Cel mai bun VPN pentru Chrome 2020 – VPN-uri pentru extensii Chrome incluse

Cel mai popular browser, Google Chrome a condus de acum câteva ani. Este rapid, zippy și face ca traversarea pe internet să fie o experiență demnă. Cea mai bună parte a tuturor: browserul poate fi chiar personalizat pentru a se potrivi cu înclinațiile și nevoile dvs. de utilizare “Extensii Chrome”.


Printre aceste instrumente valoroase pentru browser se numără cele mai bune produse VPN, care sunt esențiale pentru a beneficia de siguranța online și de confidențialitate, care îți amplifică experiența de navigare ca niciun altul. De la deblocarea televizorului online până la securizarea IP-ului dvs. în timp ce Torrenting, extensiile VPN Chrome pot oferi nenumărate avantaje pentru accesul la un internet fără restricții..

Cu toate acestea, este vital să alegeți extensia potrivită. Pentru mai multe detalii, consultați acest ghid cuprinzător de VPN pentru Chrome de BestVPN.Co, care conține extensii VPN plătite și gratuite, ghiduri de configurare, întrebări frecvente mult mai multe!

cel mai bun vpn pentru crom

Contents

Care este cel mai bun VPN pentru Chrome?

De la apariția Google Chrome, acesta a devenit browser-ul chintesențial în aproape toate platformele și țările din sistemul de operare. Natura ușoară a browserului, permite o experiență de internet fără probleme, contribuind la Chrome’ascensiunea puterii.

Totuși, așa cum se întâmplă cu toate celelalte software populare din universul de calcul precum Windows și Android, Chrome este locul în care majoritatea activiștilor malware își golesc bagajul de trucuri. Browserul se poate infecta cu scripturi manipulatoare și malware.

Acest lucru împiedică întreaga experiență de navigare, deoarece aveți de a face cu redirecționări ale site-ului web, reclame / notificări pop-up irelevante și inițieri automate. Deși cel mai bun instrument pentru a vă proteja de a deveni victimă a unor astfel de probleme este să evitați să faceți legătura și descărcări infectate cu malware, VPN-urile nu sunt prea în urmă.

VPN-urile servesc foarte multe scopuri, cum ar fi protejarea anonimatului dvs. online, securizarea datelor dvs. valoroase de la intruziuni neautorizate, deblocarea conținutului geo-restricționat și mascarea adresei dvs. IP. Cu toate acestea, ceea ce face aceste servicii grozave este că acum puteți obține chiar unul ca extensie Chrome, garantând o experiență de navigare mai sigură.

Pentru cei dintre voi care nu’Încă nu știu, Chrome are extensii la fel ca smartphone-urile Android și iOS au aplicații și un magazin dedicat. Aceste extensii vă permit să construiți mai multe funcționalități și să adăugați un pic de personalizare în browser pentru a vă satisface nevoile. Vrei să știi ce avantaje îți vor oferi VPN-urile Chrome? Continua să citești!

Cele mai bune avantaje VPN Google Chrome:

Un VPN credibil și de înaltă calitate vă poate extinde Chrome’capacitatea de lucru și vă oferă mai multă versatilitate în explorarea internetului în siguranță și anonim. Aici’modul în care VPN-urile vă pot perfecționa experiența de navigare pe Chrome:

 1. Deblocați televizorul online
 2. Oferiți securitatea de sus a liniei prin criptare și asistență de protocol multiple
 3. Economisiți bani pe site-urile de comerț electronic prin răspândirea IP-ului
 4. Vă permite să vă feriți de atacurile malware
 5. Funcțiile de blocare a anunțurilor fac ca experiența să fie mai puțin frustrantă

Ce să aveți în vedere în cel mai bun VPN pentru Chrome? Criteriile noastre de evaluare

Deși orice VPN poate fi asociat cu Chrome, nu toți ar putea alimenta tipul de experiență care ar fi cel mai potrivit pentru platformă. Când am examinat sute de VPN în timp ce am depus această recenzie pentru Cel mai bun VPN pentru browserul Chrome, aici’s câtă pondere a fost acordată fiecărui factor (Avem o limită superioară de 5 stele):

O extensie bine artizanală - (2 stele)

Cel mai important criteriu de evaluare pentru orice VPN care va fi prezentat în această listă de cele mai bune VPN pentru Chrome Browser a fost disponibilitatea funcționării și a extensiei fără probleme.

Aplicațiile sau extensiile compatibile sunt întotdeauna greu de dezvoltat și chiar mai greu de optimizat pentru experiența perfectă a utilizatorului. Extensiile prost proiectate pot încetini browserul și transforma experiența dvs. de navigare Chrome într-un coșmar!

Dintre cele 2 stele, una este destinată disponibilității unei extensii VPN Chrome funcționale, iar a doua este pentru gradul de compatibilitate și integrarea perfectă a extensiei.

Securitate - (1 stea)

Dacă un VPN nu este sigur, nu este un instrument de confidențialitate, este o farsă. Există o mulțime de factori care contribuie la securizarea VPN și, printre aceștia, aceștia considerăm indispensabili:

 1. Nivel de criptare - AES 256 Encryption (Acesta nu poate fi defalcat decât dacă cineva investește trilioane de dolari)
 2. Asistență de protocol multiplu - Trebuie să suporte OpenVPN și L2TP (cele mai sigure protocoale)
 3. Kill Switch - vă protejează confidențialitatea în caz de deconectare bruscă
 4. Protecția împotriva scurgerilor DNS și IPV6 - Scurgerile IP sunt un nume greșit și noi nu’nu-i iertați

Alte caracteristici opționale, cum ar fi Split Tunneling, Onion-Over-VPN și Double VPN îți pot îmbunătăți securitatea și mai mult și vor îmbunătăți cu siguranță o VPN’s-a clasat.

Deblocarea conținutului restricționat geo - (1 stea)

Conform unui raport recent, accesul la conținut geo-restricționat rămâne motivul principal pentru a achiziționa o VPN. Pentru utilizatorii Chrome, cel mai bun VPN pentru browserul Chrome trebuie să fie în măsură să înlocuiască aceste restricții de conținut, oferind o bază de server solidă, permițându-ți să urmărești orice de oriunde..

Politica Zero Logs - (1 Star)

Google, Facebook și agențiile guvernamentale sunt deja gata să vă mulțumească pentru tot felul de date și un serviciu VPN, care se conformează solicitărilor lor, nu le este dat niciodată un avans de la capăt. Jurnalele de orice fel, fie că sunt timest-uri de conectare, adrese IP, utilizarea lățimii de bandă sau chiar date cu caracter personal, pot pune probleme unui utilizator dacă sunt stocate prin orice mijloace.

Datele sesiunii utilizatorilor Chrome sunt și mai valoroase, deoarece istoricul de navigare și lista de vizite ale site-urilor web pot fi o mină de aur potențială pentru orice amator sau hacker. O VPN cu o politică de jurnal zero specificată explicit este ceea ce am fi așteptat cu nerăbdare în această revizuire Best VPN pentru Chrome Browser Review.

Cel mai bun VPN pentru Chrome în 2018:

În ceea ce privește VPN-urile plătite, vă puteți asigura că beneficiază de o valoare bună în toate aspectele, în comparație cu omologii lor liberi. Un serviciu VPN bun vă poate costa bani, dar va oferi funcții inegalabile și credibilitate, de ex. nu știm de niciun serviciu VPN gratuit care poate debloca Netflix SUA de oriunde în lume.

Pentru utilizatorii Chrome, VPN-urile plătite sunt cele în care veți găsi cele mai bune extensii VPN și vă permit să alimentați o experiență de navigare privată mai sigură și neabordată. Oferind securitate de cea mai înaltă calitate, politici de jurnal zero, încercări gratuite, o mare varietate de funcții inedite și, mai ales, extensii compatibile cu Chrome.

Iată primii 5 plăți cel mai bun VPN pentru extensia Chrome pentru 2018:

Furnizor Preț ($) Caracteristici Evaluare Reducere Vizitați furnizorul

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 USD1,99Pe luna

  • 800+ Servers în 50+ Țări
  • Criptare AES-256-GCM
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • Conexiuni simultane nelimitate
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Site de încredere 83% Reducere Site
  Citiți recenzia

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2,91Pe luna

  • 2.000+ servere din 140+ țări
  • Criptare AES 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • 5 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Site de încredere de 73% Reducere site
  Citiți recenzia

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8,32Pe luna

  • 3.000 + Servers în 94 de țări
  • Criptare AES 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • 3 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Încredere cu 35% reducere site-ul Vizită
  Citiți recenzia

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 USD2,25Pe luna

  • 1000+ servere în 100 de locații
  • Criptare standard de 256 biți
  • Suportul pentru chat în direct este excelent
  • Furnizor de jurnale zero
  • 5 Disponibilitate multiple
  • Extensie Windows, Mac, Android, iOS și Chrome

  De încredere 77% reducere Viziteaza site-ul
  Citiți recenzia

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 USD2,75Pe luna

  • 3.700 de servere din 60 de țări
  • Criptare AES cu 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Stricte Fără politici de jurnal
  • 7 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% reducere Viziteaza site-ul
  Citiți recenzia

1. ExpressVPN - cel mai bun VPN pentru browserul dvs. Chrome

Acesta este un VPN care a câștigat’să nu fii în afara oricărei liste VPN de vârf, indiferent de platformă și lucrurile nu sunt prea diferite aici. ExpressVPN are ani de credibilitate pe piață de a fi un serviciu de primă clasă și nu au existat alunecări cunoscute ale acestui serviciu, spre deosebire de mulți alți furnizori VPN similari.

Conform celor mai bune recenzii VPN ale noastre, ExpressVPN’s Complementul Chrome este perfect pentru a fi folosit pe Windows, Mac și chiar sistem de operare Linux. UI și UX sunt concepute pentru a pune toate caracteristicile într-o accesibilitate ușoară. Extensia sa este mobilă, ceea ce face alegerea de top pentru a vă proteja dispozitivul cu un VPN credibil pentru Chrome Android.

ExpressVPN pentru Chrome

Toți, de la un amator la un profesionist, pot trece cu ușurință la oricare dintre cele 148 de servere situate în 94 de țări, în timp ce sunt asigurate cu un comutator de oprire, criptare AES 256, protecție împotriva scurgerii DNS, bloc WebRTC și o politică de jurnal zero. Chiar și deblochează toate tipurile de site-uri cu restricții geografice oricând și oriunde, ceea ce îl face unul dintre chiar serviciile care pot pretinde de fapt că oferă acest serviciu pentru utilizatori.

Cu sediul în Insulele Virgine Britanice, care este o țară prietenoasă cu datele și, împreună cu caracteristicile de securitate excepționale, utilizatorii ExpressVPN pot accesa, de asemenea, chat-ul în direct 24 de ore din 24, dacă se confruntă cu probleme. Abonamentul lunar vă va costa 12,95 USD, în timp ce planul pe 6 luni vă va stabili 59,95 USD facturat o dată. Cel mai bun plan la ExpressVPN este totuși planul anual care costă 99,95 USD facturat o dată. (Citiți recenzia noastră detaliată pentru expresvpn)

Toate planurile vin cu o garanție de returnare de 30 de zile, iar extensia Chrome poate fi descărcată de aici. Extensia extraordinară Chrome a ExpressVPN are 5 stele.

Pro-uri

 1. Addon Chrome dedicat
 2. Politica Zero Logs
 3. Bazat într-o țară prietenoasă cu datele
 4. Asistență promptă pentru clienți disponibilă
 5. Comutatorul automat de ucis și firewallul NAT
 6. Disponibilitate limitată de probă limitată
 7. Garanție de înapoiere de 30 de zile pentru începutul plătit.
 8. Criptare AES de grad militar 256

Contra

 1. Prețul rămâne scump în comparație cu servicii similare
 2. Sunt disponibile doar 3 conexiuni simultane ale dispozitivului

Obțineți ExpressVPN

2. NordVPN - O extensie ușoară Chrome perfectă pentru navigare sigură

Funcțiile de securitate Gritty și compatibilitatea excelentă a platformei fac NordVPN’s extensia Chrome, una dintre cele mai bune opțiuni pentru utilizatorii de acolo. Extensia sa Chrome este incredibil de ușoară și nu funcționează’nu încetiniți prea mult viteza browserului pentru a strica întreaga experiență.

Partea cea mai bună despre NordVPN este capacitatea sa de a debloca site-urile cu restricții geografice precum netflix prin uimitoarea sa infrastructură de servere răspândită în peste 60 de țări și oferind 3359 servere în total. Are chiar și o caracteristică SmartPlay pentru pasionații de televiziune online, care pot alimenta o experiență de vizionare neadulată.

NordVPN pentru crom

Pe lângă criptarea AES 256 de grad militar și suportul de protocol multiplu, utilizatorii vor avea acces și la funcțiile DoubleVPN, CyberSec, Kill Switch. Acest lucru continuă să arate cât de multă versatilitate aduce acest serviciu pe tabel pentru utilizatorii VPN pentru a-și crește, extinde sau diversifica securitatea online. (Vezi această recenzie detaliată a norvpn)

NordVPN are o politică strictă privind jurnalele zero și nu a existat nicio încălcare a încrederii în ceea ce privește această afirmație, deci este sigur că este o VPN suficient de sigură pentru a fi recomandată. Planul bi-anual este cea mai bună valoare pentru bani venind cu doar 79 USD facturați o dată pentru o perioadă de abonament de 24 de luni.

Planul lunar este puțin costisitor la 11,95 dolari, în timp ce planul anual poate fi luat în considerare și costă 69 USD facturați o dată pentru o perioadă de abonament de 12 luni. NordVPN merită 5 stele complete de la sfârșitul nostru, deoarece nu există puncte slabe în ceea ce privește acest VPN pentru Chrome..

Pro-uri

 1. Extensie Chrome dedicată
 2. Perioada de încercare gratuită
 3. Criptare dublă
 4. 3359 servere din 60 de țări
 5. Bitcoin a acceptat
 6. Protocoalele OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP și SSTP
 7. Funcție SmartPlay pentru site-uri de streaming

Contra

 1. La un preț ridicat la 11,95 USD / lună, cu răgaz disponibil doar în planurile pe termen lung

Obțineți NordVPN

3. PureVPN - Un VPN accesibil, dar totuși puternic, pentru nevoile dvs. de navigare Chrome

Un VPN incredibil de ieftin care oferă toate caracteristicile de prim rang, PureVPN este cel mai bun pentru utilizatorii Chrome cu buget. Oferind totul la jumătate din preț ca și alte VPN-uri cu funcții similare, PureVPN a adăugat recent o extensie Chrome pentru a oferi o experiență mai integrată utilizatorilor săi.

Dacă ați căutat un VPN care să deblocheze conținut geore-restricționat de pretutindeni în cel mai optim mod posibil, atunci căutarea dvs. se încheie aici. PureVPN vă poate permite să transmiteți conținut din 30+ țări cu 40+ canale acceptate.

PureVPN pentru Chrome

PureVPN nu are niciun efect în alte funcții, oferind utilizatorilor acces la 750+ servere din 140 de țări, protecție DDoS, firewall NAT, tunel Split, criptare AES 256, mai multe suporturi de protocol pe fiecare server și chiar mai mult.

Cu toate acestea, există un singur dezavantaj cu acest serviciu. PureVPN păstrează jurnalele de tipul adreselor IP, dar dacă sunteți în căutarea unui serviciu care să deblocheze conținutul geo-restricționat de la un buget și nu’nu vă permiteți nimic ilegal, atunci sunteți în siguranță cu acest serviciu.

Cu doar 68,88 USD facturați o singură dată pentru un plan de abonament de o lună întreagă, PureVPN rămâne cel mai bun serviciu din punct de vedere al accesibilității, împreună cu toate caracteristicile deosebite. (Nu uitați să verificați această recenzie purvpn)

Pro-uri

 1. 750+ servere răspândite în peste 140 de țări pentru toți utilizatorii de crom
 2. Tunel Split
 3. 7 zile garanție înapoi
 4. Internet Kill Switch, NAT Firewall
 5. Lățime de bandă nelimitată
 6. Acceptă toate protocoalele majore de criptare

Contra

 1. Politica de rambursare este puțin dificilă

Obțineți PureVPN

4. Acces la internet privat (PIA) - Un favorit printre utilizatorii VPN premium

acesta este unul dintre VPN-urile care este recomandat mult mai mult de utilizatorii din postările și comentariile Reddit decât se pare pe listele de recenzii credibile. Accesul la internet privat sau PIA este un VPN cu care este dificil să te obișnuiești la început, dar funcționează uimitor de bine odată ce te obișnuiești cu funcționalitățile sale.

Pentru utilizatorii Chrome, oferă o extensie Chrome dedicată destinată utilizatorilor care caută un VPN adaptabil care nu funcționează’nu încetinește întreaga experiență. Este echipat cu o caracteristică de conectare automată, suport de protocol multiplu, cinci conexiuni simultane, protecție la scurgere DNS și chiar un test de viteză la fața locului..

Acces privat la internet pentru Chrome

PIA este suficient de sigur pentru a fi recomandat să juxtaposeze cu browserele Chrome și chiar în timp ce se află în SUA, care nu este o țară prietenoasă cu datele, nu păstrează jurnalele de utilizator cunoscute. Criptarea furnizată este de primă clasă cu un standard AES 256 care vă protejează pachetele de date în orice moment.

Singurul dezavantaj pe care l-am întâmpinat a fost în deblocarea televizorului online, iar like-urile Netflix și Hulu au fost adesea blocate și prea lente atunci când au fost deschise pentru a primi puterea de la sfârșitul nostru.

Cu toate acestea, prețurile sunt excepțional pentru clienți și sunt de doar 69,95 USD pentru un plan pe doi ani, cu siguranță va continua să crească în mai multe vânzări. Chiar și planul anual este destul de favorabil bugetului, în comparație cu restul serviciului, cu un preț rezonabil de 39,95 USD facturat o dată, pentru un abonament complet de 12 luni..

PIA obține o notă de 3 ½ stele de partea noastră ca VPN Google Chrome dedicat.

Pro-uri

 1. Mai multe opțiuni de plată, inclusiv Bitcoin pentru browserul Chrome.
 2. Răspândirea serverului extins în țările importante
 3. Nu păstrează jurnalele
 4. Aplicații dedicate pentru o mare varietate de sisteme de operare
 5. Oferă protocoale de conducere și criptare de grad militar
 6. Serviciu de asistență 24/7
 7. 7 zile de rambursare disponibil
 8. 3284+ servere în 24 de țări

Contra

 1. Nu este disponibil un proces gratuit
 2. Viteza rămâne pe unele servere
 3. doesn’nu funcționați bine în deblocarea televizorului online

Obțineți acces la internet privat

5. PrivateVPN - Securitate de grad superior cu browserul VPN Chrome

Deși acest furnizor VPN nu oferă încă o extensie Chrome dedicată, acesta poate oferi o experiență de navigare de protecție demnă, dacă trece prin repertoriul său de aplicații dedicate pentru sisteme de operare. Pe partea de deblocare, funcționează cel mai bine în accesarea de conținut din SUA și dacă sunteți un pasionat al Netflix SUA, atunci acesta este doar perfect pentru dvs..

PrivateVPN pentru Chrome

Cu o bază largă de server, răspândită în 56 de țări și oferind mai multe suporturi de protocol, puteți fi sigur că PrivateVPN a câștigat’nu vă stricați browserul Chrome’dexteritate când vine vorba de navigare online.

PrivateVPN respectă o politică de jurnaluri zero declarată în mod explicit și, deocamdată, nu a fost implicată în nicio scandaluri de conformitate cu cerințele de date, ceea ce îl face un furnizor credibil să aibă încredere în datele dvs. cu.

Și cu toate aceste caracteristici, nici nu va fi prea greu la buzunar. Un plan de 12 luni la PrivateVPN costă 50,40 USD, plus vei primi o lună de abonament gratuit cu acesta.

Pro-uri

 1. 30 de zile de încercare gratuită
 2. Înregistrare 98% uptime
 3. Zgomot de viteză zero
 4. Nu a experimentat niciodată o încălcare a datelor
 5. 56 locații server
 6. Criptare 2048 biți cu AES 256
 7. Protocoalele includ Open VPN, PPTP, L2TP, Ikev2 & IPsec
 8. Protecție împotriva scurgerilor Ipv6

Contra

 1. Nu este disponibil un plan de prețuri pe termen lung
 2. UX-ul aplicației este un pic dificil de obișnuit la început

Obțineți PrivateVPN

VPN gratuit pentru Chrome

* (Câștigate VPN-uri gratuite’Nu pot fi evaluate ca VPN-urile plătite) - VPN-urile gratuite sunt în mare parte contrare, care oferă un serviciu gratuit pentru a vă elimina datele valoroase sau a acționa ca un mijloc de plantare a programelor malware. Credibilitatea este greu de găsit în lumea VPN-urilor gratuite, dar totuși, există câteva nume care sunt acum mărci de renume care oferă standarde de servicii lăudabile..

Cu toate acestea, oricât de bun este un VPN gratuit, acesta a câștigat’nu pot fi potrivite funcției furnizorilor plătite pentru caracteristică, de ex. practic nicio VPN Chrome Free nu oferă lățime de bandă nelimitată. Așadar, dacă sunteți în căutarea unor funcții de cea mai bună calitate, optați pentru un serviciu VPN plătit.

Pentru alții, care doresc să știe în continuare ce VPN-uri Chrome Free le vor oferi cea mai bună experiență atunci când sunt cuplate cu Chrome, Iată lista cu 5 furnizori de VPN gratuite pentru Chrome în 2018:

1. TunnelBear - Un VPN gratuit pentru Chrome care oferă securitate maximă

VPN-urile gratuite pot fi umbroase, dar TunnelBear nu este’unul dintre ei. Un brand care a fost testul timpului în ceea ce privește credibilitatea, furnizorul este o alegere excelentă pentru cuplarea unui VPN gratuit cu browserul dvs. Chrome.

Cel mai bun VPN gratuit pentru Chrome

Acest VPN are o extensie Chrome creată special, care este suficient de rapidă pentru a vă oferi o experiență perfectă în orice sistem de operare pe care îl dețineți.

Singurul dezavantaj este capacul său de utilizare a datelor rotunjit la doar 500 MB pe lună, ceea ce este suficient dacă sunteți doar în căutarea unui browser sau să traversați web-ul și să nu vă dedicați unei activități intensiv de date.

Pro-uri

 1. Extensie Chrome gratuită
 2. 5 dispozitiv poate fi conectat simultan
 3. Criptare robustă
 4. Politica Zero Logs
 5. Simplu și ușor de implementat

Contra

 1. Capacul de utilizare este prea scăzut
 2. doesn’nu susțineți peer to peer sau P2P

2. Hide.Me - oferă o gamă largă de funcții ca VPN gratuit pentru Chrome

Puține VPN-uri gratuite se pot potrivi cu viteza oferită de Hide.Me. Unul dintre cele mai bune VPN-uri Chrome Gratuite, Hide.Me vă va oferi o placă de date impresionantă de 2 GB / lună, care este suficientă pentru nevoile de navigare cu intensitate medie..

Nu au existat scurgeri DNS atunci când am verificat cu Hide.Me și nu au existat semnături malware sau infecții cu virus în software-ul său, ceea ce face o VPN gratuită sigură pentru a recomanda utilizatorilor noștri Chrome.

Hide.Me pentru Chrome

Ascunde.Me face’nu suportă P2P sau deblochează conținut geore-restricționat, dar asta’nu este un lucru atât de rău, deoarece acestea sunt servicii exclusive pe care un VPN gratuit nu le poate susține furnizarea. Nu face asta’nu am o extensie Chrome deși, dar oferă o extensie Proxy cu serviciul său pentru utilizatorii Chrome.

Pro-uri

 1. Extensie Chrome gratuită pentru toate versiunile cromate
 2. Standarde incredibile de criptare
 3. O politică declarată în mod explicit, cu jurnalele zero.
 4. Asistența clienților este excelentă
 5. Oferă viteză mare
 6. Pachet mare de date

Contra

 1. Servere în doar 3 țări
 2. Nu este potrivit pentru deblocarea conținutului geore-restricționat.

3. ZenMate VPN - Un VPN gratuit de încredere pentru Chrome

Aceasta este o VPN pe care o mulțime de oameni ar fi putut să o folosească înainte, chiar și cei care donează’nu știu multe despre industria VPN în general. Serviciul VPN ZenMate se simte de parcă a fost de generații întregi, dar serviciul său nu a scăzut niciodată în acea perioadă.

De la deblocarea site-urilor de socializare în regimuri restrictive până la canalizarea IP fără probleme pe browserul dvs. Chrome, acest VPN face totul. Pentru un VPN Chrome de înaltă calitate, accesați acest serviciu și ați câștigat’nu va fi dezamăgit.

Zenmate pentru Chrome

Ce’s mai mult este că oferă o extensie dedicată VPN Chrome pentru a alimenta o conexiune rapidă și perfectă pe browserul web. Acesta oferă chiar și un cont Premium modernizat, cu toate caracteristicile potrivite, dacă doriți să faceți relația cu serviciul cu un pas mai departe.

Un furnizor de servicii VPN de top, ZenMate este poate cea mai bună alegere din această listă pentru cei gratuit de la Chrome.

Pro-uri

 1. Lățime de bandă nelimitată pentru extensie crom gratuită
 2. Extensie Chrome disponibilă
 3. Numărul de server este mare

Contra

 1. Servește reclame
 2. Politica vagă de logare

4. VPN pentru Windscribe - Un nou venit care se încadrează cu cele mai bune VPN-uri gratuite pentru Chrome

Cu o capacitate de date de 10 GBb / lună, Windscribe VPN este serviciul nostru gratuit pentru deblocarea conținutului geo-restricționat ori de câte ori furnizorul nostru plătit coboară puțin.

VPN Windscribe este un nume relativ nou în comparație cu restul serviciilor din această listă, cu toate acestea, într-un timp atât de mic, a obținut un nume pentru el însuși pentru a oferi viteze fără egal cu timp de oprire foarte mic..

WindscribeVPN pentru Chrome

Serverele de la acest furnizor nu sunt niciodată prea aglomerate pentru a-ți șoca conexiunile la web și, de asemenea, are o extensie Chrome dedicată pentru ca utilizatorii săi să fie la un loc cu serviciul din browser cu ușurință.

Adăugați un Adblocker, Firewall, suport P2P, 11 locații server și conexiuni nelimitate, iar Windscribe apare ca unul dintre alegerile noastre pentru lista Best VPN pentru Chrome Free 2018.

Pro-uri

 1. Aplicație gratuită crom Windscribe
 2. Conexiuni nelimitate la dispozitiv
 3. Capac de date de 10 GB
 4. Dispune de blocant de anunțuri și firewall
 5. Suportă P2P

Contra

 1. doesn’nu suportați Open VPN
 2. Asistența clienților este lentă

VPN-ul cel mai rău pentru Chrome

Nu orice VPN este la fel și este esențial să cunoască și să înțeleagă riscurile implicate dacă optezi pentru VPN-ul greșit. O alegere greșită în lumea VPN-urilor poate crește substanțial riscul de a pierde datele dvs. valoroase și vă poate pune confidențialitatea online.

VPN-urile cele mai rău pentru Chrome nu sunt alese în această recenzie doar din lipsa unor funcții de calitate, dar considerăm un VPN rău doar dacă este implicat în eliminarea clienților printr-o activitate insidioasă precum încercarea de a planta coduri de urmărire prin intermediul software-ului lor într-un utilizator’s sistem.

Evitați aceste servicii sau altfel au potențialul de a vă deteriora întregul sistem prin browserul dvs. Chrome, dacă aveți șansa de a face acest lucru.

Iată lista cu cel mai rău VPN pentru Chrome 2018 de BestVPN.co

1. HolaVPN - Nici o infrastructură de server și infecții cu malware

Chiar și un VPN care a investit în construirea unui repertoriu larg de aplicații compatibile, inclusiv o extensie Chrome, se poate dovedi uneori un serviciu umbrit. HolaVPN, cu un nume de sunet foarte hawaian, nu este un furnizor pentru care ar trebui să optezi oricând în curând.

cel mai rău vpn pentru crom

Situat în Israel, HolaVPN nu face acest lucru’chiar nu are propria infrastructură de server, mai degrabă tot ce face este să folosești sistemele utilizatorilor săi și să transforme IP-urile lor în noduri, ceea ce face ca totul să pară o infrastructură de server puternică chiar și atunci când nu există niciunul în realitate.

Pe de altă parte, de asemenea, are programe malware și coduri de urmărire, dacă dorești alte motive pentru a rămâne departe de extensia Chrome a acestui serviciu. Este cel mai bun demers și este de evitat cu orice preț pentru utilizatorii Chrome.

Pro-uri

 1. Compatibilitate cu mai multe sisteme de operare.

Contra

 1. doesn’serverele proprii, mai degrabă funcționează printr-o rețea bazată pe noduri chiar și pe browserele chromme.
 2. Servește reclame
 3. Vinde datele utilizatorului
 4. Politica vagă de logare
 5. Poate fi mult mai dăunătoare pentru utilizatorii Torrent

2. Betternet VPN - se implică în mulsul și vânzarea datelor de utilizator Chrome

În mare parte, VPN-urile Bad sunt servicii de sine stătătoare, dar dacă un furnizor care are un serviciu plătit destul de bine se dublează cu un serviciu la fel de prost în versiunea sa gratuită, atunci trebuie evitate cu totul.

BetternetVPN este rău pentru crom

VPN Betternet a fost găsit într-un studiu CSIRO care scurge și vinde datele utilizatorilor, acesta fiind probabil cel mai mare motiv pentru a evita acest serviciu de primă mână. Nici standardele sale de criptare și securitate nu sunt nimic despre care să scriem, cu scurgeri DNS obișnuite și viteze mici.

Are o extensie Chrome, dar vă sfătuim să aveți ceva pe Chrome care să stea acolo, care să funcționeze exact opusul celor pe care trebuie să le realizeze.

Pro-uri

 1. Prețul este destul de mic
 2. Fără limită de lățime de bandă

Contra

 1. Păstrează jurnalele de utilizator cromate
 2. Au fost raportate scurgeri DNS
 3. Este permis software-ul de urmărire terță parte
 4. Viteze de conectare lente

3. Hotspot Shield - Pune securitatea online a utilizatorului cu risc ridicat

Acest nume nu ar trebui’Am fost aici luând în considerare faptul că acesta este poate unul dintre cele mai recunoscute mărci din lumea VPN-urilor, gratuit sau în alt mod. Dar, în ultimele timpuri, vulnerabilitățile de securitate din infrastructura sa au devenit tot mai frecvente.

HotSpot Shield este sub medie pentru crom

De ex. o eroare de dezvăluire a informațiilor din serviciu poate permite hackerilor să discerne cu ușurință adresa dvs. IP reală. Pentru utilizatorii Chrome, o astfel de eroare poate fi devastatoare pentru cauza securității dvs. și poate duce, de asemenea, la mai multe eșecuri în deblocarea conținutului și a site-urilor geore-restricționate din cauza mecanismelor slabe ale serverului la locul de muncă.

Vă recomandăm să vă lăsați departe de acesta până când HotSpot Shield reușește să-și redea serviciul și să-și recapete din nou anii de încredere..

Pro-uri

 1. Se integrează perfect între dispozitive

Contra

 1. Infrastructura este slabă și poate duce la cedări IP ușoare pe browserul Chrome
 2. Viteze lente
 3. Servește reclame neplăcute

Cel mai bun VPN pentru descărcare Chrome

Cel mai bine este dacă optați pentru o VPN care oferă o extensie VPN Google Chrome compatibilă, deoarece acest lucru vă va economisi o cantitate mare de timp și efort în descărcarea și instalarea software-ului.

Aici’cum puteți descărca un VPN pentru browserul Chrome dacă există o extensie disponibilă:

 1. Alegeți un serviciu VPN credibil și înregistrați-vă pentru un nou cont, furnizându-vă adresa de e-mail
 2. Optați pentru un plan de preț care să se potrivească cel mai bine nevoilor dvs.
 3. Securitatea utilizatorilor de acreditare
 4. Acum, fie trece direct la link-ul de descărcare al extensiei Chrome de la furnizorul VPN’site-ul web sau accesați Chrome Web Store și căutați extensia platformei serviciului dvs. VPN.
 5. Descărcați și începeți instalarea
 6. Apăsați pe Internet cu un scut de protecție care deschide toate colțurile site-ului!

Cum se instalează cel mai bun VPN Google Chrome

Mulți, dacă nu chiar toți, utilizatorii Chrome consideră că nu există nicio modalitate de a instala o extensie în Chrome decât în ​​magazinul web Chrome. Dar, în ciuda dezvoltatorilor care încercau să strângă șuruburile în ultimii ani, tot au încurcat lăsând o mică deschidere pentru a permite oricui să instaleze o extensie fără ca aceasta să fie prezentată pe magazinul Chrome Web.

Pentru utilizatorii de VPN Chrome, dacă știți că o VPN oferă o extensie, dar nu o puteți găsi în magazinul Web Chrome, Aici’cum poți să-l instalezi cu ușurință:

 1. Descărcați fișierul CRX oferit de VPN-ul dvs.
 2. Acum deschideți browserul dvs. Chrome și accesați Chrome: // extensii / tastând această adresă în bara de sus
 3. Verificați opțiunea de mod de dezvoltator localizată în dreapta browserului
 4. Acum va trebui să aveți instalat extractorul CRX pentru a merge mai departe. Aceasta înseamnă să extrageți fișierul CRX pe care l-ați descărcat și vă permite să îl transformați într-un fișier zip
 5. Decuplați acest fișier și reveniți la pagina extensiilor Chrome pe care ați deschis-o mai devreme. Aici alegeți butonul Load Unpacked Extension pentru a începe procesul de instalare

O notă importantă pentru utilizatori aici este că majoritatea acestor fișiere CRZ neautorizate pot conține malware sau coduri de urmărire, așa că cel mai bine este să rămâneți cu Chrome Web Store pentru extensii VPN sau să utilizați doar astfel de fișiere foarte restrictiv..

Cum să configurați un VPN pe un Chromebook

Aveți nevoie de protecție și confidențialitate chiar și pe un Chromebook și, de aceea, nu mulți VPN-uri nu donează’Pentru a oferi încă aplicații dedicate pentru platformă, trebuie să instalați un VPN pe acest sistem de operare prin procesul de configurare manuală.

Lăsa’parcurg modul în care’am terminat aici:

 1. După ce v-ați conectat la Chromebook, accesați fotografia contului.
 2. Acum deschide setările
 3. Opteaza pentru “Reţea”
 4. Selectați “Adăugați conexiune”
 5. Acum va exista o opțiune “Adăugați OpenVPN / L2TP”. Apasa pe el.
 6. Se va solicita un formular. Completarea tuturor câmpurilor din acest formular este necesară pentru a continua.
 7. Nume gazdă server: Completați adresa dvs. IP curentă
 8. Numele serviciului: Acest lucru este la discreția dumneavoastră. Numiți orice doriți pentru ex. “VPC ABC”
 9. Tip furnizor: Pentru utilizatorii care au o parolă sau o cheie personală, apoi selectați L2TP / IPsec + Cheie pre-partajată. Dacă certificatele dvs. provin de la administratorul de rețea, atunci alegeți următoarea opțiune, adică L2TP / IPsec + Certificat de utilizator
 10. Cheia de pre-partajare: Don’Nu greșesc asta pentru parola personală. Aceasta este o cheie folosită pentru validarea conexiunii VPN.
 11. Certificat CA server: serverul dvs. certificat VPN instalat trebuie să fie selectat din lista care apare aici
 12. Nume utilizator: Introduceți datele de autentificare ale contului dvs. VPN
 13. Parolă: Introduceți datele de autentificare ale contului dvs. VPN
 14. OTP: Generați o parolă prin cardul OTP sau jetonul VPN și tastați-o aici
 15. Numele grupului: dacă lucrați la sistemul dvs. personal, atunci săriți acest lucru
 16. Nu mai rămâne decât să faceți clic pe “Conectați”
 17. Dacă informațiile dvs. au fost valide, cu siguranță, veți fi conectat-o ​​la rețeaua de server VPN de pe Chromebookul dvs.

Chrome VPN Proxy Review

Proxy nu poate fi niciodată un substitut pentru un VPN, deoarece ceea ce face poate fi cel mai bine descris ca fiind “ÏP Hopping”. VPN-urile sunt servicii de securitate mult mai holistice, deoarece îmbunătățesc protecția prin caracteristici precum criptarea pachetelor de date și a escapadelor de protocol..

Proxy-urile, chiar și pentru Chrome nu sunt niciodată recomandate, deoarece majoritatea dintre ele sunt suficient de proaste pentru a vă scăpa de IP-uri reale chiar și celor mai amatori de hackeri. Utilizatorii torrenting știu prea bine cât de pot fi proxy-urile periculoase și cât de ușor pot fi prinși de autorități pentru descărcarea fișierelor torrent dacă folosesc un proxy.

Niciodată nu cuplă Chrome cu un proxy, acesta’e o farsă în cel mai bun caz.

Cel mai bun Google Chrome VPN Reddit 2018

Recenziile Reddit reprezintă un indicator excelent al sentimentului utilizatorului în orice categorie de produse. În ceea ce privește cel mai bun VPN pentru Chrome Extensions, părerile utilizatorului păreau să răspundă puternic în favoarea a două servicii, adică NordVPN și Accesul la internet privat.

Un utilizator a comentat că NordVPN’s Chrome’Extensia s este foarte recomandată și oferă performanțe lăudabile. Utilizatorul a încetat să mai utilizeze orice alt serviciu terț de la abonarea la NordVPN, care vorbește despre volume despre acest serviciu’fiabilitatea.

cele mai bune chrome vpn reddit recenzii

Un alt utilizator i-a recomandat atât, NordVPN, cât și Accesul la internet privat și au subliniat faptul că ambele servicii sunt mai puțin costisitoare dacă optați să vă asociați pe termen lung.

voturi chrome vpn reddit

Accesul la internet privat, așa cum s-a subliniat în recenzia noastră de mai sus, este probabil unul dintre cele mai populare 3 VPN-uri cele mai populare acolo în funcție de utilizatori, iar comentariile reddit sunt o dovadă a acestui fapt.

Un utilizator s-a lăsat elocvent la acest serviciu, la fel ca nenumăratele altele, și a remarcat fiabilitatea ridicată a tuturor caracteristicilor sale, precum viteze constante și accelerare zero. Aplicațiile dedicate au fost de asemenea notate, în timp ce utilizatorul și-a rezervat cele mai bune cuvinte pentru extensia Chrome, apelând-o “Foarte fain”.(Vezi cel mai bun VPN reddit pentru mai multe recenzii)

Comentarii chrome VPN reddit

Cel mai bun VPN gratuit pentru Chromebook

 1. Proton VPN

Veți recunoaște destul de ușor numele “Proton” daca tu’am fost vreodată interesat de lucruri cum ar fi criptarea sau e-mailul securizat. Acea’pentru că, firma din spatele acestui VPN este renumită pentru că’e proprietarul lumii’cea mai mare rețea sigură de e-mail, adică ProtonMail.

cel mai bun vpn gratuit pentru chromebook

Participantul său destul de recent în lumea VPN, oferind planuri gratuite și plătite, în funcție de caracteristicile pe care utilizatorul dorește să le acceseze de la furnizor.

În ceea ce privește versiunea gratuită, securitatea sa este destul de fiabilă cu criptarea de grad militar, suportul protocolului OpenVPN, Nu există scurgeri cunoscute sau clienți infectați.

Oferta sa de lățime de bandă este destul de generoasă, întrucât nu există niciun plafon, astfel încât să o puteți folosi ca un sidekick bun pe Chromebook pentru perioadele în care serviciul dvs. plătit scade..

Singura problemă a acestui serviciu este aceea că vitezele sale sunt atroce lente, atât de lente încât nu pot suporta activități de navigare capabil. Nu se recomandă deloc streaming.

Cu toate acestea, acolo’e o captură aici. Întrucât Chromebookul este un astfel de sistem de nișă, nu mulți furnizori oferă clienți dedicați, nici măcar mulți dintre cei plătiți, cu atât mai puțin furnizorii gratuite.

Așadar, va trebui să închideți aplicația Android de ProtonVPN pentru a face să funcționeze pe Chromebook sau trebuie să o instalați manual folosind fișierele sale de configurare OpenVPN.

Da, există limitări la VPN-urile gratuite și asta’pentru că rularea VPN-urilor în forma lor cea mai bună necesită o sumă mare de capital pe care serviciile Gratuite nu o oferă’nu posed.

Vă recomand sincer să optați pentru cele plătite doar dacă doriți o experiență superioară pe Chromebookul dvs. sau veți rămâne să vă stricăți conexiunea VPN dezamăgitor subacut și sub-echipată..

Pro-uri

 1. Lățimea de bandă nelimitată
 2. Infrastructură suficient de bună pentru confidențialitate

Contra

 1. Viteze lente
 2. O singură conexiune este permisă

2. Accelerarea

Așa cum sugerează și numele, acest VPN este cel mai bun pentru cei care caută să se conecteze la un furnizor gratuit, dar nu sunt dispuși să facă compromisuri în ceea ce privește viteza. Și acesta nu este un lucru mic, mai ales în domeniul VPN gratuit. Acea’pentru că, de cele mai multe ori, cei mai mulți furnizori de servicii gratuite îți scad viteza la un minim, mai mic decât ceea ce oferă în planurile lor plătite.

speedify vpn pentru crom

În afară de asta, ei don’nici nu aveți restricții cu privire la accesul dvs. la lista de server. Puteți utiliza toate cele 30+ servere împreună cu 5 conexiuni simultane.

Singura problemă pe care am identificat-o cu acest VPN gratuit pentru Chromebook este limita de date extrem de zgârcită. Puteți obține 4 GB de date în prima lună, dar aceasta scade la doar 1 GB pentru fiecare lună după aceea. Nu foarte mult. Puteți face doar navigarea de bază cu aceasta, asta’sunt toate.

Pro-uri

 1. Vitezări rapide VPN gratuite
 2. 30+ servere
 3. 5 Multi-logins

Contra

 1. Limită scăzută de date
 2. Clienții aplicației nu sunt prietenoși cu utilizatorii

3. VP Pron

Nu este un VPN foarte cunoscut, dar extrem de eficient dacă căutați o extensie VPN gratuită suficient de bună pentru Chrome, PronVPN este un serviciu excelent dacă tot ce doriți să faceți este să deblocați site-urile de streaming video.
Nu face asta’nu încetinește-ți viteza mult și îți permite să alergi spre site-urile cu minimă tampenie.
Extensia Chrome este ușoară și nu necesită nicio informație reală de la sfârșitul dvs. pentru a începe. Un serviciu cu un singur clic pe care utilizatorii îl pot păstra cu adevărat pe browsere în cazul în care serviciul lor plătit nu este’funcționează și trebuie să deblocheze ceva urgent.

Pro-uri

 1. Lățime de bandă nelimitată
 2. Acces ușor la site-urile cenzurate
 3. Locația disponibilă este disponibilă

Contra

 1. Politica de înregistrare este vagă
 2. Nu sunt acceptate informații despre criptare sau protocoale

Cel mai bun VPN pentru întrebări frecvente Chrome

Google Chrome este VPN?

Nu, Google Chrome nu este un VPN și nu ar trebui să greșească unul. Chrome este un browser web freeware pe care îl puteți utiliza pentru a accesa internetul pentru preluarea și trimiterea informațiilor.

Puteți utiliza un VPN pe un Chromebook?

Chromebookul este un sistem de operare special conceput de dezvoltatorii din spatele browserului Chrome. Acest sistem rulează pe Google Chrome OS și este un bun înlocuitor pentru sisteme de operare mai populare, cum ar fi Windows și Mac.

VPN-urile pot fi utilizate pe orice sistem de operare și Chromebook nu face excepție, cu toate acestea, deoarece nu mulți furnizori au aplicații dedicate pentru acest sistem de operare special, va trebui să-l instalați prin intermediul procesului manual despre care am menționat în detaliu mai sus.

Cum folosesc un server proxy cu Chrome?

Cel mai bun lucru despre browserul Chrome este extinderea ușurinței pe care o oferă utilizatorului său în ceea ce privește facilitarea accesului la diferite funcționalități. Configurarea unui server proxy isn’nu este prea dificil pe Chrome. Urmați pașii de mai jos pentru a începe procesul de configurare a serverului proxy:

 1. Clic pe pictograma cu trei bare paralele în partea dreaptă sus a browserului. Acesta este locul unde puteți merge dacă doriți să vă personalizați sau să vă controlați experiența cu Chrome
 2. Selectați “Setări” și apoi deruleaza in jos până când veți ajunge la opțiunea de “Setari avansate”
 3. Acum, aici, trebuie să mergi mai adânc Selectați o opțiune numită “Setari de retea”
 4. Noi’sunt aproape acolo. Vedea o opțiune spunând “Modificați setările proxy”. Clic pe el
 5. Acum, fereastra de proprietăți Internet va fi deschisă înaintea dvs.
 6. În partea din dreapta dreapta a acestei ferestre, există o opțiune intitulată “Setări LAN”. Selectați aceasta
 7. În mod implicit, opțiunea de “Detectează automat setările” va fi pornit. Întoarce-l oprit prin deselectarea acesteia
 8. Acum Verifica cutia care spune “Utilizați un server proxy cu LAN”
 9. introduce adresa IP a serverului proxy la care doriți să vă conectați în câmpul gol pentru “Abordare” și numărul de port de server proxy din celălalt titlu de câmp “Port”
 10. Clic OK pentru a iniția conexiunea prin serverul proxy și faceți din nou clic pe OK pentru a salva modificările
 11. Dacă doriți să eliminați conexiunea proxy, pur și simplu debifează “Utilizați un server proxy cu LAN” opțiune și Selectați “Detectează automat setările” opțiune

Înfășurarea lucrurilor

Pentru pasionații de Chrome, securitatea online devine o preocupare de prim rang, având în vedere faptul că câte firme mari sunt acolo care încearcă să vă fure datele. Recentul scandal de la Cambridge Analytica este un mărturie a faptului că doar cât valorează datele dvs. și importanța protejării acestora împotriva utilizării necuvenite.

Principala noastră prioritate rămâne să informăm utilizatorii noștri despre cele mai bune servicii VPN din toate categoriile, pentru a-i clarifica cu cele mai bune opțiuni pentru fiecare dispozitiv și sistem de operare. Aceste recenzii vor rămâne imparțiale și deschise sugestiilor, dacă utilizatorii noștri cred că au ceva demn de împărtășit sau de adăugat la recenziile noastre.

Simțiți-vă liber să vă place, să criticați, să dezbateți și să apreciați cel mai bun VPN pentru recenzia Chrome Extension 2018 în comentariile de mai jos!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me