De 5 beste VPN’s voor Frankrijk 2020: veilig browsen + streamen

Als onderdeel van de EU heeft Frankrijk een van de meest robuuste voorschriften voor gegevensbescherming. Deze voorschriften zorgen ervoor dat gebruikers’ digitale informatie en privacy worden beschermd.

De wetgeving heeft echter lacunes waardoor de overheid mogelijk haar burgers kan volgen’ digitale activiteiten.

Een VPN-verbinding is de beste optie voor een 100% veilige en veilige internetverbinding die vrij is van elk spoor.

Beste VPN voor Frankrijk

De beste VPN-servers voor Frankrijk

 1. PureVPN: Beste VPN voor Frankrijk. Met 42 dedicated servers in Frankrijk, de optie geeft u toegang tot alle essentiële VPN-veiligheidsfuncties bij $ 2,91 / mnd
 2. Surfshark: een betaalbare VPN-keuze. Gebruikers krijgen toegang 3 native servers voor Frankrijk die al hun online activiteiten maskeren voor slechts $ 1,99 per maand
 3. Ivacy: Beste VPN voor torrenting. 9 servers in Frankrijk om u de beste resultaten met torrents te bieden. Een echt koopje voor slechts $ 2,25 per maand
 4. ExpressVPN: Snelste servers voor VPN's. 3 dedicated servers voor Frankrijk. Geen vertraging en slechte internetsnelheden door te kiezen voor deze VPN-provider voor $ 8,32 / mnd
 5. CyberGhost: Beste VPN om inhoud te deblokkeren. Met 440 toegewijde Franse servers, deze provider houdt uw internet vrij van beperkingen bij $ 2,75 / mnd

Waarom een ​​VPN gebruiken in Frankrijk?

Een Virtual Private Network (VPN) beveiligt uw internetverbinding, maskeert uw digitale identiteit en zorgt ervoor dat uw browsen in geen enkele vorm wordt bijgehouden.

Aangezien Frankrijk lid is van de nauwgezette 9 Eyes intelligence-alliantie, kan elke gebruikersactiviteit vanuit het land worden gevolgd als een van de lidstaten dit nodig acht.

Niet alleen beschermt een VPN u tegen elke vorm van bewaking, maar het geeft u ook toegang tot anderszins geo-beperkte inhoud uit andere landen, en geeft u toegang tot lokale inhoud die mogelijk niet beschikbaar is voor kijkers buiten Frankrijk.

5 beste VPN's voor Frankrijk 2020

Hier zijn 5 van de beste Frankrijk VPN's beschreven op basis van hun prijzen, servers, compatibiliteit, coderingsprotocollen en de speciale functies die ze bieden.

1. PureVPN - Beste VPN voor Frankrijk

 • Prijs: $ 2,91 / mnd
 • Trustpilot beoordeling: 5.0

PureVPN onderscheidt zich als de ideale combinatie van alle essentiële VPN-functies terwijl het gemakkelijk is in de portemonnee.

Opererend vanuit Hong Kong, stelt PureVPN gebruikers in staat om 2000+ servers te gebruiken die werken vanuit 140+ landen. Bovendien krijgen gebruikers ook toegang tot 14 speciale Franse servers, expats toegang geven tot Franse inhoud.

Voor gebruikers’ entertainmentbehoeften, het blokkeert Netflix en andere populaire streaming-sites zoals BBC iPlayer, Amazon Prime, Hotstar, Voot, Hulu en zelfs Disney Plus.

Gebruikers kunnen ook hopen te genieten van gelijktijdige verbindingen op 5 afzonderlijke apparaten, evenals op hun Kindle- en Smart Home-apparaten.

Naast het gebruik van de AES-256-bit codering die het OpenVPN-protocol volgt, kan het ook PPTP-, L2TP-, IKEv2-, IPSec-ondersteuning bieden voor maximale beveiliging.

Enkele andere belangrijke functies die gebruikers kunnen hopen te gebruiken, zijn split tunneling, speciale IP's en Deep Packet Inspection (DPI) bescherming tijdens het gebruik van torrents.

Pros

 • 14 Toegewijde Franse servers.
 • 5 gelijktijdige verbindingen.
 • 30-dagen geld terug garantie.
 • Deblokkeert Netflix, Hulu en Disney+

Cons

 • De gebruikersinterface moet verbeteren.

2. Surfshark - Een betaalbare VPN-keuze

 • Prijs: $ 1,99 / maand
 • Trustpilot beoordeling: 4.4

Voor gebruikers die dat niet doen’t wil onbeschermd blijven online maar ook don’Surfshark is de beste keuze dankzij de reguliere deals om de uitgaven voor een betrouwbare VPN uit de hand te laten lopen.

Surfshark is gevestigd op de Britse Maagdeneilanden en beschikt over 1040+ servers verspreid over 140+ landen. Deze omvatten de 3 speciale servers in Frankrijk die ervoor zorgen dat gebruikers hun favoriete programma's op TV5 Monde, France24 en BFM TV kunnen blijven openen.

Gebruikers kunnen ook van deze functies genieten, inclusief andere op onbeperkte apparaten die werken op gebruikers van Windows, Mac, iOS, Android en Linux.

Het wordt geleverd met de AES-256-GCM-codering die alle belangrijke protocollen ondersteunt, zoals PPTP, L2TP, IKEv2 naast het standaard OpenVPN-protocol.

De beste functie is de Camouflagemodus die een extra beveiligingslaag en anonimiteit voor gebruikers online toevoegt tot het punt dat uw eigen ISP kan’vertel je dat niet’gebruik een VPN.

Pros

 • Heeft de beste VPN-aanbiedingen die worden aangeboden.
 • Ondersteuning voor onbeperkte apparaten.
 • Compatibiliteit voor Mac, Android en iOS.
 • Geen logboekbeleid.

Cons

 • Klantenservice moet verbeteren.

3. ExpressVPN - Snelste dienstverlener in 2020

 • Prijs: $ 8,32 / mnd
 • Trustpilot beoordeling: 5.0

ExpressVPN steekt met kop en schouders uit boven de concurrentie als het gaat om hoge serversnelheden.

Met zijn activiteitencentrum op de Britse Maagdeneilanden, hebben gebruikers toegang tot meer dan 3000 servers op 160 locaties in 94 landen over de hele wereld. Dit omvat 3 speciale Franse servers in Frankrijk.

Het biedt ondersteuning voor 5-multiple logins tijdens het gebruik van de AES-256-CBC-codering. Bovendien worden OpenVPN UDP-, OpenVPN TCP-, L2TP / IPsec-, IPsec-, IKEv2- en PPTP-protocollen ondersteund die bijdragen aan de algehele beveiliging.

Enkele van de andere opmerkelijke functies die gebruikers kunnen hopen, zijn onder meer het gebruik van Fire TV en Apple TV. De opvallende functie is Network Lock, een geautomatiseerde ultramoderne kill-schakelaar die al het internetverkeer op het netwerk beperkt in geval van een onderbreking van de internetverbinding.

Pros

 • Snelste 3000+ servers in 160+ landen.
 • 5 gelijktijdige verbindingen.
 • Network Lock (Beste geautomatiseerde kill-schakelaar).
 • Ondersteunt bitcoin en andere cryptocurrencies.

Cons

 • Duurste VPN-optie.

4. Ivacy - Best Torrenting VPN 2020

 • Prijs: $ 2,25 / mnd
 • Trustpilot beoordeling: 5.0

Ivacy is een VPN-service die’is ontworpen voor gebruikers die afhankelijk zijn van torrents voor toegang tot al hun favoriete tv-programma's en films.

Opererend vanuit Singapore, heeft het meer dan 1000 servers in meer dan 100 landen. Bovendien heeft het 2 speciale Franse servers in het geval van gebruikers die ze ooit willen gebruiken om toegang te krijgen tot lokale Franse inhoud.

Ivacy ondersteunt 5 multi-logins uitgerust met de industriestandaard AES-256-GCM-codering samen met de L2TP- en IKeV2-protocollen.

De belangrijkste functie is de IvacyPrime-app, een gestroomlijnde functie die uw verbinding voldoende kracht geeft om de Great Firewall of China te omzeilen.

Pros

 • 2 speciale Franse servers.
 • 5 gelijktijdige verbindingen.
 • IvacyPrime-app voor deblokkering van VoD.
 • Split tunneling voor torrenting.

Cons

 • Technische ondersteuning moet verbeteren.

5. CyberGhost - Beste VPN om inhoud te deblokkeren

 • Prijs: $ 2,75 / mnd
 • Trustpilot beoordeling: 4.7

Er zijn maar weinig VPN's die de hoeveelheid inhoud die CyberGhost kan ontgrendelen kunnen ontgrendelen omdat deze op maat is gemaakt voor gebruikers die urenlang op internet surfen.

Opererend vanuit Roemenië, deblokkeert het en een ongelooflijke hoeveelheid online streamingplatforms dankzij zijn 6000+ servers in 90+ landen terwijl het ervoor zorgt dat u uit de buurt blijft van massale surveillanceallianties.

Het heeft ook een ongelooflijke 440 toegewijde Franse servers, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken over toegang tot lokale geo-beperkte Franse inhoud.

Het biedt 7 Multi-logins die worden beveiligd door AES-256-bit encryptie, met RSA-4096-sleutel en SHA384 voor hash-authenticatie, ondersteund door OpenVPN, L2TP-IPsec en PPTP-protocollen.

De opvallende kenmerken moeten het NoSpy datacenter zijn (een speciale server die een speciale uplink gebruikt om de 256-bit encryptie te versterken) en gebruikers toegang geven tot Nvidia Shield TV en Firestick-apparaten.

Pros

 • 440 Toegewijde Franse servers.
 • 7 gelijktijdige verbindingen.
 • Ondersteunt Nvidia Shield TV en Firestick.
 • NoSpy datacenter met speciale uplink.

Cons

 • Verbindingssnelheden kunnen soms vertragen.

Franse wetten omgaan met privacy

De belangrijkste wet die betrekking heeft op online privacy in Frankrijk is de EU’s Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). De wet staat echter alle 50 lidstaten toe om hun eigen nationale wetgeving aan te nemen met wijzigingen die zijn aangepast aan hun nationale behoeften.

De Franse gewijzigde wet is de LOI nr. 2018-493 van 20 juni 2018 relatief à la protection des données personnelles (Franse wet inzake gegevensbescherming voor de bescherming van burgers). Het geeft burgers het recht om te bepalen wie toegang heeft tot en toezicht houdt op hun digitale activiteiten.

Het vergroot ook de macht van de Franse Autoriteit voor gegevensbescherming’s bevoegdheden in het omgaan met entiteiten die de nieuwe voorschriften overtreden. Het heeft echter een clausule die de Franse regering toestaat om sommige bepalingen in het belang van de nationale veiligheid te ondermijnen als zij dit nodig acht.

Is uw internetactiviteit veilig in Frankrijk?

Op papier, ja. Franse burgers moeten door elke website die ze bezoeken op de hoogte worden gesteld hoeveel gegevens worden vastgelegd en de keuze krijgen om zich af te melden.

De wet op de gegevensbescherming heeft echter een bepaling die de Franse overheid de bevoegdheid geeft om af te zien van deze vereisten als zij dat wil, zonder voorafgaande goedkeuring of kennisgeving.

Vandaar dat gebruikers hebben gewonnen’t weet voor een lange periode of ze inderdaad worden bespioneerd door de overheid.

Dit zou het gebruik van VPN's noodzakelijk maken om ervoor te zorgen dat er geen gebruikersactiviteit online wordt gevolgd en een anonieme en veilige online verbinding wordt onderhouden.

Hoe een Frans IP-adres te krijgen

Een goede en betrouwbare VPN-service geeft u waarschijnlijk de keuze uit duizenden servers in honderden verschillende landen, waaronder Frankrijk.

U wilt misschien een Frans IP-adres voor toegang tot lokale inhoud die mogelijk geografisch is vergrendeld.

Volg deze stappen om een ​​Frans IP-adres te krijgen:

 1. Abonneer u op een betrouwbare VPN-service, de aanbevolen keuze is PureVPN.PureVPN voor Frankrijk
 2. Download en installeer de PureVPN-app op het apparaat van uw keuze (u kunt het op 5 verschillende apparaten tegelijk gebruiken)
 3. Voer uw inloggegevens in en selecteer een Franse server.
 4. Maak dat jij’heb de juiste modus geselecteerd, d.w.z. internetvrijheid.
 5. Als je eenmaal’opnieuw verbonden, blijf browsen en streamen van al je favoriete Franse inhoud.

Beste veelgestelde vragen over VPN in Frankrijk

Is VPN legaal in Frankrijk?

Ja, het gebruik van een VPN is volledig legaal in Frankrijk. Echter, als u’opnieuw betrapt op het plegen van enige vorm van digitale misdaad, d.w.z. hacken, fraude, online diefstal of vervalsing met een VPN-verbinding, wordt het nog steeds beschouwd als een misdrijf dat strafbaar is.

Wat’is de beste gratis VPN in Frankrijk?

Er zijn honderden VPN's die gratis service aanbieden.

Echter, bij problemen als snelheidsbeperking, hoge ontkoppelingspercentages en vooral, geen garanties over het bijhouden van logboeken, wordt aanbevolen dat u in plaats daarvan kiest voor een betaalde service.

Wat’is de goedkoopste VPN voor Frankrijk?

Er zijn een aantal opties waar u voor kunt kiezen:

PureVPN is de beste keuze omdat het u een ongelooflijke reeks functies biedt voor iets minder dan $ 3

Als alternatief is Surfshark de absoluut budgetvriendelijke optie omdat het een aantal handige functies heeft voor minder dan $ 2

Ivacy, beschikbaar voor slechts $ 2,25, is een andere budgetvriendelijke VPN die is geoptimaliseerd voor torrenting en streaming.

Heb ik een VPN nodig om Netflix te bekijken?

Nee, Netflix is ​​gemakkelijk toegankelijk in Frankrijk. Jij echter wel’Ik heb nog steeds een VPN met speciale servers nodig als u toegang wilt tot inhoud die geografisch beperkt is op Netflix.

Conclusie

Hoewel de wet de digitale rechten van Franse burgers beschermt, bestaat er een behoorlijke hoeveelheid onzekerheid over welke informatie kan worden vastgelegd door de overheid en andere leden van de 9-Eyes alliantie.

Het gebruik van een VPN kan de beveiliging van uw internetverbinding versterken en uw digitale activiteit privé houden. PureVPN zou de beste optie zijn als u volledige online vrijheid voor uzelf in het land wilt waarborgen.

Surfshark is een alternatief dat u toegang biedt tot een groot aantal belangrijke functies, met een strikt budget. Reageer hieronder om ons te laten weten wat uw ervaringen zijn met deze VPN-providers.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me