De beste VPN’s voor Duitsland in 2020

Aangezien Duitsland deel uitmaakt van de 14 Eyes-alliantie, is het geen veilige locatie. Het land legt, net als andere invasieve regeringen, verplichte massabewaking en gegevensbewaarwetten op.

Als u echter in Duitsland woont, hebt u mogelijk nog steeds een VPN nodig voor toegang tot websites buiten het land. Hetzelfde geldt voor Duitse expats, die toegang willen hebben tot lokale inhoud.

Beste VPN voor Duitsland

Dus besloot ik waarom je je geen overzicht zou geven van de beste opties voor Duitsland. Ik zal elke VPN in detail beschrijven, maar hier’is een korte samenvatting voor het geval:

1. Ivacy: # 1 Aanbevolen VPN voor Duitsland. 29 servers in vijf steden van Duitsland. Direct deblokkeren. Beste abonnement: $ 2,25 / mnd (2-jarige deal).
2. Surfshark: Opwaartse trending Duitse VPN. 2 dedicated servers in Duitsland. Houdt nul logs. Eersteklas beveiliging. Beste abonnement: $ 1,99 / maand (2-jarige deal).
3. ExpressVPN: Snelste Duitse VPN. 4 native servers voor expats. Solide codering. Chat ondersteuning. Beste apps. Beste abonnement: $ 8,32 / mnd (1-jarige deal).
4. PureVPN: Budgetvriendelijke Duitse VPN. 201 servers in 5 steden van Duitsland. 30 dagen op proef. Soepel deblokkeren. Beste abonnement: $ 2,91 / mnd (2-jarige deal).
5. CyberGhost: Veilige Duitse VPN. 684 Dedicated Servers voor Duitse gebruikers. Blokkeert Netflix. doesn’t houd logboeken bij. Beste abonnement: $ 2,75 / mnd (3-jarige deal).

5 beste VPN's voor Duitsland

Om problemen met privacy en internetvrijheid in Duitsland te omzeilen, moeten deze top 5 Duitse VPN's ongelooflijk nuttig blijken te zijn.

1. Ivacy

Ivacy staat op de eerste plaats voor Duitse VPN

  • Prijs: $ 2,25 / mnd
  • Trustpilot beoordeling: 4.8

Ivacy heeft zijn hoofdkantoor in Singapore, het prachtige eiland, en is sinds 2007 op de markt. Het is verantwoordelijk voor het ontstaan ​​van het Split Tunneling-concept. Onlangs won het ook de snelste VPN-award van BestVPN.com.

Aangezien de provider geen Five, Nine en Fourteen Eyes-allianties heeft, bieden ze goede prestaties, beveiliging en privacy aan gebruikers in Internet Enemy Jurisdictions die gegevensbewaring en massabewaking verplicht stellen.

De provider is geweldig en neemt grote leiders aan. Je hebt apps beschikbaar voor alle platforms, inclusief iOS, Android, Windows, Mac, Linux, Smart TV's, routers en zelfs op je Xbox. Het beste van alles: u kunt Netflix en BBC iPlayer deblokkeren.

Voor codering gebruikt Ivacy AES-256-CBC met een standaard RSA-2048-sleutel voor OpenVPN-verbindingen. Er wordt sessielogboekregistratie geregistreerd, maar deze verloopt na 48 uur. Om de beste VPN-deal te krijgen, ga je voor hun 2-jarig abonnement, dat begint bij $ 1,99 / maand. (gefactureerd $ 48).

Lees deze uitgebreide Ivacy Review voor meer informatie over de provider!

Ivacy Duitsland

2. Surfshark

Surfshark staat op de tweede plaats voor Duitse VPN

  • Prijs: $ 1,99 / maand
  • Trustpilot beoordeling: 4.4

Als u een provider wilt die stabiliteit, bescherming en compatibiliteit van de hoogste graad biedt en nog steeds ongelooflijk betaalbaar is, kunt u kiezen voor de zakvriendelijke VPN, Surfshark.

Met $ 1,99 / maand op zijn 2-jarige deal, is het een van de goedkoopste maar meest waardegedreven VPN in onze lijst en biedt een groot aantal Duitse servers voor uw gemak.

De provider biedt versleuteling van militaire kwaliteit, OpenVPN-protocolondersteuning en een nullogboekbeleid, zodat u elke overheid of op ISP gebaseerde surveillance in Duitsland kunt ontwijken.

Het heeft ook de reputatie dat het zich niet aan gag-orders heeft onderworpen, zoals wordt gegarandeerd door de duidelijke kanarie, waardoor het een perfecte keuze is voor gebruikers die in 14 Eyes-landen zoals Duitsland wonen.

Lees meer over deze provider via deze Surfshark-review.

Surfshark voor Duitsland

3. ExpressVPN

ExpressVPN staat op de derde plaats voor Duitse VPN

  • Prijs: $ 8,32 / mnd
  • Trustpilot beoordeling: 4.8

De grootste naam in de VPN-industrie misschien, ExpressVPN is een ongelooflijk competente en prestatiegerichte VPN-service voor Duitsland over de hele wereld.

ExpressVPN kost $ 8,32 / maand op de One Year Deal, wat een stuk duurder is dan de andere VPN's op deze lijst, maar als je de best-in-class-ervaring en het budget wilt, hoef je je geen zorgen te maken, ga dan voor dit abonnement.

Geen enkele provider kan de snelheden ondersteunen die door ExpressVPN worden ondersteund, waardoor het de perfecte service is om te kiezen als u niet alleen Netflix Amerikaanse, Duitse tv-sites of zelfs Hulu wilt deblokkeren, maar ze wilt bekijken in HD-kwaliteit en met uiterste stabiliteit.

ExpressVPN biedt een kill-schakelaar die beschermt tegen ongepland afsluiten van internet. De provider beveiligt zijn internetverbindingen via hoogwaardige versleuteling en ondersteunt standaard het beste protocol, d.w.z. OpenVPN.

De hoge snelheden en beveiliging zijn ook handig wanneer Torrenting en de serverbasis van meer dan 3000 servers P2P-activiteiten volledig ondersteunen.

De live chat-ondersteuning is de beste in de branche en kan allerlei problemen gemakkelijk oplossen.

Met de intuïtieve split tunneling-functie kunt u met ExpressVPN de sites of apps prioriteren die u via de VPN-verbinding wilt routeren, waardoor uw ervaring verder wordt geoptimaliseerd.

In Duitsland kunt u ExpressVPN gebruiken op alle belangrijke besturingssystemen zoals Windows, Mac, Android, iOS en zelfs FireTV.

Als je dat niet doet’Als de service bevalt, heb je het kussen van 30 dagen waarin je een terugbetaling kunt aanvragen.

Een speciale Duitse versie van ExpressVPN is ook beschikbaar.

Lees deze ExpressVPN-review voor een meer gedetailleerde revisie.

ExpressVPN voor Duitsland

4. PureVPN

PureVPN staat op de 4e plaats voor Duitse VPN

  • Prijs: $ 2,91 / mnd
  • Trustpilot beoordeling: 4.7

Het serveraantal van PureVPN heeft nu de 2000-grens overschreden, ook met servers in Duitsland.

PureVPN doet dat niet’Het dwingt je om je op lange termijn te abonneren, omdat het een abonnement op korte termijn biedt voor 2 jaar op slechts $ 2,91 / mnd .

Het logboekbeleid was eerder schetsmatig, maar nu is het gecorrigeerd waardoor gebruikers zich veilig voelen over het vertrouwen op hun gegevens.

Alleen codering van militaire kwaliteit wordt gebruikt als coderingsstandaard en de standaardapps worden allemaal via dit programma uitgevoerd, samen met de veiligste tunnelingprotocollen. PureVPN is gevestigd in Hong Kong en doet dat niet’het moet ook voldoen aan Duitse gag-bestellingen.

Het is een van onze beste Netflix VPN's en ondersteunt ook BBC iPlayer.

Er wordt een 3-daagse proefaccount aangeboden voor $ 2,50, zodat u de service kunt nemen voor een proefrit voordat u zich eraan verbindt.

PureVPN’De Duitse taalversie is er als u vanaf hier verder wilt gaan in uw moedertaal.

Wij’heb ook een volledige review gedaan op PureVPN, die je hier kunt bekijken.

PureVPN voor Duitsland

5. CyberGhost

CyberGhost staat 5e voor Duitse VPN

  • Prijs: $ 2,75 / mnd
  • Trustpilot beoordeling: 4.7

Gemakkelijk te gebruiken en een geoptimaliseerde interface is het kenmerk van CyberGhost. Deze aanbieder biedt in totaal 577 VPN-servers in Duitsland verspreid over 3 verschillende locaties om een ​​van de beste streaming- en torrent-ervaring in de hele industrie te bieden.

CyberGhost isn’t duur ofwel met zijn 3-jarig abonnement kost $ 2,75 / maand, wat zeer redelijk is gezien het feit dat veel providers bijna dezelfde prijs vragen maar veel minder bieden dan CyberGhost.

De beste functie van CyberGhost zijn de apps, die beschikbaar zijn voor alle populaire platforms en speciale opties hebben voor verschillende taken die u wilt uitvoeren.

CyberGhost is ook niet traag op het gebied van beveiliging, omdat het hoogwaardige codering, DNS-lekbescherming, kill-switch, sterke protocolcompatibiliteit en een logboekbeleid biedt om ervoor te zorgen dat uw privacy op het Duitse internet beschermd blijft.

Het’is een van de beste opties om de geoblokken op Netflix en andere streamingdiensten te omzeilen. CyberGhost is super betrouwbaar en biedt nooit glansloze snelheden. Voor Duitse streamingfans is CyberGhost een geweldige aankoop.

Als u in het Duits met CyberGhost wilt communiceren, biedt de provider die mogelijkheid ook.

Een volledig diepgaand overzicht van de provider kan hier worden gelezen.

Cyberghost VPN voor Duitsland

Factoren om te zoeken in een goede VPN-provider voor Duitsland?

Voor een internetgebruiker die momenteel in Duitsland woont, zijn er veel beperkingen en privacykwesties die hier rechtstreeks invloed op hebben.

Een goed genoeg VPN voor Duitsland kan al deze gebruikers gemakkelijk toestaan ​​om deze bedreigingen en beperkingen te omzeilen en toegang te krijgen tot een veiligere en vrijere internetervaring. Hier’tonen:

Belangrijke problemen met de gebruikersprivacy

Duitsland is lid van de 14 Eyes Alliance. Als je dat niet doet’Om veel van deze alliantie te weten, brengt u uw online privacy op een ongelooflijk risico.

De 14 Eyes-alliantie is een groep landen die een overeenkomst hebben gesloten over inlichtingen- en gegevensuitwisseling. Elk land dat lid is van deze alliantie is verplicht om gegevens te verzamelen.

Voor b.v. Als de VS gegevens over uw browsegeschiedenis willen, kan het de Duitse autoriteiten vragen om uw gegevens te verzamelen en aan hen te geven, en Duitsland zal afstand moeten doen van het verzoek.

De metadata van Duitse ingezetenen - internetgebruikers worden vaak door ISP's in het land opgeslagen voor periodes van meer dan 10-12 weken. En dit zijn de exacte gegevens die de Duitse regering op elk moment van deze ISP's kan eisen en zij zullen moeten voldoen.

Bundesnachrichtendienst (BND) is een organisatie in Duitsland die zich bezighoudt met het controleren, verzamelen en verzenden van gegevens die zijn verzameld van alle internetgebruikers in Duitsland, zodat u zeker weet dat u zeker wordt bespioneerd.

Als u vertrouwt op de nieuwe GDPR-wetgeving van de EU, die het absoluut noodzakelijk maakt voor iedereen die uw informatie verzamelt, dit te doen met uw uitdrukkelijke toestemming, om u te beschermen, denk dan nog eens na. Dat’s omdat gegevensmisbruik en door de overheid gesponsorde spionage nog steeds ongebreideld zijn.

Voor Duitse internetgebruikers is privacy alleen de belangrijkste factor die het gebruik van een krachtige, veilige VPN noodzakelijk maakt.

VPN's coderen uw gegevens en passeren deze door beveiligde tunnels terwijl ze ook uw oorspronkelijke IP-adres verbergen om te voorkomen dat een overheidsinstantie of iemand anders u bespioneert of online uw privacy binnendringt.

Torrenting is riskant zonder een VPN in Duitsland

Torrenting wordt gedaan door miljoenen gebruikers over de hele wereld en gebruikers in Duitsland zijn geen uitzondering. Maar zich overgeven aan Torrenting zonder een VPN-dekking in Duitsland komt neer op duidelijke domheid, gezien de strenge wetten tegen het downloaden of zelfs delen van materiaal waarop auteursrechten rusten.

Torrenting is legaal in Duitsland, maar je kunt zeker worden geslagen met een hoge boete of in sommige gevallen zelfs een gevangenisstraf krijgen als je een auteursrechtschending begaat.

We ondersteunen gebruikers nooit om schendingen van het auteursrecht te plegen en we moedigen gebruikers ook niet aan om illegaal inhoud te downloaden via Torrents, maar dit gaat over het gebruikers laten genieten van het gratis internet en dat kan alleen gebeuren als u een VPN gebruikt.

De beste VPN's in Duitsland zijn die met dedicated servers voor Torrenting / P2P-activiteiten, bieden hoge snelheden en don’t lekt uw IP. Ze zouden niet moeten’het slaat ook helemaal geen logs op.

Geo-beperkingen op streaming-sites omzeilen

Je hebt geen toegang tot Netflix US, Hulu, Amazon Prime of zelfs BBC iPlayer in Duitsland vanwege geografische beperkingen. Maar de beperkingen don’het heeft alleen invloed op deze streaming-sites. Als je buiten Duitsland reist, heb je gewonnen’Door dezelfde geografische beperkingen kunt u veel van uw favoriete Duitse kanalen of andere inhoud niet streamen.

Bovendien heeft YouTube de meest gestripte versie in Duitsland. De wereld’s grootste gratis streamingdienst biedt niet veel van de inhoud in het land. De reden hiervoor is dat GEMA (een Duitse groep voor muziekrechten) een langdurig geschil heeft met de site dat weigert zich te vestigen.

Maar al deze problemen bij het streamen van uw favoriete inhoud kunnen eenvoudig worden opgelost als u investeert in een voldoende VPN voor Duitsland.

Deze grote VPN's kunnen de meeste van dergelijke geografische beperkingen gemakkelijk met ongelooflijk gemak omzeilen. En velen van hen bieden zelfs verduisteringsservices om gemakkelijkere toegang tot deze geo-beperkte sites te garanderen.

Bescherming tegen openbare wifi-bedreigingen

Waar ter wereld u ook bent, als u toegang hebt tot openbare of gedeelde wifi-netwerken, hebt u VPN-bescherming nodig. Man in the middle-aanvallen zijn niet alleen gebruikelijk, maar de meest krachtige vorm van hacking die er is, omdat het veel gemakkelijker is voor gebruikers om verbinding te maken met dergelijke gecompromitteerde netwerken dan in enig ander geval.

Omdat Duitsland, net als de rest van de wereld, ook openbare wifi-systemen heeft, hebt u VPN's nodig die zich de sterkste codering en protocolondersteuning kunnen veroorloven om de veiligheid van uw apparaat te beschermen via openbare internetverbindingen zoals deze..

Topfactoren om te overwegen wanneer een optie voor de beste Duitse VPN

Mag logboeken van gebruikersactiviteit niet bijhouden. Beste VPN's volgen altijd een nulregistratiebeleid. Ze bewaren uw persoonlijke gegevens, browsegeschiedenis of andere gevoelige gegevens nooit op hun servers. Een provider’Het logboekbeleid wordt expliciet vermeld in het privacybeleid, dus we hebben elke provider bekeken’s privacybeleid om ervoor te zorgen dat ze dat niet doen’t houdt gevoelige logbestanden bij.

Codering van militaire kwaliteit en OpenVPN-protocol. Deze twee factoren zijn de belangrijkste aspecten van een VPN’s beveiligingsarsenaal. AES-256 codering van militaire kwaliteit is de veiligste codering omdat het onmogelijk is om gegevens te versleutelen die eronder zijn gecodeerd. Het OpenVPN-protocol is op dit moment het veiligste tunnelingprotocol ter wereld en zorgt ervoor dat nooit gebruik kan worden gemaakt van internetverbindingen.

Sommige VPN's bieden nog meer nieuwe beveiligingsfuncties zoals Double VPN om gebruikers een extra beveiligingsband te bieden.

Moet geoptimaliseerde en snelle servers bieden in Duitsland. Als u buiten Duitsland reist en u online content van Duitse tv wilt bekijken, kunt u dat alleen doen als uw VPN Duitse servers biedt.

Maar het’is niet genoeg om servers in Duitsland te hebben, ze moeten worden geoptimaliseerd om deblokkering vanuit het buitenland te ondersteunen en snel om een ​​premium ervaring te bieden.

Deblokkeermogelijkheden voor streaming-sites. Een groot, goed verspreid servernetwerk. Om Netflix US of BBC iPlayer in Duitsland te deblokkeren, heb je een VPN nodig die servers biedt die deze prestaties met gemak kunnen uitvoeren. Laat’s zeggen als een VPN dat niet doet’het heeft goede Amerikaanse servers, het heeft gewonnen’t Deblokkeer Netflix US en dus ook’is niet geschikt voor jou.

Torrenting vriendelijk. De VPN moet Torrenting ondersteunen en snelle, dedicated servers bieden voor de taak. Aan de andere kant zou het uw IP niet moeten lekken door WebRTC- of DNS-lekken.

Moet een kill-schakelaar hebben: In het geval dat de VPN-verbinding wordt verbroken, moet er een kill-schakelaar zijn om te voorkomen dat u per ongeluk verbinding maakt met internet zonder voldoende dekking, waardoor uw echte IP online wordt blootgelegd. Alle top VPN's voor Duitsland in onze lijst bieden deze functie.

Hoewel er tegenwoordig honderden VPN-providers in de branche actief zijn en de meeste van hen een functie of twee uit de bovenstaande lijst kunnen bieden, maar als u wilt dat al deze functies in uw service aanwezig zijn, samen met topprestaties, dan onze top aanbevolen Duitsland VPN's zijn uw veiligste gok.

Te vermijden VPN's in Duitsland

Veel VPN's beloven de maan, maar vaak niet’t levert de verwachte resultaten op. Wat’s nog problematischer is dat er VPN's zijn die niet veilig zijn om zich op te abonneren omdat ze aan meerdere problemen lijden of zelf betrokken zijn bij snode activiteiten.

Hier is een lijst met VPN's die u in Duitsland moet vermijden:

Shellfire VPN

Deze VPN doet het gewoon niet’t werkt voor elk doel. Het lijdt aan IP-lekken, niet’t Netblix deblokkeren, niet’t ondersteunt Torrenting, heeft geen live chat-ondersteuning en de client-apps zijn helemaal niet gebruiksvriendelijk. Bovendien zijn de plannen vrij duur. Vermijd deze VPN koste wat het kost.

OperaVPN

Ondanks dat het de kwaliteit heeft om Netflix te deblokkeren, mist OperaVPN platformonafhankelijke compatibiliteit. Het’is meer een proxy-service en doet dat niet’t biedt het vereiste beveiligingsniveau om een ​​goede ervaring als een Duitse VPN te bieden.

ZenVPN

Deze VPN registreert uw IP en voor ons is dit de grootste deal-breaker van allemaal. Bovendien heb je gewonnen’t mag elke dag meer dan 5 GB aan bandbreedte gebruiken, zelfs als u een betaalde deal hebt. ZenVPN is helemaal niet geschikt als u op zoek bent naar een geschikte Duitsland VPN.

Is een gratis VPN geschikt voor Duitsland?

Het antwoord is een grote nee!

Waarom?

Gratis VPN's zien er altijd goed uit als je ze vergelijkt met betaalde providers die vaak abonnementen aanbieden die tientallen dollars aan abonnementskosten kosten. Maar dat’waar de voordelen van gratis VPN's stoppen.

Gratis VPN-services hebben vaak bandbreedte en snelheidsbeperkingen in vergelijking met betaalde services.

Bovendien zijn gratis VPN's, afgezien van deze prestatieproblemen, ook niet veilig, omdat ze ofwel gebruikerslogboeken bijhouden, gebruikersgegevens verkopen of zelfs onnodige advertenties oproepen omdat dit de manieren zijn waarop ze hun bottom line werken.

Ik zou niet’t raadt u aan om voor een gratis VPN in Duitsland te gaan, omdat dit’is beter om wat geld uit te geven dan om uw internetervaring en veiligheid in gevaar te brengen vanwege de charme van gratis.

Duitse wetgeving inzake gegevensbewaring

Wetten met betrekking tot het bewaren van gegevens hebben in Duitsland een gecompliceerde geschiedenis gehad.

De Duitse regering heeft geprobeerd wetten in te voeren die het verplicht maken om gebruikersgegevens in de hoogste mate te verzamelen, maar op dit moment zijn deze wetten opgeschort.

De belangrijkste wet met betrekking tot het bewaren van gegevens die in 2015 werd aangenomen, vereiste ISP's om metagegevens van gebruikers te verzamelen.

Deze wet wordt momenteel opgeschort, maar er is een wijdverbreid vermoeden dat ISP's in Duitsland gebruikersmetagegevens blijven verzamelen en opslaan gedurende maximaal 10 dagen.

Duitsland maakt ook deel uit van de 14 Eyes-alliantie, waardoor het een gevaarlijke locatie is wat betreft de privacy van gebruikers, omdat dit een alliantie voor het delen van gegevens is waarbij een lidstaat een gag-bestelling naar een ander land kan sturen voor gebruikersinformatie en deze laatste zal zich eraan moeten houden.

Er is momenteel echter geen wet in Duitsland die ISP's of andere autoriteiten kan dwingen om te voldoen aan gag-bevelen. Zelfs het implementeren van achterdeuren om gegevens te verzamelen, wordt niet door de wet ondersteund.

De wetten betreffende het bewaren van gegevens in Duitsland zijn troebel en vaak onduidelijk, de volledige uitleg valt buiten het bestek van dit artikel, maar u moet weten dat Duitsland vrij onveilig is wat betreft het beschermen van gebruikersprivacy online, dus u kunt uw uiteinden niet open laten en onzeker.

Maar is een VPN legaal in Duitsland om u te beschermen tegen dergelijke wetten? Ja, volkomen legaal, daarom zou u dat niet moeten doen’de kans mislopen om uw online anonimiteit te beveiligen.

Dingen inpakken

Wonend in Duitsland, moet u zich vandaag absoluut abonneren op een VPN en als u die beslissing neemt, is Surfshark onze # 1 keuze als de beste VPN voor Duitsland. Voor $ 1,99 / maand op het tweejarenplan, het’s de meest geschikte service voor veiligheid, prestaties en stabiliteit.

De rest van de # 4 is ook geweldig en nu hangt het af van je eigen persoonlijke keuze welke je kiest. Dus don’verspil niet teveel tijd voordat u er een krijgt en uw privacy online beveiligt.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me