8 cel mai bun VPN pentru școală pentru a debloca site-uri și jocuri

În această lume extrem de progresivă, nu ne putem imagina viața vie și socializarea fără internet. Chiar și cu acei prieteni, cu care te relaxezi la o anumită petrecere sau întruniți, comunicarea necesită în cele din urmă utilizarea rețelelor sociale și a mesagerilor. Și tocmai acesta este motivul pentru care tinerii din ziua de azi iubesc și prețuiesc tehnologia, deoarece, fără ea, nu există nicio modalitate de a viziona filme, de a asculta muzică sau de a juca jocuri în timpul pauzelor. În mod evident, institutele de învățământ impun o restricție la utilizarea internetului în scopurile menționate, dar puteți utiliza întotdeauna cel mai bun VPN pentru școală / colegiu de BestVPN.Co pentru a obține libertate digitală completă! La urma urmei, este ...

8 cel mai bun VPN pentru școală pentru a debloca site-uri și jocuri

 1. Mai bine să fii în siguranță decât îmi pare rău
 2. Cum se deblochează League of Legends la școli
 3. De ce școlile blochează site-urile, social media și jocurile?
 4. De ce ai nevoie de cel mai bun VPN pentru școli
 5. Cel mai bun VPN pentru școli în 2018
 6. Cel mai bun VPN gratuit pentru calculatoarele școlare
 7. Ce trebuie să faceți dacă Wi-Fi școală blochează VPN?
 8. Instrumente pentru deblocarea școlii
 9. Cum se deblochează site-urile web la școli
 10. Cum se deblochează site-urile web la școală pe Android & Dispozitive iOS
 11. Proxy pentru școală vs. Cel mai bun VPN pentru școală
 12. Cel mai bun VPN pentru întrebările școlare

Mai bine să fii în siguranță decât să-mi pare rău

Știm că încercați deja cel mai bine în căutarea hack-urilor pentru a utiliza social media sau să începeți să jucați jocul dvs. online preferat. În loc să fii prins, nu este mai bine să fii în siguranță decât să-mi pară rău? Până la urmă, obținem că acele activități scolastice pot deveni uneori puțin monotone și nu poți avea chef să studiezi mereu. Uneori, creierul tău este amorțit. Deci, nu există niciun rău, de fapt, să vă distrați puțin pe margine.

Mai bine să fii în siguranță decât să-mi pare rău

Firewallul școlar blochează accesul la site-urile web și la social media? BUN! Obțineți-vă un VPN pentru a vă asigura identitatea și apoi bucurați-vă să deblocați orice doriți. Indiferent dacă doriți să vă conectați la Vlog-urile dvs. preferate, trimiteți-i un mesaj prietenului dvs., verificați-vă social media sau implicați în jocuri online, VPN-urile sunt soluția finală pentru a face lucrurile pe care le iubiți, dar cu precauție și anonimat (wink).

Cum se deblochează League of Legends la școli

Publicat pe 27 octombrie 2009, “Liga Legendelor” este un joc care se bucură de divertisment și distracție pură. Există ca unul dintre cele mai populare jocuri online prezentate vreodată în lume cu literalmente milioane de jucători din întreaga lume, îndrăgostindu-se de lumea sa magică, de povestea excelentă și de personaje remarcabile care aduc viață experienței de joc în general..

Cum se deblochează League of Legends la școli

Cu toate acestea, din moment ce popularitatea sa continuă să crească, școlile sunt conștiente de faptul că copiii pot utiliza Wi-Fi-ul local pentru a se implica în jocul (similar cu Orașul Salem și alții). În același timp, poate fi foarte iritant să te găsești în mijlocul unei misiuni, doar să te deconectezi din cauza problemelor de întârziere. Dacă doriți să opriți acest lucru, atunci este timpul să obțineți un serviciu VPN!

Deblochează League of Legend

De ce școlile blochează site-urile, social media și jocurile?

Dacă suntem complet imparțiali, este o decizie înțeleaptă să impunem restricții anumitor site-uri web, social media și jocuri. La urma urmei, timpul petrecut în orele școlare ar trebui să însemne că elevii se concentrează în totalitate pe studiile lor. Cu toate acestea, ceea ce majoritatea școlilor / colegiilor nu reușesc să realizeze este faptul că există multe resurse legitime online, care îi ajută pe elevi să învețe mai mult și să-și crească abilitățile.

De ce școlile blochează site-urile, social media și jocurile

Da, puteți găsi sute / mii de videoclipuri tutorial despre fiecare subiect pe YouTube. În același timp, internetul permite studenților să comunice cu diferiți membri ai grupului în timpul prezentărilor și proiectelor. Deci, în timp ce poate fi înțelept să vă asigurați că elevii sunt supuși lor “Utilizare acceptabilă” restricții, credem că este încă necesară diminuarea asprimii acum.

scoala vpn apk

Divertisment deoparte, multe platforme blocate conțin o multitudine de conținut educațional. Și chiar și cu blocurile, elevii vor căuta în continuare alte soluții care să le permită să facă ceea ce vor să facă. Deci, este mai bine să dați o mână liberă, dar fiți atenți la site-urile web suspecte, deoarece nu ați dori ca copiii din școala dvs. să se abată prea mult de studiile lor!

De ce ai nevoie de cel mai bun VPN pentru școli

Nu există nici o îndoială că restricțiile draconiene pot ajunge să facă mai mult rău decât bine. Deci, în loc de școlile care lucrează la blocarea informațiilor, acestea ar trebui să încurajeze și să ofere acces gratuit elevilor. Cu toate acestea, din moment ce va dura ceva timp, vă puteți baza doar pe VPN-uri pentru a vă oferi o libertate completă online. Iată cum VPN-urile se dovedesc utile în școli:

 • Navigare privată - Școli / Colegii / Universități toate vă loghează și vă monitorizează activitatea atunci când sunteți conectat la rețeaua lor locală. Aceasta înseamnă că administratorii și specialiștii IT din institutele de învățământ știu exact ce aveți de făcut online. Un VPN vă păstrează navigarea anonimă și departe de ochii indurerați, garantând astfel că nimeni nu vă poate monitoriza activitatea online. Explorați ghidul nostru pe cel mai bun browser vpn pentru a înțelege ce browser funcționează cel mai bine pe VPN.
 • Securitate îmbunătățită - Deși institutul tău de învățământ’s Wi-Fi va fi probabil protejat cu parola. Încă nu este complet securizat. De fapt, străini nocivi pot lansa un atac de potasi, ceea ce duce la pierderea tuturor datelor, permițându-le, astfel, să te muște pe tine sau chiar să îți pirateze telefonul sau camera web. VPN-urile sporesc securitatea prin criptarea întregului trafic de intrare / ieșire!
 • Deblocați site-uri - Din păcate, platformele de socializare, site-urile de streaming video și aplicațiile de jocuri sunt blocate de multe școli. În timp ce motivele interdicției sunt de înțeles, există unii studenți care pot avea nevoie urgentă de acces la anumite conținuturi. Acesta este locul în care VPN-urile permit utilizatorilor să își schimbe locația, prin urmare ocolind restricțiile de conținut și deblocând site-urile web.

Cel mai bun VPN pentru școală

Cel mai bun VPN pentru școli în 2018

Când vine vorba de a găsi cele mai bune VPN-uri pentru școli, este imperativ să vă efectuați diligența cuvenită. La urma urmei, nu ați dori ca administratorul școlii să vină să bată în clasa dvs. și să vă spună că ați folosit internetul în scopuri neautorizate. Așadar, singura modalitate de a fi sigur este să găsiți cele mai bune VPN-uri pentru școli care oferă o fiabilitate uimitoare, suport, performanță și disponibilitate pentru server. Printre cele mai revizuite și analizate de BestVPN.co, se numără:

Furnizor Preț ($) Caracteristici Evaluare Reducere Vizitați furnizorul

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 USD1,99Pe luna

  • 800+ Servers în 50+ Țări
  • Criptare AES-256-GCM
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • Conexiuni simultane nelimitate
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Site de încredere 83% Reducere Site
  Citiți recenzia

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2,91Pe luna

  • 2.000+ servere din 140+ țări
  • Criptare AES 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • 5 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Site de încredere de 73% Reducere site
  Citiți recenzia

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8,32Pe luna

  • 3.000 + Servers în 94 de țări
  • Criptare AES 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • 3 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Încredere cu 35% reducere site-ul Vizită
  Citiți recenzia

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 USD2,25Pe luna

  • 1000+ servere în 100 de locații
  • Criptare standard de 256 biți
  • Suportul pentru chat în direct este excelent
  • Furnizor de jurnale zero
  • 5 Disponibilitate multiple
  • Extensie Windows, Mac, Android, iOS și Chrome

  De încredere 77% reducere Viziteaza site-ul
  Citiți recenzia

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 USD2,75Pe luna

  • 3.700 de servere din 60 de țări
  • Criptare AES cu 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Stricte Fără politici de jurnal
  • 7 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% reducere Viziteaza site-ul
  Citiți recenzia

NordVPN

NordVPN este un furnizor cu sediul în Panaman, ceea ce înseamnă că este complet în siguranță de la legile obligatorii de păstrare a datelor din 14 Ochi Alianță și din alte țări cu legi stricte pe internet. Folosind-o înseamnă că poți folosi anonimatul complet atunci când ești la școală. Caracteristici precum protecția DNS Leak, comutatorul automat Kill și IP-urile dinamice vă sporesc în continuare securitatea. Cea mai bună parte a tuturor: VPN păstrează ZERO LOGS! (Citiți mai multe recenzii NordVPN)

Cel mai bun VPN pentru școli

Pro-uri

 1. DoubleVPN pentru protecție maximă.
 2. 4205 servere în 62 de țări.
 3. P2P / Torrenting Activat.
 4. Protecție DDoS.
 5. Furnizor de jurnale zero.

Contra

 1. Preț lunar scump.

Obțineți NordVPN

VyprVPN

Cu sediul în Elveția, VyprVPN este un alt serviciu de succes care oferă un produs axat pe confidențialitate pentru un anonimat complet atunci când utilizați rețeaua de școli locale. Acesta oferă o flotă de 700 de servere ultra-rapide, distribuite în întreaga lume, pe care le puteți utiliza pentru deblocarea site-urilor web. Aveți chiar avantaje precum protocolul Chameleon și firewall-ul NAT, care ajută la ocolirea accelerației de la ISP-uri, firewall-uri școlare și, mai ales, este clasat drept cel mai bun vpn pentru streaming.

VyprVPN pentru școală

Pro-uri

 1. Protocolul pentru confidențialitate Chameleon.
 2. Protecție DPI și firewall NAT.
 3. Disponibilitate de încercare gratuită de 3 zile.
 4. Cinci conexiuni simultane.
 5. Viteze superbe pentru torrenting / jocuri / streaming.

Contra

 1. Nu acceptă criptocurrency.

Obțineți VyprVPN

VPN Express

ExpressVPN este un furnizor britanic din Insulele Virgine Britanice, care și-a dezvoltat o reputație imensă pe piață, pentru că este extrem de concentrat pe anonimat. Este un furnizor strict fără jurnal, iar acest lucru a fost dovedit în cazul autorităților turce. În afară de aceasta, furnizorul oferă asistență de chat live 24/7, 1.500 de servere peste 148 locații și criptare superbă cu un secret perfect înainte! (Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN)

ExpressVPN pentru școală

Pro-uri

 • 1.500 de servere în 148 de locații.
 • Criptare AES cu 256 biți.
 • Aplicații native intuitive.
 • Politica de rambursare de 30 de zile.
 • Furnizor certificat de logofil.

Contra

 1. Prețuri scumpe.

Obțineți ExpressVPN

CyberGhost

CyberGhost este un furnizor român de servicii VPN, care este renumit pentru aplicațiile sale platforme încrucișate ușor de utilizat, designul atractiv al site-urilor web, criptarea puternică OpenVPN și baza de date de server uriașă. Oferă o mare securitate pentru păstrarea identității tale în siguranță în școală, ocolind cu ușurință restricțiile de geo-restricții și conținut. Cea mai bună parte a tuturor: aveți la dispoziție o probă gratuită de 7 zile și o rambursare de 30 de zile. Don’nu uitați să citiți recenzia noastră imparțială a CyberGhost.

CyberGhost pentru facultate

Pro-uri

 1. Asistență multiplă platforme.
 2. 800+ Servers în toată lumea.
 3. Politica de înregistrare zero.
 4. Extensie Chrome disponibilă.
 5. 5 conexiuni simultane.

Contra

 1. Îmbunătățirea vitezei.

Obține CyberGhost

PureVPN

Cu sediul în Hong Kong, PureVPN este un furnizor excelent pentru ocolirea restricțiilor de conținut în timp ce stai la școala ta. Marcat cel mai bun VPN pentru SUA, vine cu funcții majore pe care trebuie să le aibă un VPN. Planul premium oferă o listă uriașă de caracteristici avansate pentru securitate maximă, care includ Comutatorul automat de ucidere, firewallul NAT, prevenirea scurgerilor WebRTC / IPv6 / IPv4, tunelul Split și proxy SOCKS5. Puteți accesa chiar și 790 de servere în 140 de țări. Don’Nu uitați să consultați recenzia noastră detaliată PureVPN înainte de a vă înscrie la aceasta.

PureVPN pentru licee

Pro-uri

 1. 790+ servere în 140 de țări.
 2. Cel mai bun furnizor favorabil bugetului.
 3. 5 conexiuni simultane.
 4. Asistență multiplă platforme.
 5. Transmitere avansată a porturilor.

Contra

 1. Jurnal de sesiuni.

Obțineți PureVPN

Cel mai bun VPN gratuit pentru calculatoarele școlare

Este posibil ca mulți studenți de la școală / colegiu / universitate să nu aibă finanțe suficiente pentru a cheltui unui furnizor VPN, în special având în vedere că majoritatea au un plan lunar scump, cu valoare fiind disponibilă numai dacă optezi pentru pachetele lor de mai sus. De aici vin VPN-urile GRATUITE. Deși este posibil să nu primiți aceeași valoare, obțineți destul de multe fără să plătiți un singur ban. Printre cele mai bune opțiuni, includ:

Windscribe

Cu sediul în Canada, Windscribe este un serviciu VPN GRATUIT de încredere, care vă oferă caracteristici bune pentru deblocarea site-urilor și exploatarea securității atunci când vă conectați la Wi-Fi-ul școlii locale. Oferă o limită de 10 GB lățime de bandă pe lună ca standard, oferindu-vă totodată posibilitatea de a comuta între opt locații server diferite. Pentru a începe să utilizați VPN, trebuie să vă faceți un cont. După ce faceți acest lucru, Tweeting-ul despre VPN vă oferă un plus de 5 GB și 1 GB de fiecare dată când invitați un prieten să se înscrie.

Cel mai bun VPN gratuit pentru calculatoarele școlare

Pro-uri

 1. Limită de lățime de bandă de 10 GB.
 2. Extensia browserului Chrome.
 3. Asistență clienți responsivi.
 4. Viteze rapide prin criptare IKEv2.
 5. Aplicații native ușor de utilizat.

Contra

 1. Fără chat live.

Hotspot Shield Free

Cu sediul în SUA, Hotspot Shield este o altă opțiune excelentă pentru freebies. Oferă compatibilitate multiplă platformă, împreună cu o extensie Google Chrome pentru deblocarea rapidă. Aveți o limită de date de 750 MB pe zi, ceea ce nu este mult, dar suficient de bun pentru a verifica pur și simplu site-urile blocate. Există chiar un firewall încorporat și un blocant de anunțuri pentru a vă oferi securitate și confidențialitate suplimentară online.

Hotspot Shield pentru calculatoarele școlare

Pro-uri

 1. Alocare zilnică de 750 MB.
 2. Comutator automat de ucidere.
 3. Nu au fost detectate scurgeri DNS.
 4. Extensie Chrome.
 5. Disponibil Split Tunel.

Contra

 1. Asistență lentă pentru clienți.

Ascunde-mă

Hide.me oferă servicii plătite și gratuite, la fel ca numele menționate mai sus. Singura diferență este că îți oferă 2 GB de date pe lună cu care să te joci. Alte funcții pe care le primiți cu planul GRATUIT includ trei locații de server (Olanda, Canada și Singapore), conectarea la un dispozitiv, aplicații pentru Windows, Mac, Android, iOS și chiar Google Chrome.

Hide.me pentru calculatoarele școlare

Pro-uri

 1. Extensia browserului Chrome.
 2. 35 de servere în 28 de țări.
 3. Protecție automată Wi-Fi.
 4. Aplicații multiplă platforme.
 5. Furnizor de jurnale zero.

Contra

 1. Viteze sărace.

Ce trebuie să faceți dacă Wi-Fi școală blochează VPN?

Majoritatea școlilor / colegiilor / universităților folosesc Firewall-uri puternice care adoptă Deep Packet Inspection (DPI) pentru a analiza destinația și tipul fiecărui pachet. Acest lucru ajută administratorii IT să ajute la determinarea persoanelor care accesează site-uri web nerestricționate prin intermediul unei VPN, apoi le accelerează, le restricționează sau le blochează în întregime. Pentru a preveni acest lucru, utilizatorii ar trebui să opteze pentru furnizorii care utilizează “VPN Stealth” tehnologie.

Această tehnologie poate scramba / deghiza tot traficul VPN de intrare și de ieșire în trafic web regulat, de unde să vă clocheze identitatea atunci când faceți obiectul unei inspecții Deep Packet (DPI). Pentru a activa modul Stealth, luați în considerare rularea Protocolului OpenVPN pe portul 443. Acest lucru va permite utilizatorilor să alunece ușor prin firewall-urile DPI. Contactați echipa de asistență a furnizorului cu care v-ați înscris pentru mai multe informații despre conexiunea portului OpenVPN 443. Dacă acest lucru nu funcționează, luați în considerare utilizarea obusculării avansate.

Acest proces implică adăugarea unui dublu strat de criptare la rețeaua dvs. VPN, ceea ce o face practic deblocată și la fel de anonimă ca lucrurile pot fi obținute. Configurarea OpenVPN pentru a accesa Tor este una dintre cele mai proeminente tehnici de obusculare, dar, din fericire, aveți servicii care oferă încorporat în suport VPN-Over-Tor. Printre cele mai proeminente, se numără NordVPN, AirVPN, PrivateVPN, PIA și TorVPN.

Instrumente pentru deblocarea școlii

Dacă căutați alternative VPN pentru deblocarea site-urilor web, a social media și a jocurilor din școala / universitatea / colegiul dvs., atunci trebuie să aflați despre Tor și SchoolTunnel. Tor este o metodă extrem de sigură pentru a utiliza anonimatul online, care vă criptează conexiunea la internet și o face să treacă prin mii de noduri din întreaga lume.

De asemenea, joacă un rol important în disfuncția rețelei, ceea ce face posibilă dublarea securității conexiunii dvs. cu VPN-urile. Ca o altă opțiune, poate doriți să încercați SchoolTunnel, un serviciu dedicat pentru deblocarea accesului la orice site web din institutul dvs. de învățământ. Este un serviciu proxy, care oferă chiar și asistență pentru obținerea unui acces fără restricții la rețelele de socializare și la videoclipurile YouTube.

Cum se deblochează site-urile web la școli

 1. Selectați un furnizor VPN din lista de mai sus.
 2. Descărcați aplicația relevantă pentru dispozitivul dvs. de pe site-ul lor web.
 3. Odată instalată, deschideți aplicația VPN.
 4. Găsiți un server la care doriți să vă conectați.
 5. Selectați protocolul VPN pentru conectare.
 6. Permite “Comutator automat de ucidere”.
 7. Loveste “Conectați” buton și bucurați-vă de deblocarea site-urilor web!

Deblocați site-urile web

Cum se deblochează site-urile web la școală pe Android & Dispozitive iOS

 1. Selectați un furnizor VPN dintre numele menționate mai sus
 2. Înscrieți-vă la serviciul VPN, abonându-vă la orice plan premium / gratuit
 3. Descărcați acum aplicația pe dispozitivul Android din Google Play Store & pe dispozitivul iOS de pe iTunes
 4. Conectați-vă la aplicația VPN folosind datele de autentificare
 5. Conectați-vă la orice server VPN din întreaga lume & deblochează site-urile web la școală

Proxy pentru școală vs. Cel mai bun VPN pentru școală

În timp ce atât VPN-urile, cât și proxy-urile oferă utilizatorilor posibilitatea de a debloca site-urile fără probleme, există unele diferențe foarte grave între cele două. De exemplu, reprezentanții proxy nu oferă securitate și confidențialitate pentru protejarea identității tale online, ceea ce înseamnă că oricine îți poate urmări adresa IP înapoi pe dispozitiv, prin urmare nu este o soluție responsabilă pentru a ocoli restricțiile de conținut din școala / colegiul tău / universitate.

Pe de altă parte, VPN-urile sunt echipate cu o tonă de criptare / cifrare, care sporesc securitatea generală a rețelei tale. În același timp, acestea adaugă o listă extraordinară de funcții avansate, cum ar fi firewall-ul NAT, comutatorul automat de ucidere, tunelarea divizată, prevenirea atacului DDoS, protecția DPI, proxy-ul SOCKS5 și multe altele care sunt cruciale pentru a beneficia de anonimatul complet online!

Cel mai bun VPN pentru întrebările școlare

Când vine vorba de găsirea celor mai bune VPN-uri pentru școală, puteți găsi multe opțiuni pe piață, împreună cu o listă uriașă de întrebări fără răspuns. Mai jos vom răspunde la unele dintre cele mai comune pentru tine.

Ce VPN trebuie utilizat la școală?

Pe baza fiabilității, performanței, suportului, disponibilității serverului și a prețurilor, am analizat o listă uriașă de furnizori VPN și am menționat cei mai proeminenți din lista de mai sus. Selectați oricare dintre NordVPN, ExpressVPN, VyprVPN, CyberGhost și PureVPN.

Cum deblochezi site-urile web la școală?

Procesul este incredibil de simplu și nu necesită nicio știință a rachetelor. Pentru a începe deblocarea site-urilor web, tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți cu un serviciu VPN, să descărcați aplicația sa nativă pentru dispozitivul dvs., să schimbați serverele la preferințe și să apăsați pe butonul de conectare.!

Înfășurarea lucrurilor

Sperăm că acest ghid vă va ajuta să găsiți cele mai bune VPN-uri pentru școală care vă permit să deblocați site-urile web, social media și jocurile cu ușurință. Indiferent dacă întâmpinați probleme sau aveți recomandări de oferit, nu ezitați să lăsați un comentariu mai jos. De asemenea, nu ezitați să împărtășiți ghidul cu amicii dvs. de școală, care sunt săturați de a face față acestor restricții iritante!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me