7 cele mai bune servicii VPN rusești – ocoliți cenzurarea internetului în timp ce călătoriți în Rusia

Rusia se transformă încet, în cele din urmă, transformându-se în următoarea China - datorită durelor sale legi de cenzură pe internet și de păstrare a datelor, care împiedică utilizatorii să exploreze web-ul liber și fără restricții. Este aproape ca și cum naționalismul a orbit cetățenii atât de mult încât nu mai vor să interacționeze cu cei aflați în alte țări. Ce este cu toată această separare? Agregarea internetului? Cel mai important, cum îl poți depăși? Ei bine, aici vine utilizarea unui VPN rusesc, care ajută la ocolirea geo-restricțiilor pentru deblocarea site-urilor web și a serviciilor online. Citiți acest ghid detaliat de cel mai bun vpn.

VPN rusă

Noua lege a VPN-ului rus și ceea ce este exact interzis pentru internauți?

Intrată în vigoare la 1 noiembrie 2017 - o nouă lege rusă dictează restricționarea accesului la instrumentele de evitare a proxy-urilor, care includ anonimizatori și VPN-uri, ceea ce îngreunează rețelele de ieșire din Internet. Acei furnizori care își desfășoară activitatea în țară vor trebui să colaboreze strâns cu Roskomnadzor (paznicul de presă rus) și să respecte toate solicitările sale.

Noua lege rusă a VPN

Cu toate acestea, există încă destul de multă confuzie cu privire la lege. Deși instrumentele de evitare a proxy-urilor nu au o interdicție completă - Guvernul Rusiei a solicitat restricționarea accesului la site-urile interzise cu ajutorul acestor instrumente. Potrivit experților IT, VPN-urile corporative se confruntă cu o scutire de interdicție, dar încă nu este clar modul în care Roskomnadzor va diferenția între serviciile publice și cele corporative.

Cel mai bun VPN pentru Rusia

Un expert la Proiectul Tor care poartă numele “Leonid Yevdokimov” recent a fost găsit spunând că este de fapt imposibil să se diferențieze acești furnizori, având în vedere că există mii de nume răspândite pe piață, fiecare dintre acestea urmând diverse scopuri pe internet.

Cupa Mondială FIFA 2018 din Rusia - Începe jocul real

Cupa Mondială FIFA 2018 este chiar la colț, începând din vara acestui an pe 14 iunie, culminând cu difuzarea finală din 15 iulie la Moscova. Întrucât campionatul este o discuție majoră între milioane de oameni din întreaga lume, cu siguranță ne putem aștepta ca oamenii să zboare în țara de origine pentru a vizita Rusia și pentru a oferi sprijin echipei lor preferate. Cu toate acestea, singura problemă este că acești indivizi se vor confrunta cu o mulțime de restricții de internet la vizitarea Rusiei.

Cupa Mondială FIFA 2018 din Rusia

Aplicațiile blocate, site-urile de socializare inaccesibile, indisponibilitatea site-urilor de știri din orașul natal sunt toate problemele comune. Desigur, veți avea acces la Wi-Fi public gratuit în aproape fiecare restaurant, pub, bar sau loc public, dar ce este de folos dacă nu puteți vizita site-urile pe care doriți să le faceți? De asemenea, aceste conexiuni publice pot reduce, de asemenea, securitatea dvs. generală a datelor, deoarece acestea sunt deschise hackingului. Acesta este motivul pentru care trebuie să utilizați un VPN al Cupei Mondiale Fifa în oraș pentru Cupa Mondială FIFA 2018. Mai departe, puteți citi blogul nostru detaliat pe cum să urmărești FIFA World Cup 2018.

Crimele informatice și digitale în Rusia

Similar cu majoritatea țărilor, Rusia incriminează orice acte referitoare la accesul neautorizat de informații informatice, la dezvoltarea / utilizarea / diseminarea programelor malware, la încălcarea regulilor aplicabile transferului de informații protejate pe computer, la fraudarea folosirii cardurilor de plată și a altor activități de hacking. Monitorizați de Ministerul Afacerilor Interne, de Serviciile Federale de Securitate și chiar de autoritățile de reglementare a industriei precum Banca Centrală a Rusiei, amenzile și perioadele de închisoare pentru astfel de infracțiuni sunt intense!

Crimele informatice și digitale în Rusia

De ce ai nevoie de VPN rusesc

Guvernul rus este extrem de invaziv în toate practicile sale, urmărind cu atenție utilizatorii și chiar listează un număr imens de site-uri străine din mai multe motive. În mare parte, toate noutățile care apar din surse străine sunt supuse opririi, împreună cu serviciile precum Google. Multe site-uri web critice pentru Rusia impun și cenzura, în timp ce site-urile ucrainene blochează accesul - din cauza conflictului în curs.

Dacă acest lucru ar fi fost destul de rău, guvernul a interzis chiar PORNOGRAFIA, ceea ce este puțin neobișnuit și surprinzător. Datorită introducerii noilor legi Yarovaya, lucrurile se vor agrava doar în viitor, deoarece cetățenii se află sub niveluri ridicate de supraveghere. Toate aceste restricții și spaime fac ca utilizarea unui VPN să fie crucială în țară pentru asigurarea vieții private și libertății digitale.

De ce ai nevoie de VPN rusă

În 2014, Rusia chiar a adoptat o lege care impunea ca bloggerii cu un număr mare de următori (3.000+ să fie mai specifici) să respecte aceleași reglementări impuse de mass-media cunoscute și la nivel de întreprindere. Aceasta include scrierea numelui lor real și înregistrarea oficială la Roskomnadzor. Mai mult decât atât, orice opinie politică care nu este de acord cu Rusia poate duce la închisoare ani de zile.

Deci, în mod obișnuit, oricine locuiește în Rusia nu are de fapt libertatea de a face ceea ce își dorește. Guvernul controlează practic orice, ceea ce face ca utilizarea VPN-urilor din țară să fie incredibil de importantă și utilă. Prin mascarea adresei tale IP și făcând să apară ca și cum ai reședința într-o altă țară, VPN-urile sunt pur benefice în a păcăli ISP-uri locale, agenții guvernamentale și vânători de încălcare a drepturilor de autor atunci când se ocupă de orice activitate pe internet - care poate fi considerată ilegală.

Cel mai bun VPN pentru Rusia

5 cel mai bun VPN rus din 2018

Dacă doriți să ocoliți toate restricțiile inutile, în timp ce vă sporiți confidențialitatea online - este imperativ să alegeți cea mai bună VPN rusă de pe piață. Aceasta înseamnă că trebuie să analizați cu atenție toți furnizorii și să evaluați performanța, fiabilitatea, asistența, stabilirea prețurilor și disponibilitatea serverului. Norocos pentru tine, am făcut sarcina puțin mai ușoară, făcând cercetările în numele vizitatorilor noștri. Deci, fără alte detalii, consultați acest ghid detaliat cu privire la cele mai bune servicii VPN rusești, care includ:

Furnizor Preț ($) Caracteristici Evaluare Reducere Vizitați furnizorul

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 USD1,99Pe luna

  • 800+ Servers în 50+ Țări
  • Criptare AES-256-GCM
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • Conexiuni simultane nelimitate
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Site de încredere 83% Reducere Site
  Citiți recenzia

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2,91Pe luna

  • 2.000+ servere din 140+ țări
  • Criptare AES 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • 5 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Site de încredere de 73% Reducere site
  Citiți recenzia

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8,32Pe luna

  • 3.000 + Servers în 94 de țări
  • Criptare AES 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • 3 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Încredere cu 35% reducere site-ul Vizită
  Citiți recenzia

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 USD2,25Pe luna

  • 1000+ servere în 100 de locații
  • Criptare standard de 256 biți
  • Suportul pentru chat în direct este excelent
  • Furnizor de jurnale zero
  • 5 Disponibilitate multiple
  • Extensie Windows, Mac, Android, iOS și Chrome

  De încredere 77% reducere Viziteaza site-ul
  Citiți recenzia

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 USD2,75Pe luna

  • 3.700 de servere din 60 de țări
  • Criptare AES cu 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Stricte Fără politici de jurnal
  • 7 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% reducere Viziteaza site-ul
  Citiți recenzia

ExpressVPN - Furnizor orientat către confidențialitate pentru Rusia

Cu sediul în Insulele Virgine Britanice, ExpressVPN este unul dintre cele mai bune VPN-uri rusești, oferind aplicații grozave, cu o perspectivă intuitivă și un design ușor de utilizat. Furnizorul se concentrează foarte mult pe confidențialitate, lăudându-se cu o politică fără jurnale, pe care nici autoritățile turce nu le-ar putea bate. După ce v-ați înscris cu VPN, aveți chiar acces la 1.500 de servere mai mari, criptare puternică OpenVPN și caracteristici precum Switch-ul automat Kill, trei conexiuni simultane, P2P / Torrenting și Protecția WebRTC.

ExpressVPN pentru Rusia

Pro-uri

 1. Criptare AES de 256 biți pentru securitate maximă în Rusia
 2. Servere în 84 de țări din întreaga lume.
 3. Nu există jurnalele de utilizare pentru confidențialitate maximă.
 4. P2P / Partajare fișiere activată.
 5. Aplicații native intuitive

Contra

 1. Valoare mare, dar nu ieftin.

Obțineți ExpressVPN

CyberGhost - Închideți un anonimat bun online în Rusia

Cu sediul în România, CyberGhost este un alt furnizor excelent pentru a profita de anonimat și de deblocare a capacităților pentru a obține acces la un internet fără restricții în Rusia. Utilizatorii primesc o securitate puternică prin criptarea OpenVPN AES de 256 biți. Puteți chiar să vă conectați la 5 dispozitive simultan. Cea mai bună parte a tuturor: aveți o garanție de restituire a banilor fără 30 de zile și o probă gratuită de 7 zile.

VPN CyberGhost pentru Rusia

Pro-uri

 1. 800+ servere la nivel mondial pentru deblocarea site-urilor din Rusia
 2. Conexiuni multiple pe 5 dispozitive
 3. Extensie Chrome disponibilă
 4. Politici de jurnal transparent
 5. Aplicații native pentru Windows, Mac, iOS, Android

Contra

 1. Viteza ar putea fi mai bună

Obține CyberGhost

IPVanish - Confidențialitate și securitate uimitoare în Rusia

Cu sediul în SUA, IPVanish oferă utilizatorilor din Rusia o confidențialitate și securitate uimitoare, oferind o rețea imensă de peste 1000 de servere în 60 de țări din întreaga lume. Ai chiar aplicații native disponibile pentru toate platformele, fie ele Linux, iOS, Android, Mac și Windows. Prețul începe de la 7,50 USD pe lună, dar ai o garanție de rambursare de 7 zile. Există chiar și un proxy SOCKS5 pentru anonimatul maxim pentru P2P / Torrenting.

IPVanish VPN pentru Rusia

Pro-uri

 1. 40.000+ IP’s și 1000+ servere VPN
 2. 7 zile de returnare a banilor
 3. SOCKS5 Proxy și Kill Switch
 4. Acceptă criptocurrențe
 5. Aplicații native pentru toate platformele

Contra

 1. Cu sediul în SUA

Obțineți IPVanish

NordVPN - Funcții avansate pentru protecție maximă online

Cu sediul în Panama (una dintre cele mai sigure locații din întreaga lume, NordVPN are o politică fără jurnalele de bord și oferă criptare AES de 256 biți de calitate militară pentru o securitate maximă în Rusia. În același timp, oferă toate funcțiile avansate pentru a vă păstra identitatea anonimă. la deblocarea site-urilor web și a paginilor cenzurate. Acestea includ automat Kill Switch, DNS Leak / IPv6 Protection, Stealth Mode, Tor și Double Hop! De asemenea, beneficiați de prețuri ieftine. Dacă decideți să mergeți cu planul de 3 ani, plătiți doar 3,49 USD pe luna!

NordVPN pentru Rusia

Pro-uri

 1. 4205 servere în 62 de țări pentru deblocare în Rusia
 2. Prețuri ieftine de 2 ani pentru un furnizor de mare valoare
 3. Servere P2P / Torrenting Activate disponibile
 4. Funcție DoubleVPN pentru confidențialitate maximă
 5. Protecția DDOS și modul Stealth

Contra

 1. Prețul lunar este scump

Obțineți NordVPN

VyprVPN - viteze rapide pentru transmiterea / deblocarea site-urilor din Rusia

VyprVPN este un furnizor din Elveția, deținut de o companie americană numită “Broasca de Aur”. Oferă un serviciu excepțional pentru prețuri rezonabile la 9,95 USD pe lună. Pentru prețul de bază, obțineți acces la peste 700 de servere în peste 70 de țări din întreaga lume, împreună cu o rambursare de 30 de zile și mai multe conectări pe 5 dispozitive. Chiar ai “Tehnologia Chameleon” disponibil pentru maximă comoditate și capabilități pentru site-urile P2P / Torrenting și deblocare.

VyprVPN pentru Rusia

Pro-uri

 1. Protocolul de cameleon pentru ocolirea restricțiilor în Rusia
 2. NAT Firewall și DPI Protecție pentru anonimat
 3. Restituire de 30 de zile și încercare gratuită de 3 zile pentru testare
 4. Acceptă Logins pe 5 dispozitive simultan
 5. Viteze superbe pentru streaming / torrenting

Contra

 1. Lipsește suportul pentru plată Bitcoin

Obțineți VyprVPN

Cum să configurați VPN-ul rusesc în 4 pași simpli

 1. Abonați-vă la orice furnizor VPN rus din numele menționate mai sus
 2. Descărcați aplicația dedicată pentru platforma dvs. accesând site-ul web
 3. Introduceți numele de utilizator și parola în aplicație
 4. Conectați-vă la un server din Rusia (dacă doriți să accesați ceva din țară din altă parte) sau la un server american (dacă doriți să ocoliți cenzura).

Cei mai buni servitori VPN ruși

VPN-uri de top Numărul de servere
ExpressVPN 5 servere
HideMyAss 12 servere
NordVPN 22 Servere
VyprVPN 2 servere

2 Cel mai bun VPN rusesc gratuit

Când vine vorba de a găsi cea mai bună VPN rusă, mulți utilizatori pot căuta soluții GRATUITE. Deși este posibil să nu primiți aceeași valoare ca și în cazul omologilor premium, există unele servicii care depășesc kilometrul suplimentar în furnizarea de securitate și confidențialitate de top pentru utilizare în Rusia. Printre cele de top care oferă performanțe generale excelente, se numără:

Windscribe - Aplicații prietenoase cu funcții avansate de securitate

Cu sediul în Canada, Windscribe este un serviciu VPN cu funcții complete atât cu planuri gratuite, cât și cu plată. De la baza unui serviciu GRATUIT, oferă o conexiune remarcabilă la 11 servere din întreaga lume, împreună cu o limită de 10 GB lățime de bandă pe lună. Cu toate acestea, aveți capacitatea de a stabili conexiuni la cât mai multe dispozitive doriți. Pentru o lățime de bandă suplimentară de 5 GB, puteți trimite un Tweet despre serviciul de pe platformele sociale.

2 Cel mai bun VPN rusesc gratuit

Pro-uri

 1. Funcție de blocare a anunțurilor / următorului încorporată
 2. Politica de logare transparentă
 3. Limita de date de 10 GB la Planul gratuit
 4. Servere P2P / Torrenting Activate
 5. Conexiuni simultane nelimitate

Contra

 1. Aveți nevoie de muncă în asistență pentru clienți

Client VPN rus

Un client VPN rus este de obicei aplicația / software-ul folosit pe laptopuri / computere / tablete / smartphone-uri pentru a avea acces la VPN și la numeroasele sale funcții. Permite utilizatorilor să comute serverele cu o simplă apăsare de buton. Fără a utiliza un client VPN de încredere din Rusia, vă veți confrunta cu mari probleme în deblocarea site-urilor web și în accesul la un internet fără restricții..

Client VPN rus

VPN rusă Android

Dacă sunteți în căutarea serviciilor VPN ruse pentru a le folosi pe dispozitivele Android, atunci puteți să vă înscrieți de fapt cu oricare dintre furnizorii menționați mai sus. Fiecare dintre ele oferă aplicații dedicate pentru toate platformele, care include smartphone-uri cu Android. Pur și simplu accesați site-ul și îndreptați-vă către “Descarca” secțiune trebuie doar să instalați software-ul din Google Play Store.

VPN rusă pentru Steam

Steam este fără îndoială unul dintre cele mai bune programe de joc disponibile pe piață în prezent, oferind o selecție uriașă de utilizatori plătiți și gratuit de care să se bucure. În funcție de locație, este posibil ca majoritatea utilizatorilor să fie nevoiți să plătească prețuri diferite pentru aceleași jocuri de vânzare de top și cele mai noi. De exemplu, jocurile din SUA pot avea prețuri mai mari în Rusia. Aici intervine un VPN rus, care îți schimbă locația, permițându-ți deci să cumperi jocul la un preț mai ieftin!

Înfășurarea lucrurilor

Din păcate, legile internetului din întreaga lume sunt din ce în ce mai stricte și mai dure. Ce a început să pledez “libertate de exprimare” acum este lent controlat și dominat de cei din guvernele / regimurile cu putere mare și regresivă, care include Rusia. Dacă doriți să ocoliți restricțiile prostești și cenzura, asigurați-vă că vă înscrieți la oricare dintre furnizorii menționați mai sus. Simțiți-vă liber să comentați mai jos dacă întâmpinați probleme / probleme!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me