10 Cel mai bun VPN pentru Tor – Închideți Anonimitatea completă online folosind VPN-ul Onion

Când vine vorba de valorificarea anonimatului online și evitarea supravegherii guvernamentale, utilizatorii au opțiunea de a utiliza: Tor sau VPN-uri. Browserul Tor oferă funcții excelente de securitate și confidențialitate, ceea ce face imposibilă identificarea identității. Cu toate acestea, este lipsit de a oferi viteze bune pentru streaming și alte activități. VPN-urile, pe de altă parte, echilibrează lucrurile între SPEED și PRIVACY, dar principalul punct de vânzare al ambelor: ele pot funcționa împreună. Citiți acest ghid pentru cel mai bun VPN pentru Tor pentru a descoperi serviciul potrivit pentru nevoile dvs. de streaming și confidențialitate de către BestVPN!

Ce este Tor?

Scurt pentru “Routerul cu ceapă” (descrisă și în logo-ul browserului), Tor a fost dezvoltat inițial pentru Marina SUA în 20 septembrie 2002. Acesta conținea o rețea globală de servere care permitea oamenilor să navigheze pe internet în siguranță și anonim. Acum, produsul s-a îndreptat către diviziunea non-profit, răspândind importanța dezvoltării și cercetării instrumentelor de confidențialitate online.

Ce este Tor

În același timp, oferă o protecție maximă utilizatorului’confidențialitatea mutând traficul pe diferite servere Tor din întreaga lume, în timp ce îl criptați pentru a vă asigura că nimic nu poate fi urmărit înapoi la TINE. Cu toate acestea, serviciul nu împiedică site-urile web “cunoaștere” pe care îl folosești “pisc”. Deși nimeni nu poate vedea traficul din noduri aleatorii, unele site-uri web pot restricționa accesul la utilizatorii Tor.

Cum funcționează Tor?

Tor are o rețea descentralizată, care oferă mai multe niveluri de protecție pentru datele utilizatorilor. Acesta direcționează traficul de internet printr-o suprapunere de servere din întreaga lume care constă din mai mult de șapte mii de relee. Aceasta permite ascunderea corectă a utilizatorilor’ locație, împiedicând pe cineva să vă monitorizeze activitatea, fie că este vorba de formulare de comunicare, social media, site-uri web de servicii sau mesaje instantanee. Toate informațiile care trec prin rețeaua Tor sunt criptate, stimulându-vă anonimatul online.

Cum funcționează Tor

Cel mai bun VPN pentru Tor din 2018

Criteriile pentru găsirea celui mai bun VPN pentru Tor sunt diferite de alte aspecte precum confidențialitatea / streamingul. Trebuie să găsiți un furnizor familiarizat cu diferitele configurații VPN și Tor. Una care oferă tehnologii / caracteristici avansate disponibile pentru a forma o conexiune puternică a celor două, oferind în același timp un serviciu puternic în general, care nu compromite viteze, suport, fiabilitate sau server’disponibilitatea. Dacă căutați același lucru, mai jos este o listă cu cele mai bune VPN-uri pentru Tor.

Furnizor Preț ($) Caracteristici Evaluare Reducere Vizitați furnizorul

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 USD1,99Pe luna

  • 800+ Servers în 50+ Țări
  • Criptare AES-256-GCM
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • Conexiuni simultane nelimitate
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Site de încredere 83% Reducere Site
  Citiți recenzia

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2,91Pe luna

  • 2.000+ servere din 140+ țări
  • Criptare AES 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • 5 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Site de încredere de 73% Reducere site
  Citiți recenzia

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8,32Pe luna

  • 3.000 + Servers în 94 de țări
  • Criptare AES 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • 3 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Încredere cu 35% reducere site-ul Vizită
  Citiți recenzia

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 USD2,25Pe luna

  • 1000+ servere în 100 de locații
  • Criptare standard de 256 biți
  • Suportul pentru chat în direct este excelent
  • Furnizor de jurnale zero
  • 5 Disponibilitate multiple
  • Extensie Windows, Mac, Android, iOS și Chrome

  De încredere 77% reducere Viziteaza site-ul
  Citiți recenzia

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 USD2,75Pe luna

  • 3.700 de servere din 60 de țări
  • Criptare AES cu 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Stricte Fără politici de jurnal
  • 7 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% reducere Viziteaza site-ul
  Citiți recenzia

AirVPN

Cu sediul în Italia, AirVPN este unul dintre foarte puțini furnizori care oferă suport pentru “VPN prin Tor” configurare. Se mândrește cu cele mai bune tehnologii anticenzură, permițând chiar utilizatorilor să activeze tunelurile SSL și SSH pentru o securitate maximă împotriva supravegherii guvernamentale. Alte caracteristici includ 3 conexiuni simultane, redirecționare dinamică a porturilor, încercare gratuită de 3 zile, comutator de ucidere și protecție DNS Leak.

Cel mai bun VPN pentru Tor

Pro-uri

 1. Suporta VPN prin Tor Config.
 2. Disponibilă tunel SSL și SSH.
 3. Transmiterea porturilor dinamice.
 4. Multi-Logins pe 3 dispozitive.
 5. Acceptă plăți Bitcoin.

Contra

 1. Locații limitate pe server în toată lumea.

Obțineți AirVPN

PrivateVPN

La fel ca AirVPN, serviciul PrivateVPN oferă VPN peste Tor, ceea ce îți oferă cel mai bun anonimat online, în special în țările cu legi dure pe internet. Furnizorul suedez are o listă uriașă de servere din 52 de țări din lume. Există chiar și un sistem de firewall încorporat, care oferă în plus securitate cu comutatorul de omorâre, protecția împotriva scurgerilor IPv6 / IPv4 și proxy-urile SOCKS5 (clasat drept cel mai bun vpn pentru torrenting). Explorați recenzia noastră privată PrivateVPN pentru mai multe informații.

PrivateVPN pentru Tor

Pro-uri

 1. Oferă VPN peste configurația Tor.
 2. Funcție de expediere a porturilor disponibile.
 3. Proxy-uri HTTPS și SOCKS5.
 4. Protecție completă la scurgeri DNS.
 5. Compatibilitate multiplă platformă.

Contra

 1. Distribuție slabă a serverului.

Obțineți PrivateVPN

Torguard:

Unul dintre cei mai fiabili furnizori de VPN, Torguard este o opțiune extrem de viabilă dacă doriți să folosiți Tor cu VPN. Acesta oferă criptare AES-256, sporind astfel și mai mult experiența Tor sigur. Serviciul oferă aplicații dedicate pentru sistemul de operare, permițând o compatibilitate crescută pe toate platformele. Rutarea cepei folosită de Tor găsește cea mai bună potrivire la furnizorul său de nume, adică Torguard. A trebuie să aveți VPN dacă sunteți în căutarea unei acoperiri VPN fluide, transparente și rapide pentru Tor.

10 Cel mai bun VPN pentru Tor - Închideți Anonimitatea completă online folosind VPN-ul Onion

Pro-uri

 1. Sprijin indigen pentru Tor
 2. 3000+ servere în toată lumea.
 3. Funcția VPN Stealth.
 4. IP-uri rezidențiale disponibile.
 5. Furnizor de jurnale zero.

Contra

 1. Planurile de prețuri sunt extrem de ambițioase și confuze.
 2. doesn’nu oferim încă un proces gratuit

Obțineți VPN TorGuard

TorVPN

TorVPN este un furnizor din Marea Britanie care operează în afara Ungariei. Prin urmare, este posibil să nu fie cea mai sigură alegere pentru mulți, deoarece acestea trebuie să păstreze jurnalele de conexiune extinse. Cu toate acestea, VPN nu a fost niciodată prins dezvăluind informații personale nimănui. Oferă criptare excelentă și “Treceți prin VPN” cu un nod hibrid care permite accesul la site-urile .onion folosind propriul server DNS.

TorVPN

Pro-uri

 1. Treceți prin configurare VPN.
 2. A “Hibrid” Modul Tor.
 3. Criptare puternică.
 4. Transmiterea porturilor dinamice.
 5. Cele mai ieftine planuri de abonament vpn.

Contra

 1. Cu sediul în Marea Britanie (legal).

Obțineți TorVPN

Acces la internet privat (PIA)

Cu sediul în SUA, PIA este un alt VPN de încredere pentru Tor. Da, este localizat într-o țară din Alianța Five Eyes, dar furnizorul nu se sacrifică pentru confidențialitatea utilizatorului. De fapt, este un furnizor certificat de jurnal, care a fost chiar dovedit în instanță. Caracteristicile pe care le primiți la înregistrare includ redirecționarea portului, protecția împotriva scurgerii DNS, comutatorul de ucidere VPN și 5 conexiuni simultane. Don’nu uitați să citiți revizuirea noastră completă de acces la internet privat.

Acces privat la internet pentru Tor

Pro-uri

 1. Treceți prin configurare VPN.
 2. Acceptă plăți Bitcoin.
 3. Criptare OpenVPN excelentă.
 4. Protecție împotriva scurgerii DNS și comutator de ucidere.
 5. Planuri de prețuri prietenoase cu buzunarul.

Contra

 1. Fără testare gratuită sau rambursare.

Obțineți acces la internet privat

NordVPN

Fondată în 2012 și cu sediul în Panama, NordVPN este creația Tefinkom & Co, S.A. Este unul dintre cei mai siguri furnizori de pe piață. Utilizatorii au acces la 5080 servere din 62 de țări și la numeroase alte funcții. Acestea includ DoubleVPN, proxy SOCKS5, protecție împotriva scurgerii DNS, comutator automat împotriva uciderii și multe altele. Pentru un plus de securitate, NordVPN acceptă chiar și Onion prin VPN, ceea ce vă oferă un nivel suplimentar de protecție prin ascunderea adresei IP de la nodul de ieșire al Tor!

NordVPN pentru Tor

Pro-uri

 1. Oferă Tor prin configurare VPN
 2. Protocolul CyberSec și DoubleVPN
 3. SmartPlay pentru deblocarea vocale
 4. 5080 de servere în 62 de țări
 5. Adrese IP dedicate disponibile

Contra

 1. Proces de rambursare de 30 de zile

Ceapa NordVPN peste VPN

Când utilizați NordVPN’s Ceapa peste funcția VPN, rutele dvs. de trafic de internet prin serverul lor VPN dedicat mai întâi, apoi trimise la rețeaua Tor. După ce ajungeți la destinația finală pe internet prin releele de ieșire Tor, rămâneți complet anonimi online.

Acest lucru se datorează faptului că utilizarea Tor peste VPN anonimizează și nodurile de ieșire. Utilizarea funcției nu necesită nicio știință a rachetelor. Pur și simplu lansați aplicația NordVPN și faceți clic pe butonul “Servere” tab. Aici selectați “Ceapa peste VPN” pentru a activa protocolul.

Ceapa NordVPN peste VPN

Aveți chiar și servere specifice de protecție împotriva atacurilor DDoS (cruciale pentru jucători). DoubleVPN care îți orientează traficul prin două servere diferite pentru anonimat maxim. Servere IP dedicate pentru deblocarea VoD-urilor precum Netflix și serverele P2P utilizate pentru activități de torrenting gratuite.

NordVPN Tor

După ce selectați “Ceapa peste VPN” opțiune din categoria servere, veți avea acces la un nou meniu. Aceasta include servere de specialitate recomandate pentru dvs., pe baza “cel mai puțin încărcat” și “Cel mai apropiat de tine” pentru maximă protecție online.

Faceți clic pe orice server pe care îl considerați perfect pentru activitățile dvs. anonime și apoi folosiți Tor cu o ușurință minunată. Deoarece NordVPNs Tor peste VPN anonimizează adresa IP din nodul de ieșire, vă puteți simți ușurat că ISP-urile dvs. nu au idee despre conectarea la rețeaua Tor.

NordVPN Tor

Este Tor Legal?

Dacă lăsăm deoparte știrile discredibile și scandaloase referitoare la Tor, nu este nimic în neregulă cu browserul. Oricine poate folosi Tor pentru a explora internetul. Este complet legal, dar mulți asociază anonimatul primit prin Tor pentru a face ceva ilegal. De exemplu, mulți leagă browserul la activități nefaste, precum accesarea Dark Net, o locație centrală pentru activități criminale și ilicite. Deși poate fi adevărat într-o oarecare măsură, Tor este încă o modalitate sigură de a proteja confidențialitatea online a omului de rând. Sunteți sigur, descărcându-l nu vă va pune în dificultăți legale!

Este Tor Legal

De ce Tor este ultimul, dar nu cel mai puțin din clasamentul browserului?

Așa cum am menționat anterior, browserul Tor și-a dezvoltat o reputație de a fi asociat în mod regulat cu rețeaua întunecată și cu lumea sa interzisă. Ulterior, pentru mulți, este pur și simplu o opțiune fără întoarcere, întrucât nimeni nu vrea să se lege de ceva care pare umbrit. În realitate, deși Tor este un browser foarte ușor de utilizat, intuitiv și axat pe confidențialitate, care se poate dovedi incredibil de util pentru a vă îmbrăca identitatea, mai ales în țările cu legi interne dure și pe cele care încurajează supravegherea guvernului asupra cetățenilor..

Tor vs VPN

Tor este browserul final pentru cei care doresc să beneficieze de cel mai mare nivel de anonimat online. Este conceput pentru a cripta și proteja toate datele trimise / primite, tot traficul fiind dirijat prin mii de note din întreaga lume. Are propria sa listă de argumente pro / contra, care includ:

Pro Pros

 • Browser gratuit – Compatibilitate cu mai multe platforme. Disponibil pe Windows, Mac și GNU / Linux.
 • Retea globala – Este imposibil de urmărit unul’identitatea sau efectuarea unei încercări de hacking.
 • Anonimatul complet – Nimeni nu vă poate vedea IP-ul intern sau vă poate urmări către IP-uri externe vizitate.

Cons contra Tor

 • Viteze lente – Datele trec prin mii de noduri din întreaga lume, împiedicând performanța.
 • P2P / Partajarea fișierelor nu este potrivită – Vitezele lente fac ca descărcarea torentelor să fie incredibil de dureroasă.
 • Dezvăluie utilizarea “pisc” – Browserul nu ascunde utilizarea torului în ochii site-urilor web.

VPN-urile sunt destul de similare cu rețeaua Tor, dar adoptă un protocol diferit pentru criptarea traficului de internet. Informațiile dvs. trec printr-un server securizat care se mândrește cu cifre puternice pentru anonimat, ceea ce vă permite să vă ascundeți identitatea și activitatea de ISP-uri și agenții guvernamentale..

Pro VPN

 • Viteze mai rapide – În comparație cu Tor, VPN-urile oferă viteze rapide și performanțe generale.
 • Locație Spoofing – Disponibilitatea diferitelor servere din întreaga lume permite identificarea identității.
 • Ideal P2P / Sharing File – VPN-urile oferă servere acceptate de P2P cu Split Tunneling și proxy SOCKS5.
 • Deblocarea site-urilor web – Criptarea și schimbarea locației permit deblocarea site-urilor cu restricții geo-restricționate.

Cons VPN

 • Serviciile premium sunt scumpe – Majoritatea VPN-urilor nu sunt gratuite și se mândresc cu prețuri lunare scumpe.
 • Registrarea datelor – Legea din multe țări îndeamnă furnizorii să țină evidența activității utilizatorilor.

cel mai bun tor vpn

De ce să folosim Tor și VPN împreună?

După cum puteți vedea, Tor și VPN-urile au propria lor listă de avantaje și dezavantaje. Dar dacă le-am putea combina pe cele două pentru a crea ceva mai puternic? Da, este foarte posibil. În ciuda faptului că sunt diferite în multe feluri, atât Tor, cât și VPN folosesc conexiuni proxy criptate pentru a ascunde identitățile utilizatorului. De obicei, există două configurații pentru a o utiliza:

Treceți prin VPN

Această configurație implică conectarea mai întâi la serverul VPN și apoi la Rețeaua Tor, înainte de a explora internetul, ceea ce înseamnă că IP-ul dvs. este cel al nodului de ieșire Tor. Acest lucru împiedică ISP-urile să știe că utilizați Tor cu nodul de intrare și nu puteți vedea IP-ul dvs. adevărat, care poate parcurge un drum lung dacă utilizați un VPN fără o politică de jurnal. De asemenea, puteți accesa cu ușurință serviciile ascunse Tor / site-urile .onion.

Cu toate acestea, acolo unde există beneficii, trebuie să vă confruntați și cu anumite riscuri. Utilizarea Tor-ului prin configurația VPN poate dezvălui adresa IP furnizorului tău. Veți avea o protecție zero împotriva amenințărilor dăunătoare, deoarece traficul care nu este https poate trece din nodurile de ieșire. Uneori, nodurile de ieșire Tor pot fi blocate, ceea ce provoacă obstacole în a vă îmbrăca complet identitatea.

VPN prin Tor

Această configurație implică conectarea mai întâi la rețeaua Tor și apoi la un server VPN, înainte de a explora internetul, ceea ce înseamnă că adresa dvs. IP este cea a serverului VPN. Nu mulți furnizori acceptă această configurare, dar oferă cea mai bună securitate în comparație cu orice alt protocol sau serviciu. Din moment ce vă conectați la un server VPN prin Tor, este imposibil să vă vadă cineva adresa IP reală.

Dacă vă înscrieți cu o opțiune de plată anonimă, cum ar fi Bitcoin, va fi imposibil să vă urmăriți orice activitate înapoi, permițându-vă să vă bucurați de o transmisie completă sigură și de partajare de fișiere P2P / File. Această configurație ocolește de asemenea toate blocurile de pe nodurile de ieșire Tor, permițându-vă în același timp să alegeți diferite severs pentru ocolirea geo-restricțiilor impuse de site-urile din întreaga lume.

Cel mai bun VPN gratuit pentru Tor

Când vine vorba de găsirea unui VPN pentru Tor, nu mulți utilizatori vor să cheltuiască bani pe un serviciu premium. Acesta este locul în care serviciile GRATUITE câștigă, de obicei, un impuls pe piață. Din păcate, nu au existat VPN-uri gratuite care acceptă VPN pentru Tor și cele două configurații ale acestuia. Cu toate acestea, am găsit câțiva furnizori care oferă un proces GRATUIT pentru care vă puteți bucura, împreună cu furnizarea VPN pentru suport Tor. Acestea includ:

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. TorGuard
 4. BolehVPN

Cel mai bun VPN gratuit pentru Deep Web

Dark Web, accesat folosind browserul Tor, poate fi un loc destul de periculos. Acest lucru se datorează faptului că, în timp ce poate fi utilizat în scopuri legitime. Există încă mulți, care se pot dedica pentru activități infracționale. De exemplu, rețeaua întunecată oferă adăpost disidenților politici, agenților de aplicare a legii, jurnaliștilor și altor solicitanți de confidențialitate.

În același timp, este un loc minunat pentru escroci, hackeri și alți cyber criminali. Nimeni nu știe cine ar putea fi, ceea ce înseamnă că este necesar să fie 100% sigur. Dacă utilizați Tor singur, tehnologul ar putea fi în continuare capabil să vă identifice adresa IP. Prin urmare, utilizarea unui VPN gratuit pentru Deep Web nu este tocmai o opțiune bună.

De fapt, majoritatea furnizorilor care se comercializează pe sine “Liber” nu acceptă cele două configurații: Tor prin VPN și VPN prin Tor. Acesta este motivul pentru care sugeram adesea că utilizatorii încearcă “DuckDuckGo” browser pentru accesarea web-ului întunecat. Spre deosebire de Google Chrome, DuckDuckGo nu are o mulțime de filtre în algoritmul motorului său de căutare.

Aceasta înseamnă că, în timp ce Google nu indexează site-urile de pe Dark Web, DuckDuckGo o face! Ca atare, dacă sunteți în căutarea unei alternative pentru browserul Tor, acesta este cel mai bun mod de a merge. Au chiar propriul lor site Web Dark https://3g2upl4pq6kufc4m.onion/ pe care îl puteți accesa folosind o conexiune VPN sigură. Alte site-uri web pentru a verifica dacă sunteți nou pe site-ul întunecat includ:

Wiki ascunse

Un site minunat de vizitat pentru newbies pe Dark Web. Este similar cu adevăratul Wiki, dar are o mulțime de informații pe care nu le-ați găsi pe site-ul original!

.Ceapa Link: Wiki ascunse

Piața viselor

Acest site web deschide posibilitățile de a vă înscrie la lucruri prin e-mail anonim și de a plăti prin intermediul bitcoinului privat. Este una dintre cele mai mici piețe .onion de pe rețeaua întunecată.

.Ceapa Link: Piața viselor

Facebook

Lumea’cea mai mare platformă de socializare oferă și un site web .onion. Este destul de similar cu Facebook-ul original doar că nu sunt înregistrate jurnalele de activitate ale utilizatorului.

.Ceapa Link: Facebook

Gazduire privata

Dacă te-ai săturat de acordurile de utilizatori stricte din partea companiilor locale de găzduire web, Private Gazduire este un loc minunat de vizitat. Puteți avea un PHP bazat pe Linux de până la 100 MB pentru 170 $ anual!

.Ceapa Link: Gazduire privata

Magazinele Tor

După cum sugerează și numele, site-ul web este un instrument de construire pentru web-ul întunecat. Permite utilizatorilor să își creeze propriile magazine .onion și chiar este echipat cu integrare bitcoin.

.Ceapa Link: Magazinele Tor

Tor Router VPN

Una dintre cele mai ușoare metode de utilizare “VPN peste Tor” configurația este achiziționarea unui router VPN. Furnizorii precum NordVPN oferă routere proprii, care oferă posibilitatea de a comuta severe instantaneu, protejând în același timp toate dispozitivele prin Wi-Fi. După ce routerul este configurat, pur și simplu conectați-vă la browserul Tor pentru protecție suplimentară. În acest fel, vă puteți îmbunătăți anonimatul online, fără probleme!

Descărcare gratuită Tor VPN

Browserul Tor în sine este disponibil pentru descărcare, fără a plăti un singur ban. Trebuie doar să vizitați site-ul aici și să instalați versiunea potrivită pentru platforma dvs. Există aplicații dedicate pentru Windows, Mac și Linux. Odată terminat, vă puteți înscrie cu oricare dintre furnizorii menționați mai sus, apoi puteți descărca aplicațiile native de pe site-ul web, Google Play Store sau iTunes.

Browser Darknet

Când vine vorba de accesarea web-ului profund, utilizatorii se confundă deseori cu privire la ce browser să folosească. Rețineți că nu puteți accesa web-ul întunecat folosind Google Chrome și Mozilla Firefox, deoarece nu au o rețea descentralizată cu o suprapunere de servere din întreaga lume.

Aceste browsere sunt destul de de bază în funcționarea lor și nici nu integrează nicio criptare pentru a vă cloua identitatea. Dacă doriți să accesați web-ul profund, aveți doar două opțiuni: utilizați browserul Tor (alegerea preferată) sau DuckDuckGo (oferă acces doar la anumite camere roșii).

Cel mai bun VPN pentru întrebări frecvente pentru Tor

Când vine vorba de utilizarea celor mai bune VPN-uri pentru Tor, ar putea apărea multe gânduri despre cum vă poate proteja identitatea sau vă poate spori securitatea. Printre cele mai comune întrebări pe care le primim, includ:

Poate ISP-ul tău să vadă ce faci pe Tor?

Întrucât Tor clochează identitatea unei conexiuni a utilizatorului la serverul web și criptează tot traficul de intrare / ieșire, este imposibil pentru orice ISP să monitorizeze sau să urmărească solicitările HTTP. În consecință, nu pot vedea ce site-uri web încercați să accesați. În combinație cu un VPN, vă puteți îmbunătăți anonimatul online și mai mult și să beneficiați de confidențialitatea digitală completă.

Tor Browser este VPN?

No Tor nu este exact VPN, dar are asemănare, deoarece folosește conexiuni proxy criptate pentru a ascunde identitățile utilizatorului. Vă transmite toate datele prin mii de noduri din întreaga lume, fiecare cunoscând adresa IP din față și nu în spatele acesteia. Prin urmare, nimeni nu vă poate urmări identitatea folosind Tor, dar site-urile web pot să știe în continuare că utilizați o conexiune Tor. Puteți verifica alte cele mai bune browsere vpn pentru a afla mai multe.

TOR VPN Android?

Tor oferă într-adevăr o versiune Android pentru utilizatori să se bucure de smartphone-urile lor. Se duce după nume “Orbot”, care asigură o criptare puternică a traficului pe internet pentru o securitate maximă. Pur și simplu conectați-vă la VPN și apoi deschideți browserul Tor pentru anonimatul maxim online.

Înfășurarea lucrurilor

Sperăm că acest ghid vă va ajuta să găsiți cel mai bun VPN pentru Tor, pe baza nevoilor dvs. de confidențialitate și a cerințelor bugetare. Indiferent dacă întâmpinați probleme, nu ezitați să comentați mai jos. De asemenea, nu ezitați să enumerați toate sugestiile pe care le considerați de încredere pentru utilizare în Tor. O zi bună!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Tinder VPN joacă rolul și deblocările Cupidon & rsquo; s aici în 2020