7 Bedste russiske VPN-tjenester – Omgå internetcensur, mens du rejser i Rusland

Rusland forvandles langsomt, efterhånden som det omdannes til det næste Kina - takket være sin hårde internetcensur- og datalagringslovgivning, der forhindrer brugere i at udforske internettet frit og ubegrænset. Det er næsten som om nationalismen har blændet borgerne så meget, at de ikke længere ønsker at interagere med dem, der er beliggende i andre lande. Hvad er der med al denne adskillelse? Samlingen af ​​internettet? Vigtigst, hvordan kan du overvinde det? Nå, det er her der bruges en russisk VPN, som hjælper med at omgå geo-begrænsninger til at fjerne blokeringen af ​​websteder og onlinetjenester. Læs denne detaljerede vejledning af bedste vpn.

Russisk VPN

Ny russisk VPN-lov og hvad der nøjagtigt er forbudt for borgere?

Ikrafttræden 1. november 2017 - en ny russisk lov dikterer begrænsningen af ​​adgangen til proxy-undgåelsesværktøjer, der inkluderer anonymiserende og VPN'er, hvilket gør det sværere for netizens at omgå internetcensur. De udbydere, der opererer i landet, bliver nødt til at samarbejde tæt med Roskomnadzor (den russiske medies vagthund) og efterkomme alle hans anmodninger.

Ny russisk VPN-lov

Der er dog stadig ret forvirring med hensyn til loven. Mens proxy-undgåelsesværktøjer ikke har et fuldstændigt forbud - har den russiske regering anmodet om at begrænse adgangen til forbudte websteder ved hjælp af disse værktøjer. Ifølge it-eksperter står virksomhedens VPN'er for en undtagelse fra forbuddet, men det er stadig uklart, hvordan Roskomnadzor vil skelne mellem offentlige tjenester og forretningstjenester.

Bedste VPN for Rusland

En ekspert på Tor-projektet, der går under navnet “Leonid Yevdokimov” er for nylig blevet fundet, idet det siger, at det faktisk er umuligt at differentiere sådanne udbydere, i betragtning af at der er tusinder af navne spredt på markedet, som hver tjener forskellige formål på internettet.

FIFA verdensmesterskab 2018 i Rusland - Det virkelige spil begynder

FIFA verdensmesterskabet 2018 er lige rundt om hjørnet, begynder denne sommer den 14. juni, og kulminerer med det endelige showdown den 15. juli i Moskva. Da mesterskabet er en stor samtale blandt millioner af mennesker rundt om i verden, kan vi helt sikkert forvente, at folk flyver over deres hjemland for at besøge Rusland og tilbyde deres yndlingsholdsstøtte. Det eneste problem er imidlertid, at disse personer vil have masser af internetbegrænsninger, når de besøger Rusland.

FIFA verdensmesterskab 2018 i Rusland

Blokerede apps, utilgængelige websteder på sociale medier, utilgængelighed af nybegynderhjem - er alle almindelige problemer at støde på. Selvfølgelig har du adgang til gratis offentlig Wi-Fi på næsten enhver restaurant, pub, bar eller offentligt sted, men hvad er nytten, hvis du ikke kan besøge de websteder, du vil? Disse offentlige forbindelser kan også reducere din generelle datasikkerhed, da de er åbne for hacking. Derfor skal du bruge en Fifa verdensmesterskabs VPN, når du er i byen til FIFA verdensmesterskabet 2018. Yderligere kan du læse vores detaljerede blog om hvordan man ser fifa verdensmesterskabet 2018.

Cyber ​​og digitale forbrydelser i Rusland

I lighed med de fleste lande kriminaliserer Rusland enhver handling, der vedrører uautoriseret adgang til computeroplysninger, udvikling / brug / formidling af malware, overtrædelse af regler, der gælder for overførsel af beskyttede computeroplysninger, svig ved brug af betalingskort og andre hackingaktiviteter. Overvåget af indenrigsministeriet, de føderale sikkerhedstjenester og endda industriregulerende myndigheder som Centralbanken i Rusland er bøderne og fængselstiderne for sådanne lovovertrædelser intense!

Cyber ​​og digitale forbrydelser i Rusland

Hvorfor du har brug for russisk VPN

Den russiske regering er meget invasiv i al sin praksis, holder øje med sine brugere og endda sortlister et stort antal udenlandske websteder af forskellige årsager. Stort set er enhver nyhed, der vises fra udenlandske kilder, udsat for blackout sammen med tjenester som Google. Mange websteder, der er kritiske for Rusland, pålægger også censur, mens ukrainske websteder blokerer adgang - på grund af den igangværende konflikt.

Hvis det var dårligt nok, har regeringen endda forbudt PORNOGRAFI, hvilket er lidt uhyggeligt og overraskende. Takket være indførelsen af ​​nye Yarovaya-love vil tingene kun blive værre i fremtiden, da borgerne er under høje overvågningsniveauer. Alle disse begrænsninger og skræmmer gør brugen af ​​en VPN afgørende i landet for at sikre digitalt privatliv og frihed.

Hvorfor du har brug for russisk VPN

I 2014 vedtog Rusland endda en lov, der krævede, at bloggere med et stort antal af følgende (3.000+ for at være mere specifikke) skal følge de samme regler, der blev indført af berømte medier og på virksomhedsniveau. Dette inkluderer at skrive deres rigtige navn og registrere officielt hos Roskomnadzor. Endvidere kan politiske synspunkter, der adskiller Rusland, resultere i fængsel i årevis.

Så typisk har alle, der bor i Rusland, faktisk ingen frihed til at gøre, hvad de vil. Regeringen kontrollerer praktisk talt alt, hvilket kun gør brugen af ​​VPN'er i landet utroligt vigtig og nyttig. Ved at maskere din IP-adresse og få den til at se ud som om du bor i et andet land, er VPN'er rent fordelagtige ved at narre lokale internetudbydere, statslige agenturer og krænkere af ophavsret, når de hengiver sig til internetaktiviteter - der kan betragtes som ulovlige.

Bedste VPN til Rusland

5 Bedste russiske VPN i 2018

Hvis du vil omgå alle de unyttige begrænsninger, mens du øger dit online privatliv - er det bydende nødvendigt at vælge den bedste russiske VPN på markedet. Dette betyder, at du er nødt til at analysere alle udbydere grundigt og vurdere deres ydeevne, pålidelighed, support, prisfastsættelse og servertilgængelighed. Heldig for dig, vi har gjort opgaven lidt lettere ved at lave research på vegne af vores besøgende. Så uden videre, se på denne detaljerede guide til de bedste russiske VPN-tjenester, der inkluderer:

Udbydere Pris ($) Funktioner Bedømmelse Rabat Besøgsudbyder

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1,99Om måneden

  • 800+ servere i 50+ lande
  • AES-256-GCM-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen logpolitik
  • Ubegrænsede samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Pålidelig besøgsside på 83%
  Læs anmeldelse

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Om måneden

  • 2.000+ servere i 140+ lande
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen logpolitik
  • 5 Samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Pålidelig besøgsside på 73%
  Læs anmeldelse

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Om måneden

  • 3.000+ servere i 94 lande
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen logpolitik
  • 3 samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Pålidelig 35% rabat på besøgssted
  Læs anmeldelse

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2,25Om måneden

  • 1000+ servere på tværs af 100 placeringer
  • 256-bit standardkryptering af militær kvalitet
  • Live chat support er fremragende
  • Nul logsudbyder
  • 5 tilgængelige multi-login
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps og Chrome-udvidelse

  Pålidelig 77% rabat besøg hjemmeside
  Læs anmeldelse

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12,99 $2,75Om måneden

  • 3.700 servere i 60 lande
  • 256-bit AES-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Streng Ingen log-politik
  • 7 samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% rabat besøg hjemmeside
  Læs anmeldelse

ExpressVPN - fortrolighedsfokuseret udbyder for Rusland

Med base i De Britiske Jomfruøer er ExpressVPN en af ​​de bedste russiske VPN'er, der tilbyder fantastiske apps med et intuitivt udsyn og brugervenligt design. Udbyderen fokuserer meget på privatlivets fred og kan prale af en politik med ingen logfiler, som selv de tyrkiske myndigheder ikke kunne slå. Når du tilmelder dig VPN, får du endda adgang til 1.500 servere, stærk OpenVPN-kryptering og funktioner som Automatic Kill Switch, tre samtidige forbindelser, P2P / Torrenting og WebRTC Protection.

ExpressVPN til Rusland

Fordele

 1. 256-bit AES-kryptering for maksimal sikkerhed i Rusland
 2. Servere i 84 lande over hele verden.
 3. Ingen brugslogfiler for maksimal privatliv.
 4. P2P / fildeling aktiveret.
 5. Intuitive indfødte apps

Ulemper

 1. Høj værdi, men ikke billig.

Hent ExpressVPN

CyberGhost - Udnyt god anonymitet online i Rusland

Baseret i Rumænien er CyberGhost en anden stor udbyder til at udnytte anonymitet og fjerne blokering af muligheder for at få adgang til et ubegrænset internet i Rusland. Brugere får stærk sikkerhed via AES 256-bit OpenVPN-kryptering. Du har endda muligheden for at oprette forbindelse til op til 5 enheder samtidigt. Den bedste del af alt: du har en 30-dages problemfri pengene-tilbage-garanti og en 7-dages gratis prøveperiode.

CyberGhost VPN for Rusland

Fordele

 1. 800+ servere over hele verden til at fjerne blokering af websteder i Rusland
 2. Flere forbindelser på 5 enheder
 3. Chrome-udvidelse tilgængelig
 4. Gennemsigtige loggingspolitikker
 5. Indfødte apps til Windows, Mac, iOS, Android

Ulemper

 1. Hastighederne kunne være bedre

Hent CyberGhost

IPVanish - Fantastisk privatliv og sikkerhed i Rusland

IPVanish er baseret i USA og tilbyder utroligt privatliv og sikkerhed til brugere i Rusland og leverer et enormt netværk på 1000+ servere i 60 lande over hele verden. Du har endda indbyggede apps tilgængelige til alle platforme, hvad enten det er Linux, iOS, Android, Mac og Windows. Priser starter ved $ 7,50 pr. Måned, men du har en 7-dages refusion garanti. Der er endda en SOCKS5-proxy for maksimal anonymitet for P2P / Torrenting.

IPVanish VPN for Rusland

Fordele

 1. 40.000+ IP’s og 1000+ VPN-servere
 2. 7-dages pengene-tilbage-garanti
 3. SOCKS5 Proxy- og Kill-switch
 4. Accepterer kryptokurser
 5. Indfødte apps til alle platforme

Ulemper

 1. Baseret i USA

Få IPVanish

NordVPN - Avancerede funktioner til maksimal beskyttelse online

Med base i Panama (et af de sikreste steder overalt i verden kan NordVPN prale af en ingen logbogspolitik og giver militær kvalitet, 256-bit AES-kryptering for maksimal sikkerhed i Rusland. På samme tid tilbyder den alle de avancerede funktioner til at holde din identitet anonym når du fjerner blokeringen af ​​websteder og censurerede sider. Disse inkluderer Automatisk Kill Switch, DNS Læk / IPv6-beskyttelse, Stealth Mode, Tor og Double Hop! Du udnytter også billige priser. Hvis du beslutter at gå med den 3-årige plan, betaler du kun $ 3,49 om måneden!

NordVPN for Rusland

Fordele

 1. 4205 Servere i 62 lande til fjernelse af blokering i Rusland
 2. Billig 2-årig prisfastsættelse for en udbyder af høj værdi
 3. P2P / Torrenting aktiverede servere tilgængelige
 4. DoubleVPN-funktion for maksimalt privatliv
 5. DDOS-beskyttelse og Stealth-tilstand

Ulemper

 1. Månedlige priser er dyre

Hent NordVPN

VyprVPN - Hurtige hastigheder til streaming / fjernelse af blokering af websteder i Rusland

VyprVPN er en Schweiz-baseret udbyder, der ejes af et amerikansk firma kaldet “Golden Frog”. Det tilbyder en enestående service til en rimelig pris til $ 9,95 pr. Måned. For den grundlæggende prissætning får du adgang til 700+ servere i mere end 70 lande over hele verden sammen med en 30-dages refusion og multi-login på 5 enheder. Du har endda “Kameleon-teknologi” tilgængelig for maksimal bekvemmelighed og muligheder for P2P / Torrenting og fjernelse af blokering af websteder.

VyprVPN for Rusland

Fordele

 1. Kameleonprotokol til omgåelse af begrænsninger i Rusland
 2. NAT Firewall og DPI Protection for Anonymity
 3. 30-dages refusion og 3-dages gratis prøveperiode til test
 4. Understøtter login på 5 enheder samtidigt
 5. Fremragende hastigheder til streaming / spænding

Ulemper

 1. Mangler support til Bitcoin-betaling

Hent VyprVPN

Sådan opsættes russisk VPN i 4 nemme trin

 1. Abonner på enhver russisk VPN-udbyder fra de ovennævnte navne
 2. Download den dedikerede applikation til din platform ved at besøge deres websted
 3. Indtast brugernavn og adgangskode i appen
 4. Opret forbindelse til en server i Rusland (hvis du vil have adgang til noget i landet andetsteds) eller amerikansk server (hvis du vil omgå censur).

Top russiske VPN-servere

Top VPN'er Antal servere
ExpressVPN 5 servere
HideMyAss 12 servere
NordVPN 22 servere
VyprVPN 2 servere

2 Bedste russiske VPN gratis

Når det drejer sig om at finde den bedste russiske VPN, kan mange brugere kigge efter GRATIS løsninger. Selvom du muligvis ikke får den samme værdi, som du ville have fra premium-kollegerne, er der nogle tjenester, der går den ekstra mile med at levere top sikkerhed og privatliv til brug i Rusland. Blandt de øverste, der tilbyder fremragende samlet ydelse, inkluderer:

Windscribe - Brugervenlige apps med avancerede sikkerhedsfunktioner

Med base i Canada er Windscribe en fuldt udstyret VPN-service med både: gratis og betalte planer. Fra basis af en GRATIS service tilbyder det en bemærkelsesværdig forbindelse til 11 servere over hele verden sammen med en 10 GB båndbredde pr. Måned. Du har dog muligheden for at oprette forbindelser til så mange enheder, som du vil. For en ekstra 5 GB båndbredde kan du tweet om tjenesten på sociale platforme.

2 Bedste russiske VPN gratis

Fordele

 1. Indbygget funktion til blokering af annonce / tracker
 2. Gennemsigtig logpolitik
 3. 10 GB datalimit på den gratis plan
 4. P2P / Torrenting aktiverede servere
 5. Ubegrænsede samtidige forbindelser

Ulemper

 1. Brug for arbejde i kundesupport

Russisk VPN-klient

En russisk VPN-klient er typisk den app / software, der bruges på bærbare computere / computere / tablets / smartphones til at få adgang til VPN og dens mange funktioner. Det giver brugerne mulighed for let at skifte servere med et enkelt tryk på en knap. Uden at bruge en pålidelig russisk VPN-klient, vil du have store problemer med at fjerne blokeringen af ​​websteder og få adgang til et ubegrænset internet.

Russisk VPN-klient

Russisk VPN Android

Hvis du leder efter russiske VPN-tjenester, der skal bruges på Android-enheder, kan du faktisk tilmelde dig nogen af ​​de ovennævnte udbydere. Hver af dem tilbyder dedikerede apps til alle platforme, der inkluderer smartphones med Android. Besøg blot webstedet og kør mod mod “Hent” sektion skal du blot installere softwaren fra Google Play Store.

Russisk VPN for Steam

Steam er uden tvivl en af ​​de bedste spillesoftware, der findes på markedet i øjeblikket, og tilbyder et stort udvalg af betalte og gratis brugere at nyde. Baseret på placeringen er de fleste brugere muligvis nødt til at betale forskellige priser for de samme topsælgende og nyeste spil. For eksempel kan spil i USA have en højere prisfastsættelse i Rusland. Det er her en russisk VPN kommer ind, der skifter din placering, hvilket giver dig mulighed for at købe spillet til en billigere pris!

Indpakning af ting

Desværre bliver internetlovene overalt i verden strengere og hårdere. Hvad begyndte at gå ind for “ytringsfrihed” bliver nu langsomt kontrolleret og domineret af dem i højmagt og regressive regeringer / regimer, der inkluderer Rusland. Hvis du vil omgå de fjollede begrænsninger og censur, skal du sørge for at tilmelde dig nogen af ​​de ovennævnte udbydere. Kommenter nedenfor, hvis du støder på problemer / problemer!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me