Cel mai bun VPN pentru Amazon Prime 2020 – Urmăriți Amazon Prime SUA fără probleme

Amazon Prime este un serviciu de streaming video instantaneu oferit de Amazon.com, unul dintre lumi’cei mai populari retaileri online. Cu toate acestea, la fel ca și alte site-uri de streaming populare, Amazon Prime oferă biblioteci diferite pentru utilizatori din diferite țări. Vizualizatorii din Marea Britanie pot vizualiza biblioteca SUA numai dacă pot debloca restricțiile geo-prin intermediul unui Best VPN. Pentru a vă ajuta să deblocați, aici este un ghid pe Best VPN pentru Amazon Prime care conține ghiduri de configurare, VPN-uri plătite și gratuite, dispozitive acceptate și multe altele de BestVPN.co!

cel mai bun vpn pentru Amazon Prime

Ce este Amazon Prime?

Amazon.com nu este doar un magazin online de comerț electronic, ci este un gigant de internet care oferă o mare varietate de servicii precum suport pentru infrastructura cloud, logistică și multe altele. În mod similar, Amazon Prime Video este un serviciu dedicat de streaming de Amazon.com care oferă o bibliotecă dedicată de conținut care cuprinde mii de filme, emisiuni TV și seriale originale care sunt obligate să vă atragă atenția..

Puteți urmări acest serviciu oriunde în lume dacă cumpărați abonamentul pentru Prime Video, dar totuși, ați câștigat’Nu puteți urmări tot ce este disponibil pe site-ul web, datorită geo-restricțiilor privind conținutul. Restricțiile geografice reprezintă o mare verificare a realității atunci când vine vorba de servicii de streaming online precum Amazon Prime, care privează utilizatorii de a vizualiza conținutul lor preferat dacă nu’nu locuiești într-o zonă în care conținutul este disponibil.

De exemplu, un utilizator Amazon Prime din SUA ar vedea o bibliotecă video complet diferită în comparație cu un utilizator Amazon Prime din Singapore. Acestea fiind spuse, există cu siguranță un mod în jurul său. Cel mai bun VPN pentru Amazon Prime vă poate permite să explodați aceste restricții geografice ale conținutului și să faceți ca experiența dvs. de streaming să fie valabilă. Pentru mai multe detalii, continuați să citiți acest ghid pentru revizuirea noastră despre Cel mai bun VPN pentru Amazon Prime din 2018.

Cel mai bun VPN pentru Amazon Prime 2018

Serviciile de streaming majore precum Netflix și Hulu se previn în blocarea VPN pentru a nu permite utilizatorilor să vizualizeze conținut care nu ar trebui’nu vor fi disponibile în conformitate cu legile privind drepturile de autor. Amazon Prime Video nu este diferit în această privință și a urmat acțiunile pentru a impune blocarea VPN, ceea ce face ca majoritatea furnizorilor să devină inutili pe platforma lor.

Cu toate acestea, există încă unele servicii VPN de top disponibile care pot sparge barierele de conținut și pot oferi utilizatorilor lor o experiență transcendentă și holistică, dacă doresc să deblocheze Amazon Prime. Aici, la BestVPN.co, credem în testarea lucrurilor pentru noi înșine și apoi le recomandăm utilizatorilor noștri.

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN pentru Amazon Prime, care conține doar acele VPN-uri selective care te pot ajuta efectiv să ocolești geo-restricțiile și să îmbunătățești valoarea abonamentului tău:

Furnizor Preț ($) Caracteristici Evaluare Reducere Vizitați furnizorul

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 USD1,99Pe luna

  • 800+ Servers în 50+ Țări
  • Criptare AES-256-GCM
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • Conexiuni simultane nelimitate
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Site de încredere 83% Reducere Site
  Citiți recenzia

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2,91Pe luna

  • 2.000+ servere din 140+ țări
  • Criptare AES 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • 5 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Site de încredere de 73% Reducere site
  Citiți recenzia

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8,32Pe luna

  • 3.000 + Servers în 94 de țări
  • Criptare AES 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • 3 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Încredere de 35% reducere Vizitează site-ul
  Citiți recenzia

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 USD2,25Pe luna

  • 1000+ servere în 100 de locații
  • Criptare standard de 256 biți
  • Suportul pentru chat în direct este excelent
  • Furnizor de jurnale zero
  • 5 Disponibilitate multiple
  • Extensie Windows, Mac, Android, iOS și Chrome

  De încredere 77% reducere Viziteaza site-ul
  Citiți recenzia

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 USD2,75Pe luna

  • 3.700 de servere din 60 de țări
  • Criptare AES cu 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Stricte Fără politici de jurnal
  • 7 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% reducere Viziteaza site-ul
  Citiți recenzia

PureVPN - Cel mai accesibil VPN Amazon Prime

Cand tu’Ați cumpărat deja un abonament pentru contul dvs. Amazon Prime și căutați să cheltuiți mai puțin pentru a obține un VPN de cea mai bună calitate, atunci PureVPN este ceea ce vă va potrivi cel mai bine.

PureVPN pentru Amazon Prime

În afară de funcțiile de securitate de top, cum ar fi Double VPN, Onion over VPN, Multiple Protocol Support, Split Tunneling și multe altele, PureVPN oferă IP-uri dedicate pentru deblocarea Amazon Prime SUA. Am solicitat echipa de asistență a clienților lor în scopul de a obține exact acest răspuns prin funcția de chat live.

PureVPN’Echipa de asistență a clienților a fost extrem de prietenoasă și cooperantă și, pentru o dată, o echipă de asistență a sunat la fel de uman pe cât ar trebui să fie. Ne-au furnizat numele serverului la care ar trebui să ne conectăm dacă am dori să deblocăm Amazon Prime în SUA. Acest server a fost menit să funcționeze doar în modul IP dedicat.

Doar nu au făcut-o’nu ne oprim acolo, dar ne-a oferit și un link către un ghid care ne-a arătat cum să implementăm modul IP dedicat, în cazul în care nu’nu știu despre asta într-un afișaj fantastic de facilitare a clienților.

Cel mai bun VPN pentru Amazon Prime 2020 - Urmăriți Amazon Prime SUA fără probleme

Pe lângă acest sprijin incredibil, acestea oferă planuri pe termen lung fantastice, incredibil de ieftine, astfel încât să puteți doar să vă retrageți și să vă relaxați cu Amazon Prime în timp ce cheltuiți o sumă foarte nominală pentru deblocare. Pachetul anual are un preț confortabil la 58,92 dolari, în timp ce afacerea de 2 ani este chiar mai bună la doar 69,00 USD facturate o dată.

Pro-uri

 1. Planuri accesibile ca VPN pentru Amazon Prime SUA
 2. Protecție DDoS
 3. Servere dedicate P2P și Torrent
 4. 750 + servere în 141 de țări
 5. Fire fire Nat
 6. Suport pentru mai multe protocoluri, inclusiv OpenVPN și L2Tp
 7. Permite tunelul divizat

Contra

 1. Păstrează jurnalele
 2. Fără probă gratuită

Obțineți PureVPN

NordVPN - oferă servere separate pentru o compatibilitate mai ușoară a dispozitivului ca VPN Amazon Prime

Acest VPN are, probabil, unul dintre cele mai bune profiluri din lumea VPN-urilor. Adesea plasat cu o atenție deosebită ca fiind cea mai bună VPN, Nord VPN garantează performanțe de top pe toate fronturile pentru a-l face un serviciu extrem de recomandat pentru tot felul de utilizatori.

NordVPN pentru amazon prim

Vitezele sunt rapide, iar puterea serverului este suficient de puternică pentru a nu asigura tentativele de deblocare a conținutului. De asemenea, oferă Double VPN pentru un control suplimentar de securitate. Cu toate acestea, cea mai bună parte a serviciului este cât de multă muncă a depus pentru a facilita utilizatorilor să deblocheze Amazon Prime Video, indiferent de dispozitivul pe care îl utilizează.

Când am solicitat asistența clienților săi să ofere cel mai bun sau dedicat IP pentru deblocarea Amazon Prime US, acestea ne-au furnizat o listă segregată de IP-uri pe care le-am putea utiliza în funcție de dacă folosim PC-uri sau Smartphone / SmartTV.

În timp ce planul lunar aici, la NordVPN, are un preț exorbitant, planul anual de 83,38 USD facturat o dată, iar afacerea de 3 ani la 124,64 USD facturată o dată, sunt cu siguranță în limite acceptabile pentru utilizatori să se aboneze cu ușurință.

Pro-uri

 1. Oferă servere dedicate pentru asistență de dispozitiv diversă ca VPN pentru Amazon Prime
 2. P2P dedicat și suport torrenting
 3. Perioada de încercare gratuită
 4. Funcție SmartPlay pentru site-uri de streaming
 5. Criptare dublă disponibilă
 6. 3359 servere din 60 de țări
 7. Bitcoin și perete de plată acceptate
 8. Protocoalele OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP și SSTP

Contra

 1. Planuri pe termen scurt costisitoare

Obțineți NordVPN

ExpressVPN - cele mai rapide viteze ca VPN Amazon Prime

Dacă un VPN percepe mai mult, dar oferă funcțiile care să fie potrivite, atunci tranzacția nu mai rămâne în afara cârligelor. ExpressVPN este scump în comparație cu restul celor mai buni furnizori de VPN, cu toate acestea, poate garanta cele mai bune performanțe pe fiecare față, ceea ce îl face un excelent VPN cel mai rapid..

VPN Express pentru Amazon Prime

Pentru Amazon Prime, pe deasupra deblocării site-ului de streaming din SUA, ExpressVPN oferă viteze mari care vă permit să vă bucurați de Amazon Prime’s biblioteca video, fără teama de prea mult tamponare. Nu există defecțiuni sau deconectări și chiar serverele furnizează dispoziții adecvate pentru a preveni scurgerile DNS. Aici’asistența lor pentru clienți răspunde la întrebarea noastră dacă serviciul lor a funcționat la deblocarea Amazon Prime SUA.

Planurile încep de la 12,95 USD pentru o lună’este în valoare de abonament, dar cel mai bun plan este planul anual de abonament care costă utilizatorilor 99,95 USD facturați o dată.

Pro-uri

 1. Incredibil de rapid ca VPN pentru Amazon Time
 2. Suport pentru opțiuni de plată multiple
 3. Aplicații dedicate pentru sisteme de operare compatibile
 4. Standarde înalte de criptare
 5. Suport protocolar extins
 6. Politica Zero Logs

Contra

 1. Nu există servere P2P dedicate
 2. Planuri de prețuri scumpe

Obțineți ExpressVPN

Torguard.net - Protecție sporită a securității ca VPN pentru Amazon Prime

Browserul Tor este poate unul dintre cele mai sigure browsere de acolo și am recomandat-o ca o alternativă pentru utilizatorii care doresc să își crească securitatea online cu o notorietate. Urmarea aceluiași model și replicarea lui pe un VPN este ceea ce face ca Torguard.Net să fie exemplar și extrem de sigur.

Torguard VPN pentru Amazon Prime

Modelul de rutare a cepei este cu mult superior celorlalte modele de securitate VPN medii care includ doar criptare și tuneluri sigure. Cu toate acestea, noi am fost’Nu mă aștept ca acest VPN să funcționeze la deblocarea Amazon Prime. Când am cerut sprijinul său pentru a vedea dacă VPN-ul lor poate debloca Amazon Prime Video, răspunsul lor a fost cel mai bun dintre care ne-am asigurat pe parcursul revizuirii noastre.

Cu toate acestea, spre deosebire de alte VPN-uri care oferă capacități de deblocare în cadrul planurilor lor VPN convenționale, Torguard oferă un plan IP dedicat pentru accesarea conținutului geo-restricționat, cum ar fi Amazon Prime. Planul IP dedicat costă 7,99 USD / lună sau 54,99 USD / an și este cel mai bun pentru cei care doresc să deblocheze conținut restricționat geo.

Numărul de IP dedicate este uimitor și conține o cantitate fantastică de locații care sunt destul de capabile să furnizeze servicii de deblocare din orice țară din multe țări ale lumii. Am refuzat’Am văzut un serviciu mai bun decât acesta în ceea ce privește deblocarea, nu doar Amazon Prime, ci oferind o soluție holistică pentru necesități mai mari de deblocare.

Pro-uri

 1. VPN cu funcția Stealth pentru deblocarea Amazon Prime
 2. Niveluri puternice de criptare
 3. Se execută modelul de rutare Onion
 4. 3000+ servere VPN în 50 de țări
 5. Adresa IP dedicată

Contra

 1. Planurile sunt foarte scumpe
 2. Pachetele de caracteristici pot fi confuze

Obțineți VPN TorGuard

Cel mai bun VPN pentru Amazon Prime Free

Dacă doriți să deblocați Amazon Prime SUA, atunci un serviciu VPN gratuit nu este o opțiune excelentă, deoarece, conform recenziei noastre, nu există un singur serviciu VPN gratuit care să facă asta. Da, există unele servicii foarte credibile care sunt gratuite, dar deblocarea conținutului geo-restricționat, în special serviciul de streaming este în afara funcțiilor lor inerente.

Acea’s deoarece furnizorii de streaming precum Amazon Prime folosesc blocarea VPN pentru a le permite utilizatorilor să vizualizeze conținut care ar putea să nu fie disponibil în zona lor. Doar cel mai bun VPN Amazon Prime premium pe care noi’Am apărut pe lista noastră putem face asta. Servicii gratuite don’nu am IP-uri dedicate precum Torguard furnizează sau are servere puternice care pot ocoli Amazon Prime’s perete de blocare VPN.

Aceasta’este scump să rulați aceste funcții și servicii gratuite don’nu am bani pentru a fi implicat în furnizarea unor astfel de caracteristici. Pe de altă parte, multe VPN-uri gratuite oferă viteze lente (din cauza prioritizării planurilor de servicii plătite de cele mai multe ori), limite mici de lățime de bandă a datelor (de la 500 MB la 2 GB / lună în medie) și număr redus de servere, toate ceea ce nu vă poate permite să aveți o experiență bună cu Amazon Prime.

Cel mai rău VPN-uri care nu sunt’t Deblocați videoclipul Amazon Prime

În timp ce majoritatea VPN-urilor nu sunt în măsură să deblocheze Amazon Prime Video, cu excepția câtorva selecte, există unele care nu sunt doar incapabile să furnizeze setul potrivit de funcții, dar sunt și periculoase de instalat din cauza amenințărilor constante precum malware, coduri de urmărire încorporate etc..

Aici’este o repunere rapidă pe VPN-urile cele mai rău, care don’nu deblocați Amazon Prime:

 1. Scut hot spot
 2. VPN SurfEasy
 3. Opera browser VPN (expirat)

Cum să vizionezi Amazon Prime în afara SUA

Practic, pentru a debloca orice site web dintr-o anumită regiune, de ex. vrei să deblochezi Amazon Prime SUA în timp ce locuiești în Marea Britanie, ai două opțiuni disponibile. Primul utilizează un VPN, iar celălalt implementează un Proxy. Ambele urmează, în general, același traseu pentru a debloca conținutul geo-restricționat. Acestea vă răspund IP-ului pentru a-l face să pară ca fiind originar din SUA.

Cu toate acestea, am câștigat’nu recomand utilizarea unui proxy, deoarece, în primul rând, doar strică IP-ul tău, lăsând pachetele DNS expuse la snoopers și în al doilea rând s-ar putea să nu funcționeze întotdeauna.

VPN-urile sunt mai rapide, mai sigure și de încredere în furnizarea de servicii de deblocare. Niciun troll-uri de copyright nu vă pot viza dacă utilizați cel mai bine VPN Amazon Prime pentru deblocarea versiunii americane.

VPN Pentru Amazon Prime

Prezentare generală a dispozitivelor video Amazon Prime:

Amazon Prime Video oferă opțiuni de compatibilitate ridicate și este acceptat de o mare varietate de dispozitive. Aici’este o rundown a dispozitivelor pe care le puteți utiliza pentru a viziona Amazon Prime Video:

 1. Toate computerele și browserele ca Windows și Mac
 2. Televizoare inteligente
 3. Playere Blu-ray
 4. Set-top box-uri (Roku, Google TV, TiVo, Nvidia Shield)
 5. Amazon Fire TV
 6. Fire TV Stick / Telefon / Tablete
 7. Console de jocuri (PlayStation, Xbox, Wii)
 8. Dispozitive care rulează pe Android și iOS

De asemenea, puteți viziona Amazon Prime pe Chromecast dacă aveți extensia Chrome Browsers instalată. De asemenea, funcționează pe Kodi prin intermediul depozitului Krypton.

Cum să configurați Amazon Prime la televizor

Vizionarea de filme și spectacole la televizor este o experiență care nu poate fi niciodată potrivită de niciun alt dispozitiv. Televizoarele Smart Day moderne oferă calitate HD pentru utilizatori să-și poată vizualiza conținutul preferat pe un ecran larg, oferind astfel o experiență fantastică.

Si el’nu este atât de dificil să configurați serviciul pe televizor. Aici’cum puteți rula Amazon Prime pe Smart TV:

daca tu’Ați cumpărat deja un cont pentru Amazon Prime Video, apoi accesați Google Play Store de pe televizorul dvs. Android sau aplicațiile Samsung de pe televizorul dvs. inteligent Samsung

 1. Caută “Prime Video” și descărcați aplicația
 2. Rulați instalarea și introduceți datele de identificare ale utilizatorului (numele de utilizator și parola pe care le-ați folosit pentru a vă înscrie la Amazon Prime) atunci când vi s-a solicitat
 3. Acum, după ce aplicația este pornită, selectați orice film, emisiune TV sau program și lăsați distracția să înceapă!

Cel mai bun VPN pentru Amazon Prime Reddit

În timp ce un număr mare de cei mai buni furnizori de reddit vpn’numele s-au decupat pe Reddit în cele mai bune fire de discuții VPN, nu mulți furnizori au fost recomandați de utilizatori pentru deblocarea Amazon Prime S.U.A..

Cu excepția câtorva mențiuni despre NordVPN, precum cea pe care noi’am menționat aici, ai câștigat’nu găsesc multe recomandări și cel mai bine este să le respectăm pe cele pe care noi’Am încercat și testat pentru dvs. în cel mai bun VPN al nostru pentru a debloca Amazon Amazon Prime.

Comentariu din discuția ContiGhostwood’comentariu din discuție "VPN și Amazon Prime Video".

Amazon Instant Video vs. Amazon Prime Video

Deși Amazon și-a simplificat recent serviciul și a redenumit Amazon Instant Video în doar Amazon Video și Amazon Prime Video în Amazon Prime, serviciile sunt în continuare destul de confuze pentru prim-cronometri și începători..

Amazon Prime a fost de fapt o sumă totală disponibilă pentru 79 de dolari doar pentru clienții din SUA și a oferit un pachet anual care oferă utilizatorilor o livrare gratuită de 2 zile pentru tot anul împreună cu un abonament la Amazon Prime Video.

Însă în aprilie 2016, Amazon Prime Video a început să fie oferit separat la 2,99 USD / lună pentru primele șase luni și după aceea a fost taxat la 5,99 USD / lună. Acolo’De asemenea, este disponibil un proces gratuit de o lună. Aceasta’este o ofertă forfetară în care puteți viziona conținut nelimitat.

Cu toate acestea, Amazon Instant seamănă mai mult cu modelul pay-per-view în care trebuie să plătiți separat pentru fiecare videoclip, emisiune sau film’este disponibil ca un serviciu separat atât pentru persoanele din SUA, cât și în afara SUA.

Amazon Prime este disponibil doar pentru clienții din SUA și asta’s vă recomandăm să implementați Cel mai bun VPN pentru a debloca Amazon Prime din SUA pentru a putea utiliza serviciul și pentru a vă bucura de cele mai recente conținuturi disponibile.

VPN Pentru Amazon Prime

Cel mai bun VPN pentru întrebări frecvente Amazon Prime

Videoclipul Amazon Prime nu funcționează?

În cea mai mare parte, repornirea conexiunii la internet sau închiderea oricărei alte activități consumatoare de date va face din nou videoclipul dvs. din nou. Altfel, dacă tot nu face asta’nu funcționează, verificați dacă dispozitivul dvs. este actualizat cu actualizări sau aplicația Prime Video este actualizată.

Chiar am nevoie de un membru Prime Amazon pentru a transmite video Amazon?

Nu, nu’nu am nevoie. Amazon Video vă solicită să achiziționați separat emisiuni TV, filme sau orice alt conținut video pe bucată. În momentul de față, abonamentul Amazon Prime este oferit la 2,99 USD / lună pentru primele șase luni de la înregistrare, iar apoi veți fi taxat cu 5,99 USD / lună.

Putem folosi Amazon Prime pe mai multe dispozitive simultan?

Da, poți, dar pentru asta, ar trebui să creezi o casă Amazon. Urmați pașii de mai jos pentru a începe:

 • Pe site-ul Amazon, conectați-vă la contul dvs. și apoi mergeți la “Contul meu” Opțiune
 • Mergi la “Gestionați conținutul și dispozitivele dvs.” > Setări > Gospodării și biblioteca familiei > Invită un adult
 • Acum creați un cont nou sau utilizați un cont existent pentru a vă autentifica din nou și porniți o conexiune partajată la Amazon Prime de pe alt dispozitiv

Cum găsesc aplicația video Amazon Prime?

Puteți merge direct la Prime Video’site-ul oficial sau accesați magazinul Google Play pentru descărcarea aplicației video Android Prime Prime și magazinul iTunes pentru a descărca aplicația iOS.

Concluzie

Amazon Prime este unul dintre cele mai bune servicii de streaming online chiar acum și pe măsură ce popularitatea internetului TV crește, serviciul este sigur că va prezenta câteva emisiuni spectaculoase în vremurile următoare..

La BestVPN.co, recomandăm o experiență gratuită pe internet pentru toată lumea, fără restricții sau limite, dar din moment ce amenințările și interdicțiile continuă să crească, cea mai bună opțiune pentru ca experiența dvs. pe internet să fie cu adevărat gratuită este folosirea celui mai bun VPN și să vă bucurați de cele mai bune internetul îți oferă inima’conținut.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me