Cel mai bun VPN Europa – Controlează anonimatul online folosind VPN-ul Europe gratuit în regiunea nordică

Odată cu creșterea legilor de păstrare a datelor obligatorii și introducerea de programe de supraveghere conduse de stat, confidențialitatea online a utilizatorilor a început să devină tot mai în pericol de a fi invadată de ziua respectivă. Multe țări din Europa sunt acum membre ale unor tratate notorii, cum ar fi Tratatul cu 14 Ochi, ceea ce înseamnă doar cel mai bun VPNs poate acum permite utilizatorilor să își asigure siguranța online. Pentru găsirea Cel mai bun VPN Europe, aici este recenzia noastră cuprinzătoare care conține furnizori de top plăți și gratuit, comentarii despre legile privind datele, legalitatea VPN și multe altele de la BestVPN.co.

Contents

Legea privind păstrarea datelor și îndemnul VPN-urilor în Europa

Uniunea Europeana’Legile actuale privind confidențialitatea și păstrarea datelor sunt bune pentru utilizatorii generali, iar autoritățile sunt implicate în mod continuu în ceea ce privește protejarea utilizatorilor online. Dar par să existe câteva armuri în armură care cu siguranță trebuie abordate.

Așa cum a demonstrat recent Cambridge Analytica, legat de Facebook, scurgeri de date jenante se pot întâmpla cu siguranță, deoarece dacă stocați date, chiar și pentru păstrare, pot fi și vor fi defalcate în.

Legea privind păstrarea datelor și îndemnul VPN-urilor în Europa

Multe țări din UE sau Europa au legi cu privire la păstrarea datelor mai vastă care fac obligatoriu pentru furnizorii de servicii Internet să păstreze datele utilizatorilor pe măsură ce trec prin serverele lor.

Hackerii din ziua de azi sunt în general conștienți de astfel de aglomerări de date și sunt înțelepți pentru a se rupe în ele în mod continuu.

Acest lucru face imperativ ca utilizatorii să utilizeze VPN de top Europa în încercarea de a-și proteja propriile date și nu se bazează pe guvern sau autorități pentru a le face singure.

Cum să vă protejați de activitățile de supraveghere a guvernului în Europa

O mare problemă în ziua de azi’Lumea s este numărul tot mai mare de supraveghere guvernamentală la care este supusă o persoană normală, în special în Europa. Au dispărut zilele în care Europa a acționat în favoarea oamenilor săi și am putea promova faptul că țara face mai mult pentru a proteja datele individuale decât orice alt loc din lume.

Cum să vă protejați de activitățile de supraveghere a guvernului în Europa

Actul de colectare a informațiilor de comunicare a fost adoptat în 2016 în Germania și renumitul Snooper’s Legea Cartei adoptată în Marea Britanie, atestă faptul că Europa este din ce în ce mai aproape de a se potrivi cu SUA în ceea ce privește acordarea de puteri nestrămutate autorităților de a urmări fiecare față a unei persoane’viata.

Pentru a vă proteja de o asemenea supraveghere atroce și înăbușitoare a guvernului, trebuie să faceți ca comunicarea dvs. online să treacă printr-un tunel protejat în timp ce sunteți criptat, un scop cel mai bine servit de un VPN. Un VPN suficient de bun pentru Europa vă va permite să ocoliți acești ochi induriosători atunci când utilizați internet în siguranță.

Dacă continuați să parcurgeți conexiunea la internet fără gardă, atunci invitați doar probleme în viitorul apropiat.

Cel mai bun VPN pentru Europa

VPN-urile sunt ilegale în Europa

În prezent, VPN-urile nu sunt ilegale în nicio țară europeană. Singurele locuri în care VPN-urile au fost scoase în afara legii de către autorități sunt administrate de regimuri totalitare sau autoritare, de ex. China, Iran, Turcia și Irak.

Cel mai bun VPN Europe 2023

În Europa, aveți nevoie de protecția online a celei mai ridicate comenzi pentru a vă proteja împotriva programelor intense de supraveghere guvernamentală. Cea mai mare diferență între confidențialitatea datelor din Europa și alte regiuni constă în faptul că aici’sunt autoritățile și nu hackerii care reprezintă cea mai mare amenințare la sabotarea și utilizarea necuvenită a datelor utilizatorilor.

Cel mai bun VPN pentru Europa, prin urmare, trebuie să fie extrem de sofisticat în ceea ce privește caracteristicile lor pentru a proteja aceste amenințări puternice și programe de supraveghere ultra-sensibile.

Aici, am întocmit o listă curatată exact pentru acest scop, formată din cele mai bune VPN-uri pentru Europa din 2023, care pot oferi acoperirea suplimentară de securitate necesară pentru a vă proteja de programele de supraveghere nejustificate ale guvernului..

Furnizor Preț ($) Caracteristici Evaluare Reducere Vizitați furnizorul

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 USD1,99Pe luna

  • 800+ Servers în 50+ Țări
  • Criptare AES-256-GCM
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • Conexiuni simultane nelimitate
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Site de încredere 83% Reducere Site
  Citiți recenzia

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2,91Pe luna

  • 2.000+ servere din 140+ țări
  • Criptare AES 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • 5 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Site de încredere de 73% Reducere site
  Citiți recenzia

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8,32Pe luna

  • 3.000 + Servers în 94 de țări
  • Criptare AES 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • 3 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Încredere de 35% reducere Vizitează site-ul
  Citiți recenzia

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 USD2,25Pe luna

  • 1000+ servere în 100 de locații
  • Criptare standard de 256 biți
  • Suportul pentru chat în direct este excelent
  • Furnizor de jurnale zero
  • 5 Disponibilitate multiple
  • Extensie Windows, Mac, Android, iOS și Chrome

  De încredere 77% reducere Viziteaza site-ul
  Citiți recenzia

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 USD2,75Pe luna

  • 3.700 de servere din 60 de țări
  • Criptare AES cu 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Stricte Fără politici de jurnal
  • 7 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% reducere Viziteaza site-ul
  Citiți recenzia

PureVPN – Cea mai accesibilă VPN europeană cu dublă protecție VPN

În ciuda faptului că a primit o presă proastă recent, PureVPN oferă funcții avansate care îți solidifică securitatea precum Double VPN, Onion over VPN, protecția împotriva scurgerilor DNS, protecția DDoS și mai mult pentru a te asigura că ai mijloacele de a neutraliza chiar și cea mai mare dintre amenințări..

Cel mai bun VPN Europe

Cu un abonament PureVPN, obțineți peste 750 de servere în 140 de țări extraordinare, aplicații compatibile cu dispozitivele, criptare de grad militar și mai mult pentru doar 69,12 USD facturați o dată dacă mergeți pentru planul de 24 de luni. Planul anual costă 59,12 dolari, ceea ce îl face să fie cel mai accesibil Best VPN pentru Europa.

Pro-uri

 1. Număr mare de locații de server în marile țări europene.
 2. Protecție DDoS
 3. Suport dedicat Streaming
 4. Servere P2P și Torrent
 5. 750 + servere în 141 de țări
 6. VPN Hotspot
 7. Fire fire Nat
 8. Suport pentru mai multe protocoluri, inclusiv OpenVPN și L2Tp
 9. Permite tunelul divizat

Contra

 1. Înregistrează anumite activități ale utilizatorului, dar în mod restrictiv
 2. Proces gratuit nu este disponibil

Obțineți PureVPN

TorGuard – Foarte sigur cu protecția prin e-mail anonimă pentru Europa

Acest VPN face ca acesta să fie unul dintre cele mai sigure pariuri pentru protejarea vieții private în Europa cu un serviciu de e-mail criptat, împreună cu funcții VPN excelente. TorGuard oferă un proxy sigur care te maschează ca datele să apară precum alte date comune de internet, ceea ce face dificil pentru snoopers să le selecționeze cu ușurință ca cel mai bun VPN pentru Europa.

Torguard pentru Europa

În plus, veți obține 5 conexiuni simultane, asistență clienți cu o lățime de bandă nelimitată și 3000 de servere. Planul VPN anonim costă 9,99 USD / lună, în timp ce planul Anonymous Email costă 6,95 USD / lună.

Pro-uri

 1. Îmbunătățește securitatea pentru a proteja utilizatorii de programele de supraveghere ca VPN pentru Europa
 2. Niveluri puternice de criptare
 3. Funcția de protecție VPN Stealth
 4. 3000+ servere VPN în 50 de țări
 5. Adresa IP dedicată

Contra

 1. Site-ul și aplicația pot fi dificil de navigat
 2. Pachetele de caracteristici pot fi confuze

Obțineți VPN TorGuard

PrivateVPN – Zipuri prin georestricții privind conținutul din Europa

Pentru ocolirea troll-urilor de copyright în Europa, aveți nevoie de PrivateVPN. Se declanșează prin geo-restricții și vă pune la dispoziție toate tipurile de conținut în orice țară din Europa. De asemenea, este P2P și prietenos torrenting, alimentat de o rețea de server ce cuprinde 52 de țări.

PrivateVPN pentru Europa

PrivateVPN’Protocoalele acceptate sunt printre cele mai bune disponibile și au o politică de înregistrare zero în vigoare, ceea ce îl face fără îndoială unul dintre cei mai buni VPN ai noștri Euro în ceea ce privește tot mai mult pentru a asigura libertatea utilizatorului nestrămutată.

Prețurile nu sunt prea mari pentru a-l face nepătrunzător pentru clientul general cu cel mai bun plan al său, care oferă un abonament pe 13 luni cu doar 50,40 USD. Există, de asemenea, un plan de 3 luni, care este de 15,75 USD facturat o dată.

Pro-uri

 1. Deblocarea puternică a conținutului geo-restricționat ca VPN pentru Europa
 2. 30 de zile de încercare gratuită
 3. Zgomot de viteză zero
 4. 56 locații server
 5. Criptare 2048 biți cu AES 256
 6. Protocoalele includ Open VPN, PPTP, L2TP, Ikev2 & IPSec
 7. Protecție împotriva scurgerilor Ipv6

Contra

 1. doesn’nu prezintă planuri accesibile pe termen lung
 2. UX nu este suficient de prietenos pentru aplicațiile native

Obțineți PrivateVPN

IpVanishVPN – Pariul cel mai sigur împotriva spionajului ISP ca VPN în Europa

Numele poate părea ciudat, dar serviciul este extraordinar de puternic. IPVanish a existat de mai mulți ani și până acum, nu a existat niciun caz cunoscut care să susțină faptul că furnizorul a transmis datele utilizatorilor către autorități.

ipvanish pentru Europa

În afară de aceasta, IpVanish oferă proxy web SOCKS5, peste 1000 servere, protecție de pachete de date cu acoperire suplimentară a unui standard de criptare militară de 256 grade. Alegere perfectă pentru un VPN Euro, acesta’este cam scump decât alte servicii similare, care costă 77,99 USD pe an’merită abonament f.

Pro-uri

 1. Securitate holistică online garantată ca VPN pentru Europa
 2. Protocoalele VPV OpenVPN și L2TP / IPsec
 3. Deblochează conținut restricționat geo
 4. Lățime de bandă nelimitată disponibilă
 5. Politica cu jurnalele zero
 6. 40.000 de adrese IP partajate

Contra

 1. Echipa de asistență pentru clienți nu este suficient de agilă pentru a facilita întrebările consumatorilor
 2. Fără proces gratuit

Obțineți IPVanish

ExpressVPN – Nu va transforma niciodată jurnalul dvs. către autorități ca VPN pentru Europa

Când autoritățile turce au dorit ca ExpressVPN să-și predea jurnalele, într-un caz bine documentat, furnizorul a refuzat să divulge, negând că acesta păstrează vreodată jurnalele de date. Niciun alt lucru nu l-ar putea justifica ca fiind cel mai bun VPN din toată Europa pentru a amâna programele de supraveghere guvernamentală din Europa.

EpressVPN pentru Europa

Dar asta’nu, Express VPN poate debloca Netflix SUA, vă poate oferi 148 locații server, vă poate asigura confidențialitatea cu criptarea militară AES 256 și poate furniza tuneluri pentru protecția datelor selective.

Prețul pentru obținerea unui an’Valoarea abonamentului de 99,99 USD pentru ExpressVPN poate părea un pic mai mare pentru majoritatea utilizatorilor, însă, având în vedere robustetea și compatibilitatea pentru dispozitive, costul ridicat pare justificat în mod corespunzător.

Pro-uri

 1. Cel mai bun furnizor turneu ca VPN pentru Europa
 2. Aplicații dedicate și extensii pentru browsere
 3. Criptare grea, militară
 4. Mai multe suporturi de protocol
 5. Politica Zero Logs

Contra

 1. Nu există servere P2P dedicate
 2. Planurile sunt costisitoare

Obțineți ExpressVPN

Cel mai bun VPN Europa Gratuit

Este extrem de dificil să găsești o VPN gratuită de încredere și incredibil de sigură în ziua de azi’s lume, în care majoritatea furnizorilor gratuit își folosesc serviciile ca fațadă pentru a se dedica activităților de tipuri de tipuri de date. Creșterea recentă a aplicațiilor VPN gratuite, în special în domeniul Android, este o dovadă a acestui fapt.

Cu toate acestea, există încă câteva servicii gratuite extrem de credibile pe piață, care vă pot oferi o conexiune sigură. Sigur, au limitele lor, dar pot fi cu siguranță utile dacă doriți să vă protejați anonimatul online în Europa.

După ce am analizat sute de servicii VPN gratuite pentru Europa, ne-am instalat în cele din urmă pe cele mai bune 5 servicii VPN gratuite pentru Europa care au caracteristicile potrivite, sunt sigure și oferă o cantitate bună de lățime de bandă a datelor pentru o ușurință de utilizare. Aici’lista pentru BestVPN.co’Cele mai bune servicii VPN gratuite pentru Europa în 2023:

Tunnelbear – Oferă o cantitate mare de servere în Europa ca cel mai bun VPN gratuit

Cel mai bun gratuit VPN Europa în funcție de siguranța și siguranța utilizatorului, Tunnelbear este alegerea noastră de top pentru o recomandare VPN pentru utilizatorii europeni. Acest serviciu are o politică de securitate gresită care a fost mandatată de un audit de securitate independent, care permite utilizatorilor să aibă încredere deplină în ceea ce oferă VPN-ul..

Cel mai bun VPN Europa Gratuit

Oferind criptarea de cea mai bună calitate și o politică strictă de jurnaluri zero, Tunnelbear a făcut recent serviciul și mai sigur, eliminând cerința sa pentru un nume în timp ce cânta. În prezent oferă un repertoriu larg de aplicații compatibile cu dispozitivele pentru fiecare platformă atât de ușor de utilizat încât chiar și începătorii și primii cronometri nu ar avea dificultăți în conectarea și utilizarea serviciului.

Tunnelbear are o aglomerare ridicată de servere în Europa, permițând viteze mai rapide pentru utilizatorii care locuiesc acolo și timpi de ping redus.

Cu toate acestea, câștigul limită de date de 500 MB / lună’nu vă permite să utilizați serviciul pentru perioade îndelungate de timp, așa că dacă doriți mai multă lățime de bandă, puteți obține întotdeauna 1 GB de date suplimentare doar printr-un tweet despre serviciu sau trecerea la planurile lor plătite..

Pro-uri

 1. Unul dintre cele mai sigure VPN-uri gratuite din Europa
 2. 5 dispozitive pot fi conectate simultan
 3. Criptare puternică.
 4. Interfața utilizatorului este incredibil de ușor de utilizat

Contra

 1. Doar 500 MB / lună capac
 2. doesn’nu susțineți peer to peer sau P2P.

WindscribeVPN – Vine cu un blocator de anunțuri și firewall încorporat

Acest serviciu continuă să îmbunătățească ziua. Windscribe’s Serviciul VPN gratuit a oferit deja o limită fantastică de lățime de bandă de date de 10 GB / lună, dar acum puteți adăuga chiar și 5 GB lățime de bandă dacă trimiteți un mesaj despre acest serviciu.

Parbriz pentru Europa

Cu toate acestea, generozitatea nu face asta’Nu o adăugați de parcă recomandați acest serviciu unui prieten și cumpără planul premium, contul dvs. va fi modernizat în mod similar.

Dacă aceste motive încă nu sunt suficiente, recent a lansat aplicația pentru Android, permițând o compatibilitate mai mare a dispozitivului. Windscribe oferă 8 locații server pentru utilizatori ca VPN Europe în planul său gratuit, ceea ce îl face extrem de util pentru deblocarea conținutului geo-restricționat în multe domenii. Conexiunile de dispozitiv nelimitate sunt un plus. Categoric merită descărcat!

Pro-uri

 1. Construit în Adblocker pentru experiență fără stres ca VPN Free pentru Europa
 2. Conexiuni nelimitate la dispozitiv
 3. Capac de date de 10 GB
 4. Suporta P2P / Torrenting

Contra

 1. doesn’nu suportați Open VPN
 2. Defalcări comune

Hide.Me – No Throttling of Speeds pentru utilizatorii săi liberi ca VPN pentru Europa

Multe servicii gratuite există acolo viteze de accelerație pentru utilizatorii lor gratuite, în timp ce prioritizează utilizatorii plătiți, dar Hide.Me nu’nu discriminați în această privință și această caracteristică este de departe cel mai mare plus al său.

Hide.me VPN pentru Europa

În prezent oferă 3 locații de server în planul său gratuit, care include Canada, Singapore și Olanda, astfel încât dacă îl utilizați din Europa, serverul olandez ar garanta o performanță demnă. În afară de aplicațiile compatibile cu dispozitivele pentru aproape toate platformele, utilizatorii vor avea acces la o echipă de asistență pentru clienți prietenoasă, extrem de receptivă și competentă din punct de vedere tehnic, care este întotdeauna acolo pentru a rezolva problemele pe care le puteți întâmpina..

Singurele dezavantaje ale acestui serviciu rămân limita de date de 2 GB / lună și o alocație de conectare a dispozitivului pentru fiecare utilizator.

Pro-uri

 1. Prioritizează utilizatorii gratuite pentru a asigura viteze mai rapide ca VPN pentru Europa
 2. Standarde incredibile de criptare
 3. O politică declarată în mod explicit, zero jurnaluri.

Contra

 1. Servere în doar 3 țări
 2. Nu este potrivit pentru deblocarea conținutului geore-restricționat
 3. Doar conexiune la dispozitiv disponibilă

Cel mai rău VPN pentru Europa în 2023

În afară de furnizorii de VPN mai buni pentru regiunea europeană, rămân câteva nume de care nu trebuie doar să stați departe, dar recomandați și altora să facă același lucru. De la vânzarea de date până la spionaj, o VPN mai rău poate fi chiar mai dăunătoare decât deloc VPN.

Aici, la BestVPN.co, încercăm întotdeauna să acordăm prioritate siguranței utilizatorilor online și mergem pe această viziune, imperativul acesteia de a identifica acele servicii care trebuie evitate de către utilizatori cu orice preț.

Mai jos este lista celor mai grave VPN-uri pentru Europa la care nu ar trebui să vă înscrieți niciodată dacă vă luați în serios confidențialitatea datelor și nu intenționați să riscați în curând:

Onavo Protect

Facebook deține un VPN despre care a fost cunoscut că a înregistrat activitatea utilizatorului și îl trimite la Facebook pentru prelucrare ulterioară și integrare în imperiul său de date. Chiar solicită permisiuni extinse de aplicație, care, odată date, vor scrie vicleșugul tuturor datelor dvs. personale.

EarthVPN

Don’Nu te lăsa păcălit de lingo-ul de marketing pe site-ul său dubioasă. Acest VPN promite toate lucrurile bune pe care le presupune un VPN cum ar fi să nu țină jurnalele, standarde înalte de criptare și multe altele, dar în realitate nu va funcționa de cele mai multe ori. Vitezele de conectare sunt prea mici, iar performanța aplicației este incredibil de proastă, deci este mai bine să stai departe de ea.

SurfEasy

Un VPN care afirmă în mod explicit că poate și va împărtăși datele utilizatorului dvs. cu terți nu este VPN, ci o înșelătorie care rulează pentru a elimina o hordă neobișnuită și naivă de utilizatori care caută securitate online. SurfEasy este cunoscut pentru plantarea codurilor de urmărire din software-ul său pentru a facilita urmărirea și transferul datelor utilizatorilor. Nu mergeți pentru acest VPN dacă vă luați în serios confidențialitatea.

Prezentare generală a celor mai bune VPN Europe și regiuni

Țările cu cele mai mari trove de date sunt cele care sunt cele mai vizate de hackeri și atacatori de malware deopotrivă. Țările europene notabile experimentează mai mult decât ponderea lor corectă a încercărilor de hacking în fiecare an, astfel încât este imperativ să le furnizeze recomandări pentru VPN-uri extra sigure pentru o performanță autohtonă cât mai bună.
Iată o defalcare în concordanță cu țările cu cei mai buni furnizori VPN pentru fiecare țări europene

Cel mai bun VPN pentru Germania

Există o mare varietate de motive pentru care să începeți să utilizați un VPN în Germania cât mai curând posibil. Germania este membră a 14 tratat Ochi și permite, de asemenea, autorităților și agențiilor de informații să controleze controlul asupra păstrării datelor utilizatorilor. Pe de altă parte, o mare parte din conținutul de pe YouTube este cenzurat în Germania, așa că este timpul ridicat pentru care considerați să implementați cel mai bun VPN în Germania pentru siguranța dvs. online.

Iată primele 3 VPN-uri recomandate pentru Germania de BestVPN.co:

 1. ExpressVPN – oferă caracteristici de cea mai bună calitate și ajută la deblocarea conținutului geore-restricționat din Germania
 2. NordVPN – Are o dublă criptare pentru o securitate suplimentară ca VPN pentru Germania
 3. PureVPN – Oferă planuri accesibile cu funcția Onion over VPN drept cea mai bună VPN pentru Germania

Cel mai bun VPN pentru Franța

Un comitet al ONU etichetat Franța’Legile privind păstrarea și supravegherea datelor “excesiv de larg pentru supravegherea intruzivă”, subliniind mediul online înăbușitor pentru utilizatorii din țară.

În afară de aceasta, Franța este membră a celor 14 tratamente cu ochii la fel ca Germania, ceea ce o face o țară extrem de precară pentru utilizatorii de a trece online neprotejat.

Mai jos este lista cu cele mai bune recomandări pentru VPN-uri pentru Franța:

 1. IPVanish – P2P incredibil și suport pentru torrenting ca VPN pentru Franța
 2. PrivateInternetAccess – standarde înalte de criptare și servicii de deblocare a conținutului ca VPN pentru Franța
 3. NordVPN – Oferă funcții de control de securitate îmbunătățite ca VPN pentru Franța

Cel mai bun VPN Europa Reddit

PrivateInternetAccess, la fel ca oriunde altundeva pe Reddit, rămâne și un utilizator preferat pe această demarcație VPN. Într-un mega thread pe Reddit pentru cele mai bune servicii VPN europene, PIA a rămas de neegalat în ceea ce privește numărul de utilizatori care îl recomandă altora. Pentru utilizatorii, care sunt încă confuzi cu ce VPN să folosească în Europa, pot verifica, de asemenea, cel mai bun reddit vpn pentru mai mulți reditor’recomandări.

Utilizatorii au fost de părere că, printre numeroasele VPN-uri pe care le-au încercat, PIA a dat cele mai mari viteze. Acest utilizator este din Germania și PIA a lucrat foarte bine acolo:

Comentariu din discuția mikiiway’comentariu din discuție "/ r / vpn Recomandări Megathread # 5".

Alți utilizatori au fost mult mai înclinați către servicii populare și de încredere, cum ar fi Torguard VPN și observă că furnizorul a fost util pentru deblocarea serviciilor de streaming precum Netflix și a ușurat utilizarea site-urilor bazate pe torrenting precum Popcorn Time.

Comentariu din discuția maxibooh’comentariu din discuție "/ r / vpn Recomandări Megathread # 5".

Cele mai bune întrebări VPN pentru Europa

Puteți bloca o VPN în regiunea nordică?

Blocarea VPN este un fenomen comun în majoritatea țărilor restrictive și autoritare precum China și Iran și se întâmplă printr-un proces cunoscut sub numele de Deep Packet Inspection. Acest protocol este, de asemenea, utilizat în mod activ de serviciul de streaming online, cum ar fi Netflix, pentru a individualiza și bloca utilizarea VPN pe site-urile lor.

Este legal și sigur să folosiți VPN în Franța?

Da, este în totalitate sigur și legal să implementați, să utilizați și să recomandați un VPN în Franța pentru promovarea dvs. și a celorlalți’s anonimat online.

Este legal și sigur să folosiți VPN în Germania?

Guvernul german și politica locală sunt suficient de deschise pentru a legaliza utilizarea VPN-urilor și luând în considerare numărul mare de programe de supraveghere care se desfășoară în epoca actuală, este timpul potrivit pentru care ar trebui să începi să folosești cel mai bun VPN european pentru Germania pentru a te proteja online.

Cel mai bun VPN pentru Europa

Concluzie

În pofida noii legiuni de legi adoptate de autoritățile europene în favoarea protejării vieții private a utilizatorilor după apariția scandalului Facebook Cambridge Analytica, încă mai trebuie multe de făcut pentru a asigura pe deplin domeniul online de la datele de toate tipurile..

Utilizatorii sunt încă lăsați vulnerabili la firmele private și organizațiile guvernamentale care încearcă să stocheze cantități exorbitante de date ale utilizatorilor. Cel mai bun pariu nostru, din această încurcătură, rămâne utilizarea celor mai bune VPN europene și a practicilor sigure pe internet, fără de care, șansele ca datele dvs. să fie utilizate împotriva dvs. vor rămâne întotdeauna foarte mari, într-adevăr..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  19 Cel mai bun VPN pentru Opera - Îngrădire prin geo-restricții prin Opera VPN