Az öt legjobb VPN a France 2020 számára: Biztonságos böngészés + streaming

Az EU tagjaként Franciaország rendelkezik az adatvédelem egyik legszigorúbb szabályozásával. Ezek a szabályok biztosítják a felhasználók számára’ a digitális információk és a magánélet védelme.

A jogszabályoknak azonban vannak olyan hiányosságai, amelyek potenciálisan lehetővé teszik a kormány számára, hogy nyomon kövesse polgárait’ digitális tevékenységek.

A VPN-kapcsolat a legjobb megoldás egy 100% -ban biztonságos és biztonságos internetkapcsolathoz, amely bármilyen műsorszámtól mentes.

A legjobb VPN Franciaország számára

A legjobb VPN-kiszolgálók Franciaország számára

 1. PureVPN: A legjobb VPN Franciaország számára. 42-vel dedikált szerverek Franciaországon belül, az opció hozzáférést biztosít az összes alapvető VPN biztonsági szolgáltatáshoz, havonta 2,91 dollárral
 2. Surfshark: Megfizethető VPN-választás. A felhasználók hozzáférést kapnak 3 natív szerver Franciaország számára amelyek minden online tevékenységüket csak 1,99 dollár / hónap áron takarják el
 3. Ivacy: A legjobb VPN a torrentinghez. 9 szerver Franciaországban hogy a legjobb eredményt kaphassa a torrentekkel. Igazi alku mindössze 2,25 dollár havonta
 4. ExpressVPN: Leggyorsabb kiszolgálók a VPN-ekhez. 3 dedikált szerver Franciaország számára. Nincs késés és rossz internetes sebesség, ha ezt a VPN-szolgáltatót 8,32 dollár / hónap áron választotta
 5. CyberGhost: A legjobb VPN a tartalom feloldásához. Val vel 440 dedikált francia szerver, ez a szolgáltató tartja az Ön internetét korlátozásoktól mentesen, 2,75 dolláronként

Miért használjon VPN-t Franciaországban??

A virtuális magánhálózat (VPN) biztosítja az internetkapcsolatot, elfedi a digitális személyazonosságát és biztosítja, hogy a böngészést semmilyen formában nem kövesse nyomon.

Mivel Franciaország tagja a aprólékos 9 Eyes intelligencia szövetségnek, az országon belüli felhasználói tevékenységeket nyomon lehet követni, ha valamelyik tagállam szükségesnek tartja.

A VPN nemcsak megóvja Önt a megfigyelés bármilyen formájától, hanem hozzáférést biztosít más országok máskülönben földrajzilag korlátozott tartalmaihoz, valamint hozzáférést biztosít olyan helyi tartalmakhoz, amelyek esetleg Franciaországon kívüli nézők számára nem elérhetők..

5 legjobb VPN a France 2020 számára

Íme 5 a legjobb francia VPN-k, amelyek áraik, kiszolgálói, kompatibilitása, titkosítási protokollok és az általuk kínált különlegességek alapján vannak leírva.

1. PureVPN - a legjobb VPN Franciaország számára

 • Ár: 2,91 USD / hónap
 • Trustpilot értékelése: 5.0

A PureVPN az összes alapvető VPN funkció ideális kombinációja, miközben a pénztárca egyszerű.

Hongkongon kívül működő PureVPN lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy több mint 2000 szervert használhassanak, több mint 140 országból. Ezen felül a felhasználók is hozzáférhetnek a 14 dedikált francia szerver, lehetővé téve a francia tartalmakhoz való hozzáférést.

Felhasználók számára’ szórakoztatási igényeket, feloldja a Netflix és más népszerű streaming webhelyek, például a BBC iPlayer, az Amazon Prime, a Hotstar, a Voot, a Hulu és még a Disney Plus.

A felhasználók remélhetik, hogy élveznek egyidejű kapcsolatot 5 különálló eszközön, valamint egy Kindle és Smart Home eszközön.

Az OpenVPN protokollt követő AES-256 bites titkosítás mellett PPTP, L2TP, IKEv2, IPSec támogatást is kínál a maximális biztonság biztosítása érdekében..

A felhasználók által remélhető további fontos funkciók közé tartozik a megosztott alagút, a dedikált IP-k és a mély csomag ellenőrzés (DPI) védelme torrentok használata közben..

Előnyök

 • 14 dedikált francia szerver.
 • 5 egyidejű csatlakozás.
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia.
 • Feloldja a Netflix, a Hulu és a Disney blokkolását+

Hátrányok

 • A felhasználói felületet javítani kell.

2. Surfshark - megfizethető VPN választás

 • Ár: 1,99 USD / hónap
 • Trustpilot értékelése: 4.4

Azok a felhasználók, akik nem’nem akar online védelem nélkül maradni, de nem is’A Surfshark a legjobb választás a rendszeres ajánlatainak köszönhetően, mivel nem szeretne elegendő pénzt költeni a megbízható VPN-hez.

A Brit Virgin-szigeteken található Surfshark 1040+ szerverrel büszkélkedhet több mint 140 országban. Ide tartozik a Franciaországban található 3 dedikált szerver, amely biztosítja, hogy a felhasználók továbbra is hozzáférhessenek kedvenc műsoraihoz a TV5 Monde, France24, és a BFM TV-n..

A felhasználók emellett élvezhetik a funkciókat, köztük mások is, korlátlan eszközökön, amelyek Windows, Mac, iOS, Android és Linux felhasználókkal működnek..

Az AES-256-GCM titkosítással együtt szállít, amely a standard OpenVPN protokollon kívül támogatja az összes olyan fő protokollt, mint a PPTP, L2TP, IKEv2..

Legjobb tulajdonsága az Camouflage mód, amely extra biztonságot és anonimitást ad az online felhasználók számára annyira, hogy a saját internetszolgáltatója képes’nem mondjam el neked’újból használ egy VPN-t.

Előnyök

 • A legjobb VPN-ajánlatokkal rendelkezik.
 • Korlátlan eszközök támogatása.
 • Kompatibilitás Mac, Android és iOS rendszereken.
 • Nincs naplózás.

Hátrányok

 • Az ügyfélszolgálatot javítani kell.

3. ExpressVPN - leggyorsabb szolgáltató 2020-ban

 • Ár: 8,32 USD / hónap
 • Trustpilot értékelése: 5.0

Az ExpressVPN fejét és vállát a verseny felett tartja, amikor a szerver sebessége gyors.

A Brit Virgin-szigeteken működő központja révén a felhasználók több mint 3000 szerverhez férnek hozzá, 160 helyszínen, a világ 94 országában. Ide tartozik 3 dedikált francia szerver Franciaországon belül.

Támogatja az 5-ös bejelentkezést az AES-256-CBC titkosítás használata közben. Ezen felül az OpenVPN UDP, az OpenVPN TCP, az L2TP / IPsec, az IPsec, az IKEv2 és a PPTP protokollok is támogatottak, és ezáltal fokozza az általános biztonságot.

Néhány egyéb figyelemre méltó szolgáltatás közül, amelyeket a felhasználók remélhetnek, többek között a Fire TV és az Apple TV használata. A kiemelkedő szolgáltatás a Network Lock, egy modern, legmodernebb kill kapcsoló, amely korlátozza az egész hálózat forgalmát az internetkapcsolat megszakadása esetén..

Előnyök

 • Leggyorsabb 3000+ szerver 160+ országban.
 • 5 egyidejű csatlakozás.
 • Hálózati zár (a legjobb automatizált megszakító kapcsoló).
 • Támogatja a bitcoint és más kriptovalutákat.

Hátrányok

 • Legdrágább VPN-lehetőség.

4. Ivacy - A legjobb torrenting VPN 2020

 • Ár: 2,25 USD / hónap
 • Trustpilot értékelése: 5.0

Az Ivacy egy VPN szolgáltatás, amely’Azokat a felhasználókat úgy fejlesztették ki, hogy torrentekre támaszkodva hozzáférjenek minden kedvenc TV-műsorhoz és filmjükhöz.

Szingapúrból működik, és több mint 1000 szerverrel rendelkezik több mint 100 országban. Ezen felül van 2 dedikált francia szerver abban az esetben, ha a felhasználók valaha is használni akarják őket a helyi francia tartalom eléréséhez.

Az Ivacy 5 multi-logint támogat, amelyek ipari szabvány AES-256-GCM titkosítással vannak felszerelve, valamint az L2TP és IKeV2 protokollok..

Kiemelkedő funkciója az IvacyPrime alkalmazás, egy korszerűsített szolgáltatás, amely elegendő hatékonyságot biztosít a kapcsolatainak ahhoz, hogy megkerülje a kínai nagy tűzfalat.

Előnyök

 • 2 dedikált francia szerver.
 • 5 egyidejű csatlakozás.
 • IvacyPrime alkalmazás VoD feloldásához.
 • Osztott alagút a torzításhoz.

Hátrányok

 • Javítani kell a technikai támogatást.

5. CyberGhost - A legjobb VPN a tartalom feloldásához

 • Ár: 2,75 USD / hónap
 • Trustpilot értékelése: 4.7

Kevés olyan VPN, amelyek fel tudják oldani a CyberGhost által biztosított tartalom mennyiségét, mivel az a felhasználók számára készült, akik órákig böngészik az internetet.

Romániából kiindulva, hihetetlen mennyiségű online streaming platformot nyit meg, több mint 90 országban lévő 6000+ szerverének köszönhetően, miközben elkerülheti a tömegmegfigyelő szövetségeket..

Hihetetlen is 440 dedikált francia szerver, tehát soha nem kell aggódnia a földrajzilag korlátozott francia tartalom elérése miatt.

7 multi-bejelentkezést kínál, amelyeket AES-256 bites titkosítás védett, RSA-4096 kulcsmal és SHA384-rel a hash-hitelesítéshez, OpenVPN, L2TP-IPsec és PPTP protokollokkal támogatva..

Kiemelkedő tulajdonságainak a NoSpy adatközpontnak kell lennie (egy dedikált szervernek, amely dedikált uplinket használ a 256 bites titkosítás megerősítésére), és hozzáférést kell biztosítania a felhasználók számára az Nvidia Shield TV és Firestick eszközökhöz..

Előnyök

 • 440 dedikált francia szerver.
 • 7 egyidejű csatlakozás.
 • Támogatja az Nvidia Shield TV-t és a Firestick-et.
 • NoSpy adatközpont dedikált felfelé irányuló kapcsolattal.

Hátrányok

 • A csatlakozási sebesség időnként elmaradhat.

A magánélettel foglalkozó francia törvények

A franciaországi online adatvédelemmel foglalkozó legfontosabb törvény az EU’s Általános adatvédelmi rendelet (GDPR). A törvény azonban lehetővé teszi mind az 50 tagország számára, hogy nemzeti törvényeit elfogadja a nemzeti igényeinek megfelelő módosításokkal.

A módosított francia törvény a 2018. június 20-i LOI 2018. június 20-i relatív à la protection des données staffles (a polgárok védelméről szóló francia adatvédelmi törvény). Ez feljogosítja a polgárokat annak ellenőrzésére, hogy ki férhet hozzá és felügyeli digitális tevékenységeit.

Emellett növeli a Francia Adatvédelmi Hatóság hatalmát’hatásköre az új szabályokat sértő szervezetekkel való kapcsolattartásban. Ugyanakkor rendelkezik egy záradékkal, amely lehetővé teszi a francia kormány számára, hogy a nemzeti biztonság érdekében egyes rendelkezéseket aláásjon, ha szükségesnek ítéli.

Biztonságos az internetes tevékenysége Franciaországban?

Igen, papíron. A francia állampolgárokat minden meglátogatott weboldalnak értesítenie kell arról, hogy mennyi adat van naplózva, és meg kell adni a választási lehetőséget a lemondásról..

Az adatvédelmi törvénynek azonban van egy rendelkezése, amely felhatalmazza a francia kormányt arra, hogy előzetes jóváhagyás vagy értesítés nélkül lemondjon ezekről a követelményekről.

Ezért a felhasználók nyertek’hosszú ideig nem tudhatjuk, vajon a kormány valóban kémkedte őket.

Ez szükségessé tenné a VPN-ek használatát annak biztosításához, hogy a felhasználó online tevékenysége nem követhető nyomon, és anonim és biztonságos online kapcsolatot tart fenn..

Hogyan szerezzünk francia IP-címet

Egy jó és megbízható VPN-szolgáltatás valószínűleg lehetőséget ad választani több ezer szerver közül, amelyek több száz különböző országban találhatók, ide tartozik Franciaország.

Érdemes lehet egy francia IP-címet elérni a földrajzilag lezárt helyi tartalomhoz.

Francia IP-cím megszerzéséhez kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Feliratkozás egy megbízható VPN-szolgáltatásra, az ajánlott választás a PureVPN.PureVPN Franciaország számára
 2. Töltse le és telepítse a PureVPN alkalmazást a választott eszközre (egyszerre 5 különböző eszközön használható)
 3. Írja be a bejelentkezési adatait, és válassza ki a francia szervert.
 4. Csináld meg’kiválasztotta a megfelelő módot, azaz az Internet szabadságát.
 5. Ha egyszer’Csatlakozzon újra, folytassa az összes kedvenc francia tartalom böngészését és streamingjét.

A legjobb francia VPN GYIK

A VPN legális Franciaországban?

Igen, a VPN használata Franciaországban teljesen törvényes. Ha azonban’bármilyen formában elkövetett digitális bűncselekményt, azaz hackelést, csalást, online lopást vagy VPN-kapcsolattal történő hamisítást, továbbra is törvény által büntetendő bűncselekménynek tekintik.

Mit’Ez a legjobb ingyenes VPN Franciaországban?

Több száz VPN-szolgáltatás kínál ingyenes szolgáltatást.

Azonban olyan kérdésekben, mint például a sebességfojtás, a magas leválasztási sebesség és mindenekelőtt a naplók vezetésével kapcsolatos garanciák hiányában ajánlott, hogy inkább fizetett szolgáltatást válasszon..

Mit’s a legolcsóbb VPN Franciaország számára?

Számos lehetőség közül választhat:

A PureVPN a legjobb választás, mivel hihetetlenül sokféle funkciót kínál Önnek, alig 3 dollár alatt

Alternatív megoldásként a Surfshark az abszolút költségvetés-barát lehetőség, mivel számos hasznos funkcióval rendelkezik, kevesebb, mint 2 dollárért

Az Ivacy, elérhető mindössze 2,25 dollár mellett, egy újabb, költségvetés-barát VPN, amely optimalizálva van a torrenting és streaming számára.

Szükségem van VPN-re a Netflix megtekintéséhez?

Nem, a Netflix könnyen elérhető Franciaországban. Azonban te’Ha a Netflix-en földrajzilag korlátozott tartalmat szeretne elérni, akkor továbbra is VPN-re van szüksége dedikált szerverekkel.

Következtetés

Miközben a törvény védi a francia állampolgárok digitális jogait, meglehetősen sok bizonytalanság merül fel azzal kapcsolatban, hogy milyen információkat tudna naplózni a kormány és a 9-Eyes szövetség többi tagja..

A VPN használata megszilárdíthatja internetkapcsolatának biztonságát, és megőrizheti digitális tevékenységeit. A PureVPN a legjobb választás, ha teljes online szabadságot akar biztosítani magának az országban.

A Surfshark egy olyan alternatíva, amely hozzáférést biztosít számos fontos funkcióhoz, szigorú költségvetés mellett. Az alábbi megjegyzés: tudassa velünk a VPN-szolgáltatókkal kapcsolatos tapasztalatait.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me