A legjobb VPN Németország számára 2023-ban

Mivel Németország a 14 Eyes szövetség része, ez nem biztonságos hely. Az ország, csakúgy, mint más inváziós kormányok, kötelező tömegmegfigyelési és adatmegőrzési törvényeket ír elő.

Ha azonban Németországban él, akkor továbbra is szüksége lehet VPN-re az országon kívüli webhelyek eléréséhez. Ugyanez vonatkozik a német emigránsokra, akik a helyi tartalomhoz akarnak hozzáférni.

A legjobb VPN Németország számára

Szóval úgy döntöttem, miért nem ad áttekintést a Németország számára a legjobb lehetőségekről. Részletesen leírom az egyes VPN-ket, de itt’s rövid összegzés minden esetre:

1. Ivacy: # 1 Ajánlott VPN Németország számára. 29 kiszolgáló Németország öt városában. Azonnali feloldás. Legjobb terv: 2,25 USD / hó (2 éves ajánlat).
2. Surfshark: Felfelé haladó német VPN. 2 dedikált szerver Németországban. Nulla naplót tart. Csúcsminőségű biztonság. Legjobb terv: 1,99 USD / hó (2 éves ajánlat).
3. ExpressVPN: Leggyorsabb német VPN. 4 natív kiszolgáló az emigrációhoz. Szilárd titkosítás. Csevegési támogatás. Legjobb alkalmazások. Legjobb terv: 8,32 USD / hó (1 éves ajánlat).
4. PureVPN: Költségvetés-barát német VPN. 201 kiszolgáló Németország 5 városában. 30 napos próbaverzió. Sima feloldás. Legjobb terv: 2,91 USD / hó (2 éves ajánlat).
5. CyberGhost: Biztonságos német VPN. 684 dedikált szerver a német felhasználók számára. Feloldja a Netflix szolgáltatást. Mindegy’ne tartson naplókat. Legjobb terv: 2,75 USD / hó (3 éves ajánlat).

Contents

5 legjobb VPN Németország számára

A németországi adatvédelmi és internetes szabadsággal kapcsolatos kérdések megkerülése érdekében ezeknek az öt legfontosabb német VPN-nek hihetetlenül hasznosnak kell bizonyulnia.

1. Ivacy

Az Ivacy a német VPN első helyezettje

  • Ár: 2,25 USD / hónap
  • Trustpilot értékelése: 4.8

Az Ivacy szingapúri székhelyű, a gyönyörű szigeti nemzet székhelye, 2007 óta működik a piacon. A Split Alagút koncepció kialakításáért felelős. Nemrégiben elnyerte a BestVPN.com leggyorsabb VPN-díját is.

Mivel a szolgáltató távol van az Öt, Kilenc és Tizennégy Szem szövetségtől, jó teljesítményt, biztonságot és adatvédelmet kínálnak a felhasználók számára az Internet Enemy Jurisdikciókban, amelyek adatmegőrzést és tömeges megfigyelést írnak elő..

A szolgáltató elképesztő és nagy vezetőket vesz fel. Az összes platformon elérhető alkalmazás elérhető, beleértve az iOS, az Android, a Windows, a Mac, a Linux, az intelligens TV-k, az útválasztók és még az Xboxot is. A legjobb rész: feloldhatja a Netflix és a BBC iPlayer blokkolását.

A titkosításhoz az Ivacy az AES-256-CBC-t használja egy szabványos RSA-2048 kulcsmal az OpenVPN kapcsolatokhoz. Van szekciónaplózás, de 48 óra elteltével lejár. A legjobb VPN-ajánlat eléréséhez keresse meg a kétéves tervét, amely 1,99 dollár / hónap kezdődik. (48 dollár számlázva).

A szolgáltatóval kapcsolatos további információkért olvassa el ezt a részletes Ivacy Review oldalt!

Ivacy Germany

2. Surfshark

A Surfshark a német VPN második helyezettje

  • Ár: 1,99 USD / hónap
  • Trustpilot értékelése: 4.4

Ha olyan szolgáltatót szeretne, amely a legmagasabb szintű stabilitást, védelmet és kompatibilitást kínálja, és továbbra is hihetetlenül megfizethető, választhat a zseb-barát VPN-hez, a Surfshark-hoz..

Havi 1,99 dollár havi 2 éves ügylete, ez az egyik legolcsóbb, de legértékesebb VPN a listánkban, mely számos német szervert kínál az Ön kényelme érdekében.

A szolgáltató katonai titkosítást, OpenVPN protokoll támogatást és nulla naplózási irányelvet kínál, amely lehetővé teszi a kormányzati vagy ISP-alapú megfigyelések elkerülését Németországban..

Arra is jó hírnevet ad, hogy nem fogad el gag megrendeléseket, amint azt egyértelmûen garantálja a Kanári-szigetek, és ez tökéletes választás a 14 szemû országban, például Németországban élõ felhasználók számára..

Tudjon meg többet erről a szolgáltatóról a Surfshark ismertetőn keresztül.

Surfshark, Németország

3. ExpressVPN

Az ExpressVPN a 3. helyen áll a német VPN számára

  • Ár: 8,32 USD / hónap
  • Trustpilot értékelése: 4.8

Talán a VPN-ipar legnagyobb neve, az ExpressVPN hihetetlenül kompetens és teljesítményorientált VPN-szolgáltatás Németország számára az egész világon.

Az ExpressVPN havi 8,32 dollárba kerül az egyéves ajánlatán, ami sokkal drágább, mint a listán szereplő többi VPN-nél, de ha azt akarja, hogy az osztályban a legjobb élmény és a költségvetés ne aggódjon az Ön számára, akkor folytasd az előfizetést.

Egyik szolgáltató sem engedheti meg magának az ExpressVPN által támogatott sebességeket, így tökéletes választásként szolgálhat, ha azt akarja, hogy nemcsak feloldja a Netflix USA, a német TV-oldalak vagy akár a Hulu szolgáltatásait, hanem HD minőségű és rendkívüli stabilitással nézheti meg őket..

Az ExpressVPN egy kill kapcsolót kínál, amely védi a nem tervezett internet lekapcsolásokat. A szolgáltató kiváló minőségű titkosítással biztosítja internetkapcsolatát, és alapértelmezés szerint támogatja az ott elérhető legjobb protokollt, azaz az OpenVPN-t.

Gyors sebessége és biztonsága szintén hasznos, ha a Torrenting és több mint 3000 szerverből álló kiszolgálói bázisa teljes mértékben támogatja a P2P tevékenységeket..

  7 legjobb orosz VPN-szolgáltatás - Kerülje meg az internetes cenzúrát Oroszországban történő utazás közben

Az élő chat-támogatás az iparág legjobbja, képes mindenféle kérdést könnyedén megoldani.

Az intuitív split alagút funkcióval az ExpressVPN lehetővé teszi a VPN-kapcsolaton keresztül átirányítani kívánt helyek vagy alkalmazások rangsorolását, ezáltal tovább optimalizálva a tapasztalatokat.

Németországban az ExpressVPN-t használhatja minden olyan nagy operációs rendszerben, mint a Windows, Mac, Android, iOS és akár FireTV.

Ha nem’Mint a szolgáltatás, akkor 30 napos párnája van, amelyben visszatérítést nyújthat be.

Az ExpressVPN dedikált német verziója szintén elérhető.

További részletekért olvassa el az ExpressVPN ismertetőt.

ExpressVPN Németország számára

4. PureVPN

A PureVPN a 4. helyen áll a német VPN számára

  • Ár: 2,91 USD / hónap
  • Trustpilot értékelése: 4.7

A PureVPN kiszolgálói száma most már meghaladta a 2000-et, Németországban is.

A PureVPN nem’t arra kényszeríted, hogy előfizetjen hosszú távra, mivel rövid távú, 2 éves előfizetési tervet kínál, mindössze 2,91 dollár havonta .

A naplózási politika korábban vázlatos volt, de most javításra került, hogy a felhasználók biztonságban érezzék magukat abban, hogy megbíznak az adatokkal.

Kizárólag katonai szintű titkosítást használnak titkosítási szabványnak, és a szokásos alkalmazásai ezen keresztül futnak a legbiztonságosabb alagút-protokollokkal együtt. Székhelye Hong Kong, a PureVPN nem’Nem kell teljesítenie a német bírósági végzéseket sem.

Ez a legfontosabb Netflix VPN-k, és támogatja a BBC iPlayer-t is.

Van egy 3 napos próbafiók, melynek ára 2,50 USD, amely lehetővé teszi, hogy igénybe vegye a tesztvezetés szolgáltatását, mielőtt elkötelezné magát..

PureVPN’A német nyelvű változat ott van, ha tovább akarja folytatni az anyanyelvén.

Mi’a PureVPN-ről is teljes áttekintést végzett, amelyet itt megnézhet.

PureVPN Németország számára

5. CyberGhost

A CyberGhost az 5. helyen áll a német VPN számára

  • Ár: 2,75 USD / hónap
  • Trustpilot értékelése: 4.7

Könnyen kezelhető és optimalizált interfész a CyberGhost jellemzője. Ez a szolgáltató összesen 577 VPN szervert kínál Németországban, 3 különböző helyre elosztva, hogy az egész iparágban a legjobb streaming és torrent élményt nyújtsa..

A CyberGhost nincs’t drága, vagyis annak a 3 éves tervnek, amely 2,75 dollárt fizet havonta, ami rendkívül ésszerű, figyelembe véve azt a tényt, hogy sok szolgáltató szinte ugyanazt az árat számolja fel, de kevesebbet kínál, mint a CyberGhost.

A CyberGhost legjobb tulajdonsága az olyan alkalmazások, amelyek minden népszerű platformon elérhetők, és különféle lehetőségekkel rendelkeznek a végrehajtandó különféle feladatokhoz..

A CyberGhost sem jelent védettséget a biztonsági fronton, mivel kiváló titkosítást, DNS-szivárgás-védelmet, megszakítót, erős protokollt kompatibilitást és nulla naplózási irányelvet biztosít annak biztosítása érdekében, hogy az Ön személyes adatait a német interneten továbbra is védeni lehessen..

Azt’Az egyik legjobb lehetőség a Netflix és más streaming szolgáltatások geo-blokkjainak megkerülésére. A CyberGhost rendkívül megbízható, és soha nem kínál alacsony sebességet. A német streaming rajongók számára a CyberGhost nagyszerű vétel.

Ha németül szeretne kapcsolatba lépni a CyberGhost-szel, a szolgáltató ezt a lehetőséget is kínálja.

A szolgáltató teljes körű áttekintése itt olvasható.

Cyberghost VPN Németországban

A németországi jó VPN-szolgáltatónál keresendő tényezők?

A pillanatban egy Németországban élő internetes felhasználó számára sok korlátozás és adatvédelmi kérdés van, amelyek közvetlenül érintik.

A Németország számára egy elég jó VPN lehetővé teszi az ilyen felhasználók számára, hogy megkerüljék ezeket a fenyegetéseket és korlátozásokat, és hozzáférjenek a biztonságosabb és szabadabb internetes élményhez. Itt’előadás:

Főbb felhasználói adatvédelmi problémák

Németország tagja a 14 Eyes Szövetségnek. Ha nem’nem sokat tud erről a szövetségről, hihetetlen kockázatot jelent az online adatvédelem.

A 14 Eyes szövetség azon országok csoportja, amelyek megállapodást kötöttek a hírszerzésről és az adatok megosztásáról. Bármely ország, amely tagja ennek a szövetségnek, köteles adatokat gyűjteni.

Például Ha az Egyesült Államok adatokat szeretne az Ön böngészési előzményeiről, akkor kérheti a német hatóságokat, hogy gyűjtsék össze az adatokat és adják nekik, és Németországnak át kell adnia a kérést..

A német lakosok – az internethasználók metaadatait az országbeli internetszolgáltatók gyakran tárolják, időnként 10–12 héten át. És ezek a pontos adatok, amelyeket a német kormány bármikor igényelhet az internetszolgáltatóktól, és ezeket be kell tartaniuk.

A Bundesnachrichtendienst (BND) egy németországi szervezet, amely a németországi internetes felhasználóktól gyűjtött adatok megfigyelésének, gyűjtésének és küldésének feladatát látja el. Biztos lehet benne, hogy határozottan kémkednek.

Ha az EU új GDPR-törvényeire támaszkodik, amelyek kötelezővé teszik, hogy mindenki, aki az Ön adatait gyűjti, kifejezett engedélyével tegye meg, hogy megvédjen, gondoljon újra. Hogy’mert az adatokkal való visszaélés és a kormány által támogatott kémkedés továbbra is fellendül.

A német internetes felhasználók számára a magánélet egyedül a legfontosabb tényező, amely szükségessé teszi egy erős, biztonságos VPN használatát.

  De 5 bedste VPN'er til Frankrig 2023: Sikker browsing + streaming

A VPN-k titkosítják az Ön adatait, és biztonságos alagutakon továbbítják azokat, miközben elrejtik az eredeti IP-címet, hogy megakadályozzák minden kormányzati ügynökséget vagy bárki mást, hogy kémkedjen rád vagy támadjon meg az Ön személyes adatait online.

A torrenting kockázatos, VPN nélkül, Németországban

A torrentingot több millió felhasználó végzi szerte a világon, és a Németország felhasználói sem kivétel. A németországi VPN-fedezet nélküli torrenting iránti kénytelen ugyanakkor nyilvánvaló hülyeségnek számít, tekintettel a szerzői joggal védett anyagok letöltésére vagy akár megosztására vonatkozó szigorú törvényekre is..

A torrenting Németországban törvényes, de határozottan becsaphat egy nagy bírsággal, vagy bizonyos esetekben börtönbüntetést kaphat, ha szerzői jogok megsértését követi el..

Soha nem támogatjuk a felhasználókat a szerzői jogok megsértésének elkövetésében, és nem ösztönözzük a felhasználókat arra, hogy a Torrenteken keresztül illegálisan töltsenek le tartalmat, de ez arról szól, hogy a felhasználóink ​​élvezzék az ingyenes internetet, és csak VPN használata esetén történhet meg..

A legjobb VPN-ek Németországban vannak, amelyek dedikált szerverekkel rendelkeznek a Torrenting / P2P tevékenységekhez, gyors sebességet és’t szivárog az IP. Nem kellett volna’Nem is tárol bármilyen naplót.

A földrajzi korlátozások megkerülése a streaming webhelyeken

A földrajzi korlátozások miatt a németországi Netflix USA, a Hulu, az Amazon Prime vagy akár a BBC iPlayer sem érhető el. De a korlátozások nem’Csak ezekre a streaming webhelyekre vonatkoznak. Ha Németországon kívül utazik, akkor nyert’nem lesz képes streamálni kedvenc német csatornáit vagy más tartalmait ugyanazon földrajzi korlátozások miatt.

Ráadásul a YouTube legerősebb verziója Németországban van. A világ’A legnagyobb ingyenes streaming szolgáltatás nem nyújt nagy részét a tartalmának az országban. Ennek oka az, hogy a GEMA-nak (egy német zenei jogok csoportja) hosszú ideje vita folyt a webhellyel, amely nem hajlandó letelepedni.

De a kedvenc tartalmak streamingjében ezek a problémák könnyen megoldhatók, ha elegendő jó német VPN-be fektetnek be.

Ezek a fő VPN-k hihetetlen könnyedén megkerülhetik a legtöbb ilyen földrajzi korlátozást. És sokan még obfuzációs szolgáltatásokat is kínálnak, hogy könnyebben hozzáférhessenek ezekhez a földrajzilag korlátozott webhelyekhez.

Védelem a nyilvános Wi-Fi-fenyegetések ellen

Nem számít, hol tartózkodik a világon, ha nyilvános vagy megosztott Wifi-hálózatokhoz fér hozzá, VPN-védelemre van szüksége. A középső támadások nemcsak általánosak, hanem a hackelés leghatásosabb formája is, amely ott van, mivel a felhasználók számára sokkal könnyebb csatlakozni ilyen veszélyeztetett hálózatokhoz, mint bármely más esetben.

Mivel tehát, ahogy a világ többi részén, Németországban is vannak nyilvános Wifi-rendszerek, olyan VPN-ekre van szükségük, amelyek a legerősebb titkosítást és protokolltámogatást engedhetik meg maguknak, hogy megvédjék készülékének biztonságát az ilyen nyilvános internetkapcsolatokon.

Legfontosabb szempontok, amelyeket figyelembe kell venni, amikor a legjobb német VPN-t választják

Nem szabad naplóznia a felhasználói tevékenységeket. A legjobb VPN-ek mindig nulla naplózási politikát követnek. Soha nem őrzik meg személyes adatait, a böngészési előzményeket vagy a kiszolgálókon tárolt egyéb érzékeny adatokat. Szolgáltató’A naplózási politikát kifejezetten említi az adatvédelmi politikájában, tehát minden szolgáltatót áttekintettünk’Adatvédelmi politikája annak biztosítása érdekében, hogy ne kelljen’t ne tartson semmilyen érzékeny naplót.

Katonai titkosítás és OpenVPN protokoll. Ez a két tényező a VPN legfontosabb szempontja’biztonsági arzenálja. Az AES-256 katonai titkosítás a legbiztonságosabb titkosítási rejtjel, mivel lehetetlen dekódolni az alatt titkosított adatokat. Az OpenVPN protokoll jelenleg a legbiztonságosabb alagút-protokoll a világon, biztosítva, hogy az internet-kapcsolatok soha ne kerüljenek széttörésre.

Néhány VPN még újszerűbb biztonsági funkciókat kínál, mint például a Double VPN, hogy a felhasználóknak extra biztonsági sávot biztosítsanak.

Optimalizált és gyors kiszolgálókat kell kínálnia Németországban. Ha Németországon kívül utazik, és német televíziós tartalmat kell néznie online, akkor ezt csak akkor teheti meg, ha a VPN német szervereket kínál.

De’Nem elegendő ahhoz, hogy szerverek rendelkezzenek Németországban, azokat optimalizálni kell, hogy támogatják a feloldást a külföldről, és gyorsan, hogy prémium élményt nyújtsanak.

A streaming webhelyek képességeinek feloldása. Nagy, elterjedt szerverhálózat. A Netflix US vagy a BBC iPlayer németországi feloldásához fel kell tüntetnie egy VPN-t, amely kiszolgálókat kínál, amelyek ezeket a funkciókat könnyedén végrehajthatják. enged’mondjuk, ha egy VPN nem’nincs jó amerikai szerverük, nyert’t feloldja a Netflix USA és ezáltal a blokkolását’Önnek nem megfelelő.

Torrenting Barátságos. A VPN-nek támogatnia kell a Torrenting programot, és gyors, dedikált szervereket kell felajánlani a feladathoz. Másrészt, nem szivároghat az IP-n keresztül a WebRTC vagy a DNS szivárgás.

Kill kapcsolóval kell rendelkeznie: A VPN lekapcsolása esetén ki kell kapcsolni egy kapcsolót, hogy megvédje Önt a véletlenszerű internetcsatlakozástól megfelelő fedezet nélkül, így valódi IP-jét kiteszi. A listánkban szereplő összes Németország legfontosabb VPN-je kínálja ezt a funkciót.

  De 5 bedste VPN'er til Frankrig 2023: Sikker browsing + streaming

Bár manapság több száz VPN-szolgáltató működik az iparágban, és többségük a fenti listából kettő vagy két funkciót kínálhat, de ha azt akarja, hogy ezek a szolgáltatások a szolgáltatás legmagasabb szintű teljesítményével együtt jelenjenek meg, akkor a legjobban ajánlott Németország VPN-k a legbiztonságosabb tétek.

Kerülendő VPN-k Németországban

Nagyon sok VPN ígéri a holdot, de gyakran nem’t elérje a várt eredményeket. Mit’Sőt, még problematikusabb az, hogy vannak olyan VPN-k, amelyekre nem biztonságos feliratkozni, mivel több problémától szenvednek, vagy maguk vesznek részt rossz tevékenységekben.

Itt található a VPN-k listája, amelyeket kerülendő Németországban:

Shellfire VPN

Ez a VPN nem működik’t bármilyen célt szolgál. IP-szivárgásoktól szenved, nem’t feloldja a Netflix blokkolását, nem’t támogatja a Torrenting alkalmazást, nincs élő csevegési támogatása, és ügyfélalkalmazásai egyáltalán nem felhasználóbarátak. Ráadásul a tervek meglehetősen drágák. Kerülje el ezt a VPN-t minden áron.

OperaVPN

Annak ellenére, hogy a Netflix feloldásához jó minőségű, az OperaVPN nem rendelkezik platformok közötti kompatibilitással. Azt’s inkább egy proxy szolgáltatást és nem’nem nyújtja a szükséges szintű biztonságot ahhoz, hogy német VPN-ként elegendő tapasztalatot nyújtson.

ZenVPN

Ez a VPN naplózza az Ön IP-jét, és számunkra ez a mindegyik legnagyobb ügylete. Ezen felül nyertél’Nem szabad napi 5 GB-nál több sávszélességet használni, még akkor is, ha fizetett üzlettel jár. A ZenVPN egyáltalán nem megfelelő, ha megfelelő Németország VPN-t keres.

Ingyenes VPN, Németország számára megfelelő?

A válasz egy nagy nem!

Miért?

Az ingyenes VPN-k mindig jól néznek ki, ha összehasonlítják őket fizetett szolgáltatókkal, amelyek gyakran tíz dollárt fizető előfizetési díjakat kínálnak. De az’Ahol a Free VPN előnyei megállnak.

Az ingyenes VPN szolgáltatások sávszélességet és sebességet korlátoznak a fizetett szolgáltatásokhoz képest.

Ezen túlmenően, a fenti teljesítményproblémák mellett, az ingyenes VPN-k sem biztonságosak, mivel vagy felhasználói naplókat vezetnek, felhasználói adatokat értékesítenek, vagy akár felesleges hirdetéseket is felszólítanak, mivel ezek az alsó sorban működnek.

Nem akarom’Nem javasoljuk, hogy keressen egy ingyenes VPN-t Németországban, mert az az’Sokkal jobb, ha néhány dollárt kioszt, mint hogy veszélyeztesse internetes élményét és biztonságát az ingyenes varázsa miatt.

Német adatmegőrzési törvények

Az adatmegőrzésre vonatkozó törvények bonyolult története volt Németországban.

A német kormány megpróbált olyan törvényeket bevezetni, amelyek kötelezővé teszik a felhasználói adatok gyűjtését a lehető legnagyobb mértékben, ám a jelenlegi törvényeket felfüggesztették.

Az adatmegőrzésre vonatkozó, a 2015-ben elfogadott fő törvény előírja, hogy az internetszolgáltatók gyűjtsék a felhasználói metaadatokat.

Ezt a törvényt jelenleg felfüggesztették, de széles körben felmerül a gyanú, hogy a németországi internetszolgáltatók 10 napig folytatják a felhasználói metaadatok gyűjtését és tárolását..

Németország a 14 Eyes szövetség részét képezi, és ez veszélyes helyszínt jelent a felhasználói adatvédelem szempontjából, mivel ez olyan adatmegosztó szövetség, amelyben bármelyik tagállam elküldheti a gag parancsot egy másik országnak felhasználói információkkal, ez utóbbi pedig be kell tartania.

Németországban azonban jelenleg nincs olyan törvény, amely arra kényszerítené az internetszolgáltatót vagy más hatóságot, hogy tartsa be a gag parancsokat. A törvény nem támogatja még az adatgyűjtés hátsó ajtójának megvalósítását.

Az adatmegőrzési törvények németországi zavarosak és gyakran nem egyértelmûek, amelyek teljes magyarázata nem tartozik e cikk hatálya alá, de tudnia kell, hogy Németország meglehetõsen nem biztonságos a felhasználói adatvédelem online védelme szempontjából, tehát nem hagyhatja nyitva a végét. és bizonytalan.

De vajon a VPN Németországban engedélyezett-e ahhoz, hogy védelmet nyújtson az ilyen törvényekkel szemben? Igen, teljesen legális, ezért nem kellene’Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy túl biztonságos legyen az online névtelenség.

A dolgok csomagolása

Németországban élve feltétlenül regisztrálnia kell egy VPN-t ma, és ha ezt a döntést hozza, a Surfshark az első számú választásunk, mint Németország legjobb VPN-je. Havi 1,99 dollárért a kétéves terv szerint’Ez a legmegfelelőbb szolgáltatás a biztonság, a teljesítmény és a stabilitás szempontjából.

A 4-es szám többi része is nagyszerű, és most az a személyes döntésétől függ, hogy melyiket választja. Tehát Don’t pazarolja túl sok időt, mielőtt megkapja, és magánéletét online védi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me