7 bästa ryska VPN-tjänster – Bypass internetcensur under resor i Ryssland

Ryssland förvandlas långsamt och så småningom förvandlas till nästa Kina – tack vare sin tuffa censur på internet och lagring av data, som hindrar användare från att utforska webben fritt och obegränsat. Det är nästan som om nationalismen har förblindat medborgarna så mycket att de inte längre vill interagera med de som finns i andra länder. Vad är det med all denna separering? Aggregeringen av internet? Viktigast, hur kan du övervinna det? Nåväl, det är här att använda en rysk VPN kommer in, vilket hjälper till att kringgå geo-restriktioner för att avblockera webbplatser och onlinetjänster. Läs denna detaljerade guide av bästa vpn.

Ryska VPN

Contents

Ny rysk VPN-lag och vad som är exakt förbjudet för Netizens?

Träder i kraft den 1 november 2023 – en ny rysk lag dikterar begränsningen av tillgången till proxy-undvikande verktyg, som inkluderar anonymer och VPN, vilket gör det svårare för netizens att kringgå internetcensur. De leverantörer som verkar i landet kommer att behöva samarbeta nära med Roskomnadzor (den ryska medias vakthund) och följa alla hans förfrågningar.

Ny rysk VPN-lag

Det finns dock fortfarande en hel del förvirring angående lagen. Medan proxy-undvikande verktyg inte har ett fullständigt förbud – har Rysslands regering begärt att begränsa tillgången till förbjudna webbplatser med hjälp av dessa verktyg. Enligt IT-experter står företagens VPN: s undantag från förbudet, men det är fortfarande oklart hur Roskomnadzor kommer att skilja mellan offentliga tjänster och företagstjänster.

Bästa VPN för Ryssland

En expert på Tor-projektet som går under namnet “Leonid Yevdokimov” nyligen har konstaterats att det faktiskt är omöjligt att skilja sådana leverantörer med tanke på att det finns tusentals namn spridda på marknaden, som alla tjänar olika syften på internet.

FIFA World Cup 2023 i Ryssland – The Real Game börjar

FIFA World Cup 2023 är precis runt hörnet, som börjar i sommar den 14 juni, och kulminerade med den slutliga showdownen den 15 juli i Moskva. Eftersom mästerskapet är ett stort samtal bland miljontals människor runt om i världen kan vi säkert förvänta oss att människor flyger över sitt hemland för att besöka Ryssland och erbjuda sitt favoritlagstöd. Men det enda problemet är att dessa individer kommer att möta många internetbegränsningar när de besöker Ryssland.

FIFA World Cup 2023 i Ryssland

Blockerade appar, otillgängliga webbplatser för sociala medier, otillgänglighet för hemstadsnyheter – är vanliga problem att stöta på. Naturligtvis kommer du att ha tillgång till gratis Wi-Fi på nästan alla restauranger, pubar, barer eller offentliga platser, men vad kan du använda om du inte kan besöka de platser du vill? Dessutom kan dessa offentliga anslutningar också minska din övergripande datasäkerhet, eftersom de är öppna för hacking. Därför måste du använda en FIFA världscup VPN när du är i stan för FIFA World Cup 2023. Vidare kan du läsa vår detaljerade blogg om hur man tittar på fifa världscup 2023.

Cyber- och digitalbrott i Ryssland

I likhet med de flesta länder, kriminaliserar Ryssland alla handlingar som rör obehörig åtkomst till datorinformation, utveckling / användning / spridning av skadlig programvara, överträdelse av regler som gäller för överföring av skyddad datorinformation, bedrägeri vid användning av betalningskort och andra hackningsaktiviteter. Övervakas av inrikesministeriet, federala säkerhetstjänster och till och med branschreglerare som Rysslands centralbank, är böterna och fängelsetiderna för sådana brott intensiva!

Cyber- och digitalbrott i Ryssland

Varför du behöver ryska VPN

Den ryska regeringen är mycket invasiv i alla sina metoder, håller ett öga på sina användare och till och med svartlistar ett stort antal utländska webbplatser av olika skäl. För det mesta är alla nyheter som visas från utländska källor utsatta för blackout tillsammans med tjänster som Google. Många webbplatser som är kritiska för Ryssland inför också censur, medan ukrainska webbplatser blockerar åtkomst – på grund av den pågående konflikten.

  Najlepsze VPN dla Niemiec w 2023 roku

Om det var tillräckligt dåligt har regeringen till och med förbjudit PORNOGRAFI, vilket är lite otäckt och förvånande. Tack vare införandet av nya Yarovaya-lagar kommer saker bara att bli värre i framtiden, eftersom medborgarna är under höga övervakningsnivåer. Alla dessa begränsningar och rädslor gör användningen av en VPN avgörande i landet för att säkerställa digital integritet och frihet.

Varför du behöver ryska VPN

2014 antog Ryssland till och med en lag som krävde att bloggare med ett stort antal följande (3 000+ för att vara mer specifika) måste följa samma regler som införts av berömda medier och företag på hög nivå. Detta inkluderar att skriva sitt riktiga namn och registrera officiellt hos Roskomnadzor. Dessutom kan alla politiska åsikter som avviker från Ryssland resultera i fängelse i flera år.

Så, alla som bor i Ryssland har faktiskt ingen frihet att göra vad de vill. Regeringen kontrollerar praktiskt taget allt, vilket bara gör användningen av VPN i landet oerhört viktigt och användbart. Genom att maskera din IP-adress och få den att se ut som om du är bosatt i ett annat land, är VPN: er rent fördelaktiga för att lura lokala internetleverantörer, myndigheter och upphovsrättsintrångare när du hänger dig åt internetaktiviteter – som kan anses olagligt.

Bästa VPN för Ryssland

5 Bästa ryska VPN 2023

Om du vill kringgå alla värdelösa begränsningar, samtidigt som du ökar din online-integritet – är det viktigt att välja det bästa ryska VPN på marknaden. Detta betyder att du måste analysera alla leverantörer noggrant och utvärdera deras prestanda, tillförlitlighet, support, prissättning och servertillgänglighet. Tur för dig, vi har gjort uppgiften lite enklare genom att göra forskningen för våra besökares räkning. Så, utan vidare, titta på den här detaljerade guiden om de bästa ryska VPN-tjänsterna, som inkluderar:

Leverantörer Pris ($) Funktioner Betyg Rabatt Besökleverantör

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1,99Per månad

  • 800+ servrar i 50+ länder
  • AES-256-GCM-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • Obegränsade samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 83% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Per månad

  • 2 000+ servrar i 140+ länder
  • AES 256-bitars kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • 5 Samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 73% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Per månad

  • 3 000+ servrar i 94 länder
  • AES 256-bitars kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • 3 samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 35% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2,25Per månad

  • 1000+ servrar över 100 platser
  • 256-bitars standard militärkryptering
  • Live chat support är utmärkt
  • Noll loggarleverantör
  • 5 tillgängliga flera inloggningar
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps och Chrome-tillägg

  Pålitlig 77% rabatt Besök sida
  Läs recension

 5. Cyberghost

  Cyberghost

  12,99 $2,75Per månad

  • 3 700 servrar i 60 länder
  • 256-bitars AES-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Strikt Ingen loggpolicy
  • 7 samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% rabatt Besök sida
  Läs recension

ExpressVPN – Sekretessfokuserad leverantör för Ryssland

Baserat på Brittiska Jungfruöarna är ExpressVPN en av de bästa ryska VPN: erna och erbjuder fantastiska appar med en intuitiv syn och användarvänlig design. Leverantören fokuserar mycket på integriteten, och har en politik med ingen loggar, som till och med de turkiska myndigheterna inte kunde slå. När du registrerar dig med VPN får du till och med tillgång till 1 500+ servrar, stark OpenVPN-kryptering och funktioner som Automatic Kill Switch, tre samtidiga anslutningar, P2P / Torrenting och WebRTC-skydd.

ExpressVPN för Ryssland

Fördelar

 1. 256-bitars AES-kryptering för maximal säkerhet i Ryssland
 2. Servrar i 84 länder världen över.
 3. Inga användarloggar för maximal integritet.
 4. P2P / fildelning aktiverad.
 5. Intuitiva Native Apps

Nackdelar

 1. Högt värde men inte billigt.

Skaffa ExpressVPN

CyberGhost – Utnyttja god anonymitet online i Ryssland

Baserat i Rumänien är CyberGhost en annan bra leverantör för att utnyttja anonymitet och avblockera kapacitet för att få tillgång till ett obegränsat internet i Ryssland. Användare får stark säkerhet via AES 256-bitars OpenVPN-kryptering. Du har till och med möjlighet att ansluta till upp till 5 enheter samtidigt. Det bästa av allt: du har en 30-dagars problemfri återbetalningsgaranti och en 7-dagars gratis provperiod.

CyberGhost VPN för Ryssland

Fördelar

 1. 800+ servrar över hela världen för att blockera webbplatser i Ryssland
 2. Flera anslutningar på 5 enheter
 3. Chrome-tillägg tillgängligt
 4. Transparenta loggningspolicyer
 5. Native Apps för Windows, Mac, iOS, Android

Nackdelar

 1. Hastigheterna kan vara bättre

Skaffa CyberGhost

IPVanish – Fantastisk integritet och säkerhet i Ryssland

IPVanish är baserat i USA och erbjuder fantastiska integritet och säkerhet för användare i Ryssland och erbjuder ett enormt nätverk med mer än 1000 servrar i 60 länder världen över. Du har till och med inbyggda appar tillgängliga för alla plattformar, vare sig det är Linux, iOS, Android, Mac och Windows. Prissättningen börjar på $ 7,50 per månad, men du har en 7-dagars återbetalningsgaranti. Det finns till och med en SOCKS5-proxy för maximal anonymitet för P2P / Torrenting.

IPVanish VPN för Ryssland

Fördelar

 1. 40 000+ IP’s och 1000+ VPN-servrar
 2. 7-dagars återbetalningsgaranti
 3. SOCKS5 Proxy och Kill Switch
 4. Accepterar kryptokurser
 5. Native Apps för alla plattformar

Nackdelar

 1. Baserat i USA

Skaffa IPVanish

NordVPN – Avancerade funktioner för maximalt skydd online

Baserad i Panama (en av de säkraste platserna i världen, har NordVPN en loggpolicy och ger militär, 256-bitars AES-kryptering för maximal säkerhet i Ryssland. Samtidigt erbjuder den alla avancerade funktioner för att hålla din identitet anonym när du avblockerar webbplatser och censurerade sidor. Dessa inkluderar automatisk Kill Switch, DNS Leak / IPv6-skydd, Stealth Mode, Tor och Double Hop! Du utnyttjar också billig prissättning. Om du bestämmer dig för att gå med 3-årsplanen betalar du bara $ 3,49 per månad!

NordVPN för Ryssland

Fördelar

 1. 4205 Servrar i 62 länder för avblockering i Ryssland
 2. Billig 2-årig prissättning för en högvärdesleverantör
 3. P2P / Torrenting aktiverade servrar tillgängliga
 4. DoubleVPN-funktion för maximal integritet
 5. DDOS-skydd och stealth-läge

Nackdelar

 1. Månatliga priser är dyra

Skaffa NordVPN

VyprVPN – Snabba hastigheter för strömning / avblockering av webbplatser i Ryssland

VyprVPN är en Schweiz-baserad leverantör som ägs av ett amerikanskt företag som heter “Gyllene groda”. Det erbjuder en exceptionell tjänst till rimliga priser till $ 9,95 per månad. För den grundläggande prissättningen får du tillgång till 700+ servrar i mer än 70 länder över hela världen, tillsammans med 30-dagars återbetalning och flera inloggningar på fem enheter. Du har till och med “Kameleonteknik” tillgängliga för maximal bekvämlighet och kapacitet för P2P / Torrenting och avblockering av webbplatser.

VyprVPN för Ryssland

Fördelar

 1. Kameleonprotokoll för förbikoppling av begränsningar i Ryssland
 2. NAT-brandvägg och DPI-skydd för anonymitet
 3. 30-dagars återbetalning och 3-dagars gratis prov för testning
 4. Stöder inloggningar på 5 enheter samtidigt
 5. Fantastiska hastigheter för strömmande / spännande

Nackdelar

 1. Brister i Bitcoin-betalningssupport

Skaffa VyprVPN

Hur man installerar ryska VPN i fyra enkla steg

 1. Prenumerera på alla ryska VPN-leverantörer från ovan nämnda namn
 2. Ladda ner den dedikerade applikationen för din plattform genom att besöka deras webbplats
 3. Ange användarnamn och lösenord i appen
 4. Anslut till en server i Ryssland (om du vill komma åt något i landet från någon annanstans) eller amerikansk server (om du vill kringgå censur).

Topp ryska VPN-servrar

Topp VPN: er Antal servrar
ExpressVPN 5 servrar
HideMyAss 12 servrar
NordVPN 22 servrar
VyprVPN 2 servrar

2 bästa ryska VPN gratis

När det gäller att hitta den bästa ryska VPN kan många användare leta efter GRATIS lösningar. Även om du kanske inte får samma värde som du skulle göra från premiumkollegorna, finns det vissa tjänster som går den extra milen för att leverera högsta säkerhet och integritet för användning i Ryssland. Bland de bästa som erbjuder utmärkt totalprestanda, inkluderar:

Windscribe – Användarvänliga appar med avancerade säkerhetsfunktioner

Baserat i Kanada är Windscribe en fullständig VPN-tjänst med både gratis och betalda planer. Från grunden av en GRATIS tjänst erbjuder den en anmärkningsvärd anslutning till 11 servrar runt om i världen, tillsammans med en bandbredd på 10 GB per månad. Du har dock förmågan att upprätta anslutningar till så många enheter du vill. För en extra 5 GB bandbredd kan du tweeta om tjänsten på sociala plattformar.

2 bästa ryska VPN gratis

Fördelar

 1. Inbyggd funktion för blockering av annonser / spårare
 2. Transparent loggningspolicy
 3. 10 GB datagräns på gratisplanen
 4. P2P / Torrenting aktiverade servrar
 5. Obegränsade samtidiga anslutningar

Nackdelar

 1. Behöver arbete i kundsupport

Rysk VPN-klient

En rysk VPN-klient är vanligtvis appen / programvaran som används på bärbara datorer / datorer / surfplattor / smartphones för att få tillgång till VPN och dess många funktioner. Det gör det möjligt för användare att enkelt byta servrar med ett enkelt tryck på en knapp. Utan att använda en pålitlig rysk VPN-klient kommer du att möta stora problem med att avblockera webbplatser och få tillgång till ett obegränsat internet.

Rysk VPN-klient

Ryska VPN Android

Om du letar efter ryska VPN-tjänster att använda på Android-enheter kan du faktiskt registrera dig med någon av de ovannämnda leverantörerna. Var och en av dem erbjuder dedikerade appar för alla plattformar, som inkluderar smartphones med Android. Besök bara webbplatsen och gå mot “Ladda ner” avsnittet installerar du bara programvaran från Google Play Store.

Rysk VPN för Steam

Steam är utan tvekan en av de bästa spelprogramvaror som finns tillgängliga på marknaden för närvarande, och erbjuder ett stort urval av betalda och gratis användare att njuta av. Baserat på platsen kan de flesta användare behöva betala olika priser för samma toppsäljande och nyaste spel. Till exempel kan spel i USA ha en högre prissättning i Ryssland. Det är här en rysk VPN kommer in och ändrar din plats och därmed låter dig köpa spelet till ett billigare pris!

Inpackning av saker

Tyvärr blir internetlagarna runt om i världen strängare och tuffare. Vad började förespråka “yttrandefrihet” blir nu långsamt kontrollerad och dominerad av de i högmakt och regressiva regeringar / regimer, inklusive Ryssland. Om du vill kringgå de dumma begränsningarna och censuren, se till att registrera dig hos någon av de ovannämnda leverantörerna. Kommentera gärna nedan om du stöter på problem / problem!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Cele mai bune 5 VPN-uri pentru Franța 2023: Navigare sigură + streaming