Cele mai bune VPN-uri pentru Germania din 2023

Deoarece Germania face parte din alianța 14 Ochi, nu este o locație sigură. Țara, la fel ca și alte guverne invazive, impune legi obligatorii de supraveghere în masă și de păstrare a datelor.

Cu toate acestea, dacă locuiți în Germania, este posibil să solicitați totuși un VPN pentru a accesa site-uri web din afara țării. Același lucru este valabil și pentru expatriații germani, care doresc să acceseze conținut local.

Cel mai bun VPN pentru Germania

Deci, am decis de ce să nu vă oferim o imagine de ansamblu asupra celor mai bune opțiuni pentru Germania. Voi descrie fiecare VPN în detaliu, dar aici’este un scurt rezumat, în cazul în care:

1. Ivacy: # 1 VPN recomandat pentru Germania. 29 de servere în cinci orașe ale Germaniei. Deblocare instantanee. Cel mai bun plan: 2,25 USD / lună (ofertă de 2 ani).
2. Supraîncărcare: VPN german în trend ascendent. 2 servere dedicate în Germania. Păstrează zero jurnaluri. Securitate de top. Cel mai bun plan: 1,99 USD / lună (ofertă de 2 ani).
3. ExpressVPN: Cel mai rapid VPN german. 4 servere native pentru expat. Criptare solidă. Suport pentru chat. Cele mai bune aplicații. Cel mai bun plan: 8,32 USD / lună (ofertă de 1 an).
4. PureVPN: VPN-ul german favorabil bugetului. 201 servere în 5 orașe ale Germaniei. 30 de zile de încercare. Deblocare netedă. Cel mai bun plan: 2,91 USD / lună (ofertă de 2 ani).
5. CyberGhost: VPN sigur german. 684 Servere dedicate pentru utilizatorii germani. Deblochează Netflix. doesn’nu păstrează jurnalele. Cel mai bun plan: 2,75 USD / lună (ofertă de 3 ani).

Contents

5 cele mai bune VPN-uri pentru Germania

Pentru a sustrage problemele legate de confidențialitate și libertatea internetului în Germania, aceste 5 VPN-uri germane ar trebui să se dovedească incredibil de utile.

1. Ivacy

Ivacy ocupă locul 1 pentru VPN-ul german

  • Preț: 2,25 USD / lună
  • Evaluare Trustpilot: 4.8

Cu sediul în Singapore, frumoasa națiune insulară, Ivacy este pe piață din 2007. Este responsabilă de crearea conceptului Split Tunneling. Recent, a câștigat și cel mai rapid premiu VPN de la BestVPN.com.

Întrucât furnizorul este departe de alianțele Five, Nine și Fourteen Eyes, acestea oferă performanțe bune, securitate și confidențialitate utilizatorilor din Jurisdicții inamice de internet care impun păstrarea datelor și supravegherea în masă.

Furnizorul este uimitor și preia mari lideri. Aveți aplicații disponibile pentru toate platformele, inclusiv iOS, Android, Windows, Mac, Linux, televizoare inteligente, routere și chiar și pe Xbox. Cea mai bună parte a tuturor: puteți debloca Netflix și BBC iPlayer.

Pentru criptare, Ivacy folosește AES-256-CBC cu o cheie standard RSA-2048 pentru conexiunile OpenVPN. Există înregistrare în sesiuni, dar expiră după 48 de ore. Pentru a obține cea mai bună ofertă VPN, mergeți la planul lor de 2 ani, care începe de la 1,99 USD / lună. (facturat 48 USD).

Pentru mai multe informații despre furnizor, citiți această revizuire aprofundată Ivacy!

Ivacy Germania

2. Supraveghere

Surfshark ocupă locul 2 pentru VPN-ul german

  • Preț: 1,99 USD / lună
  • Evaluare Trustpilot: 4.4

Dacă doriți un furnizor care să ofere stabilitate, protecție și compatibilitate de cel mai înalt grad și să fie încă incredibil de accesibil, puteți opta pentru VPN-ul prietenos pentru buzunar, Surfshark.

La 1,99 USD / lună la oferta sa de 2 ani, este una dintre cele mai ieftine și mai valorizate VPN-uri din lista noastră, oferind un număr bun de servere germane pentru confortul dvs..

Furnizorul oferă criptare de grad militar, suport protocol OpenVPN și o politică de jurnal zero, care vă permite să sustrageți orice guvern sau supraveghere bazată pe ISP în Germania..

De asemenea, are o reputație de a nu se prezenta la comenzi de vânzare, așa cum se justifică de către un acord clar de canar, ceea ce îl face o alegere perfectă pentru utilizatorii care trăiesc în 14 țări cu ochi precum Germania.

Citiți mai multe despre acest furnizor prin intermediul acestei recenzii Surfshark.

Surfshark pentru Germania

3. ExpressVPN

ExpressVPN ocupă locul 3 pentru VPN-ul german

  • Preț: 8,32 USD / lună
  • Evaluare Trustpilot: 4.8

Cel mai mare nume din industria VPN poate, ExpressVPN este un serviciu VPN incredibil de competent și orientat către performanță pentru Germania în întreaga lume.

ExpressVPN costă 8,32 USD / lună la oferta de un an, care este mult mai costisitoare decât celelalte VPN-uri din această listă, dar dacă doriți cea mai bună experiență și buget nu este o problemă pentru dvs., atunci mergeți pentru acest abonament.

Niciun furnizor nu își poate permite vitezele acceptate de ExpressVPN, ceea ce îl face un serviciu perfect pentru a opta dacă doriți să nu deblocați doar Netflix SUA, site-uri TV germane sau chiar Hulu, ci să le urmăriți în calitate HD și cu stabilitate supremă.

ExpressVPN oferă un comutator care protejează împotriva opririi neplanificate a internetului. Furnizorul își asigură conexiunile la internet prin criptare de cea mai bună calitate și acceptă cel mai bun protocol acolo, adică OpenVPN în mod implicit.

Vitezele și securitatea rapidă sunt de asemenea utile atunci când Torrenting și baza sa de server de peste 3000 de servere susțin pe deplin activitățile P2P.

Suportul de chat live este cel mai bun din industrie, capabil să rezolve toate tipurile de probleme cu ușurință.

Cu funcția intuitivă de tunel split, ExpressVPN vă permite să acordați prioritate site-urilor sau aplicațiilor pe care doriți să le parcurgeți prin conexiunea VPN, optimizând în continuare experiența dvs..

  As 5 melhores VPNs para a França 2023: Navegação segura e streaming

În Germania, puteți utiliza ExpressVPN pe toate sistemele de operare majore precum Windows, Mac, Android, iOS și chiar FireTV.

Dacă nu’la fel ca serviciul, aveți perna de 30 de zile în care puteți depune o rambursare.

O versiune germană dedicată a ExpressVPN este de asemenea disponibilă.

Pentru o revizuire mai detaliată, citiți această recenzie ExpressVPN.

ExpressVPN pentru Germania

4. PureVPN

PureVPN ocupă locul 4 pentru VPN-ul german

  • Pret: 2,91 USD / luna
  • Evaluare Trustpilot: 4.7

Numărul de servere de la PureVPN a depășit acum nota 2000, cu servere și în Germania.

PureVPN nu face’nu vă obligă să vă abonați la acesta pe termen lung, deoarece oferă un plan de abonament pe 2 ani pe termen scurt la doar 2,91 USD / lună .

Politica de logare a fost mai devreme, dar acum a fost corectată, făcând utilizatorii să se simtă siguri că au încredere în datele lor.

Numai criptarea de grad militar este utilizată ca standard de criptare și aplicațiile sale standard rulează toate acestea împreună cu cele mai sigure protocoale de tunelare. Cu sediul în Hong Kong, PureVPN nu’nu trebuie să respectați niciun fel de comenzi germane.

Este unul dintre VPN-urile noastre de top Netflix și sprijină și BBC iPlayer.

Există un cont de încercare de 3 zile oferit la 2,50 USD, ceea ce vă permite să luați serviciul pentru un test test înainte de a-l angaja.

PureVPN’Versiunea în limba germană există acolo dacă doriți să continuați de aici înainte în limba maternă.

Noi’De asemenea, am făcut o recenzie completă asupra PureVPN, pe care o puteți consulta aici.

PureVPN pentru Germania

5. CyberGhost

CyberGhost ocupă locul 5 pentru VPN-ul german

  • Preț: 2,75 USD / lună
  • Evaluare Trustpilot: 4.7

Ușor de utilizat și o interfață optimizată este semnul distinctiv al CyberGhost. Acest furnizor oferă un total de 577 de servere VPN în Germania, distribuite în 3 locații diferite, pentru a oferi una dintre cele mai bune experiențe de streaming și Torrenting din întreaga industrie..

CyberGhost nu este’este scump, fie cu planul său de 3 ani, care costă 2,75 USD / lună, ceea ce este foarte rezonabil, având în vedere faptul că mulți furnizori percep aproape același preț, dar oferă mai puțin decât CyberGhost.

Cea mai bună caracteristică a CyberGhost este aplicațiile sale, care sunt disponibile pentru toate platformele populare și au opțiuni dedicate pentru diferite sarcini pe care doriți să le efectuați.

CyberGhost nu are nicio curățare pe partea de securitate, deoarece oferă criptare de înaltă calitate, protecție împotriva scurgerii DNS, comutator de ucidere, compatibilitate puternică a protocolului și o politică de jurnal zero pentru a vă asigura că confidențialitatea dvs. rămâne protejată pe internetul german.

Aceasta’este una dintre cele mai bune opțiuni pentru a ocoli geo-blocurile de pe Netflix și alte servicii de streaming. CyberGhost este foarte de încredere și nu oferă niciodată viteze neplăcute. Pentru fanii de streaming germani, CyberGhost este o achiziție excelentă.

Dacă doriți să interacționați cu CyberGhost în limba germană, furnizorul oferă și această facilitate.

O revizuire completă a furnizorului poate fi citită aici.

VPN Cyberghost pentru Germania

Factori de căutat într-un furnizor VPN bun pentru Germania?

Pentru un utilizator de internet care locuiește în acest moment în Germania, există o mulțime de restricții și probleme de confidențialitate care îl afectează direct.

O VPN suficient de bună pentru Germania poate permite cu ușurință tuturor acestor utilizatori să ocolească aceste amenințări și restricții și să acceseze o experiență de internet mai sigură și mai liberă. Aici’spectacol:

Probleme majore privind confidențialitatea utilizatorilor

Germania este membră a celor 14 Ochi Alianță. Dacă nu’nu știu multe despre această alianță, vă puneți confidențialitatea online într-un risc incredibil.

Alianța 14 Ochi este un grup de țări care au un acord privind informațiile și schimbul de date. Orice țară care este membră a acestei alianțe este obligată să colecteze date.

De ex. Dacă SUA doresc date din istoricul dvs. de navigare, acesta poate solicita autorităților germane să vă strângă datele și să le dea, iar Germania va trebui să cedeze solicitarea.

Metadatele rezidenților germani – utilizatorii de internet sunt adesea stocate de ISP-uri din țară pentru perioade care depășesc 10-12 săptămâni uneori. Și acestea sunt datele exacte pe care guvernul german le poate solicita oricând acestor ISP-uri și vor trebui să le respecte.

Bundesnachrichtendienst (BND) este o organizație din Germania care se ocupă de monitorizarea, colectarea și trimiterea datelor colectate de la toți utilizatorii de internet din Germania, puteți fi sigur că sunteți cu siguranță spionat.

Dacă vă bazați pe noile legi GDPR de către UE, care fac imperativ ca oricine colectează informațiile dvs. să facă acest lucru cu permisiunea dvs. explicită, pentru a vă proteja, gândiți-vă din nou. Acea’s pentru că utilizarea necorespunzătoare a datelor și spionarea sponsorizată de guvern sunt încă în continuare.

Pentru utilizatorii de internet germani, confidențialitatea este singurul factor important care face necesară utilizarea unei VPN puternice și sigure.

VPN-urile criptează datele dvs. și le transmit prin tuneluri sigure, ascunzând, de asemenea, adresa dvs. IP originală pentru a opri orice agenție guvernamentală sau oricine altcineva să vă spioneze sau să vă invadeze confidențialitatea online.

  As melhores VPNs para a Alemanha em 2023

Torrentingul este riscant Fără VPN în Germania

Torrentingul este realizat de milioane de utilizatori de pe tot globul, iar utilizatorii din Germania nu fac excepție. Însă, să te faci cu Torrenting fără o acoperire VPN în Germania, echivalează cu o prostie simplă, având în vedere legile stricte împotriva descărcării sau chiar partajării de materiale protejate de drepturi de autor..

Torrenting este legal în Germania, dar cu siguranță puteți fi pălmuit cu o amendă majoră sau chiar puteți obține un termen de închisoare în anumite cazuri, dacă comiteți o încălcare a dreptului de autor.

Nu acceptăm niciodată utilizatorii să comită încălcări ale drepturilor de autor și nici nu încurajăm utilizatorii să descarce conținut ilegal prin Torrents, dar este vorba de a face utilizatorii să se bucure de internetul gratuit și acest lucru se poate întâmpla doar dacă utilizați un VPN.

Cele mai bune VPN-uri din Germania sunt cele care au servere dedicate pentru activități Torrenting / P2P, oferă viteze rapide și don’nu vă scurgeți IP-ul. Nu ar trebui’De asemenea, pot fi stocate orice fel de jurnaluri.

Evitarea georestricțiilor pe site-urile de streaming

Nu puteți accesa Netflix SUA, Hulu, Amazon Prime sau chiar BBC iPlayer în Germania, din cauza georestricțiilor. Dar restricțiile don’nu afectează doar aceste site-uri de streaming. Dacă călătorești în afara Germaniei, ai câștigat’Nu puteți transmite o mare parte din canalele dvs. preferate din Germania sau alt conținut din cauza acelorași restricții geografice.

În plus, YouTube are cea mai dezbrăcată versiune în Germania. Lumea’cel mai mare serviciu de streaming gratuit nu oferă mare parte din conținutul său din țară. Motivul pentru asta, deoarece GEMA (un grup german pentru drepturi de muzică) a avut o dispută de lungă durată cu site-ul care refuză să se rezolve.

Dar toate aceste probleme în difuzarea conținutului preferat pot fi rezolvate cu ușurință dacă investiți într-un VPN suficient de bun pentru Germania.

Aceste VPN-uri majore pot ocoli cu ușurință majoritatea acestor restricții cu o ușurință incredibilă. Și mulți dintre ei chiar oferă servicii de ofuscare pentru a asigura accesul mai ușor la aceste site-uri cu restricții geo-restricționate.

Protecție împotriva amenințărilor publice prin Wi-Fi

Indiferent unde vă aflați în lume, dacă accesați rețele Wifi publice sau partajate, aveți nevoie de protecție VPN. Omul în atacurile de mijloc nu sunt doar obișnuite, dar cea mai puternică formă de hacking care este prezentă acolo, fiind mult mai ușor pentru utilizatori să se conecteze la astfel de rețele compromise decât în ​​orice alt caz.

Prin urmare, pentru că, la fel ca restul lumii, Germania are și sisteme publice Wifi, aveți nevoie de VPN-uri care să-și permită criptarea și suportul de protocol cât mai puternic pentru a vă proteja siguranța dispozitivului prin conexiunile publice de internet ca acesta.

Principalii factori de luat în considerare atunci când este o opțiune pentru cel mai bun VPN german

Nu trebuie să păstreze jurnalele de activitate ale utilizatorului. Cele mai bune VPN-uri respectă întotdeauna o politică de înregistrare zero. Nu vă păstrează niciodată informațiile personale, istoricul de navigare sau alte date sensibile stocate pe serverele lor. Un furnizor’Politica de logare este menționată explicit în politica sa de confidențialitate, așa că am trecut peste fiecare furnizor’Politica de confidențialitate pentru a se asigura că nu’nu țineți niciun fel de jurnalele sensibile.

Protocolul de criptare de grad militar și protocolul OpenVPN. Acești doi factori sunt cele mai importante aspecte ale unei VPN’arsenal de securitate. Criptarea AES-256 de grad militar este cel mai sigur criptat de criptare, deoarece este imposibil de decodat datele criptate sub acesta. Protocolul OpenVPN este cel mai sigur protocol de tunel din lume în acest moment, asigurând că conexiunile la internet nu pot fi defalcate.

Unele VPN oferă funcții de securitate și mai noi, precum Double VPN, pentru a acorda utilizatorilor o bandă suplimentară de securitate.

Trebuie să ofere servere rapide și optimizate în Germania. Dacă călătoriți în afara Germaniei și aveți nevoie să vizionați conținut de la televiziunea germană online, puteți face acest lucru numai dacă VPN-ul dvs. oferă servere germane.

Dar’nu sunt suficiente pentru a avea servere în Germania, ele trebuie optimizate pentru a susține deblocarea din străinătate și rapid pentru a oferi o experiență premium.

Capacități de deblocare pentru site-uri de difuzare. O rețea de servere mare, bine răspândită. Pentru a debloca Netflix SUA sau BBC iPlayer în Germania, trebuie să aveți un VPN care să ofere servere care să poată îndeplini aceste activități cu ușurință. Lăsa’spun dacă nu face VPN’nu am servere bune din SUA, a câștigat’nu deblocați Netflix SUA și, prin urmare, acesta’nu este potrivit pentru tine.

Torrenting Friendly. VPN trebuie să accepte Torrenting și să ofere servere rapide și dedicate pentru sarcină. Pe de altă parte, nu ar trebui să vă scurgeți IP-ul prin WebRTC sau scurgeri DNS.

Trebuie să aibă un comutator Kill: În cazul deconectării VPN, ar trebui să existe un întreruptor pentru a vă proteja de conectarea accidentală la internet fără acoperire adecvată, expunând astfel IP-ul dvs. real online. Toate funcțiile VPN de top din Germania din lista noastră oferă această caracteristică.

  Cele mai bune 5 VPN-uri pentru Franța 2023: Navigare sigură + streaming

Cu toate că există sute de furnizori VPN care operează în industrie în aceste zile și cei mai mulți dintre ei pot oferi o caracteristică sau două din lista de mai sus, dar dacă doriți ca toate aceste funcții să fie prezente în serviciul dvs. împreună cu performanțe de top, atunci VPN-urile noastre cele mai recomandate din Germania sunt pariul dvs. cel mai sigur.

VPN-uri de evitat în Germania

O mulțime de VPN-uri promit luna, dar adesea don’nu dați rezultatele așteptate. Ce’s și mai problematic este faptul că există VPN-uri la care nu este sigur să se aboneze, deoarece suferă de mai multe probleme sau sunt ele însele implicate în activități nefaste.

Iată o listă de VPN-uri pe care ar trebui să le evitați în Germania:

VPN Shellfire

Acest VPN nu face asta’nu lucrez pentru a servi orice scop. Suferă de scurgeri IP, nu’nu deblocați Netflix, doesn’nu suportă Torrenting, nu are asistență la chat live și aplicațiile sale client nu sunt deloc ușor de utilizat. În plus, planurile sunt destul de costisitoare. Evitați acest VPN cu orice preț.

OperaVPN

Deși are calitatea de a debloca Netflix, OperaVPN nu are compatibilitate între platformă. Aceasta’este mai mult un serviciu proxy și nu’nu oferiți nivelul de securitate necesar pentru a oferi o experiență suficient de bună ca VPN german.

ZenVPN

Acest VPN vă înregistrează IP-ul și pentru noi, acesta este cel mai mare distribuitor de oferte dintre toate. În plus, ați câștigat’nu veți folosi mai mult de 5 GB lățime de bandă în fiecare zi, chiar dacă sunteți în ofertă plătită. ZenVPN nu este deloc potrivit dacă căutați un VPN din Germania adecvat.

Este un VPN gratuit potrivit pentru Germania?

Răspunsul este un nr mare!

De ce?

VPN-urile gratuite vor arăta întotdeauna bine atunci când le compari cu furnizorii plătiți care oferă deseori planuri care costă zeci de dolari în taxe de abonament. Dar asta’s unde avantajele VPN-urilor gratuite se opresc.

Serviciile VPN gratuite au adesea limitări de bandă și viteză în comparație cu serviciile plătite.

În plus, în afară de aceste probleme de performanță, VPN-urile gratuite nu sunt sigure, deoarece păstrează jurnalele utilizatorului, vând datele utilizatorului sau chiar anunțuri inutile, deoarece acestea sunt modalitățile prin care își lucrează linia de jos..

Nu as vrea’Nu vă recomand să mergeți pentru un VPN gratuit în Germania, deoarece’este mai bine să faceți câțiva dolari decât să vă compromiteți experiența și securitatea pe internet datorită farmecului gratuit.

Legile germane privind păstrarea datelor

Legile referitoare la păstrarea datelor au avut o istorie complicată în Germania.

Guvernul german a încercat să aducă legi care fac obligatorie colectarea datelor utilizatorilor în cea mai mare măsură, dar, în prezent, aceste legi au fost suspendate.

Legea principală privind păstrarea datelor adoptată în 2015, impunea ISP-urilor să colecteze metadate ale utilizatorilor.

Această lege este subordonată în acest moment, dar există suspiciuni răspândite că ISP-urile din Germania continuă să colecteze și să stocheze metadate ale utilizatorilor până la 10 zile.

De asemenea, Germania face parte din alianța cu 14 ochi, ceea ce o face o locație periculoasă în ceea ce privește confidențialitatea utilizatorilor, deoarece aceasta este o alianță de partajare a datelor în care orice țară membră poate trimite o comandă de vânzare în altă țară pentru informații despre utilizatori, iar aceasta din urmă va trebuie să se conformeze.

Cu toate acestea, în prezent nu există nicio lege în Germania care să oblige ISP-urile sau alte autorități să se conformeze ordinelor de tip „GAG” Nici implementarea ușilor din spate pentru colectarea datelor nu este susținută de lege.

Legile privind păstrarea datelor în Germania sunt întunecate și deseori neclare, a căror explicație completă nu intră în sfera de aplicare a acestui articol, dar trebuie să știți că Germania este destul de nesigură în ceea ce privește protejarea confidențialității utilizatorilor online, deci nu puteți lăsa scopurile deschise. și nesigur.

Dar este o VPN legală în Germania care să vă permită să vă protejați de astfel de legi? Da, perfect legal, deci nu ar trebui’nu veți pierde ocazia de a vă asigura un anonimat online prea sigur.

Înfășurarea lucrurilor

Locuind în Germania, cu siguranță trebuie să vă abonați astăzi la un VPN și dacă luați această decizie, Surfshark este alegerea noastră 1 ca fiind cea mai bună VPN pentru Germania. Pentru 1,99 dolari / lună pe planul de doi ani, acesta’este cel mai potrivit serviciu pentru siguranță, performanță și stabilitate.

Restul celor 4 sunt foarte grozavi și acum depinde de propria alegere personală pentru care optați. Deci don’nu pierdeți prea mult timp înainte să obțineți unul și să vă asigurați confidențialitatea online.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me