27 Cel mai bun browser VPN – Asigurarea securității prin aplicațiile de navigare VPN Aplicații gratuite

Internetul este în prezent plin de link-uri rău intenționate, software dubioase, troluri de drepturi de autor și multe altele, care pot reprezenta un risc substanțial pentru securitatea online și sensibilitatea datelor. Cu toate acestea, navigatorilor populari nu li se acordă partea lor corespunzătoare de protecție de securitate, ceea ce îi face vulnerabili. VPN-ul special instalat pentru protecția browserului este foarte important pentru a se asigura că această fereastră de oportunitate rămâne închisă pentru hackeri.

Cel mai sigur pariu pentru neutralizarea acestei amenințări pentru browserele dvs. este să implementați cel mai bun serviciu VPN’este suficient de privat, accesibil și fiabil pentru a vă proteja conexiunea și anonimatul în orice moment.

De ce Browserul cel mai sigur și privat este nevoie de timp?

Navigatoarele sunt cele mai utilizate gateway-uri de acces la internet pentru oameni și afaceri din întreaga lume. Aceasta’e practic fereastra către web-ul liber, dar este folosită acea fereastră pentru a privi în interior? Majoritatea oamenilor nu’nu-ți lua serios browserul în serios. S-ar putea să apeleze la antivirus pe PC-urile lor, dar dacă în schimb se concentrează pe dobândirea de securitate pentru browserele lor, virușii și programele malware nu ar putea infecta niciodată computerul.

Browser-urile moderne sunt mai sigure decât versiunile anterioare, dar nu le poți defini “Hardened” suficient pentru a putea elimina toate malware-urile online și amenințările cu virusul care le ies în cale.

În multe cazuri, de-a lungul anilor, majoritatea încălcărilor de securitate s-au produs prin browserele neprotejate. Și în timp ce chiar și cel mai sigur browser din lume nu poate împiedica un virus să-ți atace sistemul dacă ai dat doar clic pe un link rău intenționat (sabotaj conștient), un browser sigur poate devia hackerii, profesioniștii malware și chiar cei care continuă să exploateze zero. vulnerabilități de zi sau încercați să vă urmăriți IP-ul.

Cel mai bun browser VPN

Cel mai bun browser VPN 2018 - Testat și verificat

VPN-urile sunt vectorul principal de apărare împotriva oricărui tip de amenințare online. Indiferent dacă aveți un dispozitiv pe care trebuie să îl protejați sau o sesiune de navigare pe care trebuie să o ascundeți, VPN-urile sunt cele mai puternice și mai holistice instrumente de securitate disponibile.

Vă securizează datele prin criptarea de cea mai înaltă calitate, furnizează asistență de protocol sigură, oferă mai multe servere, garantează viteze stabile și, mai presus de toate, există pentru a se asigura că confidențialitatea utilizatorului nu este niciodată compromisă.

Dar, în ciuda oricărei alte VPN care pretind că oferă toate aceste funcții, puțini ies în evidență în ceea ce privește cât de robuste sunt aceste funcții care sunt în serviciul lor. Pentru browserul dvs. nu aveți nevoie decât de cel mai bun VPN care să vă asigure că nu există niciodată un interval de securitate care să vă compromită datele extrem de sensibile.

Iată lista noastră specială pentru cel mai bun VPN pentru navigatori 2018, care conține ghiduri exclusive pentru furnizori, funcțiile pe care le oferă, planuri de prețuri și multe altele.

Furnizor Preț ($) Caracteristici Evaluare Reducere Vizitați furnizorul

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 USD1,99Pe luna

  • 800+ Servers în 50+ Țări
  • Criptare AES-256-GCM
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • Conexiuni simultane nelimitate
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Site de încredere 83% Reducere Site
  Citiți recenzia

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2,91Pe luna

  • 2.000+ servere din 140+ țări
  • Criptare AES 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • 5 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Site de încredere de 73% Reducere site
  Citiți recenzia

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8,32Pe luna

  • 3.000 + Servers în 94 de țări
  • Criptare AES 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • 3 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Încredere de 35% reducere Vizitează site-ul
  Citiți recenzia

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 USD2,25Pe luna

  • 1000+ servere în 100 de locații
  • Criptare standard de 256 biți
  • Suportul pentru chat în direct este excelent
  • Furnizor de jurnale zero
  • 5 Disponibilitate multiple
  • Extensie Windows, Mac, Android, iOS și Chrome

  De încredere 77% reducere Viziteaza site-ul
  Citiți recenzia

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 USD2,75Pe luna

  • 3.700 de servere din 60 de țări
  • Criptare AES cu 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Stricte Fără politici de jurnal
  • 7 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% reducere Viziteaza site-ul
  Citiți recenzia

PureVPN - Oferă extensii compatibile cu cel mai înalt grad cu un cel mai bun VPN pentru browser

Dacă nu’Nu vreau să cheltuiți bani din banii câștigați din greu pentru achiziționarea unui VPN și căutați un furnizor accesibil care nu’Nu faci compromisuri cu caracteristici de orice fel, atunci VPN pur este cu siguranță alegerea perfectă pentru tine.

De ce cel mai sigur și privat browser este nevoie de timp?

Oferind extensii compatibile pentru browserele populare, cum ar fi Firefox și Chrome, PureVPN a făcut multe pentru a face securitatea accesibilă și mai ușor de configurat pe browsere.

Pe lângă faptul că este mai ieftin decât colegii săi și oferă o compatibilitate de vârf, PureVPN nu compromite niciodată calitatea și extinderea caracteristicilor sale. PureVPN vă poate permite să deblocați site-urile de streaming geo-restricționate, cum ar fi Netflix SUA, să accesați opțiuni de securitate mai avansate precum un switch switch și să împărțiți tunelul, să vă conectați simultan prin 6 dispozitive / browsere și multe altele.

În prezent, PureVPN nu face asta’nu oferiți un proces gratuit, așa că nu puteți testa serviciul înainte de a vă abona. Cu toate acestea, dacă plătiți pentru oricare dintre planurile sale, nu veți regreta vreodată mai târziu.

Pro-uri

 1. Compatibilitate perfectă ca VPN pentru browser
 2. Protecție DDoS
 3. Suport dedicat Streaming
 4. Servere P2P și Torrent
 5. 750 + servere în 141 de țări
 6. VPN Hotspot
 7. Fire fire Nat
 8. Suport pentru mai multe protocoluri, inclusiv OpenVPN și L2Tp
 9. Permite tunelul divizat

Contra

 1. Păstrează unele bușteni
 2. Proces gratuit nu este disponibil

Obțineți PureVPN

NordVPN va asigura securitatea browserului pe toate dispozitivele

Ca și în cazul aglomerării atâtor dispozitive care variază de la Mac la Androids, nu’nu știu cu adevărat unde puteți accesa cel mai mult browser-ul. Cu toate acestea, indiferent de dispozitivul pe care îl accesați în browserul dvs. prin Nord VPN, oferă extensii de browser foarte compatibile pentru dispozitive, pentru a oferi o securitate deosebită pe toate platformele..

NordVPN pentru browsere

Furnizorul oferă, de asemenea, mai multe caracteristici de securitate, inclusiv o conexiune VPN dublu și acces la opțiunea Onion peste VPN cu browserul. Dar un browser întărit nu este’în cazul în care funcțiile se vor opri. NordVPN are o infrastructură de server care include 3700+ IP-uri în peste 60 de țări, asigurându-se că există blocaje de lățime de bandă zero și un serviciu curat garantat pentru fiecare utilizator.

Planul lunar este un pic scump la NordVPN, costând 11,95 USD, dar dacă doriți cea mai bună valoare, vă puteți abona la cel mai bun plan pe trei ani al acestora, care vă va costa doar 125,64 USD facturați o dată.

Pro-uri

 1. Tor cu funcție VPN pentru VPN Browser
 2. Perioada de încercare gratuită
 3. Criptare dublă disponibilă
 4. 3359 servere din 60 de țări
 5. Mai multe metode de plată
 6. Protocoalele OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP și SSTP
 7. Funcție SmartPlay pentru site-uri de streaming

Contra

 1. Plan lunar scump (nu este bun pentru utilizatorii pe termen scurt)

Obțineți NordVPN

Accesul la internet privat asigură viteze mai rapide ca VPN pentru browsere

Cea mai mare problemă cu multe VPN-uri este că tind să accelereze prea mult viteza, dar Private Interent Access sau PIA, au câștigat’nu fac asta. PIA este unul dintre cele mai rapide VPN-uri disponibile pe piață și atunci când parcurge extensia Chrome ușoară, nu va oferi nicio problemă dacă folosiți browserul dvs. pentru a face flux continuu sau pentru a naviga net pe anonimat.

VPN de acces privat la Internet pentru navigatori

Pentru cea mai bună reiterare a revizuirii acestui serviciu, trebuie doar să vizitați oricare dintre Reddit’s subiecte legate de cel mai bun vpn reddit. PIA este o atragere de top pe firele Reddit și sute de utilizatori o recomandă activ ca VPN de top pentru browser sau orice alt dispozitiv. PIA este una dintre VPN-urile mai bune din punct de vedere al unui număr de servere, oferind în prezent aproximativ 3081+ servere în peste 28 de țări majore. Este posibil ca furnizorul să nu ofere nicio caracteristică nouă, precum Onion prin VPN, dar chiar și funcțiile de bază de aici funcționează excelent.

Pe planul prețurilor, cele mai bune planuri sunt planurile anuale și bianuale. Abonamentul timp de doi ani va costa doar 69,95 USD, în timp ce planul anual de abonament este facturat o dată la 39,95 USD, oferind o valoare excelentă pentru bani întotdeauna.

Pro-uri

 1. Zero Speed ​​Throttling ca VPN pentru Browser
 2. S-a acceptat OpenVPN, L2TP / IPsec
 3. Suport P2P disponibil
 4. Zero jurnalele
 5. 5 conexiuni simultane
 6. Lățime de bandă nelimitată

Contra

 1. Aplicațiile dedicate sunt un pic dificil de utilizat pentru începători

Obțineți acces la internet privat

ExpressVPN - VPN robust pentru browser

Serviciile mai scumpe sunt, în general, o dezactivare în orice categorie de produse, dar Express VPN își justifică prețul ridicat prin potrivirea acestuia cu caracteristici extrem de robuste. Acest VPN asigură viteze rapide de aprindere în browsere, în timp ce nu te lasă niciodată în jos în ceea ce privește securitatea. Protejat de criptarea AES 256 de grad militar, aveți opțiunea de a vă direcționa datele prin 148+ locații de server într-un 94 de țări.

VPN Express pentru browser

ExpressVPN garantează o libertate ridicată a utilizatorilor cu aplicații și extensii compatibile cu un dispozitiv de top care fac ca utilizarea VPN-ului său să ofere o adiere ușoară pentru utilizatorii de tot felul. Pentru streamers, acest VPN deblochează în mod spectaculos orice conținut geore-restricționat oriunde în lume și cuplă cu alte funcții premium, cum ar fi asistență în direct 24/7, ghiduri extinse și tuneluri împărțite și ai un câștigător..

Dar acest serviciu nu face asta’Nu vin ieftin, întrucât planul anual are un preț de 99,95 USD’este planul lor de cea mai bună valoare. Celălalt plan pentru șase luni poate fi abonat pentru 59,95 USD.

Pro-uri

 1. Lista puternică de caracteristici pentru o experiență perfectă ca VPN pentru browser
 2. Aplicații dedicate și extensii pentru browsere
 3. Criptare grea, militară
 4. Mai multe suporturi de protocol
 5. Politica Zero Logs

Contra

 1. Nu există servere P2P dedicate
 2. Scump în raport cu serviciile concurente

Obțineți ExpressVPN

TorGuard oferă anonimatul unilateral ca cel mai bun VPN pentru browser

Numit după unul dintre cele mai sigure browsere din lume, TorGuard ne-a impresionat și o mulțime de alți pasionați de VPN cu securitatea sa grăbită și caracteristicile de înaltă comoditate..

Torguard VPN pentru browser

Oferind acces la până la 3000+ servere din peste 50 de țări, TorGuard este o alegere excelentă ca un VPN în streaming pentru browsere. Împreună cu asistența integrală prin intermediul aplicațiilor dedicate de pe toată platforma, acest furnizor VPN are și o funcție VPN Stealth pentru cei care caută un plus de securitate online. Nu sunt cunoscute scurgeri IPv6 sau defecțiuni DNS cu Torguard, iar viteza a rămas fenomenală în timpul procesului nostru.

Planurile sale de stabilire a prețurilor sunt un pic complicate, cu toate că, cu fiecare plan, veți primi unele servicii la bord, cu o mulțime de caracteristici exclusive. Cel mai bun plan al acestora rămâne oferta anuală de abonamente care costă 59,99 USD. Puteți merge, de asemenea, cu planul lor trimestrial, care este surprinzător de accesibil la doar 19,99 dolari facturați o dată.

Pro-uri

 1. Modelul Tor oferă o mai mare securitate ca VPN pentru browser
 2. Niveluri puternice de criptare
 3. Funcția de protecție VPN Stealth
 4. 3000+ servere VPN în 50 de țări
 5. Adresa IP dedicată

Contra

 1. Planurile sunt foarte scumpe
 2. Pachetele de caracteristici pot fi confuze

Obțineți VPN TorGuard

Cel mai bun browser VPN gratuit 2018

Cea mai mare parte a serviciilor gratuite VPN de acolo își dezamăgește mult utilizatorii și există o problemă de încredere atunci când se înscriu pentru oricine. Cu toate acestea, există încă unele nume care și-au păstrat propriul și care servesc acum ca un epitom al confidențialității și protejând integritatea utilizatorului la maxim.

Acești furnizori au apărut întotdeauna pe lista noastră, deoarece sunt atât de puțini. În această listă a celor mai bune VPN gratuite pentru navigatori 2018, am avut mare grijă să oferim doar acele nume utilizatorilor noștri apreciați, care nu ne vor lăsa niciodată sau singuri să ajungem la niște trucuri ieftine comune altor servicii VPN gratuite care nu sunt atât de bune..

Iată lista:

TunnelBear - Cel mai bun VPN rotund pentru navigatori

Dacă există un serviciu gratuit pentru VPN-ul Browser-ului gratuit care se potrivește furnizorilor plătiți în ceea ce privește furnizarea de securitate online de primă calitate a denizenilor de internet, atunci Tunnelbear este. Un VPN cu urși de desene animate care inundă toate interfețele sale de utilizator, Tunnelbear oferă servere rezistente răspândite în 20 de țări. Acest VPN gratuit ia tortul pentru păstrarea zero jurnalelor și pentru a nu vă încurca niciodată cu datele dvs., spre deosebire de alte servicii VPN gratuite de pe piață.

Cel mai bun browser VPN gratuit 2018

Singura oprire cu Tunnelbear este limita de date. La 500 MB pe lună, se termină atât de repede încât nu vă puteți bucura mai mult de câteva sesiuni de navigare. Dar așteaptă, noi, la BestVPN.co, am găsit un hack care să îți ofere mai mult din acest serviciu.

Tweet despre Tunnelbear și veți obține încă 1 GB de date pe lună. Asta face prea greu să reziste. Tunnelbear oferă, de asemenea, aplicații și extensii excelente pentru a face ca toate browserele să funcționeze anonim.

Pro-uri

 1. Top serviciu VPN gratuit pentru navigatori
 2. Sunt posibile 5 conexiuni simultane ale dispozitivului
 3. Criptare puternică
 4. Interfață de utilizator fără probleme și bine rotunjită

Contra

 1. Limita datelor este de 500 MB / lună
 2. doesn’nu susțineți peer to peer sau P2P.

Blockless - Ușor de utilizat pentru începători ca VPN pentru browser

Multe aplicații și software sunt atât de complicate încât începătorii și începătorii se opresc foarte ușor de la ele. Cu toate acestea, Blockless este un serviciu gratuit VPN al browserului care permite tuturor tipurilor de utilizatori să se conecteze cu ușurință online printr-o conexiune web sigură.

VPN fără blocare pentru browser

Tot ce trebuie să faci pentru a accesa acest VPN este să te înscrii cu Blockless. Deși nu face asta’nu oferiți utilizatorilor șansa de a alege serverul la alegere, deoarece acest lucru se întâmplă automat, nu au existat întârzieri de viteză când am testat acest serviciu. Vitezele de descărcare și încărcare au scăzut puțin, dar au fost bune atunci când luați în considerare că acesta este un serviciu gratuit.

Este folosit de peste o jumătate de milion de oameni, ceea ce vorbește despre capacitățile și serviciile sale ca cel mai bun VPN gratuit pentru browser.

Pro-uri

 1. Extrem de ușor de implementat și de utilizat ca VPN gratuit pentru navigatori
 2. Aplicații dedicate disponibile
 3. Viteze mai rapide în comparație cu alte VPN-uri gratuite

Contra

 1. O gamă limitată de caracteristici

Windscribe - Limita cea mai bună a datelor ca VPN pentru browser

Acest VPN este redus, unul dintre cele mai generoase servicii de pe piața VPN gratuit. Windscribe oferă utilizatorului său șansa de a folosi 10 GB de date pe lună. Limita de date disponibilă aici este de cel puțin 5 ori mai mare decât obțineți la alte VPN-uri, dar generozitatea nu’nu se termină acolo.

VPN Windscribe pentru Browser

Cu Windscribe, nu există nicio limită la numărul de dispozitive la care vă puteți conecta. Pe lângă toate acestea, aplicațiile compatibile vin cu o caracteristică numită Cruise Control care vă permite să fiți conectat automat la cel mai rapid server disponibil în acest moment..

Dar, dacă nu’La fel ca serverul la care v-ați conectat, aveți opțiunea de a alege între alte servere VPN. Windscribe oferă o extensie pentru Chrome și un supliment pentru Firefox, pentru a oferi o acoperire holistică de securitate pentru experiența dvs. de navigare. Windscribe este, de asemenea, popular ca unul dintre cele mai bune VPN pentru torrente și asta chiar și gratuit până la o anumită limită.

Pro-uri

 1. Limită ridicată de date care permite performanțe cât mai bune ca VPN pentru browser
 2. Conexiuni nelimitate la dispozitiv
 3. Dispune de blocare a anunțurilor și firewall
 4. Suporta P2P / Torrenting

Contra

 1. Protocolul VPN deschis nu este disponibil
 2. Defalcări comune

Zenmate - un furnizor de VPN de încredere pentru navigatori

Cu ani de experiență pe piață și, probabil, cel mai recunoscut nume din domeniul Free VPN, Zenmate este un serviciu gratuit de VPN al browserului care rareori dezamăgește.

Zenmate VPN pentru browser

Oferirea unei alocații de date nelimitate, utilizarea Zenmate a fost alegerea preferată a milioane de oameni din întreaga lume pentru deblocarea conținutului geore-restricționat și ocolirea firewall-urilor autoritare.

Vitezele pot fi medii uneori, dar oferă 4 servere care vă oferă șansa de a găsi și conecta la cel care se potrivește facturii în cel mai bun mod. Standardele de criptare sunt puternice și nu au existat până acum scurgeri de date de la acest furnizor. Categoric merită încercat! (Consultați recenzia Zenmate pentru informații mai detaliate)

ZoogVPN menține confidențialitate ridicată ca VPN pentru browser

Păstrarea jurnalelor și apoi transformarea datelor într-o marfă vândută este o întâmplare mult prea comună în VPN-urile gratuite. Însă ZoogVPN poate fi de încredere pentru faptul că acesta nu este modelul său de afaceri în serviciul său VPN gratuit.

Zoom VPN pentru browser

Acest furnizor are funcții limitate ca un VPN gratuit pentru browser, dar oferă securitate de înaltă calitate pentru browsere de tot felul. Niciun jurnal nu este păstrat la acest serviciu, ceea ce îl face un domeniu de încredere cu care aveți încredere cu nevoile dvs. de confidențialitate online.

În serviciul său gratuit, acesta oferă în prezent limită de lățime de bandă de 2 GB, împreună cu acces la 3 servere VPN, criptare 128 biți și suport P2P limitat. Deci, dacă doriți doar un VPN care vă asigură prezența online, fără a fi prea suprasolicitat cu funcțiile sale, atunci ZoogVPN este locul unde veți găsi potrivirea potrivită.

Pro-uri

 1. Politica strictă de date ca VPN pentru browser
 2. Capacitate de 2 GB
 3. Oferă criptare relativ puternică
 4. Servere rapide

Contra

 1. Facilitare lentă a clienților
 2. Este disponibilă o conexiune la un singur dispozitiv

Cel mai bun browser VPN pentru Android

Smartphone-ul Android este extrem de susceptibil la atacuri malware și încercări de sifonare a datelor, deoarece acestea sunt o țintă încântătoare pentru hackeri din cauza unui număr mare de oameni care utilizează sistemul de operare. Pentru a securiza datele extrem de sensibile de pe smartphone-ul dvs., aveți nevoie de un VPN sigur pentru browserul dvs. Chrome pe Android. Mai jos am oferit două servicii VPN rock-solid, care vă vor garanta cea mai bună protecție și vă vor asigura toate sesiunile de navigare pe Android până la capăt:

IvacyVPN - oferă funcția Tunneling Split ca browser VPN pentru Android

Pe browserele Android, aveți nevoie de VPN-uri care să acorde prioritate vitezei și performanței față de orice altceva. Și asta’este exact unde este Ivacy VPN’Caracteristica exclusivă Split Tunneling este la îndemână. Există zeci de aplicații conectate la internet pe Android și funcția Split Tunneling vă permite să direcționați doar câteva aplicații selectate, cum ar fi browserul dvs., prin conexiunea securizată.

Ivacy VPN pentru browser

Ivacy VPN oferă mai mult de 100 de locații Server la nivel mondial, multiple suporturi de protocol, inclusiv OpenVPN, criptare de grad militar, cinci autentificări simultane și o extensie excelentă Chrome.

Puteți să-l aveți acum pentru o perioadă minunată de 5 ani plătind doar 60 de dolari o dată. Oferte don’Nu vin mai bine decât cele oferite de acest VPN. Trebuie să aveți pentru navigatori Android.

Pro-uri

 1. Permite Split Tunneling să asigure viteze mai rapide ca un VPN al browserului pentru Android
 2. 450+ servere în 100 de locații diferite
 3. 5 conectări simultane
 4. Zgomot de lățime de bandă zero
 5. Suport pentru protocolul mutliple
 6. Deblochează conținutul geo-restricționat, cum ar fi Netflix

Contra

 1. Fără probă gratuită
 2. Nu sunt disponibile rambursări Bitcoin sau Crypto

Ia Ivacy

IBVPN - blochează conținutul rău intenționat ca browser VPN pentru Android

Cu mai multe suplimente și extensii pentru toate browserele majore, IBN sau Navigare Invisibilă VPN este o alegere de top de Best VPN pentru un browser VPN pentru Android. Aceasta’aplicațiile și extensiile simple, ușor de utilizat pentru clienți, au făcut din acesta un serviciu extrem de popular pentru începători și începători.

IBVPN pentru browsere

Dar asta nu face asta’Nu înseamnă că acest Furnizor este un novice în sine în ceea ce privește caracteristicile sau securitatea. Oferă criptarea AES-256 de grad militar, suport de protocol multiple inclusiv OpenVPN & L2TP, 200 de servere în 63 de locații, Tor peste VPN, Double VPN și un comutator de ucidere pentru a oferi o rețea holistică de securitate pentru utilizatorii Android. Cel mai bun pachet cu toate caracteristicile este planul lor anual de VPN Ultimate, care este facturat la doar 58,06 USD.

Pro-uri

 1. Oferă 200 de servere pentru deblocarea maximă a site-urilor web geore-restricționate ca browser VPN pentru Android
 2. Tor Over VPN
 3. Funcție dublă VPN
 4. Funcție de reconectare automată pentru a proteja utilizatorii în cazul defecțiunilor serviciului
 5. Contra:

Contra

 1. Uneori poate fi destul de lent
 2. Nu este potrivit pentru Torrenting

Obțineți IBVPN

Cele mai bune Prezentare generală a dispozitivelor de navigare VPN

Navigatoarele sunt utilizate pentru a accesa internetul, dar modul în care funcționează, funcționează și reacționează la diferite sisteme de operare variază foarte mult. Iată un rezumat cu cel mai bun VPN pentru browser pe diferite dispozitive:

Cel mai bun browser VPN pentru computer

PC-urile continuă să acționeze ca fiind unul dintre cele mai populare dispozitive utilizate pentru a accesa internetul. Aceasta se reduce la fantasticul compatibilitate pe care PC-urile le oferă browserelor precum Chrome și Firefox, permițând utilizatorului să obțină satisfacție și accesibilitate optime a funcțiilor.

VPN-urile pot fi instalate cu ușurință pe PC-uri așa cum am arătat în detaliu în piesa noastră pentru cel mai bun VPN pentru PC. Aproape fiecare VPN oferă aplicații și extensii de browser compatibile pentru utilizare cu PC. Iată Top 3 Cele mai bune VPN pentru Browser pentru PC:

 1. ExpressVPN - Instalare și configurare ușoară ca browser VPN pe toate calculatoarele.
 2. PureVPN - Planuri de prețuri extrem de accesibile pentru VPN-ul browserului pe computere.
 3. Acces la internet privat - Cel mai popular serviciu ca un VPN Browser pe PC-uri.

Cel mai bun browser VPN pentru iPhone

Introducerea care a impulsionat viitoarea proliferare de smartphone-uri în întreaga lume, iPhone rămâne unul dintre cele mai iconice mărci ale vremurilor noastre. Cu toate acestea, contrar credinței populare, iPhone-urile se pot infecta cu malware și viruși la fel de ușor cum se întâmplă pe alte dispozitive.

Este imperativ să asociați un VPN cu browserul dvs. pe iPhone pentru a vă asigura o experiență de navigare sigură, sigură și optimizată. Iată primele noastre 3 opțiuni pentru VPN-uri excelente compatibile pe browserele iPhone:

 1. NordVPN - Aplicația compatibilă cu iOS disponibilă pentru browserul VPN pe iPhone.
 2. TorGuard - Crește securitatea iPhone mai robustă ca browser VPN pentru iOS.
 3. PureVPN - Suport în streaming cu viteze rapide ca browser VPN pe iPhone.

Cel mai bun VPN pentru Tor Browser

Tor Browser a fost introdus pentru a crește securitatea pe care un browser i-ar putea permite unui utilizator. Folosind conceptul de rutare ceapă pentru a proteja datele utilizatorului și a ascunde IP-urile lor, Tor Browser este o alegere extrem de preferată pentru mulți utilizatori cu tehnologie cu nevoi sensibile de protecție a datelor.

Nu toate VPN-urile pot oferi ultra-compatibilitate pentru a fi utilizate cu un browser Tor. Cel mai bun VPN pentru Tor Browser oferă funcții dedicate, cum ar fi Onion over Tor și Split Tunneling, pentru a asigura performanțe ridicate și întârzieri zero. Iată principalele noastre 3 opțiuni VPN pentru browserul Tor.

 1. NordVPN - Partea de sus a liniei Funcție Ceapa peste VPN ca VPN pentru Tor Browser.
 2. ExpressVPN - O gamă incredibilă de servere disponibile ca VPN pentru Tor Browser.
 3. TorGuard - VPN inerent compatibil cu Tor Browser.

Cel mai bun VPN pentru browserul Chrome

Chrome este poate, cel mai popular browser din lume, ceea ce îl face o țintă extrem de atractivă pentru tentative de sabotaj și hacking. Utilizatorii care au implementat browserul Chrome trebuie să fie foarte atenți și să se asigure că securitatea este în permanența lor.

Cele mai bune VPN pentru Chrome Browser sunt cele care sunt ușoare, oferă extensii compatibile, optimizează experiența dvs., don’nu aveți viteză de accelerație și nu faceți niciodată compromisuri pentru securitatea dvs. Aici’este o clasare a celor mai bune 3 alegeri VPN ale noastre, care le pot oferi tot mai mult pentru utilizatorii browserului Chrome:

 1. ExpressVPN - Extensii dedicate disponibile ca VPN pentru browserul Chrome.
 2. PrivateInternetAccess - asigură viteze mai rapide ca VPN pentru browserul Chrome.
 3. NordVPN - VPN dublu pentru o caracteristică suplimentară de securitate disponibilă pentru VPN Browser Chrome.

Cel mai bun VPN pentru UC Browser

Browserul UC este un plus excelent în repertoriul browserului. Este rapid, nippy și în mare parte ușor de utilizat. Cu toate acestea, chiar și browser-ul UC, care își trage originea înapoi la dezvoltatorii chinezi, poate fi o problemă majoră de securitate, dacă nu este utilizat cu un VPN.

Mai jos, vă prezentăm lista celor mai bune VPN-uri pentru browser-ul UC:

 1. PrivateVPN - Asistență pentru protocol și securitate All Round ca VPN pentru UC Browser.
 2. ExpressVPN - VPN gratuit și compatibil pentru browser-ul UC.
 3. TorGuardVPN - Îți protejează anonimatul online pe browserul UC.

Alternative de browser

În afară de browserele mai populare care sunt utilizate în mod obișnuit precum Chrome și Firefox, există mai multe browsere alternative disponibile pentru cei care caută o securitate suplimentară.

În principal, aceste browsere oferă o securitate internă puternică din cadrul platformelor lor, eliminând considerabil riscurile prezentate în timp ce traversează domeniul online.

Printre ele, vă recomandăm să utilizați Tor Browser, care criptează datele dvs. și vă permite să vă ascundeți IP-ul. Se bazează pe conceptul de rutare de ceapă, în care diferite fluxuri de date criptate dispersează datele dvs. ceea ce face dificil pentru amatorii să pună mâna pe el.

Alte alternative de browser preferate pot fi cele care se bazează pe modelul tehnologic Chromium precum Dragonul Comodo și SRWare Iron. Această bază le permite să fie mai sigure, rămânând ușor de utilizat.

Browserul epic este o altă opțiune viabilă pentru cei care doresc un browser cu VPN care nu funcționează’nu păstrați jurnalele de activitate, așa cum se întâmplă în browserul Chrome convențional. Dar pentru a accesa această caracteristică, va trebui să activați Modul de navigare privată și există, de asemenea, opțiunea de a rota conexiunea la internet printr-un proxy.

Cel mai bun VPN pentru întrebările frecvente ale browserului

Ce este un browser VPN?

Navigatoarele pot fi nesigure în ceea ce privește protejarea securității dvs. online în această epocă a atacurilor malware și a încercărilor de hacking din ce în ce mai consistente și mai grele, punând datele sensibile la un risc serios. O VPN de top vă poate permite să utilizați browserul mai în siguranță și să fiți siguri că activitatea dvs. de internet este ascunsă, protejată și în siguranță de ochii induriști.

Un browser cu VPN, pur și simplu pus, este un browser care este utilizat cu o VPN bună pentru a minimiza riscurile pentru date și pentru a extinde securitatea maximă pentru a acoperi vulnerabilitățile sistemului în sine.

Cum funcționează VPN-ul browserului?

Funcționează prin criptarea datelor dvs. și apoi trimiterea lor printr-un tunel securizat conform protocolului ales. Puteți obține un VPN Browser adăugând fie o extensie la browserul propriu, fie instalând clientul aplicației VPN pe dispozitivul dvs..

Cum îmi schimb VPN-ul pe Chrome?

Dacă vreți vreodată să schimbați browserul cu VPN pe Chrome, trebuie mai întâi să dezinstalați extensia VPN a browserului. Aici’s-a terminat:

 1. Mergi la Setari > Mai multe unelte > Extensii > Elimina

Acum instalați orice alt Best VPN la alegere ca aplicație client de dispozitiv sau extensie browser pentru maxim anonimitate și securitate online.

Concluzie

În ultimele timpuri, s-a înregistrat o creștere a cazurilor care relevă importanța importanței în protejarea datelor dumneavoastră. Scandalul Cambridge Analytica din SUA a fost menit să servească drept apel de trezire pentru denizeni de internet din întreaga lume.

Fie că sunt browsere, computere sau smartphone-uri, hackerii încearcă întotdeauna să intre în sistemul dvs. prin orice fereastră de oportunitate disponibilă. Și cât putem’Pentru a controla întotdeauna caracteristicile de securitate inerente ale acestor platforme, ne putem proteja în continuare folosind o VPN și urmând practici de navigare sigure, cum ar fi recunoașterea și starea departe de link-urile dăunătoare.

La BestVPN.co, ne străduim întotdeauna să construim un internet sigur pentru toată lumea. Nu ne interesează doar securitatea internetului, ci avem o viziune către protejarea utilizatorului’datele personale. Dacă aveți recomandări, sugestii pentru îmbunătățiri sau chiar critici valoroase pentru a ne împărtăși cu noi, nu ezitați să faceți acest lucru în comentariile de mai jos.

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me