De bästa VPN: erna för Tyskland år 2020

Eftersom Tyskland är en del av 14 Eyes-alliansen är det inte en säker plats. Landet inför, precis som andra invasiva regeringar, obligatorisk lagstiftning om massövervakning och lagring av uppgifter.

Men om du bor i Tyskland kan du fortfarande kräva en VPN för att komma åt webbplatser utanför landet. Detsamma gäller för tyska expats som vill komma åt lokalt innehåll.

Bästa VPN för Tyskland

Så jag bestämde mig för varför inte ge dig en översikt över de bästa alternativen för Tyskland. Jag kommer att beskriva varje VPN i detalj, men här’är en kort sammanfattning för fall:

1. Ivacy: Rekommenderad VPN för Tyskland. 29 servrar i fem städer i Tyskland. Omedelbar avblockering. Bästa plan: $ 2,25 / mo (tvåårsavtal).
2. Surfshark: Uppåtgående tysk VPN. 2 dedikerade servrar i Tyskland. Håller noll loggar. Högsta säkerhet. Bästa plan: $ 1,99 / mo (tvåårsavtal).
3. ExpressVPN: Snabbaste tyska VPN. 4 infödda servrar för expats. Fast kryptering. Chattsupport. Bästa appar. Bästa plan: $ 8,32 / mo (1-årsavtal).
4. PureVPN: Budgetvänlig tysk VPN. 201 servrar i 5 städer i Tyskland. 30 dagars rättegång. Smidig avblockering. Bästa plan: $ 2,91 / mån (2-årsavtal).
5. CyberGhost: Safe German VPN. 684 dedikerade servrar för tyska användare. Avblockerar Netflix. Spelar’t hålla loggar. Bästa plan: $ 2,75 / mo (3-årsavtal).

5 bästa VPN: er för Tyskland

För att undvika frågor som rör integritet och internetfrihet i Tyskland, borde de fem bästa tyska VPN: n vara oerhört användbara.

1. Ivacy

Ivacy rankas 1: a för tyska VPN

  • Pris: $ 2,25 / mo
  • Trustpilot-betyg: 4,8

Med sitt huvudkontor i Singapore, den vackra önationen, har Ivacy varit på marknaden sedan 2007. Det ansvarar för starten av konceptet Split Tunneling. Nyligen vann det också den snabbaste VPN-utmärkelsen från BestVPN.com.

Eftersom leverantören är borta från Five, Nine och Fourteen Eyes-allianser, erbjuder de bra prestanda, säkerhet och integritet för användare i Internet Enemy jurisdiktioner som kräver lagring av data och massövervakning.

Leverantören är fantastisk och tar på sig stora ledare. Du har appar tillgängliga för alla plattformar, inklusive iOS, Android, Windows, Mac, Linux, Smart TV: er, routrar och till och med på din Xbox. Det bästa av allt: du kan avblockera Netflix och BBC iPlayer.

För kryptering använder Ivacy AES-256-CBC med en standard RSA-2048-nyckel för OpenVPN-anslutningar. Det finns sessionloggning, men de går ut efter 48 timmar. För att få det bästa VPN-avtalet, gå till deras tvååriga plan, som börjar på $ 1,99 / mo. (faktureras $ 48).

För mer information om leverantören, läs denna djupgående Ivacy Review!

Ivacy Tyskland

2. Surfshark

Surfshark rankas som 2: a för tyska VPN

  • Pris: $ 1,99 / mo
  • Trustpilot-betyg: 4,4

Om du vill ha en leverantör som erbjuder stabilitet, skydd och kompatibilitet i högsta grad och fortfarande är oerhört prisvärd kan du välja det fickvänliga VPN, Surfshark.

Med $ 1,99 / månad för sin tvååriga affär är det en av de billigaste men mest värdestyrda VPN-listorna i vår lista, och erbjuder ett stort antal tyska servrar för din bekvämlighet.

Leverantören erbjuder kryptering av militär kvalitet, OpenVPN-protokollsupport och en nollloggarpolicy, så att du kan undvika alla myndigheter eller ISP-baserade övervakningar i Tyskland.

Det har också ett rykte för att inte underkasta sig gagorder, vilket motiveras av den tydliga garantikanarin, vilket gör det till ett perfekt val för användare som bor i 14 Eyes-länder som Tyskland.

Läs mer om denna leverantör genom denna Surfshark-granskning.

Surfshark för Tyskland

3. ExpressVPN

ExpressVPN rankas som 3: e för tyska VPN

  • Pris: $ 8.32 / mo
  • Trustpilot-betyg: 4,8

ExpressVPN är kanske det största namnet inom VPN-industrin, en otroligt kompetent och prestationsorienterad VPN-tjänst för Tyskland över hela världen.

ExpressVPN kostar 8,32 USD / månad för ettårsavtalet, vilket är mycket dyrare än de andra VPN: erna på den här listan, men om du vill ha den bästa upplevelsen i klassen och budgeten inte är en oro för dig, gå till det här prenumerationen.

Ingen leverantör har råd med hastigheterna som stöds av ExpressVPN, vilket gör den till den perfekta tjänsten att välja om du inte bara vill avmarkera Netflix USA, tyska TV-webbplatser eller till och med Hulu, utan att titta på dem i HD-kvalitet och med högsta stabilitet.

ExpressVPN erbjuder en kill switch som skyddar mot oplanerade internetavstängningar. Leverantören säkrar sina internetanslutningar genom toppklasskryptering och stöder som standard det bästa protokollet, dvs OpenVPN som standard.

Dess snabba hastigheter och säkerhet är också praktiskt när Torrenting och dess serverbas på över 3000 servrar stöder P2P-aktiviteter.

Dess livechatsupport är det bästa i branschen och kan enkelt lösa alla typer av problem.

Med den intuitiva split tunneling-funktionen låter ExpressVPN dig prioritera de webbplatser eller appar du vill dirigera genom VPN-anslutningen, vilket ytterligare optimerar din upplevelse.

I Tyskland kan du använda ExpressVPN på alla större operativsystem som Windows, Mac, Android, iOS och till och med FireTV.

Om du inte gör det’som tjänsten, har du en kudde på 30 dagar där du kan lämna in en återbetalning.

En dedikerad tysk version av ExpressVPN är också tillgänglig.

Läs denna ExpressVPN-granskning för en mer detaljerad översyn.

ExpressVPN för Tyskland

4. PureVPN

PureVPN rankas som 4: e för tyska VPN

  • Pris: $ 2.91 / mo
  • Trustpilot-betyg: 4,7

Serverantalet av PureVPN har nu överskridit 2000-märket, även med servrar i Tyskland.

PureVPN gör inte’t tvingar dig att prenumerera på det på lång sikt eftersom det erbjuder en kortvarig, tvåårig prenumerationsplan till bara $ 2,91 / mån .

Loggpolicyn var skissartad tidigare men nu har den korrigerats vilket gör att användarna känner sig säkra på att lita på den med sina data.

Endast kryptering av militär kvalitet används som krypteringsstandard och dess standardappar körs alla via detta tillsammans med de säkraste tunnelprotokollen. Baserat i Hong Kong gör PureVPN inte’t behöver också följa alla tyska gagbeställningar.

Det är en av våra bästa Netflix VPN och stöder också BBC iPlayer.

Det finns ett 3-dagars testkonto som erbjuds till $ 2,50, så att du kan ta tjänsten för en testkörning innan du åtar dig.

PureVPN’s tyska språkversion finns där om du vill fortsätta härifrån på ditt modersmål.

Vi’Vi har också gjort en fullständig recension på PureVPN, som du kan kolla in här.

PureVPN för Tyskland

5. CyberGhost

CyberGhost rankas 5: e för tyska VPN

  • Pris: $ 2,75 / mo
  • Trustpilot-betyg: 4,7

Lätt att använda och ett optimerat gränssnitt är kännetecknet för CyberGhost. Denna leverantör erbjuder totalt 577 VPN-servrar i Tyskland fördelade på 3 olika platser för att erbjuda en av de bästa strömnings- och Torrentupplevelserna i hela branschen.

CyberGhost isn’t dyrt antingen med sin 3-årsplan som kostar $ 2,75 / månad, vilket är mycket rimligt med tanke på det faktum att många leverantörer tar ut nästan samma pris men erbjuder sätt mindre än CyberGhost.

Den bästa funktionen hos CyberGhost är dess appar, som finns tillgängliga för alla populära plattformar och har dedikerade alternativ för olika uppgifter som du vill utföra.

CyberGhost är ingen slang på säkerhetsfronten, antingen eftersom det erbjuder högkvalitativ kryptering, DNS-läckskydd, dödsbrytare, stark protokollkompatibilitet och en noll-loggpolicy för att säkerställa att din integritet förblir skyddad på det tyska internet.

den’är ett av de bästa alternativen för att kringgå geo-blocken på Netflix och andra streamingtjänster. CyberGhost är supertillförlitlig och erbjuder aldrig smala hastigheter. För tyska streamingfans är CyberGhost ett bra köp.

Om du vill interagera med CyberGhost på tyska, erbjuder leverantören den anläggningen också.

En fullständig djupgående granskning av leverantören kan läsas här.

Cyberghost VPN för Tyskland

Faktorer att leta efter i en bra VPN-leverantör för Tyskland?

För en internetanvändare som bor i Tyskland just nu finns det många begränsningar och integritetsproblem som påverkar det direkt.

En tillräckligt bra VPN för Tyskland kan enkelt låta alla sådana användare kringgå dessa hot och begränsningar och få tillgång till en säkrare och friare internetupplevelse. Här’visa:

Huvudsakliga användares sekretessproblem

Tyskland är medlem i 14 Eyes Alliance. Om du inte gör det’Jag vet inte mycket om denna allians, du sätter din integritet online på en otrolig risk.

Alliansen 14 Eyes är en grupp länder som har en överenskommelse om underrättelse och datadelning. Alla länder som är medlemmar i denna allians är skyldiga att samla in data.

För t.ex. Om USA vill ha information om din surfhistorik kan den begära tyska myndigheter att samla in dina uppgifter och ge dem till dem, och Tyskland kommer att behöva ange förfrågan.

Metadata för tyska bosatta – internetanvändare lagras ofta av Internetleverantörer i landet under perioder som överstiger 10-12 veckor ibland. Och det är de exakta uppgifterna som den tyska regeringen kan kräva när som helst av dessa internetleverantörer och de kommer att behöva följa.

Bundesnachrichtendienst (BND) är en organisation i Tyskland som hanterar uppgiften att övervaka, samla in och skicka data som samlats in från alla internetanvändare över hela Tyskland. Du kan vara säker på att du definitivt blir spionerad.

Om du litar på EU: s nya GDPR-lagar, som gör det nödvändigt för alla som samlar in din information att göra det med ditt uttryckliga tillstånd, att skydda dig, tänk igen. Det där’s för att missbruk av data och regeringssponserad spionering fortfarande är utbredd.

För tyska internetanvändare är integriteten ensam den viktigaste faktorn som gör användningen av en kraftfull, säker VPN nödvändig.

VPN: er krypterar dina data och skickar dem genom säkra tunnlar och döljer också din ursprungliga IP-adress för att stoppa någon myndighet eller någon annan att spionera på dig eller invadera din integritet online.

Torrenting är riskabelt utan VPN i Tyskland

Förvirring görs av miljoner användare över hela världen och Tyskland-användare är inget undantag. Men att hänge sig till Torrenting utan en VPN-täckning i Tyskland är likadant som dumhet med tanke på de stränga lagarna mot att ladda ner eller till och med dela material som är upphovsrättsskyddat.

Torrenting är lagligt i Tyskland, men du kan definitivt smällas med ett stort böter eller till och med få en fängelse i något fall om du begår en upphovsrättsbrott.

Vi stöder aldrig användare att begå brott mot upphovsrätt och vi uppmuntrar inte heller användare att ladda ner innehåll olagligt via Torrenter, men det handlar om att få användare att njuta av gratis internet och det kan bara hända om du använder en VPN.

De bästa VPN: erna i Tyskland är de som har dedikerade servrar för Torrenting / P2P-aktiviteter, erbjuder snabba hastigheter och don’t läcka din IP. De borde inte’t också lagra någon slags loggar alls också.

Omgå Geo-begränsningar på strömmande webbplatser

Du kan inte komma åt Netflix USA, Hulu, Amazon Prime eller till och med BBC iPlayer i Tyskland på grund av geo-restriktioner. Men begränsningarna inte’t påverkar bara dessa streamingwebbplatser. Om du reser utanför Tyskland vann du’t kunna strömma mycket av dina tyska favoritkanaler eller annat innehåll på grund av samma geobegränsningar.

Ytterligare på detta har YouTube sin mest strippade version i Tyskland. Världen’s största gratis streamingtjänst erbjuder inte mycket av sitt innehåll i landet. Anledningen till detta eftersom GEMA (en tysk musikrättighetsgrupp) har haft en långvarig tvist med webbplatsen som vägrar slå sig ner.

Men alla dessa problem med att strömma ditt favoritinnehåll kan enkelt lösas om du investerar i en tillräckligt bra VPN för Tyskland.

Dessa stora VPN: er kan enkelt kringgå de flesta sådana geobegränsningar med otrolig enkelhet. Och många av dem erbjuder till och med beläggningstjänster för att säkerställa enklare åtkomst till dessa geobegränsade webbplatser.

Skydd mot allmänna Wi-Fi hot

Oavsett var du är i världen, om du har åtkomst till offentliga eller delade Wifi-nätverk, behöver du VPN-skydd. Människor i mittenattackerna är inte bara vanliga utan den mest potenta formen av hacking som finns där ute eftersom det är mycket lättare för användare att ansluta till sådana komprometterade nätverk än i något annat fall.

Så eftersom Tyskland, liksom resten av världen, också har offentliga Wifi-system, behöver du VPN som har råd med starkaste kryptering och protokollsupport för att skydda din enhetssäkerhet genom offentliga internetanslutningar som den här.

Toppfaktorer att tänka på när ett alternativ för den bästa tyska VPN

Får inte hålla loggar över användaraktivitet. Bästa VPN följer alltid en noll-loggningspolicy. De förvarar aldrig din personliga information, surfhistorik eller annan känslig information lagrad på deras servrar. En leverantör’s loggningspolicy nämns uttryckligen i sin sekretesspolicy, så vi gick över varje leverantör’s integritetspolicy för att se till att de inte gör det’t förvara någon känslig typ av loggar.

Kryptering av militär kvalitet och OpenVPN-protokoll. Dessa två faktorer är de viktigaste aspekterna av ett VPN’s säkerhetsarsenal. AES-256-kryptering av militär kvalitet är den säkraste krypteringskrypteringen eftersom det är omöjligt att avkoda data som är krypterade under den. OpenVPN-protokollet är det säkraste tunnelprotokollet i världen just nu, vilket säkerställer att användning av internetanslutningar aldrig kan brytas in.

Vissa VPN erbjuder ännu fler nya säkerhetsfunktioner som Double VPN för att ge användare ett extra band med säkerhet.

Måste erbjuda optimerade och snabba servrar i Tyskland. Om du reser utanför Tyskland och du behöver titta på innehåll från tysk TV online kan du bara göra det om din VPN erbjuder tyska servrar.

Men det’är inte tillräckligt för att ha servrar i Tyskland, de måste vara optimerade för att stödja avblockering från utlandet och snabbt för att erbjuda en premiumupplevelse.

Avblockera kapacitet för strömmande webbplatser. Ett stort, väl spridd servernätverk. För att avblockera Netflix US eller BBC iPlayer i Tyskland måste du ha en VPN som erbjuder servrar som enkelt kan utföra dessa feats. Låta’säger om en VPN inte gör det’Jag har bra amerikanska servrar, det vann’t avblockera Netflix USA och därmed det’är olämplig för dig.

Spännande vänlig. VPN måste stödja Torrenting och erbjuda snabba, dedikerade servrar för uppgiften. Å andra sidan bör det inte läcka din IP genom WebRTC eller DNS-läckor.

Måste ha en Kill Switch: Om VPN kopplas ur bör det finnas en dödsbrytare för att skydda dig från att av misstag anslutas till internet utan tillräcklig skydd och därmed avslöja din riktiga IP på nätet. Alla topp-VPN för Tyskland i vår lista erbjuder denna funktion.

Det finns hundratals VPN-leverantörer som är verksamma i branschen idag och de flesta av dem kan erbjuda en funktion eller två från listan ovan, men om du vill att alla dessa funktioner ska finnas i din tjänst tillsammans med förstklassig prestanda, då våra bästa rekommenderade Tyskland VPN är din säkraste insats.

VPN som ska undvikas i Tyskland

Många VPN lovar månen men ofta inte’t levererar de förväntade resultaten. Vad’Ännu mer problematiskt är att det finns VPN som inte är säkra att prenumerera på eftersom de lider av flera problem eller själva är involverade i onda aktiviteter.

Här är en lista över VPN som du bör undvika i Tyskland:

Shellfire VPN

Denna VPN gör det bara inte’t arbetar för att tjäna något syfte. Det lider av IP-läckor, inte’t avblockera Netflix, gör det inte’t support Torrenting, har inget livechatsupport och dess klientappar är inte användarvänliga alls. Dessutom är planerna ganska dyra. Undvik denna VPN till varje pris.

OperaVPN

Trots att kvaliteten för att avblockera Netflix saknar OperaVPN plattformskompatibilitet. den’s mer av en proxyservice och gör det inte’t erbjuder den säkerhetsnivå som krävs för att erbjuda en tillräckligt bra upplevelse som en tysk VPN.

ZenVPN

Denna VPN loggar din IP och för oss är detta den enskilt största deal-breaker av dem alla. Ovanpå detta vann du’Jag får använda mer än 5 GB bandbredd varje dag även om du betalar. ZenVPN passar inte alls om du letar efter en lämplig Tyskland VPN.

Är en gratis VPN som är lämplig för Tyskland?

Svaret är ett stort nej!

Varför?

Gratis VPN kommer alltid att se bra ut när du jämför dem med betalda leverantörer som ofta erbjuder planer som kostar tiotals dollar i prenumerationsavgifter. Men det’s där fördelarna med gratis VPN: er upphör.

Gratis VPN-tjänster har ofta bandbredd och hastighetsbegränsningar jämfört med betalda tjänster.

Bortsett från dessa prestandafrågor är gratis VPNs inte säkra antingen eftersom de antingen behåller användarloggar, säljer användardata eller till och med uppmanar onödiga annonser eftersom det är de sätt som de arbetar med sina understreck.

Jag skulle inte’Jag rekommenderar att du går till ett gratis VPN i Tyskland eftersom det’Det är bättre att mata ut några få dollar än att kompromissa med din internetupplevelse och säkerhet på grund av gratis charm.

Tyska lagar om lagring av data

Lagar som rör datalagring har haft en komplicerad historia i Tyskland.

Den tyska regeringen har försökt få in lagar som gör det obligatoriskt att samla in användardata i högsta grad, men från och med nu har dessa lagar upphört.

Den huvudsakliga lagen om lagring av data som antogs 2015, krävde internetleverantörer att samla in användarmetadata.

Denna lag hålls i krig just nu, men det finns en utbredd misstank att ISP: er i Tyskland fortsätter att samla in och lagra användarmetadata i upp till tio dagar.

Tyskland är också en del av 14 Eyes-alliansen, vilket gör det till en farlig plats när det gäller användarnas integritet eftersom detta är en allians för datadelning där varje medlemsland kan skicka en gagorder till ett annat land för användarinformation och det senare kommer att måste följa det.

Men det finns för närvarande ingen lag i Tyskland som kan tvinga ISP: er eller andra myndigheter att följa gagorder. Till och med att genomföra bakdörrar för att samla in data stöds inte av lag.

Lagarna om datalagring i Tyskland är dumma och ofta oklara, vars fullständiga förklaring ligger utanför artikelns räckvidd, men du måste veta att Tyskland är ganska osäkert när det gäller att skydda användarnas integritet online, så att du inte kan lämna dina ändar öppna och osäker.

Men är en VPN laglig i Tyskland så att du kan få skydd mot sådana lagar? Ja, helt lagligt, därför borde du inte’missar inte möjligheten att få en för säker din anonymitet online.

Inpackning av saker

Bor du i Tyskland, måste du definitivt prenumerera på ett VPN idag och om du fattar det beslutet är Surfshark vårt # 1 val som det bästa VPN för Tyskland. För $ 1,99 / månad på tvåårsplanen’är den mest lämpliga tjänsten för säkerhet, prestanda och stabilitet.

Resten av 4 är också bra och nu beror det på ditt eget personliga val för vilken du väljer. Så don’slösa bort för mycket tid innan du får en och skyddar din integritet online.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me