7 Beste Russische VPN-services – Omzeil internetcensuur tijdens het reizen in Rusland

Rusland is langzaam aan het veranderen, uiteindelijk in het volgende China - dankzij de strenge internetcensuur en gegevensbewaringswetten, die voorkomen dat gebruikers het internet vrij en onbeperkt kunnen verkennen. Het is bijna alsof nationalisme de burgers zoveel heeft verblind dat ze niet langer willen communiceren met mensen in andere landen. Wat is er met al deze scheiding? De aggregatie van internet? Wat nog belangrijker is, hoe kun je het overwinnen? Welnu, hier komt het gebruik van een Russische VPN binnen, wat helpt bij het omzeilen van geografische beperkingen voor het deblokkeren van websites en online services. Lees deze gedetailleerde handleiding door beste vpn.

Russische VPN

Nieuwe Russische VPN-wet en wat is precies verboden voor Netizens?

In werking getreden op 1 november 2017 - een nieuwe Russische wet dicteert het beperken van de toegang tot proxy-vermijdingsinstrumenten, waaronder anonimizers en VPN's, waardoor het voor netizens moeilijker wordt om internetcensuur te omzeilen. De providers die wel in het land actief zijn, moeten nauw samenwerken met Roskomnadzor (de Russische mediawaakhond) en aan al zijn verzoeken voldoen.

Nieuwe Russische VPN-wet

Er is echter nog steeds behoorlijk wat verwarring over de wet. Hoewel hulpmiddelen voor het vermijden van proxy's geen volledig verbod hebben, heeft de Russische regering verzocht om de toegang tot verboden websites te beperken met behulp van deze hulpmiddelen. Volgens IT-experts worden bedrijfs-VPN's geconfronteerd met een vrijstelling van het verbod, maar het blijft nog steeds onduidelijk hoe Roskomnadzor onderscheid zal maken tussen openbare en bedrijfsdiensten.

Beste VPN voor Rusland

Een expert bij het Tor-project dat de naam draagt “Leonid Yevdokimov” is onlangs gevonden en zegt dat het eigenlijk onmogelijk is om dergelijke providers te onderscheiden, gezien het feit dat er duizenden namen op de markt zijn verspreid, die elk verschillende doelen op internet dienen.

FIFA World Cup 2018 in Rusland - Het echte spel begint

De FIFA World Cup 2018 staat voor de deur, vanaf deze zomer op 14 juni, met als hoogtepunt de definitieve confrontatie van 15 juli in Moskou. Aangezien het kampioenschap een belangrijk gesprek is onder miljoenen mensen over de hele wereld, kunnen we zeker verwachten dat mensen door hun thuisland vliegen om Rusland te bezoeken en hun favoriete teamondersteuning te bieden. Het enige probleem is echter dat deze personen te maken krijgen met veel internetbeperkingen bij een bezoek aan Rusland.

FIFA World Cup 2018 in Rusland

Geblokkeerde apps, ontoegankelijke sociale media-websites, onbeschikbaarheid van nieuwswebsites in de stad - zijn allemaal veel voorkomende problemen. Natuurlijk hebt u toegang tot gratis openbare wifi in bijna elk restaurant, café, bar of openbare plaats, maar wat heeft het voor zin als u de gewenste sites niet kunt bezoeken? Deze openbare verbindingen kunnen ook uw algehele gegevensbeveiliging verminderen, omdat ze openstaan ​​voor hacken. Dit is de reden waarom je een Fifa World Cup VPN moet gebruiken wanneer je in de stad bent voor de FIFA World Cup 2018. Verder kun je onze gedetailleerde blog lezen op hoe fifa world cup 2018 te bekijken.

Cyber- en digitale misdaden in Rusland

Net als de meeste landen criminaliseert Rusland alle handelingen met betrekking tot het ongeautoriseerd toegang krijgen tot computerinformatie, het ontwikkelen / gebruiken / verspreiden van malware, het overtreden van regels die van toepassing zijn op het overdragen van beschermde computerinformatie, fraude bij het gebruik van betaalkaarten en andere hackactiviteiten. Gemonitord door het ministerie van binnenlandse zaken, de federale veiligheidsdiensten en zelfs industriële regelgevers zoals de Centrale Bank van Rusland, zijn de boetes en gevangenisstraffen van dergelijke overtredingen intensief!

Cyber- en digitale misdaden in Rusland

Waarom je Russische VPN nodig hebt

De Russische regering is zeer invasief in al haar praktijken, houdt haar gebruikers in de gaten en plaatst zelfs een groot aantal buitenlandse sites om verschillende redenen op de zwarte lijst. Meestal is nieuws afkomstig uit buitenlandse bronnen onderhevig aan black-outs, evenals services zoals Google. Veel websites die van cruciaal belang zijn voor Rusland leggen ook censuur op, terwijl Oekraïense sites de toegang blokkeren - vanwege het voortdurende conflict.

Als dat al erg genoeg was, heeft de regering PORNOGRAFIE zelfs verboden, wat een beetje griezelig en verrassend is. Dankzij de introductie van nieuwe Yarovaya-wetten zal het in de toekomst alleen maar erger worden, omdat burgers onder hoog toezicht staan. Al deze beperkingen en angsten maken het gebruik van een VPN cruciaal in het land om digitale privacy en vrijheid te waarborgen.

Waarom je Russische VPN nodig hebt

In 2014 heeft Rusland zelfs een wet aangenomen die vereist dat bloggers met een groot aantal volgers (3.000+ meer specifiek) dezelfde regels moeten volgen die worden opgelegd door beroemde en zakelijke media. Dit omvat het schrijven van hun echte naam en officieel registreren bij Roskomnadzor. Bovendien kunnen politieke opvattingen die Rusland niet eens zijn, jarenlang tot gevangenisstraf leiden.

Dus meestal heeft iedereen die in Rusland woont eigenlijk geen vrijheid om te doen wat ze willen. De overheid controleert praktisch alles, wat het gebruik van VPN's in het land ongelooflijk belangrijk en nuttig maakt. Door uw IP-adres te maskeren en het te laten lijken alsof u in een ander land woont, zijn VPN's puur voordelig bij het misleiden van lokale ISP's, overheidsinstanties en auteursrechtinbreukjagers bij het uitoefenen van internetactiviteiten - dat kan als illegaal worden beschouwd.

Beste VPN voor Rusland

5 Beste Russische VPN in 2018

Als u alle nutteloze beperkingen wilt omzeilen, terwijl u uw online privacy verhoogt, is het absoluut noodzakelijk om de beste Russische VPN op de markt te kiezen. Dit betekent dat u alle providers grondig moet analyseren en hun prestaties, betrouwbaarheid, ondersteuning, prijzen en serverbeschikbaarheid moet beoordelen. Gelukkig voor jou hebben we de taak een beetje eenvoudiger gemaakt door het onderzoek namens onze bezoekers te doen. Dus, zonder verder gedoe, bekijk deze gedetailleerde gids over de beste Russische VPN-services, waaronder:

Aanbieders Prijs ($) Functies Beoordeling Korting Bezoek aanbieder

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1.99Per maand

  • 800+ servers in 50+ landen
  • AES-256-GCM-codering
  • 24/7 live chat
  • Geen logboekbeleid
  • Ongelimiteerde gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Betrouwbare 83% korting Bezoek website
  Beoordeling lezen

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2.91Per maand

  • Meer dan 2000 servers in meer dan 140 landen
  • AES 256-bit codering
  • 24/7 live chat
  • Geen logboekbeleid
  • 5 gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Betrouwbare 73% korting Bezoek website
  Beoordeling lezen

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8.32Per maand

  • Meer dan 3.000 servers in 94 landen
  • AES 256-bit codering
  • 24/7 livechat
  • Geen logboekbeleid
  • 3 gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Betrouwbare 35% korting op website bezoeken
  Beoordeling lezen

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2.25Per maand

  • 1000+ servers op 100 locaties
  • 256-bit standaard codering van militaire kwaliteit
  • Live chat ondersteuning is uitstekend
  • Geen logboekprovider
  • 5 Multi-logins beschikbaar
  • Windows, Mac, Android, iOS-apps en Chrome-extensie

  Betrouwbaar 77% korting Bezoek site
  Beoordeling lezen

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12,99 $2.75Per maand

  • 3.700 servers in 60 landen
  • 256-bit AES-codering
  • 24/7 live chat
  • Strikt Geen logboekbeleid
  • 7 Gelijktijdige verbindingen
  • Apps voor Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% korting Bezoek site
  Beoordeling lezen

ExpressVPN - Privacygerichte aanbieder voor Rusland

ExpressVPN, gevestigd op de Britse Maagdeneilanden, is een van de beste Russische VPN's en biedt geweldige apps met een intuïtief uiterlijk en een gebruiksvriendelijk ontwerp. De provider richt zich sterk op privacy, met een beleid zonder logs, dat zelfs de Turkse autoriteiten niet konden overtreffen. Zodra u zich aanmeldt bij de VPN, krijgt u zelfs toegang tot 1500+ servers, sterke OpenVPN-codering en functies zoals Automatic Kill Switch, drie gelijktijdige verbindingen, P2P / Torrenting en WebRTC-bescherming.

ExpressVPN voor Rusland

Pros

 1. 256-bit AES-codering voor maximale beveiliging in Rusland
 2. Servers in 84 landen wereldwijd.
 3. Geen gebruikslogboeken voor maximale privacy.
 4. P2P / bestandsdeling ingeschakeld.
 5. Intuïtieve native apps

Cons

 1. Hoge waarde maar niet goedkoop.

Download ExpressVPN

CyberGhost - Maak gebruik van goede anonimiteit online in Rusland

CyberGhost, gevestigd in Roemenië, is een andere geweldige provider voor het benutten van anonimiteit en deblokkeermogelijkheden voor het verkrijgen van toegang tot een onbeperkt internet in Rusland. Gebruikers ontvangen sterke beveiliging via AES 256-bit OpenVPN-codering. Je hebt zelfs de mogelijkheid om maximaal 5 apparaten tegelijkertijd aan te sluiten. Het beste van alles: u heeft een 30-dagen probleemloze geld-terug-garantie en een 7-dagen gratis proefperiode.

CyberGhost VPN voor Rusland

Pros

 1. 800+ servers wereldwijd voor het deblokkeren van sites in Rusland
 2. Meerdere verbindingen op 5 apparaten
 3. Chrome-extensie beschikbaar
 4. Transparant logboekbeleid
 5. Native Apps voor Windows, Mac, iOS, Android

Cons

 1. Snelheden kunnen beter

Download CyberGhost

IPVanish - Geweldige privacy en beveiliging in Rusland

IPVanish is gevestigd in de VS en biedt geweldige privacy en beveiliging voor gebruikers in Rusland en biedt een enorm netwerk van meer dan 1000 servers in 60 landen wereldwijd. Je hebt zelfs native apps beschikbaar voor alle platforms, of het nu Linux, iOS, Android, Mac en Windows is. Prijzen beginnen bij $ 7,50 per maand, maar u heeft een 7-dagen geld terug garantie. Er is zelfs een SOCKS5-proxy voor maximale anonimiteit voor P2P / Torrenting.

IPVanish VPN voor Rusland

Pros

 1. 40.000 IP’s en 1000+ VPN-servers
 2. 7 dagen geld-terug-garantie
 3. SOCKS5 Proxy- en kill-schakelaar
 4. Accepteert cryptocurrencies
 5. Native apps voor alle platforms

Cons

 1. Gevestigd in de VS.

Download IPVanish

NordVPN - Geavanceerde functies voor maximale bescherming online

NordVPN is gevestigd in Panama (een van de veiligste locaties ter wereld) en heeft een beleid zonder logboeken en biedt 256-bits AES-codering van militaire kwaliteit voor maximale beveiliging in Rusland. Tegelijkertijd biedt het alle geavanceerde functies om uw identiteit anoniem te houden bij het deblokkeren van websites en gecensureerde pagina's, zoals Automatic Kill Switch, DNS Leak / IPv6 Protection, Stealth Mode, Tor en Double Hop! Je maakt ook gebruik van goedkope prijzen. Als je besluit om met het 3-jarenplan te gaan, betaal je slechts $ 3,49 per maand!

NordVPN voor Rusland

Pros

 1. 4205 servers in 62 landen voor deblokkering in Rusland
 2. Goedkope 2-jarige prijzen voor een hoogwaardige leverancier
 3. P2P / Torrenting ingeschakelde servers beschikbaar
 4. DoubleVPN-functie voor maximale privacy
 5. DDOS-bescherming en stealth-modus

Cons

 1. Maandelijkse prijzen zijn duur

Download NordVPN

VyprVPN - Snelle snelheden voor het streamen / deblokkeren van websites in Rusland

VyprVPN is een in Zwitserland gevestigde provider die eigendom is van een Amerikaans bedrijf “Gouden Kikker”. Het biedt een uitzonderlijke service voor een redelijke prijs van $ 9,95 per maand. Voor de basisprijzen krijgt u toegang tot meer dan 700 servers in meer dan 70 landen wereldwijd, samen met een terugbetaling van 30 dagen en multi-logins op 5 apparaten. Je hebt zelfs de “Kameleon technologie” beschikbaar voor maximaal gemak en mogelijkheden voor P2P / Torrenting en deblokkering websites.

VyprVPN voor Rusland

Pros

 1. Kameleon-protocol voor het omzeilen van beperkingen in Rusland
 2. NAT Firewall en DPI-bescherming voor anonimiteit
 3. 30 dagen restitutie en 3 dagen gratis proberen voor testen
 4. Ondersteunt logins op 5 apparaten tegelijkertijd
 5. Fantastische snelheden voor streaming / torrenting

Cons

 1. Heeft geen ondersteuning voor Bitcoin-betaling

Download VyprVPN

Hoe Russische VPN in 4 eenvoudige stappen in te stellen

 1. Abonneer je op een Russische VPN-provider met de hierboven genoemde namen
 2. Download de speciale applicatie voor uw platform door hun website te bezoeken
 3. Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord in de app in
 4. Maak verbinding met een server in Rusland (als u ergens anders in het land toegang wilt krijgen) of een Amerikaanse server (als u censuur wilt omzeilen).

Top Russische VPN-servers

Top VPN's Aantal servers
ExpressVPN 5 servers
HideMyAss 12 servers
NordVPN 22 servers
VyprVPN 2 servers

2 Beste Russische VPN gratis

Als het gaat om het vinden van de beste Russische VPN, kunnen veel gebruikers GRATIS oplossingen zoeken. Hoewel u mogelijk niet dezelfde waarde ontvangt als u zou krijgen van de premium-tegenhangers, zijn er enkele services die net dat beetje extra doen om topbeveiliging en privacy te bieden voor gebruik in Rusland. Een van de beste die uitstekende algehele prestaties bieden, zijn onder meer:

Windscribe - Gebruiksvriendelijke apps met geavanceerde beveiligingsfuncties

Windscribe is gevestigd in Canada en is een volledig functionele VPN-service met zowel gratis als betaalde abonnementen. Op basis van een GRATIS service biedt het een opmerkelijke verbinding met 11 servers over de hele wereld, samen met een bandbreedte van 10 GB per maand. U kunt echter wel verbindingen maken met zoveel apparaten als u wilt. Voor een extra bandbreedte van 5 GB kunt u tweeten over de service op sociale platforms.

2 Beste Russische VPN gratis

Pros

 1. Ingebouwde blokkeerfunctie voor advertenties / trackers
 2. Transparant logboekbeleid
 3. Gegevenslimiet van 10 GB voor het gratis abonnement
 4. P2P / Torrenting ingeschakelde servers
 5. Ongelimiteerde gelijktijdige verbindingen

Cons

 1. Moet werken in klantenondersteuning

Russische VPN-client

Een Russische VPN-client is meestal de app / software die wordt gebruikt op laptops / computers / tablets / smartphones om toegang te krijgen tot de VPN en zijn vele functies. Hiermee kunnen gebruikers eenvoudig van server wisselen met een simpele druk op de knop. Zonder een betrouwbare Russische VPN-client te gebruiken, zult u grote problemen ondervinden bij het deblokkeren van websites en het verkrijgen van toegang tot een onbeperkt internet.

Russische VPN-client

Russische VPN Android

Als u op zoek bent naar Russische VPN-services om te gebruiken op Android-apparaten, kunt u zich aanmelden bij een van de bovengenoemde providers. Elk van hen biedt speciale apps voor alle platforms, waaronder smartphones met Android. Ga naar de website en ga naar de “Download” sectie installeer gewoon de software van Google Play Store.

Russische VPN voor Steam

Steam is ongetwijfeld een van de beste gamesoftware die momenteel op de markt beschikbaar is en biedt een enorme selectie van betaalde en gratis gebruikers om van te genieten. Op basis van de locatie moeten de meeste gebruikers verschillende prijzen betalen voor dezelfde bestverkopende en nieuwste games. Games in de VS hebben bijvoorbeeld een hogere prijs in Rusland. Dit is waar een Russische VPN binnenkomt, die je locatie verschuift, waardoor je het spel tegen een lagere prijs kunt kopen!

Dingen inpakken

Helaas worden de internetwetten over de hele wereld strenger en strenger. Wat begon te pleiten “vrijheid van meningsuiting” wordt nu langzaam gecontroleerd en gedomineerd door diegenen in machtige en regressieve regeringen / regimes, waaronder Rusland. Als je de dwaze beperkingen en censuur wilt omzeilen, meld je dan aan bij een van de bovengenoemde providers. Voel je vrij om hieronder commentaar te geven als je problemen / problemen tegenkomt!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me