7 legjobb orosz VPN-szolgáltatás – Kerülje meg az internetes cenzúrát Oroszországban történő utazás közben

Oroszország lassan, végül átalakul a következő Kínává - a szigorú internetes cenzúra és az adatmegőrzési törvényeknek köszönhetően, amelyek megakadályozzák a felhasználókat, hogy szabadon és korlátlanul fedezzék fel az internetet. Szinte úgy tűnik, mintha a nacionalizmus annyira elvakította volna az állampolgárokat, hogy már nem akarnak kommunikálni más országokban élőkkel. Mi van ezzel az elválasztással? Az internet összesítése? A legfontosabb, hogyan lehet legyőzni? Nos, itt jön be egy orosz VPN használata, amely segít megkerülni a földrajzi korlátozásokat a webhelyek és az online szolgáltatások feloldásához. Olvassa el ezt a részletes útmutatót legjobb vpn.

Orosz VPN

Új orosz VPN-törvény és mi pontosan be van tiltva a Netizens számára?

2017. november 1-jén lép hatályba - egy új orosz törvény előírja a proxy-elkerülési eszközökhöz való hozzáférés korlátozását, ideértve az anonimizálókat és a VPN-ket is, megnehezítve a netizens számára az internetes cenzúra megkerülését. Azoknak a szolgáltatóknak, akik az országban működnek, szorosan együtt kell működniük a Roskomnadzor-szal (az orosz médiafigyelővel), és teljesíteniük kell minden kérését..

Új orosz VPN-törvény

A törvény vonatkozásában azonban még mindig sok a zavar. Míg a proxy-elkerülési eszközöknek nincs teljes tilalma - az orosz kormány kérte, hogy ezen eszközök segítségével korlátozzák a tiltott webhelyekhez való hozzáférést. Az informatikai szakértők szerint a vállalati VPN-k mentességet élveznek a tilalom alól, de továbbra sem világos, hogy a Roskomnadzor hogyan különbözteti meg a közszolgáltatásokat és a vállalati szolgáltatásokat.

A legjobb VPN Oroszország számára

A neve a Tor Project szakértője “Leonid Jevdokimov” a közelmúltban azt találták, hogy valójában lehetetlen megkülönböztetni az ilyen szolgáltatókat, mivel a piacon sok ezer név terjed, amelyek mindegyike különféle célokat szolgál az interneten.

A FIFA 2018-os világkupája Oroszországban - kezdődik a valódi játék

A FIFA 2018-as világkupája a sarkon van, ez a nyár június 14-én kezdődik, és július 15-én Moszkvában indul. Mivel a bajnokság fontos beszélgetés a világ milliói között, minden bizonnyal elvárhatjuk, hogy az emberek repüljenek hazájuk átlépõen, hogy ellátogassanak Oroszországba, és kedvenc csapata támogatását kínálják. Az egyetlen probléma azonban az, hogy ezek az egyének rengeteg internetkorlátozással szembesülnek Oroszországba látogatásakor.

A FIFA 2018-as világkupája Oroszországban

A letiltott alkalmazások, a közösségi média elérhetetlensége, a szülővárosi hírportálok elérhetetlensége - mind gyakori problémák, amelyekkel szembesülnek. Természetesen szinte minden étteremben, kocsmában, bárban vagy nyilvános helyen hozzáférhet az ingyenes nyilvános Wi-Fi-hozzáféréshez, de mi az a haszna, ha nem tudja meglátogatni a kívánt oldalakat? Ezenkívül ezek a nyilvános kapcsolatok csökkenthetik az adatok általános biztonságát is, mivel nyitva állnak a támadásokra. Ezért kell a Fifa világkupája VPN-t használni, amikor a városban részt vesz a 2018. évi FIFA világkupán. Ezenkívül olvassa el a részletes blogunkat a következő címen: hogyan kell nézni a fifa 2018 világkupát.

Internetes és digitális bűncselekmények Oroszországban

Hasonlóan a legtöbb országhoz, Oroszország kriminalizálja a számítógépes információk jogosulatlan hozzáférésével, a rosszindulatú programok fejlesztésével / használatával / terjesztésével, a védett számítógépes információk átadására vonatkozó szabályok megsértésével, a fizetési kártyák használatával kapcsolatos csalásokkal és más hackerekkel kapcsolatos cselekedeteket. A Belügyminisztérium, a Szövetségi Biztonsági Szolgálatok és még az iparág szabályozói, például az Oroszországi Központi Bank felügyelete mellett, az ilyen bűncselekmények bírságai és börtönideje intenzívek!

Internetes és digitális bűncselekmények Oroszországban

Miért van szüksége az orosz VPN-re?

Az orosz kormány minden gyakorlatában rendkívül invazív, figyelemmel kíséri felhasználóit, és különféle okok miatt még hatalmas számú külföldi weboldalt is feketelistára vesz. Leginkább a külföldi forrásokból származó hírek áramszünetnek vannak kitéve, olyan szolgáltatásokkal együtt, mint a Google. Számos, Oroszország számára kritikus weboldal szintén cenzúrát ír elő, míg az ukrán oldalak blokkolják a hozzáférést - a folyamatban lévő konfliktus miatt.

Ha ez elég rossz lenne, a kormány még a PORNOGRÁFIA-t is betiltotta, ami kissé bátor és meglepő. Az új Yarovaya törvények bevezetésével a dolgok a jövőben csak rosszabbodni fognak, mivel a polgárok magas szintű felügyelet alatt vannak. Mindezek a korlátozások és félelmek miatt a VPN használata az országon belül kritikus fontosságú a digitális magánélet és a szabadság biztosítása érdekében.

Miért van szüksége az orosz VPN-re?

2014-ben Oroszország még olyan törvényt is elfogadott, amely előírja, hogy a nagy számú (3 000 és annál pontosabb) blogíróknak ugyanazokat a szabályokat kell követniük, amelyeket a híres és vállalati szintű média közvetít. Ez magában foglalja a valódi nevük beírását és a Roskomnadzor hivatalos regisztrációját. Ezenkívül az Oroszországot elutasító bármilyen politikai nézet évekig tartó börtönbüntetést eredményezhet.

Tehát általában az Oroszországban élőknek valójában nincs szabadsága a kívánt cselekedetek elvégzéséhez. A kormány gyakorlatilag mindent ellenőrz, ami csak az országban a VPN-k használatát teszi hihetetlenül fontos és hasznossá. Azáltal, hogy elrejti az IP-címét, és úgy tűnik, hogy úgy tűnik, mintha egy másik országban lakna, a VPN-k pusztán előnyösek a helyi internetszolgáltatók, kormányzati ügynökségek és a szerzői jogok megsértésével küzdő csalók becsapásakor, amikor bármilyen internetes tevékenységet igénybe vesznek - ez illegálisnak tekinthető..

A legjobb VPN Oroszország számára

5 legjobb orosz VPN 2018-ban

Ha meg akarja kerülni az összes haszontalan korlátozást, miközben javítja az online adatvédelmet - feltétlenül válassza ki a piacon a legjobb orosz VPN-t. Ez azt jelenti, hogy alaposan elemeznie kell az összes szolgáltatót, és ki kell értékelnie teljesítményét, megbízhatóságát, támogatását, árait és szerver elérhetőségét. Neked szerencséd, egy kicsit megkönnyítettük a feladatot a látogatók nevében végzett kutatással. Tehát további áttekintés nélkül olvassa el ezt a részletes útmutatót a Legjobb orosz VPN szolgáltatásokról, amely a következőket tartalmazza:

Szolgáltatók Ár ($) Jellemzők Értékelés Kedvezmény Látogasson el a szolgáltatóra

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 USD1.99Havonta

  • 800+ szerver 50+ országban
  • AES-256-GCM titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Nincs naplózási politika
  • Korlátlan egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 83% -os kedvezményes látogatás a webhelyen
  Olvassa el az ismertetőt

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2,91Havonta

  • 2000+ kiszolgáló több mint 140 országban
  • AES 256 bites titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Nincs naplózási politika
  • 5 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 73% -os kedvezménnyel a webhely látogatása
  Olvassa el az ismertetőt

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8.32Havonta

  • Több mint 3000 szerver 94 országban
  • AES 256 bites titkosítás
  • 24/7 Élő csevegés
  • Nincs naplózási politika
  • 3 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható 35% kedvezmény a webhely felkeresésekor
  Olvassa el az ismertetőt

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 USD2.25Havonta

  • Több mint 1000 szerver 100 helyszínen
  • 256 bites szabványos katonai titkosítás
  • Az élő csevegés támogatása kiváló
  • Nulla naplók szolgáltatója
  • 5 Multi-Logins érhető el
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps és Chrome kiterjesztés

  Megbízható 77% kedvezmény Látogasson el a webhelyre
  Olvassa el az ismertetőt

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 USD2,75Havonta

  • 3700 kiszolgáló 60 országban
  • 256 bites AES titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Szigorú nincs naplózási politika
  • 7 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Reliabile 77% kedvezmény Látogasson el a webhelyre
  Olvassa el az ismertetőt

ExpressVPN - Adatvédelem-központú szolgáltató Oroszország számára

A Brit Virgin-szigeteken található ExpressVPN az egyik legjobb orosz VPN, amely kiváló alkalmazásokat kínál intuitív kilátásokkal és felhasználóbarát kialakítással. A szolgáltató nagy figyelmet fordít a magánéletre, és nem naplózási politikájával büszkélkedik, amelyet még a török ​​hatóságok sem tudtak megverni. A VPN-feliratkozás után akár 1500+ szerverhez, erős OpenVPN titkosításhoz és olyan funkciókhoz is hozzáférhet, mint például az Automatikus gyilkos kapcsoló, három egyidejű kapcsolat, P2P / Torrenting és WebRTC Protection.

ExpressVPN Oroszország számára

Előnyök

 1. 256 bites AES titkosítás a maximális biztonság érdekében Oroszországban
 2. Kiszolgálók világszerte 84 országban.
 3. Nincsenek használati naplók a maximális adatvédelemért.
 4. A P2P / fájlmegosztás engedélyezve.
 5. Intuitív natív alkalmazások

Hátrányok

 1. Nagy érték, de nem olcsó.

Get ExpressVPN

CyberGhost - Jó névtelenség online kihasználása Oroszországban

A Romániában székhellyel rendelkező CyberGhost egy másik nagyszerű szolgáltató az anonimitás kiaknázására és a képességek feloldására az oroszországi korlátlan internethez való hozzáférés érdekében. A felhasználók erőteljes biztonságot kapnak az AES 256 bites OpenVPN titkosítás révén. Akár öt eszközhöz is csatlakoztathat egyszerre. A legjobb rész: egy 30 napos gondtalan pénz-visszafizetési garancia és 7 napos ingyenes próbaverziója van.

CyberGhost VPN Oroszország számára

Előnyök

 1. 800+ szerver világszerte az Oroszország webhelyeinek feloldásához
 2. Többszörös csatlakoztatás 5 eszközön
 3. Elérhető a Chrome kiterjesztés
 4. Átlátható naplózási politikák
 5. Natív alkalmazások Windows, Mac, iOS, Android számára

Hátrányok

 1. Jobb lehet a sebesség

Szerezd meg a CyberGhost alkalmazást

IPVanish - Csodálatos adatvédelem és biztonság Oroszországban

Az Egyesült Államokban székhellyel rendelkező IPVanish elképesztő adatvédelmet és biztonságot kínál oroszországi felhasználók számára, és hatalmas, 1000+ szerverből álló hálózatot nyújt 60 országban világszerte. Még natív alkalmazásai is elérhetők minden platformon, legyen az Linux, iOS, Android, Mac és Windows. Az árak havonta 7,50 dollártól kezdődnek, de 7 napos visszatérítési garanciával rendelkezik. Még egy SOCKS5 proxy is van a P2P / Torrenting maximális névtelenségéhez.

IPVanish VPN Oroszország számára

Előnyök

 1. 40 000+ IP’s és 1000+ VPN szerver
 2. 7 napos pénz-visszafizetési garancia
 3. SOCKS5 proxy és gyilkos kapcsoló
 4. Cryptocurrencies elfogad
 5. Natív alkalmazások minden platformon

Hátrányok

 1. Székhely az USA-ban

Szerezz IPVanish-t

NordVPN - Speciális szolgáltatások a maximális online védelem érdekében

A panamai székhelyű (a világ egyik legbiztonságosabb helyszíne) NordVPN a naplózás nélküli politikával büszkélkedhet, és katonai minőségű, 256 bites AES titkosítást biztosít az oroszországi maximális biztonság érdekében. Ugyanakkor az összes fejlett funkcióval rendelkezik, amely személyazonosságát névtelenné teszi. Webhelyek és cenzúrázott oldalak feloldásakor. Ezek közé tartozik az automatikus gyilkosság-kapcsoló, a DNS szivárgás / IPv6 védelem, a lopakodó mód, a Tor és a Double Hop! Ön is olcsó árakat használ fel. Ha úgy dönt, hogy a 3 éves tervvel jár, akkor csak 3,49 dollárt fizet. havonta!

NordVPN Oroszország számára

Előnyök

 1. 4205 szerver 62 országban az Oroszország feloldásához
 2. Olcsó kétéves árképzés nagy értékű szolgáltató számára
 3. Elérhető P2P / Torrenting engedélyezve szerverek
 4. DoubleVPN szolgáltatás a maximális adatvédelem érdekében
 5. DDOS védelem és lopakodó mód

Hátrányok

 1. A havi árazás drága

Szerezd meg a NordVPN-t

VyprVPN - Gyors sebesség a weboldalak streaming / feloldása Oroszországban

A VyprVPN egy svájci székhelyű szolgáltató, amelynek neve egy amerikai cég “Arany béka”. Kivételes szolgáltatást kínál ésszerű áron, havonta 9,95 USD-ért. Az alapvető árazáshoz a világ több mint 70 országában több mint 700 szerverhez férhet hozzá, 30 napos visszatérítéssel és több eszköz bejelentkezéssel 5 eszközön. Még megvan a “Kaméleon technológia” elérhető a P2P / Torrenting és feloldó webhelyek maximális kényelme és képességei számára.

VyprVPN Oroszország számára

Előnyök

 1. Kaméleon jegyzőkönyv a korlátozások megkerülésére Oroszországban
 2. A NAT tűzfal és a DPI névtelenség elleni védelme
 3. 30 napos visszatérítés és 3 napos ingyenes próbaverzió a teszteléshez
 4. Támogatja a bejelentkezéseket 5 eszközön egyidejűleg
 5. Kiváló sebességű streaming / torrent

Hátrányok

 1. Hiányzik a Bitcoin fizetési támogatása

Szerezd meg a VyprVPN-t

Hogyan állítsd be az orosz VPN-t 4 egyszerű lépésben

 1. Feliratkozás bármely orosz VPN-szolgáltatóra a fent említett nevek közül
 2. Töltse le saját platformjának dedikált alkalmazását a webhely felkeresésével
 3. Írja be a felhasználónevet és a jelszót az alkalmazásba
 4. Csatlakozás egy szerverhez Oroszországban (ha más országból szeretne valamit elérni az országban) vagy amerikai szerverhez (ha meg akarja kerülni a cenzúrát).

Legjobb orosz VPN-kiszolgálók

Legjobb VPN-k Szerverek száma
ExpressVPN 5 kiszolgáló
HideMyAss 12 szerver
NordVPN 22 Szerver
VyprVPN 2 kiszolgáló

2 legjobb orosz VPN-mentes

Amikor a legjobb orosz VPN-t találja, sok felhasználó INGYENES megoldásokat kereshet. Bár lehet, hogy nem kapja meg ugyanazt az értéket, mint amit a prémium partnerektől kapna, vannak olyan szolgáltatások, amelyek túl sokat tesznek azért, hogy Oroszországban a legmagasabb szintű biztonságot és adatvédelmet biztosítsák. A kiváló teljesítménnyel rendelkező legnépszerűbbek közé tartozik a következő:

Windscribe - Felhasználóbarát alkalmazások fejlett biztonsági funkciókkal

A kanadai székhelyű Windscribe egy teljes funkcionalitású VPN-szolgáltatás, amely mind ingyenes, mind fizetett csomagokkal rendelkezik. Az INGYENES szolgáltatás alapján figyelemre méltó kapcsolatot kínál a világ 11 szerverével, havonta 10 GB-os sávszélesség korlátozással. Önnek azonban lehetősége van kapcsolatot létesíteni annyi eszközzel, amennyit csak akar. További 5 GB-os sávszélességért csipoghat a szolgáltatásról a közösségi platformokon.

2 legjobb orosz VPN-mentes

Előnyök

 1. Beépített hirdetés / nyomkövető blokkoló funkció
 2. Átlátható naplózási politika
 3. 10 GB adatkorlát a szabad csomagban
 4. P2P / Torrenting engedélyezett szerverek
 5. Korlátlan egyidejű kapcsolat

Hátrányok

 1. Dolgozni kell az ügyfélszolgálatban

Orosz VPN kliens

Az orosz VPN-ügyfelek általában a laptopokon / számítógépekön / táblagépeken / okostelefonokon használt alkalmazások / szoftverek a VPN-hez és annak számos szolgáltatásához való hozzáféréshez. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen egy gombnyomással cseréljék a kiszolgálókat. Megbízható orosz VPN-kliens használata nélkül nagy nehézségekbe ütközhet a webhelyek feloldása és a korlátlan internethez való hozzáférés érdekében.

Orosz VPN kliens

Orosz VPN Android

Ha orosz VPN-szolgáltatásokat keres Android-eszközökön való használatához, akkor valóban feliratkozhat a fent említett szolgáltatók bármelyikére. Mindegyik dedikált alkalmazásokat kínál minden platformon, beleértve az Android-okostelefonokat. Egyszerűen keresse fel a weboldalt, és lépjen a “Letöltés” szakasz csak telepítse a szoftvert a Google Play Áruházból.

Orosz VPN a Steam számára

A Steam kétségtelenül a piacon elérhető egyik legjobb játékszoftver, amely fizetett és ingyenes felhasználók óriási választékát kínálja. A földrajzi helyzet alapján a legtöbb felhasználónak eltérő árakat kell fizetnie ugyanazon a legkelendőbb és a legújabb játékokért. Például az Egyesült Államokban játszott játékok ára Oroszországban magasabb lehet. Itt jön be egy orosz VPN, amely megváltoztatja a tartózkodási helyét, lehetővé téve ezzel a játék olcsóbb áron történő megvásárlását!

A dolgok csomagolása

Sajnos az internetes törvények szerte a világon egyre szigorúbbak és szigorúbbak. Mi indult az érdekképviseletre “a szólásszabadság” most lassan ellenőrzés alá kerül és uralják azokat a nagyhatalmú és regresszív kormányokban / rendszerekben, amelyek Oroszországot is magukban foglalják. Ha meg akarja kerülni a buta korlátozásokat és a cenzúrát, mindenképpen regisztráljon a fent említett szolgáltatóknál. Nyugodtan kommentáld az alábbiakat, ha bármilyen kérdés / probléma merül fel!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me