Cel mai bun VPN pentru Chromebook 2020 – Păstrați-vă datele în siguranță în orice moment!

În această lume cu ritm rapid, dominat acum de cosmosul digital, este nevoie de noi tehnologii care să simplifice viața pentru noi, oamenii. Având în vedere acest lucru, Google a creat celebrul Chromebook, care este un laptop cu costuri reduse, extrem de celebru printre bugetari, călători și studenți. Cu toate acestea, indiferent de platforma / hardware-ul pe care îl utilizați, încrederea pe servicii online creează câteva îngrijorări cu privire la confidențialitate, deoarece toate datele sunt expuse riscului de scurgere sau de supraveghere guvernamentală. Aici intervine Best VPN, oferindu-vă o listă cu cele mai bune VPN pentru Chromebook pentru a beneficia de cel mai mare nivel de anonimat online!

Ce este Google Chromebook?

Chromebookul este o nouă generație de laptopuri, care intră pe piață pe 15 iunie 2011. Este incredibil de ușor, cu consum redus, oferind viteze rapide pentru efectuarea instantaneu a sarcinilor de calcul. Creat de sistemul de operare Chrome, este de asemenea conceput pentru a fi utilizat în principal pentru internet, majoritatea documentelor și aplicațiilor sale trăind și funcționând pe cloud. Este o rasa diferita de laptopuri cu totul, ceea ce vă oferă cele mai bune de Google’capacitățile s, la doar câteva butoane.

Ce este un Google Chromebook?

Cum se diferențiază Google Chromebook de la alte laptopuri și computere Notebook?

În comparație cu laptopurile Mac și Windows 10, Chromebook se încadrează într-o categorie diferită. Sunt mașini CLOUD cu o clasă proprie, celebre în esență pentru mobilitatea și viteza lor. Pe de altă parte, laptopurile și notebook-urile standard funcționează strict offline. Ulterior, ele se clasifică pe criterii diferite. Ce face Chromebook-ul atât de special?

Cum se diferențiază Google Chromebook de la alte laptopuri și computere Notebook?

Totul de fapt! Aceste dispozitive remarcabile sunt aproape de dimensiunea ultrabook-urilor, cu un design subțire, încărcat cu o lungă listă de funcții. Ele sunt o alegere bună pentru proprietarii de laptopuri pentru prima dată și sunt de multe ori poziționate înalte în lumea educației. Mărcile care oferă Chromebookuri includ Samsung, HP, Asus și Acer, toate rulând sistemul de operare Chrome. Operațiunea simplificată, accesibilitatea, împreună cu o interfață șlefuită, serviciile Google pentru o singură locație și asistența Cortana sunt principalele lor puncte de vânzare.

Datele dvs. sunt sigure pe Chromebook?

Aceasta este o întrebare dificilă de răspuns, având în vedere că indiferent de platforma pe care o utilizați, dacă doriți să beneficiați de o securitate bună - începe cu modul în care vă gestionați propriile date. În cazul Chromebookurilor, acest lucru necesită asigurarea corectă a propriului cont Google, deoarece fiecare mică acțiune și sarcină se realizează prin intermediul acestuia. Prin urmare, trebuie să adăugați o parolă puternică pentru protecție maximă, împreună cu configurarea autentificării în doi factori, care necesită un cod din aplicația Google Authenticator pentru a vă autentifica.

Chromebookul este securizat

Pentru a vă spori securitatea și confidențialitatea în continuare, există o serie de modificări și configurații de utilizat. În setările Chromebook, restricționați-vă conectările la doar un cont, pentru a împiedica persoanele neautorizate să acceseze vreodată accesul la laptop sau la datele din acesta. De asemenea, puteți alege să oferiți mai puține informații Google schimbând browserul dvs. implicit la celebrul DuckDuckGo, un motor de căutare axat pe confidențialitate, care nu urmărește datele dvs. sau nu înregistrează nicio informație despre conexiune / sesiune..

Aveți nevoie într-adevăr cel mai bun VPN pentru Chromebook?

Acum știți cum să îmbunătățiți securitatea Chromebookurilor. Totuși, și reglarea menționată mai sus garantează o siguranță online completă? Nu chiar! Acesta este motivul pentru care trebuie să investiți într-o soluție VPN pentru a vă crește anonimatul online și pentru a reduce șansele de scurgeri de date. Pentru mai multe informații despre motivul pentru care aveți cel mai bun VPN pentru Chromebook, continuați să citiți mai jos:

 • Prevenirea urmăririi / supravegherii - Multe țări au legi stricte pe internet, ceea ce face obligatoriu ca guvernele să vă spioneze activitatea personală. ISP-urile au dreptul de a vă monitoriza / înregistra toate datele în mod legal, fără permisiunea dvs. Utilizarea celui mai bun VPN pentru Chromebook vă asigură că datele dvs. rămân ascunse în întregime!
 • Securează rețele publice Wi-Fi - Chromebookurile necesită o conexiune la internet pentru a accesa funcțiile sale complete. Dacă sunteți călător și folosiți Wi-Fi public’S mult, folosirea celui mai bun VPN pentru Chromebook este o alegere bună pentru prevenirea oricărei activități de piratare sau hacking, asigurându-vă că datele dvs. rămân în siguranță de ochii publicului.
 • Deblocați instantaneu site-urile de streaming - Dacă doriți să difuzați un anumit film / emisiune TV pe Chromebookul dvs., puteți găsi deseori site-uri care impun restricții geografice. Cel mai bun VPN pentru Chromebook ajută la deblocarea acestor site-uri premium, oferindu-vă acces la bibliotecile complete de conținut.
 • Implicați-vă în P2P / Torrenting - Legile privind încălcarea drepturilor de autor împiedică utilizatorii să se implice în orice activitate P2P / Torrenting pe Chromebookuri sau pe orice alt dispozitiv activat pe internet. VPN-urile vă maschează adresa IP, vă clamează identitatea, ușurând descărcarea torentelor în siguranță.

Funcții pentru a căuta în cel mai bun VPN pentru Chromebook

Când vine vorba de găsirea celui mai bun VPN pentru Chromebook, este posibil să găsiți o listă uriașă de opțiuni de pe piață, atât plătite, cât și GRATUITE. Cu toate acestea, nu poți doar să te înscrii cu niciun serviciu și trebuie să îți îndeplinești diligența cuvenită. Aceasta necesită cunoașterea anumitor funcții pentru utilizarea pe Chromebookuri, care includ, dar nu se limitează la:

 • Compatibilitate - În comparație cu VPN-ul pentru PC, nu toți furnizorii vor oferi asistență pentru Chromebook. Deoarece sistemul de operare este bazat pe Linux, dar designul său este extrem de diferit, nu puteți doar să descărcați versiunea Linux. Asigurați-vă că vă înscrieți la un furnizor care oferă o aplicație dedicată pentru sistemul de operare Chrome.
 • Logare - Dacă VPN-urile se angajează în activități de logare, înregistrarea informațiilor despre conexiune / sesiune, aceasta sfidează în primul rând întregul scop de a vă înscrie cu ele. Asigurați-vă că cel mai bun VPN pentru Chromebook pe care îl alegeți se mândrește cu o politică strictă fără jurnaluri pentru o protecție maximă online.
 • Viteza - Ultimul lucru de care aveți nevoie este să suferiți de viteze reduse atunci când utilizați internetul pe Chromebook. Nu numai că este iritant, dar face și sarcini de descărcare / streaming incredibil de stresante. Alegeți numai VPN pentru Chromebook cu o reputație dovedită de performanțe puternice și servere rapide.
 • Servere - Deoarece utilizatorii Chromebook sunt răspândiți în întreaga lume, este obligatoriu ca furnizorul pe care îl alegeți să se laude cu o bază de date server imensă, cu o mulțime de locații din întreaga lume. Acest lucru face mai ușor accesarea site-urilor web cu restricții geo prin intermediul celor mai bune VPN pentru Chromebook.

Cel mai bun VPN pentru Chromebook

Cele mai bune VPN-uri pentru Chromebook în 2018

Înțelegem că uneori poate fi extrem de infuriant să găsești un furnizor care se potrivește cel mai bine nevoilor tale bugetare și cerințelor Chromebook, mai ales că există o listă uriașă de opțiuni pe internet. Pentru a reduce dificultățile, am compilat o listă cu cele mai bune VPN-uri pentru Chromebook, pe baza factorilor menționați mai sus, care oferă performanțe remarcabile în general:

Furnizor Preț ($) Caracteristici Evaluare Reducere Vizitați furnizorul

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 USD1,99Pe luna

  • 800+ Servers în 50+ Țări
  • Criptare AES-256-GCM
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • Conexiuni simultane nelimitate
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Site de încredere 83% Reducere Site
  Citiți recenzia

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2,91Pe luna

  • 2.000+ servere din 140+ țări
  • Criptare AES 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • 5 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Site de încredere de 73% Reducere site
  Citiți recenzia

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8,32Pe luna

  • 3.000 + Servers în 94 de țări
  • Criptare AES 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • 3 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Încredere cu 35% reducere site-ul Vizită
  Citiți recenzia

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 USD2,25Pe luna

  • 1000+ servere în 100 de locații
  • Criptare standard de 256 biți
  • Suportul pentru chat în direct este excelent
  • Furnizor de jurnale zero
  • 5 Disponibilitate multiple
  • Extensie Windows, Mac, Android, iOS și Chrome

  De încredere 77% reducere Viziteaza site-ul
  Citiți recenzia

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 USD2,75Pe luna

  • 3.700 de servere din 60 de țări
  • Criptare AES cu 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Stricte Fără politici de jurnal
  • 7 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% reducere Viziteaza site-ul
  Citiți recenzia

CyberGhost - Aplicație desktop fiabilă și extensie Chrome

Cu sediul în România, CyberGhost oferă o aplicație dedicată pentru utilizatorii Chrome OS, care este incredibil de ușor de utilizat și are un design atractiv. Utilizează o criptare OpenVPN puternică pentru o securitate maximă și oferă posibilitatea de conectare la 5 dispozitive simultan, oferind în același timp o garanție de restituire a banilor fără 30 de zile și o încercare gratuită de 7 zile. Pentru informații suplimentare, citiți ghidul nostru detaliat cu privire la revizuirea CyberGhost.

Cel mai bun VPN pentru Chromebook

Pro-uri

 1. Aplicație dedicată pentru sistemul de operare Chrome.
 2. Extensie Chrome disponibilă.
 3. Acoperire globală: 800 de servere.
 4. Conexiuni multiple pe 5 dispozitive.
 5. Politica de înregistrare zero.

Contra

 1. Viteza ar putea fi mai rapidă.

Obține CyberGhost

ExpressVPN - Securitate / confidențialitate excelentă pentru utilizatorii Chromebook

ExpressVPN se descurcă bine în îndeplinirea cerințelor utilizatorilor Chromebook, oferind instrucțiuni manuale de configurare pentru configurarea VPN-urilor pentru sistemul de operare Chrome. Există chiar și un browser ExpressVPN Chrome, care este o aplicație desktop completă, pe care utilizatorii o pot utiliza. Caracteristicile pe care le primiți la înregistrare includ trei conexiuni simultane, P2P / Torrenting, Protecție WebRTC și Comutator automat pentru ucidere. Don’Nu uitați să citiți recenzia actualizată ExpressVPN.

ExpressVPN pentru Chromebook

Pro-uri

 1. Aplicația pentru Android Chrome OpenVPN.
 2. Serviciu clienți responsivi.
 3. Ghiduri manuale VPN Chromebook.
 4. Servere în 84 de țări din întreaga lume.
 5. Nu există jurnalele de utilizare pentru confidențialitate maximă.

Contra

 1. Planuri lunare costisitoare.

Obțineți ExpressVPN

VyprVPN - viteze excelente pentru streaming / redirecționare pe Chromebookuri

Deși nu există o aplicație disponibilă de la VyprVPN, furnizorul oferă un ghid de configurare L2TP dedicat pentru sistemul de operare Chrome, care funcționează foarte mult cu serviciul său. Obțineți acces la serverele din 70 de țări, împreună cu o caracteristică SmartDNS și un “Cameleon” tehnologie sigură care îți îmbunătățește securitatea, mai ales dacă vrei să vizitezi locuri precum Iran sau China. Aveți chiar și o garanție de rambursare de 30 de zile disponibile.

VyprVPN pentru Chromebook

Pro-uri

 1. Ghid de configurare Chromebook L2TP.
 2. Se oferă infrastructură de server proprie.
 3. “Cameleon” Tehnologie.
 4. Fără jurnalele de conexiune / sesiune.
 5. Garanție de 30 de zile înapoi.

Contra

 1. Nu suportă Bitcoin.

Obțineți VyprVPN

Amestecat - Anonimat remarcabil pentru explorarea unui Internet nefiltrat

Similar cu alți furnizori, nu există o aplicație dedicată Chrome OS, pe care o puteți utiliza pe Chromebook. Cu toate acestea, serviciul oferă suport L2TP sub formă de ghiduri. Există chiar un “Descoperirea portului” caracteristică, care vă permite să vă conectați instantaneu la Wi-Fi la aeroporturi și hoteluri. Există, de asemenea, un proces gratuit disponibil și o garanție de returnare de 30 de zile. Cea mai bună parte a tuturor: folosiți viteza rapidă!

Amplasat pentru Chromebook

Pro-uri

 1. Asistență L2TP pentru Chrome OS.
 2. Comutator automat de ucidere.
 3. Servere în 41 de țări.
 4. Asistență pentru chat live 24/7.
 5. Viteze de conectare rapidă.

Contra

 1. Unele jurnale de conexiune

Obțineți VPN buffered

NordVPN - Aplicație VPN focalizată în confidențialitate pentru utilizatorii Chromebook

Cu sediul în Panama, NordVPN este probabil cea mai sigură opțiune pentru utilizatorii Chromebook, care nu doresc ca informațiile lor să fie înregistrate sau să fie transmise agențiilor guvernamentale. Toate datele sunt protejate sub Panama’s act de protecție a consumatorilor. În plus, primiți o securitate puternică până la “Hop Double” serviciu, care îți orientează VPN-ul către două servere diferite pentru a stimula confidențialitatea. Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

NordVPN pentru Chromebook

Pro-uri

 1. Accesoriu Chrome disponibil.
 2. Politica de rambursare de 30 de zile.
 3. Șase conexiuni simultane.
 4. Furnizor de jurnale zero.
 5. 4189 Servere în 62 de țări.

Contra

 1. Prețuri scumpe.

Obțineți NordVPN

Cele mai bune VPN-uri pentru Chromebook Free

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune VPN-uri pentru Chromebook, dar nu vă puteți permite costurile serviciilor premium menționate mai sus, vă puteți baza întotdeauna pe furnizori gratuite. Desigur, nu veți primi același nivel de securitate și confidențialitate, dar există câteva VPN-uri GRATUITE, care depășesc kilometrul suplimentar în furnizarea unui produs de calitate. Acestea includ, dar nu se limitează la:

 1. Windscribe.
 2. TunnelBear.
 3. Ascunde-mă.

Cele mai bune extensii VPN pentru Chromebook

Deși este mult mai înțelept să te bazezi pe o aplicație VPN dedicată pentru Chrome OS, mulți utilizatori sunt mai confortabili folosind o extensie de browser. Aceasta este pentru acei utilizatori care doresc să deblocheze instantaneu site-urile și mută serverele direct din browserul lor. Dacă sunteți în căutarea celor mai bune extensii VPN pentru browserul Chrome, mai jos vă prezentăm câteva sugestii:

 1. ExpressVPN.
 2. NordVPN.
 3. PureVPN.
 4. PrivateVPN.
 5. IPVanish.
 6. ZenMate.
 7. Windscribe.
 8. CyberGhost.
 9. Browsec
 10. Acces la internet privat (PIA).

Cum se instalează VPN pe Chromebook

Dacă găsiți o aplicație Chrome dedicată ca cea din CyberGhost, configurarea unui VPN este la fel de simplă ca descărcarea software-ului autohton și apoi apăsarea butonului de instalare. Cu toate acestea, dacă doriți să instalați manual un VPN pe Chromebook, trebuie să vă dedicați unui proces complicat. Mai jos evidențiați toți pașii pentru instalarea unui VPN pe Chromebook:

Cel mai bun VPN pentru Chromebook Free

 • Obțineți certificatul CA de la furnizorul dvs. VPN și păstrați-l în spațiul de stocare local.
 • Deschideți o nouă filă în browserul Chrome introduceți chrome: // setări / certificate în bara de adrese.
 • În partea de sus a paginii, faceți clic pe butonul “Autoritățile” apoi filați “Import” buton.
 • O casetă pop-up va apărea pentru verificarea dvs. “Adevăr acest certificat”. Apăsați butonul Ok.
 • Așteptați importul și instalarea certificatului. Bucurați-vă de utilizarea VPN.

Serviciu VPN Google vs. Cel mai bun VPN pentru Chromebook

Toate Chromebookurile sunt echipate cu Google “Asistent Wi-Fi”, ceea ce permite utilizatorilor să se conecteze la rețele instantaneu și în siguranță. VPN-ul Google face parte din acest serviciu, care vă criptează conexiunea la internet, împiedicând amatorii și hackerii să păcălească instantaneu Wi-Fi prin adulmecarea pachetelor sau conectarea la un “geamăn malefic” hotspot. Deși serviciul este disponibil GRATUIT, acesta lipsește de numeroasele avantaje oferite de furnizorii terți, care includ:

Cele mai bune extensii VPN pentru Chromebook

 • Geo-răspândirea locației.
 • Implicarea în activități P2P / Torrenting.
 • Ascunderea activității dvs. de internet din partea ISP-urilor și agențiilor guvernamentale.

Cel mai bun VPN pentru Chromebook

Cel mai bun VPN pentru întrebări Chromebook

Când vine vorba de utilizarea celor mai bune VPN-uri pentru Chromebook, ar putea apărea multe gânduri despre cum vă poate proteja identitatea sau vă poate spori securitatea. Printre cele mai comune întrebări pe care le primim, includ:

Suporta Chromebook aplicațiile VPN pentru Android?

Întrucât Chromebookurile rulează pe sistemul de operare Chrome, acestea sunt opțiuni foarte limitate pentru aplicațiile VPN Android acceptate. În timp ce laptopul acceptă două tipuri importante de protocoale: OpenVPN și L2TP / IPSec, există încă un drum lung pentru ca platforma să înceapă să accepte aplicații Android.

Este sigur să utilizați VPN gratuit pe Chromebook?

În general, serviciile gratuite au o reputație neplăcută, deoarece acoperă costurile serverelor și suportul prin alte metode, cum ar fi reclame și trackere. Cu toate acestea, există încă câteva opțiuni sigure care, de fapt, depășesc kilometrul suplimentar pentru a vă păstra activitatea privată și sigură.

Cum să aruncați o filă de la Chromebook la Chromecast?

Deschideți browserul Chrome și faceți clic în colțul din dreapta sus “Mai mult”. Va apărea o casetă pop care vă va solicita să selectați dispozitivul pentru a trimite “Distribuție” la. Odată selectat, alegeți dacă doriți să partajați întregul ecran sau doar fila curentă din Chrome. Simpliy-ul său se numește Chromecast.

Înfășurarea lucrurilor

Dacă doriți să vă păstrați identitatea în siguranță în timp ce utilizați Chromebook, este esențial să utilizați un serviciu VPN. Sperăm că cele mai bune VPN-uri pentru ghidul Chromebook vă ajută să găsiți o opțiune potrivită care să se potrivească cel mai bine nevoilor și cerințelor dvs. Indiferent dacă întâmpinați probleme sau aveți sugestii mai bune, nu ezitați să renunțați la un comentariu de mai jos. Nu ezitați să împărtășiți articolul cu prietenii și membrii familiei!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me