Cel mai bun VPN pentru Firefox – Creșterea confidențialității browserului folosind VPN gratuit pentru Mozilla

Firefox este crearea Mozilla Corporation - o organizație non-profit care administrează browserul. Există ca o alternativă faimoasă pentru browserele Chrome, Safari și Internet Explorer, cunoscute anterior ca “Netscape Navigator”, care a fost inventatorul protocolului web HTTPS. Browserul Mozilla Firefox are un cod open-source și poate fi descărcat gratuit. Cu toate acestea, este posibil să nu fie complet sigur, mai ales dacă locuiți într-o țară cu legi stricte de păstrare a datelor, de unde și nevoia de Best VPN. Continuați să citiți pentru a afla despre cel mai bun VPN pentru Firefox.


Cel mai bun VPN pentru Firefox - Creșterea confidențialității browserului folosind VPN gratuit pentru Mozilla

 1. De ce este actualizată Firefox Necessary?
 2. Ce este Firefox Quantum?
 3. Care sunt extensiile Web Firefox?
 4. Care sunt avantajele utilizării Firefox VPN?
 5. Cum să alegeți cel mai bun serviciu VPN pentru Firefox
 6. Cel mai bun VPN pentru Firefox
 7. Cele mai bune extensii VPN pentru Firefox Free
 8. Cel mai bun VPN pentru Firefox Reddit
 9. Cel mai bun VPN pentru întrebări Firefox

De ce este actualizată Firefox Necessary?

Înainte de a aprofunda mai mult modul de utilizare a VPN-urilor pe Firefox, este necesar să discutăm o problemă importantă pe care mulți utilizatori o au cu browserul: actualizările. Mulți utilizatori caută soluții pentru a opri actualizările, dar uită că aceste upgrade-uri minore sunt necesare pentru a scăpa de defectele de securitate și probleme de avarie. Noile actualizări sunt lansate la fiecare 3 până la 6 săptămâni. Este un protocol standard pentru orice produs / serviciu. Înainte de a instala orice extensie VPN, asigurați-vă că aveți cea mai recentă versiune de Firefox!

De ce este actualizată Firefox Necessary

Ce este Firefox Quantum?

Firefox Quantum este cea mai recentă actualizare a browserului, care este echipat cu un motor nou și îmbunătățit, creat pentru performanțe și securitate excelente. Este cu 30% mai ușor decât browserul Chrome, care garantează o utilizare mai mică a memoriei și oferă funcții inteligente pentru navigare inteligentă. De asemenea, are un design superb care este obligat să vă lase fără suflare.

Ce este Firefox Quantum

Cea mai bună parte a tuturor: software-ul nu rămâne deloc la deschiderea mai multor file. Trecerea la diferite site-uri web nu a fost niciodată mai ușoară, datorită algoritmului său extrem de răspuns. Mozilla a adăugat chiar și un plus de securitate pentru navigarea sa privată, care blochează trackerele online de pe diferite site-uri web, împiedicându-le să vă înregistreze informațiile.

Care sunt extensiile Web Firefox?

Mozilla Firefox oferă un kilometru suplimentar oferind utilizatorilor funcționalitate adăugată. Având în vedere acest lucru, browserul permite utilizatorilor să instaleze o gamă de instrumente / suplimente utile pe software, care pot acorda chiar și modificarea interfeței de utilizator Firefox, schimbându-și întregul aspect. Aceste extensii pot fi fără costuri sau pot necesita o plată, indiferent că sunt un bun pas către furnizarea utilizatorilor cu mai multe caracteristici de personalizare.

Care sunt extensiile Web Firefox

Care este cel mai bun VPN pentru Firefox?

Ca alegere principală pentru milioane de utilizatori din întreaga lume, Mozilla Firefox și-a dezvoltat o reputație imbatabilă de a explora internet în siguranță și în siguranță. Cadrul său open source îl face o opțiune extrem de atractivă pentru cei care doresc să învețe să codeze. În același timp, tehnologiile non-tehnologice apreciază un număr mare de suplimente disponibile și ratingul ridicat de confidențialitate.

Care este cel mai bun VPN pentru Firefox

Cu toate acestea, browserul în siguranță este mult mai larg decât ar putea părea. În această zi și vârstă, în care tot ceea ce faceți online este urmărit de entități private precum Google și Facebook, și agenții guvernamentale precum DMCA și “Alianta Five Eyes”, aveți nevoie pentru a vă proteja informațiile, iar aici vine alegerea celui mai bun VPN pentru Firefox. Mai jos am evidențiat câțiva factori importanți cu privire la ceea ce constituie o opțiune bună pentru a utiliza pe Mozilla Firefox.

Care sunt avantajele utilizării Firefox VPN?

Deși folosirea unei extensii VPN pe browsere poate să nu ofere același nivel de securitate și confidențialitate ca o aplicație dedicată, aceasta oferă o mulțime de avantaje în legătură cu deblocarea site-urilor web geore restricționate, în special servicii de streaming precum Netflix, Amazon Prime, BBC iPlayer, Hulu , precum și diverse alte filme TV / TV de succes. Prin mascarea adresei IP și conectarea la un server diferit, utilizatorii pot face să pară că trăiesc cu totul într-o țară diferită.

Care sunt avantajele utilizării Firefox VPN

Unele extensii VPN Mozilla Firefox pot fi chiar echipate cu funcții avansate, cum ar fi blocarea anunțurilor, care simplifică întreaga experiență online. Puteți evita să vedeți reclame iritante care continuă să apară la vizitarea mai multor site-uri web. Odată ce VPN-ul este activ, instrumentele încorporate pot chiar adăuga protocolul HTTPS peste tot, asigurându-vă în continuare conexiunea.

Cum să alegeți cel mai bun serviciu VPN pentru Firefox

 • Capabilități de deblocare excepționale - Este obligatoriu să apelați la o aplicație VPN care oferă funcții bune și securitate decentă pentru ocolirea geo-restricțiilor la streaming și alte site-uri web pentru a obține acces la un internet nefiltrat, eliminând în același timp orice șansă de scurgeri DNS sau IPv6..
 • Caracteristici avansate - Majoritatea extensiilor VPN pentru Chrome vă vor permite doar să schimbați locațiile. Cu toate acestea, atunci când este vorba despre utilizarea celui mai mare nivel de anonimat, este vital să apelați la unul care oferă funcții avansate, cum ar fi blocarea anunțurilor / trackerului, comutarea uciderii și protecția împotriva scurgerilor DNS / IPv6..
 • Locații bune pe server - Folosirea unei extensii de browser nu înseamnă că compromiteți numărul de locații disponibile pentru conexiuni. Căutați un furnizor care oferă o listă uriașă de servere cu o mulțime de IP-uri statice și dedicate pentru a vă bucura de deblocare și securitate.
 • Extensie ușor de utilizat - Întrucât Firefox poate fi un pic mai intens în resurse, furnizorul cu care te-ai înscris ar trebui să aibă o extensie care este în general discretă și ușoară, cu un mix solid de opțiuni atât pentru utilizatorii de tehnologie, cât și pentru utilizatorii de bază..Cel mai bun vpn pentru FireFox

Cel mai bun VPN pentru Firefox

Deoarece există o listă uriașă de furnizori pe piață, toți pretind că sunt “Cel mai bun” alegerea pentru confidențialitate și securitate - selectarea unuia care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. bugetare și cerințelor de anonimat poate părea o sarcină imposibilă. Pentru a ușura procesul pentru tine, am creat o listă cu primele 5 VPN-uri cele mai proeminente pentru Firefox, pe baza factorilor menționați mai sus:

Cel mai bun VPN pentru Firefox

Furnizor Preț ($) Caracteristici Evaluare Reducere Vizitați furnizorul

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 USD1,99Pe luna

  • 800+ Servers în 50+ Țări
  • Criptare AES-256-GCM
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • Conexiuni simultane nelimitate
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Site de încredere 83% Reducere Site
  Citiți recenzia

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2,91Pe luna

  • 2.000+ servere din 140+ țări
  • Criptare AES 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • 5 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Site de încredere de 73% Reducere site
  Citiți recenzia

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8,32Pe luna

  • 3.000 + Servers în 94 de țări
  • Criptare AES 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • 3 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Încredere de 35% reducere Vizitează site-ul
  Citiți recenzia

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 USD2,25Pe luna

  • 1000+ servere în 100 de locații
  • Criptare standard de 256 biți
  • Suportul pentru chat în direct este excelent
  • Furnizor de jurnale zero
  • 5 Disponibilitate multiple
  • Extensie Windows, Mac, Android, iOS și Chrome

  De încredere 77% reducere Viziteaza site-ul
  Citiți recenzia

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 USD2,75Pe luna

  • 3.700 de servere din 60 de țări
  • Criptare AES cu 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Stricte Fără politici de jurnal
  • 7 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% reducere Viziteaza site-ul
  Citiți recenzia

ExpressVPN - Extensia VPN Firefox focalizată pe securitate

ExpressVPN sfidează toate cotele pentru a crea un produs laudat pe toate platformele, dispozitivele și hardware-ul. Extensia lor VPN este acum în top în ceea ce privește Firefox, care include un switch-switch, un WebRTC Leak Protection și DNS Leak Protection. Pe lângă aceasta, VPN oferă servere în 94 de țări și tinde să fie o alegere bună pentru valorificarea anonimatului, evitând totodată restricțiile regionale.

Aici puteți citi recenzia noastră detaliată expresvpn.

ExpressVPN pentru Firefox

Pro-uri

 • Extensie Firefox intuitivă și ușor de utilizat
 • Politica de rambursare de 30 de zile pentru toate planurile
 • Funcția comutatorului automat de ucidere
 • 1.500 de servere în 94 de țări
 • Insulele Virgine Britanice

Contra

 • Numai trei mai multe conectări

Obțineți ExpressVPN

ZenMate - încărcat cu funcții VPN de securitate și configurare

Deși ZenMate în sine nu poate fi un serviciu de succes pe diferite platforme, iar aplicația lor are nevoie de o muncă deosebită pentru a oferi mai bune funcții de securitate și configurare, însă este destul de bine pentru Firefox. Versiunea plătită oferă utilizatorilor acces la caracteristici remarcabile, cum ar fi blocatorii de anunțuri și firewall-urile NAT, care vă îmbunătățesc securitatea în browser. Deși prețul este scump, extensia merită cu adevărat verificată.

ZenMate pentru Firefox

Pro-uri

 • Extensie Firefox ușor de utilizat
 • Garanție de rambursare pentru 14 zile
 • Șapte zile gratuite de încercare premium
 • 5 conexiuni simultane
 • Funcție de blocare a anunțurilor / următorului

Contra

 • Plan lunar scump

Obțineți Zenmate

PureVPN - Extensia firewallului deblochează Netflix SUA

Au fost multe controverse în legătură cu PureVPN. Cu toate acestea, în ciuda numeroaselor conotații negative atașate furnizorului, vom lăuda extinderea sa remarcabilă Firewall, care garantează deblocarea site-urilor web cu restricții geo, inclusiv Netflix. Aveți chiar și codificare anti-malware, blocare tracker, blocare anunțuri și blocare WebRTC, totul în unul!

Aruncați o privire la recenzia noastră completă de purvpn

PureVPN pentru Firefox

Pro-uri

 • Extensia Firefox simplă și interactivă
 • 700+ Servers în 141 de țări din întreaga lume
 • Funcția de protecție împotriva scurgerilor WebRTC
 • Blocarea reclame / urmărire
 • 5 Multi-Logins

Contra

 • Viteza lentă de rețea Uneori

Obțineți PureVPN

Windscribe - Interfață Firefox frumoasă cu un design simplificat

Deși interfața derulantă a extensiei Firefox Windscribe Mozilla Firefox este destul de mică, totuși reușește să împacheteze un pumn extraordinar. Aveți o funcție Secure.Link, care scanează o pagină web și raportează riscurile de securitate ale acesteia. Pe “Setări” fila, aveți o mulțime de configurații de confidențialitate. Dacă instalați aplicația pentru computere desktop, puteți folosi chiar și o conexiune DoubleVPN pentru o securitate maximă.

Windscribe pentru Firefox

Pro-uri

 • Extensie Firefox responsabilă și rapidă
 • Versiunea gratuită oferă capacitate de date de 10 GB
 • Servere în 46 de țări din întreaga lume
 • Funcție DoubleVPN în versiunea aplicației
 • Garanție de restituire de trei zile

Contra

 • Împărțirea contului nu este permisă

Obțineți Windscribe

ibVPN - Extensie Firefox excelentă pentru deblocarea site-urilor cu restricții geo-restricționate

Dacă vorbim despre deblocarea site-urilor web și ocolirea geo-restricțiilor, ibVPN este cu siguranță un serviciu la care merită abonat. Deși este posibil să nu utilizați o securitate excepțională de înaltă aplicație dedicată pe o platformă desktop sau smartphone, puteți obține cu ușurință acces la site-uri web și servicii de streaming, cum ar fi Netflix, Amazon Prime și BBC iPlayer. Utilizatorii au chiar la dispoziție o garanție de returnare de 15 zile.

ibVPN pentru firefox

Pro-uri

 • Extensia Firefox prietenoasă cu utilizatorul
 • 24 de ore de încercare gratuită pentru testare
 • Garanție de rambursare de 15 zile
 • Funcții bune de deblocare
 • Asistență în direct pentru clienți 24/7

Contra

 • Necesită îmbunătățirea securității

Obțineți IBVPN

Cele mai bune extensii VPN pentru Firefox Free

Când vine vorba de utilizarea VPN-urilor, nu toată lumea poate avea bani să se înscrie cu un serviciu premium. Unii pot, de asemenea, să nu fie confortabil, împărtășind cardul de credit sau alte detalii de plată online, de aceea se bazează mai mult pe soluțiile freemium disponibile pe internet. Mai jos este o listă cu cele mai bune Extensii VPN GRATUITE pentru Firefox, care depășesc kilometrul suplimentar în furnizarea unui produs de calitate.

Cele mai bune extensii VPN pentru Firefox Free

Browsec - Nu se înregistrează extensia VPN Firefox cu lățime de bandă nelimitată

Browsec există ca una dintre cele mai cunoscute extensii VPN Mozilla Firefox. Nu este necesar ca utilizatorii să se înscrie. Vizitați site-ul, descărcați VPN-ul browserului și bucurați-vă de conectarea GRATUITĂ a patru locații diferite de servere, care includ Olanda, Singapore, SUA și Marea Britanie. Vei obține viteze standard și lățime de bandă nelimitată. Planurile premium oferă performanțe mai bune și 31 de servere VPN diferite.

Browsec pentru Firefox

Pro-uri

 • Extensie Firefox sensibilă și ușor de utilizat
 • Aplicații dedicate pentru Android și iOS
 • Fără limitări ale lățimii de bandă
 • Comutare simplă pentru servere
 • Viteze rapide pentru streaming

Contra

 • Politica de înregistrare neclară

SetupVPN - Serviciu VPN Premium cu peste 24 de locații server

SetupVPN oferă o extensie VPN fiabilă. Va trebui să vă înscrieți pentru un cont înainte de a putea utiliza extensia, dar aveți peste 24 de locații server diferite. Acest lucru îi oferă o parte superioară, în comparație cu Browsec, dar viteza nu poate fi atât de rapidă. Cu toate acestea, aveți o funcție de căutare IP. Acest lucru vă permite să verificați adresa IP a serverului pe care îl utilizați.

SetupVPN pentru Firefox

Pro-uri

 • Capac de lățime de bandă zero
 • Complement Firefox de încredere
 • 24 locații server
 • Funcții bune de deblocare
 • Funcție de căutare IP

Contra

 • Viteze lente

TunnelBear - Extensie Firefox ușor de utilizat și intuitivă

TunnelBear este o alegere populară pentru mulți, deoarece are o reputație consacrată online. Deși aveți doar o lățime de bandă de 500 MB pe lună pe planul gratuit, aveți 22 de locații de servere diferite disponibile pentru conectare. Extensia este destul de ușor de utilizat și intuitivă, oferind opțiuni de listare într-un meniu simplificat, care oferă compatibilitate atât utilizatorilor tehnici, cât și celor începători.

TunnelBear pentru Firefox

Pro-uri

 • Extensie VPN prietenoasă cu utilizatorul Firefox
 • 22 Locații server pentru conectare
 • Meniu simplificat și configurare
 • Funcții avansate inteligente
 • Funcționează cu Netflix

Contra

 • Asistență pentru clienți nesigură
 • Limită de lățime de bandă de 500 MB

VPN Avira Phantom - Servere de clasa de afaceri puternice pentru anonimat complet

Similar cu TunnelBear, VPN-ul Avira Phantom oferă doar o limită de lățime de bandă de 500 MB pe lună pe planul gratuit, motiv pentru care am adăugat-o în partea de jos a listei. Totuși, acest lucru nu înseamnă că serviciul este incapabil. Este livrat cu o mulțime de locații și folosește chiar LeaseWeb, care este renumit pentru serverele sale de clasă de afaceri. După ce vă înscrieți, nu va trebui să vă faceți griji pentru a suferi cu viteze slabe.

VPN Avira Phantom pentru Firefox

Pro-uri

 • Design de extensie Firefox eficientizat
 • Incredibil de usor de utilizat
 • Protecție împotriva scurgerii DNS
 • Criptare AES puternică de 256 biți
 • Suport excelent

Contra

 • Nu acceptă Bitcoin
 • Locații limitate pe server

Cel mai bun VPN pentru Firefox Reddit

Ca una dintre cele mai proeminente și celebre comunități online, Reddit există ca destinație finală pentru a găsi informații despre tot felul de subiecte și subiecte. Printre acestea se numără cele mai bune servicii reddit vpn, care obțin în mod specific o cantitate considerabilă de răspunsuri, datorită faptului că agențiile de drepturi de autor devin mai vigilente și legile internetului devin mai dure la nivel mondial. Deși nu am găsit sugestii specifice cu privire la cele mai bune VPN-uri pentru Firefox, iată un sfat cu privire la utilizarea extensiilor:

Comentariu din discuția Eidbi’comentariu din discuție "Problemă cu Firefox și VPN?".

Problemă cu Firefox și VPN? din firefox

Cel mai bun VPN pentru întrebări Firefox

Când utilizați o extensie VPN pe browserul dvs. Firefox, puteți întâmpina anumite probleme / erori care vă pot lăsa să vă gândiți. Mai jos am răspuns la unele dintre cele mai frecvente întrebări pe care ni le punem:

Firefox nu va rula cu VPN?

Asigurați-vă că furnizorul pe care l-ați semnat oferă o extensie VPN testată și funcțională. Dacă Firefox încă refuză să funcționeze, luați în considerare reinstalarea extensiilor sau deschiderea din nou a browserului. În șanse ciudate, problema persistă încă, căutați actualizări și obțineți noua versiune Firefox.

Cum să remediați Firefox când se prăbușește după conectarea la un VPN?

Aceasta este o indicație clară a unei erori în extensie care a cauzat blocarea browserului Firefox. Asigurați-vă că vă înregistrați și descărcați extensiile VPN testate și funcționale enumerate mai sus, dacă doriți să vă bucurați de o experiență de internet fără întreruperi și fără întreruperi.

Care este cel mai bun VPN Firefox?

În lista noastră am adăugat un total de 10 extensii VPN Firefox. Dacă ar fi să-i alegem pe cei mai buni dintre ei, atunci ExpressVPN ar primi votul nostru. Cu sediul în Insulele Virgine Britanice, furnizorul este un VPN complet securizat și certificat fără jurnale.

Înfășurarea lucrurilor

Dacă întâmpinați probleme în a găsi un serviciu VPN bun, bazat pe nevoile dvs. de confidențialitate / securitate și cerințele bugetare, asigurați-vă că urmați cel mai bun VPN pentru Firefox. Simțiți-vă liber să comentați mai jos dacă întâmpinați probleme sau aveți recomandări mai bune. O zi bună!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me