Cele mai bune 5 VPN-uri pentru Franța 2020: Navigare sigură + streaming

Fiind parte a UE, Franța are una dintre cele mai puternice reglementări privind confidențialitatea datelor. Aceste reglementări asigură faptul că utilizatorii’ informațiile digitale și confidențialitatea sunt protejate.

Cu toate acestea, legislația are lacune care pot permite guvernului să țină evidența cetățenilor lor’ activități digitale.

O conexiune VPN este cea mai bună opțiune de a avea o conexiune la internet 100% sigură și sigură, care nu este liberă de pe orice piesă.

Cel mai bun VPN pentru Franța

Cele mai bune servere VPN pentru Franța

 1. PureVPN: Cel mai bun VPN pentru Franța. Cu 42 servere dedicate în Franța, opțiunea vă oferă acces la toate caracteristicile esențiale ale siguranței VPN la 2,91 USD / lună
 2. Surfshark: o alegere VPN accesibilă. Utilizatorii au acces 3 servere native pentru Franța care maschează toată activitatea lor online la doar 1,99 USD / lună
 3. Ivacy: Cel mai bun VPN pentru torrenting. 9 servere din Franța pentru a vă oferi cele mai bune rezultate cu torrente. O adevărată afacere la doar 2,25 USD / lună
 4. ExpressVPN: Cele mai rapide servere pentru VPN-uri. 3 servere dedicate pentru Franța. Fără decalaj și viteză scăzută a internetului, optând pentru acest furnizor VPN la 8,32 USD / lună
 5. CyberGhost: Cel mai bun VPN pentru deblocarea conținutului. Cu 440 de servere franceze dedicate, acest furnizor vă păstrează internetul fără restricții la 2,75 USD / lună

De ce să folosiți un VPN în Franța?

O rețea virtuală virtuală (VPN) vă asigură conexiunea la internet, vă maschează identitatea digitală și vă asigură că navigarea dvs. nu este urmărită sub nicio formă sau formă.

Deoarece Franța este membră a meticuloasei alianțe de 9 Ochi, orice activitate a utilizatorilor din interiorul țării poate fi monitorizată dacă oricare dintre statele membre consideră că este necesar.

Nu numai că un VPN vă protejează de orice formă de supraveghere, dar vă oferă acces și la conținuturi georerestricționate din alte țări, precum și vă oferă acces la conținut local care ar putea fi indisponibil pentru spectatorii din afara Franței.

5 cele mai bune VPN-uri pentru Franța 2020

Iată 5 dintre cele mai bune VPN-uri din Franța descrise pe baza prețurilor, serverelor, compatibilității, protocoalelor de criptare și funcțiilor speciale pe care le oferă.

1. PureVPN - Cel mai bun VPN pentru Franța

 • Pret: 2,91 USD / luna
 • Evaluare Trustpilot: 5

PureVPN se evidențiază ca fiind combinația ideală a tuturor funcțiilor VPN esențiale, în timp ce este ușor pe portofel.

Funcționând din Hong Kong, PureVPN permite utilizatorilor să folosească peste 2000 de servere care operează din peste 140 de țări. În plus, utilizatorii beneficiază de acces la 14 servere franceze dedicate, permițând accesul expatilor la conținut francez.

Pentru utilizatori’ necesități de divertisment, deblochează Netflix și alte site-uri de streaming populare precum BBC iPlayer, Amazon Prime, Hotstar, Voot, Hulu și chiar Disney Plus.

Utilizatorii pot spera, de asemenea, să se bucure de conexiuni simultane pe 5 dispozitive separate, precum și unul dintre dispozitivele lor Kindle și Smart Home.

Pe lângă utilizarea criptării AES-256 biți care urmează protocolul OpenVPN, poate oferi și suport PPTP, L2TP, IKEv2, IPSec pentru a asigura securitatea maximă.

Unele dintre alte caracteristici importante pe care utilizatorii pot spera să le folosească includ tuneluri împărțite, IP-uri dedicate și Protecție Deep Packet Inspection (DPI) în timp ce utilizează torrente.

Pro-uri

 • 14 servere franceze dedicate.
 • 5 conexiuni simultane.
 • Garanție de returnare de 30 de zile.
 • Deblochează Netflix, Hulu și Disney+

Contra

 • Interfața de utilizator trebuie să se îmbunătățească.

2. Surfshark - O alegere VPN accesibilă

 • Preț: 1,99 USD / lună
 • Evaluare Trustpilot: 4.4

Pentru utilizatorii care don’Nu vreau să rămân neprotejat online, dar și don’Nu vreau să renunți la cheltuielile pentru o VPN de încredere, Surfshark este cea mai bună alegere datorită ofertelor sale regulate.

Cu sediul în Insulele Virgine Britanice, Surfshark are 1040 de servere mai răspândite în peste 140 de țări. Acestea includ cele 3 servere dedicate din Franța, asigurându-le că utilizatorii pot continua să acceseze emisiunile preferate pe TV5 Monde, France24 și BFM TV.

Utilizatorii vor putea, de asemenea, să se bucure de aceste funcții, inclusiv altele pe dispozitive nelimitate care operează pe Windows, Mac, iOS, Android și Linux.

Vine cu criptarea AES-256-GCM care acceptă toate protocoalele majore precum PPTP, L2TP, IKEv2 pe lângă protocolul OpenVPN standard.

Cea mai bună caracteristică a acestuia este modul Camouflage care adaugă un strat suplimentar de securitate și anonimat pentru utilizatorii online, în punctul în care propriul dvs. ISP poate’nu-ți spun asta’reutilizați un VPN.

Pro-uri

 • Are cele mai bune oferte VPN.
 • Suport pentru dispozitive nelimitate.
 • Compatibilitate pentru Mac, Android și iOS.
 • Politica fără jurnale.

Contra

 • Serviciul clienți trebuie să se îmbunătățească.

3. ExpressVPN - cel mai rapid furnizor de servicii în 2020

 • Preț: 8,32 USD / lună
 • Evaluare Trustpilot: 5

ExpressVPN se află cu capul și umerii deasupra concurenței când vine vorba de viteza rapidă a serverului.

Cu centrul său de operații în Insulele Virgine Britanice, utilizatorii au acces la peste 3000 de servere, situate în 160 de locații din 94 de țări din întreaga lume. Aceasta include 3 servere franceze dedicate în Franța.

Oferă asistență pentru 5 conectări multiple în timp ce utilizează criptarea AES-256-CBC. În plus, protocoalele OpenVPN UDP, OpenVPN TCP, L2TP / IPsec, IPsec, IKEv2 și PPTP sunt acceptate adăugând securitatea generală.

Unele dintre alte caracteristici notabile de care utilizatorii pot spera să se bucure includ utilizarea Fire TV și Apple TV. Funcția de excepție este Network Lock, un switch automat de ultimă generație care restricționează tot traficul de internet din rețea în caz de întrerupere a conexiunii la internet.

Pro-uri

 • Cel mai rapid 3000+ servere din 160 de țări.
 • 5 conexiuni simultane.
 • Blocare rețea (cel mai bun comutator automat de omor).
 • Acceptă bitcoin și alte criptomonede.

Contra

 • Cea mai scumpă opțiune VPN.

4. Ivacy - cel mai bun torrenting VPN 2020

 • Preț: 2,25 USD / lună
 • Evaluare Trustpilot: 5

Ivacy este un serviciu VPN care’a fost conceput pentru utilizatorii care se bazează pe torrente pentru a accesa toate emisiunile și filmele TV preferate.

Funcționând în afara Singapore, are peste 1000 de servere în peste 100 de țări. În plus, are 2 servere franceze dedicate în cazul în care utilizatorii vor vreodată să le utilizeze pentru a accesa conținut local francez.

Ivacy acceptă 5 multi-logins echipate cu criptarea AES-256-GCM standard din industrie, împreună cu protocoalele L2TP și IKeV2.

Caracteristica sa evidențiată este aplicația IvacyPrime, o caracteristică simplificată care oferă conexiunii tale suficientă putere pentru a ocoli Marele Firewall din China.

Pro-uri

 • 2 servere franceze dedicate.
 • 5 conexiuni simultane.
 • Aplicația IvacyPrime pentru deblocarea VoD.
 • Tuneluri despărțite pentru torent.

Contra

 • Asistența tehnică trebuie să se îmbunătățească.

5. CyberGhost - Cel mai bun VPN pentru deblocarea conținutului

 • Preț: 2,75 USD / lună
 • Evaluare Trustpilot: 4.7

Există câteva VPN-uri care pot debloca cantitatea de conținut pe care CyberGhost o poate avea, deoarece este construit personalizat pentru utilizatorii care navighează pe internet ore în șir..

Funcționând în afara României, se deblochează și o cantitate incredibilă de platforme de streaming online datorită celor peste 6000 de servere din 90+ țări, asigurându-vă în același timp să evitați orice alianță de supraveghere în masă.

De asemenea, are un incredibil 440 de servere franceze dedicate, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la accesarea conținutului francez local cu restricții geo-restricționate.

Acesta oferă 7 conectări multiple care sunt securizate prin criptarea AES-256 biți, cu cheia RSA-4096 și SHA384 pentru autentificarea hash, suportată de protocoalele OpenVPN, L2TP-IPsec și PPTP.

Caracteristicile sale deosebite trebuie să fie centrul de date NoSpy (un server dedicat care utilizează legătura în sus pentru a consolida criptarea de 256 biți) și să ofere utilizatorilor acces la dispozitivele Nvidia Shield TV și Firestick.

Pro-uri

 • 440 Servere franceze dedicate.
 • 7 conexiuni simultane.
 • Acceptă Nvidia Shield TV și Firestick.
 • Centrul de date NoSpy cu legătura ascendentă dedicată.

Contra

 • Vitezele conexiunilor pot depăși uneori.

Legile franceze care se ocupă de confidențialitate

Principala lege care se ocupă de confidențialitatea online în Franța sunt UE’s Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR). Cu toate acestea, legea permite tuturor celor 50 de state membre să-și aprobe propriile legi naționale cu modificări adecvate nevoilor lor naționale.

Legea franceză modificată este LOI nr. 2018-493 du 20 juin 2018 relativ la protection des données personnelles (Legea franceză privind protecția datelor pentru protecția cetățenilor). Acordă cetățenilor dreptul de a controla cine are acces și supravegherea activității lor digitale.

De asemenea, crește puterea Autorității franceze pentru protecția datelor’puterile în relația cu entitățile care încalcă noile reglementări. Cu toate acestea, aceasta are o clauză care permite guvernului francez să anuleze unele dispoziții în interesul securității naționale, dacă consideră că este necesar.

Activitatea dvs. de internet este sigură în Franța?

Pe hârtie, da. Cetățenii francezi vor trebui să fie notificați de către fiecare site web pe care îl vizitează cu privire la câte date sunt înregistrate și să li se ofere posibilitatea de a renunța.

Cu toate acestea, Legea privind protecția datelor are o dispoziție care oferă guvernului francez autoritatea de a renunța la aceste cerințe dacă dorește, fără aprobare sau notificare prealabilă.

Prin urmare, utilizatorii au câștigat’Nu știu de mult timp dacă au fost într-adevăr spionați de guvern.

Acest lucru ar face utilizarea VPN-urilor necesare pentru a se asigura că nu a fost urmărită activitatea online a utilizatorului și pentru a menține o conexiune online anonimă și sigură.

Cum să obțineți o adresă IP franceză

Un serviciu VPN bun și fiabil vă va oferi probabil opțiunea de a alege dintre mii de servere localizate în sute de țări diferite, acest lucru ar trebui să includă Franța.

Este posibil să doriți ca o adresă IP franceză să acceseze conținut local care poate fi geo-blocat.

Pentru a obține o adresă IP franceză, urmați acești pași:

 1. Abonați-vă la un serviciu VPN fiabil, alegerea recomandată este PureVPN.PureVPN pentru Franța
 2. Descărcați și instalați aplicația PureVPN pe dispozitivul dorit (îl puteți utiliza pe 5 dispozitive diferite simultan)
 3. Introduceți datele de autentificare și selectați un server francez.
 4. Faceți asta’am selectat modul adecvat, adică libertatea Internetului.
 5. Odata ce tu’sunteți conectat, continuați să răsfoiți și să transmiteți tot conținutul preferat în limba franceză.

Cele mai bune întrebări VPN din Franța

VPN este legal în Franța?

Da, utilizarea unei VPN este complet legală în Franța. Cu toate acestea, dacă tu’ești prins săvârșind orice formă de crimă digitală, adică hacking, fraudă, furt online sau fals în legătură cu o conexiune VPN, este încă considerată infracțiune pedepsită de lege.

Ce’este cel mai bun VPN gratuit din Franța?

Există sute de VPN-uri care oferă servicii gratuite.

Cu toate acestea, cu probleme precum accelerarea vitezei, rate de deconectare mari și, mai ales, nu există garanții cu privire la păstrarea jurnalelor, este recomandat să optați pentru un serviciu plătit.

Ce’este cel mai ieftin VPN pentru Franța?

Există o serie de opțiuni pentru care puteți opta:

PureVPN este cea mai bună alegere, deoarece vă oferă o gamă incredibilă de funcții, cu puțin sub 3 USD

În mod alternativ, Surfshark este opțiunea absolută pentru buget, deoarece are o serie de caracteristici utile pentru mai puțin de 2 USD

Ivacy, disponibil la doar 2,25 USD, este un alt VPN favorabil bugetului optimizat pentru torrenting și streaming.

Am nevoie de un VPN pentru a urmări Netflix?

Nu, Netflix este ușor accesibil în Franța. Cu toate acestea, tu’Voi avea încă nevoie de un VPN cu servere dedicate dacă doriți să accesați conținut care este restricționat geo pe Netflix.

Concluzie

În timp ce legea protejează drepturile digitale ale cetățenilor francezi, există o cantitate corectă de incertitudine cu privire la informațiile care pot fi înregistrate de guvern și de ceilalți membri ai alianței 9-Eyes.

Utilizarea unui VPN poate solidifica securitatea conexiunii dvs. de internet și vă poate păstra activitatea digitală privată. PureVPN ar fi cea mai bună opțiune dacă doriți să vă asigurați o libertate completă online pentru dvs. în țară.

Surfshark este o alternativă care vă poate oferi acces la o serie de caracteristici importante, cu un buget strict. Comentați mai jos pentru a ne informa despre experiența dvs. cu acești furnizori VPN.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me