De bedste VPN’er for Tyskland i 2020

Da Tyskland er en del af 14 Eyes-alliancen, er det ikke et sikkert sted. Landet indfører ligesom andre invasive regeringer obligatorisk masseovervågning og opbevaring af data.

Hvis du dog bor i Tyskland, kan du stadig kræve en VPN for at få adgang til websteder uden for landet. Det samme gælder for tyske udstationerede, der vil have adgang til lokalt indhold.

Bedste VPN for Tyskland

Så jeg besluttede, hvorfor ikke give dig et overblik over de bedste muligheder for Tyskland. Jeg vil beskrive hver VPN detaljeret, men her’er et kort resumé i tilfælde af:

1. Ivacy: # 1 anbefalet VPN til Tyskland. 29 servere i fem byer i Tyskland. Øjeblikkelig fjernelse af blokeringen. Bedste plan: $ 2,25 / mo (2 års tilbud).
2. Surfshark: Opadgående tysk VPN. 2 dedikerede servere i Tyskland. Holder nul logfiler. Top-notch sikkerhed. Bedste plan: $ 1,99 / mo (2-årsaftale).
3. ExpressVPN: Hurtigste tyske VPN. 4 indfødte servere til udstationerede. Fast kryptering. Chat support. Bedste apps. Bedste plan: $ 8,32 / mo (1 års tilbud).
4. PureVPN: Budgetvenlig tysk VPN. 201 servere i 5 byer i Tyskland. 30 dages prøveperiode. Glat afblokering. Bedste plan: $ 2,91 / mo (2-årig aftale).
5. CyberGhost: Sikker tysk VPN. 684 dedikerede servere til tyske brugere. Fjern blokering af Netflix. gør ikke’t føre logfiler. Bedste plan: $ 2,75 / mo (3 års tilbud).

5 bedste VPN'er til Tyskland

For at undgå privatlivets fred og internetrelaterede spørgsmål i Tyskland skulle disse top 5 tyske VPN'er vise sig utroligt nyttige.

1. Ivacy

Ivacy rangerer 1. for tysk VPN

  • Pris: $ 2,25 / mo
  • Trustpilot-vurdering: 4.8

Med hovedkvarter i Singapore, den smukke ø-nation, har Ivacy været på markedet siden 2007. Det er ansvarlig for starten af ​​Split Tunneling-konceptet. For nylig vandt den også den hurtigste VPN-pris fra BestVPN.com.

Da udbyderen er væk fra Five, Nine og Fourteen Eyes-alliancer, tilbyder de god ydelse, sikkerhed og privatliv til brugere i Internet Enemy-jurisdiktioner, der kræver opbevaring af data og masseovervågning.

Udbyderen er forbløffende og påtager sig store ledere. Du har apps tilgængelige til alle platforme, herunder iOS, Android, Windows, Mac, Linux, Smart TV'er, routere og endda på din Xbox. Den bedste del af alt: du kan fjerne blokering af Netflix og BBC iPlayer.

Til kryptering bruger Ivacy AES-256-CBC med en standard RSA-2048-nøgle til OpenVPN-forbindelser. Der er sessionlogging, men de udløber efter 48 timer. For at få den bedste VPN-aftale skal du gå til deres 2-årige plan, der starter ved $ 1,99 / mo. (faktureret $ 48).

For mere information om udbyderen, skal du læse denne dybtgående Ivacy Review!

Ivacy Tyskland

2. Surfshark

Surfshark rangerer 2. for tysk VPN

  • Pris: $ 1,99 / mo
  • Trustpilot-vurdering: 4.4

Hvis du ønsker en udbyder, der tilbyder stabilitet, beskyttelse og kompatibilitet i højeste grad og stadig er utroligt overkommelig, kan du vælge den lommevenlige VPN, Surfshark.

Til $ 1,99 / måned på sin 2-årige aftale er det en af ​​de billigste, men alligevel mest værdidrevne VPN på vores liste, der tilbyder et godt antal tyske servere til din bekvemmelighed.

Udbyderen tilbyder kryptering af militær kvalitet, OpenVPN-protokolstøtte og en nul-logs-politik, så du kan undgå enhver regering eller ISP-baseret overvågning i Tyskland.

Det har også et ry for ikke at underkaste sig gag-ordrer, som det er berettiget i sin klare garantikanarie, hvilket gør det til et perfekt valg for brugere, der bor i 14 øjne-lande som Tyskland.

Læs mere om denne udbyder gennem denne Surfshark-gennemgang.

Surfshark for Tyskland

3. ExpressVPN

ExpressVPN rangerer 3. for tysk VPN

  • Pris: $ 8.32 / mo
  • Trustpilot-vurdering: 4.8

Det største navn inden for VPN-branchen, ExpressVPN er måske en utrolig kompetent og præstationsorienteret VPN-service for Tyskland over hele verden.

ExpressVPN koster $ 8,32 / måned på sin 1-årsaftale, hvilket er meget dyrere end de andre VPN'er på denne liste, men hvis du vil have den bedste erfaring i klassen og budgettet ikke er en bekymring for dig, så gå til dette abonnement.

Ingen udbyder har råd til de hastigheder, der understøttes af ExpressVPN, hvilket gør det til den perfekte service at vælge, hvis du ikke bare vil fjerne blokering af Netflix i USA, tyske tv-websteder eller endda Hulu, men for at se dem i HD-kvalitet og med suveræn stabilitet.

ExpressVPN tilbyder et kill-switch, der beskytter mod ikke-planlagte internetafbrydelser. Udbyderen sikrer sine internetforbindelser gennem topkvalitetskryptering og understøtter den bedste protokol derude, dvs. OpenVPN som standard.

Dens hurtige hastigheder og sikkerhed er også praktisk, når Torrenting og dens serverbase på over 3000 servere understøtter P2P-aktiviteter fuldt ud.

Dens live chat support er den bedste i branchen og er i stand til let at løse alle slags problemer.

Med den intuitive split-tunnelfunktion giver ExpressVPN dig mulighed for at prioritere de websteder eller apps, du vil rute gennem VPN-forbindelsen, hvilket yderligere optimerer din oplevelse.

I Tyskland kan du bruge ExpressVPN på alle større operativsystemer som Windows, Mac, Android, iOS og endda FireTV.

Hvis du ikke gør det’t ligesom tjenesten, har du en pude på 30 dage, hvor du kan indgive en refusion.

En dedikeret tysk version af ExpressVPN er også tilgængelig.

For at få en mere detaljeret revision skal du læse denne ExpressVPN-gennemgang.

ExpressVPN til Tyskland

4. PureVPN

PureVPN rangerer 4. for tysk VPN

  • Pris: $ 2.91 / mo
  • Trustpilot-vurdering: 4.7

Serverantalet af PureVPN har nu overskredet 2000-mærket, også med servere i Tyskland.

PureVPN gør ikke’t tvinger dig til at abonnere på det på lang sigt, da det tilbyder en kortvarig, 2-årig abonnementsplan til kun $ 2,91 / mån .

Logningspolitikken var skitseret tidligere, men nu er den blevet korrigeret, så brugerne føler sig sikre på at stole på dem med deres data.

Kun kryptering af militær kvalitet bruges som en krypteringsstandard, og dens standardapps køres alle via dette sammen med de mest sikre tunnelprotokoller. Baseret i Hong Kong gør PureVPN ikke’Det er også nødvendigt at overholde tyske gag-ordrer.

Det er en af ​​vores top Netflix VPN'er og understøtter også BBC iPlayer.

Der er en 3-dages prøvekonto, der tilbydes til $ 2,50, så du kan tage tjenesten til et testkørsel, før du går ind på det.

PureVPN’s tyske sprogversion er der, hvis du vil fortsætte herfra på dit modersmål.

Vi’Vi har også foretaget en komplet anmeldelse af PureVPN, som du kan tjekke her.

PureVPN for Tyskland

5. CyberGhost

CyberGhost rangerer 5. for tysk VPN

  • Pris: $ 2,75 / mo
  • Trustpilot-vurdering: 4.7

Let at bruge og en optimeret interface er kendetegnende for CyberGhost. Denne provider tilbyder i alt 577 VPN-servere i Tyskland fordelt på 3 forskellige placeringer for at tilbyde en af ​​de bedste streaming- og Torrenting-oplevelser i hele branchen.

CyberGhost isn’t dyrt enten med sin 3-årsplan, der koster $ 2,75 / måned, hvilket er meget rimeligt i betragtning af det faktum, at mange udbydere opkræver næsten den samme pris, men tilbyder måde mindre end CyberGhost.

Den bedste funktion ved CyberGhost er dens apps, der er tilgængelige for alle populære platforme og har dedikerede muligheder for forskellige opgaver, du vil udføre.

CyberGhost er ingen slouch på sikkerhedsfronten, da det tilbyder krydning i topklasse, DNS-lækagebeskyttelse, dræbningsafbryder, stærk protokolkompatibilitet og en nul-logs-politik for at sikre, at dit privatliv forbliver beskyttet på det tyske internet.

Det’er en af ​​de bedste muligheder for at omgå geo-blokke på Netflix og andre streamingtjenester. CyberGhost er super pålidelig og tilbyder aldrig glatte hastigheder. For tyske streamingfans er CyberGhost et godt køb.

Hvis du vil interagere med CyberGhost på tysk, tilbyder udbyderen også denne facilitet.

En fuld dybdegående gennemgang af udbyderen kan læses her.

Cyberghost VPN for Tyskland

Faktorer man skal kigge efter i en god VPN-udbyder til Tyskland?

For en internetbruger, der bor i Tyskland i øjeblikket, er der en masse begrænsninger og beskyttelse af personlige oplysninger, der berører det direkte.

En god nok VPN til Tyskland kan let give alle sådanne brugere mulighed for at omgå disse trusler og begrænsninger og få adgang til en sikrere og friere internetoplevelse. Her’at vise:

Problemer med vigtigste personlige oplysninger

Tyskland er medlem af 14 Eyes Alliance. Hvis du ikke gør det’Jeg ved ikke meget om denne alliance, du lægger dit online privatliv til en utrolig risiko.

14 Eyes-alliancen er en gruppe lande, der har en aftale om efterretning og datadeling. Ethvert land, der er medlem af denne alliance, er forpligtet til at indsamle data.

For f.eks. Hvis USA ønsker data om din browserhistorik, kan den anmode de tyske myndigheder om at indsamle dine data og give dem dem, og Tyskland bliver nødt til at give afkald på anmodningen.

Metadataene for tyske residente - internetbrugere lagres ofte af internetudbydere i landet i perioder over 10-12 uger til tider. Og dette er de nøjagtige data, som den tyske regering kan kræve når som helst fra disse internetudbydere, og de bliver nødt til at overholde.

Bundesnachrichtendienst (BND) er en organisation i Tyskland, der håndterer opgaven med at overvåge, indsamle og sende data indsamlet fra alle internetbrugere i hele Tyskland. Du kan være sikker på, at du bestemt bliver spioneret efter.

Hvis du er afhængig af EU's nye GDPR-love, som gør det bydende nødvendigt for alle, der indsamler dine oplysninger at gøre det med din udtrykkelige tilladelse, at beskytte dig, skal du tænke igen. At’s fordi misbrug af data og regeringssponseret spionage stadig florerer.

For tyske internetbrugere er privatlivets fred den eneste vigtigste faktor, der gør brugen af ​​en stærk, sikker VPN nødvendig.

VPN'er krypterer dine data og videregiver dem gennem sikre tunneler, mens du også skjuler din originale IP-adresse for at stoppe ethvert regeringsorgan eller nogen anden for at spionere på dig eller invadere dit privatliv online.

Torrenting er risikabelt uden en VPN i Tyskland

Torrenting udføres af millioner af brugere over hele kloden, og Tyskland-brugere er ingen undtagelse. Men at hengive sig til Torrenting uden en VPN-dækning i Tyskland er ensbetydende med almindelig dumhed i betragtning af de strenge love mod at downloade eller endda dele materiale, der er ophavsretligt beskyttet.

Torrenting er lovligt i Tyskland, men du kan bestemt blive smækket med en større bøde eller endda få et fængselsstraf i nogle tilfælde, hvis du begår en copyright-krænkelse.

Vi støtter aldrig brugere til at begå krænkelse af ophavsret, og vi opfordrer heller ikke brugerne til at downloade indhold ulovligt via Torrents, men dette handler om at få brugere til at nyde det gratis internet, og det kan kun ske, hvis du bruger en VPN.

De bedste VPN'er i Tyskland er dem, der har dedikerede servere til Torrenting / P2P-aktiviteter, der tilbyder hurtige hastigheder og don’t lækker din IP. De skulle ikke’t også gemme alle slags logfiler overhovedet også.

Omgåelse af geobegrænsninger på streamingwebsteder

Du kan ikke få adgang til Netflix USA, Hulu, Amazon Prime eller endda BBC iPlayer i Tyskland på grund af geo-begrænsninger. Men begrænsningerne gør det ikke’t påvirker bare disse streamingwebsteder. Hvis du rejser uden for Tyskland, vandt du’t være i stand til at streame meget af dine foretrukne tyske kanaler eller andet indhold på grund af de samme geo-begrænsninger.

Yderligere har YouTube sin mest strippede version i Tyskland. Verdenen’s største gratis streamingtjeneste tilbyder ikke meget af sit indhold i landet. Årsagen til dette, fordi GEMA (en tysk musikrettighedsgruppe) har haft en langvarig konflikt med webstedet, der nægter at slå sig ned.

Men alle disse problemer med streaming af dit yndlingsindhold kan let løses, hvis du investerer i en god nok VPN til Tyskland.

Disse store VPN'er kan nemt omgå de fleste sådanne geobegrænsninger med utrolige lethed. Og mange af dem tilbyder endda tilsløringstjenester for at sikre lettere adgang til disse geobegrænsede websteder.

Beskyttelse mod offentlige Wi-Fi-trusler

Uanset hvor du er i verden, hvis du får adgang til offentlige eller delte Wifi-netværk, har du brug for VPN-beskyttelse. Mennesker i midtangrebene er ikke kun almindelige, men den mest potente form for hacking, der findes derude, da det er meget lettere for brugerne at oprette forbindelse til sådanne kompromitterede netværk end i ethvert andet tilfælde.

Så fordi Tyskland, ligesom resten af ​​verden, også har offentlige Wifi-systemer, har du brug for VPN'er, der har råd til stærkeste kryptering og protokolstøtte til at beskytte din enheds sikkerhed over offentlige internetforbindelser som denne.

Topfaktorer, der skal overvejes, når en mulighed for den bedste tyske VPN

Må ikke føre logfiler over brugeraktivitet. Bedste VPN'er følger altid en nul-logging politik. De opbevarer aldrig dine personlige oplysninger, browserhistorik eller andre følsomme data, der er gemt på deres servere. En udbyder’s logpolitik nævnes eksplicit i dets privatlivspolitik, så vi gik over hver udbyder’s privatlivspolitik for at sikre, at de ikke gør det’t opbevar enhver følsom form for logfiler.

Kryptering af militær kvalitet og OpenVPN-protokol. Disse to faktorer er de vigtigste aspekter af en VPN’s sikkerhedsarsenal. AES-256 kryptering i militær kvalitet er den mest sikre krypteringsciffer, da det er umuligt at afkode data, der er krypteret under den. OpenVPN-protokollen er den mest sikre tunnelprotokol i verden lige nu, hvilket sikrer, at brug af internetforbindelser aldrig kan bruges ind.

Nogle VPN'er tilbyder endnu flere nye sikkerhedsfunktioner som Double VPN for at give brugerne et ekstra bånd af sikkerhed.

Skal tilbyde optimerede og hurtige servere i Tyskland. Hvis du rejser uden for Tyskland, og du har brug for at se indhold fra tysk tv online, kan du kun gøre det, hvis din VPN tilbyder tyske servere.

Men det’er ikke nok til at have servere i Tyskland, de skal optimeres til at understøtte afblokering fra udlandet og hurtigt for at tilbyde en premium oplevelse.

Fjernelse af muligheder for streaming af websteder. Et stort, godt spredt servernetværk. For at fjerne blokering af Netflix US eller BBC iPlayer i Tyskland skal du have en VPN, der tilbyder servere, der let kan udføre disse feats. Lade’s siger, hvis en VPN ikke gør det’Jeg har gode amerikanske servere, det vandt’t fjerne blokering af Netflix USA og dermed det’er uegnet til dig.

Spændende venlig. VPN skal understøtte Torrenting og tilbyde hurtige, dedikerede servere til opgaven. På den anden side skulle det ikke lække din IP gennem WebRTC eller DNS-lækager.

Skal have en Kill switch: I tilfælde af, at VPN kobles fra, skal der være en driftsafbryder for at beskytte dig mod at blive forbundet til internettet ved et uheld uden tilstrækkelig dækning, hvorved du udsætter din rigtige IP online. Alle top VPN'er til Tyskland på vores liste tilbyder denne funktion.

Der er hundredvis af VPN-udbydere, der opererer i branchen i disse dage, og de fleste af dem kan tilbyde en funktion eller to fra listen ovenfor, men hvis du ønsker, at alle disse funktioner skal være til stede i din tjeneste sammen med førsteklasses ydeevne, så vores mest anbefalede Tyskland VPN'er er din sikreste indsats.

VPN'er, der skal undgås i Tyskland

Mange VPN'er lover månen, men ofte ikke’t levere de forventede resultater. Hvad’Det er endnu mere problematisk, at der er VPN'er, som ikke er sikre at abonnere på, da de lider af flere problemer eller selv er involveret i ubehagelige aktiviteter.

Her er en liste over VPN'er, du skal undgå i Tyskland:

Shellfire VPN

Denne VPN gør det bare ikke’t arbejde for at tjene ethvert formål. Det lider af IP-lækager, ikke’t fjerne blokering af Netflix, gør det ikke’t support Torrenting, har ingen live chat support og dens klientapps er overhovedet ikke brugervenlige. På toppen af ​​dette er planerne ret dyre. Undgå denne VPN for enhver pris.

OperaVPN

Trods at have kvaliteten til at fjerne blokering af Netflix, mangler OperaVPN tværplatformkompatibilitet. Det’s mere af en proxytjeneste og gør det ikke’t tilbyder det sikkerhedsniveau, der kræves for at tilbyde en god nok oplevelse som tysk VPN.

ZenVPN

Denne VPN logger din IP, og for os er dette den største deal-breaker af dem alle. Oven på dette vandt du’Jeg kan bruge mere end 5 GB båndbredde hver dag, selvom du er på den betalte aftale. ZenVPN er slet ikke egnet, hvis du leder efter en passende VPN fra Tyskland.

Er en gratis VPN egnet til Tyskland?

Svaret er et stort nej!

Hvorfor?

Gratis VPN'er ser altid godt ud, når du sammenligner dem med betalte udbydere, der ofte tilbyder planer, der koster flere titalls dollars i abonnementsgebyrer. Men det’s hvor fordelene ved gratis VPN'er stopper.

Gratis VPN-tjenester har ofte båndbredde og hastighedsbegrænsninger sammenlignet med betalte tjenester.

Bortset fra disse ydelsesproblemer er gratis VPN'er heller ikke sikre, da de enten fører brugerlogfiler, sælger brugerdata eller endda får unødvendige annoncer, fordi det er de måder, de arbejder deres bundlinjer på.

Jeg ville ikke’t anbefaler dig at gå til en gratis VPN i Tyskland, fordi det’Det er bedre at skabe et par dollars end at gå på kompromis med din internetoplevelse og sikkerhed på grund af charmen ved gratis.

Tyske lov om datalagring

Lover vedrørende opbevaring af data har haft en kompliceret historie i Tyskland.

Den tyske regering har forsøgt at indføre love, der gør det obligatorisk at indsamle brugerdata i højeste grad, men som i øjeblikket er disse love blevet suspenderet.

Den vigtigste lov om opbevaring af data vedtaget i 2015 krævede internetudbydere at indsamle brugermetadata.

Denne lov bliver afholdt lige nu, men der er bred mistanke om, at internetudbydere i Tyskland fortsætter med at indsamle og opbevare brugermetadata i op til 10 dage.

Tyskland er også en del af 14 Eyes-alliancen, hvilket gør det til en farlig placering med hensyn til brugernes privatliv, da dette er en datadelingsalliance, hvor ethvert medlemsland kan sende en gag-ordre til et andet land for brugerinformation og sidstnævnte vil skal overholde det.

Imidlertid er der i øjeblikket ingen lov i Tyskland, der kan tvinge ISP'er eller andre myndigheder til at overholde gag-ordrer. Selv implementering af bagdøre til indsamling af data understøttes ikke af loven.

Lovene om opbevaring af data i Tyskland er grumset og ofte uklart, hvis fulde forklaring er uden for denne artikels rækkevidde, men du skal vide, at Tyskland er ret utrygt med hensyn til at beskytte brugernes privatliv online, så du kan ikke lade dine ender være åbne og usikker.

Men er en VPN lovlig i Tyskland for at give dig mulighed for at få beskyttelse mod sådanne love? Ja, helt lovligt, derfor burde du ikke’glip af muligheden for at få en for sikker din online anonymitet.

Indpakning af ting

Bor i Tyskland, skal du bestemt abonnere på en VPN i dag, og hvis du tager denne beslutning, er Surfshark vores # 1 valg som den bedste VPN for Tyskland. For $ 1,99 / måned på den to-årige plan, det’er den mest passende service til sikkerhed, ydeevne og stabilitet.

Resten af ​​# 4 er også stor, og nu afhænger det af dit eget personlige valg, til hvilken du vælger. Så don’spild for meget tid, før du får en og sikrer dit privatliv online.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me