De 5 bästa VPN: erna för Frankrike 2020: Säker surfning + strömning

Som en del av EU har Frankrike en av de mest robusta bestämmelserna om integritetsskydd. Dessa regler säkerställer att användare’ digital information och integritet skyddas.

Lagstiftningen har dock kryphål som potentiellt gör det möjligt för regeringen att hålla reda på sina medborgare’ digitala aktiviteter.

En VPN-anslutning är det bästa alternativet att ha en 100% säker och säker internetanslutning som är fri från alla spår.

Bästa VPN för Frankrike

De bästa VPN-servrarna för Frankrike

 1. PureVPN: Bästa VPN för Frankrike. Med 42 dedikerade servrar i Frankrike, alternativet ger dig tillgång till alla viktiga VPN-säkerhetsfunktioner till $ 2,91 / mo
 2. Surfshark: Ett prisvärt VPN-val. Användare får åtkomst 3 ursprungliga servrar för Frankrike som maskerar all sin onlineaktivitet till bara $ 1,99 / mo
 3. Ivacy: Bästa VPN för torrenting. 9 servrar i Frankrike för att ge dig bästa resultat med torrenter. Ett riktigt fynd på bara $ 2,25 / mo
 4. ExpressVPN: snabbaste servrar för VPN: er. 3 dedikerade servrar för Frankrike. Ingen fördröjning och dåliga internethastigheter genom att välja denna VPN-leverantör till $ 8,32 / mo
 5. CyberGhost: Bästa VPN för att avblockera innehåll. Med 440 dedikerade franska servrar, denna leverantör håller ditt internet fritt för begränsningar på $ 2,75 / mo

Varför använda ett VPN i Frankrike?

Ett virtuellt privat nätverk (VPN) säkrar din internetanslutning, maskerar din digitala identitet och ser till att din surfning inte spåras i någon form eller form.

Eftersom Frankrike är medlem i den noggranna 9 Eyes intelligensalliansen, kan all användaraktivitet inifrån landet övervakas om någon av medlemsländerna anser det nödvändigt.

En VPN skyddar dig inte bara från någon form av övervakning, utan ger dig också tillgång till annat geo-begränsat innehåll från andra länder, samt ger dig tillgång till lokalt innehåll som kan vara otillgängligt för tittare utanför Frankrike.

5 bästa VPN: er för Frankrike 2020

Här är 5 av de bästa Frankrike VPN: erna som beskrivs på grundval av deras prissättning, servrar, kompatibilitet, krypteringsprotokoll och de specialfunktioner de erbjuder.

1. PureVPN - Bästa VPN för Frankrike

 • Pris: $ 2.91 / mo
 • Trustpilot-betyg: 5,0

PureVPN sticker ut som den perfekta kombinationen av alla viktiga VPN-funktioner samtidigt som det är enkelt på plånboken.

Opererar från Hong Kong, PureVPN tillåter användare att använda 2000+ servrar från 140+ länder. Dessutom får användare också tillgång till 14 dedikerade franska servrar, som ger expats tillgång till franska innehåll.

För användare’ underhållningsbehov, det blockerar Netflix och andra populära streamingwebbplatser som BBC iPlayer, Amazon Prime, Hotstar, Voot, Hulu och till och med Disney Plus.

Användare kan också hoppas kunna njuta av samtidiga anslutningar på 5 separata enheter samt en av deras Kindle- och Smart Home-enheter.

Förutom att använda AES-256-bitars kryptering som följer OpenVPN-protokollet kan det också erbjuda PPTP, L2TP, IKEv2, IPSec-stöd för att säkerställa maximal säkerhet.

Några av de andra viktiga funktionerna som användare kan hoppas använda inkluderar split tunneling, dedikerade IP: er och Deep Packet Inspection (DPI) -skydd medan de använder torrenter.

Fördelar

 • 14 dedikerade franska servrar.
 • 5 samtidiga anslutningar.
 • 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.
 • Avblockerar Netflix, Hulu och Disney+

Nackdelar

 • Användargränssnittet måste förbättras.

2. Surfshark - Ett prisvärt VPN-val

 • Pris: $ 1,99 / mo
 • Trustpilot-betyg: 4,4

För användare som inte gör det’t vill förbli oskyddad på nätet men inte heller’Surfshark är det bästa valet tack vare sina regelbundna erbjudanden om jag inte vill gå ut för en tillförlitlig VPN.

Baserat på de brittiska Jungfruöarna, har Surfshark 1040+ servrar spridda över 140 länder. Dessa inkluderar de tre dedikerade servrarna i Frankrike som säkerställer att användare kan fortsätta komma åt sina favoritprogram på TV5 Monde, France24 och BFM TV.

Användare kommer också att kunna njuta av dessa funktioner inklusive andra på obegränsade enheter som använder Windows-, Mac-, iOS-, Android- och Linux-användare.

Den levereras med AES-256-GCM-kryptering som stöder alla huvudprotokoll som PPTP, L2TP, IKEv2 utöver standard OpenVPN-protokollet.

Den bästa funktionen är Camouflage-läget som lägger till ett extra lager av säkerhet och anonymitet för användare online så att din egen ISP kan’t berätta att du’använder du ett VPN.

Fördelar

 • Har de bästa VPN-erbjudanden som erbjuds.
 • Stöd för obegränsade enheter.
 • Kompatibilitet för Mac, Android och iOS.
 • Ingen-loggar policy.

Nackdelar

 • Kundtjänsten måste förbättras.

3. ExpressVPN - snabbaste tjänsteleverantören 2020

 • Pris: $ 8.32 / mo
 • Trustpilot-betyg: 5,0

ExpressVPN står huvud och axlar ovanför konkurrensen när det gäller snabba serverhastigheter.

Med sin verksamhetscentrum på Brittiska Jungfruöarna får användare tillgång till mer än 3000 servrar, belägna på 160 platser i 94 länder runt om i världen. Detta inkluderar 3 dedikerade franska servrar i Frankrike.

Det erbjuder stöd för 5-multipla inloggningar medan du använder AES-256-CBC-kryptering. Dessutom stöds protokoll från OpenVPN UDP, OpenVPN TCP, L2TP / IPsec, IPsec, IKEv2 och PPTP vilket bidrar till dess totala säkerhet.

Några av de andra anmärkningsvärda funktionerna som användare kan hoppas njuta av är att använda Fire TV och Apple TV. Den utstående funktionen är Nätverkslåset, en automatiserad toppmodern kill-switch som begränsar all internettrafik i nätverket i händelse av ett avbrott i internetanslutningen.

Fördelar

 • Snabbaste 3000+ servrar i 160+ länder.
 • 5 samtidiga anslutningar.
 • Nätverkslås (bästa automatiska kill-switch).
 • Stöder bitcoin och andra kryptokurser.

Nackdelar

 • Det dyraste VPN-alternativet.

4. Ivacy - Bästa Torrenting VPN 2020

 • Pris: $ 2,25 / mo
 • Trustpilot-betyg: 5,0

Ivacy är en VPN-tjänst som’har utformats för användare som förlitar sig på torrenter för att få tillgång till alla sina favorit-TV-program och filmer.

Opererar från Singapore och har 1000+ servrar i 100+ länder. Dessutom har det 2 dedikerade franska servrar om användare någonsin vill använda dem för att få tillgång till lokalt franskt innehåll.

Ivacy har stöd för 5 flerinloggningar utrustade med industristandarden AES-256-GCM-kryptering tillsammans med L2TP- och IKeV2-protokollen.

Dess höjdfunktion är appen IvacyPrime, en strömlinjeformad funktion som ger din anslutning tillräckligt med kraft för att kringgå den stora brandväggen i Kina.

Fördelar

 • 2 dedikerade franska servrar.
 • 5 samtidiga anslutningar.
 • IvacyPrime-app för att blockera VoD.
 • Delad tunneling för strömning.

Nackdelar

 • Tekniskt stöd måste förbättras.

5. CyberGhost - Bästa VPN för att avblockera innehåll

 • Pris: $ 2,75 / mo
 • Trustpilot-betyg: 4,7

Det finns få VPN som kan låsa upp mängden innehåll som CyberGhost kan eftersom det är specialbyggt för användare som surfar på internet i timmar i slutet.

Genom att arbeta utanför Rumänien blockerar det och en otrolig mängd online-streamingplattformar på grund av dess 6000+ servrar i 90+ ​​länder samtidigt som du garanterar att du undviker all massövervakningsallians.

Det har också en otrolig 440 dedikerade franska servrar, så du behöver aldrig oroa dig för att komma åt lokalt geo-begränsat franska innehåll.

Det erbjuder 7 Multi-inloggningar som är säkrade med AES-256-bitars kryptering, med RSA-4096-nyckel och SHA384 för hashverifiering, som stöds av OpenVPN, L2TP-IPsec och PPTP-protokoll.

Dess framstående funktioner måste vara NoSpy-datacenter (en dedikerad server som använder dedikerad uplink för att stärka 256-bitars kryptering) och ge användare tillgång till Nvidia Shield TV och Firestick-enheter.

Fördelar

 • 440 dedikerade franska servrar.
 • 7 samtidiga anslutningar.
 • Stöder Nvidia Shield TV och Firestick.
 • NoSpy-datacenter med dedicerad upplänk.

Nackdelar

 • Anslutningshastigheterna kan fördröjas ibland.

Franska lagar som hanterar integritet

Den huvudsakliga lagen som handlar om online-integritet i Frankrike är EU’s Allmän uppgiftsskyddsförordning (GDPR). Lagen tillåter dock alla 50-medlemsländer att anta sina egna nationella lagar med ändringar som passar deras nationella behov.

Den franska ändrade lagen är LOI nr 2018-493 du 20 juni 2018 relativt à la protection des données personnelles (fransk lag om skydd av personuppgifter för skydd av medborgare). Det ger medborgarna rätten att kontrollera vem som har tillgång till och övervakning av sin digitala verksamhet.

Det ökar också den franska dataskyddsmyndighetens makt’s befogenheter att hantera enheter som bryter mot de nya bestämmelserna. Den har emellertid en klausul som gör det möjligt för den franska regeringen att undergräva vissa bestämmelser i nationell säkerhets intresse om den anser det nödvändigt.

Är din internetaktivitet säker i Frankrike?

På papper, ja. Franska medborgare måste meddelas av varje webbplats de besöker om hur mycket data som loggas och ges valet att välja bort.

Dataskyddslagen har emellertid en bestämmelse som ger den franska regeringen myndighet att överge dessa krav om den vill, utan förhandsgodkännande eller meddelande.

Därför vann användare’Jag vet under en lång period om de verkligen blev spionerade av regeringen.

Detta skulle göra användningen av VPN: er nödvändiga för att säkerställa att det inte fanns någon spårning av användaraktivitet online och upprätthålla en anonym och säker online-anslutning.

Hur man får en fransk IP-adress

En bra och pålitlig VPN-tjänst kommer sannolikt att ge dig möjlighet att välja mellan tusentals servrar som finns i hundratals olika länder, detta bör inkludera Frankrike.

Du kanske vill att en fransk IP-adress ska komma åt lokalt innehåll som kan geo-låst.

Så här får du en fransk IP-adress:

 1. Prenumerera på en pålitlig VPN-tjänst, det rekommenderade valet är PureVPN.PureVPN för Frankrike
 2. Ladda ner och installera PureVPN-appen på den enhet du väljer (du kan använda den på 5 olika enheter på en gång)
 3. Ange dina inloggningsuppgifter och välj en fransk server.
 4. Gör att du’har valt lämpligt läge, dvs Internetfrihet.
 5. När du’är ansluten, fortsätt bläddra och strömma allt ditt favoritfranska innehåll.

Bästa vanliga frågor om VPN i Frankrike

Är VPN lagligt i Frankrike?

Ja, användningen av ett VPN är helt lagligt i Frankrike. Men om du’om man är fångad som begår någon form av digital brottslighet, dvs. hacking, bedrägeri, stöld online eller förfalskning med en VPN-anslutning, anses det fortfarande vara ett brott som kan bestraffas enligt lag.

Vad’är den bästa gratis VPN i Frankrike?

Det finns hundratals VPN som erbjuder gratis tjänst.

Men med problem som hastighetsreglering, höga frånkopplingsgrader och framför allt inga garantier för att hålla loggar rekommenderas att du istället väljer en betald tjänst istället.

Vad’är den billigaste VPN för Frankrike?

Det finns ett antal alternativ du kan välja:

PureVPN är det bästa valet eftersom det erbjuder dig ett otroligt utbud av funktioner till knappt $ 3

Alternativt är Surfshark det absoluta budgetvänliga alternativet eftersom det har ett antal användbara funktioner för mindre än $ 2

Ivacy, som är tillgängligt till bara $ 2,25, är en annan budgetvänlig VPN optimerad för strömning och streaming.

Behöver jag ett VPN för att titta på Netflix?

Nej, Netflix är lättillgängligt i Frankrike. Men du’Jag behöver fortfarande en VPN med dedikerade servrar om du vill komma åt innehåll som är geobegränsat på Netflix.

Slutsats

Medan lagen skyddar de franska medborgarnas digitala rättigheter finns det en hel del osäkerhet om vilken information som kan loggas av regeringen och andra medlemmar i 9-Eyes allians.

Genom att använda en VPN kan du stärka säkerheten för din internetanslutning och hålla din digitala aktivitet privat. PureVPN skulle vara det bästa alternativet om du vill säkerställa fullständig online-frihet för dig själv i landet.

Surfshark är ett alternativ som kan ge dig tillgång till en mängd viktiga funktioner på en strikt budget. Kommentera nedan för att informera oss om din upplevelse med dessa VPN-leverantörer.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me