măsură ce popularitatea mărcilor bazate pe iOS a crescut, la fel și amenințările au vizat-o în domeniul online.

Hackerii inteligenți sunt mereu în mândrie să intre în iPad-ul tău și să pună mâna pe datele tale. Un Best VPN este cel mai sigur pariu pentru ca iPad-ul dvs. să atingă nivelul de securitate necesar pentru a evita aceste amenințări periculoase.

Iată un ghid cuprinzător al BestVPN.co pentru cel mai bun VPN pentru iPad, care are ca scop să vă facă echipat cu toate informațiile pentru a lua decizia corectă când vine vorba de alegerea celei mai potrivite și prietenoase VPN pentru iPad.

Cel mai bun VPN pentru ipad

Ce este VPN pe IPad

Un iPad oferă utilizatorilor săi mult mai mult în ceea ce privește funcțiile și funcționalitățile decât orice alte tablete disponibile pe piață. Apariția iPad-ului a creat o nouă eră de conectivitate, alimentată de un dispozitiv, care vă permite să faceți tot ceea ce desktopul dvs. ar putea face în plus inconvenientul PC-urilor convenționale.

iPads pot fi utilizate oriunde. De la o bancă din parc până la propriul dormitor, iPads au permis utilizatorilor să experimenteze accesibilitatea masivă. Cu toate acestea, întrucât sunteți întotdeauna conectat la internet prin iPad-ul dvs. pentru o multitudine de activități precum streamingul, jocul online, cumpărăturile, cititul și chiar studierea, datele dvs. sensibile pot fi compromise destul de ușor.

Ce este VPN pe IPad?

Acest lucru necesită să luați măsuri de securitate adecvate. De exemplu, un VPN pe iPad vă poate permite să obțineți un tampon suplimentar de securitate online, să vă protejați de malware, viruși, escroci și chiar mesaje de spaming concepute social. Dar avantajele sunt doar don’nu se termină acolo. Cele mai bune VPN-uri moderne de zi vă pot permite să vizualizați și să deblocați conținutul geore-restricționat.

Ele vă ascund chiar și IP-ul de troll-urile de copyright atunci când Torrenting, criptând date sensibile, cum ar fi numerele cărților de credit și multe altele. Acesta este motivul pentru care VPN-urile devin rapid indispensabile pe fiecare dispozitiv, dar importanța lor crește în mod semnificativ atunci când te preocupă un dispozitiv precum iPad, care este folosit mult mai feroce de către denizenii online.

De ce ai nevoie de un VPN pe IPad

iPads sunt versiuni mai avansate și foarte evoluate ale tabletelor și sunt unul dintre cele mai populare dispozitive de acces pentru traversarea internetului. Cu toate acestea, internetul de astăzi vine cu cota sa justă de riscuri, obligații și restricții, majoritatea putând fi neutralizate prin implementarea unei VPN.

De ce ai nevoie de un VPN pe IPad?

De ex. Netflix este un serviciu popular de streaming la cerere, dar oferă diferite biblioteci de conținut în diferite țări. Deci, ceea ce poate vedea un utilizator cu Netflix Noua Zeelandă ar fi complet diferit de ceea ce Netflix UK a oferit utilizatorilor săi. Utilizatorii au acum nevoie de un VPN pentru a evita aceste restricții geo-restricționante asupra conținutului și pentru a se bucura de abonarea lor la maxim.

În afară de asta, VPN-urile vă pot face mult mai ușor și mai sigur să vă torcinați pe iPad, să vă protejeze de amenințări cu malware, să difere hackerii să vă fure datele sensibile și să vă ofere un anonimat crescut online.

Cum să alegi cel mai bun VPN pentru iPad

Când ați decis să optați pentru un serviciu VPN pentru a oferi acoperire de securitate iPad-ului dvs., există unii factori importanți pe care trebuie să-i luați în considerare, înainte de a vă baza cu un anumit furnizor. Mai jos este o listă a caracteristicilor pe care un furnizor ar trebui să le ofere pentru ca serviciul său să fie considerat cel mai bun VPN pentru iPad:

Cum să alegi cel mai bun VPN pentru iPad

Iată o listă cu caracteristicile pe care un furnizor ar trebui să le ofere pentru ca serviciul său să fie considerat cel mai bun VPN pentru iPad

Criptare puternică:

Protecția datelor se face prin criptarea ei pe măsură ce trece prin internet. Dacă criptarea este suficient de puternică, chiar dacă cineva îți urmărește și pune mâna pe datele tale, tot ce ar vedea este că a câștigat’nu pot fi descifrat. Cel mai bun tip de criptare este gradul AES 256, care este utilizat de agențiile guvernamentale, militarii și alte instalații de date sensibile.

Asistență protocolară multiplă:

În timp ce datele dvs. sunt criptate, acestea’este întotdeauna mai bine să ne asigurăm că nimeni nu poate pune mâna pe el în timp ce este în tranzit pe internet. Aceasta se face trecând prin a “Protocol”, care este un fel de tunel criptat în care nimeni nu poate intra. VPN-urile de top oferă mai multe asistențe de protocol care includ suport dedicat pentru OpenVPN, PPTP, L2TP și multe altele.

Robustețea infrastructurii serverului:

Pe dispozitivele de divertisment precum iPad, aveți nevoie de un VPN care să poată oferi numărul maxim de servere din mai multe locații distribuite în mod egal. Cu cât numărul de servere este mai mare, cu atât sunt mai mari șansele de a debloca ușor conținutul geo-restricționat.

Unele VPN-uri de top oferă chiar și servere dedicate pentru activități precum Torrenting, P2P, servere oftalmate și multe altele, astfel încât acesta poate fi un plus.

Compatibilitate cu iPad:

măr’dispozitivele s nu sunt atât de primitoare pentru aplicații și resurse care provin din afara dezvoltatorului său de încredere’comunitatea s. Pentru ca un VPN să fie bun pentru iPad, trebuie să ofere un grad ridicat de compatibilitate pe dispozitiv. Multe VPN-uri oferă aplicații iOS dedicate pentru a satisface exact această nevoie.

Caracteristici exclusive:

VPN-uri de top don’nu oferiți pur și simplu caracteristici de bază așa cum ar fi’nu îți justificați perchile cu cel mai bine clasat în topul lumii VPN-urilor. Caracteristicile exclusive pot varia de la switch-uri de ucid la Double VPN și chiar Onion peste VPN, toate acestea permit utilizatorilor să crească capacitatea de securitate de pe iPad-urile lor.

cel mai bun vpn pentru ipad

Cel mai bun VPN pentru aplicații de testare de încredere și testare iPad cu clasament onest

iOS este în general o platformă foarte sigură, dar hackerii devin rapid extrem de sofisticați în atacurile lor la astfel de dispozitive. Pasionații de iOS sunt extrem de fideli atunci când vine vorba de dispozitivele lor, iar acest lucru face ca platformele, precum iPad-ul să fie atât de ispititoare pentru atacuri la date.

Cele mai bune VPN-uri sunt concepute pentru a vă proteja de scurgerile de date exact jenante care vă pot salva de la o cantitate mare de daune date financiare și personale. În afară de aceasta, VPN-urile oferă, de asemenea, o amabilitate excepțională, permițându-vă să ocoliți cenzura și să accesați conținut geore-restricționat.

Pe iPad-ul dvs. aceste funcții vă pot permite să creșteți lucrurile pe care dispozitivul dvs. le poate face și să vă garanteze o experiență premium alimentată de un VPN de top. Iată lista noastră curată și fără prejudecăți pentru Cel mai bun VPN pentru iPad care conține recenzii de preț, ghiduri de compatibilitate, număr de servere și factori mai importanți.

Furnizor Preț ($) Caracteristici Evaluare Reducere Vizitați furnizorul

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 USD1,99Pe luna

  • 800+ Servers în 50+ Țări
  • Criptare AES-256-GCM
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • Conexiuni simultane nelimitate
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Site de încredere 83% Reducere Site
  Citiți recenzia

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2,91Pe luna

  • 2.000+ servere din 140+ țări
  • Criptare AES 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • 5 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Site de încredere de 73% Reducere site
  Citiți recenzia

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8,32Pe luna

  • 3.000 + Servers în 94 de țări
  • Criptare AES 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • 3 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Încredere de 35% reducere Vizitează site-ul
  Citiți recenzia

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 USD2,25Pe luna

  • 1000+ servere în 100 de locații
  • Criptare standard de 256 biți
  • Suportul pentru chat în direct este excelent
  • Furnizor de jurnale zero
  • 5 Disponibilitate multiple
  • Extensie Windows, Mac, Android, iOS și Chrome

  De încredere 77% reducere Viziteaza site-ul
  Citiți recenzia

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 USD2,75Pe luna

  • 3.700 de servere din 60 de țări
  • Criptare AES cu 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Stricte Fără politici de jurnal
  • 7 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% reducere Viziteaza site-ul
  Citiți recenzia

ExpressVPN - Toate performanțele rotunde pe iPad-uri:

Un nume distins între VPN-uri, ExpressVPN oferă unul dintre cele mai mari pachete de caracteristici pentru a oferi confortul utilizatorului premium.

În afară de clientul său de aplicații iOS extrem de convenabil și extrem de ușor de utilizat, acesta poate oferi peste 2000 de servere, o limită de lățime de bandă zero, viteze rapide de blistere care nu’nu vă puteți împiedica de blocaje de server, de criptare AES 256 și de alte caracteristici exclusive, cum ar fi tunelul împărțit pentru o securitate suplimentară.

Asigurați-vă că verificați recenzia completă a expresvpn.

EpressVPN pentru iPad

Acest VPN ar putea fi un pic mai scump decât colegii săi, dar oferă o garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile pentru cei care donează’Nu vreau să rămân cu serviciul după prima utilizare. Dar, asta se întâmplă rar.

Există trei planuri diferite în ofertă, cu VPN Express pe iPad. Planul lunar vine la 12,95 USD, ceea ce este prea exorbitant de luat în considerare, planul pentru 6 luni costă 59,95 USD facturat o dată, dar cel mai bun plan al acestora rămâne cel anual, care costă doar 99,95 USD..

Pro-uri

 1. Viteze de viteză de top ca VPN pentru iPad
 2. Aplicații și extensii dedicate pentru browsere
 3. Criptare grea, militară
 4. Asistență protocolară multiplă
 5. Politica Zero Logs

Contra

 1. Nu există servere P2P dedicate
 2. Scump în raport cu serviciile concurente

Obțineți ExpressVPN

PureVPN - VPN low cost cu toate funcțiile de pe iPad:

Cu siguranță unul dintre cele mai accesibile VPN-uri de acolo, PureVPN oferă tot ceea ce pot Cele mai bune VPN-uri, cu o fracțiune din cost. Dacă vă gândiți să cumpărați un VPN care poate debloca serviciile de streaming geo-restricționate, atunci PureVPN vă poate oferi doar asta.

Vezi recenzia noastră detaliată despre purvpn.

PureVPN pentru iPad

Puteți viziona Hulu, Netflix și Amazon Prime pentru orice regiune cu PureVPN’sunt uimitoare 750 de servere care sunt răspândite în întreaga lume. În afară de asta, un abonament cu PureVPN vă asigură dreptul de a avea funcții precum Tunel Split, Onion peste VPN, asistență de protocol multiple și multe altele.

La doar 69,12 USD pentru un plan de abonament de doi ani, abonamentul este prea greu de ignorat cu PureVPN.

Pro-uri

 1. Planuri VPN accesibile pentru iPad-uri
 2. Protecție DDoS
 3. Suport dedicat Streaming
 4. Servere P2P și Torrent
 5. 750 + servere în 141 de țări
 6. VPN Hotspot
 7. Fire fire Nat
 8. Suport pentru mai multe protocoluri, inclusiv OpenVPN și L2Tp
 9. Permite tunelul divizat

Contra

 1. Păstrează unele bușteni
 2. Proces gratuit nu este disponibil

Obțineți PureVPN

Acces privat la internet (PIA): protecție de neegalat ca VPN pentru iPad:

Cu 3030 de servere în 28 de țări și caracteristici orientate către clienți, cum ar fi suportul dedicat P2P și deblocarea geo-restricțiilor, PIA rămâne unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru iPad. Acest VPN este un utilizator preferat atunci când vine vorba de robustetea funcțiilor. Menține zero jurnaluri, oferă mai multe gateway-uri VPN, dispune de un anunț și de un blocant malware.

Don’Nu uitați să citiți recenzia noastră completă de acces la internet privat

Acces privat la internet pentru iPad

PIA oferă, de asemenea, o aplicație extrem de compatibilă, utilizată pe platforme iOS precum iPad. Și nici nu este chiar atât de scump, deoarece planul anual costă 39,95 USD, în timp ce planul lor de top care oferă abonament pentru 24 de luni va fi facturat la 69,95 USD.

Pro-uri

 1. Controale de securitate îmbunătățite ca VPN pentru iPad
 2. Suport OpenVPN, L2TP / IPsec
 3. Suport P2P disponibil
 4. Furnizor de jurnale zero
 5. 5 conexiuni simultane
 6. Lățime de bandă nelimitată

Contra

 1. Interfața de utilizator pe aplicațiile native este puțin complicată

Obțineți acces la internet privat

NordVPN - Funcții complet sigure pentru anonimatul garantat pe iPad:

NordVPN încă se concentrează pe oferirea celei mai fundamentale caracteristici a unui VPN, adică securitate ultra-gradată, în cea mai bună manieră posibilă.

În afară de criptarea standard de 256 grade și de suportul protocolului multiple, puteți adăuga mai multe straturi de securitate cu NordVPN’Caracteristici exclusive, cum ar fi Double VPN, Onion over Tor, CyberSec, protecție împotriva scurgerilor IPv6 și multe altele.

Verificați recenzia noastră actualizată nordvpn

NordVPN pentru iPad

Totuși, asta nu înseamnă că nu poate ocoli conținutul geore-restricționat. NordVPN este Netflix prietenos și pe iPad-ul dvs., nu veți avea dificultăți în accesarea unui conținut care inițial nu trebuia să vă ajungă.

Planurile sunt un pic pe partea superioară, însă planul anual costă 83,38 USD. Cu toate acestea, puteți obține cea mai bună ofertă dacă mergeți pentru planul lor de abonare de 36 de luni, care vă va stabili doar 125,64 USD.

Pro-uri

 1. Perioada de încercare gratuită
 2. Disponibil Criptare dublă
 3. 3359 servere din 60 de țări
 4. Mai multe metode de plată
 5. Protocoalele OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP și SSTP
 6. Caracteristică SmartPlay pentru site-uri de streaming

Contra

 1. Planuri lunare costisitoare

Obțineți NordVPN

TorGuard - Funcția de protecție Stealth pentru confidențialitate crescută pe iPad:

TorGuard a mers cu un pas înaintea browserului în ceea ce privește oferirea de securitate și confidențialitate utilizatorilor. În ciuda faptului că oferă mici funcții suplimentare, cu excepția celor de bază, TorGuard este un VPN exclusiv pentru cei care tind să nu aibă șanse cu anonimatul lor online pe iPad.

Torguard VPN pentru iPad

Vitezele sunt un pic lente din cauza acestor măsuri de securitate, dar nu prea mult pentru a vă strica experiența. Veți obține, de asemenea, o lățime de bandă nelimitată, o caracteristică de protecție sigură, 5 conexiuni simultane și multe altele cu un abonament TorGuard.

Singura oprire cu acest serviciu sunt planurile sale confuze. Însă, pentru a vă salva de această problemă, vă recomandăm să mergeți pentru planul lor VPN anonim pentru un an, la doar 59,99 USD. Următorul plan cel mai bun va costa 99,99 dolari pentru un abonament complet de 24 de luni până la final.

Pro-uri

 1. Funcția de protecție StealthVPN ca VPN pentru iPad
 2. Niveluri puternice de criptare
 3. Se execută modelul de rutare ceapă
 4. 3000+ servere VPN în 50 de țări
 5. Adresa IP dedicată

Contra

 1. Planurile sunt foarte costisitoare
 2. Pachetele de caracteristici pot fi confuze

Obțineți VPN TorGuard

Cel mai bun VPN pentru iPad gratuit

În prezent, există foarte puține servicii gratuite în VPN-uri care oferă o experiență excelentă, fiind în același timp foarte de încredere. În ultimii ani, în timp ce multe servicii VPN gratuite au fost surprinse, în timp ce foloseau datele utilizatorilor în mod ilegal sau le vindeau online, încrederea consumatorilor în acestea a fost erodată într-o mare măsură.

În afară de aceasta, VPN-urile gratuite nu pot furniza toate funcțiile exclusive, cum ar fi serviciile plătite, de ex. există extrem de puțini furnizori gratuit care oferă lățime de bandă nelimitată sau un număr bun de server.

Cu toate acestea, dacă totuși doriți să obțineți unul pentru iPad-ul dvs., am creat cu succes o listă pentru cel mai bun VPN gratuit pentru iPad, formată din furnizori care nu sunt doar de încredere, dar pot împiedica un pumn atunci când vine vorba de funcții și performanțe. Iată lista noastră pentru cele mai bune VPN-uri gratuite pe care le puteți folosi cu iPad-ul dvs. în 2018:

WindscribeVPN - Cel mai bun VPN pentru iPad cu suport P2P

În mod normal, VPN-urile gratuite își înăbușesc opțiunile până la minim, dar Windscribe nu face nimic. De fapt, acest furnizor VPN este unul dintre cele mai generoase VPN-uri’am intrat în categoria gratuită. La limita de 10 GB a lățimii de bandă pe lună, Windscribe este de 5 ori mai comod pentru utilizatori decât alte VPN-uri gratuite.

Windscribe pentru ipad

Dar avantajele don’nu vă opriți, deoarece veți obține, de asemenea, 11 locații de server, suport dedicat P2P, blocant de anunțuri și o caracteristică pentru firewall. Este unul dintre cel mai bun VPN pentru iPad Gratuit dacă sunteți un utilizator care nu’nu mă mulțumesc cu mai puțin.

Pro-uri

 1. 11 servere disponibile pentru VPN gratuit pe iPad
 2. Conexiuni nelimitate la dispozitiv
 3. Dispune de blocare a anunțurilor și firewall
 4. Suporta P2P / Torrenting

Contra

 1. Protocolul VPN deschis nu este disponibil
 2. Defalcări comune

TunnelBear VPN: Viteze constant stabile ca VPN pentru iPad

TunnelBear este un serviciu gratuit, de încredere, cu desene animate drăguțe. Cea mai bună parte despre ea este aplicația sa iOS necomplicată pentru iPad’este la fel de ușor ca plug and play.

Citiți recenzia actualizată a tunelului

Tunnelbear pentru iPad

Singurul dezavantaj este faptul că limita minimă a lățimii de bandă vine la doar 500 MB pe lună. Cu toate acestea, dacă trimiteți un mesaj despre acest serviciu, obțineți încă 1 GB de date.

Viteza și performanța de securitate a VPN-ului Tunnelbear pot chiar să ofere VPN-urilor plătite o alergare pentru banii lor. Tunnelbear este perfect pentru sesiuni ușoare de navigare pe iPad.

Pro-uri

 1. Este nevoie doar de o adresă de e-mail pentru a vă înscrie ca VPN gratuit pentru iPad
 2. Capacitate de 2 GB
 3. Oferă criptare relativ puternică
 4. Servere rapide

Contra

 1. Echipa lentă de răspuns a clienților
 2. Vă puteți conecta numai la un dispozitiv

ZoogVPN - Anonimitatea garantată online ca VPN pentru iPad:

Poate avea un nume ciudat, dar standardele sale de serviciu rămân ridicate și integrante pentru a-l face Cel mai bun VPN pentru iPad gratuit. ZoogVPN nu a mai existat de foarte mult timp, totuși a câștigat reputația de a fi extrem de sigur pentru utilizatori să aibă încredere în datele lor cu.

ZoogVPN pentru iPad

Caracteristicile includ 3 servere, limită de lățime de bandă de date de 2 GB, criptare 128 biți și partajare P2P de intensitate mică.

Pro-uri

 1. Servere rapide
 2. Capacitate de 2 GB
 3. P2P / torrenting
 4. Oferă criptare relativ puternică
 5. Funcții avansate disponibile pentru iPad

Contra

 1. Suportul clienților iresponsabili de cele mai multe ori
 2. Este disponibilă o conexiune la un singur dispozitiv

Hide.Me - toleranță zero pentru jurnalele de date ca fiind cel mai bun VPN gratuit pentru iPad

Situat într-o țară extrem de prietenoasă cu datele, adică Malaezia, acest VPN oferă o securitate versatilă și funcții frontale pentru care utilizatorii pot interacționa. Are un plan excelent de criptare în plan și afirmă explicit că nu’nu păstrați jurnalele de orice fel.

Hide.me pentru iPad

Vitezele sunt consecvente și nu au existat defalcări, scurgeri DNS sau orice alt astfel de lucru care să ne garanteze eliminarea lui Hide.me din lista noastră. Limita de date este destul de compatibilă pentru iPad la 2 GB / lună.

Pro-uri

 1. Nu vă faceți griji pentru legile privind păstrarea datelor în timp ce îl utilizați ca VPN pentru iPad
 2. Standarde incredibile de criptare
 3. O politică declarată în mod explicit, cu jurnalele zero.
 4. Viteze mari

Contra

 1. Număr redus de servere
 2. doesn’nu deblocați conținut restricționat geo

Cel mai bun VPN gratuit nelimitat pentru iPad

În general, VPN-urile gratuite oferă o lățime de bandă nelimitată a datelor utilizatorilor săi. Acest lucru se datorează faptului că VPN-urile sunt extrem de majore de capital și furnizează date nelimitate utilizatorilor ar putea înregistra factura prea mare pentru ca VPN-ul gratuit să suporte.

Cel mai bun VPN gratuit nelimitat pentru iPad

Cu toate acestea, unele VPN-uri gratuite au depărtat distanța și oferă, de fapt, lățime de bandă nelimitată de date utilizatorilor lor. Iată lista care conține acești uimitori furnizori VPN gratuite cu planuri de date nelimitate pentru iPad:

 1. HotSpot Shield
 2. VPN Zenmate

Cum configurați VPN pe iPad manual

Cele mai bune VPN pentru iPad oferă aplicații native extrem de convenabile pentru o compatibilitate ușoară pe toate platformele iOS. Acestea pot fi descărcate cu ușurință dintr-un VPN’site-ul web sau din magazinul iOS dacă aveți deja un cont cu furnizorul, însă dacă doriți să instalați manual un VPN pe iPad-ul dvs., aici’cum puteți face acest lucru într-o adiere:

 1. Abonați-vă la un serviciu VPN, cumpărând un plan potrivit pentru nevoile și cerințele dvs. bugetare.
 2. Descărcați fișierele de configurare de la furnizorul dvs. VPN preferat. (Este bine să solicitați întotdeauna echipei de asistență a clienților să furnizeze un link către această resursă, deoarece fiecare VPN are un loc diferit în care o depozitează.’nu este implicată nicio uniformitate)
 3. După ce profilul VPN a fost descărcat pe iPad-ul dvs., dispozitivul vă va solicita să le instalați. “Instalare” este locul în care trebuie să atingeți.
 4. Pentru autorizarea sistemului, acum trebuie să introduceți parola sau să introduceți ID-ul dvs. de atingere.
 5. Dacă acum vi se arată un avertisment, atingeți “Instalare”.
 6. Acum, trebuie să confirmați din nou autorizarea procesului de instalare, atingând din nou “Instalare”.
 7. După ce dispozitivul va fi finalizat cu instalarea, acesta vă va anunța cu promptitudine. Atingeți “Terminat”
 8. Acum trebuie să selectați un server pentru a continua cu utilizarea VPN.
 9. Pentru aceasta, trebuie să accesați Setări pe iPad. Odată ajuns aici, selectați “general” apoi selectați VPN.
 10. Acum vi se va solicita meniul serverului care va conține serverele VPN disponibile de către furnizorul dvs. de servicii.
 11. Comutați comutatorul de stare al conexiunii la dreapta pentru a iniția o conexiune și apoi selectați un server.
 12. VPN funcționează acum.

Dacă doriți să dezactivați VPN, atunci comutați același comutator de stare de conexiune în partea stângă, rezultând o deconectare a VPN.

Cum să accesați Netflix pe iPad folosind VPN

Netflix’bibliotecile de conținut pot foarte sălbatic din regiune în regiune, fiind necesar ca dvs. să utilizați un VPN de top pentru iPad pentru a vă permite să vă bucurați din plin de abonamentul dvs. Netflix.

Aici’cum puteți accesa Netflix din orice regiune (de exemplu, Netflix SUA) de pe iPad utilizând Best VPN pentru netflix:

 1. Accesați magazinul iOS de pe dispozitiv și căutați “Netflix”.
 2. În rezultate, alegeți “Netflix Inc” și continuați să o instalați pe dispozitivul dvs..
 3. Odată instalat (Dacă ați cumpărat deja planul de abonare) conectați-vă la contul Netflix.
 4. Acum deschideți clientul dvs. VPN pe iPad (aplicațiile client iOS sunt disponibile în general la toți furnizorii VPN populari cu interfețe ușor de utilizat) și selectați un server pentru țara din care doriți să utilizați Netflix, de ex. pentru a accesa Netflix SUA, selectați servere americane.
 5. Dacă totuși puteți debloca Netflix dintr-o anumită regiune, trimiteți serviciul de asistență 24/7 pentru cele mai bune servere VPN pentru Netflix și veți fi îndrumat înainte.
 6. Selectați serverul și actualizați acum Netflix. Dacă nu face asta’nu lucrați, deconectați-vă și apoi conectați-vă din nou și veți fi cu siguranță conectat.

Cel mai bun VPN pentru iPad Reddit

Comentariile despre Reddit pe care le-am găsit pentru cel mai potrivit VPN pentru iPad au fost puțin diferite de cele pe care le întâlnim pe platformă în general. Aici, recomandările VPN nu au reușit’nu optați pentru furnizorii de servicii finale inferioare, deoarece platforma iOS necesită robustete pentru o parte din VPN-uri și, în general, numai cel mai bun vdn reddit poate oferi această rezistență necesară a funcțiilor.

Un utilizator a recomandat Express VPN, deoarece a considerat că este extrem de rapid și că a funcționat bine în China. Nimic prea diferit de propria noastră revizuire a furnizorului VPN.

Comentariu din discuția chowchowthedog’comentariu din discuție "Ce’este cel mai bun VPN pe care îl folosiți cu iOS?".

Ce’este cel mai bun VPN pe care îl folosiți cu iOS? din măr

Comentariu din discuția OpalHawk’comentariu din discuție "Ce’este cel mai bun VPN pe care îl folosiți cu iOS?".

Alți utilizatori au fost mai înclinați către un alt furnizor de VPN de top pentru noi, adică NordVPN. Recomandările aruncă lauri pe VPN pentru a fi o briză de implementat și de utilizat pe iOS. (Nu uitați să verificați cel mai bun vpn al nostru pentru ghidul Mac.)

Comentariu din discuția Sebetter’comentariu din discuție "Ce’este cel mai bun VPN pe care îl folosiți cu iOS?".

Comentariu din discuția marcinsz89’comentariu din discuție "Ce’este cel mai bun VPN pe care îl folosiți cu iOS?".

Utilizatorii Apple sunt în general destul de pricepuți în tehnologie și împărtășesc trăsături de loialitate atunci când vine vorba de branduri, cu toate acestea loialitatea lor nu are’nu vin ieftin. Trebuie să fii foarte bine să ai atenția unui utilizator Apple și că le plac ExpressVPN și NordVPN, vorbește despre cât de bune sunt aceste servicii de fapt.

Cel mai bun VPN pentru întrebări frecvente pentru iPad

Cum pot elimina VPN-ul de pe iPad-ul meu?

În timp ce susțin sincere confidențialitate, nu donăm’Vă recomand să navigați pe internet fără a fi învăluit de o VPN suficient de bună, dar totuși dacă doriți să scăpați de VPN-ul dvs. de pe iPad, aici’cum poți trece prin asta:

 1. Pe iPad, accesați setările și apoi treceți la “General” opțiune
 2. Acum derulați în jos în meniu până când vedeți opțiunea pentru “VPN”
 3. Atingeți această opțiune, care va deschide un meniu jos
 4. Aici, veți vedea numele contului dvs. VPN. Acum, faceți clic pe butonul “eu” pictograma chiar pe lângă această opțiune
 5. Acum, printre opțiuni, atingeți “Ștergeți VPN” și confirmați acțiunea

Cum folosiți un VPN pe un iPad?

Serviciile VPN moderne de zi nu sunt atât de greu de implementat și de navigat, în special cu aplicațiile native pe care le oferă pentru fiecare sistem de operare.

Vă lasă la capăt pașii pentru utilizarea unui VPN pentru a oferi anonimatul online pe iPad:

 1. Cumpărați-vă un plan de abonament cu cel mai bun VPN și apoi descărcați-le aplicația iOS nativă pentru iPad
 2. Instalați aplicația și conectați-vă cu datele de identificare ale utilizatorului
 3. Selectați un server pe interfața aplicației și faceți clic pe conectați
 4. Acum executați în siguranță iPad-ul dvs. cu un VPN care oferă acoperire de securitate online

Concluzie

iPads sunt cea mai bună manifestare a conceptului de “Având un computer în palmă”. Aceste aparate sunt rapide, ultra convenabile, super inteligente și, mai presus de toate, uimitor de frumoase. Viața noastră se învârte acum în jurul unor astfel de mașini fantastice, care ne-au făcut viața mai ușoară, permițându-ne să ne eficientizăm sarcinile și să ne bucurăm de mult mai mult din timpurile noastre libere.

Dar dispozitivele noastre sunt responsabilitatea noastră, iar controlul securității lor ar trebui să se afle în mâinile noastre. Trebuie să nu implementăm doar VPN-uri pe iPads-ul nostru, ci să recurgem la practici de confidențialitate mai sigure, cum ar fi să nu divulgăm informațiile noastre pe mânere de social media sau să facem clic pe link-uri dăunătoare pentru a asigura o interacțiune online mai sigură și mai robustă pentru toată lumea.

Noi, la BestVPN.co, ne străduim să facem internetul sigur pentru toată lumea și credem că acest lucru trebuie să fie un efort colectiv din partea tuturor utilizatorilor de internet gratuit. Dacă aveți sugestii pentru îmbunătățiri sau critici care ne pot permite să ne îmbunătățim serviciile, atunci nu ezitați să interacționați cu noi în comentariile de mai jos.

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me